30. marts 2014

Sverige: Gadekunstner Dan Park tiltalt for ‘hets mot folkgrupp’, fængslet: “Han måste vara psykiskt sjuk”

Den svenske gadekunster Dan Park fortsætter med at gøre grin med det svenske selvhad, og betaler i den grad prisen. Fra Dispatch International, der har flere artikler relateret til seneste HMF-sag – Dan Park åtalad igen – för samma bilder.

“I dag åtalades gatukonstnären Dan Park för hets mot folkgrupp igen. Den häktade provokatören lade upp de åtalade bilderna på sin blogg, vilket åklagaren och tingsrätten menar är en ny spridning och därför ett nytt brott. 19 mars stod Dan Park inför rätta, misstänkt för tre fall av hets mot folkgrupp. Dagen efter lade han upp Dispatch Internationals artikel och undertill publicerade han de tre bilderna som åtalet gällde.

Det var enligt åklagaren Magnus Pettersson ett nytt spridande och därmed ett nytt brott, och han begärde genast gatukonstnären häktad. Och trots att Malmö tingsrätt ännu inte har kommit med sin dom, och alltså inte slagit fast att bilderna faktiskt utgör hets mot folkgrupp, så beslöt samma tingsrätt att häkta Park. Risken för ny brottslig verksamhet var uppenbar, menade man.”

(‘Good night Dan Park’; Se evt. post om 2011-overfald)

“Åklagaren Magnus Pettersson i Malmö kan bara inte förstå hur Dan Park resonerar. Konstnären dras inför rätta för hets mot folkgrupp, men tar inte lärdom – han publicerar bilderna igen! Åklagarens förklaring: Han måste vara psykiskt sjuk.

Jag trodde först inte det var sant. När jag intervjuade Malmöåklagaren Magnus Pettersson i går sa han inte ett ljud om att han vill låta sinnesundersöka gatukonstnären Dan Park. Men här är beviset – ett dagboksblad från Malmö tingsrätt där det framkommer att åklagaren tror att Park är psykiskt sjuk. …

Skriver man som Dan Park ‘Zigenarbrott är något gott’ i akt och mening att visa hur vänsterextremisterna lever på offermentaliteten, är man förstås en dåre. För alla normala människor inser givetvis att vänsterextremisterna är goda människor som bara vill försvara de stackars offren för svensk rasism. (Ingrid Carlqvist, 29. marts 2014)

Oploadet Kl. 01:27 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55860/trackback

9 Comments »

 1. Ja, Sverige er fuldt ud diktatur, Danmark er halvt med i en union med et diktatur.

  Kommentar by intetnavntak — 30. marts 2014 @ 04:24

 2. Psykisk syg!
  Det løber koldt ned ad ryggen og giver stærke mindelser om det hedengangne Sovjet hvor man spærrede politiske modstandere inde på sindssygehospitaler.

  Kommentar by Skræp — 30. marts 2014 @ 05:29

 3. […] Se også Sverige: Gadekunstner Dan Park tiltalt for ‘hets mot folkgrupp’, fængslet: “Han måste vara psykiskt s… […]

  Pingback by Schubert: Impromptu in G flat Op. 90 No. 3 « Snaphanen — 30. marts 2014 @ 11:46

 4. Et dybtfølt lycka till Dan Parks herfra.

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2014 @ 13:18

 5. Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord ?
  De skal vist snart til at skrive den tekst om…

  Gad vide om de også har fjernet George Orwells bøger fra bibliotekerne, dem kunne de ellers have glæde af.

  Kommentar by mb — 30. marts 2014 @ 15:41

 6. Vanvittigt, det sidste link i artiklen siger det hele: http://www.d-intl.com/2014/03/29/ledare-adjo-sverige-mig-far-ni-inte-stampla-som-psyksjuk/

  Og hvor gennemført fascistiske kan “anti” fascisterne mon nå at blive før det siver igeenem hos medierne derovre? Man får jo næsten indtrykket af at de er blevet et statsansat meningspoliti i stil med gestapo.
  Holder man med dem har man ret, påpeger man deres hykleri er man nazist, insisterer man erklærer staten en for psykisk syg og sætter en i fængsel!

  Kommentar by Per — 30. marts 2014 @ 15:44

 7. Iøvrigt er det da fuldstændigt ligegyldigt hvis (hvad jeg ikke tror) han skulle være bimlende sindssyg, hans “forbrydelse” var at holde et papskilt op foran nogle venstreorienterede som de ikke kunne lide!

  Kommentar by Per — 30. marts 2014 @ 17:19

 8. Han burde bare skynde sig at forlade Sverige, hvis han da ikke allerede er blevet spærret inde i en gummicelle. Det er jo et sjukt land! Han kunne måske søge ophold i DK, for her er tilstandene – endnu – ikke helt så slemme. I øvrigt burde vi nok aldrig have fået den bro over til Sverige, for gad vide hvor mange indvandrere fra ME vi får ind den vej…

  Kommentar by Kuffarten — 30. marts 2014 @ 22:06

 9. Man kan jo håbe at han læser dette og søger politisk asyl i dk, det i sig selv ville være et godt kunstværk i samme stil som de andre han har lavet for at sætte fokus på tilstandene i sverige.

  Kommentar by Per — 31. marts 2014 @ 03:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper