1. juni 2014

Professor Jørgen Bæk Simonsen: Ønsket om at bygge en moské er udtryk for fuldbyrdet integration

Hvis ikke Islam var en veritabel kampplads for polariseret kulturkamp, så ville venstreorienterede politikere og forskere være noget mere afdæmpede i forhold til en kommende stormoské. Fra Aarhusportalen – Håb om en positiv effekt.

“Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S) håber, at en stormoské i hjertet af Gellerup kan have en positiv effekt for området og helhedsplanen.

‘Grundlæggende vil jeg ikke blande mig i, hvordan folk praktiserer deres religion og heller ikke i, hvilke bygninger, de gør det i, men det er værd at glæde sig over, at de tanker, som ligger bag moskéen, bygger på danske værdier, demokratiske rettigheder og dansk arkitektur. Det er positivt også set i lyset af den diskussion, der har været i forhold til en af de andre moskéer i området,’ siger borgmesteren. …

SF’s Jan Ravn Christensen kalder en stormoské centralt i Gellerup for ‘en fremragende idé’.

‘… Det er en fordel for alle – både de troende og dem, som er nysgerrige, så jeg vil ønske dem held og lykke,’ siger Jan Ravn Christensen, som også tror, at en stormoské vil påvirke området i positiv retning. …

Islamforskeren, professor Jørgen Bæk Simonsen, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet, mener, at ønsket om at bygge en moské er udtryk for fuldbyrdet integration.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57121/trackback

25 Comments »

 1. “Islamforskeren, professor Jørgen Bæk Simonsen, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet, mener, at ønsket om at bygge en moské er udtryk for fuldbyrdet integration.”

  Så rigtigt, så rigtigt, fuld integration af danskere i området i denne muslimske enklave. Næste skridt er krav om egen forvaltning og sharia. Nu har man forvaltningsbygningen, klar til administration og propagandamøder.

  Kommentar by T. Snorrason — 1. juni 2014 @ 12:17

 2. Jørgen Bæk Simonsen minder mig altid om ham videnskabsmanden fra Laputa (Gullivers Rejser af Swift), der forskede i at lave lort om til mad.

  Kommentar by Sigwar — 1. juni 2014 @ 12:25

 3. Bæk S
  imonsen , burde han ikke hedde væk Simonsen ?

  Kommentar by Pk — 1. juni 2014 @ 12:28

 4. ->3. Navnet burde være Bræk Simonsen, som jeg altid kalder ham, mht hans verbale gylle-udslip. Herre Jemini for en gang bræk.

  Kommentar by barfbag — 1. juni 2014 @ 12:34

 5. Jørgen Bæk Simonsen er mere end en apologet, når det gælder islam; han gør knæfald for islam igen og igen. Han er en kujon og forræder på lige fod med stenings-Pedersen.

  Ønsket om at bygge endnu en moské i stakkels DK er udtryk for islams forsøg på snigende overtagelse af Vesten, og ikke som JBS siger det, et udtryk for ‘fuldbyrdet integration’. Tværtimod. Det tjener kun til at sætte skarpere skel ml ‘dem og os’, og det er det, de ønsker, for de foragter os og vores kristne og demokratiske normer. Det viser også, at disse såkaldte ‘flygtninge’ jo elsker det vanvid, som de efter sigende er ‘flygtet’ fra, så hvordan de overhovedet kan overtale nogen til at få ophold i DK tjener vores politikere til stor skam! De skulle UD hele banden! Vi ønsker ikke muslimerne og deres dødskultlignende terrorfabrikker aka moskéer i vores engang så fredelige og harmoniske land!

  Man kunne spørge JBS, om så ikke også området burde have lov til at indføre Sharia og ‘Whites not allowed’-zoner, ligesom de har flere steder i UK, fx Bradford? Mohammeds tro lejesvende bør da også have lov til at få deres egen lille ‘chop-chop-square’ foran moskéen, ligesom de har i fx Jeddah, Riyadh og mange byer i Saudi, for de dødselskende vil jo såå gerne afslutte deres fredagsbøn med at hugge hovedet af nogen. Så har de det bedst, når de skal hjem og slappe af med et overdådigt aftensmåltid, som de fire+ koner har stået og kokkereret hele dagen.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. juni 2014 @ 12:42

 6. Så længe aaaarhusianerne stemmer på røde politikere, så er det røde politikere de får, og så længe danskerne fortsætter med at købe (eller som det er tilfældet med DDR at pålægge os andre at købe) medier der fodrer os med eksperter som ikke engang svin ville spise, så er det den slags medier vi får.

  Kommentar by Vagn Henning (bad standing) — 1. juni 2014 @ 12:51

 7. Glæder mig til den dag Bræk Simonsen bliver kulturberiget, han har fortjent det.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2014 @ 12:58

 8. Hvordan kan en moské ‘bygge på danske værdier og dmeokratiske rettigheder’?
  Har de spist søm? Forestiller de sig kvindelige imamer, mænd og kvinder side om side på bedetæpper med næsen mod Jellingestenen og fredagsbøn med regnbuetema for at byde bøsser og lesbiske indenfor?

  Denneher moské ender med – som alle andre moskéer – at blive et arnested for hadske ytringer, rekruttering af terrorister, insistéren på adskillelse af kønnene og vanvittige gæste-imamer, der tordner mod kuffarerne og deres haram livsstil.

  Det er ren ønsketænkning, som Bæk Simonsen, Jacob Bundsgaard og Jan Ravn Christensen giver udtryk for. Der findes ingen eksempler i moderne samfund på den type moské, som de plæderer for. Det er dybt godnat.

  Kommentar by Ole — 1. juni 2014 @ 13:16

 9. Stormoskeen vil gøre det nemmere for dens ledere at ensrette og styre og kontrollere dens menighed efter ledelsens ønsker.

  Den strammere styring af menigheden vil sandsynligvis gøre det nemmere for Århus kommune at købe sig til fred via førtidspensioner/projekter/tilskud osv pga den øgede topstyring af den muslimske menighed.
  Der vil ganske enkelt være færre “Høvdinge” at forhandle med.

  Til gengæld vil ledelsen sikkert også bruge den øgede magt til at afpresse Århus kommune mere effektivt og eks øge undertrykkelsen af de muslimske kvinder som feministerne i DK er så ligeglade med i deres egen selvoptagethed.

  Kommentar by jønne — 1. juni 2014 @ 13:20

 10. Totalt uforstaaeligt,
  Islam convert to,or become a dhimmie and pay tax or get killed
  They are coming over the border for hot and cold water and social benefits and welfare.When a majority they will not have the capability to maintain these systems anymore, the dhimmies have to do, because Allah says I give this all to you, so you just keep doing nothing an suck the system dry.I paid my whole education myself got no benefits am still alive and well.Fellow Danes once upon a time that counted .

  Kommentar by Dunk — 1. juni 2014 @ 13:28

 11. De socialistiske politikere har omdannet Aarhus til Danmarks største provinshul en by uden visioner på grund af knæfaldet for islamisterne som selv politiet frygter, det er et stort tilbageslag at tillade middelalder traditioner anno 2014, hvis islamisterne har så stort et behov for at Aarhus skal ligne Mekka så burde de flytte til Mellem Østen omgående, en moske i Danmark er en moske for meget, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. juni 2014 @ 13:47

 12. Danskere fjerner selv korset fra kapeller, for at tilgodese fremmede religioner der føler sig stødt over det land og den kultur de frivilligt har slået sig ned i.

  Mange danskere er en flok vatnisser der ikke fatter hvilken fjende vi er oppe mod. Hvis vi ikke tør stå ved vores egen identitet, er det let for en voldelig, intolerant fjende at overtager Danmark uden at løsne et skud.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2014 @ 14:32

 13. JBS taler nogle gange meget hurtigt, og der kan have være en dårlig telefonforbindelse, hvilket måske er grunden til at journalisten har hørt forkert, da der blev sagt at “ønsket om at bygge en moské er udtryk for fuldbyrdet kapitulation.”

  Jeg er også overbevist om, at der må have været godt med skratten på telefonlinien da Aahusborgmester Jacob Bundsgaard blev udspurgt angående stormoskéen. Ud fra svaret at dømme: “… er værd at glæde sig over, at de tanker, som ligger bag moskéen, bygger på danske værdier, demokratiske rettigheder og dansk arkitektur” har han givetvis hørt forkert. Måske troede han at journalisten sagde “Magasin du Nords nye stormagasin” eller noget i den retning, og så har han svaret, at “de tanker, som ligger bag Magasin, bygger på danske værdier, demokratiske rettigheder og dansk arkitektur”. Dette er muligvis stadig lidt forvrøvlet, men det er det meste, der kommer fra den kant i forvejen, og det giver da i hvert fald betydeligt mere mening end det, han er citeret for at sige!

  Kommentar by monse — 1. juni 2014 @ 14:42

 14. JBS ejer ikke evnen til logisk tænkning.
  Hvis en kannibal fra Papua Ny Guinea fortsætter med at spise mennesker efter at være flyttet hertil, er der så også tale om fuldbyrdet integration?

  Kommentar by mb — 1. juni 2014 @ 14:49

 15. Hvis vi havde nogle rigtige journalister i dansk presse ville de undersøge sammenhængen mellem den kunstige og irationelle begejstring røde politikere som jakob bundsgaard og anna mee allerslev og andre har for stormoskeer, og så de stenrige muslimske grupper som står bag disse byggerier i danmark.
  Men det har vi desværre ikke. The end.

  Kommentar by Per — 1. juni 2014 @ 15:01

 16. Nå de har heldigvis kun indsamlet 1 ud af 45 millioner indtil videre: http://www.aarhusportalen.dk/nyheder-om-kirke-og-tro-i-aarhus.asp?AjrDcmntId=38403

  Lad os håbe århusianerne når at komme til fornuft og få sparket jakob bundsgaard ud før de får fat i resten af pengene.

  Interessant info i artiklen iøvrigt, er at kvinder er udelukket i de eksisterende århusianske moskeer.

  Kommentar by Per — 1. juni 2014 @ 15:19

 17. Apropos indsamling….
  http://www.youcaring.com/other/sadaqah-jariyah-new-masjid-in-denmark/182888

  Kommentar by BE — 1. juni 2014 @ 15:23

 18. Sidste nyt fra geniale BRÆK Simonsen :Ifølge de sidste meget grundige og velunderbyggede undersøgelser, viser det sig at, de tyske nazisters bygning af kz-lejre,var et udtryk for inderlig hengivenhed overfor, og venskab med jøderne….

  Kommentar by Danskeren — 1. juni 2014 @ 16:06

 19. Man skal stå tidligt op for at finde på noget mere tåbeligt og virkelighedsfornægtende end det, professor Bæk Simonsen nu igen lukker ud. Hvis jeg var professor, ville jeg skamme mig over at dele titel med ham.

  Kommentar by Crass Børsting — 1. juni 2014 @ 16:12

 20. Jeg spekulerer på om Jørgen Bæk Simonsen i virkeligheden er konverteret til islam. Hvis ikke må han være prototypen på en frankfurterskole kritisk antropolog eller kritisk religionssociolog, som arbejder på en kultur-marxistisk march gennem universitet og medieverdenen.

  Kommentar by Tim Pallis — 1. juni 2014 @ 21:05

 21. Galningen hr. Bræk Spandsen, aner slet ikke hans ‘vellykkede integration’ ender i kaos og terror fra islamisk side når en vanvidstro først slår sig ned. Så stiger fanatismen og slaverne føler sig i deres ‘gode ret’ til evt. terror senere, når de føler sig trådt på. Det er alt disse galt afmarcherede fantaster som ‘professoren’ der opnår, mere ufred. Måske det er planen, en hed drøm om ragnarok.

  Kommentar by LarsB — 1. juni 2014 @ 23:55

 22. “Ønsket om at bygge en moské er udtryk for fuldbyrdet integration”

  Ikke så længe at der er voldsopfordringer i koranen.

  Kommentar by Liva — 2. juni 2014 @ 10:00

 23. De såkaldte flygtninge har i mange tilfælde passeret flere sikre lande inden ankomsten til Danmark. Derfor bør disse “flygtninge” have ophævet deres danske opholdstilladelse. Herefter sendes de ud af landet. Derved sparer den danske stat tid, penge og energi på integration/inklusion.

  Kommentar by Filip — 2. juni 2014 @ 18:47

 24. Der skal være præcist lige så mange moskeer i Danmark, som der er kirker i SaudiArabien. NUL.

  Kommentar by CommonSenseNow — 3. juni 2014 @ 13:06

 25. Stop integrationen/inklusionen af velfærdsturisterne(de udgør ca 98% af de såkaldte flygtninge). Istedet for bør de sendes hjem, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 3. juni 2014 @ 19:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper