13. juli 2014

Mosbjerg Folkefest 2014: Morten Uhrskov – Om demografi, folk og ‘befolkning’

Morten Uhrskov har lagt sin tale til Mosbjerg Folkefest 2014 ud på sin blog. Videoen er nu også online.

På intet område er den ikke-vestlige indvandring samlet set en god idé. …Vi kan godt finde individer og sågar enkelte grupper, der økonomisk klarer sig glimrende, men der er netop tale om enkelte, enkeltpersoner eller grupper, ikke om den hele ikke-vestlige gruppe. Selv ikke indvandring af disse få, arbejdsomme grupper er rentabelt på blot lidt længere sigt. Det er de ikke, fordi tabet af tillid bliver særdeles mærkbart, når homogene, vestlige samfund i løbet af få tiår forvandles til, hvad der i dag kaldes hypermangfoldige samfund. …

Tabet af tillid opstår naturligvis, når man ikke længere kan være sig selv i selvfølgelighed, men oftere og oftere må navigere i forhold til, hvilke repræsentanter fra hvilke grupper, man nu skal handle i forhold til. Det giver i heldigste fald friktion og irritation. I værste fald alvorlige konflikter, fordi kultur er et nulsumsspil. Hvis en anden, meget fremmedartet kultur vokser hurtigt i ens lokalområde, vil man opleve det som et tab af kultur, fordi der er kommet en anden kultur til, der har vundet noget af det, der før tilhørte en selv.

På et højere plan vil tabet af tillid blive til et tab af mening. I modsætning til, hvad dagens politikere går ud fra, er mennesket ikke krop alene. Det er måske store ord at tale om ånd, men jeg synes det nu ikke. Ånd forstået her betyder, at den altovervejende del af folket forstår sig som en del af et større hele. En sådan forståelse giver mening langt ud over det daglige, levede livs glæder og genvordigheder. En sådan forståelse giver en tilfredshed med tilværelsen af en anden karakter end den rent materielle. En viden om, at slægter skal følge slægter, at der også både i morgen og i overmorgen vil være et Danmark, hvor ens børn og børnebørn og alle de andre danskere kan vokse op i nogenlunde forvisning om, at der er et sted for dem, et fædreland og et modersmål kort og godt.”

(Morten Uhrskov, Mosbjerg Folkefest 2014)

“Morten Uhrskov talte ved Mosbjerg Folkefest om den demografiske udvikling og befolkningsudskiftning, om forskellen på folk og ‘befolkning’, og vores politikeres historiske inkompetence i forhold til at løse de problemer, der truer os.”

Oploadet Kl. 11:02 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57923/trackback

14 Comments »

 1. http://ekstrabladet.dk/112/article4920841.ece

  Ekstra Bladet har brugt megen tid på analyse af drab på kvinder.

  Man oplyser INTET om etnicitet. Engang hed det EB tør hvor andre tier, den tid er forbi og bladet er blevet politisk korrekt.

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2014 @ 11:16

 2. Det interessante er, at der næppe er mange, der inderst inde er uenige i noget af det Morten Uhrskov her siger. Men vi deler os altså i de, der erkender denne enighed – og de, der hader ham til det destruktive, fordi han tør give udtryk for følelser, de selv nærer, men ikke tør nære.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. juli 2014 @ 11:51

 3. Enig med Morten Uhrskov i det her citerede.

  Talte for noget tid siden med en dansk bekendt bosat i Kenya. Jeg spurgte ham, hvad den største forskel var mellem at bo i Danmark og Kenya. Han svarede, at det var tilliden; I Danmark kan man generelt stole på andre danskere, mens man i Kenya generelt ikke kan stole på mennesker, man ikke kender

  Kommentar by Bevidst — 13. juli 2014 @ 11:59

 4. TIL KIM.

  Jeg har tænkt og tænkt og bliver sørgmodig.!!

  Det Skuffer mig meget hvorfor Jan Høeg, Den norske frihedskæmper ikke fik lov at tale i bare ET minut, han ville ikke sige så meget, men det havde helt sikkert relevans.

  Der burde have kunne afgives 1 min til ham.
  Det var jo rigtig flot at han ville komme fra Norge til folkefesten.

  Det er en ældre herre, og jeg talte meget med ham. Han var et særdeles et rart menneske.

  Til næste FOLKEFEST håber jeg han kommer igen, og får lov at holde en tale. Det er ikke sikker at han kommer, da alderen har betydning, 91 år i år er meget. Også af den grund ærgre det mig. Talerækkeg burde ikke være så stram.
  Jeg håber til næste folkefest det vil lykkes.
  ———————————–

  Enig med Morten Uhrskov i hele talen. en rigtig fin tale efter min mening. !

  MEN: Vi eller jeg mangler lige, at høre Morten Uhrskov og andre omtale overtrædelsen af grundlovens §67, som islam er uforenelig med. Vi kender §67, men hvorfor, er der ingen af talerne eller os, der ikke tør tage denne tråd op. ???

  Vi ved jo alle det skal gøres en dag, men det skal også gøres inden det er forsent. !

  Kommentar by Sindsro — 13. juli 2014 @ 12:39

 5. Så længe de røde politikere holder gang i ikke vestlige indvandreres offerrolle vil intet ændres i indvandrernes manglende succes, de enkelt stående succes historier er enkelte stående tilfælde og de fleste af dem er på den offentlige altså skatteydernes lønningsliste, som det radigale byrådsmedlem udtalte, Aarhus kommune er nødt til at vise flag og boykotte Israelske varer og ydelser som straf, socialdemokratiet i Horsens har bevilgte penge fra en pulje på 12,9 millioner kroner til ansættelse af rollemodeller og eksterne konsulenter der giver råd i konfliktløsninger opstået i ghettoparken Hybenvej i Horsens, igen skatteyder betalt mishandling af ikke vestlige indvandrere i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. juli 2014 @ 14:10

 6. Der er dem der gerne vil have Danmark mere som mellemøsten, for dem giver det jo god mening med at udskifte dele af vælgerkorpset. Tænk sig en hel verdensdel der har valget mellem mere frihed eller mindre frihed, konsekvent vælger mindre frihed. Det er GUF for RAF!

  Kommentar by thatcherite — 13. juli 2014 @ 14:20

 7. -> Sindsro

  Hørte godt der var noget polemik, men altså – han var ikke inviteret som taler, og talerstolen var for de inviterede. Vi undersøgte muligheden for at få frihedskæmper inkluderet, men det hele stod og faldt med sikkerhedssituationen. En gangbesværet ældre mand skal ikke udsættes for AFA/Redox-pøbel. Da politiet gav definitivt tilsavn, var det sent i processen.

  Kommentar by Kim Møller — 13. juli 2014 @ 14:23

 8. Til kommentar nr 1.
  Brug ordene med omtanke.
  Jeg mener man er politisk korrekt når man kæmper for pluralistiske, demokratiske samfund med frihed for den enkelte.
  Jeg mener man er politisk ukorrekt hvis man drømmer om den totale magt over sine medmennesker. Socialisterne har slagtet 100 millioner demokratiforkæmpere. Socialisterne/ journalisterne elsker at se sig selv som politisk korrekte. Er de det?

  Kommentar by mister jones — 13. juli 2014 @ 14:58

 9. #7 Kim

  Hør hov what – vil det sige at Mosbjerg folkefest var under trusler fra AFA/redox?

  Kommentar by Santor — 13. juli 2014 @ 15:17

 10. mister jones
  politisk korrekt dækker over at man lukker øjnene for fakta, og ikke vil tale om det åbenlyse nedbrud af Danmark, incl. massiv indvandrerkriminaliet og muslimsk krav om særbehandling

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2014 @ 15:28

 11. -> Santor

  Der var ingen konkret trussel, og jeg jeg vurderede heller ikke at AFA/Redox ville gøre andet end registrering. Andre var dog bekymrede, og det var først få dage inden vi fik alt på plads i forhold til sikkerhed. Bombehunde før start, aftale med lokalpolitiet – foruden Hedegaards PET-vagter.

  Kommentar by Kim Møller — 13. juli 2014 @ 16:17

 12. Til flere

  Korrektheden i Politisk Korrekt er en “væren i overensstemmelse med” de, der har definitionsretten.

  Definitionsretten har de, som de fertile kvinder skænker den til, evt. i kraft af deres opdragelse i troen. Nu om stunder Venstrefløjen. Uden de fertile kvinders opbakning, ville Venstrefløjen fremstå reaktionær og enfoldig – og i øvrigt opleve massiv desertion.

  Politisk korrekthed er et andet ord for forfængelighed/social ængstelse/opportunisme. Man kan ikke være politisk korrekt eller have definitionsret, hvis man er i uoverensstemmelse med de fertile kvinder. Tjek selv.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. juli 2014 @ 17:15

 13. 7. Helt OK Kim Møller. Så håber jeg det går til næste År. :) For som jeg mener, tror jeg vi kan lære meget af manden.

  Ang. det: Enig med Morten Uhrskov i hele talen. en rigtig fin tale efter min mening. !

  M E N: Vi eller jeg mangler lige, at høre Morten Uhrskov og andre omtale overtrædelsen af grundlovens §67, som islam er uforenelig med. Vi kender §67, men hvorfor, er der ingen af talerne eller os, der ikke tør tage denne tråd op. ???

  Vi ved jo alle det skal gøres en dag, men det skal også gøres inden det er forsent. ! Jeg spurgte Mogens Camre om det problem, han svarede bare, INGEN TØR TAGE DEBATTEN OM §67. Dert er jo selvfølgelig ikke løsningen.

  Hvad f. eks. synes du. :)

  For her er noget jeg meget gerne vil have hul på. Da jeg betragter det som en stor byld, man ikke tør skære i, så materien (indvandrene) kan komme ud. :)

  Kommentar by Sindsro — 13. juli 2014 @ 22:35

 14. 9. Santor. denne riciko med AFA/Redox pøblen. Det husker vi lige til næste år, til festen. Det skal være således, at man kan forsvare sig, man skal ikke helt stole på politiet. Det kan man se i lyset af, at deres tilsagn kom meget sent.

  Kommentar by Sindsro — 13. juli 2014 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper