21. marts 2014

Dagens EU-historie: Højeste dagpengesats i Danmark svarer i købekraft til 49.089 kroner i Bulgarien…

Jeg har ikke kendskab til beskatningen af biler i Bulgarien, men med danske dagpenge i ryggen, er en arbejdsløs bulgarer nok nærmere en nyere Audi end de fleste danske lønslaver i arbejde. Fra Ekstra Bladet – En måneds danske dagpenge i Bulgarien: 49.000 kr..

“Der er ikke noget at sige til, at der de seneste år er sket en eksplosion af danske dagpenge til østeuropæere. Som Ekstra Bladet kortlægger i dag er dagpenge-indtægten nemlig en særdeles god forretning for tilrejsende fra en række lande i Østeuropa.

Tages der højde for købekraften, er en måneds dagpenge i Danmark faktisk mere end 40.000 kroner værd i flere østeuropæiske lande.

Allermest får man for dagpengene i Bulgarien, hvor den danske ydelses højeste sats på 17.658 kr. om måneden svarer til ikke mindre end 49.089 kroner.

Oploadet Kl. 07:03 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55664/trackback

12 Comments »

 1. Ja, og samtidig bliver syge og ældre danskere behandlet som dyr, et stort tillykke til det mohammedanske selvmordssamfund.

  Kommentar by Fritz — 21. marts 2014 @ 11:33

 2. Det er håbløst, at kæmpe mod EU fra sag til sag.
  Formålet med EU er total integration i en union. Det har altid stået i præamplen som det vigtigste.
  Vi burde allerede inden 1972 have privatiseret velfærdssamfundet, så danskerne blev ejere af deres værdier. Så kunne deres opsparede ‘kapital’ ikke tages fra dem. Din private pensionsopsparing skal du jo ikke dele med indvandrere. Men det var desværre ikke meget skatteprocenten tillod dig at spare op privat? :(
  Nu taber vi sagerne ved EU-domstolen og bliver tvunget til at betale, fordi vi tror, vi kan beholde ‘velfærdssamfundet’, som er en stor offentlig kage, som mange i hele verden gerne vil sætte tænderne i.

  Drøm bare videre og lad ræven tage hønsene og løverne tage kvæget, mens du ser ‘Vild med dans’! :)

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2014 @ 12:42

 3. Har østlandene dagpenge, børnecheck m.v. skal de danske velfærdsydelser selvfølgelig være af tilsvarende beløb. Så kan de vel finde ud af at rejse hjem og gøre en indsats der. Der må være noget at opbygge, når Muren er faldet.

  Kommentar by tavsen — 21. marts 2014 @ 12:59

 4. 2 A-mad,

  Og i 73 udkom “Den Herskende Klasse” af Jørgen S. Dich.

  Og påpegede præcis de samme dysfunktionaliteter ved et statsdirigeret velfærdssamfund.

  Hvilket minder mig om Magrethe(III) Pestager og hendes korstog mod bl.a. arbejdsløshedskasser, hvor Dan Ritto overbevisende har påpeget hvordan deter drivkraften for Pestager.

  Og her vil jeg så pege på hvor ledt og modbydeligt menneske Magrethe(III) Pestager er.

  Sundheds- og arbejdsløshedsforsikringer kan jo snildt oprettes i privat regi i forbindelse med en gennemgribende reformering og omlægning af vældfærdssamfundet til et velstandssamfund.

  Et af de mindre ædle motiver i den borgerlige gruppe, redegør Dich for, var at få sat en stopper for at de private kasser de facto fungerede som et mindsteløns værn. Derfor nationaliserede man dem tilbage i slut 1800.

  Værnet er der stadig, omend det i den nuværende udformning er så dyrt så det egentligt kan være det samme, og det er ikke arbejdsløshedkasser som sådan Pestager er ude efter, det værnet i sig selv hun vil have væk. Således at Pestagers kernevælgere og den klasse hun selv tilhører, snylterklassen, kan nyd godt af lønninger, der er så lave, at arbejdstager reelt er nød til at arbejde for en løn, der ikke dækker hans omkostninger ved opretholdelse af status quo. Altså ren udpining (som ikke må forveksles med den noble transaktion “udbytte”).

  Formentlig er hun psykologisk set, drevet af det samme mindreværdskompleks (hos folk som hende er det egentligt ikke et kompleks; de er mindreværdige), der gør at hun ikke mener at have fået anerkendelse og belønning som fortjent. Radigale ser jo sig selv som godsejere, der blot har fået stjålet deres jord, hvorfor de er berettigede til at begå det værst tænkelige modbydligheder, såsom anstiftelse af masse voldtægter, for at opnå hvad de ser som genoprettelse.

  Og her kommer vi så til hvad muhammedanerne skal i ligningen. Hvis folk selv oprettede de sundheds- og arbejdsløshedskasser de har behov for vil det være en overkommelig post i budgettet for selv sløvt arbejdende etniske danskere. Men med henvisning til anti- diskrimination/racisme så vil det selvfølgelig blive forbudt, at have en diskrimination der de facto udelukker muhammedanere fra at kunne være gratister i sådanne kasser. Og vupti ingen social sikring af den produktiveklasse, der så vil være tvunget til at arbejde for hvad Magrethe(III) Pestager finder passende.

  Kort sagt en plan og et skema for udpining og undertrykkelse.

  Og kunne man så ikke forestille sig, at fagforeningerne ville være oppe i det røde felt her? Nej. For bereaukraterne i fagforeningerne er selv medlemmer af den snyltendeklasse, hvorfor vi da også ser, at de arbejder for yderligere import af muhammedanere.

  Kommentar by Hans Und — 21. marts 2014 @ 15:03

 5. Ja man tager sig hver dag til hovedet og tænker: Er politikerne sindssyge? Danskerne skal naturligvis kæmpe for nationalstaten, for det er simpelt at analysere sig frem til, at det er bedst for enhver nation.
  Ligeledes kræver det ikke det stor hjernearbejde at forstå,at fylder man Europa op med de korandyrkende muslimer og ikke mindst deres moskeer, vil det gruelig galt.

  Men nej!det er helt forkert. Det siger de intellektuelle tosser, det siger de i pressen, det siger de i Folketinget og det siger de stort set på universiteterne. En dag i fremtiden må der komme vel komme en gennemgribende analyse af vor tid og en forklaring på, hvorfor de europæiske demokratierne ubønhørligt bevægede sig frem mod katatsrofen.

  Alene i Danmark er der omkring 400.000 ikke integrerbare indvandrere og de intellektionelle tosser vil sammen med biskoper og præster have endnu flere moskeer, hvor de identitetsløse muslimer kan blive ført ind på det rette Koran spor. Jeg har altid været pessimist. Det er stort set for sent at stoppe den multikulturelle udvikling. “Verden lider” som en socialdemokratisk minister udtrykte det, og “der vil ikke blive rørt et komma i fremmedpolitikken”. Idioten var naturligvis en kvinde.
  Den sidste opinionsundersøgelse viser iøvrigt, at De radikale går en lille smule frem igen, efter en eller anden radikal kvindelig dumrian mumlede noget ligegyldigt nonsen om EU. Og nu får vi et familiebillede af statsministeren, så nogle danskere kan tænke: “Nå hun er nu ikke så slem.” Morale: Aben skulle være blevet i træerne.

  Kommentar by Machiavelli — 21. marts 2014 @ 15:14

 6. Jeg ser umiddelbart 2 dybe huller, som politikerne er hoppet i med samlede ben:

  1)Det er så decideret pinligt, at de har rodet sig ud i så vanvittig sager. Det viser, at først når konsekvenserne af deres beslutninger vælter ned over deres syndige hoveder, prøver de som hovedløse høns at lappe hist og pist.
  2)Gennem EU misbruger de den implicitte kontrakt, de har med vælgerne ved et repræsentativt demokrati. Kontrakten som burde ligge på rygmarven, er at det er deres egne vælgers penge, som de forvalter for samfundets bedste. En rumænsk omrejsende, som de begunstiger på lige fod med danske har på intet tidspunkt haft del i denne demokratiske proces, og derved er misbruget eller for dens sags skyld forræderiet en kendsgerning.

  Selvom disse fejl er utilgivelige og derfor den logiske årsag til at stemme de ansvarlige politikerne helt ud af deres bestilling, så er løsningen for de sociale ingeniører ret simpel:

  Man ganger bare de danske sociale bidrag med en købekraftfaktor for det pågældende land.

  Kommentar by traveler — 21. marts 2014 @ 16:30

 7. DF får 24% af stemmerne til EU valget

  Kommentar by k.m. — 21. marts 2014 @ 16:35

 8. Hæ hæ – syndige hovedløse hoveder skulle være en vits – men her gik associationerne i hårknude. Men det ænder ikke på forslaget:

  Gang de danske sociale bidrag med en købekraftfaktor for det pågældende land som en midlertidig løsning. Derefter bør der gennem den demokratiske proces sættes en effektiv stopper for EUs ekspansion ind over de enkelte nationale repræsentative demokratier.

  Kommentar by traveler — 21. marts 2014 @ 16:38

 9. EU tillader vel ikke forskelsbehandling af dagpengemodtagere?

  VUPTI: De danske dagpenge må straks sættes op til 49.000 pr. Måned.

  Kommentar by bastardo — 21. marts 2014 @ 17:09

 10. Hvornår stopper vanviddet?
  – de sidste dage har ALLE medier været fyldt med “Børnecheck-skænderier” i timevis, så er der kommet en melding om at forhandlingerne er brudt sammen, men så kommer en anden journalistidiot og udtaler at der er åbninger i forhandlingerne, det er den rene børnehave, – og ikke mindst fordi idioterne kan belave sig på at vi vælgere vil have “Danske Velfærdspenge” som Sygedagpenge, Arbejdsløshedsunderstøttelse og ALLE andre velfærdsgoder skabt af DANSKERE også bliver tildelt DANSKERE, den eneste udvej er UD AF EU.
  Advarsel: tro ikke ikke “fadbamsen” vil mildne luften for de klippede får, han er mindst lige så EU-liderlig som Barbiedukken.
  – et sidste håb er dog at Putin får held til at TILBAGETAGE hele det kriminelle “ros” fra de tidligere sovjetstater, – hvad det har kostet og vil koste Fremover er fuldstændigt uoverskueligt.
  Stem NEJ til patent-idioterne, og JA til Morten Messerschmidt, Gør Danmark Frit.
  – endnu engang hvornår er nok, NOK?

  Kommentar by Cantor — 21. marts 2014 @ 17:36

 11. Jeg læste lige, at politikerne før de anbefalede et ja til EU i 1972 og fik det, havde sørget for at ændre udbetalingskriterierne for folkepensionen til at man skulle have boet i kongeriget i 40 år for at få fp. De vidste altså at hvis de ikke gjorde det ville mage EU-borgere med ringere eller ingen pension rejse til Danmark og hæve folkepension fra dag eet. (De gjorde ikke et stort nummer ud af at fortælle om det)
  Hvorfor sørgede de ikke for at ‘tyverisikre’ de øvrige offentlige overførsels ydelser?

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2014 @ 18:23

 12. Folkepensionen tyverisikret?
  Vent til EU domstolen har været der. Så kan enlige flytte til Dannevang og få det samme som andre danske folkepensionister, for der må ikke gøres forskel. Ok de kan nok ikke tage pensionen med ud.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 21. marts 2014 @ 19:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper