27. marts 2008

Konvertitten Kasper Mathiesen om “fascistiske og islamofobiske pattebørnsracister”

Fra lørdagens Jyllandsposten – Danskere i udlandet føler sig udsatte.

“Mange danskere i muslimske lande oplever ubehageligheder efter genoptrykningen af Muhammed-tegning. Ordrer falder til jorden, og tonen bliver fjendtlig, når man fortæller, at man er dansker.

Det beretter flere af jp.dk’s læsere. Til gengæld er de uenige om, hvorvidt problemerne skyldes en værdig kamp for ytringsfriheden eller vestlig bedreviden…

Kasper Mathiesen er nordmand på papiret, selv om han er født og opvokset i Danmark. Derfor er det ikke helt loegn, naar jeg siger, jeg er fra Norge (og ikke dk).

Jeg har boet mange aar i Syrien og er nu vendt tilbage for en kort stund. Der er ingen tvivl om, at Danmark er bunden af bunden hernede. Som en af mine syriske venner sagde den anden dag: Det er, som om folk hader Danmark mere end USA og naesten mere end Israel – det siger ikke saa lidt.

Der var en gang hvor alle forbandt DK med smoer og frihed…det er definitivt slut og det bliver ikke anderledes i en meget lang fremtid tror jeg. Aergerligt at en flok fascistiske og islamofobiske pattebarnsracister skulle oedelaegge det for alle os andre…Men saadan er det desvaerre blevet. Aergerligt at danske politikere ikke toer tage ansvar for nationens ve og vel men udelukkende taenker popularitet og vaelgere i den lille danske andedam.

Det skal siges at folk aldrig har vaeret fjendtlige andet end i ord over for mig, og at almen respekt og god opfoersel altid har vaeret en del af debatten om tegningerne hernede. I dk tror man fejlagtigt, at hele verden er paa et lavere udviklingstrin end vi er – det er sagens helt grundlaeggende fejlantagelse…”

 • 8/1-05 Uriasposten – Carsten Niebuhr-studerende Kasper Mathiesen konverteret til islam.
 • 30/12-05 Uriasposten – Kasper Mathiesen vs Dan H. Andersen.
 • 25/3-08 Ekstra Bladet – Pia var bz’er – nu er hun muslim (anden konvertit).
 • Oploadet Kl. 15:12 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5617/trackback

  24 Comments »

  1. Var det ikke ham der havde et læserbrev i weekendavisen i sidste weekend sammen med en eller anden indvandrerknægt.

   Det var ren Bæk Simonsen apologi, og tom sniksnak om videnskablige studier af islam. Selvsagt studier der bekræftede at islam er noget smukt og positivt, og at alle der antyder andet er galt afmarcherede racister.

   Kommentar by Superman — 27. marts 2008 @ 15:33

  2. Vi skal være stolte af, at vi i Danmark tør tage dialogen, vi kommer ikke udenom den alligevel.
   De andre nationer er forfærdelige kyllinger at høre og se på, Holland er en af de værste.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 27. marts 2008 @ 15:44

  3. Jeg er stolt over, at vi ikke har bøjet os.

   I øvrigt behøver man åbenbart ikke at rejse til udlandet for at være i en udsat situation. Her er et rystende link:

   http://www.document.no/2008/03/300_serbere_drept_for_organsal.html

   Kommentar by Mette (liberal) — 27. marts 2008 @ 15:58

  4. Hvorfor tror konvertitten Kasper Mathiesen og alle venstrefløjens islam-apologeter at det rager os Danskere en høst-blomst hvad de mener om os i den arabiske/muslimske verden. Den islmaiske verden er med Sven Burmesters ord “en fejlslagen civilisation”, og Danmarks samhandel med denne dysfunktionelle del af verden er gudskelov minimal:

   http://www.uriasposten.net/?p=3571

   Kommentar by JensH — 27. marts 2008 @ 16:15

  5. Vores land var en gang forbundet med frihed og tryghed. Der var en gang hvor man kunne gå rundt i gaderne uden at bekymre sig det mindste om at blive overfaldet. Den gang kunne man også sige hvad man mente, og det værste som kunne overgå en, var at man blev modsagt eller ikke taget seriøst. Det er slut nu, og fortæl mig, Kasper Mathiesen, hvem har ødelagt dette?

   Det er IKKE islamkritikerne som har smadret vores dejlige samfund til ukendelighed. Man ser ikke antiislamister rende rundt i gaderne og begå alle former for forbrydelser, lige fra skatteunddragelse til massevoldtægter af, og mord på, danskerne. Man ser heller ikke antiislamister true folk til tavshed. De eneste ansvarlige for denne frygtelige del af danmarkshistorien er muslimerne, og de kulturradikale som lukkede tilbagestående og uciviliserede folkeslag ind uden at spørge danskerne.

   Sådan en forbandet landsforræder.

   Kommentar by Rettentilselvforsvar — 27. marts 2008 @ 16:23

  6. Konvertitterne er uhyggelige. Hvor deres loyalitet ligger i forbindelse med en eventuel konflikt er ikke godt at vide.

   Kommentar by Lars — 27. marts 2008 @ 17:03

  7. Jeg vil bruge den koraniske betegnelse for denne mandslinge:
   FJELDABE!!

   Kommentar by li — 27. marts 2008 @ 17:26

  8. 6. Lars

   Det behøver vi vist ikke skabe os nogen illussioner om .

   For hvis de ikke makker ret bliver de et hoved mindre.

   Islam har ingen slinger i valsen, men går direkte og hårdt på.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. marts 2008 @ 17:30

  9. 7 li.
   Man kunne godt kalde tossen en fjeldabe og det er meget fornærmende for en nordmand, men Quisling er mere dækkende.

   Kommentar by Bodil — 27. marts 2008 @ 17:44

  10. #9 Bodil.

   Nemlig, en klam landsforræderisk (eller nå nej han er jo en slags nordmand) skidderik der enda er konverteret til nazis… nå nej islamismen.

   Vi trænger sgu snart til en håndfuld flammer og citroner i dette land.

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 27. marts 2008 @ 19:26

  11. Det er en meget almindelig reaktion i Norge, og forrest går mange norske politikere.

   Omtalen af Danmark i den norske presse er i det hele taget ofte påfaldende selvgod og horribel, men i netdebatterne møder man heldigvis helt andre holdninger og ros til os. De danske forhold er dagligt genstand for intens diskussion i norske netdebatter.

   Kommentar by Mette (liberal) — 27. marts 2008 @ 20:27

  12. Hvis man er ugleset i en tabercivilationsom den muslimske, så kan det ikke stå helt galt til. Mystisk at vi stadig bliver ved med at sende penge derned – og at de vil modtage dem.

   Lidt O.T.
   Det ser ud til at der nu slipper noget ud om euromed – men ikke i den danske presse. Frankrigs præsident udtalte for nylig at nu skal EU overtage Barcelonaaftalen og danne den nye Arabisk-Europæiske Union. Som om Barcelonaaftalen ikke har været et EU projekt fra starten. Tyrkiet kan være fløjtende ligeglade med om de bliver lukket ude på grund af den tiltagende islamisering af landet og det betændte forhold til menneskerettigehder og kurderne. De kommer ind vi euromed, det ved både Tyrkiet, og de politiker der truer med at de ikke kommer i EU. Hyklere alle til hobe.

   Kommentar by PeterK — 27. marts 2008 @ 22:09

  13. Nordmanden Kasper Mathiesen kryber og lefler, som danskeren Wahid Petersen, for denne verdens værste diktaturstater og for de mennesker der hylder den teokratifascistiske ideologi som disse politi- og tortursstater er bygget på.
   http://www.parade.com/articles/editions/2007/edition_02-11-2007/Dictators

   Disse Quislinge, Mathiesen, Wahid, m.fl., græmmes over, at Danmark og danskerne siger fra over for måneguden og nægter at underkaste sig de muslimske diktaturer og übermenchen.

   I min ungdom blev det anset for skamfuldt at rejse til Spanien, Francos diktaturstat.
   I dag kryber og lefler det såkaldte Politiken-segment for Mellemøstens islamofascister. Storforbrugere af de foragtelige bøger ”Mein Kampf” og ”Zions Vises Protokoller”.

   Kasper Mathiesen – for mig vil du i al fremtid være netop nordmand.
   Det er ubærligt at tænke på, at et skvat som dig skulle være dansker.

   Kommentar by Als — 28. marts 2008 @ 07:55

  14. Det har jo altid været overløberne der er de mest ihærdige. HIPO var værre end SS, KAPO’erne var også de værste, tidligere rygere er de mest fanatiske anti-rygere, og konvertitter er mere rettro end selv den mest ihærdige imam. Dem P1 konsekvent kalder ‘præster’ i et ynkeligt associationstrick der skal fremme moralsk ækvivalens. Den militante venstrefløj var endnu galere end Stalin, og der var, langt ind i ‘pæne mennesker’s rækker, sympati for rødgardisternes hærgen under ‘kultur’revolutionen i Kina. Intet nyt i det.

   Det nye er at denne gang, er alle politikere plus uden undtagelser samtlige mellem- og overnationale organisationer klar til at underkaste sig totalitarismen. En lille gruppe politikere, i Danmark omkring 20 og på europæisk plan vel 50, skiller sig ud fra flokken af naive godtroende fjolser, der ikke fortjener det mandat de har fået betroet.

   Kommentar by PeterK — 28. marts 2008 @ 08:51

  15. Ærgeligt at han ikke ved, hvad fascisme er. Han skulle læse “Liberal Fascism”, den rammer plet.

   Jeg har også taget fat i Paxton’s “The Anatomy of Fascism”, men han gør alle de vanlige krumspring for at undgå den indlysende konklusion at Sovjetunionen var fascistisk, og så når han ikke frem til en virkelig brugbar defition.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 28. marts 2008 @ 12:38

  16. Farvel Kasper Mathiesen, og hvis du kender nogen i Danmark så tag dem endelig med.
   PS. nøjes med en enkelt billet denne gang.

   Kommentar by Fritz — 28. marts 2008 @ 18:57

  17. Det er svært at tage ideologien/månekulten islam særlig seriøst. Den hævder bl.a. at jorden er flad som en pandekage, og at solen drejer rundt om jorden.

   Kommentar by Poul — 28. marts 2008 @ 22:02

  18. En ex-kristen, nu muslim, bør mentalundersøges.

   Uden at ville nedkalde en sharia-død over manden, så må man nok mene, at dette frafald er et udtryk for komplet kapitulation overfor vor kultur, arv, uddannelse og indsigt. Det er ufatteligt, simpelthen.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 29. marts 2008 @ 05:14

  19. Kulten islam har mange “kulturberigende” ting at byde på. Det drejer sig bl.a. om steninger af utro og voldtagne kvinder, steninger af homoseksuelle og af personer der forlader månekulten.

   Kommentar by Poul — 29. marts 2008 @ 22:19

  20. Salaam Kim…hvis du er der et sted og ser det her…

   jeg har lige været inde på din kommentarmoderationspolitikpræsentation og der skriver du om direkte opfordringer til vold som en af de få årsager til at du ville fjerne noget fra din hjertebarns-blog.
   prøv at se på kommentar nummer ti…har du set filmen? det er faktisk så vidt jeg kan se en soleklar opfordring til at give mig en kugle for panden.

   i øvrigt Kim, og det her gælder kun for dig for jeg går udfra at min e-mail ikke kommer ud til andre, er du mere end velkommen til at skrive til mig og jeg vil hjertens gerne diskutere med dig – også alle de kritiske ting du har at sige. det er en unik mulighed for dig for at få indblik i hvad sådan nogen som mig mon går og tænker. så grib muligheden hvis du tør og har lyst.

   Må Guds fred være med dig og dine læsere og må Danmark være et land i fred og ikke splid med sig selv.

   kasper mathiessen

   Kommentar by kasper — 15. april 2008 @ 23:09

  21. 20

   kasper

   Hvor venligt. Må grønkåls guden være med dig.

   Kommentar by Liva — 21. maj 2011 @ 17:09

  22. “i øvrigt Kim, og det her gælder kun for dig for jeg går udfra at min e-mail ikke kommer ud til andre, er du mere end velkommen til at skrive til mig og jeg vil hjertens gerne diskutere med dig – også alle de kritiske ting du har at sige. det er en unik mulighed for dig for at få indblik i hvad sådan nogen som mig mon går og tænker. så grib muligheden hvis du tør og har lyst.”

   Det er da et tilbud, man slet ikke kan sige nej til. :-)

   Sådan at få at vide helt privat, hvad du går rundt og tænker.

   Jeg håber, at Kim Møller har væsentligere ting at tage sig til end at få at vide, hvad du tænker.

   Kommentar by kong nytår — 21. maj 2011 @ 17:16

  23. Det morsomme er så at Kasper uden at blinke erklærer sig som offer for mordtrusler samtidig med at han udlever en bog der uden hæmninger forlanger tvangskonvertering, tvangsskat eller død over ALLE ikke-muslimer. Oh the irony.

   Kommentar by Santor — 22. maj 2011 @ 13:35

  24. […] I et andet indlæg på bloggen under overskriften »Hizb ut Tahrir har jo ret!«, giver Kasper Mathiesen sin opbakning til organisationen Hizb ut-Tahrir i forbindelse med, at bevægelsen før et debatmøde i 2010 opfordrede til væbnet kamp mod vestlige styrker i Afghanistan»Afghanerne har ret til at modkæmpe besættelsen af deres land, ligesom danskerne havde ret til at modkæmpe den tyske besættelse«, skrev Kasper Mathiesen. Islamforsker hylder Osama bin Laden i anonym blog (Mats 2008: Konvertitten Kasper Mathiesen om “fascistiske og islamofobiske pattebørnsracister”.) […]

   Pingback by Allerslev vil kurere salfister med salafister « Snaphanen — 21. oktober 2011 @ 10:46

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper