9. juni 2014

Mozaffari: Historien viser at islamisterne bruger alle metoder, i det omfang, de har haft mulighed for det

Den Frie har et interessant citat fra professor Mehdi Mozaffaris Islamisme – en orientalsk totalitarisme.

“I et totalitært regime er diskrimination reglen, og lighed for loven er et ukendt princip. Især fordi selve loven er grundlaget for diskrimination. De vestlige totalitære styrer under Hitler og Stalin retfærdiggjorde diskrimination med racedifferentiering og med opdeling i sociale klasser. I den islamistiske totalitarisme retfærdiggøres diskrimination religiøst eller endog sekterisk. Som muslim har man flere rettigheder end som ikkemuslim, som sunnit har man flere rettigheder end som shiit, som wahhabist har man endnu flere rettigheder end som tilhænger af shafiisme. Til forskel fra en ‘biologisk’ og samfundsmæssig retfærdiggørelse, som kræver en menneskelig forklaring, hvor absurd den end måtte være, er religiøs diskrimination hævet over menneskelig vurdering. Det betyder, at man under et islamistisk styre bliver konfronteret med to typer diskrimination: den interne og den eksterne. Den første type foregår indbyrdes blandt muslimer: diskrimination af muslimske kvinder og af muslimer, der tilhører en anden sekt end den dominerende eller officielle; den anden type diskrimination praktiseres over for statsborgere, der ikke er muslimer (dvs. kristne, jøder, bahaier og ateister).

Vold i forskellige former, undertrykkelse, snigmord, henrettelse, lynchning, strangulering, piskning, stening og terrorisme, er en islamistisk regerings sædvanlige metoder, hvad enten det drejer sig om Saudi-Arabien, Iran eller Afghanistan under Taleban. Disse rædselsvækkende handlinger er til trods for deres grusomhed ikke sammenlignelige med Holocaust eller Gulag. Her må vi så spørge, om forskellen er grundlæggende eller et gradsspørgsmål. Det er indlysende, at vore dages islamistiske totalitære regimer ikke tåler sammenligning med Nazityskland eller Stalins Rusland med hensyn til omfanget af volden og deres formåen. Men hvis man ser på, hvad de islamistiske regimer og de dertil knyttede grupper (al-Qaeda) har gjort, bliver det klart, at det snarere er et spørgsmål om en gradsforskel end om substans. For hver gang de islamistiske aktører har haft lejlighed til at bruge metoder, som ligner nazisternes og stalinisternes, har de gjort det i det omfang, det var dem muligt.
(s. 42f)

Oploadet Kl. 07:09 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57296/trackback

17 Comments »

 1. Hver gang de slipper af sted med afpresning og krav om særbehandling
  får de mod på endnu mere af samme slags.

  Det er vores dumhed og eftergivenhed der gør det let for dem at erobre ny territorium.

  Kommentar by k.m. — 9. juni 2014 @ 07:34

 2. Så vidt jeg kan se er islam ikke en tøddel bedre end National Socialismen eller kommunismen.

  Over tid kort eller lang er endemålet en islamisk monokultur. Resultatet ses nu i den islamiske verden hvor det går stærkt med at slagte og fordrive ikke-muslimer.

  Det værste er politiskres, mediers og kirkens passivtet i den forbindelse.

  Kommentar by Limewoody — 9. juni 2014 @ 08:44

 3. Hvis man ser på de civile tyskere og russeres behandling under Hitler og Stalin, er der ikke skyggen af sammenligning med de islamiske stater i dag. Var der snigmord, henrettelse, lynchning, strangulering, piskning, stening af borgerne i Tysklan og Sovjet?

  Islam er en civilisation uden eksistensberettelse. En syg civilisation som ikke hører til i vor verden. Blev Islam fjernet fra jordens overflade og Koranen forbudt som en terror bog ville verden være et bedre sted at være. Ikke mindst for kvinderne.

  Kommentar by Gør noget — 9. juni 2014 @ 09:05

 4. Kravet burde opstilles i FN. Islam burde forbydes som statsdannelse.

  Kommentar by Gør noget — 9. juni 2014 @ 09:07

 5. Islam styres af nedgroede negle gennem koranen, de fleste islamister er indavlede analfabeter der snylter på andre gennem deres såkaldte tro og samtidig hylder sarialoven, i Danmark siger et ordsprog at den kloge narrer den mindre kloge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. juni 2014 @ 09:28

 6. Enig med Gør Noget.

  Islams tilstedeværelse i Vesten kan ikke tolereres for Vestens civilization er definitorisk modsætningen til Islam.

  Islam må helt ud af Europa og forbydes. Kan det ikke gøres demokratisk ved lov betyder det enten borgerkrig eller Vestens undergang.

  På sigt må Islam helt fjernes fra jordkloden ellers vil problemet komme igen og igen.

  I middelalderen blev Islam smidt ud flere gange med magt. Nu prøver muslimerne igen at erobre Europa og denne gang demografisk.

  Kommentar by Sigwar — 9. juni 2014 @ 09:33

 7. 6.
  Nu prøver muslimerne igen at erobre Europa og denne gang demografisk.
  Ja og med barnevogne, da deres muslimske kvinder og danske feltmadrasser bruges som rene fødemaskiner.
  Herved fåes yngel, som regel indavl, og i stort lemminger antal.

  Så det tror da fanden, (Allah) at vi bliver over rendt.

  Vær hilset: Kong Martall år 732.

  Karl Martell – (Martell = hammeren) eller Charles Martell – (23. august 686 i Herstal – 22. oktober 741 i Quierzy-sur-Oise) var rigshovmester og reelt konge over de tre frankiske kongedømmer. Han er især berømt for at vinde slaget ved Poitiers i 732, hvor han standsede et muslimsk plyndringstogt ledet af guvernøren af al-Andalus. Med denne sejr satte han en stopper for videre muslimsk plyndring i Frankrig.

  Prøv og tænk: Islam opstod år 622 i mekkea/medina området i Saudibarbarien, og vandalerne nåede Andalusien allerede år 732, 110 år efter at lortet opstod.

  Godt vi havde Hammeren, for ellers havde vi levet i saria idag.
  Nu mangler vi en Hammer mere, jeg vil gerne være denne Hammer, men har ikke den lusede regering og den dømmende magt bag mig, endsige dens vælgere. Næ NÆ. Folk er ikke møre endnu, de skal kulturberiges lidt mere.

  Kommentar by Sindsro — 9. juni 2014 @ 10:52

 8. -> Gør noget: “Islam er en civilisation….”. Nope, det er barbari for åbent tæppe. Nå, ved hvad du mener, og deri har du ret.

  Til brug for yderligere depression kan man se disse to dokumentarer bragt på DR, der undtagelsesvist afslører islam:

  http://www.dr.dk/tv/se/sommer-horisont/sommer-horisont-banaz-en-kaerlighedshistorie

  http://www.dr.dk/tv/se/ingen-burkaer-i-faengslet/ingen-burkaer-i-faengslet

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. juni 2014 @ 11:21

 9. Mehdi Mozaffaris tager fejl når han påstår at : Disse rædselsvækkende handlinger er til trods for deres grusomhed ikke sammenlignelige med Holocaust eller Gulag.
  Sandheden er ifølge seriøse historikere at islam udryddede anslået 80 millioner mennesker i nord indien i årene 800-1200.
  Og hvad med tyrkernes folkedrab på armenerne ? 1.5 million kristne blev slagtet af tyrkerne.
  Forbyd islam i den civiliserede verden !!

  Kommentar by Danskeren — 9. juni 2014 @ 12:07

 10. -> Danskeren: Det er vanskeligt at gradbøje myrderier, men i nyere tid tager muslimers terrorhandlinger mod andre (ofte andre muslimer) førertrøjen.

  Og det skal nok passe, at muslimer, kommunister og nazister er lige stygge. Pol Pot og Mao var jo heller ikke ligefrem drengespejdere.

  Hvad Indien angår er min medlidenhed desværre en anelse begrænset, da dette såkaldte demokrati stadig opererer med kastesystemer og gruppevoldtægter, hvor det ifølge domstolene er kvindernes egen skyld.

  Jeg giver intet for muslimer og hinduer i nævnte rækkefølge. De må blot civilisere sig og komme ind i nutiden. Og i lighed med befolkningen på det afrikanske kontinent begrænse deres uhæmmede formering!

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. juni 2014 @ 12:21

 11. Henrik Petersen.

  Det indiske kastesystem var i starten på godt og ondt tilsvarende standsvæsenet i Europa. Dog var det etnisk baseret, da de tre øverste kaster (Brahmina, Kshatriya og Vaisyas) er aryakaster, hvilket støtter en teori om at en del af begrundelsen for oprettelsen var at beskytte den hvide befolkningsgruppe. I fortiden da Indien fik forceret en monokultur ind over sig var det igennem lang tid verdens mest avancerede land.

  Indiens historie er et eksempel på, at et helt subkontinent kan gå i opløsning, når multikulturalisme tager over. Det er en opløsning som har varet i lang tid og påvirker alle samfundsgrupper.

  Når det er sagt skal det dog også siges at Inderne selv er forargede over disse mange voldtægtssager – og at den muslimske befolkningsgruppe på ingen måde holder sig tilbage for at bidrage til sagerne (jeg har tidligere smidt et link ind om dette).

  Kommentar by Sigwar — 9. juni 2014 @ 13:32

 12. Dog lidt underligt at en professor kalder Stalins regime “vestligt” og taler om “Stalins Rusland” som om han ikke har fulgt med i hverken geografi eller historie… Christ.

  Kommentar by M — 9. juni 2014 @ 14:21

 13. Tak Sigwar

  Altid godt at blive mere oplyst.

  Dog, vesten – herunder Danmark – har forlængst forladt stændersystemet. Indien er flere århundreder bagud. Og det lyder sandsynligt, at Indiens muslimer fører an i gruppevoldtægterne.
  Så er det jo næsten som i Sverige, England, Frankrig, Norge og for den sags skyld Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. juni 2014 @ 15:28

 14. Der er ikke brug for mena-udlændinge/asylanter/lykkesøgere. Der er ingen der har sendt bud efter dem, og de er uønskede. Endvidere er de en meget stor økononomisk belastning for det danske samfund. Repatrier dem, så vidt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 10. juni 2014 @ 09:40

 15. Jeg læste først professor Mehdi Mozaffaris Islamisme – en orientalsk totalitarisme for tre måneder siden. Meget overbevisende, analytisk og videnskabeligt baseret analyse fra en person, der ved, hvad han taler om. (Som også omfattende beskrevet i den internationale islam forskning i ½ hundrede år). Hvordan mon Zenia Stampe og de øvrige kroniske landsforrædere kan komme uden om den? De lader sikkert bare som om den ikke eksisterer ligesom de ignorerer den øvrige forskning, der ikke passer i deres kram? De lever måske i påtaget uvidenhed med Politiken som daglig bekræftelse?
  ->7.Sindsro. Ja, Karl Martell er jo en helt i det hjørne af Europa, hvor kampen mod islamiseringen, blev kæmpet i 760 år og først blev afsluttet i 1492, hvor Emiratet Granada blev besejret, ‘Reconquista’ -og den spanske dronning, Isabella, kunne endelig skifte undertøj, der i den lange ventetid på sejren var blevet noget ‘isabella-farvet’ – hun havde ifølge myten lovet ikke at skifte undertøj før muslimerne var drevet ud af Spanien! :) – tænk hvis dronning Margrethe gav det samme løfte til danskerne! :)

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2014 @ 10:24

 16. 10, 11, 13

  Hinduismen er en underlig blanding af meget avancerede ideer og teknikker, smukke myter, visdom og medfølelse på den ene side… og på den anden oldtidsbarbari af værste skuffe.

  Menneskeofringer i Indien i dag (nej det er ikke bare i Indiana Jones…):

  http://www.theguardian.com/world/2006/mar/05/india.theobserver (om en stribe børneofringer)

  http://timesofindia.indiatimes.com/city/mumbai/Woman-killed-in-human-sacrifice-ritual-in-Nalasopara-6-arrested/articleshow/27380441.cms

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2454853/Indian-father-kills-month-old-son-axe-appease-Hindu-goddess-destruction-rebirth.html

  I den første artikel skriver de at folk i det områder lever i “the dark ages” men det er en eufemisme… I Europas “dark ages” havde kristendommen allerede sat en stopper for menneskeofringer næsten et årtusind for inden.

  Så er der tempelprostitutionen… naturligvis med børn som ofre:

  http://www.bpnews.net/36941/babies-dedicated-to-temple-prostitution

  … og med kastraktion af drenge som en variant:

  http://www.hindustantimes.com/india-news/newdelhi/12-yr-old-castrated-forced-to-be-part-of-eunuch-group/article1-1021176.aspx

  http://www.dnaindia.com/bangalore/report-eunuchs-held-for-castrating-minor-1204902

  Det mest interessante ved den nederste artikel er beskrivelsen af hvordan tvangskastraktionen og tvangsprostitutionen foregår i samarbejde med en menneskerettighedsorganisation ved navn Sangama der arbejder for seksuelle minoriteters rettigheder…

  Sådanne organisationers lobbyisme har indflydelse på regeringsniveau i Indien og har for nylig gjort hijraerne (“det tredje køn” af kastrerede og hormonbehandlede mænd) anerkendt som institution med formelle rettigheder. Gruppen forener fødte hermafroditter, egentlige transseksuelle og tvangskastrerede under én hat.

  Indien har lang vej igen.

  Kommentar by M — 10. juni 2014 @ 12:16

 17. ->7.Sindsro. Sjovt at du skriver “og vandalerne nåede Andalusien allerede år 732” Ja, Islams vandaler, men vandalerne=vendelboerne kom først og gav navn til området, der fik navnet v-andalusien ! :)
  (Måske vågner Holger Danske snart, så vi kan få smidt maurerne ud af DK? Holger kæmpede som lejesoldat for Karl den Store sandsynligvis også mod de muslimer, der invaderede frankerriget? Han må være eksperten vi mangler som forsvarsminister i regeringen?)
  “I år 77 e.Kr. placerer Plinius den Ældre vandalerne ”syd for Jylland”, hvilket geografisk set er udiskutabelt, men hvorfor nævner han Jylland? Andre mener, at vandalerne rejste fra Vendsyssel via Sjælland og Østersøen til Pommern…Vandalerne indtager Andalusien
  Det er ganske vist, for den 13. oktober 409 e.Kr., efter en årrække med krige mod romerne og sammenstød med visigoterne i det centrale Europa, krydsede vandalerne Pyrenæerne, hvorfra de fortsatte til Andalusien. Der er intet, som tyder på, at denne del af det sydlige Spanien inden da havde et bestemt navn.

  Store dele af den vandalske hærskare med følge, der talte omkring 80.000 mennesker, hvoraf godt 20.000 menes at have været krigere, fortsatte over strædet til Nordafrika. Det skulle være sket efter aftale med den byzantinske kejser, men hvorom alting er, så erobrede vandalerne Nordafrika i 429-39 e.Kr. under anførsel af høvdingen Geiserik. I sidstnævnte år gjorde vandalerne Karthago til deres hovedstad i det besatte Nordafrika, der indtil da havde haft romersk overherredømme, og derfra invaderede de store dele af middelhavsområdet, inklusive De Baleariske Øer.
  En del af stammen blev dog i Andalusien, hvor de overtog kontrollen af de tidligere romerske provinser.”

  http://www.ladanesa.com/component/content/article?id=2735:andalusien-vandalusien-og-vendelboer

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2014 @ 14:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper