11. maj 2014

DNF-demo ved Christiansborg angrebet af Racismefri by, AFA og tilrejsende svenskere, 10. maj 2014

Da programmet for gårsdagens tre demonstrationer blev kendt, noterede jeg her på siden, at Racismefri by og Antifascistisk Aktion havde koordineret deres to demonstrationer, så det planlagte angreb på den højreradikale/nationalsocialistiske DNF-demonstration blev så stærkt som muligt. Det gik lige efter bogen.

Personligt havde jeg håbet 1.maj-chikanen af landets socialdemokratiske statsminister havde givet medierne et mere virkelighedsnært syn på den yderste venstrefløj, men sådan gik det ikke. Nyhedslisten på DR Online gav et godt eksempel på mediernes vinkling. Kl. 15.09 fortælles det i overskriften, at ‘Demonstranter støder sammen i København’, og senere på dagen (Kl. 22.32) i anden artikel ‘Ballade på togstation: 21 højreradikale anholdt’. Venstreradikale er apolitiske demonstranter, moske-modstandere (herunder nationale socialister) er højreradikale.

Flere medier har anvendt pressebilleder der viser DNSB-leder Esben Rhode Kristensen med blodige øjne under et igangværende overfald, ledsages af følgetekster såsom ‘ukendte gerningsmænd’. Selv når venstreekstremister går til angreb med TV2 News-helikopteren hængende i luften, så er det på samme måde stadig to grupper der ‘tørner sammen’ (Berlingske), og den angribende part helt ukendt. Ekstra Bladet er tættest på sandheden.

“Han blev opdaget af de mange autonome, der overfaldt ham. Esben Rohde Kristensen blev både sparket og slået, inden politiet kom ham til undsætning og trak ham ind i en patruljevogn. Mens han sad i bilen og sundede sig, kastede de maskerede og sortklædte autonome flasker mod politibilen.

– Næste gang vi ser dig, er du færdig. Vi slår dig kraftedeme ihjel, råbte de autonome ad Esben Rohde Kristensen…”

Mediernes vinkling virker systematisk, og helt ned i detaljen. Når en større gruppe maskerede venstreradikale kaster flasker efter en lovligt anmeldte demonstration, så fløj der ‘kasteskyts fra begge sider’ (TV2 Online), hvis en DNF’er engang kaster en flaske i retningen den kom fra. Helt som ved ‘Aarhus for Mangfoldighed’ for to år siden i Århus, kunne jeg tilføje. Ikke direkte løgn, men noget der ligner til forveksling.

En del blev anholdt i løbet af dagen, men kun en enkelt skal for en dommer, og således blev gårsdagens angreb også en gratis omgang for Enhedslistens bagland i Racismefri by, og deres maskerede samarbejdspartner Antifascistisk Aktion. Efter danske forhold var der forholdsvis mange militante på gaden, og den igangværende forbrødring fungerer tilsyneladende fint. Flere der var på gaden, beretter om mange aggressive svenskere.

I TV2 Nyhederne kunne man indledningsvis se fotos af Rasmus Preston (Antifascistisk Aktion, Projekt Antifa, Researchgruppen Redox) med kamera, og på gadeplan sås flere gamle kendinge. Det være sig eksempelvis Daniel Rask (Socialistisk Ungdomsfront), og fuldskæggede Edin Jankovic Sumar. Sidstnævnte med AFA-banner.

(Rasmus Preston blandt angribende venstreradikale, 10. maj 2014)

Indslaget i TV2 Nyhederne var næsten surrealistisk. Selvom det anvendte billedmateriale dokumenterede, at flere hundrede maskerede venstreradikale angreb 10-15 tattoverede nationalister af forskellig art ved Christiansborg, så kunne Natasja Crone speake, at det ikke “lykkedes politiet at holde de to parter fra hinanden”. Herefter videre til denne opsummering.

Natasja Crone, TV2 Nyhederne: I PET’s seneste trusselsvurdering, står der at de politiske ekstremistiske miljøer på højrefløjen, ses en fortsat stigende vilje til voldsanvendelse – herunder mod statens institutioner. Ifølge sociolog René Karpantschof, der blandt andet forsker i politisk vold og radikalisering…

Eks-autonome René Karpantschof advarede mod mobiliserende voldsparate højreradikale, men hvis en lovligt anmeldt stationær markering med 10-15 højreradikale er et større problem, hvad er så flere hundrede angribende venstreradikale, bevæbnede med flasker og slagvåben. Karpantschofs analyser hører hjemme i revolutionære medier, ikke landsdækkende tv.

Politiet opløste DNF’s demonstration efter ti minutter, og begrundelsen er helt i hundene. Her citeret fra Berlingske.

“Det er lørdag kommet til uroligheder mellem gruppen Antifascistisk Aktion og den højreradikale gruppe Danmarks Nationale Front. Sidstnævnte demonstrerer på Christiansborgs Slotsplads mod moskéer i Danmark, og her blev gruppen mødt af en moddemonstration.

‘De kom for tæt på hinanden. Nogle af dem begyndte at bruge kasteskyts, og så har demonstrationerne mistet deres lovlige formål,’ siger vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen til TV 2 News.”

Talsmand for Racismefri by var i flere medier Susie Fulton Visholm (Enhedslisten). Tidligere har det været Jesper Juul Mikkelsen (Internationale Socialister mv.), der ifølge BT var blandt de anholdte. Flerblok-strategien fungerer ikke altid efter planen.

Jeg har fået tilsendt en del billeder fra dagen, men har ikke rigtigt fået tid til at studere det hele. Herunder en række eksempler.

(Større gruppe AFA’er angriber Rightwings)

“På vej væk derfra kom en ung mand pludselig frem med et cafe bord som han svingede mod mig…” (Lars Grønbæk Larsen på Facebook, 11. maj 2014)

(Politiet genskaber kontrol, AFA’erne cirkulerer…)

“Hold dig fra jernrør! De ligger indenfor den grove voldsparagraf og straffes væsentlig hårdere end slag med kæppe og andre improviserede slagvåben hvis du bliver taget.” (Erik Storrud, Modkraft.dk)

(Metal-cykelstøttefod, peberspray?)

(Flere sløsede med maskeringen)

(Andre var bare ikke særligt godt integrerede i militant venstreradikalisme)

(Norske Stein Lillevolden, der tidligere har skrevet for Demos)

“Han var med i fremste rekke da 500 demonstranter stormet Akershus slott under middagen for Storbritannias statsminister Margaret Thatcher i 1986. Året etter ble han utpekt som Blitz-leder…” (VG Nyheter, 2002)

(Uniforme hipstere…)

(Antifascisme 2.0, nu med rød neglelak)

(Prinsesse Tanja Bjørn Zabell af Christiania)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56683/trackback

41 Comments »

 1. Alle er jo klar over at de vestresnoede på forhånd havde aftalt at de ville bruge vold, men det kan de åbenbart ikke straffes for, endvidere så det ud til at nationalisterne ikke ønskede konfrontation, man er uforståelig over for politikernes lammelse, men det er jo selvfølgelig regeringens vælger grundlag der udøver vold.

  Kommentar by emmagad — 11. maj 2014 @ 16:34

 2. Det værste er egentlig ikke sammenstødet, men at #MSM konstant fordrejer virkelighed til et mørkt, trist og venstresnoget billede.

  Kommentar by CommonSenseNow — 11. maj 2014 @ 17:01

 3. Politiet fik da fat i en enkelt af dem: http://ekstrabladet.dk/112/article2281310.ece
  Psykisk syg, HF studerende, og efter eget udsagn “en god dreng” som bare “kom til” at begå den lille fejl at kaste flasker efter politiet. Jeg tror det er en meget typisk beskrivelse af den gennemsnitlige “autonome” når man piller masken af.
  (og det samme med nazisterne iøvrigt)

  Kommentar by Per — 11. maj 2014 @ 17:04

 4. Det ligner jo den øvre middeklasses catwalk i dyrt modetøj. De er ikke mange potter pis værd i modgang

  Grædende AFA flaskekaster: Jeg er en god dreng med et snit på 11,4

  http://ekstrabladet.dk/112/article2281310.ece

  Kommentar by Josef K — 11. maj 2014 @ 17:16

 5. Mig bekendt er det ulovligt at være maskeret, så hvorfor arresteres de ikke alene af den grund?
  Er der overhovedet nogen medier der har beskrevet den opr. demos formål?

  Kommentar by mb — 11. maj 2014 @ 17:18

 6. Lillevolden, en antifacist på 56 år, der rejser til København for en diminutiv “begivenhed”. Patetisk. Han ses ikke at have noget borgerligt erherv.

  http://no.wikipedia.org/wiki/Stein_Lillevolden

  Kommentar by BB — 11. maj 2014 @ 17:24

 7. #5 MB.

  § 134 b. Den, der i forbindelse med møder, forsamlinger, optog eller lignende på offentligt sted færdes med ansigtet helt eller delvis tildækket med hætte, maske, bemaling eller lignende på en måde, der er egnet til at hindre identifikation, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.

  Det vil kræve en stor indsats fra folketinget før politiet tager den paragraf alvorlig!

  Politiet er ikke på gaden for at beskytte folk eller sørge for at loven overholdes. De er der udelukkende for at beskytte vores regerings omdømme.

  Kommentar by Santor — 11. maj 2014 @ 17:30

 8. 5, EB havde vist et par linjer om at demonstrationen var imod moskeer, men når det bliver fremført af nazister så er budbringeren det eneste folk lægger mærke til.
  Jeg tror ikke du skal forvente at se en debat i deadline snart om vi skal have flere moskeer eller ej på det grundlag.
  Det er bla derfor det er så ærgeligt at det kun er yderfløjene der tager disse ting op på gadeplan, selvom de havde en rigtig god pointe i at rejse spørgsmålet om moskeer i dk, især dem som er sponsoreret af nogle af de værste muslimske regimer i verden som feks det muslimske broderskab og moskeen i rovsingegade, så er det eneste folk ser nazister. Ikke at jeg tror det ville afholde AFA fra at tæske enhver anden der tog spørgsmålet op som de fascister de er, men budbringeren har altid været det første mål på den fløj, budskabet forholder de sig aldrig til. Det gælder også medierne.

  Kommentar by Per — 11. maj 2014 @ 17:42

 9. Tyskland 1933:

  Die Straße frei, den braunen Bataillonen,
  die Straße frei, dem Sturmabteilungsmann.

  Danmark 2014:

  Gør plads for os, vi er idealister,
  vi kaster flasker, og vi kaster sten
  mod dem, vi mener er en slags nazister,
  vi gi’r dem tæsk og brækker deres ben.

  Gør plads for os, hvis ikke du vil bløde,
  fald ned på knæ som multikulturalist;
  vi er de sejrende, de unge røde,
  og siger du nej, så er du sgu nazist.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. maj 2014 @ 17:52

 10. Den hårde kerne, som vil slås virker ret lille. Det ser mest ud til at være groupies fra Virum Gymnasium, der er ude og gå en tur i sort med I Phonen.

  Kommentar by CC — 11. maj 2014 @ 18:18

 11. 8: Per, som tidligere i historiebøgerne var det kutyme at bringe budbringeren til tavshed, enten med fængsel, dødsdom, pludselig død eller blot forsvinden. Hvorfor skulle det være anderledes i dag ? Ingen i DKs såkaldte elite har jo lyst til at høre hvad budbringeren kommer med..

  Kommentar by Pedersen — 11. maj 2014 @ 18:50

 12. En stor del af befolkningen er imod moskeer, men det ligger dem fjernt at demonstrere i gaden. Derfor er det uheldigt, at modstand mod moskeer bliver snævert associeret til en gadedemonstration med Esben Rohde Kristensen som en frontfigur.

  Socialismen har altid haft mange fraktioner, der er indbyrdes i strid, men der er en historisk tradition for, at de to varianter – den nationale og internationale socialisme – laver nogle rituelle gadekampe. Den øvrige befolkning er heldigvis ragende ligeglad.

  Men medierne er en kapitel for sig. Forskellen mellem det skete dokumenteret med billeder og den journalistiske beskrivelse er så himmelråbende, at det er utroligt interessant at studere. Kim Møller foretager her et uvurderligt interessant studie.

  I lige netop denne sag er det så tydeligt, at medierne er ude af stand til at foretage en objektiv beskrivelse af virkeligheden. Men der findes mange andre emner, hvor man også kan få sin tvivl, hvad medierne har gang i. Denne kollektive blindhed, som journalisten er låst inde i, er dog kun fantastisk interessant til en vis grænse. For det kan få indflydelse på politik og samfund, hvilket er foruroligende.

  Kommentar by traveler — 11. maj 2014 @ 19:18

 13. Bemærk den karseklippede mand med grøn jakke på billedet, hvor Rightwings angribes. Han ses også her, hvor han står ved siden af Dnsb formanden da han angribes:http://www.bt.dk/danmark/dramatiske-billeder-slagsmaal-foran-christiansborg#slide-6

  På følgende videolink (1:48)kan man se ham sparke på en liggende Dnsb formand:
  http://localeyes.dk/69708-2836-voldsomme-uroligheder-i-koebenhavn/

  Og igen på billedet her: http://localeyes.dk/galleri/69708-2836-galleri440647-voldsomme-uroligheder-i-koebenhavn/

  Her ser man hans fod på vej mod offerets hoved:
  http://politiken.dk/fotografier/ECE2286073/flaskekast-spark-og-slag/

  Og her flygter han så fra gerningsstedet: http://localeyes.dk/galleri/69708-2836-galleri440648-voldsomme-uroligheder-i-koebenhavn/

  Var det ikke en sag for station 2 efterlyst?

  Kommentar by L — 11. maj 2014 @ 20:04

 14. Fjenderne.

  Kommentar by ng53717 — 11. maj 2014 @ 20:25

 15. MSM leverer i bund og grund farvede falske nyheder, enhver kan jo ved selvsyn se hvem voldsfascisterne er; de retarderede autonome på udflugt fra tosseanstalten og forældrenes hus. Den aktuelle regerings støtteparti vælgere i aktion klædt passende i gravsort, støtter man EL støtter man reelt racistisk fascisme. De skråler en idiotisk hyklerisk gadesang alene omhandlende dem selv, for hvor er de når islaimster går i gaderne. Mere sindssygt og uværdigt for et demokrati bliver det næppe. Johanne & co. griner sikkert nu, men hvad gør de den dag de som 60-årige tvinges op at dingle i lygtepælen under sharia… lol

  Kommentar by LarsB — 11. maj 2014 @ 21:33

 16. Se denne billedeserie fra BT. Manden i jacoform sko(i øvrigt populært i visse causual kredse, tro det eller ej)på første billede giver politimanden på billede 2 et knæ i maven. Ham må de da kunne identificere.

  http://www.bt.dk/danmark/dramatiske-billeder-slagsmaal-foran-christiansborg#slide-1

  Kommentar by In the know — 11. maj 2014 @ 22:14

 17. Præmiehimmierne fra arbejdsskys fascistoide analfabeter er så tydeligt bunden af hjælpeklassernes bærme.

  Kommentar by Nielsen — 11. maj 2014 @ 22:35

 18. @Nielsen: “Hjælpeklassernes bærme.”

  Overhovedet ikke. Revolutionære kommer stort set altid fra middelklassen og den øvre middelklasse – lige fra den franske revolution til 1968.

  Kommentar by CC — 11. maj 2014 @ 22:45

 19. Hvad er det egentlig disse forvirrede røde fantaster gør oprør imod. For man skal da være idiot, hvis man går ind for mere islamisering. Ikke bare er det tåbeligt, men at vise sin manglende intelligens til offenlig skue er så latterligt at man mangler ord for den forkælede børnehaves ageren.

  Kommentar by LarsB — 11. maj 2014 @ 23:36

 20. Man bør forvente, at nyhederne bringer sandheden og fortæller seerne, hvad fanden der foregår i Københavns gader og stræder.

  Hvad er meningen med, at filme og filme i timevis, hvor alle kan se, vanvidsmennesker rende rundt med masker og sort tøj.

  Hende Gøgekællingen burde holde sig til sandheden. Gir ikke en Crone for hendes digteri.

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2014 @ 00:09

 21. Det værste ved lørdagens hændelser er, at politiet nemt kunne have beskyttet DNF demonstrationen. Luk af for alle broerne ind til slotsholmen. Meget simpelt. Men de lod venstretosserne komme tæt på.

  Når det er sagt, så er DNF også en flok tosser og hvis de kastede ting tilbage mod venstretosserne, så kan det ikke komme som en overraskelse for nogen at politiet lukkede ned for demonstrationen.

  Kommentar by Michael Jensen — 12. maj 2014 @ 01:14

 22. “Det er bla derfor det er så ærgeligt at det kun er yderfløjene der tager disse ting op på gadeplan, selvom de havde en rigtig god pointe i at rejse spørgsmålet om moskeer i dk, især dem som er sponsoreret af nogle af de værste muslimske regimer i verden som feks det muslimske broderskab og moskeen i rovsingegade, så er det eneste folk ser nazister”

  Det gjorde Naser Khader og Ahmed Akkari ganske fint på DR2 fornylig.

  Og hvis der er nazister, så er det ikke så underligt at folk ser nazister.

  Kommentar by Michael Jensen — 12. maj 2014 @ 01:18

 23. @ 22

  De fleste er nationalister, ikke nazister. Men bliver betragtet som nazister alligevel. Det er medie løgnene.

  Kommentar by intetnavntak — 12. maj 2014 @ 01:58

 24. Nyt eksempel: TV2 overtager venstrefløjens propagandasprog
  http://denkorteavis.dk/2014/nyt-eksempel-tv2-overtager-venstreflojens-propagandasprog/

  Så må vi se om Presselogen tager emnet op som lovet:
  http://www.uriasposten.net/archives/54810

  “Vært: Det emne skriver jeg i notesbogen, Arne når du så på et tidspunkt kommer med nogle konkrete eksempler, så tager vi emnet op igen, det lover jeg…”

  Kommentar by Geert — 12. maj 2014 @ 09:37

 25. > 18 CC
  Når man bliver tilhænger af socialisme, er der sgu gået maske i badehætten. Derfor mmin sammenligning med mindre begavede.

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2014 @ 10:51

 26. Freaks, allesammen!

  Kommentar by thatcherite — 12. maj 2014 @ 12:49

 27. Positivt at se så mange friske og venlige mennesker på gaden i moddemonstrationen, unge som gamle. Fint at man får vist, hvor fredeligt det kan gøres og ærgerligt at de højreradikale tosser er så voldlige.

  Regnskabet er gjort op og en MASSE højreradikale tosser blev anholdt. Helt ualmindeligt mange i forhold til deres antal. Fint at politiet på den måde viser at man i Danmark ikke vil have flere racister i VORES gader.

  Esben Rhode Kristensen og venner kan pænt pakke deres voldelige tendenser sammen og flytte ud af landet.

  Flot og fredeligt arbejde fra de venstrefløjen :) – mere af det!

  Kommentar by Venstrefløjen — 12. maj 2014 @ 13:21

 28. Tak til Danmarks Nationale Front for at demonstrere mod opførelsen af moskeer i Danmark.

  At Racismefri by og AFAer som vanligt går til angreb på demonstranter, de er uenige med, viser Racismefri bys og AFAernes totalitære sindelag

  Kommentar by Bevidst — 12. maj 2014 @ 14:09

 29. Venstrefjols: Lyv du bare.
  Din “virkelighed” bringer verdens mest voldelige dødskult til Danmark og vores samfund.
  Når du bliver knivberiget af barbarerne ved du, hvad du har bekæmpet i årevis.
  Du skal huske at takke dem, inden de sparker tænderne ned i halsen på dig og hopper på dit hoved.

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2014 @ 14:26

 30. @28 Bevidst: Det er kort og præcist formuleret.

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2014 @ 14:29

 31. @Iznogut

  Naturligvis frygter jeg den meningsløse vold fra hele højrefløjen (muslimer, nazister, SIOE osv).

  Kommentar by Venstrefløjen — 12. maj 2014 @ 14:39

 32. […] fik lov at se Uriaspostens fotos fra demonstrationen forleden igennem. Der var mange hundreder. Jeg hæftede mig ikke ved de cirka 100 vodelige AFA’er i […]

  Pingback by Radical chick – venstrefløjens catwalk « Snaphanen — 12. maj 2014 @ 16:52

 33. De nazister der faktisk findes lever delvist skjult på venstrefløjen.

  Er Esben Rohde Kristensen nazist? I så fald er han en dårlig en af slags idet han tydeligvis ikke deler Adolf Hitlers beundring for muhammedanerne. Den er til gengæld tilstede i rå mængder hos venstrefløjen, og det er måske netop her begrundelse for ønsket om at slå Kristensen ihjel, idet han på et afgørende punkt afviger fra den fastsatte linie på venstrefløjen.

  Og hvad er det at være nazist i det hele taget? Jeg vil mene, at hvis på væsentlige punkter deler Adolf Hitlers visioner og idealer så er man nazist. Hvad ellers?

  Hitlers visioner og idealer var bl.a.:

  – Et tredie rige fra ural til atlanten incl. mellemøsten og nordafrika.
  – Stor beundring for muhammeedanerne.
  – Ser jødiske spøgelser over alt og mener afskaffelse af jødiskhed er et must
  – Ønsker en stor og alt kontrollerende stat.
  – Stærke renheds idealer, ikke mindst på områder som kost og køn.

  Kommentar by Hans Und — 12. maj 2014 @ 16:58

 34. @31 Venstrefløjen — 12. maj 2014 @ 14:39:
  Du skulle tage på en overlevelsestur i de norske fjelde langt fra civilisationen. Når man selv skal skaffe sig mad og læ fra Moder Natur, lærer man hurtigt at skelne mellem fantasi og viden

  Kommentar by Bevidst — 12. maj 2014 @ 17:03

 35. Vil man ikke have racister og nazister i gaderne, er det jo netop venstrefløjens hykleri man skal undgå. Det skal man ikke være hjernekirurg for at vide, at de er fascisterne selv og dermed egen værste fjende. Siger lidt om den lave intelligens i rød blok, blokken for de mentalt mindre begavede, stemmer man rødt er man simpelthen uberegnelig idiot.

  Kommentar by LarsB — 12. maj 2014 @ 17:23

 36. @Hans Und

  Du vrøvler.
  Esben Rhode Kristensen og nynazister, nazister og andre højreekstreme har intet at gøre i det danske land. De kan tage til Saudi-Arabien og udøve deres jødehad sammen med deres voldsbrødre, islamisterne.

  @Bevidst

  Jeg skal ikke på nogen overlevelsestur, nej.

  Kommentar by Venstrefløjen — 12. maj 2014 @ 18:26

 37. Nok det mest tætte på sandheden jeg har læst siden demoen :) thomps up!

  Dog vil jeg gerne have lov til at sige at DNF er en organisation for ALLE nationlaister.. alt fra de blide som bare gerne vil have lov til ik at blive tvunget til at spsie halal kød i skolekantinen, til dem der sys alle invadre skal ud…

  Jeg e stolt DNF medlem men ikke nazi.. jeg siger dog ærligt jeg er antiislamist og nationalist der ønsker at bevare danmark.. det der er tilbage af landet i hvertfald.. og som ikke engang dansk statsborger er jeg medlem og godkendt af de så kaldte nazier.. så tror stadig der meget folket ikke evd om DNF.. desværre

  Kommentar by DNFer — 13. maj 2014 @ 01:05

 38. > 37 DNFer
  ‘antiislamist og nationalist’ -det er jeg også.
  Hvad mener du om andre religioner?
  Hvad er forskellen på en islamist og en muhammedaner?
  Hvordan kommer man venstrefløjen til livs?

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2014 @ 02:07

 39. Det som jeg beundrer Danskernes Parti for er at lade den ydre venstrefløj få taletid da de har ytringfrihed såvel som alle danskere.
  I stedet for at lade sig provokerer holder man hoved koldt. Gang på gang har den ydre venstrefløj takket nej til debat og samtidig kaldt DP Antidemokrater og chikaneret dem. Så vil jeg gerne spørge venstrefløjen herinde hvordan definerer du en antidemokrat og skal jeg frygte at blive overfaldet hvis jeg har en forkert mening?

  Kommentar by Lion — 13. maj 2014 @ 15:31

 40. Update: Jeg klagede til TV2 over indslaget i TV2-Nyhederne, og har i dag fået dette svar fra Seernes Redaktør Lars Bennike:

  “Jeg har forelagt din kritik for nyhedschef Jacob Nybroe, og han er enig i, at man burde have gjort opmærksom på René Karpantschofs baggrund i BZ-bevægelsen.

  Samtidig burde man have oplyst, at Antifascistisk Aktion befinder sig på den politiske venstrefløj – nøjagtig som man oplyste, at Danmarks Nationale Front befinder sig på højrefløjen.

  Jacob Nybroe og jeg er endvidere enige med dig i, at det også burde være fremgået af indslaget, hvordan PET vurderer trusselsniveauet på den yderligtgående venstrefløj.”

  Kommentar by Absalon — 24. maj 2014 @ 10:14

 41. Alle har ret til en mening! Hvis man ikke tillader dette er man ikke en skid bedre selv I autonome frihedsfordrejende ignoranter! I undertrykker vores ret til at have en selvstændig verdensopfattelse og I spreder mere had end hvad den nutidige formand nogensinde har formået! Hvad er undertrykkelse og forfølgelse når det kommer til stykket?! Se friheden fra et nyt perspektiv som ikke er fordrejet af religion og fortidens fejl!

  Kommentar by Ditte — 27. juli 2014 @ 06:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper