29. juni 2014

Netdating: Muslimske kvinder skriver med danske mænd – får hadefulde breve fra mandlige muslimer

Bagsiden ved Islam serveres ofte gemt i en succeshistorie. Et eksempel fra Ekstra Bladet – Muslimske kvinder vil date danske mænd.

“Single.dk er en af de datingsider, som de sidste seks måneder har oplevet en stigning på 38% i antallet af kvindelige muslimske medlemmer. … Jonas Cronfeld fra Single.dk fortæller at ved at krydse anonymiserede data, opdagede de, at størstedelen af de muslimske kvinder primært kommunikerer med danske mænd. … Garbi Schmidt, professor på institut for Kultur og Identitet på Roskilde Universitet mener, at det er en positiv udvikling, som er igang. …

– Tør etniske danske mænd at date muslimske kvinder?

– Der er nogle kulturelle barrierer, som gør, at danske etniske fyre måske ikke lige hopper på vognen. Det kan være noget med tørklædet, for hvis de bærer det på profilbilledet, så signalerer de, at de er troende muslimer, og det er sjældent, at en ikke-muslimsk mand får lov til at gifte sig med en muslimsk kvinde, uden at han konventerer til Islam…

– Netchat er ikke nødvendigvis fysisk kontakt. Det kan være værre at sige til familien, at man til en fest har mødt en dansk fyr, som man vil være kæreste med.

Det er dog ikke alle, som synes, at det er okay. Nogle af disse kvinder fra Single.dk har nemlig modtaget negative modreaktioner.

– Vi har desværre modtaget anmeldelser fra disse kvinder, fordi de ud over kærlighedserklæringer også modtager hadefulde breve fra mandlige muslimer, der mener at deres opførsel er skamfuld og skal stoppes, fortæller Jonas Cronfeld fra Single.dk.”

Oploadet Kl. 22:03 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57708/trackback

9 Comments »

 1. Det kan man jo ikke fortænke de kvinder i, men islam idé er, at muslimske mænd gifter sig med vantro kvinder og får muslimske børn. Det opfattesnaturligvis som en trussel mod islam, at nogle kvinder vil forlade ummahen, i det man forhåbentlig kan gå ud fra, at de færreste danske mænd vil konvertere til islam.

  Muslimer praler af og til med helt urealistiske konverteringstal i Europa. I DK er det under 5000 på over 30 år. Jeg ville gætte på, at Scientology har haft større succes.

  Kommentar by Josef K — 29. juni 2014 @ 22:21

 2. Oplægget til indslaget virker tvivlsomt, kvinder og mænd der er opdraget i den islamiske tro er bundet på hænder og fødder, pigerne er lovet væk til anden side fra ni års alderen, det er muligt at de ønsker at chatte med en Dansker men det er kun til hendes fætre opdager hvad der sker, så falder hammeren, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. juni 2014 @ 22:32

 3. Der er intet godt ved Islam. INTET.

  Her tænker jeg særligt på pigerne. De må jo ingenting.

  Jeg har ondt af dem. De er taberne i islam spillet.

  Kommentar by Spinner — 29. juni 2014 @ 23:05

 4. Venstrefløjens single mænd må til at træde i karakter her og snakke de truende muslimske brødre til fornuft. Måske Allah belønner de gæve ventrefløjser med en af hans sexslaver.

  Her kan eventyret begynde http://www.nikah.com/

  Held og Lykke :)

  Kommentar by Link — 29. juni 2014 @ 23:28

 5. Der er som nævnt intet godt ved islam. Men der er heller intet godt ved muslimer. De er ødelæggende for Daanmark.

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2014 @ 00:45

 6. Den tåreperser dukker op med jævne mellemrum.

  For at give danskerne dårlig samvittighed over manglende inklusion.

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2014 @ 08:01

 7. Jeg tror at historien er en and.

  1. Det ville flyde med balkonpiger, panodil-selvmordere og forsvundne på besøg i hjemlandet hvis pigernes familie fandt ud af de havde kontakt med ikke-muslimske mænd og det ved muslimske piger om nogen.

  2. Fotografiet er fra en gratis fototjeneste. Hvis det var en sand historie ville journalisten ( Lærke Kjær ) sandsynligvis have et “ægte” foto som bevis.

  3. Under fotoet, i venstre hjørne står der med småt “annonce”. Det kan selvfølgelig være at min “adblock” spiller mig et pust.

  Jeg tror det er en annonce betalt af single.dk. EB og Lærke Kjær har accepteret for at tjene penge og for at slå et slag for integrationen med lidt “lækker” holdningsmassage.

  Kommentar by Santor — 30. juni 2014 @ 11:31

 8. Der står intet om det konkrete antal kvinder, kun at det er steget. Dermed kan antallet være ret lille og historien sagtens være sand. Ingen vil vel beskylde islam for at være perfekt, end ikke i dens kerneformål, nemlig forsøget på at holde muslimske kvinder inde i folden.

  Det skuffende ved artiklen er, at journalisten slet ikke stiller spørgsmål ved, hvad de omtalte muslimske mænd, der brokker sig til kvinderne, selv laver på single.dk. Medierne tier som sædvanlig om hykleriet.

  Spørgsmålet “tør danske mænd date muslimske kvinder?” omgås også ved at postulere nogle fordomme om tørklæder hos de danske mænd. Mon ikke det nærmere er en konkret frygt for vold, der gør udslaget?

  Kommentar by JensF — 30. juni 2014 @ 11:45

 9. -> JensF 11:45

  Godt set og tænkt. Lad os hypotetisk antage, at der i 2012 var 10 muslimske tørklædekvinder, der søgte en dansk mand. Og at der – igen hypotetisk – i 2013 var 12 muslimske kvinder, der søgte en dansk mand at date.

  Da artiklen ikke viser de faktiske tal, må det blive ved hypoteserne. Men igen, en stigning fra 10 til 12 er en stigning på 20%, hvorimod det faktiske antal er 2!

  Så jeg giver ikke en nanomillimeter for EB’s artikel. Tal og data tak. Så kan vi alle blive klogere.

  Endelig ville det jo være interessant at vide, hvor mange tørklædekvinder der af deres familier/fætre/brødre får lov til at date en dansk mand, uden at denne konverterer til islam og accepterer kvindernes tørforklædning.

  ‘Det slører stadig’. Yep, det har det desværre gjort siden ca. 1983 og det er kun blevet værre siden.

  Det virker som om muslimer bliver endnu mere muslimske (tørklæder, halal, ramadan osv.) i vestlige samfund.

  Lige her må jeg sige til jer, muslimer: Hvis I ønsker jeres elskede islam og kalifatet, er det jo lettest for jer at rejse tilbage til jeres varme lande. I vil ikke blive savnede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juni 2014 @ 20:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper