22. april 2014

Gladsaxe: SF og Enhedslisten giver ‘ytringsfrihedspris’ til journalist, der vil lukke munden på kritikere…

Det siger en del om venstrefløjen, at man vælger at give en ‘ytringsfrihedspris’ til en mand, der er gået rettens vej for at lukke munden på en af sine kritikere, historieprofessor Bent Jensen. Officielt får han prisen for “sit arbejde for at afdække rustningskampløbet under den kolde krig og for retten til at bedrive kritisk journalistik”, og han har ifølge Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten i Gladsaxe brugt “ytringsfriheden på et væsentligt felt med risiko for personlige omkostninger”. Prisen er tidligere gået til Bedsteforældre for Asyl

(Gladsaxebladet, 22. april 2014, s. 29)

Oploadet Kl. 15:01 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56348/trackback

12 Comments »

 1. Uanset hvem der har skrevet det hedder det ikke “rustningskampløbet”
  med -m- som kamp.

  det viser kun at hos venstrefløjen drejer sig alt om kamp

  Kommentar by k.m. — 22. april 2014 @ 17:15

 2. De røde finder altid en udvej når deres egne skal aflønnes!

  Kommentar by Santor — 22. april 2014 @ 19:28

 3. MAN TROR DET ER LØGN.
  JD ER SANDELIGT EN HÆDERSMAND.
  DET ER HAN IFØLGE BL. A. EN TIDLIGERE UDENRIGSMISTER FRA SOCIALDEMOKRATIET M. LYKKETOFT.
  OG SÅ ER DET SANDT.
  MAN TROR DET ER LØGN.

  Kommentar by AK JA — 22. april 2014 @ 20:22

 4. Han får nok Leninprisen næste år?
  Jan Myrdals store pris – Leninprisen blev givet til:
  ◾2009 – Mattias Gardell forfattere og historikere
  ◾2010 – Roy Andersson filminstruktør
  ◾2011 – Maj Wechselmann dokumentärfilmare
  ◾2012 – Sven Lindqvist forfatter
  ◾2013 – Maj Sjöwall forfatter, manusforfatter
  ◾2014 – Jan Guillou journalist, forfatter
  http://dan.wikitrans.net/Jan_Myrdals_stora_pris_%E2%80%93_Leninpriset

  Kommentar by A-mad — 22. april 2014 @ 20:37

 5. “…Det siger en del om venstrefløjen, at man vælger at give en ‘ytringsfrihedspris’ til en mand, der er gået rettens vej for at lukke munden på en af sine kritikere…”

  Idet hele taget er det grotesk at venstrefløjen overhovedet uddeler en “ytringsfrihedspris”.. Hvis de får magt som de har agt… Så er det slut med ytring og frihed… Man kan ikke andet end ryste på hovedet…

  Kommentar by ny kommentator — 22. april 2014 @ 20:54

 6. ‘Bedsteforældre for asyl’, ‘Kirkeasyl’ og andre idioter, fx Vestager & co., der mener, Danmark skal tage imod reproduktionsoverskuddet fra muslimske og afrikanske lande med enorme reproduktionsrater og ingen levedygtig produktion, er godt nok temmelig bizarre og virkelighedsfjerne. Hmm, fristes til at skrive uden hjerne.

  Den første gruppe uddør heldigvis snart som også dinosaurerne, den anden gruppe fortsætter sikkert volden i SUF, AFA og de andre tæskehold.

  Man kan mene om Dragsdahl henholdsvis Akkari, hvad man vil. Men umiddelbart finder jeg, at en ytringsfrihedspris snarere burde gå til Akkari. Man kan blot tænke en smule over, hvem af de to, der er PET-beskyttede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. april 2014 @ 22:11

 7. Jørgen Dragsdahl har hele sit liv kæmpet for de holdninger som SF og Enhedslisten står for, så det er vel kun naturligt at det ene fallitbo støtter det fallitbo.
  Ud over Dragsdahls åndelige fallit, så må man formode at han sidder tilbage med en milliongæld efter sit nederlag i landsretten
  At Dragsdahls venner i procesbevillingsnævnet har givet ham en ny chance i højesteret – oven i købet betalt af det offentlige – ændrer næppe ved at han, efter et nyt nederlag, skal betale for by- og landsretten.

  Kommentar by Bjarne Binee — 22. april 2014 @ 23:54

 8. Den lede kommunist har hjulpet Danmarks fjender i årevis. KGBs lille dresserede abe med tissemanden ude af bukserne, fik en gang partifisse og var fanget i hans liderlighed.
  Dertil velsagtens nogle af de millioner, som fjenden brugte til at holde regionale hovedkvarterer kørende – Danmarks Kommunistiske Parti og talerørene Land & Folk samt Information.

  Den hulkende landsforrædder skulle umyndiggøres og leve på tålt ophold, med retten til at forlade landet når som helst. Oleg Strækmarch Sohn og Mogens Lykketoft lige så.

  Kommentar by Iznogut — 23. april 2014 @ 01:28

 9. Jeg tror ikke Dragsdahl skal vente sig for meget af den kommende dom fra højesteret.

  Hans advokat, Rene Offersen, vil så vidt han oplyste i forbindelse med indbringelsen for procesbevillingnævnet, køre sagen på, at det var en krænkelse af privatlivets fred, at offentliggøre oplysningerne.

  Så han kan meget vel stå med en dom der nok giver ham medhold, men også endnu en bekræftigelse af, at oplysningerne skam var korrekte nok.

  I øvrigt ville han nok få ret, hvis det havde handlet om spritkørsel eller værthusslagsmål.

  Kommentar by Hans Und — 23. april 2014 @ 03:43

 10. Dragsdal er en ussel undskyldning for en mand. Stor og smart i de gode tider, lille og klyngende i mindre gode tider.

  Kommentar by Hans01 — 23. april 2014 @ 05:45

 11. I øvrigt relevant nok, at netop Einheilslisten/Waffen-SF giver Dragsdahl en ytrings-frihedspris. Dragsdahl har, om nogen taget sig friheder på den konto.

  Hvordan skulle SUKP ellers være kommet med ytringer, hvis ikke gennem Dragsdahl og diverse frontorganisationer han arbejdede for?

  Kommentar by Hans Und — 23. april 2014 @ 19:07

 12. Bare lige for at rette en misforståelse: Jørgen Dragsdahl har aldrig prøvet at lukke munden på nogen. Han beder sig bare fritaget for løgnagtige, æreskrænkende beskyldninger. Det er sådan set en borgerret i et demokratisk samfund.
  Hilsen Flemming

  Kommentar by Flemming Søgaard Sørensen — 28. april 2014 @ 20:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper