25. april 2008

Militante højreradikale og Enhedslistens Stormabteilung

Danmark har som de fleste andre lande sine fascister på de yderste fløje. Højrefløjen fra Dansk Front og ud af mod nazisterne, og venstrefløjen fra Enhedslisten og udad. Enhver kan se der lokalt kæmpes om den fysiske kontrol over gaderne, men på landsplan giver det ikke rigtigt mening at tale om fløjkampe, for kun højrefløjen overfaldes systematisk. Der er væsentligt flere militante på venstrefløjen, og de er ofte tæt forbundet med Enhedslisten.

Hvor Dansk Folkeparti gennem en årrække har udrenset eventuelle ekstremister internt, så forholder det sig helt anderledes på venstrefløjen. Der er ofte meget kort afstand, eller slet ingen – fra Enhedslisten til militante grupperinger såsom SUF (Socialistisk Ungdoms Front), AFA (Antifacistisk Aktion) og Arn (Antiracistisk Netværk. Et aktuel historie – sakset fra Nyhedsavisen – Enhedslisten flirter med vold.

“Enhedslistens kommunikationsmedarbejder på Christiansborg, Mikkel Skov Petersen, erkender dog, at partiet har samarbejdet med festarrangørerne.

– Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen.

Keld Hvalsø Nedergaard understreger, at Enhedslisten aldrig har fået forelagt plakaten, og at der ikke er blevet givet tilladelse til at bruge partiets logo.
– Det er en rigtig træls sag, for højrefløjen prøver hele tiden at stille dette her op som en kamp mellem to yderligtgående miljøer, og det er det ikke. Vi tager fuldstændig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os, siger han.”

Keld Hvalsø Nedergaards apologi er bizar, og det er ærgeligt Nyhedsavisen ikke benytter lejligheden til at rette fokus mod partiets kommunikationsmedarbejder Mikkel Skov Petersen, der ‘tilfældigvis’ er medstifter af AFA. En gruppering, der definerer politisk kommunikation således i sit manifest.

“… vi [er] dybt uenige med dem, der mener at man skal føre dialog med de organiserede fascister, for i en ‘åben debat’? at vise at deres argumenter er uholdbare?… de organiserede fascister skal ikke have en millimeters fodfæste nogen steder, hverken ideologisk eller i praksis. Fascisterne og deres symboler må aldrig blive almindelige i gadebilledet. det betyder konkret at vi må male deres graffitier over og hive deres plakater ned. Og det betyder at vi fysisk vil forhindre dem i at manifestere sig ved f.eks. demonstrationer eller møder?… vi [er] parate til at tage et eventuelt slagsmål for at stoppe dem? Hovedsagen er at fascismen bliver konfronteret direkte? Blokader, oplysning, demonstrationer, sabotage og ikke mindst anti-fascistisk kultur.”

Historien blev gengivet på 180 grader, hvor SUF/AFA-medlem Markus Lund konkretiserer i forhold til undertegnede…

“Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist, dog prøver han at dække over det ved at kalde sig ‘nationalkonservativ’. Fascisme er en skadelig ideologi, og det kan kun bekæmpes på samme måde som den udtrykker sig selv: nemlig ved vold. Ved at ‘tie den ihjel’, vokser den sig kun større og større dag for dag i det skjulte…”

SUFs logo er den knyttede næve, og i Århus kan man flere steder i midtbyen, se en af deres plakater forestillende en Bruce Lee-agtig ikon med knyttet næve. Plakaten er påtrykt ‘Antiracist’. Venstrefløjen definerer, dømmer og straffer.

Fra medierne.

 • 14/4-08 Jyllandsposten – Politi: Det var højrefløjsaktivister.
 • 21/4-08 Politiken – Hooligans fejrede Hitlers fødselsdag på Århus Stadion.
 • 23/4-08 Jyllandsposten – Højrefløjsaktivist fik fem tænder slået løs.
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5749/trackback

  33 Comments »

  1. En selvlegaliserende narko og taberkultur, med fornægtelsens psykologi og den udadreagerende paranoia.

   Modgift: Militaristiske stroppeture ( hæver det lave selvværd, aggressionsdæmpende )
   og psykofarmaka ( passificerer paranoiaen, giver plads til den sunde reflektion )

   Og så almindelig undervisning i historie og demokrati og filosofi.

   – så sku de være goe igen..

   Kommentar by tobulisten — 25. april 2008 @ 21:54

  2. Jeg har altid påstået, at vensterfløjsfacisterne er for diktatur, de elsker det simpelthen.
   Hvorfor de ikke indrømmer dette, når de så tydeligt anvender vold som diktaturstater jo er kendt for, virker ulogisk for mig?
   Vensterfløjsfacisterne er så tydelig selvbestaltede “små” diktatore, så hvorfor de ikke grimmes ved at slå anderledes tænkende, og indrømmer de ER smådumme facister, det fatter jeg ikke?
   Hvorfor lavede de ikke en “voldelig” moddemonstration mod Hut-slut`demokrati-toiletpapir??
   Når højrefløjen ikke må demonstrere, uden stenkastende mod-vensterfløjsfacister, hvorfor går islamisternes demonstration så fri?
   Her har vensterfløjsfacisterne et forklarings problem, syntes jeg.
   Men deres svar er jo heller ikke argumenter, men primitiv volds-stenkast, så jeg får nok ikke noget svar, og derfor må leve “uvidende” videre?!

   Kommentar by li — 25. april 2008 @ 22:00

  3. Markus Lund er vist gymnasieelev i Silkeborg:

   http://www.tagstillingmand.dk/skrivunder/liste17.shtml

   Kommentar by Søren Rasmussen — 25. april 2008 @ 22:08

  4. Jep. Han går i 2.Q

   Kommentar by Henrik — 25. april 2008 @ 22:32

  5. @4 Henrik
   Er du sikke på, du ikke forveksler IQ tallet 2!! med hvor laaaangt han er kommet i gymnasiet???

   Kommentar by li — 25. april 2008 @ 22:36

  6. Egentlig er det jo også en tragedie vi overværer, højt intelligente mennesker der accepterer deres egen fordummelse og forråelse i det de tror er en god sags tjeneste.

   Jeg har oplevet første generation på afstand, håber ikke det videreføres i sammen omfang i næste generation. Engang forsøgte nogle kommunister at overtage magten i den faglige klub som jeg var medlem af, det fik den nærmest til at gå i opløsning. Det skuffende var at det var nogle af de mest intelligente af os der stod bag.

   I dag ser jeg deres høje intelligens som det let forrådnelige kød omkring en nød, blot mangler kernen og så nytter det ikke så meget. Så kommer man let til at blafre i takt med den mest forførende ideologi i tiden.

   Jeg synes det er rigtig godt at trække råddenskaben frem i lyset og udstille offentligt: hvem er de mennesker, hvad tænkte de på og hvorfor lod de sig forføre af en totalitær og brutal ideologi. Tænk hvis man med tiden kunne få f. eks. Berlingeren til at hive dem frem en efter en, deres holdninger , gerninger, livshistorie og hvad de mente på forskellige tidspunkter. Håber at dette kun er en begyndelse og at bloggerne tager fat på emnet og måske med tiden inspirerer flere til at tage det op.

   Kommentar by Jens Hansen — 25. april 2008 @ 22:56

  7. “Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist…”

   Er dette noget Markus Lund kan dokumentere? Nazisympatisør og højreekstremist? Jeg har læst med her på bloggen i godt og vel et par år og jeg har ikke set udtalelser der peger på at denne blogs ejer er nazisympatisør eller højreekstrem. Hvorfor kan de ikke styre sig i Enhedslisten?

   Når det er sagt, så mener jeg at Socialdemokratiet er et langt større problem end Enhedslistens hyperaktive og rodløse gymnasieelever.

   Det er repræsentanter for Socialdemokratiet der f.eks. foreslår at en mindre gruppe kvinder skal have oprindeligt offentlige svømmehaller for sig selv fordi de ikke må svømme sammen med noget så forfærdeligt som mænd, der ikke kan styre sig (Socialdemokraterne er på den måde med til at sprede negative fordomme om både mænd og kvinder), og det er Socialdemokraterne der har et medlem der under Muhammedkrisen udstedte en fatwa og så er det en hel del socialdemokrater der mener at Tyrkiet er velkommen i EU og det er repræsentanter for Socialdemokratiet der kaster sig over Geert Wilders med alle mulige ukvemsord (de ligner i øvrigt dem Markus Lund bruger om Kim Møller) for at have lavet en film der fokuserer på religiøs, islamistisk vold og mord, i stedet for det nærliggende og fornuftige at kritisere den islamistiske vold og mord, der forekommer så mange steder.

   Kommentar by Janne — 25. april 2008 @ 23:00

  8. @6 Jens Hansen
   Ja, jeg har også en del spørgsmål til alle de diktatur-liderlige vensterfløjsfacister, der gjorde alt for at støtte USSR og DDR i koldkrigsperioden.
   Hvorfor gjorde de det?
   Det menige folk! ville jo ikke have deres påtvungne diktatur, de rev jo MUREN af 1989 ned.
   Hvordan kan Universitets-uddannede være så naive?
   Hvorfor støtter vensterfløjsfacisterne, og hermed indregner jeg Socialdemokratiet, den islamiske idelogi?
   Har de ikke set hvordan det gik socialisterne i Iran, der støttede Khommeni af 1989! de findes ikke mere!! eller også har de konventeret frivilligt! til diktator tyraniet præstediktaturet…
   Er vensterfløjsfacisterne da ligeglade med hvilket diktatur der bliver indført, bare det er diktatur og vold mod alderledes tænkende og intolerent uargumenteret udråben anderledes tænkende som RACISTER!
   Vensterfløjen er sgu de største racistiske facister!!!

   Kommentar by li — 26. april 2008 @ 00:17

  9. Obligatorisk reference, når talen falder på fascisme, er Jonah Goldbergs nye bog Liberal Fascism. Den sætter tingene godt på plads, og gør det i allerhøjeste grad klart, at konservatisme er den diametralt modsatte ideologi af fascismen.

   De venstreradikale har alt at tabe ved at læse den bog, så det gør de nok ikke.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. april 2008 @ 01:42

  10. De er mere populære i Sverige:

   Vänsterveckan
   Nu blir Universitetet radikalt igen! Från söndagen den 29 april till fredagen 4 maj fylls Rotundan, Allhuset, på Stockholms Universitet med vänsterdebatter, fest, föredrag, filmvisningar och möten. Kom och möt Frescatis vänsterorganisationer och diskutera hur vi kan bemöta den borgerliga Alliansens klasskamp från ovan!

   Plats: Rotundan, Allhuset, T-Universitetet. http://blogg.motkraft.net/vveckan
   Stockholm: Vänstervecka på Universitetet 29 april – 4 maj

   Kommentar by Steen — 26. april 2008 @ 02:09

  11. Enhedslisten tager fuldstændig afstand fra vold, SUF er anti-fascistisk, Islam er fredens religion, altså, hvor svært kan det være, skal man virkelig gå på universitetet for at forstå det?

   Kommentar by monse — 26. april 2008 @ 02:12

  12. PS
   “Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen.”
   På en jammerlighedsskala fra 1 til 10 får dette argument karakteren 12.

   Kommentar by monse — 26. april 2008 @ 02:41

  13. Endnu et eksempel på venstrefascisternes vold:

   http://avisen.dk/blogs/codex_voltaire/venstreradikal-vold-forties-igen-roedpressen-240408.aspx

   Kommentar by Søren Rasmussen — 26. april 2008 @ 06:24

  14. En nysgerrig journalist kunne jo tage et kig på AFA´s jubilæums film “dem der ikke hopper”, se og lytte til den slet maskerede fortæller, og derefter tage et kig på Enhedslistens internationale sekretær fra sekretariatet i folketinget…

   Kommentar by Mark — 26. april 2008 @ 07:51

  15. […] Uriasposten 25 april 2008 – Militante højreradikale og Enhedslistens Sturmabteilung […]

   Pingback by Balder Blog » Aktivister med tilknytning til ‘Antiracistisk Netværk’ overfaldt 19 årig pige der gik med dannebrogsflag — 26. april 2008 @ 11:06

  16. Som altid, så er det Urias der sætter skarpt på det, som DR ignorer.

   Nåh ja, man kan vel ikke overkomme alt for 3mia om året?

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 26. april 2008 @ 11:43

  17. Med ondt skal ondt bekæmpes: Den ekstreme højrefløj skal slås ned med vold, siger anti-fascist Vi smutter, så snart de ligger ned. De bliver kørt væk i ambulancer, og vi har erobret gaden igen, siger den 31-årige Jesper. Han er anti-fascist og har i årevis forsøgt at bekæmpe folkene på den modsatte side af det politiske billede: den yderste højrefløj.

   Fra Ekstra Bladet juli 2006, link ophørt med at virke.

   Financial Times Deutschland skriver i august 2006 blandt andet om Günter Grass under overskriften ‘Günter Grass er en genial forfatter – og en uuholdelig offentlig person’ med henvisning til hans anti-liberalisme, antiamerikanisme, dobbeltmoral og modstand mod frihed og demokrati. “Hvordan lykkedes det for en ung mand, der tjente i Waffen-SS, og som senere erkendte sin fejl, at ende i en så radikal anti-liberalisme?

   Grass’ historie afspejler den tyske venstrefløjs livsløgn. De troede, at venstre var det modsatte af højre, at venstreekstrem var det modsatte af højreekstrem. De betragtede sig selv som de ægte anti-nazister. De anså de borgerlige partier CDU, CSU og FDP for at være fortsættelsen af fascismen med andre midler.

   Endnu mere absurd var det, at de så USA i det samme lys, uagtet dette, at dersom USA ikke var indtrådt i 2. verdenskrig, havde fascismen sejret.

   De overså, at det politiske spektrums ekstremer overlapper hinanden. Venstre- og højreekstreme har det til fælles, at de afstår fra den individuelle frihed og markedskræfterne. De er trods forskellene begge stærkt anti-amerikanske, anti-kapitalistiske og anti-semitiske.

   Man skal altså ikke undre sig over, at en, der idag optræder flabet overfor USA fra yderkanten af venstrefløjen, i en anden tidsalder kæmpede mod USA fra højresiden.

   Kommentar by Hodja — 26. april 2008 @ 12:05

  18. “Vensterfløjen er sgu de største racistiske facister!!!”

   Det skal vist gentages mange gange før det fiser ind ;-)

   (ikke et ord om tyve og tro på stjælen)

   Med kærlig hilsen

   Kommentar by Scavenius — 26. april 2008 @ 14:15

  19. Fascister og nazister er historisk set venstrefløjens sorte får. Siden dengang Hitler brød ikke-angrebs-pagten med Sovjetunionen, har resten af venstrefløjen ikke villet kendes ved dem. De har, for at lægge afstand, konsekvent omtalt dem som højreorienterede. Godt hjulpet af vores medier der bruger ordet “højreekstrem” som et skældsord, der bliver brugt mod alt fra rockere og mafiosi til islamister, og selvfølgelig i fuld overensstemmelse med venstrefløjen, osse mod fascister og nazister.

   Højre-venstre-begrebet giver ingen mening på denne måde. Enten må vi klart definere det, og være præcise i vores brug af det. Eller osse må vi droppe det.

   Kommentar by Mallebrok — 26. april 2008 @ 14:16

  20. Så skal vi lige få rettet et par fejl.

   Nazisterne hører IKKE til på højrefløjen men er ekstreme socialister hvilket bekræftes på deres egen hjemmeside under “SOVS”.
   Dansk front er egentlig en forvirret afdeling af smånazister der fører sig frem.

   Vold og psykopatisk hærværk er, har altid været, og vil forstsat være kendetegn fra venstrefløjens revolutionære.
   Højrefløjen står derimod for demokrati, lov og orden.

   Hvor ofte ses bannere med DF (Dansk Folkeparti)-slogans i forbindelse med voldelige optøjer, afbrænding af biler og containere, indbrud i butikker, og overmaling af mure med hæslig grafitti?
   Den slags ses udelukkende på venstrefløjens optøjer, barrikader og demonstrationer.

   Hvor ofte ses folk med DF-T-shirts eller andet borgerlige valgpropaganda kaste med sten og molotovcocktails?
   Den slags ses også udelukkende på venstrefløjens optøjer, barrikader og demonstrationer.

   Enhedslisten er ofte set involveret enten aktivt eller passivt i forbindelse med borgerlige uroligheder og optøjer.
   DF Tager til gengæld skarpt afstand fra den slags, og smider medlemmer ud der bekender sig til den slags.
   Derfor ynder journalister, der oftest selv tilhører den ydre del af venstrefløjen, at fremstille de mindste bagateller som udslag af nazisme hos DF. Senest balladen om Messerschmidt med de udenlandske sange og muntert vinkende arme. Det blev blæst op som nazisange og nazihilsen.

   Men hvor ofte udskriges de røde socialisters strakte arme med knytnæver (der jo symboliserer vold!) som værende opfordringer til vold?
   Hvad med kvindesymbolet: En knytnæve i et femininum! Igen symbol på vold!
   Overalt hvor socialisterne fører sig frem, sker det under symboler på vold, undertrykkelse og folkemord.
   De røde faner skal symbolisere de kæmpendes blod.
   Hammer og segl symboliserer sovjetunionens tyranni, besættelse og massemord.
   Knytnæverne lover vold og tæsk.

   Højrefløjen derimod fører sig frem under vort nationale flag, og beskyldes for de værste ting i den forbindelse.
   Højrefløjen beskyldes som tilhørende en “Kolonihave-mentalitet” i en “Morten Korch-tilværelse”! Og hvad er der galt i det, egentlig?

   Kolonihavekulturen er noget af det mest danske man kan finde. Gæstfrihed, hjælpsomhed, fred og idyl. Er det så slemt?
   Morten Korch lod de gode vinde over de onde. De svage vandt over de magtfulde udbyttere. Jamen er det ret beset ikke netop et netop “socialistisk” tema? Så hvad ondt er der i det?

   Højrefløjen ønsker demokrati, fred og fordragelighed.
   Derfor er højrefløjen imod islamiseringens tyranni, racisme, had og undertrykkelse.

   Venstrefløjen ønsker diktatur, kamp og ufred.
   Derfor støtter venstrefløjen islamiseringens tyranni, racisme, had og undertrykkelse.

   Og derfor ses netop venstrefløjens yderste betændte parti, Enhedslisten, tæt omslynget med voldspsykopater, både deciderede politiske (AFA), autonome, og rabiate muslimer (Assma).

   Og sådan vil det altid være indtil de onde sejrer og de gode græder!

   Kommentar by Dansk Realist — 26. april 2008 @ 16:32

  21. Interessant og forstemmende, men desværre er der nok ingen EB-journalister der vil forsøge at lokke Ø i en fælle olign. Det ville ellers sikkert være særdeles let, men målestokkene er nu engang andre når det gælder den yderste venstrefløj.

   Kommentar by AHK — 26. april 2008 @ 18:36

  22. PS. læs: fælde!

   Kommentar by AHK — 26. april 2008 @ 18:36

  23. @19 Mallebrok:

   Klart defineret:

   Muslimer = problemer = islamister, HUT, Minj-ul-quran, muslimsk broderskab, m.m.

   Venstrefløjen = problemer = autonome, AFA, Modkraft, Enhedslisten, socialisme, nazisme, m.m.

   Højrefløjen = ingen problemer!

   Kommentar by Dansk Realist — 26. april 2008 @ 19:18

  24. 23.Dansk Realist

   Højrefløjen = skaber ikke problemer, men må rydder op efter Venstrefløjen hver eneste gang denne har været i aktion.

   Det samme må Højrefløjen regne med fremmover også at skulle, når Islams Rettroendes har været i sving.

   Venstrefløjen og Islam er denne verdens infantile og megalomant selvopfattende.

   Højrefløjen, de voksne, er dem der hver gang ender med at skulle bringe orden i kaos , når Venstrefløjen, de evigt unge, har haft gang i et party.

   Kommentar by Vivi Andersen — 26. april 2008 @ 20:01

  25. @ Dansk Realist og Vivi Andersen

   I illustrerer meget godt hvorfor højre-venstre-begrebet er ved at være ubrugeligt. Vi er jo næsten dér hvor venstrefløjen kalder alt hvad den ikke kan lide for højrefløj, og højrefløjen kalder alt hvad den ikke kan lide for venstrefløj.

   (Bemærk iøvrigt hvad det siger om public service organet DR…)

   Kommentar by Mallebrok — 26. april 2008 @ 21:22

  26. Det er værd at huske, hvem der påstod at fascismen skulle være højreorienteret:

   Mussolini…

   Jeg tager ikke ham som et sandhedsvidne for noget som helst – men bemærker til min forbløffelse, at venstreekstremister gerne gør det. Det holder ikke en meter.

   Og dertil:

   Stalin…

   Ham opfatter jeg som demagog, ikke som sanddrulig politisk analytiker. Enhver er fri til at være uenig med mig, naturligvis, jeg betragter ham bare som megaforbryder, der kaldte alt, han ikke brød sig om, for fascistisk.

   Fascismen er en kollektivistisk ideologi med eksakt samme rødder som sovjet-kommunismen, nemlig det intellektuelle miljø i Schweitz i begyndelsen af det 20. århundrede. Både Lenin og Mussolini boede der før første verdenskrig. De læste de samme bøger, diskuterede de samme filosoffer og var begge ærkesocialister.

   Omgangskredsen var socialister, anarkister, syndikalister og andet godtfolk, der langt hen ad vejen mente at en stærkere stat og større kontrol var løsningen på den ‘håbløse’ kapitalisme. 1. verdenskrig gav dem desværre betragtelig vind i sejlene, for den tåbelige krig viste, at de klassiske konservativt indstillede nationalstater ikke var opgaven voksen, og at der skulle ‘Forandring’, ‘Fremskridt’ og ‘Enighed’ til for at skabe en bedre verden.

   Resultatet var som bekendt ikke godt. Det er en lektie, der er værd at huske.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. april 2008 @ 22:27

  27. Godt du bringer det op, ligesom jeg gjorde på min blog den 22. april. De svin skal eksponeres, lige så vel som deres bagmænd i Folketinget og Kommunalbestyrelserne.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 26. april 2008 @ 22:49

  28. BENITO MUSSOLINI:

   “Fascism has taken up an attitude of complete opposition to the doctrines of Liberalism, both in the political field and in the field of economics”*1.

   Og her menes der ægte liberalisme i dansk forstand.

   Så påstanden om at Mussoloni skulle have hævdet at hans facist parti var højreorienteret tvivlsom i mine øjne.

   Men måske kan der findes opbakning her, jeg har ikke orket at læse den facistiske doktrin.
   THE DOCTRINE OF FASCISM – BENITO MUSSOLINI (1932)
   http://www.worldfuturefund.org/wffmaster/Reading/Germany/mussolini.htm

   *1 http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/id8.html

   Kommentar by FriKapitalist — 27. april 2008 @ 10:16

  29. Denne Markus Lund burde retsforfølges.

   Kommentar by Pål — 27. april 2008 @ 17:30

  30. Anna, tak for den gode artikel. Den bliver brugt…

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 27. april 2008 @ 19:27

  31. Hej alle sammen. Hvor er det dejligt at se så mange hadske kommentarer om mig. Det er god underholdning på aftener hvor man keder sig. :)
   Jeg må lige understrege at jeg absolut ingen tilknytning har til AFA. Det blev udelukkende tilføjet som en sympatierklæring til organiseringen, men jeg er medlem af SUF, dette er korrekt. Søren Rasmussen og Henrik har i øvrigt helt ret. Her er mit skema, hvis nogen skulle være i tvivl:
   https://www.lectio.dk/lectio/248/SkemaGenerator.aspx?type=elev&id=1506279412

   @Janne
   Nej, det er ikke noget jeg kan dokumentere. Der skal jeg lige have fat i en af mine kammerater. Det er nemlig noget jeg har fået at vide.

   @Pål
   Kom da bare an. :) Vil du være tovholder på projektet, eftersom det var dig der foreslog det?

   Kommentar by Markus Lund — 29. april 2008 @ 21:26

  32. @31 Markus Lund

   “@Janne
   Nej, det er ikke noget jeg kan dokumentere. Der skal jeg lige have fat i en af mine kammerater. Det er nemlig noget jeg har fået at vide.”

   FJOLS!!!

   Er det standarden for mEnighedslisten ? “Det siger den og den!!! ergo må det være sandt!!!
   Lidt ligesom de bogstavstro-koran-tilhænger, fordi det står i koranen er det sandt!?! (jorden er flad)

   Har det aldrig faldet dig ind, bare nogle gange, at spørge HVORFOR? og få beviset for påstanden, istedt for bare naivt, godtroende og uselvstændig, at lappe alle påstande i dig?

   Hvis man uanstændigt bare slynger “titler” på folk, som ikke passer, så kommer man til at fremstå som en IDIOT, når “titlen” ikke passer.

   Glæder mig til at hører din kammerats argument, når du jo ikke aner hvad du taler om!!

   Tænk lidt over, hvad du barer “tror” og slynger ud, for en dommer vil nok ikke udbryde “Nåee, så det noget din kammerat har sagt, nu forstår jeg det bedre” !!

   Kommentar by li — 30. april 2008 @ 06:43

  33. uha da da

   Kommentar by SUF uf uha — 19. januar 2010 @ 10:07

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper