25. juni 2014

“De har været efter hinanden, før der overhovedet fandtes statsdannelser.. Hvor der er islam, er der krig”

Uvist af hvilken årsag forventer vestlige politikere, at muslimer der bosætter sig i Vesten pludselig bliver fuldfede demokrater. Det er der intet der tyder på, og når man taler egen sikkerhed, bør man selvfølgelig gå med livrem og seler. Lars Hedegaard på Dispatch International – Vestens mellemøstenpolitik i ruiner.

“Søndag morgen sad Dianna Feinstein, demokratisk senator fra Californien og formand for senatets efterretningskomite, på CNN og fortalte, at hun ikke havde forudset, at den sunnimuslimske bølleorganisation ISIS, The Islamic State of Iraq and Syria, kunne trænge så hurtigt frem i Irak. Adspurgt hvad hun troede, der ville ske de næste ti år, måtte hun medgive, at det anede hun ikke.

Senere på dagen stod den amerikanske udenrigsminister John Kerry i Cairo og et sendte et ganske andet signal end vi er vant til at høre fra amerikanske toppolitikere. Under et pressemøde sagde han (ikke med netop disse ord, men meningen var tydelig), at han ikke ville bruge amerikanske skatteyderes penge på håbløse militære projekter i Irak eller Syrien. Skulle der bruges hårdttjente amerikanske penge, skulle det være på noget, som amerikanerne havde gavn af.

Væk var de to seneste amerikanske præsidenters – George W. Bushs og Barack Obamas – stadige omkvæd om at ville sikre frihed og demokrati i den muslimske verden og styrke de muslimske landes regeringer og væbnede styrker, så de selv kunne tage vare på deres sikkerhed.

Man står tilbage med fornemmelsen, at det omsider er sevet ind i Washington, at man ikke kan pådutte muslimer vestlige idealer, som de afskyr. Hverken med overtalelse, bestikkelse eller militærmagt. …

Det er naturligvis irakernes og afghanernes ret at kæmpe for det politiske system, de går ind for. Lige så naturligt vil det være, at vestlige lande holder sig ude af deres interne konflikter. At sende vestlige soldater ind i områder, hvor folk støtter mandens ret til at have fire koner og til at slå dem og som går ind for ‘ægteskab’ med ni-årige piger, er lige så udsigtsløst som at sende pædagoger ind i junglen for at overtale tigrene til at blive vegetarer.

De har været efter hinanden, før der overhovedet fandtes statsdannelser i Vesten og før den første vestlige ‘imperialist’ og ‘racist’ gav sig til kende. Gud ved hvad vestlige politikere i grunden har forstillet sig, at de kunne gøre for at få dem til at holde op?

Men sunnier kan heller ikke lide andre sunnier og shiiter ikke andre shiiter. Derfor slås de uophørligt indbyrdes, fordi der altid er nogen, der er mindre rettroende end andre eller tilhører den forkerte klan.

Hvor der er islam, er der krig. Lavintensiv krig på daglig basis eller åben og spektakulær krig, som den, der nu breder sig i Nærorienten.”

(Muslim der var muslim på den forkerte måde, Raqqa, Syrien, april 2014; Daily Mail)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57623/trackback

18 Comments »

 1. Fint og sandt indlæg. Det er på tide, at Vesten lader de psykopatiske kvindemishandlere og massemordere sejle deres egen sø. Og så i øvrigt holde dem væk fra Europa. Alle religiøse retninger flygter til Europa, og når de er mange nok, så fortsætter psykopaterne med at slås videre her.

  Kommentar by Gør noget — 25. juni 2014 @ 17:12

 2. En væsentlig årsag er at det multikulturelle globalistiske korthus nu er ved at kollapse. USA har ikke råd til at lave flere militære interventioner. Dette var dagens tophistorie på Fox News:

  http://www.foxnews.com/us/2014/06/25/economy-in-freefall-1q-revision-shows-shrinkage-2/

  Bemærk at dette kommer selvom aktiemarkedet boomer. Det er pumpet op af Federal Reserve. Samtidig arbejder Rusland, Kina og flere andre lande på alternativer til Verdensbanken (gårsdagens tophistorie på flere medier) og på afløsningen af dollaren som reservevaluta ( zerohedge.com). Et krak lurer forude.

  USA er konkurs, hvilket betyder afslutningen på USA som verdens politimand. Vi går imod en multipolar verden. Dette vil også betyde begyndelsen til enden på multikulturalismen for den har reelt været en Amerikansk kulturel eksportartikel.

  Kommentar by Sigwar — 25. juni 2014 @ 18:16

 3. “lige så udsigtsløst som at sende pædagoger ind i junglen for at overtale tigrene til at blive vegetarer”

  Det er jo unægteligt en analogi der vækker spændende ideer LOL :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. juni 2014 @ 18:37

 4. På vegne af Dyrenes Beskyttelse vil jeg i morgen melde Lars Hedegaard til Gestampo for overtrædelse af §266b. At sammenligne tigrene med muslimer må givetvis få de ædle katte til at tabe striberne af skam… Sådan en dyrehader, ind i buret med ham!

  Kommentar by Voldposten — 25. juni 2014 @ 20:05

 5. Vestens håb er, at muslimerne slår hinanden ihjel, før de invaderer vesten.

  Desværre lader det til, at netop vort naboland Sverige i feministernes navn (hvorfor egentlig, de mange voldtægter begået af muslimer mod svenske kvinder taget i betragtning?) synes at ønske så mange muslimer som muligt ind i Sverige.

  Luk broen, det kan kun gå for langsomt.

  Naiv som jeg er, tror jeg ikke, svenske kvinder ønsker at blive voldtaget overhovedet, det være sig muslimer eller andre.
  Men hvorfor er det så, at de så hovedløst forsvarer den uhæmmede muslimske indvandring til Sverige??

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2014 @ 21:21

 6. Lad os sige vi henter alle medlemmer af ISIS til Danmark.
  Hvor lang tid går der før de er som os ?

  Zenia Stampe har givet et bud, jeg lægger mindst 2000 år til

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2014 @ 21:23

 7. Du har der jo bevisligt været statsdannelser i Europa i tæt på to tusinde år før der overhovedet var noget der hed muslimer…

  Kommentar by Henrik — 25. juni 2014 @ 21:39

 8. 1. Luk broen.

  2. Ud af EU.

  3. Ud af FN.

  Kommentar by bastardo — 25. juni 2014 @ 21:50

 9. >2 Sigwar

  Jeg har i gennem tre år undret mig over, at den amerikanske økonomi ikke brød sammen. Det tog mig lidt tid at forstå konsekvenserne af de enorme mængder af digitale penge som Federal Reserve fremtryllede og pumpede ud i systemet. Konsekvensen var på den ene side at skjule problemerne bag et kunstigt oppumpet aktiemarked og desuden skabelse af enorme mængder af likvider i det amerikanske banksystem, og på den anden side skabte man inflation. En inflation Washington ihærdigt har forsøgt at skjule.

  Nuvel, derved har man udskudt det uundgåelige ved reelt at puste en enorm boble op, men det hævner sig, når toppen er passeret. Og det punkt er vi meget nær ved at have nået. Snart vil guld komme til at stige voldsomt i dollars, men dollaren vil sandsynligvis falde slemt, så det er ikke sikkert det bliver en god investering for dig og mig, men for en gennemsnitlig amerikaner med lidt penge på kistebunden, kan det vise sig at være den eneste måde at sikre sig mod at blive udslettet økonomisk. Alle snakker om den stigende ulighed i den amerikanske samfund, men kun få lader til at vide, at den stigende ulighed er et villet produkt af den amerikanske venstrefløjs økonomiske politik. Som altid er der ingen større ulighed end i et socialistisk samfund.

  Den nuværende situation i verdensøkonomien er kendetegnet derved, at den har været forudsigelig i mindst 8-9 år tilbage, men at ingen ansvarlige ledere har gjort noget som helst for at forhindre den lurende katastrofe. Hvad det fortæller om graden af inkompetence, rendyrket idioti og politisk kortsigtethed, skal jeg lade være usagt.

  Lad os bare sige det sådan, at jeg gennem det seneste års tid har brugt alt hvad jeg kunne skrabe sammen af penge til at betale gæld af, fordi afbetalt gæld reelt er den eneste sikre investering, der er tilbage.

  Kommentar by Mackety — 25. juni 2014 @ 22:30

 10. Mackety, afbetaling af gæld er vigtigt, men ikke den eneste, sikre investering. For eksempel: Køb først en dieselgenerator og dernæst masser af dieselolie. El-forsyningen kan derved sikres langt hen i den tilstundende borgerkrig. Køb også langtidsholdbare fødevarer, f.eks. dåsemad – og sørg for at opbevare store mængder vand, øl og whisky. Tag jagttegn, køb våben og ammunition, anskaf en båd og et par husdyr og lær at fiske og dyrke jorden. Indret en brændeovn og opbevar rigeligt med brænde. Hav medicin og basale, kirurgiske instrumenter ved hånden. Glem alt om telefon, TV og Internet og køb i stedet en HAM-radio. Er der penge til overs, så invester i letomsættelige og altid kurante varer, såsom ammunition og whisky. Vil du sikre din familie, venner og dig selv yderligere, så kan du finde masser af henvisninger og vejledning HER.

  Kommentar by Voldposten — 25. juni 2014 @ 22:49

 11. Ondskab er islams kølvand, og i det flyder ligene. Flere end 270 millioner til nu.

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2014 @ 00:08

 12. Logikken fra Stampe og Co: Vi kan ikke være bekendt at de andre lande skal have problemer med dem. Derfor skal de selvfølge hentes herop så vi kan gøre dem til bedre mennesker.

  Kommentar by NulTolerance — 26. juni 2014 @ 07:27

 13. >10 Voldsposten
  Jeg har straks taget dine gode råd til efterretning, og investeret i en flaske whisky. ;-)

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2014 @ 13:07

 14. Håber snart at det kommer til rådhuspladsen, så selv vores børn kan lære hvor vidunderlig islam er.

  Kommentar by Fritz — 26. juni 2014 @ 13:13

 15. @13 Kommentar by Nielsen — 26. juni 2014 @ 13:07

  For mit vedkommende var det en dårlig investering, for nu er flasken tom.

  PS. Men det smagte dejligt og vi havde det meget morsomt :-)

  Kommentar by Neuhammer — 26. juni 2014 @ 15:14

 16. Jeg tror også, at Bushs hensigt var, at indblandingen i mellemøsten var noget, amerikanerne skulle have gavn af. Frasen med “frihed og demokrati” var bare et salgsargument. Det er nu opgivet, da de har opdaget, at de ikke kan styre udviklingen.

  Kommentar by Søren — 26. juni 2014 @ 16:18

 17. Der anvendes også navnet ISIL om denne gruppe (blandt mange!) af psykopat-muslimer, og det går vist kort sagt ud på, at de vil udradere Israel og overtage det meste af Mellemøsten. Det kan blive grumt, hvad der venter om hjørnet – måske også for os her i Vesten – hvis ikke de får udraderet disse individer: http://uk.reuters.com/article/2014/06/19/uk-iraq-security-kerchove-idUKKBN0EU1LQ20140619

  Ærligt talt ser jeg snart ikke anden løsning end et par godt tilrettelagte atombomber, for så kunne vi måske få fred i noget tid – og få standset den enorme flygtningestrøm, som uvægerligt er med til at forandre Europa til ukendelighed.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. juni 2014 @ 20:31

 18. God ide’.

  Kommentar by Lars B — 27. juni 2014 @ 20:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper