24. marts 2014

Europarådets menneskerettighedskommissær: Danmark bør straffe flere for ‘antimuslimske’ udtalelser

Vidste man ikke bedre, så skulle man tro Europarådets kommissær for menneskerettigheder, ville se det som en af sine fornemmeste opgaver at fremme frie medier. Sådan er det på ingen måde. Fra Ekstra Bladet – Europarådet: Retsforfølg flere for hadefuld tale.

“Det mener Europarådets kommissær for menneskerettigheder, Nils Muiznieks, som har udarbejdet en kritisk rapport om forholdene på en række områder i Danmark.

– De danske myndigheder bør tage kraftigt afstand fra alle racistiske og fremmedhadske udtalelser i den politiske debat og skabe opmærksomhed på ytringsfrihedens begrænsninger i henhold til internationale standarder, siger han.

Han er klar over, at Danmark har stolte traditioner for ytringsfrihed, siger han. Imidlertid bør der være flere retsforfølgelser mod mennesker, som udtaler sig hadefuldt i det offentlige rum, mener kommissæren.

– Spredning af racistiske og antimuslimske udtalelser gennem sociale medier og blogs er i særdeleshed en bekymrende udvikling, siger han.

Oploadet Kl. 21:48 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55759/trackback

29 Comments »

 1. Hmm, en lette, uddannet på Berkley, tidligere ansat af den rævehumanistiske George Soros. Det bliver ingen ‘lettelse’ oven på forgængerne Thomas Hammarberg (2006–2012) og Álvaro Gil-Robles. Nedlæg lortet

  http://en.wikipedia.org/wiki/Nils_Mui%C5%BEnieks

  Prior to his appointment as Commissioner for Human Rights, he held prominent posts such as Programme Direoctor at the Soros Foundation-Latvia

  Kommentar by Josef K — 24. marts 2014 @ 22:06

 2. En læser inde på EB:

  <Men hvad med anti-demokratiske udmeldinger og racisme fra indvandrers side, det bekymrer vel ikke EU? <

  Nils Muiznieks er en nyttig idiot og bør ignoreres.

  Kommentar by Spinner — 24. marts 2014 @ 22:20

 3. Igen, igen viser EUs apparatniks sig som eksperter i den særlige kunst:
  At udtale sig med hovedet oppe i røvéen!

  Kommentar by running saucer — 24. marts 2014 @ 22:25

 4. Europarådet, ikke EU!:

  Europarådet
  ‘Europarådet er en international organisation, der består af 47 europæiske lande. Den grundlæggende traktat for Europarådet blev underskrevet d. 5. maj 1949 i London.’
  ht tp://da.wikipedia.org/wiki/Europar%C3%A5det

  Nils Muižnieks
  ‘Prior to his appointment as Commissioner for Human Rights, he held prominent posts such as Programme Direoctor at the Soros Foundation-Latvia,[3]’
  ht tp://en.wikipedia.org/wiki/Nils_Mui%C5%BEnieks

  Kommentar by anno — 24. marts 2014 @ 22:40

 5. Madelene Philips har et glimmende indlæg her om menneskerettighederne :http://www.youtube.com/watch?v=rrVpUqx-650

  Meget af det omkring menneskerettigheder forsøger man, at sælge som noget fra den amerikanske eller franske revolution eller 1948 erklæringeren. Men det vi forstår ved menneskerettigheder er et fænomen fra midt 70 erne og frem.( Se Samuel Moyn: “The last Utopia -Human rights in history). Det europæiske menneskerettighedsdomstol er reelt fra 1998.

  Kommentar by Thorsted — 24. marts 2014 @ 22:44

 6. De fleste der besidder en smule sund fornuft hader terrororganisationen islam. Det kan intet eurokratisk korrupt fjols lave om på.

  Kommentar by Nielsen — 24. marts 2014 @ 22:46

 7. Endnu en venstreorienteret politisk personage, som forsøger at gøre kritik af politiske og religiøse partier til racekritik og racisme.
  Interessant, hvis han er i stand til at påvise et kommunistisk, muslimsk eller kristent gen.
  Det ville iøvrigt lette tilværelsen på mange måder, hvis der var sådanne gener.

  Kommentar by T. Snorrason — 24. marts 2014 @ 23:10

 8. Men ytringsfriheden ER allerede blevet knægtet og vil blive det yderligere de næste par år. Vent og se! Takket være muhammedanere og deres voldsorgastiske tøsefornærmethed over ditten og datten.
  Hvis folk stikker snuden for langt frem og kritiserer islam, bliver de jo henrettet på åben gade af lakajerne tilhørende ‘fredens religion’, eller også havner de i fængsel for ‘hate speech’. Indfødte europæere har mistet grebet om ytringsfriheden, og ytringsfriheden lader til nu kun at gælde dem, som hader den, men også forstår at udnytte den.

  Kommentar by Kuffarten — 24. marts 2014 @ 23:16

 9. Mere antiislamisme tak!
  Jo mere de selvgode, verdensfjerne “ledere” taler ned til europærerne, jo mere skrald skal de ha’.
  Der bliver solgt ud til islam på alle niveauer i Bruxelles, alt i mens arbejdsløsheden stiger og ingen længere kan føle sig trygge på grund af voldsomt stigende kriminalitet fra hærgende bander af muslimer og andet pak, der selvfølgelig har set lyset og fundet ud af at de har rettigheder, økonomisk understøttelse og generel opbakning fra kultureliten, medierne og politikerne til at sprede død og ødelæggelse.
  Den europæiske befolkning bliver anset for intet andet end slagtekvæg.

  Kommentar by Frank Hagmann — 24. marts 2014 @ 23:32

 10. Efter en kammeratlig samtale med Nils Muiznieks, slog den græske EU-provins Grækenland til mod oppositionspartiet Gyldent Daggry. Muiznieks er en magtfuld herre og man skal være meget opmærksom på, hvad han siger.

  Når EU-provinsen Danmark om føje tid begynder lyde Muiznieks vil Uriasposten uden tvivl blive et af de første mål.

  Her i Uriaspostens kommentatorspor ser man mange ytringer, der i følge gældende retspraksis er strafbare. Man skal tænke på, at Kim Møller vil blive holdt ansvarlige for disse. D.v.s., enten tvinges Møller til aktivt at bistå med at identificere de gerne anonyme skribenter, eller som ansvarlig for bloggen at blive dømt for de anonyme, ulovlige ytringer.

  Det synes jeg alle skal tænke på. Styr aggressionerne, om jeg så må sige.

  #4: Det er korrekt, at EU og Europarådet formelt og historisk er to forskellige organisationer. Men især gennem samarbejdet omkring Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, der hører under Europarådet, bliver de to organisationer i stigende grad smeltet sammen.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. marts 2014 @ 00:04

 11. Kasler: Svensk højesteret har lige slå fast, at bloggere ikke kan gøes ansvarlige for deres kommentarer

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hd-beslut-om-natkommentarer_3378810.svd

  Alla ansvariga utgivare för webbsajter med omodererade kommentarer kan andas ut. De kan inte hållas ansvariga för påhopp och eventuellt förtal som skrivs av utomstående i kommentarsfälten, beslutar Högsta domstolen (HD).

  Kommentar by BB — 25. marts 2014 @ 00:37

 12. Så svirrer luften igen med trusler fra socialisterne fordi de kan mærke jorden brænde under sig, disse skattyder finansierede nasserøve der bliver underholdt for andres penge burde stikke piben ind og gøre noget ved problemet altså de fætter og kusine indavlede analfabeter der er gedepassere på den Anatolske højslette der dyrker sharia og koranen der tillader ægteskab med børn på ni år. Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. marts 2014 @ 01:02

 13. Renlivet idiot, mere er er ikke at sige.

  Kommentar by Machiavelli — 25. marts 2014 @ 01:04

 14. Diktaturet har talt. Vi er skide ligeglade med det kvababbelse der gylpes op dernede. Islam og ideologiens korankrigere er en skændsel og det er sandheden. Om den så er “hadefuld” eller noget andet “islamofobt” så ændrer det ikke en tøddel.

  Der kan ikke advares nok imod den vanvidskult som går under betegnelsen Islam.

  Kommentar by Iznogut — 25. marts 2014 @ 01:33

 15. #11: Tak for henvisningen. Herhjemme – og internationalt – er det sådan, at webansvarlige for umodererede fora først påtager sig et ansvar, når de beviseligt bliver gjort opmærksom på en ulovlig kommentar og ikke griber ind.

  Jeg kender intet til svensk retspraksis, men vil dog tro, at man med den af dig henviste dom fra Højesteret har justeret retspraksis til denne standard. I modsat fald har svenskerne lige åbnet for det totale ‘ytringsanarki’, hvor hvem som helst anonymt kan sige hvad som helst på umodererede fora.

  Nu skal jeg selvfølgelig ikke give de røde gode idéer, men faktisk har jeg undret mig over, at de ikke for længe siden har tæppebombet Kim Møller med anmodninger om at få indlæg fjernet, netop så de enten kunne pålægge ham en stor arbejdsbyrde eller melde ham for racisme.

  Men det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at jeg forstår mig lovens kompleksister.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. marts 2014 @ 01:40

 16. Mere Nils Muiznieck….

  http://politiken.dk/indland/ECE2244080/en-ud-af-fem-er-flyttet-fra-asylcenter-til-egen-bolig/

  Kommentar by BE — 25. marts 2014 @ 06:27

 17. Nå, nu vil Nils Muiznieks kriminalisere det at ytre sig frit, så bliver vores samfund også næsten ligesom Kina.

  Han kan stikke hans autoritære tankegang op et vist sted, hvis der overhovedet er plads til mere.

  Kommentar by Anonym — 25. marts 2014 @ 07:17

 18. Ytringsfrihed er i et demokrati langt vigtigere end visse menneskers skrøbelige egoer.
  Vi bør forlange Nils Muiznieks afgang. Hvis ikke han går eller bliver gået, melder vi os ud af Europarådet.

  Og nok så vigtigt; Der er alt for mange fremmede i Danmark, det er på tide, vi sender dem hjem og genopretter vor egen grænsekontrol.
  Danske jobs skal fortrinsvis tilbydes danskere.
  Har vi i perioder mangel på arbejdskraft, kan fremmede kontraktansættes på tidsbegrænsede kontrakter. Når en kontrakt udløber, genvurderes behovet for den fremmedes arbejdskraft. Fremmedarbejdere må maksimalt arbejde i Danmark 5 år i træk, derefter har de karantæne i 5 år; De skal ikke gro fast her, og følgeligt har de ej heller ret til at medbringe familie eller til at yngle her

  Kommentar by Bevidst — 25. marts 2014 @ 07:42

 19. Marine le Pen for President!

  Kommentar by bastardo — 25. marts 2014 @ 08:29

 20. Danmark ud af EU.

  Kommentar by bastardo — 25. marts 2014 @ 08:30

 21. Antimuslimsk er et vidt begreb. Muslimer skal da kunne kritiseres på lige fod med alle andre mennesker. Andet ville da netop være racistisk.

  Kommentar by Liva — 25. marts 2014 @ 09:12

 22. Hvorfor er hele verdenen så bange for islam?
  Hvorfor slesker hele verdenen for muslimerne?
  Er det pga. de ting de gør med terror og de billeder/film vi ser.
  Er det pga. olien?
  Hvorfor tager verdenen ikke til gengæld og siger nej tak.
  Vi har nok i vores egne!

  Kommentar by peter — 25. marts 2014 @ 10:04

 23. “- Spredning af racistiske og antimuslimske udtalelser gennem sociale medier og blogs er i særdeleshed en bekymrende udvikling, siger han.”

  Det er jo et godt tegn at det bekymrer ham for det antyder effekt. Men det er meget foruroligende at han ikke ønsker at demokratiets spilleregler skal gælde på det der er ved at blive det vigtigste samfundsspørgsmål. Fordi det øjeblik der ikke er ytringsfrihed er fysisk modstand moralsk legitim. Simpelthen vha af udelukkelsesmetoden, at der ikke er andre måder at skabe opmærksomhed på de problemer man ser og hvis man benytter dem vil der blive brugt fysisk magt mod en selv. Og så at intet menneske legitimt kan tvinges til at leve i tyranni.

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. marts 2014 @ 13:45

 24. * Det skal ikke læses som “al fysisk modstand er så legitim.” Nedslagtning af uskyldige er meget forskellig fra forskellige frustrationer af myndigheder hvis adfærd er skredet over i det undertrykkende…

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. marts 2014 @ 13:46

 25. >22 Peter
  https://www.youtube.com/watch?v=2IsTLyjPzTU

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2014 @ 14:33

 26. Cepos holder på torsdag et debatarrangement om racismeparagraffen.

  Dato: Torsdag den 27. marts 2014
  Tid: Kl. 17.00-18:30
  Sted: Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

  Tilmelding kan ske via e-mail til aki@horten.dk.

  Deltagelse er gratis.

  Efter foredraget vil der være en let forfriskning.

  Kommentar by Kraka — 25. marts 2014 @ 21:50

 27. […] report comes at the same time as EU also published a report demanding more Islam-critics to be punished. It is quite Orwellian, how […]

  Pingback by Council of Europe lies about racism in Denmark to push for more prosecutions against “racicsts” | Vlad Tepes — 2. april 2014 @ 18:18

 28. […] Oryginał: http://www.uriasposten.net […]

  Pingback by Euroislam » Komisarz Praw Człowieka RE w roli Wielkiego Brata — 4. april 2014 @ 18:16

 29. Hele verden er bange for Islam, fordi man er vel bange for folk der er anderledes. Er det pga. terrorisme? Nej, men danskerne er bare uvidende og uintelligente, at alle Muslimer er ens. Er det pga. billeder/film i ser? Måske for danskerne er dum nok til tro på alt de ser i fjersynet. Om det er pga.. olie? Spørge Norge. Find på noget bedre lave end kritisere muslimer hele tiden fjolser.

  Kommentar by Nabil — 16. april 2014 @ 04:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper