28. april 2014

Cohn-Bendit, tidligere anarkist og kommunist, nu EU-revolutionær: ‘Vi skal have Europas Forenede Stater’

Da han som ung anarkist læste sociologi på et fransk universitet, var han blandt andet aktiv i Fédération anarchiste. Senere flyttede han tilbage til Frankfurt, og var med til at grundlægge Revolutionärer Kampf. Først i midt-80’erne blev han grøn demokrat, hermed ikke sagt at der er meget demokrat tilbage i den nuværende føderalist. Interview med Euro-kraten Daniel Cohn-Bendit i Politiken – Vi skal have Europas Forenede Stater.

“Cohn-Bendit har siddet i Europaparlamentet siden 1994 – han har været valgt skiftevis i Tyskland og i Frankrig – og han er indædt forsvarer af et stærkt EU. Fra 2010 har han været en del af den såkaldte Spinelli-gruppe, der bl. a. tæller Jacques Delors, Joschka Fischer og Guy Verhofstadt, og som arbejder hen imod en europæisk føderation. …

Han mener, at et meget stærkere EU og helst et Europas Forenede Stater er det eneste, der kan sikre Europa suverænitet i fremtiden. …

Jeg synes helt ærligt, at de nationale parlamenter og politikere er dødssyge. De er så meget ude af trit med virkeligheden. De tror, at kloden drejer rundt om København eller Berlin. Men det holder jo ikke. Sandheden er, at ingen kineser aner, hvad København er. I lever på en løgn i Danmark…’

For Cohn-Bendit er det vigtigt at se EU som en mulighed i stedet for en forhindring for at komme ud af den nuværende krise. Og han har konkrete forestillinger om, hvordan Europas Forenede Stater bedre ville kunne hjælpe de europæiske borgere, der står uden job, end tilfældet er i dag. Og hjælpen skal finansieres på en anden måde end i dag.

‘Hvis vi skal have Europas Forenede Stater, må den praksis stoppe, at hvert land giver penge til den fælles kasse. Alene af den grund, at alle lande arbejder ud fra national egoisme’. … Vi skal have et selvstændigt europæisk budget med penge forskellige steder fra. Alene en finansskat vil give omkring 50 milliarder euro om året. Og hvis man lagde en lille skat på hver europæisk internetforbindelse eller på hvert telefonopkald, kunne man måske indhente 20 milliarder årligt. Sådan kunne man fortsætte. …’

‘Forestil dig, at EU gav økonomisk støtte til, at en million unge europæere hvert år tog til et andet europæisk land og studerede eller arbejdede et år eller to. Statistisk set ville 25 procent blive forelsket, mens de var i udlandet. Sådan er livet jo. Forestil dig en ung kvinde med tyrkiske forældre, født og opvokset i Holland, der tager til Frankrig og studerer et år. Hun møder en ung franskmand, der har en fransk mor og en far, der er født i Algeriet. De forelsker sig og får et barn. Hvad er det barn så? Fransk? Hollandsk? Algerisk? Tyrkisk? Nej, det er en europæer. Det er morgendagens virkelighed’.

[…]

‘… Jeg ved, at ting, der ser umulige ud, kan blive virkelighed … Historien er ikke fastlagt på forhånd. Historien er en mulighed – for i bestemte øjeblikke har du ikke bare politikere, men også samfund og mennesker, der gerne vil ændre noget til det bedre. Og jeg tror på en fælles europæisk fremtid’.”

(Daniel Cohn-Bendit og Guy Verhofstadt, 2012: Neuropa.eu)

Diverse citater (ikke verificerede)

“Vi bør ikke straks overveje at installere en verdensregering, selv om det fortsat er vores ultimative mål.” (Guy Verhofstadt)

“Vort fædreland er nu Europa. Vores nationalsang er Glædeshymnen. Og vores flag er de tolv gule stjerne på den azurblå baggrund.” (Guy Verhofstadt)

“Den yderste konsekvens af at tænke i national identitet er gaskamrene i Auschwitz.” (Guy Verhofstadt)

Oploadet Kl. 14:29 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56463/trackback

30 Comments »

 1. Ironien er at hvis man virkeligt holder af Europa så vil man være imod EU fordi a) EU er anti- (ikke bare “u”) demokratisk og b) EU er ved at oversvømme Europa’s oprindelige befolkning og kultur med dens ældste og, måske??, farligste fjende.

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. april 2014 @ 14:42

 2. Den pædofile stodder tager fejl nu, som han tog fejl dengang.

  Her noget af idiotens tidligere skriblerier:

  -Dem han [Daniel Cohn-Bendit ] fik gennem sit daværende arbejde som pædagog i en alternativ børnehave i Frankfurt:

  “Min konstante flirt med alle børn antog snart erotiske træk. Jeg kunne rigtigt mærke, hvordan de små piger allerede fra femårsalderen havde lært at lægge an på mig […]. Det hændte flere gange, at nogle børn åbnede min lynlås og begyndte at kæle for mig”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. april 2014 @ 14:48

 3. Klart at Guy Verhofstadt fra ikke-nationen Belgien, ønsker sig et EU i Belgiens billede, et land der ivrigt efter alle parametre klarede sig bedre i den 18 måneder, der ikke havde nogen regering.

  Kommentar by Josef K — 28. april 2014 @ 14:51

 4. Kommunister er idioter, det kan man vel blot nøgternt konstatere. Ikke så underligt de nu sværmer for et sindssygt projekt, de førhen bekæmpede vildt da frihedsprincipper stadig betød noget, men nu har de opdaget dette kontrollerende projekt faktisk kan bruges i egen fascistiske racistiske sag.

  Kommentar by LarsB — 28. april 2014 @ 15:22

 5. En ægte “europæer”- a.k.a. EU-borger, er altså en rodløs, fædrelandsløs freak, ligesom Røde Danny altid har været. Jamen, det ved vi da godt.

  Kommentar by Anonym — 28. april 2014 @ 15:23

 6. Cohn-Bendit var i gamle dage åben fortaler for pædofili :(

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 28. april 2014 @ 15:27

 7. Det lyder som om han har taget fejl hele sit liv mht. politik.

  Han skulle nok hellere erkende, at det har han ikke forstand på.

  Kommentar by Anonym — 28. april 2014 @ 15:29

 8. “Hvad er det barn så? Fransk? Hollandsk? Algerisk? Tyrkisk? Nej, det er en europæer.”

  Nej. Ungen er formentlig først og fremmest forvirret. Og det er formentlig også først og fremmest vore dages eugenikkere, Adolf Hitlers arvtagere, såsom Cohn-Bendit, Marianne Jelved, Zenia Stampe, Helle Thorning, Martin Schulz, Pelle Dragsted osv præcis ønsker sig i deres drømme verden.

  Den pædofile Cohn-Bendit får desuden en fin legekammerat, hvis socialdemokraten Jeppe Kofod bliver valgt. Interessen for ungt kød deler de jo, så mon ikke der midt i det vanvittige arbejdspres kan blive tid til udveksling af tips og tricks?

  Kommentar by Hans Und — 28. april 2014 @ 15:36

 9. Den første anarkist P. J. Proudhon pointere, at jo større regering jo mindre sikkerhed for befolkningen.
  Der er intet, der tyder på, at han har uret, så ham Chon-Bandit har sandsynligvis, med sin baggrundsviden, fundet den letteste vej til ragnarok .

  Kommentar by Menig 442 — 28. april 2014 @ 15:38

 10. Hæ Kim, jeg så hvad du gjorte. Neuropa ;)

  Socialisternes drøm om et fælles EU er ikke andet end hitlers drøm om Neuropa i en ny indpakning. Samme metoder, samme resultat. Det er kun et spørgsmål om tid inden forfølgelsen af dissidenter begynder, hvis den ikke allerede er begyndt!

  Vi har ikke bruge for større entiteter end de lande der allerede udgør Europa. Drømmerne har ikke forstået at vi i Europa ikke er rige fordi vi er mange men fordi vi er forskellige. Det er den forskellighed som Neuropa vil udjævne og udjævningen vil over tid gøre os alle lige fattige, præcis som i det gamle sovjet.

  Kommentar by Santor — 28. april 2014 @ 15:43

 11. Et lille overskæg på Daniel Hitler Sohn-Bandit og så ved vi alle sammen godt hvordan det ender. FOR MENNESKER ER FOR DUMME TIL AT LÆRE AF HISTORIEN.

  Kommentar by Fritz — 28. april 2014 @ 15:50

 12. “Og hvis man lagde en lille skat på hver europæisk internetforbindelse eller på hvert telefonopkald, kunne man måske indhente 20 milliarder årligt. Sådan kunne man fortsætte. …”

  Den er syg, den selvfølgelighed hvormed socialister taler om skat. Borgere er simpelthen små skakbrikker i deres verden.

  Kommentar by Johnson — 28. april 2014 @ 15:57

 13. “Jeg synes helt ærligt, at de nationale parlamenter og politikere er dødssyge. De er så meget ude af trit med virkeligheden. De tror, at kloden drejer rundt om København eller Berlin. Men det holder jo ikke. Sandheden er, at ingen kineser aner, hvad København er. I lever på en løgn i Danmark…”

  En idiot udtalelse der viser, at manden ikke aner, hvad han snakker om. Problemet i datidens samfund er, at det hænger i stadig mindre sammen. Befolkningen identifiserer sig i stadig mindre grad med samfundet og føler sig derfor ikke som en del af et folk. Og det går stærkt i takt med at vold, drab og sindssyg kriminalitet stiger voldsomt.

  EU har været en katastrofal fejltænkning fra starten. Det enkelte menneske må føle, at det hører til et sted, det må føle at være en del af en politik og kultur som hænger sammen. Man må med andre ord være en del af et folk med fælles historie. Og danskerne har ikke samme kultur og værdier som Grækenland eller Portugal osv.

  Man må med andre ord kende sin fortid og sine historiske værdier. At skabe en fælles europæisk kultur er dømt på forhånd. For opløser man Nationalstaterne sender man befolkningerne ud i identitetsløsheden – dvs. meningsløsheden – og det får konsekvenser. Og så samtidig med at andre kulturer fra Afrika og Mellemøsten strømmer ind over grænserne – læs Islam.

  En sådan politik er det samme som at bede om social og politisk kaos. Ikke mindst i forbindelse med Islam og de åbne døre. Fuldstændig galimatias.Der er nemlig ikke en kinamands chance for, at det kan gå godt.
  Europas Forenede Stater som er EU toppens drøm, vil betyde Europas sociale sammenbrud med stort S. Og derefter et politisk sammenbrud, medens bomberne begynder at springe overalt.

  Multikulturen og EU,s stormagtsdrømme er en eklatant fejltænkning fra starten, og hvis politikerne ikke snart kommer til sund fornuft, vil de komme til at mærke det på deres egen krop. Og det er 100% sikkert.

  Kommentar by Machiavelli — 28. april 2014 @ 15:58

 14. Morgendagens virkelighed er borgerkrig som heldigvis også rammer de røde røvhuller.

  Kommentar by k.m. — 28. april 2014 @ 16:01

 15. “Der kan sikre Europa suverænitet i fremtiden”

  mod hvem ? USA? Kina? Islam?

  EU er ikke sikret noget som helst. Hver gang en EU glad politiker lægger en sten i projektet, er der en anden EU glad politiker der piller den nederste sten ud, i ren idioti ødelægger de deres eget drømmeprojekt.

  Kommentar by k.m. — 28. april 2014 @ 16:35

 16. 1) Den gamle bandit var tilhænger af en stærk centralmagt og imperialistisk føderation dengang (USSR). Han er åbenbart ikke blevet en tøddel klogere.

  2) 20 år som professionel pamper kan selvfølgelig gøre det svært at bevare fornuften.

  3) Det modelbarn, som han påstår er europæer, afslører alt. Hvis der er een ting, man kan være sikker på – med en tyrkisk mormor og morfar, og en farfar fra Algeriet – så er det, at barnet er og forbliver Muslim (fremtidens europæer).

  Kommentar by bastardo — 28. april 2014 @ 16:57

 17. EU = Europas Undergang. Der er behov for at spole båndet 20 år tilbage, så må de allerfleste af klatremusene finde andre kontorer og hengive sig til mere nyttige udfoldelser.

  Det er prøvet før. Filip d. 2, den stormægtige konge af det spanske imperium – omfattende både Nederlandene, halvdelen af Italien og kolonierne i Amerika – forsøgte at gøre sig til herre over Europa. Marine arkæologer undersøger nu med stort udbytte de mange skibsvrag i Kanalen – konsekvensen af hans “uovervindelige Armadas” møde med englænderne i 1588.

  Hundrede år senere var det Frankrigs “solkonge” Ludvig d. 14, der ville overtage hele biksen. Men de andre europæiske stater gjorde modstand og bankede ham på plads til sidst.

  Efter endnu et århundrede satte den lille korsikaner Napoleon sig i spidsen for det revolutionære Frankrig, og han var meget tæt på at underlægge sig kontinentet. Der gik næsten 15 år, før tyskere, briter, spaniere og russer fik ham ned med nakken.

  I det 20 århundreder prøvede andre – velkendte – tyranner det samme. Nu er det klaphattene i Bruxelles, der også vil prøve. Fra deres kontorer er der kun 15 km til Waterloo!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. april 2014 @ 18:01

 18. Tossernes mål er klart – hvilket jeg tidligere har skrevet:

  Global verdensregering. Opløsning af alle individuelle og folkelige forskelle. Kommunistisk kommandoøkonomi. Islam som statsreligion.

  Vores mål bør være det stik modsatte!

  Kommentar by Sigwar — 28. april 2014 @ 18:12

 19. End ikke i et tænkt eksempel på en paneuropæisk identitet kunne der blive plads til en etnisk europæisk mand. Når Cohn-Bendit skal illustrere det kommende utopia, er alle involverede mænd af muslimsk herkomst. På den måde undgår han elegant at krænke nogen, der tæller.

  Kommentar by JensF — 28. april 2014 @ 18:39

 20. Rigtigt Bastardo! Barnet er muslim! Det er fremtidens europæer også. Det tror jeg ikke banditten forstår. Det er dog et nemt regnestykke. Cohn-Bandit var en ungdomsoprører i Paris i 1968. Han var indbegrebet af Frankfurterskolens store march gennem institutionerne og en af de ansvarlige for at hijacke hippiernes psykedeliske-spirituelle-økosofiske vision og gøre den til en kommunistisk autoritetskamp.

  Kommentar by Tim Pallis — 28. april 2014 @ 18:39

 21. “Sandheden er, at ingen kineser aner, hvad København er. I lever på en løgn i Danmark…’”

  Groft generaliserende og dybt racistisk efter venstrefløjens egne normer for den slags. Banditten er racist, udover at være pædofil. Men det kan ikke undre da socialisme er en racistisk ideologi i sig selv.

  Kommentar by Hans Und — 28. april 2014 @ 18:57

 22. http://politiken.dk/tv/nyheder/indland/ECE2269648/martin-schulz-vi-skal-undgaa-at-folk-stemmer-paa-yderliggaaende-partier/

  Martin Schulz vil have alle med på ja-vognen, som da Marianne Jelved
  prædikede for et ja til Euroen, fakta i dag er at Danmark klarer sig
  udmærket med Danske Kroner, og Martin Schulz gør grin med demokratiet ved at true folk til at holde sig fra bestemte partier.

  Jeg opfordrer vælgerne til at undgå Martin Schulz’ parti, så står vi lige.

  Kommentar by k.m. — 28. april 2014 @ 19:09

 23. Jeg opfordrer vælgerne til at undgå Martin Schulz’ parti, så står vi lige.

  Da det med rimelighed kan opfattes som ekstremt EU-venligt, er det egentlig kun logisk :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 28. april 2014 @ 21:30

 24. Den socialdemokratiske/Socialistiske partigruppe (forkortet PES) i ØV-parlamentet peger på Martin Schulz som ny kommissionsformand, og
  den borgerlige Alliance of Liberals and Democrats for Europe peger på Guy Verhofstadt som kommissionsformand.

  Sikke et lovende europæisk forår til at imødegå Putins russiske forår… hvis vi ikke vågner op.

  Kommentar by Niels P. — 29. april 2014 @ 00:54

 25. De sledske kommunister er helt på hjemmebane i Eurabia. Jagten på andre folks penge har de og de øvrige socialister som motivation.

  Pøblen lige fattige – eliten lige rige.

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2014 @ 02:56

 26. Nationalstaterne skal tømmes for indhold, og underlægges EU i alle væsentlige forhold, mener EU-loonierne, der samtidig lovpriser mangfoldighed. Det hænger overhovedet ikke sammen…

  Kommentar by Jern Henrik — 29. april 2014 @ 12:05

 27. Sjovt nok er Cohn-Bendits grønne parti et spin-off af Nazi partiet ( via bl.a. August Haussleiter).

  I Danmark har det grønne parti SF haft et tilsvarende forløb (Gert Petersen er ikke den eneste gamle Nazist, der blev SF’er).

  Kommentar by Sigwar — 29. april 2014 @ 15:38

 28. “Der kan sikre Europa suverænitet i fremtiden”

  mod hvem ? USA? Kina? Islam?”

  k.m., det er et glimrende spørgsmål. Kun den sidste af de tre truer Europa på overlevelsen og der er EU en (stor) del af problemet og ikke løsningen…

  Kommentar by Moran ya Simba — 29. april 2014 @ 16:06

 29. Herman von Rompuy har har bl.a. sagt i en tale :
  “Vor stræben efter europæisk enhed er ikke et mål i sig selv, men en måde, hvorpå højere mål kan nås. Det vidner om en søgen efter en kosmopolitisk orden. På trods af sine mangler er EU til stor inspiration for mange rundt omkring i verden. På tværs af vore nationer, på tværs af vore kontinenter, er vi alle en del af den samme menneskehed.”

  Det er måske det Cohn-Bendit brygger videre på ved at sige:
  “De nationale parlamenter og politikere er dødssyge”

  Kommentar by k.m. — 29. april 2014 @ 17:41

 30. “Vi udgør en Union, som opfatter ligestilling mellem kvinder og mænd som en grundlæggende værdi, og derfor er vi forpligtede til at beskytte kvinders rettigheder over hele verden”

  Bullshit !, EU har lagt sig på ryggen for islam. Islams kvindeundertrykkelse fører til større og større ulighed, og vores værdier fortrænges.

  von Rompuy, Barroso, Martin Schulz er en skændsel, og trussel mod
  samtlige nationalstater i Europa

  Kommentar by k.m. — 29. april 2014 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper