13. juli 2014

Om Radikal viceborgmester: “… var gift med en dansk kvinde og forbød hende at gå nogen steder alene”

Så er vi her igen. 27 ‘kendte danskere’ har fået nok af Israel, og græder ud i Politiken. Det er naturligvis det sædvanlige sammenrend af pro-palæstinensiske venstreradikale, herboende muslimer og radikale Zenia Stampe. Hendes partifælle i Århus Rabih Azad-Ahmad er ikke på listen, men talte fredag til et pro-palæstinensisk arrangement i Århus der foruden den yderste venstrefløj, også inkluderede lokale imamer.

I går foreslog han at Århus Kommune boykotter enhver form for samarbejde og handel med Israel. På Facebook kommenterer en Wanda Løhde, der for år tilbage boede tæt på Rabih Azad-Ahmad på Lenesvej i Brabrand.

Jeg har boet i Gellerupparken i blokken ved siden af den blok han boede i,det var midt i 90erne.Han var gift med en dansk kvinde og forbød hende at gå nogen steder alene.Da nogle af naboerne spurgte konen hvorfor hun fandt sig i det, sagde hun at han gjorde det for at passe på hende,så hun var altså blevet hjernevasket.Så når han snakker om basale menneskerettigheder,så har hans kone altså ikke ret til det. (Wanda Løhde på Facebook, 13. juli 2014)

“… Hvis ikke RA kunne gå med hende når hun skulle ud,så var det en mandlig familiemedlem som hentede hende og kørte hende hjem igen. (Wanda Løhde til undertegnede, 13. juli 2014)

(Radikale Rabih Azad-Ahmad taler for islamister, Århus, 18. september 2012)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/57930/trackback

22 Comments »

 1. Politik er stort i Danmark, særlig når man er beriget med Allahs udsendinge, at der findes etniske Danskere der stemmer på disse overtroiske røvere og terrorister er en gåde for sig, til alt held og med dygtighed klarer Israel sig uden visse Danskeres antipati mod deres varer og ydelser, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. juli 2014 @ 16:55

 2. Kommuner er i søgelyset for at svigte “udsatte børn”.
  Her tænkes vistnok altid på danske børn, ingen kender mørketallet for “udsatte” indvandrerbørn.
  Når en dansk voksen kvinde gør sig til slave af en Radikal islamist, tør jeg ikke tænke på den hjernevask der sker med muslimske børn i al almindelighed.

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2014 @ 17:13

 3. Rabih Azad-Ahmad er udnytter bare de dumme danskere.

  Folk vil gerne bedrages.

  Kommentar by Ultra Patriot — 13. juli 2014 @ 17:17

 4. Respekt er noget man gør sig fortjent til. Har disciplene gjort noget som helst i den retning her i Danmark???

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2014 @ 17:19

 5. @emmagad

  Allahs udsendinge er ikke mennesker men rotter.

  Og rotter giver man gift.

  Jeg foreslår tilsætning af en gang svinefedt i deres ungers madpakker!

  Pludselig er der en madpakkeordning jeg kan gå ind for.

  Når deres unger har spist et kilo svinefedt er de forhåbentligt blevet rigtige mennesker.

  Kommentar by Ultra Patriot — 13. juli 2014 @ 17:21

 6. Venstreorienterede er notorisk kendt for at ville bedrages, forføres af utopiske drømme politisk, uden denne erstatning for religion har deres liv ingen mening. Derfor bærer de over med absurde meninger og handlinger fra den mest vanvittige at alle religioner, islam. I virkeligheden burde de klaske sig på lårene af grin, som vi andre gør af overtroen, men det holder de inde med mest for at holde liv i deres egne fantasier.

  Kommentar by Lars B — 13. juli 2014 @ 17:23

 7. Han er landet det rigtige sted.

  Der er sikkert masser af kvinder i DRV segmentet der drømmer om at blive sat på plads og få forklaret tingene på en letfattelig måde af en machomand.

  De drømmer om at få smæk af en badboy fra Mellemøsten, samtidig med at de artige danske drenge skal betale deres skattepenge til dem og passe på dem i jobs som eks politimænd.

  Kommentar by jønne — 13. juli 2014 @ 18:08

 8. Er det virkeligt et seriøst politisk parti, der opstiller sådan en psykopat? – Nåhhh, ja, der er jo stemmer i det!

  Og, ja, man må da håbe, at Århus Kommune har nogen ansvarlige sagsbehandlere, der holder øje med familien. Måske bliver der behov for tvangsfjernelse.

  Kommentar by bastardo — 13. juli 2014 @ 18:10

 9. Synd bare, at det bliver de uskyldige børn, der bliver tvangsfjernet.

  Det burde jo være faderen.

  Kommentar by bastardo — 13. juli 2014 @ 18:11

 10. Sjovt som ekstreme radigaliserede fantaster drages mod det tidligere nazi samarbejds parti de radigale.
  Det må være fordi det radigale kone party udviser en så storslående sejers vilje til at forfølge og §266b straffe ulydige etniske dansker, hvilken ihærdighed har vi ikke været vidne til, når race forfølgeren Zinke geStampo hensynsløs stikker etniske dansker til politiet, fordi de ikke frivilligt vil underkaste sig pædofeten muhammeds usædelige vaner.

  Det syntes som om, at det radigale ekstremist party hader jøder og etniske dansker.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 13. juli 2014 @ 19:26

 11. Et meget positivt forslag fra hr. Rabih Azad-Ahmad går ud på, at danskere ikke skal støtte lande, der ikke respekterer basale menneskerettigheder. Citat her:

  http://m.b.dk/?redirect=www.b.dk%2Fpolitiko%2Faarhus-viceborgmester-vil-boykotte-israelske-varer&

  Jeg støtter hr. Azad-Ahmad, hvad dette angår. 97 % af ulandshjælpen og 100 % af skatteydernes bidrag til de såkaldte palæstinensiske selvtyreområder kan hermed bortspares.

  Bravo!

  Kommentar by Crass Børsting — 13. juli 2014 @ 19:33

 12. Selvrespekt har De Radikale aldrig haft, endsige respekt for eget land.

  Kommentar by Lars B — 13. juli 2014 @ 19:41

 13. Nu der nok mange enfoldige radigale narzister, som her bliver forblindet af viceborgmesteren islamisten Adad-Admad og hans rablerier omkring menneskerettigheder, det syntes jo også flot sagt, men hvad de enfoldige overfladiske radigale narzister bare bevidst glemmer er, at menneskerettighederne ikke gælder for islams kvinder, fordi de er andenrangs tingsragelse tilhørende en muhammedmandsling, så derfor kan viceborgmesteren islamisten Adad-Admand jo flot skrappe op om menneskerettighederne, når han jo ved, at i islam er kvinden ikke et menneske men en mandslinge ejet genstand uden rettigheder og altid underlagt en muhammedmandslinge person.

  Så hvis viceborgmesteren islamisten AdAdAd-Admandsling virkelig mente noget med menneskerettighederne så skulle han jo boykotte islam!
  Men det gør han jo ikke, men de enfoldige overfladiske radigale narzister sluger ævlet råt.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 13. juli 2014 @ 20:02

 14. Den sædvanlige farce. Når det bliver for grelt for De Radikale, må de smide manden ud. Tragikomisk.

  Kommentar by Fabrice S — 13. juli 2014 @ 23:10

 15. Ja naturligvis må han være radikal, de er notoriske landsforræddere, de allierer dig med fascistiske invasive ideologier. Nu islamisme tidligere nationalsocialisme.
  Når man hører radikale, så kan de næsten ikke blive indvandreglade nok, de er parate til at lade dansk kultur vige for st tilfredsstille ofte muslimske indvandere.
  Tidligere var Danmarks radikale udenrigs og statsminister, han samarbejdede mere og mere villigt med nazisterne end han behøvede og han udtalte at de store tyske sejre slog verden med beundring. Det havde han ikke behøvet at sige, med mindre han mente det.
  De radikale havner altid på den forkerte side, og som Henrik Dahl sagde for et par år siden, så udmærker det radikale venstre sig ved aldrig at have haft ret i noget af det de siger! Det er da noget af et skudsmål.

  Kommentar by Robert R — 14. juli 2014 @ 00:02

 16. Jeg glemte st skrive st det er scavenius det drejer sig om!

  Kommentar by Robert R — 14. juli 2014 @ 00:03

 17. -er der nu så mange, der hader jøder?
  -Hvorfor skulle de ikke hade os? Tag verdens ti største kunstnere inden for enhver kunstart. Tag de ti største videnskabsmænd indenfor enhver videnskab, de ti største forretningmænd, filosoffer og politikere, og, de vil se, at femogfirs procent af dem er jøder, ti procent er homoseksuelle, og restn er ganske utålelige. De utålelige dyrker verden lidenskabeligt, de homoseksuelle overser man, og os – jøderne hader man. Så enkelt – og så kompliceret er det.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2014 @ 03:03

 18. Trist at jødehadet nu får en ny opblomstring i det tidligere mere en villige nazi samarbejds parti det radigale verdensfjerne venstre, men at stikker ny-narzisten ZZinke geStampo nu får følgeskab af viceborgmesteren islamisten Adad-admadmaxist som direkte opfordre til had og boykot af jøder, det får desværre for mange mindelser frem, om nazismens jøde forfølgelser, nu retro indført igen via stortalende radigale fantaster, der pukler på med anna mææ storslående sejers moskéer og bortvisning af jøder og deres flag ved stort anlagt multikultur fest i Kbhs kommune og nu viceborglammemesterens boykot af jøder, det stinker af ny-narzisme med knæfald for islamismen.
  Denne ny-narzistiske radigaliserede bevægelse skal vi holde øje med, inden de igen hylder en beundringsværdi storslående sejers villig islamisme, med jødehad som speciale.
  Konerne i Det radigale autonome venstre er selvmordsbomber!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 14. juli 2014 @ 09:21

 19. @ #4 Tavsen

  Respekt?

  I mange omraader i dagens Danmark, er respekt aaenbart noget der kraeves, hvor imod jeg (ogsaa) har laert at respekt er noget man goer sig fortjent til!

  PS. Uriasposten, hvorfor kan jeg ikke skrive æ (ae), ø (oe) og å (aa)?

  Er fejlen hos mig eller jer?

  Kommentar by O.S.O — 14. juli 2014 @ 18:59

 20. Nå, man kan godt skrive æ, ø og å.

  Men der bliver vist mærkelige tegn på min skærm!

  Kommentar by O.S.O — 14. juli 2014 @ 19:01

 21. -> OSO

  Ingen andre har problemet, så det må være dig :-)

  Kommentar by Kim Møller — 14. juli 2014 @ 20:25

 22. Hvem kan i det hele taget have stemt på den idiot?

  Kommentar by Kim Freyberg — 15. juli 2014 @ 14:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper