29. april 2014

Fængslet for attentatet mod Lars Hedegaard: BH, 26-årig libaneser

Flere tyrkiske aviser sætter navn på den 26-årige libaneser, der er fængslet i Istanbul, mistænkt for at stå bag attentatet mod Trykkefrihedsselskabets Lars Hedegaard. Manden skulle hedde BH (navneforbud).

Alt tyder på at BH har læst på Ingeniørhøjskolen i København, og siden har startet egen virksomhed, før han pludselig forsvandt.

TV2 Online bekræfter bloggosfærens undersøgelse – Mistænkt attentatmand er ingeniør med adresse i Danmark.

“Den 26-årige mand BH, der lige nu er fængslet i Tyrkiet, anklaget for at stå bag attentatforsøget mod Lars Hedegaard, har adresse i Brønshøj ved København. Og fredag var netop hans lejlighed blandt de adskillige adresser, der blev ransaget i forbindelse med sagen. …

Ifølge TV2s oplysninger er 26-årige uddannet ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Siden har han oprettet sin egen virksomhed, hvor han arbejdede som konsulent inden for vindmøllebranchen. Tidligere har han været aktiv i en københavnsk løbeklub, AK73, hvor han trænede langdistanceløb.”

Oploadet Kl. 05:32 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56475/trackback

29 Comments »

 1. Nå, men når han er dømt så lad ham afsone dommen i Tyrkiet eller Syrien, hvor han åbenbart har et større tilhørsforhold til ligesom de fleste muslismek MENAP nassere. Samt give ham evig forbud at rejse ind i Europa igen. Han skal være glad for at det ikke er mig der sætter straframmen.

  Kommentar by ng53717 — 29. april 2014 @ 08:20

 2. Virkeligheden har for længst indhentet de politisk korrekte.

  Da jeg hørte om det i tv efter pressemødet blev der stadig sået tvivl om motivet i et interview med Katrine Winkel Holm. Hun klarede dog interviewet yderst overbevisende.

  Kommentar by NulTolerance — 29. april 2014 @ 09:18

 3. Danskeren Lars Hedegaard er i den grad blevet overfaldet i sit eget hjem i sit eget land af en Islamisk møgøre fra Arabistanland, denne Islamist møgøre skal idømmes landets højeste straf for vise hvilken foragt Danskere har overfor Islamiske møgører, forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. april 2014 @ 10:10

 4. Forhåbentlig kræver Danmark ham ikke udleveret.

  Kommentar by Machiavelli — 29. april 2014 @ 10:47

 5. Nu kan konspirationsteoretikeren Lars Hedegaard få den skyldige dømt og vi kan alle igen glemme drabsforsøget, som jo tydeligvis er blevet udført af en sindsforvirret enkeltperson.

  Lad os nu snakke om rigtig politik igen og ikke behandle konspirationerteorier i nationale medier…

  Kommentar by Venstrefløjen — 29. april 2014 @ 11:31

 6. Det værste ved det er sgu at der selv på den aller yderste venstrefløj ikke er een eneste person som er overrasket over at han ikke hedder jensen til efternavn. Samtlige mennesker uanset politisk baggrund VED instinktivt at det kun er muslimer der kan finde på at dræbe andre for religionskritik, og alligevel fortsætter de med at insistere på åbne grænser og uhæmmet indvandring.
  Jeg tror ikke engang de selv kan forklare hvorfor længere.

  Kommentar by Per — 29. april 2014 @ 12:05

 7. # Venstrefløjen. Lirum-Lirum-Larum og månen er lavet af grøn ost… ikke..Abtuarbejdsløsmedspegepølsepå, det er da klar snak.. ikke..
  Du er længere end langt ude, hvad med at gå til psykolog.

  Kommentar by Danskeren — 29. april 2014 @ 12:42

 8. Venstrefløjen gør som Dolph. Stikker fingrene i ørerne og råber LA-LA-LA-LA.

  “… drabsforsøget, som jo tydeligvis er blevet udført af en sindsforvirret enkeltperson. ”

  Nå, der var ikke tale om en dobbeltperson eller en multiperson?
  Skift “sindsforvirret enkeltperson” ud med “rettroende muslim”, så er du ved at være der.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. april 2014 @ 13:04

 9. -> Venstrefløjen

  “… jo tydeligvis er blevet udført af en sindsforvirret enkeltperson.”

  Politiet fortalte på et tidligt tidspunkt, at der var to personer som flygtede fra gerningsstedet.

  Ang. sindsforvirring. Jeg skal lige have det bekræftet, men det ser ud til at manden har en længerevarende uddannelse, og sågar haft egen virksomhed.

  Kommentar by Kim Møller — 29. april 2014 @ 13:12

 10. Jeg er bedøvende ligeglad med Hassan og alle hans medmuslimer. Jeg bekymrer mig om de landsforræderiske politikere og deres vælgere, der har inviteret Hassan hertil, for at fortrænge os danskere.

  Kommentar by Svend — 29. april 2014 @ 13:50

 11. Jeg troede først 5.Venstrefløjen var en parodi – er den ikke det? :)

  Kommentar by A-mad — 29. april 2014 @ 14:08

 12. Tyrkerne vil hellere af med ham før end siden.

  Kommentar by Josef K — 29. april 2014 @ 15:06

 13. Hele denne sag viser kun hvor langt ude venstrefløjen og de radikale er. Der florerer adskillige konspirationsteorier, den ene vildere end den anden, men fælles for dem er at de er temmelig ubegavede. En går ud på at episoden slet ikke fandt sted, en anden at Lars Hedegaard Jensen selv skulle have arrangeret episoden, måske endda selv have affyret pistolen. Alle disse vilde teorier er nu skudt ned. De er så langt ude at man skulle tro at de var svenske.

  Kommentar by Robert R — 29. april 2014 @ 15:40

 14. -> Robert R

  False flag-teorien florerer stadig…

  Kommentar by Kim Møller — 29. april 2014 @ 16:12

 15. “Det værste ved det er sgu at der selv på den aller yderste venstrefløj ikke er een eneste person som er overrasket over at han ikke hedder jensen til efternavn. Samtlige mennesker uanset politisk baggrund VED instinktivt at det kun er muslimer der kan finde på at dræbe andre for religionskritik, og alligevel fortsætter de med at insistere på åbne grænser og uhæmmet indvandring.
  Jeg tror ikke engang de selv kan forklare hvorfor længere.”

  Præcis …

  Kommentar by Pan Dark — 29. april 2014 @ 18:51

 16. > #5 venstrefløjen: Ingen kommentatorer aner, om han handlede på egen hånd. Dette er vist noget usædvanligt, så lad os lige afvente en retssag før vi gætter vildt.

  > #4 Mac: Ud fra det, man umiddelbart kan læse, har Danmark krævet ham udleveret, da han efter det oplyste er dansk statsborger. Man må i øvrigt kunne finde ham via navnet blandt de talrige palarabere, der gennem mange år har fået tildelt dansk statsborgerskab, på folketinget.dk. Orker ikke selv at gennemlæse det.

  Som jeg nævnte i en tidligere tråd ville jeg ellers foretrække, at han rådnede op i et tyrkisk fængsel frem for for 1½ år i et dansk fængselshotel.

  Men han er jo trods alt ikke dømt, blot mistænkt, så klap lige hesten. Omend min empati for ’statsløse palarabere’ fra Libanon (gætter på, det er det, han er, siden han har dansk statsborgerskab) er temmelig beskeden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. april 2014 @ 19:06

 17. Det ser ud til, at “venstrefløjen” er blevet lukket ud efter et længere institutons-ophold. Så er komikken sikret igen!

  Kommentar by Paulus — 29. april 2014 @ 19:28

 18. Afventer stadig konkrete beviser om denne sag men en false flag teori det er sgu lidt for langt ude.

  Kommentar by Lion — 29. april 2014 @ 20:42

 19. Veluddannet, deltog i foreningsliv, selvstændig, og muslim. Find fejlen…
  http://ekstrabladet.dk/112/article2272088.ece

  Kommentar by Per — 29. april 2014 @ 21:15

 20. 26 år? Så burde han være blevet som os andre, ifølge Stampe.
  Eller også glemmer hun en vigtig faktor i den ligning.

  Kan det tænkes Krasnik laver en ny udsendelse med Lars Hedegaard??

  Kommentar by tavsen — 29. april 2014 @ 22:16

 21. ‘Velintegreret’ eller ej, det viser dybest set bare ikke kan stole på nogen der tilbeder den hjernevaskende kult.

  Kommentar by LarsB — 29. april 2014 @ 22:35

 22. Stampe “glemmer” den samme faktor som alle de andre “kloge” hoveder: islam.
  Det er efterhånden en parodi den måde alle tramper rundt om den varme grød og forholder sig til symptomerne men ignorerer hovedproblemet.

  Kommentar by Per — 29. april 2014 @ 22:39

 23. Ja alle har ret. Velintegreret og uddannet, hvorefter den store Allan hjernevasker lillehjernen. Jeg har sagt det før, ja jeg mumler om det i søvne: Når muslimerne er mange nok i Danmark træder imamerne i karakter og kaos bryder løs. Det er derfor politikerne er rene forbrydere og landsforrædere.

  “Ja selvfølgelig skal muslimerne også have en kirke” ubrød en kendt idiot med tårer i øjnene. ( Jeg har glemt navnet.) Uden at være galsindet så er det mærkeligt til det absurde, at politikerne ikke kan forstå – når de ser på verden – at bliver muslimerne,mange nok,
  begynder løjerne.

  Kommentar by Machiavelli — 30. april 2014 @ 02:47

 24. Gad vide hvad anklagen lyder på?, burde dømmes efter terror paragrafen! men det sker vel ikke, det bliver vel ete eller andet med, nødværge paragraf, 6 år og ud efter 3 år. derefter en Post traumatisk diagnose som udløser varig pension, som kan udbetales i hvilken som helst terror plaget del af verden.

  Kommentar by Hans01 — 30. april 2014 @ 05:11

 25. Det der er påfaldende er at de der taler for multikultur ofte peger på manglende integration og socioøkonomiske forhold som primære faktorer for at disse mænd radikaliseres.

  Men virkeligheden viser sig at være en anden. Selv tilsyneladende godt integrede, er ofte dem der viser sig at være de der udfører terrorhandlinger.

  Kommentar by NulTolerance — 30. april 2014 @ 08:14

 26. Hvis det er svinet, der forsøgte at skyde Lars Hedegaard, de har fanget, kan man kun ærgre sig over, at han skal have en ‘dansk’ straf og ikke en ‘arabisk’! :(

  Follow the Money…
  Mht til mandens baggrund. Han er åbenbart muslim fra Libanon og dansk statsborger med dansk ingeniøruddannelse fra DTU.
  Det kunne tyde på at han er palæstinenser, dvs såkaldt ‘flygtning’ fra lejrene i Libanon, der har isoleret palæstinenserne i lejre siden 1948.

  En stor del af dem der er modtaget som ‘falske’ flygtninge i Danmark er kriminelle af natur fra lejrene og står bag bla. mordet på bokseren Rasheed Lawal og mange flere forbrydelser.

  Mit gæt er at [navn fjernet, Kim] :) er ‘hired jihad’?
  Han har villet indkassere et millionbeløb som en muslimsk mangemilliardær i Saudi-arabien, Yemen eller Emiraterne o.l. betaler. Evt én af samme type som mangemillionæren Osama bin Laden?

  Han har sikkert ikke kunnet ‘hæve’ betalingen for attentatet, fordi han ramte ved siden af?

  Kommentar by A-mad — 30. april 2014 @ 09:16

 27. […] aldrig hørt fra hverken familier eller journalister. Det er ikke meget medierne har skrevet om den anholdte [navn fjernet, Kim], hvis fulde navn må være [navn fjernet, Kim], efter som hans familie hedder det, […]

  Pingback by Familien fatter ikke Basil ville myrde Hedegaard « Snaphanen — 30. april 2014 @ 11:37

 28. OK, mit gæt er at MOgens Hansen er ‘hired jihad’? ;)

  Kommentar by A-mad — 1. maj 2014 @ 18:59

 29. Fuck jeres mor alle sammen må i brænde i helved allesammen

  Kommentar by Anonym — 17. oktober 2014 @ 12:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper