13. april 2014

Victor blev hvervet i folkeskolen: “Det eneste, han tænkte på, var, hvordan han kunne behage Allah…”

Den tidligere friskolelærer Hara Dvinge har over flere artikler i Den Korte Avis beskrevet, hvorledes islamiske friskoler i det vestlige Århus, reelt fungerer som skoling i salafisme. Folkeskolerne er det desværre også islamificerede. Fra BT – Danske Victor hjernevasket til selvmordsterror.

“Forlydender om, at en etnisk dansker skulle have deltaget i en selvmordsmission i Irak dukkede første gang op på islamistiske internetsider den 6. marts. Dengang kunne de ikke bekræftes, men BT kan nu afsløre, at historien er sand og handler om den blot 21-årige Victor Kristensen fra Aarhus.

– Victor havde altid været sådan en stille og forsigtig type, der ikke kunne gøre en flue fortræd. Men det ændrede sig, da nogle af de radikale islamister begyndte at tage ham med i moskeen. Pludselig forsvandt han bare. Han var væk fra byen og vennekredsen i mere end et år, og da han kom tilbage, var han fuldstændig forandret. Livet betød ikke længere noget. Det eneste, han tænkte på, var, hvordan han kunne behage Allah, så han kunne komme i paradis efter døden. Han var fuldstændig hjernevasket, fortæller en jævnaldrende aarhusianer, som var en af Victor Kristensens få nære venner i ti år op til hvervningen. …

I praksis blev hvervningen af Victor Kristensen i første omgang foretaget af en gruppe på 5-6 jævnaldrende drenge med indvandrerbaggrund, der ligesom han gik på Møllevangskolen i Aarhus. Ifølge den anonyme ven havde denne gruppe allerede tidligt udviklet stærke bånd til en omstridt moske på Grimhøjvej ved Gellerupparken i den vestlige del af byen. En moske, som er berygtet som tilholdssted for terrorsympatisører og radikale salafister, der hylder et forhistorisk islamisk ideal og er modstandere af alt moderne og vestligt.

Efter at Victor Kristensens jævnaldrende havde introduceret ham for miljøet her, tog mere erfarne kræfter ifølge flere kilder over. De underviste den unge dansker i sharia-loven, arrangerede, at han frasagde sin kristne tro til fordel for islam og sørgede for, at han efter niende klasse blev sendt på religiøse opdragelsesrejser hos forbindelser i blandt andet Egypten.”

(21-årige Victor Kristensen læser i Koranen; Uriasposten)

Oploadet Kl. 17:13 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56148/trackback

35 Comments »

 1. Muslimer er livsfarlige, og de beviser det dagligt.

  Kommentar by Per — 13. april 2014 @ 17:40

 2. Iøvrigt burde det få folk på venstrefløjen og andre “inkluderende” typer til at tænke over hvorfor det kun er i islam at folk kan dø at at blive mere religiøse!

  Kommentar by Per — 13. april 2014 @ 17:43

 3. og selvfølgelig passer det slet ikke, i præcis den moske er de meget glade for demokrati (og en lille smule Jihad. Sjovt nok har den unge mand kun været der 2 gange inden han valgte at tage til Egypten, det siger talsmanden selv og så passer det jo

  Kommentar by broholm (ordblind) — 13. april 2014 @ 18:25

 4. Få nu de langskæggede idioter – statsborgere eller ej – ud af Europa før det ender helt galt.

  Kommentar by Jan — 13. april 2014 @ 18:36

 5. Islam er direkte livsfarlig for krop og sjæl.

  Kommentar by LarsB — 13. april 2014 @ 18:53

 6. Hvem siger sandheden?

  Victor Kristensens kan vi ikke få tilbage, han er tabt. Men hvorfor er der ingen der benytter Ahmed Akarris bog som analyse redskab til forståelsen af de miljøer hvori radikaliseringen sker. Men i stedet er der begyndt en modbydelig kampagne imod Arkarris bog og navnlig indholdet i den. Se de følgende links;

  http://nyhederne.tv2.dk/2014-04-13-presselogen-kritik-af-mediernes-akkari-d%C3%A6kning-0

  http://www.information.dk/494118

  http://politiken.dk/kultur/ECE2260756/politiken-spoerger-kan-vi-tilgive-ahmed-akkari/

  Skal vi igen fortabes i forklaringer om manglende socioøkonomiske vilkår, som årsag for den gode Victor Kristensens handlinger?

  Hvornår tager dansk presse sig sammen og lægger to og to sammen. Islam og dets moskéer er her for, at forandre og konvertere vores befolkninger til islam, og for at undertrykke kristne, jøder og andre trosretninger.
  Det mentale diktatur skal indføres og demokratiet, menneskerettighederne og videnskaben skal smides på historiens mødding. Det sørgelige er, at når der kommer en budbringer der fortæller sandheden skydes der på ham, pga. af hans budskab, og der reflekteres ikke over de budskaber og de handlinger der passere i vores daglig dag, som budbringeren belyser.
  Benægtelse er nu politikken som dagbladende Information og Politiken og DR/TV2 ligger for dagen. Kan man stadig anse deres handlinger som naive og tåbelige?

  Eller må man nu reflektere over deres manglende vilje til selvkritik, og deres manglende evne til at sætte enkelt individer, som Victor Kristensens handlinger ind i en større helhed, som handlende i ond tro.
  Har vi en presse der ønsker det religiøse diktatur, der ønsker at videnskaben reduceres, og èn der ønsker at ens personlige rettigheder afgøres efter ens trosretning og ens køn. For hvordan skal man ellers forstå denne presses handlinger og manglende analyse i forbindelse med Victor Kristensens radikalisering og Ahmed Akarris bog.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 13. april 2014 @ 18:58

 7. Victor blev sendt på opdragelsesrejse til Egypten efter 9. klasse!Spørgsmålet er, hvor var Victors forældre henne?

  Kommentar by Multikulti ist tot — 13. april 2014 @ 19:05

 8. Daniel Greenfield har skrevet en fremragende artikel om hvad der er motivet hos de som vælger at konvertere og den efterfølgende manipulation de udsættes for at at blive ‘nyttige idioter’ for Islam, ofte med døden til følge.

  Læs den og gys: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2014/02/den-muslimske-selvmordskonvertit.html

  En lille konlusion “Forførelsen af ikke-muslimer retter sig mod de utilfredsstillede og de ulykkelige, der er blevet oplært af en liberal kultur til at foragte dens egne værdier og traditioner.”

  Kommentar by synopsis-olsen — 13. april 2014 @ 19:32

 9. Det kunne være interessant, at få nogle flere informationer om Victors mor og far, fordi man får hurtigt den mistanke, at der kunne være sket et svigt der (også dér…).

  Kommentar by Polka Charlie — 13. april 2014 @ 19:34

 10. Prøv at hør fra minut 10:39, hvad Roger Scruton siger her om islam og de mennesker, der tiltrækkes af den:

  “Nihiismen efterlade efterlader et tomrum, som vil fyldes. Orden i verden kommer gennem adlydelse, unge hungrer efter orden, og islam kan tilbyde det: Adlyd (submission)”

  Morten Storm var også sådan en knægt, der befandt sig i et værdi-vakuum

  http://tinyurl.com/onrpbjr

  Kommentar by Snaphanen — 13. april 2014 @ 19:37

 11. Hvor er det sørgeligt at læse om. Og ikke mindst den ligegyldighed fra medierne af ikke mindst DR. Tænk hvis han havde været såkaldt “højre ekstremist”, så havde det været kæmpe stort…

  Kommentar by Britta Due Andersen — 13. april 2014 @ 19:56

 12. Tøsedrenge, der lokker de svage til at kæmpe for sig. Typisk ligesom Muhammed.

  Kommentar by bastardo — 13. april 2014 @ 21:35

 13. Gud hvor er det dog trist!

  Kommentar by Robert F — 13. april 2014 @ 22:27

 14. Jeg har lige set noget af programmet Presselogen, hvor en kvindelig studievært havde 4 chefredaktører til bords, emnet var Akmed Akkaris bog. Ham den skaldede med kulsort skæg, Hussein (et eller andet) var med på en videolinie, han gjorde meget ud af at man sandelig ikke kan skære alle over Én kam, fordi en enkelt eller to muslimer opfører sig unormalt. Akkari påstår at muslimske friskoler er udklægningsreder for
  mange potentielle terrorister. Det prøver bl.a. BT at skaffe mere dokumentation om, men det var tydeligt at studieværten helst ikke ønskede at høre sandheden. Det er vist typisk for den slags programmer, man stiller nogle spørgsmål og afbryder næsvis den talende hvis han eller hun ikke får det rigtige svar.

  Kommentar by k.m. — 13. april 2014 @ 22:39

 15. Politiet mener ikke at skuddrabet på den unge mand forleden er banderelateret. Hvad er det så? spørger nyhedsværten, “det ved vi ikke” men hvordan kan de være så sikre på at det ikke skyldes en strid i en af de grove indvandrerbander?

  Er man bange for at komme for tæt på banderne?
  er man bange for at få smadret nogle politibiler?
  er man bange for at betjente og deres familie bliver truet uden for arbejdstid?

  der er mange spørgsmål i det her, men jeg kan ikke slippe tanken om at banderne og det lukkede muslimske miljø har taget magten.

  Kommentar by k.m. — 13. april 2014 @ 22:49

 16. http://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE6640957/mindst-60-personer-er-draebt-i-angreb-i-nigeria/

  *****

  Ikke alle muslimer er terrorister, men de fleste terroraktioner udføres af muslimer

  den passer som afslutning på aftenens debatmøde i Presselogen

  Kommentar by k.m. — 13. april 2014 @ 23:11

 17. Islam er satansk, derfor får den en uhyggelig og ejendommelig magt over mennesker, der har et særligt ondt islæt. ‘Kend dem på deres gerninger’, sagde Jesus.

  Et særegent træk ved islam er vildfarelse, af apologeter også kaldet ‘fortolkninger af islam’, og det er blot et forsøg på at forklare et fænomen, som ikke lader sig forklare naturligt, nemlig at islam medfører ‘fortolkninger’ og deler folk op i adskillige grupper, som meget gerne slagter hinanden! Dette er et for islam enestående fænomen, og det forekommer ikke i kristne lande og trosretninger: medlemmer af Luthersk Mission slår fx ikke medlemmer af Indre Mission ihjel efter gudstjenester om søndagen.

  Islam opdeles i ‘moderate’, ‘konvertitter’, ‘frafaldne’, ‘islamister’, ‘ekstremister’ osv., og denne opdeling er også et fænomen i sig selv. Alene denne sære opdeling i nonsens-ord – som heller ikke forekommer for andre trosretninger – og disse løgne om ‘fortolkninger’ af koranen tyder på, at koranen er skrevet af selveste løgnens fader. Derfor afføder den mord, voldtægt, løgn, pædofili, hængninger, hovedafhugninger, ja, alskens ondskab, elendighed og menneskelig trældom! Islam = Løgnens fader, og konvertitter til islam er fortabte sjæle, som stræber efter at tage flest muligt med i Dødsriget.

  Kommentar by Kuffarten — 13. april 2014 @ 23:32

 18. PS: Jeg forstår ikke, hvorfor flere her mener, at det er ’sørgeligt at læse om’? En islamisk terrorist er ikke sølle, men et dumt, ondt svin – uanset, om han kommer fra Søllerød eller Mekka! Hvordan tror I ikke, bin Laden mon havde det? Han kom fra en børneflok på 51, så han var vel en smule overset af farmand… Som jeg ser artiklen, er det blot endnu en undskyldende artikel om muhammedanske terrorister.

  Kommentar by Kuffarten — 13. april 2014 @ 23:43

 19. At Islam ikke er forbudt i Danmark vidner om at landet er ledet af tåber, det vil sige kommunistiske socialistiske amøber der er frække nok til at æde sig mætte på skatteydernes regning, dagens overskrift Mette Frederiksen er skilt? det er sikkert til mandens fordel, Mette er en socialistisk klaphat af rang, hun er uintelligent, Islamister er Danmarks svøbe, forbyd Islam i Danmark, tåberne i folketinget husker ikke på at Danmarks dåbsattest er Jelling stenene og de fortæller hvem Danskerne er.

  Kommentar by emmagad — 14. april 2014 @ 00:02

 20. Nu må i ikke genere Uffe Belleman og hans slæng som syntes, det er synd, at muslimerne ikke kan høre Guds ord i Danmark. Jeg er iøvrigt tilhænger af, at muslimerne begår selvmord. Blot skal de tage ud i ørken med koranen under armen og springe sig i luften med et ordentligt knald.

  I forbifarten vil jeg tilføje, at Islam er en civilisation helt uden berettigelse. Verden vil være et bedre sted at være for både mennesker og dyr. I går så jeg muslimsk tortur – af et dyr på video. Perversiteterne har ingen grænser i denne syge civilisation.

  Kommentar by Machiavelli — 14. april 2014 @ 04:25

 21. Stakkels unge fyr – og familie med.

  Kommentar by Liva — 14. april 2014 @ 09:26

 22. Hvor mon forældrene fremover sætter krydset?
  Vil der komme flere unge behagesyge danskere?

  Kommentar by tavsen — 14. april 2014 @ 10:05

 23. Den dreng var blevet offer for en anden ideologi, hvis ikke mordsekten islam var kommet først. Det er sørgeligt, at islam og al dets uvæsen har operative forhold i Danmark og især blandt unge, naive, ubefæstede mennesker. Levebrødssegmentet aka godhedstosserne er selvvalgt blinde og døve. De hytter deres eget skind og sælger gerne arvesølvet for egen vindings skyld.

  Kommentar by Iznogut — 14. april 2014 @ 10:12

 24. 23 Iznogut,

  “De hytter deres eget skind og sælger gerne arvesølvet for egen vindings skyld.”

  Og det kan man godt regne med blivet et af kernepunkterne i kommende retsopgør.

  1. De har ikke bedt om at få et mandat til netop det.

  2. Arvesølvet er ikke solgt til markedspris, men er nærmere faldbudt for, hvad køber kan/vil give.

  3. Den indtægt der faktisk har været er ikke blevet lagt i den fælles kasse som sølvet tilhørt, men er dels blevet hældt i egne lommer, dels videre distribueret til særlige interesanter, såsom de ansatte i det muhammedanerimporterende industrielle kompleks.

  Misæderne vil forventeligt bl.a. forsvarer sig med;

  1. At de handlede efter ordre og 2. at de har/havde hjemmel i 1983 loven om udlændinge.

  Hertil er der, bl.a. at sige;

  1. at man handler efter ordre er ikke nogen undskyldning, det er fastslået utallige gange, på såvel mikro- som makroplan. Det første i almindelige kriminalsager, det sidste bl.a. ved Nürberg processerne.

  2. Når en lov bliver anvendt imod den rimelige interesser den skulle varetage (nogle få tusind reelle flygtnige crt. masseimport af hundredetusindvis af muhammedanere), så kan de der fik loven vedtaget og de der profiterede af den, ikke anvende samme lov som retligt ly.

  Dette er ligesåvel fastslået flere gange bl.a. under Nürberg processerne, og senest, uden nogen som helst sammenligning i øvrigt, i forbindelse med de Chilenske sager mod Pinochet. Han måtte pænt møde op i retten. Pr. hukommelse: Frifindelse for meneskerettigheds krænkelser, men dømt for skattesvig. (Han havde fået vedtaget en lov om amnesti omfattende ham selv)

  Kommentar by Hans Und — 14. april 2014 @ 11:20

 25. 18 Kuffarten

  Det er sørgeligt at læse om et menneskes fald. Ja han valgte ondskaben og det skal ikke undskyldes – vi ved ikke hvor mange mennesker han dræbte med sit selvmordsbombeangreb og hvem de var (lokale kristne, kvinder, børn, demokrater, tilfældige forbipasserende, med-muslimer?). Men det er sørgeligt på en særlig måde fordi han var født i et frit samfund og kunne have valgt at leve som et frit menneske for det gode (burde have vidst bedre) – men alligevel faldt ud af det og blev ædt op af det onde.

  Det kan gå så hurtigt og unge mennesker ER meget påvirkelige især hvis de er ensomme.

  Jeg har arbejdet med unge i den alder og har været nærmest chokeret over hvor hurtigt de lægger sig fuldstændig blot for enhver autoritet. Jeg havde det indtryk “jeg kunne sige hvad som helst til de her mennesker og de ville sluge det råt”. Jeg gjorde det modsatte: prøvede at inspirere dem til at tænke selv. Men de bad mig som udgangspunkt om at give dem SVARET.

  Jeg tror det hører alderen til som en måde at holde gruppen sammen på.

  Det er en stor løgn at unge er “oprørske”. Ungdomsoprøret var tvært imod en manipulation AF unge som så mange andre. Unge i Victors alder er de mest konforme skabninger der findes. De er uendelig sårbare og helt åbne. Deres kroppe er voksne men deres sind er lige til at gå ind i.

  Derfor er Victors skæbne sørgelig og ikke kun (men også) fordømmelig.

  Han kunne have været reddet hvis der havde været en god autoritet i hans omgivelser der lærte ham værdier som personligt ansvar – personlig frihed – respekt for alt liv – kritisk tænkning – evne til at skelne godt fra ondt o.m.a. og dermed afsløre grusomheden hos dem der ville bruge ham som kanonføde.

  Det ser selvfølgeligt ud udefra men et ungt menneske skal høre det sagt mindst en gang i sit liv med rene ord fra en han respekterer personligt. Ellers mangler han den basale indsigt som kan beskytte ham mod den falske logik at “godhed er at give sit liv for at dræbe andre”.

  Forældrene har svigtet men også den præst der konfirmerede ham bærer et ansvar for dette her! En præst skal være en moralsk autoritet der forklarer folk hvad ondskab er for noget og hvordan man genkender og undgår den i dagliglivet. Det er deres job. Ellers er de ingen nytte til. Kom i gang præster og tag konfirmationsforberedelsen alvorligt. Det er ikke bare hygge. Det kan være livsvigtigt at I forklarer den basale forskel på godt og ondt! Det var det for Victor.

  Hans navn Victor Kristensen betyder: “Sejrherren, den kristnes søn.” Nu døde han som en taber for islam.

  Kommentar by M — 14. april 2014 @ 11:35

 26. Til 25

  Jeg vil for resten ikke være for hurtig med at sige forældrene har svigtet. De prøvede og de kan have stået over for en overmagt de ikke kunne håndtere.

  Kommentar by M — 14. april 2014 @ 11:39

 27. Det er simpelthen for dårligt, at vi, det danske folk ikke formår at vise muslimerne ud af landet. Den skade de gør er så stor, at vi ikke burde tøve med at skaffe os af med islam og muhammedanere.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2014 @ 12:07

 28. Rigtigt godt indlæg M. Ja vi ved intet om forældrene og den kærlighed elle mangel på samme de gav ham. Men som en amerikansk filosof engang sagde – intet lykkeligt menneske hænger en neger-. Jeg tror familien har været problemet. Problemet i Islam er også, at de fleste drenge får tæsk i stedet for morgenmad.

  Kommentar by Machiavelli — 14. april 2014 @ 12:10

 29. Forældre og familie kan takke Oussama El-Saadi og hans kumpaner for Victors indoktrinering og deraf følgende død.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2014 @ 14:27

 30. Tak M.
  Til 23
  Ja, han kunne/ville være blevet offer for en anden ideologi, men havde han eksempelvis blevet ekstremt kristen, havde det ikke endt så sørgeligt.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 14. april 2014 @ 16:00

 31. Ikke mere tuderi, tak. Drengen var ikke nogen dreng men en voksen mand. Han drog afsted for at slå andre mennesker ihjel men blev gudskelov stoppet i sit forehavende. Hold op med at tude!

  Kommentar by Arne Torp — 14. april 2014 @ 21:36

 32. Men hvorfor er der ingen der benytter Ahmed Akarris bog som analyse redskab til forståelsen af de miljøer hvori radikaliseringen sker.

  Det er der bestemt folk, der gør – de 450 sider skal lige læses og fordøjes først.

  Pyt med de uvidendes fordømmelser, de kan ikke tillægges værdi.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 16. april 2014 @ 00:18

 33. Meget effektive, de terroristfabrikker, også kaldet ‘moskéer’: Det tog kun Victor to besøg i den danske moské, før han besluttede at blive terrorist.

  http://www.bt.dk/danmark/moske-afviser-hjernevask-af-21-aarig-victor-har-kun-vaeret-hos-os-en-eller-to-gang

  Kommentar by Kuffarten — 16. april 2014 @ 00:36

 34. Det hjælper at have muslimske friskoler i forbindelse med moskeerne. De får fat i børnene før de udvikler kritisk sans – Akkaris bog har masser af detaljer om, hvordan det fungerer.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 16. april 2014 @ 00:51

 35. […] sprængte den ubefæstede Viktor Kristensen sig selv til døde i Syrien efter at være blevet hjernevaske i den salafistiske Århus-moské. Af de 27 dansker, der befinder […]

  Pingback by Grimhøjvej-imam glæder sig over selvmordbomber « Snaphanen — 16. april 2014 @ 05:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper