24. juni 2014

“Hvis man vil bevare den gode stemning af dialog og mangfoldighed, bør man holde æstetisk afstand…”

Niels Lillelund ironiserer over Politikens bekvemme tilgang til den nye Qatar-finansierede stormoské i Nordvest. Fra Jyllands-Posten – Qatar i København (kræver login).

“Qatar-ministeren, der optrådte i lang kjole og sort fuldskæg, kunne næsten ikke skjule sit skraldgrin ved indvielsen af emirens forpost, og man forstår ham ærlig talt godt. Apologien når nye højder, og man må le.

For med Qatar må man ikke gå for meget i detaljer. Hvis man vil bevare den gode stemning af dialog og mangfoldighed, bør man holde æstetisk afstand og betragte det hele sådan lidt fra oven. Det gør, ikke overraskende, Politikens arkitekturredaktør.

Han beskriver Qatar-byggeriet i Nordvest som ‘underspillet og imødekommende’ og et ‘kvalitativt løft fra ingenting til noget’ og konstaterer, at ‘det er en behageligt afstressende tradition, at man tager skoene af, inden man går ind i en moské. Her forstærker det følelsen af moskeens tykke, mørkerøde tæppe under fødderne.’

Ja da, her er hygge, halalhygge, for alle de 150 mio. kr., og her ‘prædiker man en moderne moderat euroislam, som vil integrationen’. For som det hedder: ‘Det er i små mørke kælderlokaler, at man frembringer ekstremister, ikke i store lyse sale.’

Gammen i gyldne sale og mangfoldighed for alle pengene, men hvad er dette noget i Nordvest, der tilsyneladende er kommet af ingenting?

Det kunne tyde på, at danske politikere har lugtet lidt af lunten og pludselig er blevet nervøse for, hvad der går i svang på de tykke, mørkerøde tæpper. I hvert fald syntes flere af dem at have fået travlt med at skulle noget andet den dag, man holdt mangfoldig åbningsreception.

Mangfoldighed. Smag på ordet. Det er fedt og flommet som en alt for rig dessert.

(Moské-selfie: Yildiz Akdogan, A – Pia Allerslev, V – Ninna Thomsen, SF – Rikke Lauritzen, Ø)

“Det er min kone, som har lavet lysshowet” (queerforsker Rikke Andreassen, 19. juni 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57583/trackback

25 Comments »

 1. Måskeens størrelse er en simpel nødvendighed, hvordan i alverden skulle man ellers få plads til al den idioti. Ikke mindst den nyttige idioti, som billedet / selfien jo så smukt viser.
  Rrrrrggghhh, møgkællinger.

  Kommentar by running saucer — 24. juni 2014 @ 08:21

 2. Hold kæft hvor er de blæste de kællinger.

  Kommentar by Johnson — 24. juni 2014 @ 09:16

 3. Queerforsker Rikke er homoseksuel. Er hun mon enig med moskeen i at homoseksualitet er en sygdom?

  De fire kvindelige politikere er måske enig med moskeen i at homoseksualitet er en sygdom?

  Kommentar by Liva — 24. juni 2014 @ 09:43

 4. Mogens Jensen S støtter økonomisk lande med Danske skattekroner, lande der undertrykker kvinder, stener, hugger hænder af og hænger homoseksuelle i byggekraner, velkommen til den uvirkelige verden efter 1000 års frihed i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juni 2014 @ 10:22

 5. Yildiz Akdogan er efter alt at dømme født ind i Islam og har derved en slags undskyldning for at deltage, men hvad er dog de andre, “danske” damers undskyldning for deltagelse i dette væmmelige appeasement-arrangement?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 24. juni 2014 @ 11:58

 6. Mangfoldighed er betegnelsen for enfoldighed i større mængder

  Kommentar by Marius — 24. juni 2014 @ 14:10

 7. Lalleglade skadelige naive madammer der aldrig burde have været i politik, de driver den jo tydeligvis bare af hen imod Dommedag.

  Kommentar by Lars B — 24. juni 2014 @ 15:05

 8. Det er da heldigt for slænget af bedagede islamofile, såsom Helveg Petersen, Jelved, Finn Slumstrup, Thor A Bak, Niels Foss, Nyrup, Birthe Weiss, Lykketoft, Ellemann osv, at en samling tosser frivilligt stiller op som lynafledere i forhold til det kommende opgør. Men de skal nu ikke regne med andet end, at konsekvensen bliver den samme for dem alle.

  Kommentar by Hans Und — 24. juni 2014 @ 15:30

 9. Det er en rigtig damemoske, hva?

  De skulle vide, hvordan damerne har det i Qatar.

  Kommentar by BB — 24. juni 2014 @ 15:50

 10. Jeg tror Islam er ulovligt om 20 år i Europa eller alternativt at Muslimer opfattes som “statsborgere” I “Ummahen” med troskab mod Islam og dermed ikke statsborgere i Europa. Alt det der flommeri om en “eurovenlig islam” nej nej nej… Indvandrere der skal “bearbejdes” for at passe ind I det modtagende samfund er pr definition de forkerte indvandrere. Det gælder næsten alle muslimer… (det gælder IKKE eks-muslimer).

  Kommentar by Moran ya Simba — 24. juni 2014 @ 16:49

 11. Moran ya Simba — 24. juni 2014 @

  ALDRIG, noget som er i flertal, kan IKKE gøres ulovligt.

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2014 @ 18:03

 12. Riv lortet ned det kan ikke gå hurtigt nok

  Kommentar by Lion — 24. juni 2014 @ 19:36

 13. Fire fine feltmadrasser. :)

  Kommentar by Sindsro — 24. juni 2014 @ 19:55

 14. tavsen, Islam kommer jo ikke i flertal. De “humanistiske” hjerneblødninger er ved at danne rammen om et blodbad større end Anden Verdenskrig, her i Europa. Islam og Vesten fungerer jo overhovedet ikke sammen. Og Islam er en kombination af så rigid og aggressiv at det her ender i et stort brag.

  Kommentar by Moran ya Simba — 24. juni 2014 @ 21:06

 15. Hvor var Karen West ? ;)

  Kommentar by Spinner — 24. juni 2014 @ 23:13

 16. I øvrigt er det vel logisk nok, at en flok islamoprostituerede* kvindelige socialister dukker op og viser deres støtte til slaveholder staten Qatar.

  *pro-sti-tuere = stille sig frem til skue; sådan cirka.

  Kommentar by Hans Und — 25. juni 2014 @ 04:21

 17. #9 BB – Eller hvordan damerne har det i Sverige. Link fra 180 grader. h t t p://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/voldtaegter-i-sverige-eksploderer-kun-overget-af-botswana-12-gange-flere-pr-indbygger-end-i-dk

  Kommentar by Lightmann — 25. juni 2014 @ 06:09

 18. :) 13.Sindsro. Eller Mo’s Mangfoldigheds Moske Madrasser, :)

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2014 @ 09:19

 19. Vi skal være glade for at Qatar øder deres oliepenge bort på prestigeprojekter til en grov overpris som moskeen i Rovsinggade. Havde de i stedet for at bygge skyskrabere i Doha og købe sig til et VM i fodbold, brugt de svimlende summer på at købe danske aktier kunne de have ejet det meste af det danske erhvervsliv.

  Kommentar by perhag — 25. juni 2014 @ 15:34

 20. Moran ya Simba — 24. juni 2014 @

  Jo, på et tidspunkt vil islam komme i flertal. Tilstrømningen er alt for stor til at kunne hindre det. Men så kan muslimerne slet ikke holde ud at leve her. Islam gør ikke noget godt for sine undersåtter.

  Religion er vitterligt organiseret massepsykose.

  Heldigvis bliver det ikke i min tid, selvom jeg dagligt færdes som mindretal i mit eget land. Flertallet på gaden snakker bacchissprog. En trist fornemmelse, som jeg gerne ville dele med de ansvarlige.

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2014 @ 16:37

 21. Det sker ikke, tavsen. Men vejen for at forhindre det, bliver lang og blodig.

  Kommentar by Lars B — 25. juni 2014 @ 16:49

 22. Desværre Lars B, der kommer ingen forhindringer for, at muslimerne har held i det tredie forsøg på at erobre Europa

  Der er snart X-factor igen. Det er det eneste danskerne følger med i.

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2014 @ 17:10

 23. Bare at se deres fjæs gør mig dårlig.

  Kommentar by Gør noget — 25. juni 2014 @ 17:20

 24. På billedet ses repræsentanter for partier(socialkammeraterne, masseindvandrings-venstre, fjolsesocialisterne og elendighedslisten), der har givet opholdstilladelse til mange tusinde mena-velfærdsnomader/mena-velfærdsmigranter. Og det er sket selvom der har været et indvandringsstop i over 40 år. Og masseindvandringen af mena-velfærdsnomader/mena-lykkeriddere fortsætter som følge af de ovennævnte partiers idiotiske udlændingepolitik.

  Kommentar by Filip — 25. juni 2014 @ 19:58

 25. Underligt at disse fire femi rødgardister kæmper for kvoter og ligestilling på direktionsgangene, men her syntes de åbenbart det er morsomt og helt iorden, at kvinder lempes ind af bagdøren og ellers behandles som andenrangs gods.
  De burde have stået med banner foran denne kvindeundertrykker terrorist anstalt og krævet ligestilling for kvinderne eller bare i det mindste insistere på, at denne kønsdistriminerende adfærd forbydes.
  Men næh nej, de kryber frivilligt ind ad bagdøren, Die dummen damen.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. juni 2014 @ 14:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper