2. april 2014

Tragedien bag årets X Factor-vinder: Jasmins sudanesiske far myrdede og parterede dansk taxichauffør

Fredag aften vandt Jasmin Dahl årets udgave af X Factor på DR1. Af udseende er hun det politisk korrekte ynder at betegne som ‘afro-dansk’, omend det nok bliver svært at lancere hende som frugterne af tværkulturel kærlighed mellem Hannah og Ahmed. Der er lig i lasten – bogstaveligt talt. Fra BT – X Factor-Jasmins dystre hemmelighed: Faderen eftersøgt for bestialsk drab i København.

“Hendes far er den mand, der i 2005 blev kendt som Jaguaren og som fortsat er eftersøgt over hele verden for et bestialsk drab begået i centrum af København. Den ubærlige arv, som Jasmin har fået af sin sudanesiske far, har både familien og DR forsøgt at holde ude af X Factors rampelys. …

Navnet Ahmed Numan Isaac Rahma siger sikkert de færreste noget i dag, men det tilnavn, han blev kendt under tilbage i 2005, får formentlig stadig alarmklokkerne til at ringe hos de fleste. Jaguar.

Den mand, som tilbage i påsken 2005 blev efterlyst over hele verden for drabet på taxichauffør Torben Vagn Knudsen i Adelgade i indre København 25. marts samme år. Drabet blev dengang kendt som Klerkegade-sagen, fordi en forbipasserende påskelørdag fandt to arme og et ben ved en container i Klerkegade, og siden fandt en beboer resten af liget i en kælderskakt i Adelgade. …

Jasmin Dahl kom til verden i 1998 som resultatet af et møde mellem hendes færøske mor Hannah og hendes sudanske far Ahmed. Hun var 19, han var 20, og de nåede at dele adresse i højhusene i Høje Gladsaxe til omkring 2004…

(Sudanesiske Ahmed Numan Isaac Rahma, efterlyst for drab på danske Torben Vagn Knudsen)

Til gengæld er politiet sikker på, at Jaguaren er flygtet ud af landet. Formentlig til hans hjemland Sudan. Og drabschefen lægger heller ikke skjul på, at man i politiet havde den opfattelse, at nogen – familie eller venner – hjalp Jaguaren ud af landet efter drabet.”

Oploadet Kl. 10:13 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55926/trackback

29 Comments »

 1. Det var da godt at de danske “journalister” har været i stand til at finde ud af dette, EFTER hun har vundet “X-tremt Fake”

  Kommentar by - by Proxy - — 2. april 2014 @ 10:30

 2. Gad vide om hendes mor er medvirkende til at negeren i
  det hele taget er kommet til Danmark? Hvis det forholder
  sig sådan, så holder jeg hende ansvarlig for mordet på
  den Danske taxachauffør.

  Jeg er sikker på at negeren, i nærmste fremtid, vender tilbage til
  danmark og betaler sin straf for mordet (5-8år?) Og derefter kan
  se frem til et liv i sus og dus, på de Danske skatteyders regning
  naturligvis! Alternativt får job hos claus meyer.

  Danmark forfalder mens vi ser på!

  Kommentar by jesper — 2. april 2014 @ 11:15

 3. Pigen kan vel ikke gøres ansvarlig for, hvad en neger og en formentlig indavlet færøer har gjort. Jeg har ikke adgang til tv og aner ikke et klap om xfaktor og andre tosseprogrammer.

  Men stadig: Hvis hun synger godt osv. er det vel fint, uagtet hvad hendes forældre har foretaget sig?

  Forældres og forfædres synd nedarves ikke i generationer. Så vidt jeg husker, var den slags vrøvl noget, der stod i Gamle Testamente, som ingen fornuftige mennesker kan tage alvorligt. På samme måde – ha ha – som ingen fornuftige mennesker burde kunne tage koranen alvorligt.

  Alt har sin tid, og disse ældgamle skrifter har forlængst udlevet deres.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. april 2014 @ 11:22

 4. Hende der bor i lejligheden i Adelgade 2008, sagde ikke så mærkeligt:

  Det føles underligt, når jeg tager et karbad

  http://www.bt.dk/krimi/det-foeles-underligt-naar-jeg-tager-et-karbad

  Kommentar by Josef K — 2. april 2014 @ 12:22

 5. Er sudaneser negeren blevet pågrebet og dømt? Torben Vagn Knudsens familie burde have retten til at dømme møgdyret. Ikke de uduelige dommere, der befolker danske retssale. Synd for Jasmin Dahl, at hun har sådan en morder til far. Håber for hende, at hendes mors gener trænger igennem.

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2014 @ 12:54

 6. #5 Nielsen

  Medmindre moren er en rabiat tørklædebærende islamist. I så fald håber jeg ikke at nogen som helst af forældrenes gener trænger igennem.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 2. april 2014 @ 13:06

 7. 3; Nu behøver man ikke være indavlet bare fordi man er fra Færøerne.

  Kommentar by SMJ — 2. april 2014 @ 13:19

 8. Med den baggrund er det da flot at hun har opnået noget, og man må da håbe at det fortsætter. Selv kan jeg ikke snuppe narcissistfabrikken x-factor og den type musik.

  Kommentar by mb — 2. april 2014 @ 13:22

 9. @Nilesen: Manden er selvsagt ikke set i Dk siden påsken 2005

  Kommentar by Josef K — 2. april 2014 @ 13:25

 10. Jer uden TV, hvorfor udtaler i jer om personer I ikke har set og programmer i ikke har set…

  I har tilsyndeladende internet, så måske I havde lyst til at søge lidt information, men det er jo nok for meget at kræve af kældermænd. Indavlede færøboere, gen-tankespind osv. af jeres sædvanlige vanvittige påfund. Skandale! Skandale!

  Man kender alt for godt jeres typer!

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. april 2014 @ 13:59

 11. Nå, men så har vi vel her et oplagt emne til sporløs forsvunden, er det ikke det tude programmet i DDR hedder, som finde herboende børns forældre.
  DDR skal da nok på vores tvangslicens regning finde frem til morderen…øh, faderen og så forene datter og morder…øh, fader i den rette tude vinkel så vi kan forstå, at vi har været racister og på groveste vis været skyld i, at have skilt datter og offer morderen…øh, faderen ad.
  jo,jo den skal DDR nok få skæv vinklet politisk korrekt, så det er vores skyld det hele og morderen…øh, faderen menneskeretmæssigt bliver hevet tilbage til landet til evig forsørgelse og sikkert til flere berigelse oplevelser for os racister.

  Det er synd for pigebarnet, at hun desværre har sådan en far, men det skal ikke belaste hende, så må vi jo håbe DDR ikke misbruger hende til rollemodel med de rigtige meninger eller på anden vis misbruger pigebarnet på deres usmagelige propaganda for hudfarve racisme, det fortjener hun ikke.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. april 2014 @ 14:28

 12. >9 Josef
  Vi burde jage svinet, til vi fandt ham og likvidere ham. Det ville være en bedre opgave for soldater, end at lege krig med USA og England i Irak og Afghanistan.

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2014 @ 14:34

 13. @li

  Du bliver aldrig selv træt af dit forfærdelige vrøvl?
  Dit tekst er virkelig en rodet omgang, der minder mig om 10-årig knægts første med med internettet. Sådan lidt pinligt, hva?

  Sporløs leder efter personer, når den nære relation selv ønsker at finde den forsvundne…

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. april 2014 @ 14:40

 14. @Nielsen

  Kan kun erklære mig enig i den sidste del.

  Afskaf hæren og send de tossehoveder ud på det rigtige jobmarked.

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. april 2014 @ 14:42

 15. Viste de klip fra sidefløjen eller rækkerne om han ikke skulle sidde her lidt lettere kamufleret. For sådan en stor ting må faderen da ikke gå glip af.

  Kommentar by peter — 2. april 2014 @ 14:52

 16. @13 venstrefjolset

  Beklager hvis lixtallet er for høj i min tekst, så du ikke formår at opfatte meningen, men jeg forstår da udemærket, at det kan være svært at læse en tekst med en kommunistisk staveplade, den er nemlig for simpel, og som derfor kun bruges af virkeligheds resistente naive fjolser, der ikke formår at tænke selvstændigt.
  :D :D :D

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. april 2014 @ 15:02

 17. Så er venstrefløjen tilbage nu hvor der endelig kunne findes en artikel som ikke indeholder noget der ville kræve en indrømmelse af at have taget fejl.
  Men bare for at fucke dit i forvejen forvirrede sind op, så mener jeg at jasmin er en sød og flot pige som har al ret til at være i danmark, og jeg læser uriasposten dagligt.
  Prøv om du kan forholde dig til det uden at din hjerne brænder helt sammen;)

  Kommentar by Per — 2. april 2014 @ 15:03

 18. 3 Henrik Petersen,

  “Forældres og forfædres synd nedarves ikke i generationer.”

  Som udgangspunkt rigtigt.

  Men i det mindste moralsk, så må der gælder at hvis man overtager “butikken” så overtager man også passiverne, så som hvad der måtte være af gæld og pligter overfor gamle kunder.

  Som eksempel kan jeg fremhæve Helveg-Petersen klanen. K. Helveg-Petersen var som bekendt en anti-demokratisk totalitarist og ivrig tilbeder af folk såsom Chaucheschu og Honecker.

  Hans søn Niels har været alt for tæt på Øst-Tyskland samt en ivrig islamofil og forsvarere af udlændingeloven af 1983. Dertil en af arkitekterne bag fodnotepolitikken.

  I og med hans sønner Morten og Rasmus fortsætter hvor fædrene slap, så er det vel kun rimeligt det indgår i bedømmelsen af dem og at det lægges dem negativt til last ved et kommende retsopgør mod dem som anstiftede af mord og voldtægter på etniske danskere pga deres etnicitet og hudfarve.

  Kommentar by Hans Und — 2. april 2014 @ 16:32

 19. Hvor bestialsk jaguaren en måtte være, så kan man ikke laste pigen for sin faders handlinger.

  Kommentar by Robert R — 2. april 2014 @ 18:04

 20. Armen altså – kære venner, jeg er flad af grin.
  Denne tråd er nok noget af den vildeeste pærevælling kogt sammen på lige dele vanvittigt sludder og fordrukkent skrål, jeg længe har set på nettet.
  Omend altså ganske underholdende.
  Men det virker som om flere af jer med fordel kunne søge hjælp hos distriktspsykiatrien.

  Kommentar by Ole — 2. april 2014 @ 18:38

 21. Forunderligt som danske kvinder sværmer for Lundin-typer. Hvor skulle hun også vide fra, at den bestialske handlemåde er ganske normal i Afrika.

  Når de har nedlagt en fjende, kappes alle løsdele af. For at forhindre at fjendens ånd skal genopstå. Og det vidste politiet åbenbart også. De fandt hurtigt gerningsstedet. Vel sagtens ved at ransage alle afrikanske beboelser.

  Men vindersangen er da en ganske udmærket popsang.
  Godt fremført, så der er al mulig grund til at ønske dem begge held og lykke
  http://www.youtube.com/watch?v=pvnF3mFtY8k

  Kommentar by tavsen — 2. april 2014 @ 19:59

 22. Ser ikke den slags bras. Der er en god grund til fjernsynet også kaldes tossekassen, den rene amatørisme forklædt som ‘underholdning’. Hvad med om dagens såkaldte ‘kunstnere’ havde optjent værnepligten ikke bare via ægte talent men rent faktisk også vist det ude omkring inden den ære at komme i TVs bedste sendetid og narre landet, fremfor først at blive opdaget der… De er jo alle glemt om et år.

  Kommentar by LarsB — 2. april 2014 @ 20:47

 23. > Hans Und — 2. april 2014 @ 16:32

  Det kaldes dårlig opdragelse, ikke genetisk nedarvning, og selv dårlig opdragelse kan vendes til det bedre, men stadig: Barnet er ikke ansvarlig for denne opdragelse.
  Hvad Helvederne gør ved hinanden skal jeg ikke kloge mig på, men det er så afgjort ikke kønt.

  Dog tak for, at du i det mindste har læst mit indlæg.
  ‘venstrefløjen’ er komplet uden for rækkevidde, så jeg gider ikke engang at svare tossen. Udmærket, at andre gør det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. april 2014 @ 21:55

 24. Nå ja, og så glemte jeg lige at linke til http://www.denstoredanske.dk/Natur_og_milj%C3%B8/Genetik_og_evolution/Evolutionsl%C3%A6re/lamarckisme

  De virkeligt interesserede kan finde mere om fx Lysenko og ‘homo sovjeticus’. Ok, lidt nørdet men ret underligt, at der stadig eksisterer mennesker, der mener, at politiske eller religiøse holdninger er arvelige.
  Nix, der er arv og så er der miljø. Og der er så stof til en temmelig kedelig og langvarig diskussion, hvor ingen faktisk har tilstrækkelig viden.

  Så det korte af det lange:
  Vinderne af et for mig ligegyldigt tv-show kan ikke lastes for, at en eller anden negerfar muligvis er morder.
  Med mindre indlægget mangler noget, er han dog ikke dømt.
  Muligvis er indicierne overvældende, men det er nu stadig noget, retten afgør, punktum.

  Og blot til orientering for SMJ: Nej, jeg skrev jo netop ‘formentlig indavlet’, hvilket ikke er det samme som at skrive, at moderen var indavlet.
  Sandsynligheden for indavl stiger dog en del i isolerede lokalsamfund, sorry to say.
  Lige hér har det nok været fint med negerfaderen, da Afrika er et ganske stort kontinent.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. april 2014 @ 22:16

 25. Islamist ynglen kan ikke synge. Den anden beriger kan. Socialistkammeraten aka narcisisten in spe “sortmand” sammensatte et vinderpar. Altså et DR-vinder par i lighed med muzzien Basim der vandt Eurabias Danske afd. af Melodi Gran Prix.

  For fanden så luk da den skide landsskadelige propagandasender. De fede, rødgardister kan grave grøfter og fjerne tyggegummi fra fortorvene. Tvangsarbejde for samfundet til deres dages ende. Frem med lænkerne og jernkuglerne.

  Og få så gang i hjemsendelserne af besætterne og deres klaner.

  Kommentar by Iznogut — 3. april 2014 @ 02:00

 26. Venstrefløjen, hvad ville du dog gøre, hvis du ikke havde dine landsmænd at bekæmpe?

  Din dumme svin.

  Kommentar by Iznogut — 3. april 2014 @ 02:01

 27. Utroligt som måde x-faktor og melodi grand prix blev vundet af “sorte” i år. Sært?

  Kommentar by Hans01 — 3. april 2014 @ 05:16

 28. Offeret havde vidst en datter. Mon sjovnalisterne vil svælge i hendes baggrund, hvis hun stiller op for DF? Inden et valg?

  Kommentar by Hans Und — 4. april 2014 @ 04:27

 29. Ofrene har ALDRIG mediernes interesse, ikke når gerningsmændene er indvnadrere

  Kommentar by tavsen — 4. april 2014 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper