19. maj 2014

Lobbyister: Stem ikke på Morten Messerschmidt, kun partier der ønsker mere EU har indflydelse…

Det siger sig selv, at når konservative Daily Telegraph fører kampagne mod Nigel Farages (lidt for pæne) UKIP, så har danske public service-medier ingen pardon overfor Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt. I P3 handlede EU-historien i går om datomærkning af fødevarer, og her lod man forstå, at Messerschmidt var uenig med danskerne – de tilfældige vælgere, Radioavisen havde spurgt.

Skal man følge politiske kommentatorer, diverse organisationer og andet godtfolk, så får Danmark kun indflydelse på EU’s udvikling, hvis danskerne stemmer på kandidater der ønsker at styrke EU på nationalstaternes bekostning. I den optik er Morten Messerschmidt selvfølgelig et stort problem, hvis man altså godtager præmisset om, at Danmarks 17 promille af det samlede mandattal gør fra eller til.

EU er udenfor demokratisk rækkevidde, og meget symptomatisk for medierne lige nu, så kan selv lobbyisterne bruges i kampagnen. I fredags kunne man høre lobbyisten Timme Døssing på Radio24syv – EU – Kontinentet vælger. Han er tidligere assistent for Torben ‘Messerschmidt heilede’ Lund…

Timme Døssing, lobbyist: … Vi har set nogen blive valgt, også laver de ikke noget. Det er klart, at hvis man står stærkt i medierne, så er der måske nogle der tænker, nåh så er det nok også fordi de har indflydelse i Europaparlamentet. Men det er sådan set ikke sådan det hænger sammen. … Selvom man er noget fint i hjemlandet, men hvis man kommer derned og ikke rigtigt gider lave noget, så sker der heller ikke noget.

Tore Keller, Radio24syv: Altså nu bliver jeg nødt til at høre Timme Døssing, selv om du har udgangspunkt i noget socialdemokratisk. Hvem er det der er doven, hvem er det der ikke laver noget som helst i parlamentet?

Timme Døssing: Arh, der tror jeg nok ikke, jeg vil ikke sidde og pege fingre, og gøre mig til dommer over hvem der laver noget og ikke noget.

Tore Keller: – du har jo allerede gjort det?

Timme Døssing: Nej, det har jeg ikke. Messerschmidt har jo valgt at være offensiv i medierne, og han får et godt valgresultat på grund af det, fordi det er det folk interesserer sig for, men hvis man kigger på…

Fra Information – Tidligere EU-korrespondent gør op med pressens EU-dækning.

“‘Jeg vil gerne undskylde på min nations vegne‘. Sådanne refererer Ritzaus tidligere EU-korrespondent Erik Høgh-Sørensen en af forgængerne på posten for at have ringet og sagt til EU-kommissionens formand, Jacques Delors, dagen efter folkeafstemningen i 1992 om Maastricht-traktaten. Anekdoten om opringningen fra nyhedsbureauets nu afdøde EU-korrespondent Mogens Bryde er en af flere i en ny bog, Mod vinden: Danmarks plads i Europa. Her kritiserer Erik Høgh-Sørensen journalisterne i Bruxelles for ofte at være for ukritiske i deres tilgang til EU.

‘Suveræniteten fosser ud af statskassen, men medierne er for ukritiske og blotlægger det sjældent, før skaden er sket. …,’ siger journalisten…

I bogen citerer Erik Høgh-Sørensen flere af sin tidligere kolleger i Bruxelles for, at EU-journalister udvikler sig til at være ’systemets håndgangne talerør’. … Erik Høgh-Sørensen fremhæver DR’s mangeårige korrespondent Ole Ryborg, ‘der i en årrække har været en af Bruxelles-pressekorpsets selverklærede alfahanner’, som en af disse. …

Problemet er, at journalisterne opererer i en slags todimensionel verden, kun befolket af dem selv og folk, der er EU-begejstrede.

‘… Jeg oplevede selv Ole Ryborg, der er en af de mest respekterede og arbejdssomme kolleger, stå med tårer i øjnene, da det var klart, at der ikke kom en stor og nyskabende traktat for EU i 2005,’ fortæller Christian Howard-Jessen. Ole Ryborg fik i starten af året Den Berlingske Fonds Journalistpris, ‘Berlingske’, efter at Uffe Ellemann-Jensen i festtalen havde rost denne for at ‘informere om tingenes rette tilstand’. Hvilket ifølge Erik Høgh-Sørensen bør få alarmklokkerne til at ringe:

Hvis den tidligere udenrigsminister kan lide ens EU-journalistik, har man et ‘problem med at levere tilstræbt objektivitet’. … Uffe Ellemann-Jensen er nemlig ’selve personificeringen af skævheden i danske mediers dækning af EU’. I Mod vinden sammenligner Erik Høgh-Sørensen TV 2 News’ udenrigsprogram Ellemann/Lykketoft med satireprogrammet Rytteriet og makkerparret fra det nordsjællandske whiskybælte…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56809/trackback

23 Comments »

 1. EU er et fundamentalt anti-nationalt og anti-demokratisk projekt.

  Socialistisk i magtstruktur og ultra-liberalt i økonomisk politik.

  Socialister og liberale kan selvfølgelig ikke få nok.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 19. maj 2014 @ 12:07

 2. Først Uffe Ellebælleman, tidligere journalist for DDR, selverklæret agent 007 Bond og nu afdanket politiker, denne populist vil jeg gerne udråbe til lystløgner, færdig med ham. Alt hvad socialisterne har kastet i hovedet på Morten Messerschmidt har ramt dem selv som en boomerang, det har vist sig at lystløgneren Margrethe Auken og de andre EU tosser ikke har passet deres højt betalte vælgervalgte embede i EU og det er en svinestreg over for de Danske vælgere og derfor nyder Danmark ikke indflydelse på EU samarbejdet, men det skal Morten Messerschmidt nok få lavet om på efter valget til EU, det må være flovt som folkevalgt til EU parlamentet at for åben skærm ikke kan forklare hvorfor ingen mærkesager er gennemført for socialisterne.

  Kommentar by emmagad — 19. maj 2014 @ 12:08

 3. Mere indflydelse? “sidde ved med bordet” jo vi kender floskerne. Mange gange ville det have tjent Danmarks interesse, hvis de lavede noget mindre. Jeg fandt dette gamle citat fra berlineren fra 2007:

  “De Konservatives leder, økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen mælede ikke et ord om den danske udlændingelovgivning, da han i november 2002 sad for bordenden ved det ministerrådsmøde i EU, hvor man besluttede at ændre EUs regler om fri bevægelighed og opholdsret.

  Og dét selvom Bendtsen af embedsmænd i centraladministrationen var advaret om, at ændringerne, der var begrundet i regelforenkling, ville »medføre en vis udvidelse af retten til familiesammenføring«.”

  At netop han sad ved bordenden hjalp ikke landet.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 19. maj 2014 @ 12:09

 4. Denne herlige video burde gentages i DDR :-D
  http://www.youtube.com/watch?&v=DFAtiakMZHo
  Margrete Auken på hårdt arbejde i EU-parlamentet

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2014 @ 12:18

 5. UKIP er ikke for pæne. De er Englands håb om udmeldelse af Europas for(ur)enede stater. Partier der ønsker de fremmede sendt hjem, Skal nok vinde frem, med eller uden UKIP.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2014 @ 13:34

 6. Tøsefornærmet Jeppe Kofod
  http://df-brondby.dk/en-toesefornaermet-jeppe-kofod-tabte-duellen-mod-morten-messerschmidt/

  Kommentar by Lion — 19. maj 2014 @ 14:55

 7. Ha ha, funny. Jeg stemmer mod Patentdomstolen, der primært vil ramme små og mellemstore virksomheder (som Danmark mestendels har) og styrke EU’s aktivistiske linie, som domstolen dernede har gjort i årevis.

  Nå ja, og jeg stemmer sørme nok også på MM. Da de grundlæggende elementer i det desværre hedengange EF var relativt fornuftige, hvilken man næppe kan sige om EU.

  I øvrigt er det ret let: Hvis Uffe Elleman går ind for noget, kan man trygt vælge det modsatte standpunkt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. maj 2014 @ 16:33

 8. Ad 7, Patentdomstolen.

  Hvordan kan Danmark tiltræde EU’s patentdomstol? I Grundlovens § 61 fastslås, at ”Særdomstole med dømmende myndighed kan ikke nedsættes”.

  Man kan da ikke omgå Grundloven ved at lade EU gøre det, som er Grundloven forbyder?
  Der kan ikke, som det ellers påstås, være tale om afgivelse af suverænitet ifølge Grundlovens §20, stk. 1 [“Beføjelser, som efter denne grundlov tilkommer rigets myndigheder, kan ved lov i nærmere bestemt omfang overlades til mellemfolkelige myndigheder, der er oprettet ved gensidig overenskomst med andre stater til fremme af mellemfolkelig retsorden og samarbejde”]. For de danske myndigheder har ikke beføjelse til at oprette særdomstole og har derfor ingen beføjelse desangående at afgive.

  Kommentar by Niels P. — 19. maj 2014 @ 17:17

 9. Alt andet lige, så er det den eneste måde vi kan forklarer vores politikere at vi ønsker at stække EUs magt! Hvis vi stemmer på jubeleuropæerne som diverse organisationer anbefaler, så forstå de etablerede politikere ikke budskabet.

  Kommentar by Robert R — 19. maj 2014 @ 17:40

 10. Ja, spændende hvor mange han tager med ind bare på hans navn.

  Kommentar by Anonym — 19. maj 2014 @ 17:42

 11. Oplysningsforbund kalder EU-advarsel udemokratisk

  Organisationer og fagforeninger, der advarer danskerne mod at stemme på yderfløjene til det forestående europaparlamentsvalg, er på afveje, mener oplysningsforbund

  Vi anbefaler, at vælgerne stemmer på den politiker, de mener bedst kan repræsentere dem i Europa-Parlamentet. Ikke på den bedste lobbyist for danske interesseorganisationer,« siger sekretariatsleder Rasmus Nørlem Sørensen i en pressemeddelelse

  http://www.b.dk/politiko/oplysningsforbund-kalder-eu-advarsel-udemokratisk

  Kommentar by Geert — 19. maj 2014 @ 20:57

 12. Før valget har de gamle partier en række sager, de vil gøre noget ved. Efter valget glemmer de disse “mærkesager” og gennemfører i stedet, hvad de ikke siger noget om, fx. at man vil centralisere den økonomiske politik omkring den europæisk centralbank (uden om demokratiske organers kontrol) og gennemføre en bankunion.

  SF’eren Margrethe Auken har dog ærligt sagt, at hun støtter bankunionen, som hun kalder et venstrefløjsprojekt, hvilket giver god mening, da venstrefløjen gerne vil have, at “staten” (dvs. EU) styrer al økonomisk aktivitet i samfundet. “Venstrefløjen” er som altid ligeglad med hvad folk mener.

  Det er mere end nogensinde nødvendigt at stoppe EU og dets undergravning af folkestyret. Jeg ser en fremtid med flere og flere regler og kommissær-organer, som det er umuligt at slippe af med, uanset hvad befolkningerne mener, og hvordan de stemmer.

  Kommentar by Niels P. — 19. maj 2014 @ 21:54

 13. Kampagnen mo MM forsætter i dagens JP. Uden han eller DF nævnes.

  http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6738844/slut-med-politisk-plat/

  Lars Rebien Sørensen (NOVO) og Lens Moberg (Grundfos) skriver bl.a.:

  “Ud af de godt 300.000 aktive firmaer i Danmark er kun ca. 1.000 patentaktive. Men disse 1.000 står for 209.000 arbejdspladser og 36 pct. af Danmarks samlede eksport. Innovation er ganske enkelt et af de områder, hvor danske firmaer er mest konkurrencedygtige. Derfor er det nødvendigt, at danske innovatorer og opfindere får bedst mulige vilkår, så danske opfindelser kan fortsætte med at frembringe nye job og økonomisk vækst.”

  Så de store virksomheder har altså slet ikke brug for patentdomstolen. Hvorfor så al den bekymring?

  Rabien og Moberg skriver nemlige videre:

  “Grundfos og Novo Nordisk er store virksomheder, som nok skal være i stand til at mobilisere de nødvendige ressourcer til at navigere i det europæiske patentsystem, uanset situationen den 26. maj. Men det vigtigt for os, at innovationen også trives i de mindre virksomheder, som sandsynligvis udfordres mere af et komplekst patentsystem. De små og mellemstore innovative virksomheder er med til at gøre det interessant for store virksomheder at være lokaliseret i Danmark. De er nemlig med til at sikre et generelt højt innovationsniveau, hvor der kan udveksles nye banebrydende råmaterialer og teknologi, såvel som ideer, ekspertise og arbejdskraft, på kryds og tværs af virksomhederne.”

  Disse mindre virksomheder, som Rabien og Moberg netop har fortalt, stort set ikke bruger patentsystemet…

  Men i øvrigt husker vi jo godt hvad NOVO og Grundfos er for en type virksomheder, nemlig virksomheder som søger at spille en plat rolle ppå det politiske område.

  Grundfos faldt Danmark, danskerne og ytringsfriheden i ryggen i forbindelse med den såkaldte “muhammedtegnings krise” og NOVO har sammen med andre hyret topnazisten Anne Grethe Homsgaard som lobbyist, der skal skaffe penge til dubiøs forskning.

  Kommentar by Hans Und — 20. maj 2014 @ 08:32

 14. Jeg kender flere, der til EP valget vil stemme på Messerschmidt. Ikke fordi de er df’ere, men fordi de ønsker at vise, at EU bestemmer for meget efterhånden. Protestvalg.

  Kommentar by Liva — 20. maj 2014 @ 09:52

 15. Jeg stemmer, selvom jeg er borgerlig, på Morten Messerschmidt. Hans problem er, at han er meget kvikkere end hele resten af politikerne, og det er han også selv klar over. Han skal modnes, og så skal han nok blive rigtig god med tiden.

  Når det gælder patenter, så har der aldrig været problemer med at udtage patenter med stor opfindelseshøjde, og det bliver der heller ikke i fremtiden, når vi står uden for eussr-patentet.

  Og som sædvanlig med erhvervslivet og deres organisationer, så trutter de også i denne situation ud gennem en hul røv fra handelshøjskolen, der ikke aner en fis om patenter, og patenters betydning. Kernen i dansk erhvervsliv, laget under direktionsgangene og over gulvet, hører vi aldrig, og man spørger dem heller aldrig. De ser som regel helt anderledes på tingene, end glasurlaget ovenpå – nåh, men de har jo også fingrene nede i materien.

  Det er meget sigende for de danske politikere, at de sender noget som eussr-patentet til folkeafstemning. De regner os ikke for en skid – de er fløjtende ligeglade med os. Alt de vil er at tage vore penge og vort land, og spille verdensfrelsere. Fy for den lede. Kun deres ringe åndsevner undskylder dem.

  Kommentar by Svend — 20. maj 2014 @ 10:02

 16. http://www.sn.dk/erhverv/df-dansk-patent-ja-er-som-at-underskrive-en-blankocheck/artikel/408681

  http://www.sn.dk/danmark/halvdelen-har-talt-der-maa-vaere-en-graensebom/artikel/408572
  Ligesom Messerschmidt mener en lille overvægt af danskerne, at kriminaliteten vil dale med en grænsekontrol.

  Det er der dog ingen dokumentation for, fastslår EU-ekspert Marlene Wind.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sjovt, hvordan EUbelidioterne omdøber grænsekontrol til grænsebomme.

  Og hvordan kan noget dokumenteres, når det ikke har fundet sted??

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2014 @ 12:01

 17. Får Messerschmidt et kanonvalg fx 500.000 stemmer vil der også være håb om, at han vil kunne og turde præge DF i mindre socialistisk retning.

  Kommentar by CommonSenseNow — 20. maj 2014 @ 12:12

 18. @17 Håber du får ret med de 500.000 stemmer, både af den grund du selv gav. Plus jeg ville elske at se Nyrup skulle forholde sig til at en ikke stueren, fratog samme Nyrup rekorden over personligt stemmetal.

  Kunne K, R og SF også ryge ud af parlamentet, ville der skulle laves popcorn for alvor..

  Kommentar by Geert — 20. maj 2014 @ 12:34

 19. http://videnskab.dk/kultur-samfund/forskere-danske-topkandidater-vil-ikke-fa-maerkesager-igennem-i-europa-parlamentet
  Forsker: Messerschmidt vil ikke få sin politik igennem i Europa-Parlamentet….

  Men selvfølgelig
  “Bendt Bendtsen og Margrete Aukens mærkesager er anderledes”

  Forskeren burde se videoen, der afslører Margrete Auken som udslidt, døv og blind.

  http://www.youtube.com/watch?&v=DFAtiakMZHo spred den på Facebook

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2014 @ 12:49

 20. tavsev altså! Man bør ikke udstille senil-demente.

  Men på den anden side er Magrethe Auken jo ikke den første Fürhe af den slags Waffen-SF sætter i front. Willy Søvdal, hvor det jo viser sig at det ikke er senil-demens, men forklakning der er problemet, er blot eksemplet før Auken.

  Kommentar by Hans Und — 20. maj 2014 @ 13:20

 21. Hans Und

  Jo pinedød skal de gamle afdankede levebrødssocialisters inkompetence udstilles. Havde det nu været een fra DF, ville videoen køre i døgndrift på alle kanaler.

  Socialister lever kun i kraft af mediernes velvilje.

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2014 @ 21:11

 22. Sjovt nok mener den distræte Margrete Auken, at det er Morten, der sover :-D :-D

  http://sf.dk/eu-parlamentsvalg-2014
  Wakey, wakey, Messerschmidt!

  Valgkamp i lygtepælen. Margrete forsøger at få Morten Messerschmidt i tale. Afspil filmen for at se, om der er nogen hjemme. Og del den med dine venner, hvis du synes den er sjov.

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2014 @ 21:26

 23. Sjovt nok minder folk som Timme Døssig mig om sælgeren i romanen Legetøj af den homofile forfatter H. C. Branner.

  Jeg er helt sikker på, at Timme blot gør hvad han mod betaling er sendt i byen for at gøre.

  Efter valget, og når støvet har lagt sig, så vil han hjertens gerne, mod betaling, lobbyere Dansk Erhverv på vegne af MM, for en nul MENAP indvandrings politik.

  I øvrigt bør man ikke belemre elver i skole og gymnasium med den roman. Den ødlægger lysten til at læse. Men selvfølgelig, hvis underviseren mangler en undskyldning for, at indoktrinere “anti-facisme” og homofili er det nok et førstevalg.

  Kommentar by Hans Und — 21. maj 2014 @ 07:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper