13. juli 2014

Ulandskyndige Louise Windfeld-Høeberg: Boko Haram næres af arbejdsløshed (ikke islamisk ideologi)

Forrige torsdag kunne man på TV2 News høre Radio24syv-værten Louise Windfeld-Høeberg forklare, at Boko Harams succes i Nigeria, skyldes det gode ‘rekrutteringsgrundlag’ som ‘frustrerede arbejdsløse unge mænd’ udgjorde. Der er høj arbejdsløshed flere steder på kloden, eksempelvis i Spanien, hvor unge katolikker mig bekendt ikke samler sig i militser med det formål at kidnappe og tvangskonvertere muslimske indvandrere.

Når en journalist med ‘diplom i ulandskundskab’ skal fortolke virkeligheden, bliver Islam til ‘elefanten i rummet’. Ideologien bag, det der ikke nævnes.

(Boko Haram-leder Abubakar Shekau, 2014; KTLA.com)

Oploadet Kl. 00:17 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57857/trackback

18 Comments »

 1. Jeg hørte også indslaget, og kom til samme konklusion
  Der er nærmest gået sport i at bortforklarer islam som årssgen til alverdens problemer og uhyrligheder. Man kunne få den tanke at uddannelsen går på at lærer at finde andre forklaringer end islam, når det er åbenlyst for enhver at islam er årsagen.
  Det er et gammelt marxistisk dogme, at alle problemer i sidste ende skyldes socioøkonomiske årsager, og som journalist burde det ikke undre at hun kommer til den konklusion.
  Hvorfor skal Danmark og for den sags skyld Europa og hele den vestlige verden belemres med røde manipulerende journalister?

  Kommentar by Robert R — 13. juli 2014 @ 00:32

 2. Hele hendes “analyse” er baseret på den marxistiske fordom, at “religion er opium for folket” – en idé, der sidst havde noget for sig under de fordelingspolitiske revolutioner, der sluttede i 1979. Men at sammenligne virkningen af islam med virkningen af opium er ikke oplagt.

  I 1979 – året hvor verdens sidste socialistiske revolution finder sted i Nicaragua – begynder verdens første religiøse i Iran. Siden har revolutioner været religiøse.

  Hvor Marx hævdede, at “religion er opium for folket”, hævder de nye revolutionære, at “nej! Materialisme er opium for folket!”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. juli 2014 @ 00:52

 3. Det er endda dobbelt ironisk når man ved at “boko haram” betyder “vestlig uddannelse er en synd”. Hvornår fatter disse mennesker at muslimer vil have islam?

  Kommentar by Per — 13. juli 2014 @ 01:04

 4. En googling af: diplom ulandskundskab giver 8 hit. Et af dem føre til DTUs studiehånbog 2006/07, hvor ordet “ulandskundskab” optræder een gang.

  Der må oprettes en bevilling på finansloven, så dette vigtige fag kan få større udbredelse, f.eks. kan DTU så ansætte en kommunikations uddannet fra akademiet i Lagado, der på fuldtid arbejder med dette.

  Kommentar by Hans Und — 13. juli 2014 @ 01:31

 5. Det besynderlige er at almindelige mennesker tilsyneladende ikke opdager bedraget!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2014 @ 01:45

 6. Louise Windfeld-Høeberg er journalist med en fortid tv-journalistikken og en tillægsuddannelse i u-landskundskab fra universitetet i Uppsala. Og så han hun interviewet Amdi Petersen, ikke at det betyder, har været på en Tvind skole

  Kommentar by Josef K — 13. juli 2014 @ 05:34

 7. Fuldstændig Off Topic, men ren oplysning til folket. Alle der hører om fjolser der ønsker at boykotte Israel, vis dem denne lille film og de øvrige informationer på siden. h t t p://www.israelinfo.dk/default.asp?id=250

  Kommentar by Lightmann — 13. juli 2014 @ 05:36

 8. > 4 Hans Und
  Journalisthøjskolen har sikkert en også en automat i kantinen, hvor man kan trække diverse diplomer, vil jeg tro.

  Kommentar by monse — 13. juli 2014 @ 05:43

 9. > 6 Josef K
  Tak for denne oplysning. Diplom i ulandskundskab fra et svensk universitet? Jo, da, det lyder betryggende …

  Kommentar by monse — 13. juli 2014 @ 05:52

 10. Regeringen pralede af at ville skabe verdens bedste folkeskole.
  Resultatet er en masse unge som ikke har de mest basale kundskaber,
  og videre har vi universiteter der uddeler diplom til idioter som Louise Winfeld-Høeberg. Hvis det fortætter får Boko Haram let spil
  også i Danmark.

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2014 @ 07:26

 11. Så lidt. Hvad jeg kan finde om det er

  http://www.uu.se/utbildning/utbildningar/selma/kurser/?kKod=2SK031&lasar=13%2F14&typ=1

  ha fått fördjupade empiriska, teoretiska och metodiska kunskaper inom ämnesområdet, speciellt avseende:
  det koloniala arvet och dess betydelse för utvecklingsteorier och utvecklingsländer
  – See more at: http://www.uu.se/utbildning/utbildningar/selma/kurser/?kKod=2SK031&lasar=13%2F14&typ=1#sthash.nlXQO5Jp.dpuf

  Kommentar by Josef K — 13. juli 2014 @ 08:36

 12. Politikerne har med hjælp fra eksperter som Louise Winfeld-Høegberg spændt Danskerne foran en kærre uden hjul fyldt med såkaldte ofre der tilbeder koranen og derfor skal forsørges så de ikke behøver at terroriserer hele verden med deres stenalder overtro, en mulig redning for den etniske Dansker er magt nok til Dansk Folkeparti efter næste folketingsvalg, og i øjeblikket er det nok den største skræk for de andre partier i folketinget og diverse diplomvindene eksperter.

  Kommentar by emmagad — 13. juli 2014 @ 08:42

 13. Snylterne fra MSM vil ikke se islam som det er. Forklaringen skal nok, som før nævnt, findes i denne film: https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

  Kommentar by Nielsen — 13. juli 2014 @ 09:37

 14. Ja ja vi kender jo alle de politiske korrektes forklarings model, når det handler om det unævnelige, så er årsagen altid alt andet end islam…øh, det unævnelige.
  Så nu kan vi vel forvente, at løsningsmodellen for det unævnelige bliver som herhjemme, send flere af anna MÆÆÆÆÆ Allahdummest lygtepæle ned til buko haram samt kvarterløft, byfornyelse, klubhuse, stor moskéer, cykler, buske og træer osv af smid skatteydernes penge ud ad vinduet vanvid.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 13. juli 2014 @ 10:24

 15. Jeg har altid undret mig over, hvor man finder tåber som Louise Windfeld-Høeberg… – Og jeg undrer mig stadig.

  Kommentar by Polka Charlie — 13. juli 2014 @ 10:42

 16. Der har aldrig været mange arbejdspladser i Nigeria. Størstedelen af indbyggerne har altid ernæret sig fra hånden til munden. Endnu en ekspert søger altså febrilsk at forklare et problem ved at liste uden om det.

  Høj arbejdsløshed i Nigeria? Go’dag mand økseskaft!

  Kommentar by Arne Torp — 13. juli 2014 @ 11:09

 17. > 13 Nielsen
  Rigtig god, oplysende video med Bill Warner. Tak for linket.

  Kommentar by monse — 13. juli 2014 @ 11:45

 18. Forfatteren, Louise er faktisk gammel KU’er, medlem af pindsvinebaegelsen… ser ud til dette har hun glemt eller ogsaa er statsbetalt loen en ideologi aendrer!

  Kommentar by soeren larsen — 14. september 2015 @ 13:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper