14. juli 2014

Århus: Somalier gik uprovokeret til angreb på mand, fordi han gik sammen med en lyshåret ‘heksekvinde’

Endnu en kulturberiget Facebook-ven. Ikke den første, og næppe den sidste.

“Søndag morgen på vej hjem fra en ellers hyggelig bytur med en god veninde, mente en ung mand, somalisk muslim, at jeg skulle bankes ned, fordi jeg gik sammen med en ‘heksekvinde’, som han kaldte det. Hun er smuk med langt lyst hår, naturligvis uden slør, ikke muslim. Han gik helt uprovokeret til angreb…

“… jeg faldt, og ville tage fat i hans ben, men min højre skulder var gået ud af ledskålen, og så blev der ellers sparket mod mit hoved, to ynkelige medløbere, hvide (muligvis danskere) hjalp til. En holdt udkig, den anden hjalp med at sparke. Min veninde råbte op, og der kom 3-4 mænd ud fra et nærliggende pizzaria, overfaldsmændene løb.

Vi tog en taxa til skadestuen, hvorfra jeg ringede til politiet inden jeg skulle ind og bedøves og have skulderen trukket på plads, røngtenfotograferes osv. Politimanden jeg talte med virkede helt ligeglad, og gav mig besked på, at jeg kunne komme ind og anmelde det, når jeg var frisk nok til det, hvis jeg overhovedet ville anmelde det.

Det blev så i dag, at jeg var til afhøring. Det viste sig, at politimanden jeg havde talt med i telefon ikke havde noteret noget som helst om det og mit opkald.

Et par timer inden jeg blev overfaldet, var et ungt par blevet overfaldet i busgaden, af en ung mand af mellemøstligt udseende, kunne man læse på JP-Århus. Man må sige, at den fredelige muslimske berigende ideologi og kultur sætter sit præg på Århus. For tre år siden blev jeg udsat for et røverisk overfald af 4 somaliske mænd.

Mere om Busgade-overfaldet i JP Århus.

Opdate 17/7-14. Episoden afetnicificeret i JP Århus: “Søndag morgen…klokken halv syv, blev en 46-årig mand slået ned i Frederiksgade. … Han var på vej hjem fra en tur i byen, men blev overfaldet af en gerningsmand, han ikke kendte.”

Oploadet Kl. 22:57 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58006/trackback

33 Comments »

 1. Politiet i Danmark er nu rent halal.
  Eller endnu bedre , rent lal.

  Kommentar by Pk — 14. juli 2014 @ 23:09

 2. Den ene ting disse tilbagestående indavlede til ingen verdens nytte uintegrerbare kriminelle skal ud af Danmark, den anden ting, de samme kan ifølge arbejdernes erhvervsråd hverken skrive eller regne selv om adgangs kravet til erhvervsskolerne kun er 2 i karakter, men arbejdernes erhvervsråd giver manglende praktikpladser skylden, hvilket firma kunne drømme om at ansætte en kriminel pædagog indoktrineret indvandrer der ikke gider arbejde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. juli 2014 @ 00:08

 3. “Politimanden jeg talte med virkede helt ligeglad”
  Så er alt jo som det plejer at være.
  Politikerne og etaten er ikke tilfredse før DK er en islamisk stat.
  I danmark må man ikke bevæbne sig selv til selvforsvar, det opfordre jeg så til at man ikke gør:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 15. juli 2014 @ 00:17

 4. “Rolf Skat Nielsen”
  “Politimanden jeg talte med virkede helt ligeglad, og gav mig besked på, at jeg kunne komme ind og anmelde det, når jeg var frisk nok til det, hvis jeg overhovedet ville anmelde det.”

  Her er noget der hamer mig.

  Til den overfaldne og alle jeg andre. Du må aldrig nogen sinde forvente at politiet er lydhør, når det drejer sig om Kulturberigelse. Du skal selv tage dig af det, (Huske ansigter og så ellers handle på betrykkende vis).

  Denne politimand (Politiskid), har valgt side, jeg håber du kan huske ham.
  Intet noteret: Jammen hvad går vore skattekroner dog til. ??

  Det ser efter hånden ud til at Politiet er en flok nassende idioter, der kun gider at sidde og mimre i en foto-fælde-dyt. Vor herre bevar mig vel.

  Efter det du har være igennem, harmes man så meget, at man næsten er ustyrlig. !!

  Der er intet at grine af: Vælgerne har valgt en Handlingslammet regering på tinge, med Stampe, mogens, Mææh. Og jeg formoder, at en borgelig ikke er bedre.

  Grundloven overtrædes: Og det værste af det hele er, at ingen vil kommentere det KUN JEG.

  Der skal meget snart ryddes op, der er for broget.!!

  Så Rolf. Vi ses til folkefest her til 2015. :)

  1. Er nu hallalh.
  PK. Det har den udøvende og den dømmende magt samt regeringen og dens vælgere været meget meget længe. De har overtrådt Grundloven´s §67 alle sammen, da Islam accepteres i danmark.

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2014 @ 00:25

 5. Hver gang jeg læser den slags beder jeg en stille bøn om at de en dag overfalder den forkerte som vil smadre dem til ukendelighed, for de har i den grad sparet sammen til det!

  Kommentar by Per — 15. juli 2014 @ 00:29

 6. Politiets reaktion er horibel! Hvis man skal forsøge at forklare betjentens reaktion, og det er jeg i tvivl om man skal, men jeg forsøger alligevel.
  Han er tydeligvis bedøvet af det blotte antal af voldsmænd af anden etnisk herkomst, at han ganske enkelt har tilpasset sig. På samme måder som at politibetjentei ikke gider tage sig af cykeltyverier, simpelthen fordi der er så mange, så er de også blevet ligeglade med voldlige overfald foretaget af somalier og arabere.
  Jeg har også en grum mistanke om at politiet har kvoter for hvor mange etniske voldsmænd og forbrydere de må fange, og det minskes lettest hvis forbrydelserne ikke anmeldes, lidt på samme måde som læger og andre inden for sundhedsvæsnets ikke om overskride bestemte ydelser, eller indlægge for mange, uanset hvad folk i øvrigt
  fejler. Det er dyrt at drive både hospitaler og fængsler.

  Kommentar by Robert R — 15. juli 2014 @ 01:01

 7. http://alibertarianfuture.com/wp-content/uploads/2014/05/IMG_182044668265515.jpeg

  Kommentar by thatcherite — 15. juli 2014 @ 01:20

 8. Sørgeligt at det borgerbetalte politi er så ringe, når det drejer sig om at hjælpe danskere, der er blevet angrebet af de primitive, fremmede skadedyr.

  Men så må vi jo forsvare os selv.
  ———————————————————————-

  Der er alt for mange fremmede i Danmark. 90-95% af dem skal sendes hjem. Vi har ikke brug for dem, og vort land er allerede overbefolket kun ca. 0,5 ha landbrugsjord per person).

  At negerne og perkerne får for mange børn og kører deres egne lande i sænk, er ikke vort problem, men et problem de selv må finde ud af hjemme i deres egne lande

  Kommentar by Bevidst — 15. juli 2014 @ 04:42

 9. Glem alt om det Danske politi og forsvar jer selv. Alt andet er naivt og dumt.

  Hvem havde troet at vi ville ende med SÅ ubrugligt et politikorps!

  Kommentar by jesper — 15. juli 2014 @ 04:50

 10. Der er utvivlsomt problemer med ledelsen i Politiet, måske endda også ift. et væsentligt mindretal blandt de menige betjente. Dette problem bør have ganske høj prioritet hos en ny regering, ved et eventuelt magtskifte, efter det kommende folketingsvalg.

  #SATANS HEKSEKVINDER!!”#€%&!!

  Kommentar by Polka Charlie — 15. juli 2014 @ 08:08

 11. #9 Jesper
  Har du set hvor station city ligger?
  Den største koncentration af dealere, narkomaner, prostituerede og illegale indvandrere finder du på deres dørtrin.
  De skilter åbenlyst med deres uduelighed.
  De er ligeglade.

  Kommentar by Frank Hagmann — 15. juli 2014 @ 08:55

 12. Rolig nu, politiets ansatte har også en karriere, der skal plejes.
  Vi er jo slet ikke der, hvor vælgerflertallet er vågnet.

  Kommentar by Menig 442 — 15. juli 2014 @ 09:37

 13. Hov-hov-hov?!?!
  Hvad er det for “en tone”???

  Alene baseret på utallige gentagelser og et soleklart mønster er det da liiiiiige at stramme den sådan at påpege vi skulle stå med et problem…

  Kommentar by Bo — 15. juli 2014 @ 09:52

 14. Jeg har en halv snes gange i mit liv haft med Politiet at gøre – som offer og som vidne og som ven/bekendt til nogen, der har været udsat for kriminalitet – jeg har aldrig selv været i konflikt med loven.

  I alle tilfælde har sagsbehandlingen været rådden. Politiet har ikke ønsket at reagere.

  I et tilfælde var der tale om en gammel dame som netop var blevet overfaldet af unge AEH’ere. De tog hendes taske og hun lå grædende tilbage på fortovet da jeg kom forbi. Politiet gad ikke reagere.

  I et andet tilfælde var der tale om fire AEH’ere som ikke havde korrekt billet i et ret fyldt tog. Den ene blev meget ophidset og truede med at dræbe alle små børn i nærheden. Det mindste barn var på ca. halvanden måned. Efter en masse råb og tumult stod de fire af på en station. Der blev ringet efter Politiet, som ikke gad komme.

  Osv. De øvrige sager er helt tilsvarende.

  Sandheden er at Politiet har opgivet forlængst og sager bliver ikke korrekt registreret. Derfor kan vi heller ikke stole på kriminalitetsstatistikkerne.

  Kommentar by Sigwar — 15. juli 2014 @ 10:28

 15. 3. “I danmark må man ikke bevæbne sig selv til selvforsvar, det opfordre jeg så til at man ikke gør:-)
  Kommentar by Frank Hagmann”

  Det er du nød til at skrive, Frank Hagmann, for ellers overtræder du loven. Meeeeeeen: Hvem siger, at loven er rigtig. Vi kan også se hvordan Regeringen, Politi og domstolene forvalter loven, endsige grundloven.

  Efter loven har vi ret til at forsvare os selv, dog således at men ikke må bruge unødig magt. De der skal vurdere det er netop myndighederne, politi og domstolene, men de er jo i Islam´s vold. Derfor kan man ikke stole på dem.

  Hvis modparten, en kulturberiger dør af det, bliver man straffet. Men hvis kulturberigeren gør sådan at danskeren dør sker der INTET.

  Disse lorte myndigheder vil nemlig have, at man skal ringe 112, meden man bliver kulturberiget. Det kan som ren logik ikke lade sig gøre. Vil man beholde livet efter kulturberigeren er død, skal man indstille sig på at nappe de 14 år det giver.

  Efter disse 14 år har myndighederne et problem. :)

  Overtrædelse af Grundloven holder folk kæft med, også her inde på blogen. Keine kommentaren. :) Det er ikke løsningen.

  Regeringen, politi og domstolene skal rette ind efter denne lov, ellers går det galt. Derfor SKAL det kommenteres. !!!!

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2014 @ 10:52

 16. Nu må jeg altså forsvare politiet mod al den aldeles uberettigede og umenneskelige kritik de udsættes for af de mange fæle nationalistiske brokrøve. Følgende lille sandfærdige beretning kan måske hjælpe dem op på sporet, og få dem til at se hvilket fremragende politi vi har – Trods optændt af en streng alfaderlig justits banker moderens varme hjerte også bag politimandens barske brede bringe. Det er en 10 års tid siden – en smuk solskinsmorgen i juni.

  Det ringede på døren til mit lille husmandssted. Det var den lokale scheriff med kasketten klemt op under venstre arm. ”Havde jeg en hest?” lød det, hvortil jeg måtte svare, nej, men at min datter havde en, og den gik mig bekendt på marken lige udenfor. ”Du er blevet anmeldt for dyrplageri” lød det brysk, så skulle vi ikke gå ud på hesten?

  Her skal lige indskydes at omtalte dyr var kasseret fra travbanen, hvor man er specialister i at ødelægge gode dyr. Så den havde en svær skade i krydset, som vi sammen med hø-allergi og andet, havde brugt en formue på at reparere. Uden held. Men hun var lige elskelig som bidsk den gamle krikke, så vi beholdt hende.

  Ude på engens tykke græslag gik den gamle skinnende kastanie med siden til morgensolen. Tyk, blank og sur som altid – krydset plagede hende. Jeg blev kommanderet over for at hente hende, og trække rundt med hende, så han kunne se hende gå. ”Jeg har godt nok ingen forstand på heste” sagde øvrigheden (senere afslørede han at han selv havde hest, men man skal ikke være nøjeregnende), ”men hun halter”. Jeg forklarede sammenhængen uden at det sev ind. I stedet spurgte loven, om jeg ville være hjemme en dag, så distriktsdyrlægen kunne bese dyret?

  Jeg måtte meddele at jeg skulle på arbejde hver dag, og ikke havde tid til deres pjat. De kunne komme og bese så meget de ville, men skulle i øvrigt holde pølserne fra hende. Jeg var blevet lettere irriteret.

  Jeg havde egentlig glemt det hele, da jeg en morgen på vej på arbejde, uden for gårdspladsen blev mødt af et følge af tre biler. Ud af den første sprang scheriffen med armen i vejret som komando til holdt. Ud af den anden steg en lang støvleklædt kittel – distriktsfidusen. I den tredje sad to uniformerede betjente klar til indgriben, hvis jeg skulle forsøge at undvige op over marker og grøfter.

  Igen blev jeg kommanderet til at trække rundt på den gamle pige. På vejen forbi kitlen og sheriffen – jeg var sgu blevet godt gal i hovedet – hvæsede jeg, at de skulle holde fingrene fra min hest, og kom så i øvrigt for sent på arbejede.

  Efter nogle dage kom der et brev, i hvilket der stod, at jeg havde en gammel trivelig hest med en skade i krydset. Man ville ikke gøre mere ved sagen.

  Så kom ikke her og sig, at politiet ikke er nøjeregnende og optændt af lovens ord. Herren se i nåde til os.

  Kommentar by Svend — 15. juli 2014 @ 11:58

 17. Politiet ansætter muslimer. Nuf said.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2014 @ 12:52

 18. 16 svend, jeg syntes det er fint at de undersøger anklager om dyremishandling, om det har noget på sig eller ej. Det som pisser mig af til gengæld, er at de har tid til at sende 4 mand ud for at se på en hest, imens 20.000 danske muslimer skriver under på at de vil have fjernet AL bedøvelse ved slagtning i dk uden at det overhovedet bliver nævnt i pressen: http://www.danishhalal.com/index.php/nyheder/fra-danish-halal/20-pressemeddelelse

  Og skulle det lykkedes dem vil der ikke være en eneste betjent, dyrlæge, eller dyreaktivist som tør sige et ord når de skriger “allah hu akbar” og skærer halsen over på levende dyr, men din gamle hest skal nok blive undersøgt en gang til hvis du har glemt at klappe den en dag.

  Kommentar by Per — 15. juli 2014 @ 16:45

 19. Det er nemmere for ordensmagten, at overbevise forurettede voldsomme om håbløsheden i en anmeldelse eller ligefrem at opfordre dem til at undlade at anmelde. På den måde holdes kriminalitetsststistikerne kunstigt nede, og det ser ud som om borgerne er i sikre hænder., hvis det blev tydeligt for flertallet, at det bliver sværere og sværere at gå i fred på gaden, og at politiet de facto har mistet deres voldsmonopol i en del områder beboet af indvandrere fra MENAP,, ville de være tvunget til rent faktisk at gøre noget ved den stigende vold mod tilfældige danskere. Alternativt acceptere borgerkrigslignende tilstande. Indtil videre håber magthaverne det går med en knivspids påtvunget censur.

  Kommentar by Anonym — 15. juli 2014 @ 17:18

 20. Hvor svært kan det være, der er jihad, bevæbn jer selv med forsvars våben og læg ikke fingrene imellem hvis i bliver angrebet, skyd lortet. Der hvor der er muslimer, er der lort, flyt væk fra de områder hvor de kommer og hold dem væk fra jer, de er som Zombier. Lad hipperne leve sammen med dem.

  Kommentar by Amk — 15. juli 2014 @ 17:18

 21. Amk

  …Tyveknægtene holde også alle andre end dem de selv håndplukker ude af Christiania…
  http://www.180grader.dk/Oekonomi/saa-meget-koster-christianias-fortsatte-eksistens

  De har dog magtet at kunne vælge hvem der skal ind. Alt andet lige er det fint og vel som alle burde have det, set herfra. Leve hippierne.

  Kommentar by Peter Buch — 15. juli 2014 @ 17:46

 22. Hippier er det aller aller værste der findes….

  Kommentar by Amk — 15. juli 2014 @ 19:23

 23. Ægte hippier gør ikke en kat fortræd.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. juli 2014 @ 19:26

 24. Ægte hippier er nogle dovne lands foræderiske pladder humanister der lukker en kæmpe døds kult ind i mit land uden at forstå hvad der står i døds kultens hellige bog, de benægter al statistik og logik og lever efter deres egen navle pillende dovne livs anskuelser…. Hippierne har ødelagt Europa.

  Kommentar by Amk — 15. juli 2014 @ 19:31

 25. 1: Ryd christiania
  2: Send indvandrerne (muslimerne) hjem
  3: Send de værste politikere med dem
  4: Genopret grænserne og send udenlandske fanger til soning i hjemlandet
  5: Fjern Ulandshjælpen, den hjælper ingen alligevel.
  6: Mange politikere for EU kan anklages udfra grundloven – gør det!

  Hvor svært kan det være? For svært åbenbart, eller også bliver de betalt under bordet.

  Kommentar by Lisbeth — 15. juli 2014 @ 21:01

 26. Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

  Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)

  Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

  Den danske andel af dem kan efter min opfattelse ikke komme under de ca. 4000, vi modtager om året. Det magter vi, og hvis jeg yderligere skal udfordre, vil jeg tilføre, at jeg også tror, at denne tilgang af fremmed kultur ikke vil være nogen fare, men tværtimod berige vort danske særpræg.”
  Mimi Stilling Jakobsen (CD), Jyllands-Posten 20/11 1991

  Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel?
  Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992

  For mig eksisterer der principielt ingen grænser… det har gennem historien vist sig, at de fremmede stille og roligt har assimileret sig…
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, JyllandsPosten 11/1 1994)

  Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
  Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

  Kommentar by Hodja — 15. juli 2014 @ 21:20

 27. http://www.hdnet.dk/voldeligt-overfald-paa-simon-og-cathrine/#more-7161 15. juli 2014
  Simon når over til den ene politibil, banker på ruden og siger, at han lige er blevet overfaldet. Han får angiveligt den besked af politiet, at de ikke har tid, fordi de er på vej til en anden opgave.

  Så bliver der grønt, politibilerne kører videre.
  Simon og Cathrine ser til deres skræk, at gerningsmanden vender tilbage…….

  Åbenbart noget der sker jævnligt også i Helsingør ifølge kommentarer

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2014 @ 21:37

 28. Det er ikke herfra set som væsentligt at det i eksemplet nvnt er hippier der kan finde ud af at være borgerdyr og sætte grænser. Det er det, at det er muligt.

  Kommentar by Peter Buch — 15. juli 2014 @ 22:03

 29. æ
  mangler ovenfor

  Kommentar by Peter Buch — 15. juli 2014 @ 22:03

 30. 16: Svend. Socialistiske Blødninger, er hjerneløse tumper. Støtter indvandringen og er tilfreds med et korps der bare sidder i en foto-fælde-dyt, og samtidig er ligeglad med om Grundloven er overtrådt.

  Derfor kan politi, domstolene og regering godt skråttes. I øvrigt ligner det en gammel fortælling fra medio 60érne. eller en Morten Kock, om den såkaldet Panserbasse. :)

  Hertil siger jeg bare SVEND. Politiskiderikkerne har forandret sig siden da. :)

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2014 @ 23:08

 31. 25. 6, Lisbeth. “Mange politikere for EU kan anklages udfra grundloven – gør det!”

  Jeg har prøvet at skrive til tinget, mange gange. Og fået et standardsvar:

  “VI HAR NOTERET DERES HOLDNINGER
  VENLIGHILSEN SEKRETÆREN”

  Der skal flere kulturberigelser til før folket handler, Lisbeth. !!

  Som sagt, mange gange Lisbeth. politi, domstolene og regering, har valgt side. Islam siden.

  Regeringen er valgt, demokratisk af vælgerne, et flertal af vælgere der ikke tænker på hvor Xét skal sættes. De lukkede nemlig øjnene og der gør vælgerne også til næste gang.

  Vælgerne gider ikke at sætte sig ind i, om Islam er forenelig eller uforenelig med grundloven. De er også ligeglade med, om den indstemte regering sælger ud af vores suverenitet, samt statsborgerskaber er på udsalg og hvad ved jeg.

  Regeringens og dens vælgere danser efter EU´s pibe, med kommunisten Barosso, og Hermann von Rumpoy i spidsen. Man væmmes og man bliver hadsk, det er resultatet af den uansvarlighed der vises fra denne side.

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2014 @ 23:27

 32. Fuck politiet og vores demokratur, der tvinger os til at leve med disse galninge og religiøse flygtninge fra krige som de selv starter de røvhuller, forsvar jer selv og vent ikke på at de kanelsnegl ædende pudderbasser svinger så meget som en lakrids stang hvis i bliver overfaldet af heksehadende fanatikere og hjernedøde venstrefløjs konvertitter, det er bare frem med seksløberen og kødøksen og vær parat til alt for at komme væk. hvis i ikke kan komme væk, så skyd og hak en vej….. de der glade hippie dage hvor man kunne gå i undertøj i en kæmpe brandert er slut, dagene med fred og ro er slut, det er hvad der sker når muslimer rykker ind i et land.

  Kommentar by Amk — 15. juli 2014 @ 23:48

 33. jeg er altid bevæbnet når jeg går i byen, han vejer 70 kg og passer på mig, en broholmerhund vækker respekt og muslingerne holder sig langt væk når vi dukker op i bybilledet, faktisk smutter de ind af alle åbne døre og vinduer, eller render over på den anden side af vejen, tøsedrenge….

  Kommentar by ivan olsen — 16. juli 2014 @ 13:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper