30. juni 2014

Mona Walter, kristen somalier: Sverige risikerer at komme ud i ‘en blodig borgerkrig’ i løbet af 10-20 år

Mikael Jalving i søndagens Jyllands-Posten – En ekstremist, eller ….

“Hun bor i Gøteborg og kom til Sverige fra Somalia som 20-årig i 1994… Straks efter sin ankomst blev Mona Walter – for det hedder hun – passet op af lokale imamer, der forklarede den unge kvinde, at hun skulle tildække sin krop og komme noget mere i moskéen. Dér hørte hun, hvordan de lærde mænd prædikede had til det svenske samfund og hellig krig mod de vantro. Hun blev skuffet og vred. Hun ville gerne være svensker, hun ville gerne integreres, og hun giftede sig med en etnisk svensker, brød ud af ghettoen og konverterede til kristendommen. Men i dag frygter hun for sine døtres fremtid. Ikke i Somalia, men i Sverige. …

Fredag besøgte hun København i forbindelse med præsentationen af Lars Hedegaards bog ‘Muhammeds piger’, der nu udgives på svensk og fortæller en bredere historie om kvindens lave stilling i islam og den megen vold og voldtægt, der følger herpå. Ikke en eneste journalist dukkede op, naturligvis, hverken fra danske eller svenske medier, så Mona Walter talte for få øren.

Mona Walter er ikke i tvivl om, at Sverige tvinges ud i en blodig borgerkrig i løbet af et årti eller to, hvis ikke den offentlige samtale åbnes, og det bliver muligt at kritisere den vanvittige masseindvandring til Sverige fra især muslimske lande. På den ene side vil fremmedfrygten vokse; på den anden side vil islams proselytter og bander bliver stærkere.”

(Mona Walter; SVT)

Oploadet Kl. 22:44 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57729/trackback

34 Comments »

 1. Michael Jalvings programserie Danmarks Røst der sendes på Radio24/7. hver dag i denne tid lagde flot ud i dag. Skræmmende at høre de som ikke kan se noget som helst problem med den massive indvandring i Sverige, som nærmest synes det er helt fint at ‘folket’ ‘folkhemmet’ udskiftes med det som kaldes ‘befolkningen.’ Multikulturen for fuld udblæsning og masser af affaldsstoffer.
  http://arkiv.radio24syv.dk/video/10012437/danmarks-rost-30-06-2014

  Radio24/7 kalder det “Inspireret af Voice of America, der under Den Kolde Krig sendte radio ind over Jerntæppet, vil 24syv transmittere radiosignaler over Øresund til svenske lyttere, så de får mulighed for at diskutere alle de tabubelagte emner som de ikke kan, vil eller må diskutere i de svenske medier.

  Programmerne beværtes af historiker og debattør Mikael Jalving, som tidligere har bidt skeer med det svenske i bogen “Absolut Sverige – en rejse gennem tavshedens rige.”

  Kommentar by synopsisolsen — 30. juni 2014 @ 22:58

 2. Hun får sandsynligvis ret i sin antagelse om borgerkrig.

  Selvfølgelig ønskede pressen ikke at høre hende,pressen er groft sagt gået fra shaming til tavshed om problemet ligesom så mange andre korrekte krystere.

  Hvilket i bund og grund vel er et godt tegn

  Kommentar by jønne — 30. juni 2014 @ 23:36

 3. Det er imponerende at rødgardisterne har mistet kontrollen over deres stemmekvæg, der er åbenbart flere og flere af de importerede der kan se en fordel i at bo i et land hvor kvinder og mænd er ligestillede, problemet er ikke de importerede kvinder der vil selvstændighed i samfundet, men derimod deres retarderede brødre og fætre der kun kan få et udkomme ved kriminalitet og fængselsophold og ikke kan udvises fordi de har gjort en kvinde gravid og pr. automatik har et omtvistelig forhold til landet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. juli 2014 @ 00:40

 4. Lovende, En ny Ayaan Hirsi Ali.

  2. Antagelsen om borgerkrig: Jeg håber den komme før det angivne.
  Jo før des bedre. Da det er nemmere at smide sadedyrene ud nu end senere.

  Kommentar by Sindsro — 1. juli 2014 @ 00:53

 5. Hvis man læser hele artiklen er der 2 ting som springer i øjnene, den første at hun levede et rimeligt stilfærdigt liv som muslim i somalia, men da hun kom til sverige var der fyldt med islamister!!! Den anden er de venstreorienterede “humanister”s totale fallit, det sidste er dog ingen nyhed.
  Jeg håber hun bliver en ny aayan hirsi ali så der tilsidst er nok eks-muslimer med brun hud der oplyser om islam i en sådan grad at venstrefløjen lukker r…. Med deres evindelige racisme-råb, for brune mennesker som IKKE er ofre er deres kryptonit.
  De aner simpelthen ikke hvordan de skal forholde sig til det når de ukrænkelige krænker islam, så mange flere af hendes slags tak.

  Kommentar by Per — 1. juli 2014 @ 01:31

 6. Det er rigtigt imponerende, at hun tør stå frem.
  Akkari og Khader gør det også godt, men det er nok kvinderne, man må satse på, da de har mest at vinde ved at slippe for islams kvindeundertrykkelse.

  Så er det liiige, man savner Kvinfo, Zenia Stampe og andre betonstalinister – øh, undskyld, betonfeminister – til at fremme islamundertryktes stemmer i debatten. Men de har vel mere travlt med at sikre kvindekvoter i virksomhedsbestyrelser?

  Muslimske mænd er f* ligeglade, de har jo også travlt med at slå hinanden ihjel. Og for min skyld: Jo flere jo bedre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juli 2014 @ 07:31

 7. Jeg tror borgerkrigen vil komme før, det vil blive en intern muslimsk borgerkrig, som vil være en del af en verdensomspændende krig mellem sunnimuslimer og shiamuslimer.
  Historien har vist at nå muslimerne slås indbyrdes går det hårdt ud over kristne og i særdeleshed vil det gå ud over jøder.
  Jødernes tid i Sverige er talte, de må inden for kort tid forlade landet og det eneste sted de efterhånden kan tage hen er til Israel.
  Det vil være naivt at tro at en sådan borgerkrig ikke også vil komme til at berører os.

  Kommentar by Robert R — 1. juli 2014 @ 07:31

 8. “Fredag besøgte hun København i forbindelse med præsentationen af Lars Hedegaards bog ‘Muhammeds piger’, der nu udgives på svensk og fortæller en bredere historie om kvindens lave stilling i islam og den megen vold og voldtægt, der følger herpå. Ikke en eneste journalist dukkede op, naturligvis, hverken fra danske eller svenske medier, så Mona Walter talte for få øren. …”

  Hvis der ikke var nogen journalister, hvordan kommer det så i avisen?

  Måske regner Jalving ikke sig selv som journalist?
  Måske har jeg overset et eller andet?

  Uanset, så skal jeg få hørt lidt radio i den kommende tid.

  Kommentar by Ole S. — 1. juli 2014 @ 07:32

 9. Hatten af for Mona Walter for at sige, hvad hun ser og har oplevet. Kvinder som hende tilhører de 5-10% af de fremmede, som kan blive.

  Jeg håber, vi i Danmark når at udrense de uønskede fremmede (90-95%), inden en “borgerkrig” er nødvendig. Men det haster. Jeg oplever, at antallet af muslimer og andre uønskede fremmede vokser eksponentielt i byerne.

  PS: Måske er “borgerkrige” i Vesten en del af den globale herskende klasses (DGHK) plan til reduktion af verdens befolkning.
  Hvorfor så ikke blot droppe ulandsbistand og lægehjælp til den 3. verden samt lukke Vestens grænser mod den 3. verden i stedet? Det ville hurtigt få perkerne og negernes antal til at falde til det niveau, de og deres lande kan brødføde.
  Måske fordi mange af os vesterlændinge trods alle DGHKs mange hjernevasktiltag er gået hen og blevet for selvstændige og bevidste til at finde os i at være DGHKs trælle. Følgeligt foretrækker DGHK at løse overbefolkningsproblemet ved at arrangere masseimport og efterfølgende “borgekrige” i Vesten i håbet om at slippe af med os “besværlige” vesterlændinge, inden vi vipper dem af pinden.

  Slut med den globale herskende klasses styre – De trænger til at dyrke deres egen mad og pudse deres egne vinduer

  Kommentar by Bevidst — 1. juli 2014 @ 12:18

 10. 6. Akkari og Khader gør det også godt. Her vil jeg sige Henrik Petersen.
  De gør det halvhjertet. Fordi de ikke har konverteret til kristendom.
  Jeg stoler ikke på dem, sålænge jeg ikke ved at de har forladt denne Pædoideologi som Islam jo er.

  Husk på: Koranen er grundlovsstridig, for det kan enhver da se hvis de har en lille smule forstand. Flertallet har ingen forstand i den henseende. Men det behøver jo ikke at gælde dig. Såvidt jeg kan se er VI ikke indeholdt i dette flertal. :)

  Moderate muslimer: Hvad er det for en størrelse. :)

  §266B forfatteren Zenia Stampe fik ikke lov, at beholde Olga, da GUD tog hende, Men jeg tror også det var det bedste. :)

  Kommentar by Sindsro — 1. juli 2014 @ 12:21

 11. Ja de røde har svigtet Mona Walter, så der vel snart ikke anden udvej end at vi må forsvare Mona Walter, evt. med våben.

  Kommentar by HMAK — 1. juli 2014 @ 12:34

 12. 9, min teori er EU. Barosso har sagt at de på sigt ønsker at omdanne de europæiske lande til stater i en EU føderation. Hvad de til gengæld ikke sagde højt men hvad jeg tror er tilfældet, er at importen af muslimer til europa, på trods af at alle kan se at det er som at forsøge at blande olie og vand, er et led i at destabilisere sammenhængskraften i de enkelte lande så den oprindelige befolknings modstand mod projektet vil aftage med tiden. Kort sagt, smide så mange fremmede elementer i den samme gryde at det tilsidst bliver en stor grød af mennesker og kulturer som ikke kan sammen.

  på det tidspunkt vil de oprindelige befolkninger være møre og klar til at stemme ja til at omdanne landet til en stat i EU da ethvert nationalt særkende alligevel er forsvundet.

  Hvis vi bliver i EU gætter jeg på at det er en realitet indenfor 30 år, jeg håber dog at folk får nok længe før og forlader skuden som england viser store tegn på nu før vi når dertil. Jeg tror grænsen er ved at være nået for de fleste nu.

  Kommentar by Per — 1. juli 2014 @ 12:34

 13. Op i røven med svenskerne for de fatter intet. Men danskerne er blevet advaret i 40 år mod det indvandrehelvede som de selv med stolthed har skabt, samtidig med at de elskede at håne og hetze dem som advarede imod det helvede som danskernes land er blevet. Så at høre die dumme dänen stå og klynke nu fordi de selv eller deres gummiunger lige er blevet slået ned eller voldtaget af en perker bande, det er sku kun til at grine af…hahahahahaha…især når man tænker på, at det er ca. 90% af danskerne som med stolthed har valgt det helvede, som ALLE DANSKERE skal leve i. Fuck mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 1. juli 2014 @ 12:47

 14. Uden mad og drikker duer helten ikke…det bliver et kortvarigt oprør fra muslimernes side og så rammer virkeligheden slaverne…uden den svenske velfærdsstat som bagstopper og fyldte hylder i butikkerne kommer borgerkrigerne ikke langt.
  Som jeg altid har sagt…den første uge bliver hektisk og så sætter sulten en naturlig stopper for udfoldelserne…it’s a waiting game.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 1. juli 2014 @ 12:49

 15. Fritz er en hård mand, men har ret.

  Kommentar by Gør noget — 1. juli 2014 @ 12:59

 16. Radio 24syv er blot endnu en tvangslicensfinancieret dhimmikanal, men Danmarks Röst er et fint radioprogram, der sendes kl 10 hele måneden.
  http://www.radio24syv.dk/programmer/danmarks-röst/

  Kommentar by Nielsen — 1. juli 2014 @ 13:57

 17. Det virkende link: http://www.radio24syv.dk/programmer/danmarks-ro%CC%88st/

  Kommentar by Nielsen — 1. juli 2014 @ 13:58

 18. I går startede Ramadanen og muslimer skal faste fra solen står op til den går ned.
  I midnatssolens land vil muslimens prøvelser da heller ingen ende tage, nej !

  Kommentar by altså — 1. juli 2014 @ 16:47

 19. @10 -“De gør det halvhjertet. Fordi de ikke har konverteret til kristendom.”
  Der er en del kristne i dette land der bevidstløst støtter stormoskeer og dialogcentre og andet vrøvl, og i øvrigt hader islamister ateisterne mere, da vi jo ingen moral har…

  Kommentar by mb — 1. juli 2014 @ 16:52

 20. Hvis jeg var muslim ville jeg lægge ramadanen midt i december, da er solen ikke så længe på himlen

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2014 @ 18:26

 21. Friz har ret med een vigtig undtagelse : ”…gummiunger” ? hva’ har de stakels børn gjort for at DEN påklistret ? Den nuværnede voksne generation har ganske rigtig selv foræret brandstifterne en æske tændstikker…men det kan IKKE forandre på det tunge ansvar som vi alle har for de kommende generationer . Kun kujoner frasiger sig en del dette ansvar ,uanset politisk holdning .

  Kommentar by Ole Burde — 1. juli 2014 @ 19:31

 22. Vi praler af at være oplyste, hvorfor skal vi så have en kristen somalier til at fortælle os at Sverige ender i borgerkrig i løbet af få årtier ? så er der i hvert fald nogen der har sovet i timen.

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2014 @ 20:33

 23. Fremtidens integrationspolitik: behold kvinderne og smid mændene ud. Så er problemet løst. Stort set, ihvertfald.

  Kommentar by Fabrice S — 2. juli 2014 @ 00:17

 24. Tribalisme må mødes med tribalisme – og ikke med medlidenhed for udegruppens afvigere. Der er absolut ingen grund til at omfagne sådanne udegruppe-medlemmer

  Kommentar by FY6FFV — 2. juli 2014 @ 00:31

 25. De tvangsunderkastede skal følge røverhøvdingens eksempel, så fis til ørkenen og sult dig selv i et beduintelt.

  Slut med det ørkenfis udenfor ørkenen.

  Jalving er en brav kæmper og bliver ved, med tak herfra.

  Kommentar by Iznogut — 2. juli 2014 @ 01:22

 26. @22

  Der kan komme stats coup i Sverige så snart som år 2018. Det bliver nationalisterne der starter den, jeg vil være der.

  Kommentar by intetnavntak — 2. juli 2014 @ 07:40

 27. @22 intetnavntak — 2. juli 2014 @ 07:40:
  God ide. Det er bedre at være mølleren end kornet

  Kommentar by Bevidst — 2. juli 2014 @ 15:26

 28. >22
  Du kan ikke vide, hvordan den mangkulturelle paradisen udvikler sig. Og vi er ikke selv så langt fra Absurdistans normer. Det er svært t finde en politiker, som synes fremmede skal sendes hjem. DF havde fine toner i deres opkomst. Men deres eftergivenhed under Anders Fup – regeringen, gjorde mange af os mistrøstige.Jeg sætter mine mønter på Morten Uhrskov, som har klarere spyt i mælet end Messerschmidt.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2014 @ 18:30

 29. ¤1 :D

  Juli 2014 – en PC, en iPhone eller en FM-radio någonstans i Sverige:

  “Här är Köpenhamn – Radio24Syv sänder till Sverige – Ni hör os på internettet, via app eller på FM-radio på 102.3 MHz ….”

  ———————————————————————

  Fredagen 4 maj 1945, kl. 20.30 – en radio et sted i Danmark:

  “Her er London – BBC sender til Danmark –
  De hører os i 19 m båndet og to bølgelængder [våglängder] i 31 m båndet, i 41 m båndet og på 1500 meter. … ”

  http://www.1sted.dk/2verdenskrig/danmark/frihedsbudskabet.aspx

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2014 @ 22:58

 30. 21. “Friz har ret med een vigtig undtagelse : ”…gummiunger” ?” Ole Burde.

  Jo fritz har ganske ret med navnet “Gummiunger” For det første: Muslimer må ikke bruge preventation, Det forbyder forbrydermanualen Koranen. De fleste af disse unger er indavl, Der kommer nogle normale unger i ny og næ, som er søde og rare til at begynde med. De får den forkerte opdragelse. Det ser vi jo gang på gang. :)

  Det var bedre de døde i fødslen og Satan (Allah) tog dem. Gud tog jo Zenia Stampe´s Olga. Det var jo ikke det værste der skete, da hun ellers ville føre moderen´s skandaløse politik videre. Lige så vel Gummiungerne ville føre Jihad videre.

  Ungerne har jeg sådan set ikke så meget imod, de har jo ikke gjort mig noget, men i videre perspektiv kan jeg se, at de vil skade vores land og samfundets rentabilitet.

  Kommentar by Sindsro — 6. juli 2014 @ 23:08

 31. […] 4. Somali convert in Sweden: Sweden might experience a bloody civil war […]

  Pingback by Islam, leftism, ingratitude and geopolitics for july 7 2014 post 1 | Vlad Tepes — 7. juli 2014 @ 17:09

 32. […] oorspronkelijk artikel: http://www.uriasposten.net Auteur: Mikael […]

  Pingback by Somalische ex-moslima in Zweden: In Zweden bestaat de kans op een bloedige burgeroorlog | E.J. Bron — 9. juli 2014 @ 20:39

 33. […] I met lovely Mona Walter at a press conference in the Danish parliament a short time ago. A Swedish Ayaan Hirsi Ali in her own way. Being a convert in Islamized Sweden and even speaking out publicly about it and against Islam is exceedingly brave. Via 10news.dk, translated from Uriasposten. […]

  Pingback by Nicolai Sennels at Jihad Watch: Somali convert in Sweden: Sweden might experience a bloody civil war | BlazingCatFur — 25. september 2014 @ 03:04

 34. Hjælp flygtninge i nærområdet ????

  Jeg har altid gået ind for at man skulle hjælpe flygtninge i nærområdet af hvor de er flygtet fra, da det ville give de færreste integrationsproblemer.

  Men nu vil jeg gerne tage nogle forbehold.

  Hvis der blev borgerkrig i Sverige, og der ville opstå en flygtninge strøm fra Sverige til Danmark, er jeg ikke sikker på at vi i Danmark ubetinget skulle modtaget flygtningene, selv om vi ville blive opfattet som nærområde.

  Med svenskernes holdning til automatisk at give flygtninge med muslimsk baggrund, svensk statsborgerskab, kan man jo frygte at dem der flygter er de etniske svensker.

  Jens Iver Hansen
  Dansk Folkeparti
  Frederikshavn

  Kommentar by Jensi Iver Hansen — 8. oktober 2014 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper