7. april 2014

Metroxpress: Nydanske kvinder (såsom tyrkiske Fatima) vil gerne date danskere, men de har fordomme

Absurd artikel i dagens Metroxpress, der smider en ‘uvidenskabelig undersøgelse’ på forsiden, som bortforklarer ære & skam-kulturens problematiske bagside. Fra Metroxpress – Nydanske kvinder: Etnisk danske fyre tør ikke score os (s. 8).

“På professionshøjskoler og universiteter har nogle nydanske kvinder svært ved at finde kærester… 71 ud af 100 nydanske kvinder svarer – i en uvidenskabelig undersøgelse, metroxpress har lavet – at de vurderer, at etnisk danske mænd undlader at kontakte dem til fester – alene fordi de er nydanske af udseende. 59 af de 71 mener, det skyldes, at fyrene tror, at deres religion og familie ikke tolererer, at de ’ser’ en dansk fyr, skriver metroxpress.

– Hos mange danske fyre dominerer den fordom, at de får ballade med brødre, fædre og fætre, hvis de henvender sig til en nydansk kvinde, siger studerende Helen Ali fra Forening for Unge Nydanske Kvinder.”

(Metroxpress, 7. april 2014: “Nydanske kvinder vil gerne dato Bo og Tim”)

“Det er et problem, at danske mænd… udelukker dem ved at komme dem i kategori på forhånd.” (Garbi Schmidt, professor i interkulturelle studier på Roskilde Universitet)

Oploadet Kl. 20:08 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56025/trackback

42 Comments »

 1. Findes der overhovedet noget problem, som ikke er den hvide mands skyld?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 7. april 2014 @ 20:17

 2. Igen skaber danskernes fordomme et “os” og “dem”. De vil os gerne! Men danskere er så snæversynede og sig selv nok. Derfor er der så få forbindelser mellem danske mænd og muslimske kvinder. Alt andet er naturligvis blot myter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. april 2014 @ 20:17

 3. Man tror næppe sine egne øjne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. april 2014 @ 20:29

 4. Ja ak! Alle de racistiske danskere med deres fordomme. Gad vide om de kvinder ville date en israeler?

  Kommentar by NulTolerance — 7. april 2014 @ 20:33

 5. Hvordan mon LIGE det er “nydanske kvinder” > danske mænd, sådan i gennemsnit?

  Kommentar by Josef K — 7. april 2014 @ 20:39

 6. RUC-fuskeren, belyver o.m.a. Gabi Schmidt rykker for 1017 gang ud med en slet skjult belyvning af den ubestemte kategori “danske mænd”.

  Gabi Schmidt optræder her med en af de mest beskidte og ondskabsfulde former for belyvning, der findes, nemlig den der retter sig mod en ubestemt gruppe. Det er sådan man får andre til bisse løs med en god gang heksejagt, hvilket nok også er Gabi Schmidts egentlige intention.
  (hun er jo tysker, og var det måske ikke det tyskerne gjorde mod jøderne?):)

  Under alle omstændigheder så kan hun på et retorisk plan redde sig i land i forhold til eventuelle modangreb:

  1. Jeg har netop kun talt om dem i gruppen, der afviser muhammedanske kvinder som mulige kærester.

  2. Hvis en eller anden skulle være fornærmet over, at blive kategoriseret som racist af racisten Gabi Schmidt, finder hun bare eet eksempel der smager lidt af racisme eller som hun selv karekterisere som sådan, og vupti, der var i hvert fald een og så er der jo nok flere…

  3. Og sådan kan hun blive ved i en uendelighed. Grunden er bare ikke, at hun kan have ret. Grunden er at hun, som den uvederhæftige, islamofile løgner hun er, bevidst formulere sig så ukonkret, at en gendrivelse er umulig.

  Men dermed er hendes eget udsagn fra første færd værdiløst. (og burde slet ikke have været citeret)

  Havde sjovnalisten haft en smule faglig stolthed, havde han gjort det klart for hende, at han kun vil bruge hende som kilde og til citat, hvis hun formulere sig på en måde, så det er muligt at gå i rette med hende for rette vedkommende.

  Kommentar by Hans Und — 7. april 2014 @ 20:45

 7. Hvor mange danske mænd ud af 100, vil konvertere for at blive gift med Fatima.
  I øvrigt et lidt atypisk navn at bruge, Tim der er kortform af Timothy, er vel ikke specielt dansk?

  Kommentar by Geert — 7. april 2014 @ 20:51

 8. 71 ud af 100 indvandrerpiger oplever at danske fyre ikke henvender sig til dem – det er vel så altovervejende dem med tørklæde eller burqa?

  Plus, dvs at der er 29 ud 100 som har oplevet at danske fyre har snakket med dem. Altså er der åbenbart stadig danske fyre som ikke har forstået, at dét at indlede sig med en tøs af anden genetisk herkomst er den hurtigste og sikreste vej til at få ødelagt sit liv gennem trusler, vold eller det der er værre. Sandsynligheden for at der er en galning i en muslimsk piges familie, som ikke bryder sig om vantros omgang med sin søster, er jo desværre ikke helt lille.

  Kommentar by Ole — 7. april 2014 @ 20:55

 9. http://denkorteavis.dk/2013/amok-i-vollsmose-frier-fik-oret-skaret-af/

  Men det er nok bare danskerne der har fordomme…

  Kommentar by NulTolerance — 7. april 2014 @ 21:09

 10. Avisen er skod ringe, og det eneste deres “undersøgelse” reelt kan fortælle er at indvandrerkvinderne har mange fordomme om danske mænd.

  Mest pinlig er dog Garbi Schmidt. Hun er professor og udtaler sig alligevel på baggrund af dette, og altså fuldstændigt ukritisk godtager hun fordommene, og generaliserer derefter groft om danske mænd.
  Det er vildt bizart.

  Faktisk er både indvandrerkvindernes (71%) og Garbi’s synspunkter udtryk for racistiske generaliseringer om “danske mænd” – altså uden nogen form for dokumentation.

  Ps, når nu indvandrerkvinderne er så frisindede at det halve kunne være nok, så kan det jo undre at artiklen og de interviewede har en vinkel hvor ansvaret for ALT er 100% mændenes; de skal score, tage initiativ osv.

  Kommentar by Superman — 7. april 2014 @ 21:21

 11. Når I nu undrer jer over, at Garbi, der er professor, kan være så indskrænket, så husk:

  – intellektuelle er ofte voldsomt indskrænkede i forhold til den virkelige virkelighed

  – og så er jo altså endeligt den midtsjællandske folkeskole, hun er professor fra.

  Kommentar by bastardo — 7. april 2014 @ 21:25

 12. Godt, at danske fyre er kloge! Det ville jo være rent stupidt at date Fatima og Ayse, for de danske, gæve drenge risikerer jo at få hovedet kappet af, hvis de overtræder én af klanens utallige stammeregler!

  Kommentar by Kuffarten — 7. april 2014 @ 21:45

 13. Den slags kaldes et sundt raceinstinkt.

  Kommentar by Vidkun Quisling — 7. april 2014 @ 21:48

 14. … og en ting til: Mens jeg studerede, arbejdede jeg en del i hjemmeplejen bl.a. med stærkt demente og alkoholiserede patienter, og lugten af uvasket krop og uvasket hår fra flere af disse gamlinge med udtalt sæbe-fobi var af og til ekstrem! Måske hættemåge-Fatima og -Ayse skulle tænke lidt på, at under de tilstrammede, latterlige tørklæder trives sved og bakterier i større grad end hos kvinder med ‘frigjort’ hår, og sur hovedbund er nok ikke det bedste ‘afrodisiakum’…

  Kommentar by Kuffarten — 7. april 2014 @ 21:58

 15. Hvor meget har det kostet Danske skatteydere at de er blevet overskidt af en forsker, alle Danskere ved at Fatima er bortgiftet som niårig til en fætter der er gedehyrde på den Anatolske højslette, fætteren er selvfølgelig pga. indavl debil og analfabet og han vil være til skade for det Danske demokrati.

  Kommentar by emmagad — 8. april 2014 @ 00:59

 16. Perspektiverende video: https://www.youtube.com/watch?v=bTmA4R6wuJ8

  Kommentar by Kim Møller — 8. april 2014 @ 01:41

 17. sjovt nok har disse bange racistiske mænd mod nok til at byde kvinder
  af anden etnisk baggrund op til dans,her tænkes i høj grad på kvinder fra polen,rusland og thailand.
  så måske er det den muslimske udfordring den danske og europæiske mand ganske enkelt ikke orker.
  kvinder er sgu besværlige nok i forvejen , så hvorfor skaffe sig problemer oveni ved at tage en fra en muslimsk familie.0-))

  Kommentar by father — 8. april 2014 @ 02:18

 18. “»Flere og flere finder sammen med etnisk danske fyre, hvor det tidligere ikke bare var noget, man gjorde. Det viser også, at vi veluddannede kvinder selv vælger vores mænd, vi er i langt højere grad uafhængige, end vores mødre var det. Det kan godt være, at vielsen og brylluppet er traditionelt, men vi har selv fundet de mænd, vi gerne vil giftes med. Så når de frier til os gennem vores forældre, er det ofte en symbolsk handling, og fordi vi ønsker deres velsignelse«.”

  http://politiken.dk/debat/ECE2255396/vi-nydanske-kvinder-er-den-nye-elite/

  Skal man gætte på, hvad den her manøvre med forældrene betyder?

  Kommentar by BE — 8. april 2014 @ 05:38

 19. Bemærk iøvrigt, at der tales om “nydanske”, når der menes muslimer. Vild sidestilling, når man betænker, at begrebet “nydansk” burde kunne omfatte indvandrere, der ikke er muslimer f.eks. vestlige indvandrere, asiatiske ikke-muslimske indvandrere, latinamerikanere etc. Alle sammen nogen som der slet ikke er nævneværdige problemer med.

  Men denne nuancering foretages slet ikke, hvilket vel efterlader journalisten som den egentlige racist!

  Kommentar by Sigwar — 8. april 2014 @ 06:18

 20. Der er to – og kun to – interessante pointer her:

  – Muslimske piger må IKKE date danske unge drenge – eller for den sags skyld piger. De har ingen valgfrihed.

  – Selvfede forskere med fede lønninger lyver om det, og forsøger i manipulerende øjemed at vende problemstillingen på hovedet.

  Lad være med at købe mæfikkens præmis! Der er ingen “grund” til, at “danske drenge” skulle “fravælge” muslimske piger!

  Hvis man er i tvivl, kan man bare spørge sig, om muslimske piger da også kan vælge *religiøs orientering *seksuelle præferencer (kan de date andre piger?) *civilstand *livsstil (bo i kollektiv, f. eks.?)

  Lad os nu ikke spille dumme. Enhver snak om, “hvorfor danske drenge fravælger muslimske piger” går vildlederens ærinde. Selvfølgelig vil visse danske drenge gerne have visse muslimske piger! Alt andet er vrøvl, dumhed, eller led propaganda.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. april 2014 @ 08:52

 21. De kunne istedet for få deres muslimske medsøstre til og smide karnevals dragten og tørklædet.

  Kommentar by peter — 8. april 2014 @ 08:52

 22. Den mest effektive integration har altid været noget med at blande blod og stifte familie. Men alt for mange muslimske familier har haft en mentalitet og praksis med at lade sønner, brødre og fætre hærge frit – mens døtre, søstre og kusiner skulle dækkes til og tages ud af cirkulation. En upopulær mentalitet og praksis, hvilket der i årevis har været adskillige tilbagemeldinger om. Tilbagemeldinger der i stor stil er blevet ignoreret.

  Og derfor megen snak om, at integration udelukkende er noget med sprog, uddannelse og arbejde.

  De her familier – med deres giftemodne sønner og døtre – ligger som de har redt. Og jeg synes ikke det er synd for dem.

  Kommentar by BE — 8. april 2014 @ 08:54

 23. Disse unge kvinder kunne starte med at gå på diskotek med deres brødre/fætre. Så slap vi for alle disse historier med, at de unge mænd bliver diskrimineret af diskotekerne.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 8. april 2014 @ 09:27

 24. Jeg, sund, økonomisk uafhængig, dansk mand søger kontakt for bekendtskab, eventuelt ægteskab.

  Du, sød ung muhamedansk, højt uddannet pige, søger fordomsfri dansk fyr for gensidig scoring.

  Lad os mødes for samtale. PS: Vil ikke konvertere eller omskæres.
  Billet mrk. 4711.

  Kommentar by bastardo — 8. april 2014 @ 09:45

 25. Er det et dansk fænomen? Hvad med resten af Vesten eller resten af verden for den sags skyld?

  Kunne professor Schmidt ikke underbygge sin udstilling af danske mænds usselhed ved at påpege, hvordan f.eks. tyske, franske, svenske, amerikanske og israelske mænd lystigt og tæt omgås muslimske kvinder?

  Kommentar by JensF — 8. april 2014 @ 10:30

 26. Journalisterne kunne også have spurgt bare en enkelt dansk fyr, hvad han tænker om sagen og hvorfor. Men det gjorde de ikke.

  Kommentar by JensF — 8. april 2014 @ 10:41

 27. Det er utroligt, hvad hun tror, hun kan bilde mennesker ind. Problemet er nok, at hendes erfaring fra universitetet siger hende, at det er ikke så lidt!

  Arbejdsløse akademikere koster samfundet mindre, end de i arbejde.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. april 2014 @ 10:44

 28. På tide med en “hurtig” IKEA-boykot? ;-)

  http://denkorteavis.dk/2014/ikea-bojer-sig-for-krav-fra-muslimske-kunder-og-skifter-polser-af-svinekod-ud-med-halal-polser/

  Ikea bøjer sig for krav fra muslimske kunder og skifter pølser af svinekød ud med halal-pølser

  [ Først var det julefrokosten, der blev forbudt – og nu så dette? Hvorfor fanden laver I ikke bare hele denne Ikea-afdeling om til islamisk “kultur-center” med indbygget moské, nu I er igang, Ikea? :D ]

  Lidt uden for København på Vestegnen ligger en meget stor afdeling af møbelkæden Ikea.

  Her er der en populær café, der i flere år har haft et slagnummer: En kogt pølse til kun en femmer.

  Sådan er det stadigvæk. Men pølsen er ikke længere den samme.

  Før var pølsen en almindelig dansk pølse lavet af svinekød. Nu bliver den erstattet med en pølse med kylling og kalkun. Det sker af hensyn til de muslimske kunder. Ifølge islam er det forbudt at spise svinekød, mens kylling og kalkun er tilladt – halal.

  Det vil fortsat være muligt at købe en almindelig pølse lavet af svinekød. Nu koster den bare 10 kroner og er stegt og ikke kogt.

  Tine Linhart fra Ikea siger til mx.dk, at der har været en efterspørgsel efter pølser, der ikke er lavet af svinekød.

  [ Og? Så derfor må der altså i princippet slet ikke forefindes svinekød i køkkenet, hvis man absolut skal tilfredsstille alle de mest ekstreme og mest krævende muslimers endeløse krav?
  Der kan jo have været et svinekødsprodukt på en tallerken for 12 opvaske siden, for ellers skal man jo i stedet til at føre “dobbelt bogholderi” med alt service og operere med halal-godkendte opvaskemaskiner, som aldrig har set svinekød og heller aldrig kommer til det. Er det ikke i virkeligheden der, I planlægger at bevæge jer hen før eller siden, “kære” Ikea? :)]

  Hun bliver spurgt om det ikke er unfair, at folk, som gerne vil have svinekødpølser til en femmer, ikke kan få det længere, fordi andre af religiøse årsager ikke vil have svinekødspølsen?” [!!!]

  »Jeg vil ikke gå ind i en debat om religion. For os er det vigtigt, at der et alternativ til folk der spiser svinekød, og folk, der ikke spiser det.« [ !!! – men de øvrige kunders ønsker og sårede følelser interesser jer altså ikke en papand, Ikea? … Ok, mange tak – vi har skam forstået budskabet ;-) ]

  Kommentar by Bjovulf — 8. april 2014 @ 10:56

 29. UPS! – forkert tråd – beklager mange gange, Kim ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 8. april 2014 @ 11:09

 30. Hvis Garbi Schmidt er sociolog, er hun en meget ringe sådan ! Og ikke uddannet som rigtig sociolog, men har kun lært variationer af den marxistiske staveplade? “Det et samfundets skyld pga kapitalismen”! :)

  Piger i de nordiske lande har aldrig været katolsk dydige. Romerkirken slog aldrig rigtigt igennem her langt fra Rom hos den brede befolkning mht sex før ægteskabet. I gamle dage for 200 år siden blev 25% af alle børn født udenfor ægteskabet uden at det gav store personlige problemer. I de katolske lande på den tid blev kun 2% af børnene født udenfor ægteskabet.

  I den brede befolkning har sex før ægteskabet altid været accepteret for begge køn og i mange socialgrupper er der forståelse for at også pigerne i et vist omfang ‘løber hornene af sig’ og det er relativt få der er jomfruer, når de gifter sig eller danner ‘papirløst’ par og får børn. De fleste mænd er klar over at deres kone/sambo ‘har kendt andre mænd’. Nogen mænd foretrækker sågar en kvindelig livsledsager, der ikke er den rene ‘novice’ og har et ‘naturligt’ forhold til sex.
  “Svup sagde det i skovbunden og så var de forlovet” som drengerøvene vittigt sagde. Og hvis der kom ‘brød i ovnen’ måtte man så helst gifte sig med pigen.

  Jeg læste omvendt en muslimsk mands beretning om, hvordan han måtte forlade og lade sig skille fra sin europæiske kone alene fordi han ikke kunne holde ud at tænke på, at hun havde haft sex med andre mænd. Det tror jeg forekommer ret ofte med kedelige konsekvenser også hustruvold og det der er værre.

  Det er mit indtryk, fra hvor jeg færdes, at danske drenge kigger efter de muslimske piger og at der også finder sporadisk ‘parring’ sted, men jeg tror, at mange unge danske mænd holder fingrene for sig selv (og bukserne knappede) fordi de ved at en affære med en muslimsk pige fra start af er en alvorligere sag også for hende.

  Udover frygt for en kniv i ryggen fra hendes far eller bror, så snart bukserne har lynet ned, må han også frygt islams kodex, der bandlyser seksuel omgang med kristne og andre vantro og som straffer frafald med døden.

  Så foretrækker den danske, unge mand et eventyr med den frække, danske ‘frøken sommerknald’! :)

  Jeg husker, at jeg gik i klasse med en adventist pige, der var fantastisk lækker, men der var ingen af os drenge, der tog chancen med hende og det var vel heller ikke meningen?

  Jeg holdt mig også engang som teenager bevidst på afstand af en interesseret jødisk pige – og det har ærgret mig lige siden! :)

  Kommentar by A-mad — 8. april 2014 @ 12:50

 31. Måske er de nydanske “pakker” slet ikke attraktive????

  I alt fald ikke dem jeg ser vrante rundt på gaderne. Måske de danser mere yndefuldt på diskotekerne??

  Kommentar by tavsen — 8. april 2014 @ 13:58

 32. “Vi ser flere og flere kvinder med anden etnisk baggrund, der dyrker sex før ægteskabet, og aborttallet er skyhøjt blandt de etniske minoriteter. Det er altså mere reglen end undtagelsen, at der bliver dyrket sex.

  Sundhedsstyrelsens tal viser, at kvinder blandt de etniske minoriteter vælger en provokeret abort dobbelt så hyppigt som etnisk danske kvinder.”

  http://www.information.dk/147084

  Kommentar by M — 8. april 2014 @ 14:05

 33. Det er måske den vej at det skal vende. Den muslimske pige/kvinde siger fra over for familie, islam, og traditionerne.
  Starter med og smide gevandterne. Giver hånd. Får uddannelse og får lov til og beholde uddannelsen og leve af den. Bliver ikke brugt til ruge maskiner. Altså bliver selv betalende.
  Bliver bedre end deres brødre og fætre. Og hvorfor, fordi de sidder hjemme og har ikke andet end og læse lektier til tidsfordriv.?
  Kan være at thaién endda bliver udskiftet med en araber. (Men hvem skal konvertere)?
  Måtte dette brede sig til somali muslimerne også.

  Kommentar by retep — 8. april 2014 @ 15:12

 34. ->32. Vi mangler tal for kristenmuslim sex m/k.

  Men ‘teknisk set’ er det umuligt for en kristen mand nogensinde at dyrke sex med en muslimsk kvinde! :(

  Ifølge Koranen er der kun disse muligheder for for muslimer for at have sex, forstår jeg.

  Det er ikke tilladt at have sex uden lovligt ægteskab. Utugt er en af ​​de store synder i islam.

  En muslimsk mand har lov til at gifte sig med en kvinde, der er muslim, kristen (af enhver konfession), eller jøde.

  En muslimsk kvinde har kun lov til at gifte sig med en muslimsk mand.

  (Muslims are not allowed to have sex outside licit marriage. Fornication is one of the big sins in Islam

  A Muslim man is allowed to marry a woman who is Muslim, Christian (of any denomination), or Jewish

  A Muslim woman is allowed to marry only a Muslim man.)

  http://wiki.answers.com/Q/Are_Muslims_allowed_to_have_sex_with_Christians#slide=4&article=Are_Muslims_allowed_to_have_sex_with_Christians

  Kommentar by A-mad — 8. april 2014 @ 15:53

 35. @ M #32

  Det er ikke så relevant for denne tråd, for det er kun “muslimer”, de har førægteskabelig sex med. Sommetider sågar kun nogle med “rent blod” (enten det er arabisk eller kurdisk. Socialisten Øzlem Cekic ville f. eks. kun have en mand med “kurdisk blod i årene”. Det var første kriterium).

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. april 2014 @ 21:46

 36. Jo der var en dansk mand, der gerne ville være kæreste med en muslima. Det var en terrorsigtet konvertit fra Odense. Men muslimerne ville ikke have at han kærestede med en af deres kvinder, velsagtens fordi han var leverpostejsmuslim.

  Kan desværre ikke finde linket.

  Kommentar by Hodja — 8. april 2014 @ 22:12

 37. Det kunne ellers være interessant, Hodja.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. april 2014 @ 23:37

 38. 36, 37,

  Det må være agenten/vidnet fra terrorsagen Hodja har i tankerne. Kvinden var/er fra indonesien.

  Kommentar by Hans Und — 9. april 2014 @ 03:50

 39. Disse “undersøgelser” er sååååååå latterlige! Og hvor er jeg bare træt af PC-journalister som gerne vil gøre en tørklædeklædt, muslimsk matrone til et “symbol” på alle kvinder af anden etnisk herkomst end dansk.

  Der findes mange damer med indvandrerbaggrund som er i gode ægteskaber med danske mænd. Jeg selv er en af dem ;-) Dog handler det often om kvinder som IKKE er muslimer, og det intet har med “dansk racisme” at gøre. Faktum er, at det er den muslimske religion som ikke tillader deres kvinder til at have et ægteskab med “vantro” mænd, og jeg godt kan forstå de danske fyre som ikke vil give muslimaherne en chance, fordi de nemt kan risikere deres liv og helbred. Hvis jeg var en dansk mand, så vil jeg heller ikke gå efter en pige som sikkert har nogle sindssyge mandlige familiemedlemmer som gerne vil slå mig ihjæl ;-)

  Kommentar by Israeler — 9. april 2014 @ 08:26

 40. Emnet kan kun belyses ved at eliminere de faktiske hindringer for kontakt, f.eks ved at indrykke følgende profil på en sexdatingside og se om danske drenge er interesserede:

  “Jeg hedder Fatima og har frigjort mig fra traditionsbindingen. Lover at der er ingen som helst risiko for at blive overfaldet af brødre eller andre dydsvogtere ved at indlede et forhold med mig.”

  Kommentar by perhag — 9. april 2014 @ 17:19

 41. :) perhag, men det kommer ikke til at ske. De første, der svarer Fatima, vil være muslimske mænd, der vil slå hende ihjel!
  Det ved hun og derfor vil hun aldrig turde sætte sådan en profil på en sexdatingside!

  Kommentar by A-mad — 11. april 2014 @ 08:50

 42. PS. Og hvis det blot er fingeret og der altså er tale om en ‘dummy’/test annonce uden en ægte Fatima, er der ikke nogen danske unge mænd, der vil tro på “at der er ingen som helst risiko for at blive overfaldet af brødre eller andre dydsvogtere”.
  Islam betyder som bekendt underkastelse og det virker!
  Man kan kun forlade islam i en kiste ifølge koranen, som er den altid gældende lov i alle forhold viderebragt direkte fra Allan gennem Mo.

  Kommentar by A-mad — 11. april 2014 @ 09:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper