4. april 2008

New Palestine Authority

Fra Nyhedsavisen – Eksperter: Forældre opmuntrer drenge til at kaste sten.

“Tre gange på en uge har en lille gruppe drenge med indvandrerbaggrund på Nørrebro kastet sten efter børn, pædagoger og forældre på en daginstitution ved Mjølnerparken.

Og igen retter søgelyset sig mod børnenes forældre, der åbenlyst ikke formår at opdrage deres børn.

Men nogle indvandrerforældrene opmuntrer faktisk selv i mange tilfælde deres drenge til at handle meget primitivt, siger flere integrationskonsulenter, som Nyhedsavisen har talt med.

»Vi har typisk at gøre med isolerede, arbejdsløse og ressourcesvage forældre, der har det skidt med sig selv. De mener, at deres ulykkelige situation er samfundets skyld, og at de fleste danskere er racister. Den holdning får de ubevidst viderebragt til deres børn, som på den måde får bygget et had op til samfundet, som de hævner ved at gå til angreb på systemet. Og i denne her sag bliver en daginstitution symbolet på systemet, som de kan skade,« forklarer integrationskonsulent Fahmy Almajid…

Og det er ikke tilfældigt, når nogle drenge vælger at kaste med netop sten, mener integrationskonsulent Mohammad Rafiq

»Nogle drenge har en vrede og frustration, som de får ud ved at kopiere traditionerne i Palæstina, hvor det er almindeligt at kaste med sten mod politi og militær. Børnene ser Gaza-stribens stenskastere på tv, og forældrene fortæller dem, at det er o.k. at udtrykke utilfredshed på den måde,« siger Mohammad Rafiq.”

Oploadet Kl. 12:07 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5656/trackback

52 Comments »

 1. Gad vide hvornår Danskerne trækker en streg i sandet og siger ‘nok er nok’ mht. denne stigende og forråede vold vores samfund bliver udsat for?? Jeg ville selv have troet, at tidspunktet kom under vinterferiens intifada-lignende tilstende over hele landet, men åbenbart ikke. Jeg er begyndt at frygte, at flertallet i afmagt blot trækker på skuldrene, og at vi kommer til at opleve, at ‘hegnspælene’ for hvad der er acceptabelt og hvad der er uacceptabelt konstant rykker sig – i den forkerte retning.

  Kommentar by JensH — 4. april 2008 @ 12:51

 2. De skulle tvinges til at æde de sten de havde på sig….forældrene skulle tvinges til at fordøje 25 kg. brosten…drengene kan nøjes med 10 kg.
  Med denne ekstravægt, skal de dumpes fra højtgående transportfly udover kloakken mellemøsten.. ligegyldigt hvilket land det bliver gjort i,…der er nok kloak at tage af..
  Fuck det pisser mig af med de perkere…og jeg MENER PERKERE!!
  De giver ordentlige indvandrere et dårligt ry, derfor skal de adskilles i skrift og tale (og tegninger)..

  Kommentar by ONION — 4. april 2008 @ 12:52

 3. Ud af landet med dem – og deres forældre. Hverken mere eller mindre.

  Kommentar by Henrik — 4. april 2008 @ 12:59

 4. I vinter, mente ‘the establishmentet’ at urolighederne skyldtes at forældrene ikke havde styr på deres børn. Jeg argumenterede for at det måske skete med forældrenes billigelse og støtte, og at far og søn i fællesskab krydsede af i koranen hvilke af profetens mange voldsvers de havde udført.Måske også om de kunne måle sig med profetens egenhændige slagtninger af ubevæbnede kvinder og børn, som fyldigt er beskrevet i Hadith’erne.

  Noget kunne tyde på at det forholder sig sådan. Det bliver slet ikke anderledes før diverse integrantionskonsulenter, socialrådgivere, politikere og journalister holder op med at kalde det ‘indvandrerproblemer’. Før man er modig nok til at sige ordene ‘muslim’ og ‘islam’, løser man aldrig problemet. Er man så skræmt eller politisk korrekt at man ikke tør nævne problemet ved navn, hvordan har man så tænkt sig at løse det?.

  Kommentar by PeterK — 4. april 2008 @ 13:06

 5. Nåja, ingen grund til at undre sig over at Danmark bliver et mere og mere usikkert samfund at bo i, når selv domstole, nævn og øvrige myndigheder bekæmper de offentlige sikkerhed:

  http://politiken.dk/indland/article491085.ece

  Kommentar by JensH — 4. april 2008 @ 13:17

 6. vi sgu hellere gøre noget ved den stigmatisering, som for dem det går ud over, let opfattes som racisme.

  Ligsom når et racistisk drab på et avisbud bliver nedtonet af frygt for sammenstød er det jo igen et symptom i samfundet som bliver undertrykt og som direkte bærer ved til bålet.

  Det bål er i forvejen overhældt med benzin de seneste mange år fordi vi ikke differencerer mellem problemer og goder.

  Kommentar by søren madsen — 4. april 2008 @ 13:36

 7. Jeg er ganske enkelt pisse-hamrende ligeglad med hvor “almindeligt” det er at kaste med sten i “palestina” (dvs. Trans-jordan eller Gaza striben). Det at de er hjerne-lamme voldspyskopater dér er ikke en undskyldning for at opføre sig således hér….og det er STADIG forkert at opføre síg som hjerne-lamme voldspyskopater – uanset bopæl og oprindelsesland.

  Jeg er fuldstændig ligeglad med hvor “isolerede, arbejdsløse og ressourcesvage” disse indvandrer (læs: muslimmer) er, selvom de tydeligivs har penge nok til at rejse på ferie tilbage til de lande hvor de er flygtet fra.

  Jeg er ligeledes også kold i røven over for det faktum at disse muslimmer mener at vi i den civiliserede del af verdenen er skyld i alle deres problemer – fra Israel’s eksisten til deres manglende hårpragt og alt andet dårligt fra havet.

  Det er ikke i orden at kaste med sten. Punktum.

  Det er ikke Danskernes rascisme der marginalisere disse små-pyskopater og lærlinge-voldsmænd – Det er forældrenes rascisme og had til det land som giver dem husly, besykttelse og mad.

  Artiklen er typisk i sin stille og underforstået henvisning til at det er samfundets (dvs. Danskernes) skyld at disse voldsunge kaster med sten:
  Vi har typisk at gøre med isolerede, arbejdsløse og ressourcesvage forældre, der har det skidt med sig selv. De mener, at deres ulykkelige situation er samfundets skyld, og at de fleste danskere er racister

  forældrene fortæller dem, at det er o.k. at udtrykke utilfredshed på den måde

  “utilfredshed” ?????

  Jeg savner at disse ‘integrationskonsulenter’ (ja – der er anførelsestegn omkring – de skader sgu mere end de gavner ved konstant at underbygge muslimmernes “Det er altid de andres skyld” undskyldning.)

  Jeg savner at disse ‘integrationskonsulenter’ retter deres selvretfærdige harme imod de tosser som rent faktisk har fortjent det – muslimmerne selv og deres skide imamer der prædiker had og intolerance.

  pyha – nu er det vistnok weekend…..

  Kommentar by Vantroende — 4. april 2008 @ 14:04

 8. Hold kæft hvor er jeg træt af at høre ordet Islam. Jeg kan ikke åbne et blad, uden at ordet skaber en flimren for øjnene og hjertet begynder at slå dobbeltslag. Måske skulle jeg søge læge. Jeg kan ikke finde det rigtige ord at sætte på denne normadereligion.

  Hvorfor hører vi aldrig ordet buddhist-bander eller buddhist-kriminalitet. Eller måske vietnamesiske og kinesiske bander, der huserer i gaderne. Hvad er der galt med dem? Kan de ikke opføre sig som normale?

  Og så er Islam verdens største religion. Godt jeg ikke lever om 57 år, for da er fredsreligionens dyrkere i flertal og bedetæpperne har erstattet gulvtæppet. Og Danmark hedder naturligvis ikke Danmark længere.

  Alligevel undrer jeg mig hver dag over, at virkelighedsfortrængningen og illusionerne er så udbredt. Freud har levet forgæves.

  Som dybdepsykologen Erling Jacobsen iøvrigt har udtalt, “den menneskelige hjerne er en fejlkonstruktion”. Her må han specielt have tænkt på den radikale hjerne, hvor intet fungerer.

  Helveg Petersen skyndte sig engang rædselslagen – da han var udenrigsminister – at gemme det danske flag væk fra skrivebordet og putte det ned i skuffen, da han fin fint islamisk besøg.

  Han ville ikke såre og fornærme. Hold kæfte hvor fordrer det parti små hjerner. Havde jeg været udenrigsminister, var hele væggen prydet med det danske flag. Det er godt mor Pia basker til dette nationaltfjendtlige parti engang imellem.

  Og så denne dumrian, den Radikale Flemming Narkinge Nielsen,
  absurde udtalelser:

  -Jeg vil altså så gerne undskylde. Som dansker skammer jeg mig sådan over Dansk Folkepartis udtalelser om den Hollandske film Fitna. Jeg får tårer langt udi øinene over, at danskerne kan være så stupide at tro, at tungen kan sige hvad som helst, den har lyst til. Men så snart det radikale multiparti kommer til magten, så åbner vi igen grænserne, afskaffer kolonihaven og tynder ud i det såkaldte danske folk. Herefter vil der igen være fest og farver i de danske gader. Haleluja!-

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 4. april 2008 @ 14:07

 9. #5
  Jeg deler dine opfattelser og synspunkter, og er ligeledes dødtræt af islam og hele dens djævelske væsen, og især alle de frygtindædte tumper/dimmier der står i kø for at lyve og udføre teater forestillinger med usmagelige ordkløverier for at lefle for og tække “herren” islam.
  Alligevel synes jeg man skal blive ved med at kæmpe imod, på de måder man nu kan.
  Måske er det en frustrerende håbløs kamp, men i det mindste viser man, ikke mindst over for sig selv, at ikke alle er forblændet “af kejserens nye klæder” eller er fuldkommen fortabt og forblæst.

  Kommentar by Madsen — 4. april 2008 @ 14:33

 10. Det er jo fuldstændigt ligegyldigt hvor meget hjælp man smider efter sådanne mennesker.

  Så længe de ikke er übermenschen der kigger ned på alle os andre, ja så er det ballade.

  Kommentar by DaLi — 4. april 2008 @ 15:52

 11. Uriasposten linker til japansk porno

  Kommentar by ................... — 4. april 2008 @ 16:27

 12. “Hold kæft hvor er jeg træt af at høre ordet Islam”

  Allahgi ? :-)

  Kommentar by Steen — 4. april 2008 @ 16:30

 13. OFF TOPIC:
  Hvis nogen er interesseret i hvilke typer Århus politi holdt møde med i går, eller såfremt nogen tvivler på samarbejdet mellem Enhedslisten, SUF og voldsbøllerne i AFA, så se flyeren på det link jeg poster her:

  http://img337.imageshack.us/my.php?image=enhedslistenogafajs7.jpg

  AFA,SUF og EL logo ledsaget af maskerede mænd med baseballkølle…

  Kommentar by Mark — 4. april 2008 @ 17:21

 14. Støt en god sag !
  Kampen mod voldshuset i KBH er igang

  http://www.uhemails.underskrifter.dk/

  Kommentar by Henrik -patriot — 4. april 2008 @ 17:31

 15. “Vi har typisk at gøre med isolerede, arbejdsløse og ressourcesvage forældre, der har det skidt med sig selv…”

  De har det altså ikke værre end at de bliver ved med at sætte børn i verden til en kummerlig tilværelse.

  Kommentar by Janne — 4. april 2008 @ 18:10

 16. Hvorfor i alverden foreslår de såkaldte integrationskonsulenter ikke den allerbedste løsning for alle parter : hjemrejse ?

  Det er da dybt godnat at forblive i et land man ikke føler sig godt tilpas i – og som man lære eget afkom af hade og foragte.

  Lad os give dem til rejsen hjem + et beløb til at etablere sig for.

  Det Palæstinensiske Selvstyreområde får af USA og Europa hældt ganske mange milliarder ned i kassen hver eneste år, at der sagtens skulle kunne blive muligt at hjælpe deres egne hjemvendte.

  Desuden har EU også lige påtaget sig – med start fra 1. marts 08- at betale pensioner til 73.000 tidligere offentlige ansatte indenfor det Palæstinensiske system.

  Alt andet lige ville det være ganske glimrende at begynde de nødvendige, fremtidige repatrieringer med de stakkels utilfredse og ilde stedte muslimer.

  De utilfredse veluddannede fatter jeg slet ikke fortsat forbliver her i DK/Vesten.

  De har fået gode uddannelser og BURDE rejse tilbage til oprindelseslandene og hjælpe deres landsmænd der !

  Der kan ikke kradses nogen som helst undskyldninger frem til forsvar for deres forbliven her i Vesten .

  Hverken for de dårligst stillede utilfredse, ulykkelige eller for de veluddannede utilfredse.

  Kommentar by Vivi Andersen — 4. april 2008 @ 18:58

 17. Smid dem dog ud af Danmark!

  Kommentar by Dansk Realist — 4. april 2008 @ 20:20

 18. Som den svenske tegner m.m. Albert Engström engang sagde: “Det kvantum dumhed menneskene får i arv, forvalter de med rørende omsorg.”

  Det passer jo ganske fremragende på “de korrektes” evindelige, tåbelige smørerier og verbale vås om, hvad der skal til for at få ekstreme tilflyttere fra de varme lande til at vågne op og komme i gang med udviklingen til demokratisk sindede borgere, som først og fremmest er loyale overfor Danmark, deres nye fædreland.

  Alt, hvad “de korrekte” ser eller hører, går først gennem en slags forvandlingsfilter, hvor ret bliver til vrang, hvidt til sort, kritik til uanstændighed og så fremdeles.

  De lever behageligt i en slags mental ghetto, hvor de befinder sig fortræffeligt og kan sole sig i egen og ligesindedes sværmerier og enorme, uforbeholdne selvglæde.

  Naturligvis lader “de korrekte” sig ikke påvirke til rationel tænkning og ageren – det ville jo netop forudsætte, at de var i besiddelse af en ganske anden form for intelligent analytisk evne og først og fremmest selvindsigt.

  Alligevel skal vi selvfølgeligt opretholde og forstærke vores modstand mod “de korrektes” huseren.
  Det samme gælder overfor de ekstreme fremmede, og selvfølgelig skal vi heller ikke stiltiende gå med på, at visse tilflyttere kan bo i landet i årevis uden at komme et hanefjed nærmere til integration.
  Der bliver postet milliarder i foretagendet – hvad bruges de dog til?

  Kommentar by Vitriola — 4. april 2008 @ 21:09

 19. De økonomiske bekvemmelighedsflygtninge, som især kommer fra middelalderøsten, og deres familier skal ikke integreres. De skal ud af landet så hurtigt det kan lade sig gøre.

  Kommentar by Poul — 4. april 2008 @ 21:24

 20. Er der nogen som har nogle præcise tal på hvad muslimerne koster os? Jeg ved det er nærmest umuligt at sige, men det må være lavet nogle rimelige skøn. Jeg har hørt i omegnen af 80 milliarder men har ikke set nogle henvisninger.

  Kommentar by Rettentilselvforsvar — 4. april 2008 @ 21:41

 21. Kære Kim Møller

  Nu ved jeg godt at omtalen af DRs spøjse virkelighedssyn er noget af et sisyfos-job, så det er naturligvis forståeligt at du holder pauser – og meget forståeligt hvis ikke alt rammer din radar, MEN:

  Da jeg i går så TV-Avisen kl. 21 undrede det mig, at DRs journalister nu finder gadekampe i København så trivielle at de end ikke omtales. Forundringen blev ikke mindre af, at topnyheden på Nyhederne på TV2 kl. 22 var gadekampene på Christiania og Christianshavn natten til torsdag – og “nogle” partiers trussel om ændringer i normaliseringen af Christiania.

  Når gadekampe ikke omtales, så er det i mine øjne udtryk for en stor trussel, netop fordi den lille borgerkrig derved trivialiseres.

  Står jeg HELT alene med det synspunkt?

  Kommentar by Fogh og Kaos — 4. april 2008 @ 21:47

 22. @19
  uanset hvad de koster, så er det for meget. Vi behøver ikke at importere udgofter. Kan indvandrere ikke bidrage positivt til samfundskassen i løbet af et års tid – den tid det tager at lære sproget – så har vi ikke noget at bruge dem til.
  Flygtninge er noget helt andet. De skal være her en kort periode som gæster, derefer skal de rejse hjem. Men de er her skal de ikke modtage danskundervisning eller andet, men de kan med fordel undervises i og på deres eget sprog.

  Lidt O.T. jeg hørte at det i en bisætning om noget andet blev nævnt i P1 at 2 tunesere var blevet tilkendt “tålt ophold”. Er det Kurt Westergaards 2 tunesere?

  Kommentar by PeterK — 4. april 2008 @ 22:20

 23. Vilka är mest PK i Danmark – kvinnor eller män ?
  I Sverige är det (naturligtvis) kvinnorna som är i klar majoritet (utländska män exkluderade)…

  Kommentar by Carl — 4. april 2008 @ 23:02

 24. 6.Søren Madsen

  Hvad er det for en stigmatisering du skriver om ?

  Er det den om Vantro der iflg. Koranen betegnes som Urene, 2. klasses mennesker ?

  Så vidt jeg husker er det endnu ikke forbudt at kalde et problem ved dets rette navn – samt at drøfte dette og de mulige måder at løse problemet på.

  Problemet hedder Islam og de afsindigheder denne ideologi medfører for Vestens befolkninger.

  Ikke blot skal vi tolerere dens tilstedeværelse og alle de krav som dens tilhængere stiller til de oprindelige indbyggere, men vi skal samtidig bekoste vores egen, gradvise deklassering til 2. klasses mennesker i eget land.

  Samtidig skal vi over skattebilletten medvirke til at holde røven oppe på diverse Mellemøstlige befolkninger i deres hjemlande – foruden de der befinder sig heroppe i Norden.

  Godt nok var f.eks. Tyskerne ikke inviteret i 1940, men troen på deres forsvinden herfra indenfor en overskuelig fremtid,specielt fra 1943, var realistisk .

  Sådan forholder det sig ikke idag.

  Her er ikke udsigter til ændringer til det bedre, men til det værre.

  Så jeg gad vide hvordan DU mener, vi skal forholde os ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 4. april 2008 @ 23:54

 25. 19.Rettentilselvforsvar

  Jeg kender ingen der har fået hevet de korrekte tal på, hvad integrations forsøgene koster ud af myndighederne .

  Ligesom disse heller ikke vil give oplysninger om, hvor mange muslimer vi har her i landet.

  Alt der har med de 2 nævnte områder at gøre bliver vel redigeret så Danskerne ikke ender med at skulle have krisehjælp en masse!

  Den eneste jeg kender der har gjort forsøg på at udregne de mulige omkostninger og antal af muslimer i DK er cand.oecon Ebbe Vig.

  Og så vidt jeg husker fik han allerede for nogle år siden tal frem som ikke hang sammen overhovedet med de officielle tal.

  Disse skulle ganges med 2 eller 3, tror jeg det var.

  Så når myndighederne taler om f.eks . 250.000 tusinde muslimer i Dk skal vi muligvis regne med et tal i området af en 6.000.000 +, lidt mere end de 10% af den samlede befolkning.

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. april 2008 @ 00:08

 26. ” jeg hørte at det i en bisætning om noget andet blev nævnt i P1 at 2 tunesere var blevet tilkendt “tålt ophold”. Er det Kurt Westergaards 2 tunesere?”

  Ja!

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 5. april 2008 @ 00:51

 27. #23 + 24

  Det skulle ikke undre mig, at netop de to tunesere på et tidspunkt skulle ende på tålt ophold, men endnu er de dog bag lås og slå.

  De to frigivne der nu er på tålt ophold blev arresteret i 2007 – det gør dog ikke nyheden mindre vanvittig.

  Kommentar by Fogh og Kaos — 5. april 2008 @ 01:22

 28. Min kommentar findes på min hjemmeside (www.fornyelsespartiet.dk) under overskriften HÆREN ISLAM Jeg orker ikke,at skrive det igen.

  Kommentar by poul leo nielsen — 5. april 2008 @ 03:53

 29. Omformning af et gammelt ordsprog til: “Vi ligger, som ANDRE har redt”.
  Damage control er kun mulig i form af stærkest tænkelige, lovlige protester og stemmeseddel. Sådan er det i et demokratisk land, også kaldet retssamfund.

  Uanset hvor fristende det kan være, så holder det ikke at sammenligne situationen med hjemsendelsen af tyskerne efter WW2. De var netop aldrig danske statsborgere.
  Skulle man “hjemsende” muslimer som en samlet gruppe, ville der være tale om en handling i stil med, hvad visse diktaturer har foretaget sig med grupper af deres indbyggere.

  Det siger sig selv, at er man godkendt som dansk statsborger, kan man ikke udvises, og sådan må det være.
  Så uanset hvor velbegrundet rasende et hav af DK´s oprindelige indbyggere(inclusive mig selv, skal jeg hilse og sige) er over tingenes tilstand og en del tilflytteres besynderlige, illoyale og endda voldelige adfærd, så må man altså prøve at holde den realistiske del af hjernen i sving.

  Som ansvarstagende og med rette vred dansker ER det svært at gøre sig klart og at acceptere, at enhver lov nu engang ER lov, og dermed også lovens konsekvenser hele kompasset rundt, indtil loven eventuelt ændres af lovgiverne på Christiansborg.

  Men netop hvad angår sund fornuft, handlingsvilje og konsekvens er vi jo desværre ilde faren, for på Borgen er der jo vedr. udlændinge og for eksempel flygtningene i Sandholmlejren visse politikere og partier, som åbenlyst har problemer med accept af lovgivningen.
  Disse selvfede sværmere og overgode folk bliver kraftigt bakket op af den såkaldte intelligentsia. Og så kører rouletten.

  At hele det usmagelige skuespil mestendels sættes i værk for at vinde tilstrækkeligt med vælgere til at udskifte regeringen og selv komme til fadet, gør ikke spillet mere appetitligt.

  P.S. Som så mange andre er jeg ret arrig over, at de to tunesere ikke pr. omgående og i overensstemmelse med gældende regler får enkeltbillet til deres oprindelsesland. Efter min opfattelse vil de da kunne trives ganske fremragende dér – og deres koner ligeså (hvis det da VAR deres koner, vi skuede på TV). For samfundet bliver det et par dyre drenge i årene, der kommer, uanset fra hvilken vinkel man anskuer sagen.
  Det er simpelthen grotesk, at en person kan undgå administrativ udvisning med den begrundelse, at han vist nok risikerer slemme ting fra myndighederne i hjemlandet.
  Var der nogen, som lo?

  Kommentar by Vitriola — 5. april 2008 @ 08:17

 30. @ Vivi Andersen
  Jeg går ud fra at du mener 600.000 trods alt :) Det undrer mig at DF ikke har forsøgt at få fremskaffet nogle rigtige tal. Det ville da om noget fremme deres sag, hvis det du siger blev bekræftet.

  @ PeterK
  Ja, det er for meget. Men deet ville være rart at vide hvor meget for meget

  Kommentar by Rettentilselvforsvar — 5. april 2008 @ 08:49

 31. Jeg arbejder hårdt på at få fjernsynet til at erstatte ordene “Islam” og “muslim” med et bib! så jeg kan få fred i sindet. Men det er ikke lykkedes endnu.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 5. april 2008 @ 09:44

 32. Nyt dansk anti-islam debatforum:

  http://www.trosfrihed.dk/forums/ubbthreads.php

  Kommentar by Søren Rasmussen — 5. april 2008 @ 09:54

 33. Hej Søren
  Godt debatforum, men kunne du ikke lave et alternativ til verifikationsbilledet. Der er desværre mange som læser web på en 12 tommer skærm, ak ak.
  PHP kan sættes op til det. Gider ikke skrive fra arbejdet.

  Kommentar by HenrikN — 5. april 2008 @ 10:37

 34. @31

  Du er genial, men husk også at inkludere at følgende billeder skal sløres :

  – mareRitt
  – Thøger Seidenfallit og Georg Hetz
  – EUjetunionen
  – Amnesty Kriminational
  – Dansk Flygtningeimport
  – Ungdomshuset og dets slæng af gadepsykopater

  Kommentar by Tolder — 5. april 2008 @ 11:12

 35. Til den seriøse del.

  Det kan vel for pokker ikke komme som en overraskelse for andre end de selvudråbte anstændige mennesker og de højtuddannede fjolser i ministerierne og socialforvaltningerne, at det medfører massive sociale problemer at importere ørkenbønder, analfabeter og hærdede voldsspykopater på tålt ophold til et rimeligt velfungerende land !!

  Jeg kan kun i afmagt råbe : ud ud ud ud ud ud ud ud, men som tiden går med afmagt ændres orderne gradvist til : dø dø dø dø dø

  Historien gentager sig selv….. = :-o

  Kommentar by Tolder — 5. april 2008 @ 11:25

 36. “Tre gange på en uge har en lille gruppe drenge med indvandrerbaggrund på Nørrebro kastet sten efter børn, pædagoger og forældre på en daginstitution ved Mjølnerparken.”

  Det er så ikke på Nørrebro, men i Mjølnerparken i Holstebro…

  Kommentar by Bo Grünberger — 5. april 2008 @ 11:57

 37. Må jeg anbefale alle at “smutte” over til Snaphanen og læse denne fremragende kronik – der egentlig handler om detsamme som denne tåd.

  http://snaphanen.dk/2008/04/05/kronik-danmarks-tre-farligste-tabuer/#more-2621

  Kommentar by Als — 5. april 2008 @ 12:32

 38. Kan nogen forklare mig hvordan dette:

  http://politiken.dk/politik/article473483.ece

  kan ende med denneher:

  http://politiken.dk/indland/article490755.ece

  Kommentar by Bøddel — 5. april 2008 @ 12:32

 39. Til Als.*36

  Enig. God Kronik. Derfor er det en skandale, at Politiken ikke ville bringe denne informarende afsløring af den muslimske virkelighed. De ville i sin tid heller ikke bringe min Kronik ” Kampen om Danmark” som Berlingske Tidende dog bragte.

  Politiken ledes af en flok skavtmikler, fordi de har malet sig selv op i et hjørne. Derfor kan de ikke afsløre, at de har fat i den gale ende. De er endnu et bevis på, at begavede mennesker kan opføre sig direkte dumt. Men det er jo ikke noget nyt i. Men det er jo kun et spørgsmål om tid, så skal vi høre den melodi igen: Beklager! Vi tog fejl!

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 5. april 2008 @ 12:59

 40. @37

  Det er sku da nemt at forstå. Sfilli er en indholdsløs kommunistisk populist. En tom skal uden indhold, værdier og troværdighed. En typisk fladpandet blød fimset mand i fodformede sko tilhørende venstrefløjens utopiske drømmere og inderligt naive tumber.

  Dårskaben er umuligt at udrydde, da det meste af befolkningen er ramt :-(

  Kommentar by Tolder — 5. april 2008 @ 14:35

 41. OT:

  “A school in Nijmegen yesterday cancelled a cartoon exhibition about discrimination following threats by Muslim pupils. Before this decision was taken, the exhibition was already literally destroyed.

  Muslim pupils of the ROC Nijmegen, a large school with largely immigrant pupils, pulled cartoons from the walls shortly before these were to be presented officially. They also threatened to set the school alight. The school management decided to call off the opening.

  http://www.nisnews.nl/public/020408_4.htm

  Næsten hver uge nye eksempler på hvordan muslimer terroriserer befolkningen i Europa. Danmark, Tyskland, Holland, England osv.

  Den reelle fare for Europa er dog ikke disse kriminelle, men politikere som Ellemann-Jensen eller andre der appeaser islamisternes agenda.

  Hvorfor er det kommet så vidt at borgerne skal frygte for deres egen sikkerhed og deres familier i vores egne lande ?

  Hvilke agenda har disse politikere eller skyldes det reelt at de blot er mindrebegavede og ikke kender konsekvenserne af den magt demokratiet har givet dem?

  “Bonus”

  http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2008/04/04/nterror804.xml

  A gang of Muslim fanatics discussed “sacrificing” their wives and babies by taking them on an alleged suicide bombing mission to blow up transatlantic jets, a court has heard.

  Kommentar by Christian Lindhardt-Larsen — 5. april 2008 @ 14:43

 42. Alle medier skriver her til formiddag: 2 brødre ramt af skud i Ringsted…politiet udtaler,: vi er pt. uden motiv.

  HVAD medierne ikke skriver er, at det er 2 perkere og hvad angår motiv…så er her et hint til politiet…DET ER FORDI DE ER AF ARABISK HERKOMST! – sværere er det ikke..

  Søg efter oplysninger i miljøet omkring bander og /-eller narkokriminalitet…så finder I svaret.

  Kommentar by ONION — 5. april 2008 @ 15:31

 43. ” Hvorfor er det kommet så vidt at borgerne skal frygte for deres egen sikkerhed og deres familier i vores egne lande” ?

  Dybest set tror jeg, at det er humanismen, der har taget røven på folk. Vi er blevet indoktrioneret fra barnsben om at være gode og menneskelige og hjælpe næsten. Ikke mindst ved Kristendommens hjælp.

  Derfor blev både politikere og offentligheden bragt i en situation, de ikke kunne arbejde sig væk fra, da indvandrerne begyndte at komme i stort tal. Ikke mindst fordi fagvidenskaben og den akademiske klasse indarbejdede godheden i de kulturrelativitiske teorier om, at alle kulturer dybest set er lige gode, og at det derfor vil være et humanistisk forræderi at påpege, at det absolut ikke er tilfældet.

  Derfor er det for mange ikke lige sådan at forstå, at godhed og næstekærlighed har vendt sig imod sig selv. Eller at tolerance kan være intolerance set fra et nationalt synspunkt. Eller mere præcis: Der er kommet en konflikt mellem mennesksyn og samfundssyn. Samfundssynet siger: Det tjener ikke samfundets interesser at være for human. Det er en svær og pille at sluge.

  Og når så nogle politiske partier samtidig forsøger at undergrave forståelsen af, hvad der binder en nation som Danmark sammen, må det selvfølgelig gå galt. Tanken om at en nation uden historiesyn ikke vil falde fra hinanden, eller at menneskelighed overfor de indvandrende kulturer er nok til at få samfundet til at hænge sammen er selvfølgelig grotesk uvidenhed, men det er den ideolog, som behersker den offentlige tænkning. Og det vil tage lang tid endnu, før det forandrer sig.

  For denne humanistiske ideologi er ikke liges sådan at besejre, ikke midst fordi den akademiske elite i de forskellige elfenbenstårne stadigvæk anser det som god tone at forsvare humanismen og dervd angribe samfundssynet.

  I fremtiden vil der selvfølgelig komme historiske analyser, der vil påpege, hvorfor det danske folk blev fanget af godhedens og næstekærlighedens ideologi.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 5. april 2008 @ 15:36

 44. 41

  Kurt Rosenstrøm

  Det er rigtig godt det du skriver om humanisme. Det burde aviser også skrive meget mere om. Altså det om det paradoks at humanisme kan være inhuman og konfliktskabende.

  Paradokset er at det er de selvbestaltede humanister fra venstrefløjen, der har lukket en stor del af den religiøse og kulturelle intolerance ind i Danmark. Først efter 30 år er de ved at erkende deres brøde (S og SF f.eks.), og alligevel ændrer de stort set ikke på deres udlændinge- og integrationspolitik. Så der er ikke rigtig nogen selverkendelse, når det kommer til stykket. De snakker og snakker og r*ven går… Det er f.eks. såkaldt humanister der ikke har stillet krav til indvandrerforældre, hvilket nu betyder at fatalt mange indvandrerbørn ender som funktionelle analfabeter. Venstrefløjshumanisterne har vist sig ikke at være indvandrerbørns hjælpere.

  Kommentar by Janne — 5. april 2008 @ 18:02

 45. 39

  Kurt Rosenstrøm

  Politiken er en minaret avis. Der kommer stort set kun propaganda ud der fra.

  Kommentar by Janne — 5. april 2008 @ 18:15

 46. Lidt OT:

  http://jp.dk/udland/usa/article1311893.ece

  MInder det ikke om den kultur en vis anden religion har?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 5. april 2008 @ 18:23

 47. 44. Janne.

  Det er svært, fordi antihumanisme jo ikke er ensbetydende med, at vi skal være inhumane overfor flygtninge og indvandrere, men at humanismen er blevet til en ideologi, som faktisk gør, at samfundet bliver inhumant. Mennesket reagerer sundt, når en samfundsudvikling løber af sporet. Men næstekærlighed skaber den ikke.

  Intet kommer af intet, og derfor er der årsager til udviklingen, og disse årsager kan søges i idernes og teoriernes udvikling.

  Det er faktisk ligesom, da den tidlige liberalisme og kapitalisme i begyndelsen af den industrielle revolution udviklede en menneskeforagt på grund af profitten. Hvilket Marx jo så fremragende forklarede gennem sin kritik af den industielle revolution.

  Først da bl.a. John Stuart Mill i England udviklede sine humane og fornemme ideer, blev der plads til en langsom forandring af den økonomiske og sociale tænkning. Men denne udvikling skabte naturligvis modstand, fordi menneskesynet kom i konflikt med den “naturlige” ret til at tilegne sig profit.

  Udviklingen i Europa er i total kaos på grund af Islam og dens muslimer. Og den udvikling skal efter min mening tages meget alvorligt, fordi europæerne er blevet taget på sengen. Den humanistiske seng. Og senge får folk til at falde i søvn. Og nu er det sengetid.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 6. april 2008 @ 02:32

 48. Humanister er umenneskelige !

  Kommentar by Tolder — 6. april 2008 @ 15:42

 49. “Humanister er umenneskelige”

  Den var god! men problemet er mere, at humanister er for menneskelige og derved bliver samfundet umenneskeligt. Hvis der er plads i en robåd til 10 mennesker, hjælper det ikke at hive 10 mere ombord så båden synker. Det er logisk umenneskeligt.

  Kommentar by Anonym — 6. april 2008 @ 16:19

 50. 49.Anonym

  Sådan tænker rationelle mennesker.

  Men sådan fungerer virkeligheden ikke – altså fornuftig .

  Se nu til et land som Egypten .

  Her forvalter de sig selv så elendigt, at de NU ikke mere kan brødføde sig selv.

  Det Palæstinensiske Selvstyreområde har i årevis praktiseret tilsvarende uansvarlighed, men ikke desto mindre fortsætter EU og USA med årligt at yde området milliardstore penge beløb.

  The Bryssel Journal har i dag en artikel om Egypten som beskriver hvordan det er gået så galt.

  Men vores redningsbåd – EU – haler altså fra 2010 (også) disse 2 områder ombord.

  Jeg kan ikke finde ud af hvor rationel dette foretagende, i forbindelse med Europas egen fortsatte eksistens, som et relativt velfungerende område, er .

  Under alle omstændigheder – disse Mellemøstlige områders elendige forvaltning af deres økonomier er og bliver tilsyneladende VORES problemer, idet vi givetvis kommer til at betale endnu større beløb til dem.

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. april 2008 @ 23:25

 51. De mohamedanske middelalderstater skal ikke have een eneste dansk krone. Nogle af de penge islamofascisterne desværre får af vesten går formodentlig til islamisk terror og hadpropaganda rettet mod vesten. Korantilbederne må istedet rette henvendelse til guden allahn for at få hjælp.

  Kommentar by Poul — 7. april 2008 @ 12:45

 52. -> Vivi
  Hvornår har man sidst set noget ‘Made in SaudiArabia’, ‘Made in Iran’, o.s.v, som ikke er et resultet af olie? Olie som vesten fandt, udviklede og købte.
  Hele regionen, lad os for nemheds skyld kalde dem de islamiske lande, har baseret sin økonomi på salg af olie. Man har ingen ‘plan B’ for hvad der skal ske den dag der enten ikke er mere, eller vi ikke længere har brug for det. Den islamiske verden er videnskabeligt et u-land, der er meget få universiteter, og dem der er, beskæftiger sig med studier af en 1400 år gammel bog. Der oversættes ikke bøger fra den vestlige verden, og i de rigere oliestater er man totalt afhængig af et stort antal importerede gæstearbejdere, der behandles som slaver.

  Landene har, med få undtagelser aldrig været selvforsynende med fødevarer, og har været helt afhængige af fødevareimport. For 100 år siden afspejlede befolkningstallet den lave fødevareproduktion og det lave BNP, og der var f.eks kun 10 millioner Ægyptere år 1900 mod 70 millioner nu. Der var 4 millioner saudier i 1961 og 21 millioner nu. Medianalderen for kvinder i SaudiArabien er 19, det vil sige de fleste er først nået den fødedygtige alder nu (set fra et vestligt synspunkt), og selv om de indførte 1-barns politik øjeblikkeligt, ville det tage årtier før fødselsraten faldt. Den islamiske verden består af omkring 1 milliard mennesker nu.

  Hvis nu, som nogle hævder, al den islamiske olie er væk om 25 år, så er katastrofen klar. Man vil så stå uden indtægter og have en befolkning på den grimme side af 2 milliarder, som ens eget landbrug ikke kan skaffe det daglige brød. Når formuen er brugt, er der heller ingen penge til at importere mad for – der er ingen ‘plan B’ til en tilværelse uden olieindtægter. Forbind det til den islamiske opfattelse af supremacitet og at det er alle andres skyld, og vores børnebørn kan se frem til en verden med udfordringer.

  Kommentar by Peter Krogsten — 8. april 2008 @ 13:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper