23. maj 2014

“… pludselig kastede de unge indvandrerdrenge store sten efter os… samtidig råbte de lebbe-ludere…”

Selvom der er boligmangel i Århus, så er der masser af ledige lejligheder i multikulturelle Brabrand. Det kan være et tilfælde, men jeg tror det ikke. Her en historie fra Skive Folkeblad – Grov chikane mod lesbisk par.

“Det er langt fra et rosenrødt liv at være et lesbisk par i Skive. Det har Isabella Bjerggaard og Malene Jensen Schmidt måttet sande, efter de for et år siden blev kærester. Siden da har de jævnligt kæmpet mod skældsord, tis og afføring i deres lejlighed og sten, der er blevet kastet efter dem. …

Chikanen kommer primært fra folk på pigernes egen alder. Det vil sige lige under eller lige over de 20 år. Men også helt unge indvandrerdrenge kan ikke lade parret være i fred.

– Den anden dag kom vi gående oppe ved Vestervænget…, og pludselig kastede de unge indvandrerdrenge store sten efter os. Det var nærmest mursten, og samtidig råbte de lebbe-ludere og andre skældsord efter os, siger en chokeret Malene Jensen Schmidt.

Ofte har folk givet parret fuck-fingeren gennem vinduerne til deres lejlighed i stueetagen, og der er også blevet tisset ind på gulvet gennem vinduet. Parret er også blevet truet med tæsk, hvor fyrene sagde, at volden ville blive optaget på video.”

(Glæde over ny lejlighed; Facebook, 22. februar 2014)

Oploadet Kl. 07:16 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/56918/trackback

19 Comments »

 1. De er synd for dem, men de har vel selv stemt for kulturberigelsen.

  Kommentar by Sigwar — 23. maj 2014 @ 07:32

 2. Prøv at lægge mærke til den måde det bliver skrevet på: “Men også helt unge indvandrerdrenge kan ikke lade parret være i fred.” !!!
  Man for det til at lyde som om, man tydeligvis er overrasket over at “unge indvandrerdrenge”, kunne finde på sådan noget. For det har man jo ALDRIG hørt om før.

  Kommentar by HMAK — 23. maj 2014 @ 07:38

 3. Den ikke integrer bare del af Danmarks indbyggere vil aldrig blive dømt for samfundsomstyrtende demokrati nedbrydende kriminalitet fordi de Danske retssale er optaget til behandling af sager mod etniske Danskere der i forhold til paragraf 266b har udtalt sig racistisk om muslimer.

  Kommentar by emmagad — 23. maj 2014 @ 08:04

 4. HBT samfundet krummer først tæer…. Så lukker de øjnene og går derefter i “Regnbue” demo med AFA, Anne Mee og Zenia Stampe, samtidig med Magrethe Auken dement og energisk vifter febrilsk med et flag og hylder mangfoldigheden og stemmer for mere indvandring i EU…

  Med den korttids hukommelse og virkeligsbenægtelse, som danskere generelt er i besiddelse af, så går der ikke mange år… Så er der INGEN der forsvarer HBTernes rettigheder, liv og lemmer… Det bliver grimt…

  Kommentar by ny kommentator — 23. maj 2014 @ 08:32

 5. Det kan sammenlignes med et indslag i P1 orientering fra i går om militærkuppet i Thailand.

  Der bliver spurgt til, om det kan ende i en borgerkrig. Svaret var at det kan det ikke. Der er ikke etniske forskelle eller religiøse forskelle. Det blev der ikke stillet spørgsmålstegn ved.

  “Thailands militær gennemfører kup og tager kontrol over regeringen 22 Maj 2014,kl. 17:17
  Vi overtager kontrollen for at genoprette orden og gennemføre politiske reformer. Det sagde Thailands hærchef tidligere i dag, da han meddelte at hæren har taget kontrol over regeringen. Medvirkende: Journalist Jørgen Siegumfeldt. ”

  http://www.dr.dk/p1/orientering/orientering-594

  Kommentar by Ole S. — 23. maj 2014 @ 08:38

 6. Chancen for at homoseksuelle promoverer multikulturalismen er temmelig stor. Derfor er der også en mulighed for at multikulturens hæslige ansigt viser sig for de der faktisk er ansvarlige.
  Når det er sagt, kan man kun håbe at disse to lebber husker at stemme DF næste gang de vil bestemme noget.

  Kommentar by Nielsen — 23. maj 2014 @ 09:26

 7. Jeg kender homoseksuelle, der har erkendt, hvem deres venner er, og hvem deres fjender er. Jeg kender også homoseksuelle, der jubler over alskens indvandring og med foragt fabler om “hvide, heteroseksuelle mænd”. Folk der flere gange har fået tæv på gaden af indvandrere, men som er så bange for social udstødelse, at de stadig ikke tør sige sandheden. Det handler om at bevare sin position i det gode selskab.

  Kommentar by JensF — 23. maj 2014 @ 09:48

 8. 5. Ole S., fin pointe.

  Det er sjovt, som etnisk homogenitet sagtens kan bruges som saglig forklaring på fred i lande som Thailand, og etnisk diversitet kan bruges som forklaring på stridigheder i Afrika (“det er de onde europæeres skyld, fordi de lavede grænserne helt vilkårligt”), men i en vestlig kontekst bør der stræbes efter størst mulig diversitet.

  Kommentar by JensF — 23. maj 2014 @ 09:54

 9. 1, 6:

  Når der er tale om 2 helt unge kvinder på lige omkring de 20 år har de knap nok nået at stemme endnu. Jeg tager i det hele taget afstand fra spekulationer om voldsofres politiske ståsted da ingen bør udsættes for vold, trusler eller chikane uanset holdninger.

  De mavesure og smagløse “blame the victim” bemærkninger tager opmærksomheden væk fra det væsentlige: at der i Danmark er voksende grupper af personer som agerer på modbydelige måder som afføringsterror, trusler mv. i dagligdagen. Hold fokus på at få dem fordømt, dømt og stoppet.

  Kommentar by M — 23. maj 2014 @ 13:17

 10. De to må sende en beskrivelse af deres oplevelser til Anna Mee Allerslev.
  A.M.A. kan måske få sat nogle samtalebænke op i området så parterne kan snakke sig til forsoning.

  Kommentar by k.m. — 23. maj 2014 @ 14:14

 11. De kan bare melde det til betjent Fatih Şen.

  Kommentar by thatcherite — 23. maj 2014 @ 14:35

 12. @9 jeg kan kun være enig. Det er helt urimeligt at klandre to unge piger i den alder for nogen som helst meddelagtighed i det samfund, vi har i dag. Men måske deres forældre og bedsteforældre har det (lillebitte) medansvar, der følger af et kryds på stemmesedlen. Ærlig talt, hvor meget indflydelse har man egentlig haft?
  Hvorfor er det blevet sådan, at offeret skal bære skylden/ansvaret for at blive udsat for en forbrydelse (eller dette).
  Jeg talte med en ung mand, hvis mountainbikes var blevet stjålet 4 gange. Han sagde “men det var min egen skyld – jeg stillede den ved banegården.” (i Århus. Første gang. Og den VAR låst, så vidt jeg husker, sagde han også med en kæde). Nå, men det var vist et lille sidespring.

  Kommentar by Mette Lund — 23. maj 2014 @ 14:40

 13. Tak til M 13:17

  Hver gang en etnisk dansker overfaldes af monokulturelle muslimske ‘drenge/unge’, er der – desværre også her på Uriasposten – kommentatorer, der føler sig kaldet til at anklage den/de forurettede for at have stemt radikalt, SF, EL osv.

  Jeg ved ikke, hvad de pågældende kvinder har stemt, hvis de overhovedet har haft muligheden, deres oplyste aldersgruppe taget i betragtning.

  De førnævnte kommentatorer ved det heller ikke.

  Så lad os, som også Mette Lund 14:40 bakker op om, fokusere på de ekstremt dårligt opdragede voldspsykopater i stedet for på et fuldstændig nonexist og rent ‘formodende’ grundlag at håne offeret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. maj 2014 @ 15:28

 14. Der er snart ikke det sted i landet hvor der ikke render uintegrerbare muslimer rundt og kaster sten efter danskere, skive er ikke nogen stor by og alligevel lyder historierne derfra nu som om de kom fra nørrebro eller voldsmose. Stem derefter.

  Kommentar by Per — 23. maj 2014 @ 15:29

 15. >m
  Jeg tog forbehold for at de kan være imod multikulturalismen.
  Jeg er ikke mavesur, men jeg mener muslimer skal vises bort fra vores land.

  Kommentar by Nielsen — 23. maj 2014 @ 18:05

 16. Fatih Sen-posten er taget offline. Kommer på igen om nogle timer med intro. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 24. maj 2014 @ 01:22

 17. I har ret, Per og Nielsen, det må snart høre op ellers ender det i kaos. Gang i stribevise af nye hjemsendendelser f.eks. er og bliver et must, når den blå regering kommer til.

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2014 @ 15:09

 18. […] men indicerne og statistikken taler sit tydelige sprog. Hvorfor ikke sige sandheden? I går sad to chikanerede lesbiske kvinder fra Skive i Aftenshowet (min 10:48) og vred sig. Til sidst pippede den ene om deres […]

  Pingback by Hedegaard & Carlqvist: EU in deep trouble « Snaphanen — 28. maj 2014 @ 20:59

 19. Jeg havde aldrig troet, at det skulle ske i DANMARK?

  Hvor er vores mangfoldighed blevet af!

  Er det kun indvandrere eller er det også danske danskere? :)

  Kommentar by jacob — 18. september 2014 @ 12:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper