16. juli 2014

Højsæson for ‘breiviking’: Larsen er ven med Breivik-inspirator, 6000 er imod kriminelle indvandrere…

Det er agurketid, og hermed højsæson for det norske Hans Rustad kalder for ‘Breiviking’ i en kommentar til en MSM-‘afsløring’ af filantropen Bjørn Larsen. En mand der er suspekt, fordi han kender en forfatter, der inspirerede Anders Behring Breivik. Fra ABCNyheter – Ukjent nordmann (64) anti-islamsk edderkopp.

Larsen er venn og meningsfelle med Bat Ye’Or, forfatteren av ‘Eurabia’, konspirasjonsteorien som inspirerte Anders Behring Breivik… Dispatch International er også yndet ytringsplass for Peder Nøstvold Jensen, alias Fjordman. I slutten av mai publiserte avisen en lengre kronikk signert bloggeren fra Ålesund. Anders Behring Breivik henviste over 100 ganger til Fjordman i sitt manifest, og de hadde epostutveksling. … Daniel Pipes, lederen av islamkritiske Middle East Forum i Philadelphia, har innrømmet at han har støttet Wilders med sekssifrete beløp. Pipes er for øvrig hyppig referert til i Breiviks manifest. Og en av dem som er oppført i fagrådet til IFPS. … ber ABC Nyheter lese Mark Steyn, kanadisk forfatter og konservativ politisk kommentator – og nok en som Anders Behring Breivik siterer i sitt manifest.” (Kristine Brunmark og Ole Peder Giæver)

(ABCNyheter ‘afslører’ en ‘anti-islamisk edderkop’, 15. juli 2014)

Associationstricket virker også herhjemme. Tirsdag aften valgte Ekstra Bladet og BT, i lighed med venstreradikale Modkraft.dk, at hoppe på en letbenet P77-historie, til lejligheden ’syndikeret’ af Denfri.dk. Forleden bragte samme et gæsteindlæg fra venstreradikale Redox, og det sige vel alt.

Det viser sig, at Trykkefrihedsselskabet i forbindelse med Folkemødet på Bornholm havde inviteret eks-islamisten Morten Storm til at tale, og at denne var i selskab med vennen Andre Eiby, der for tiden er aktiv i racistiske DNF. Der blev taget et foto, og så var det bare at samle associationerne.

“… for­mand for Tryk­ke­fri­heds­sel­ska­bet, råhyg­gede med mili­tant nyna­zist”, lød det i venstrefløjsmediet P77.dk – fire år efter samme proklamerede at Trykkefrihedsselskabet samarbejdede med “den voldelige, ekstremistiske organisation Jewish Defense League”.

(Fra P77.dk til Ekstra Bladet, nov. 2010: TFS samarbejder med jødisk terrororganisation)

(Fra P77.dk til Ekstra Bladet, juli 2014: TFS råhygger med militant nynazist)

Andre Eiby har været i medierne flere gange, og som stifter af ‘Borgerværnet’, var han også en del af tirsdagens artikler i Kristeligt Dagblad-artikler om Facebook-gruppen ‘Nej til kriminelle indvandrere’. Mere end 6000 danskere er imod kriminelle indvandrere oplyses det, og røde eksperter såsom Chris Holmsted Larsen, Rikke Louise Peters og Jørn Vestergaard var dybt bekymrede.

(Facebookgruppen ‘NEJ – til kriminelle indvandrere’. Problematisk ifl. røde forskere og PET)

Det oplyses dog også, at “efterretningstjenesten har fokus på området” (ytringer på sociale medier, ikke kriminelle indvandrere) og det må give ro i kantinen på RUC. Konkret er der intet decideret højreorienteret i eksemplerne, blot tilfældige kommentarer, og opråb fra frustrerede ofre for indvandrervold.

Fra Kristeligt Dagblad – Had og trusler får frit løb på Facebook.

“De mange trusler bør imidlertid give anledning til bekymring, mener Chris Holmsted Larsen, ekstremistforsker ved Roskilde Universitet.

‘Man skal tage det meget alvorligt. Det kan føre til ensomme ulve-aktioner, hvor en person sidder bag skærmen og bliver radikaliseret og ender med at begå en handling. Det var nøjagtigt det, Breivik gjorde… Danmark er ikke immun over for denne her form for angreb. Der var heller ikke nogen, der havde troet, at det kunne ske i Norge. …’ siger han.”

Fra supplerende – Fremmedhad på Facebook kan tjene som nødvendig ventil.

“‘… der er en del mennesker, der sympatiserer med den radikale højrefløjs projekt og deler angsten for en mere kompliceret, globaliseret verden, hvor blandt andet mennesker og varer går på tværs af grænserne,’ siger Rikke Peters, forsker ved Institut for Æstetik og Kommunikation ved Aarhus Universitet.

[…]

Et sted i Danmark bor en mand, som har fået nok. Han er medlem af ‘Nej til kriminelle indvandrere,’ og han har aldrig været aktiv på den ekstreme højrefløj… Han fortæller, at han er blevet overfaldet og truet af indvandrere flere gange, og at de har tændt ild til hans ting. Han oplever ikke, at politiet har hjulpet ham. Derfor har han meldt sig til et borgerværn mod kriminelle indvandrere, som har søgt medlemmer i Facebook-gruppen. Det samme har endnu en mand, som Kristeligt Dagblad har været i kontakt med. Han oplever heller ikke, at han har fået hjælp af politiet, når han, ifølge egne oplysninger, har ‘haft problemer’ med indvandrere.

Borgerværnet er stadig under udformning. Stifteren vil derfor ikke have offentligt fokus på gruppen, men han fortæller, at gruppen er ikke-voldelig. Borgerværnets egen beskrivelse på Facebook indikerer dog noget andet:

‘Kriminalitet, vold og chikane er ude af kontrol. Mens vi venter og håber på, at staten opfylder deres del af ’samfundskontrakten’, vil vi ikke sidde som statens husdyr / byttedyr og lade os slagte.’ Senere pointerer borgerværnet, at det vil forsvare sig med ‘de nødvendige midler.'”

Da Berlingske Nyhedsbureau tog Kristeligt Dagblads artikler, kunne Chris Holmsted Larsen-citaterne læses i flere større medier. Islamiseringen skrider fremad, der bliver flere og flere ofre for indvandrerkriminalitet, og selvfølgelig vil der på et tidspunkt komme en modreaktion. Det er dog værd at huske på, at Breivik var alene, ikke skrev truende, og hvis det forskerne kalder højreekstremisme blot manifesterer sig i grimt sprog på Facebook, og en ‘ikke-voldelig’ gruppering der ‘vil forsvare sig’, så står det ikke slemt til.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58036/trackback

17 Comments »

 1. Der findes ikke nynazister, dette siger mere om folk der bruger ordet. Misvisende beskrivelser, kendetegnende socialismen/kommunismen.

  Jeg er for resten lige glad, velstanden i de nordiske lande, selv hvis det kunne gå bedre. Er netop på grund af nationalismen.

  Danmark/Sverige er besat af eussr og indvandringen fortsætter.

  Indvandringen er en helt ny udfordring, ja, men den er på bølgelængde med en invasion. Med alt magt der er i norden, landet der har fostret de bedste soldater nogensinde. Jeg vil slutte denne invasion og jeg håber flere af jer vil stå ved min side.

  lidt ned-på-jorden-og-jeg-kender-ham-der information:
  -Jeg er nationalist
  -Jeg har en sort hund
  -Jeg er ikke bøsse men støtter idéen (socialister/kommunister giver fattigdom og bøssers illusioner om dem, giver spændinger på venstrefløjen som nazisterne gjorde på højre)

  Kommentar by intetnavntak — 16. juli 2014 @ 05:04

 2. “Mere end 6000 danskere er imod kriminelle indvandrere oplyses det,”…

  Jeg håber sandlig ikke det kun er 6.000.

  Kommentar by Hans Und — 16. juli 2014 @ 05:21

 3. Naturligvis er de bekymrede, pludseligt er der en eller anden der har fået nok. Det ved de etablerede godt.

  Man binder os paa Mund og Haand,
  men man kan ikke binde Aand,
  og ingen er fangne,
  naar Tanken er fri.
  Vi har en indre Fæstning her
  som styrkes i sit eget Værd,
  naar bare vi kæmper for det vi kan li.
  Den som holder Sjælen rank kan aldrig blie Træl.
  Ingen kan regere det som vi bestemmer sel.
  Det lover vi med Haand og Mund
  i Mørket før en Morgenstund,
  at Drømmen om Frihed
  blir aldrig forbi.

  Kommentar by Hans01 — 16. juli 2014 @ 05:22

 4. Den facebookgruppe kendte jeg ikke, men jeg har naturligvis straks trykket “synes godt om” på den efter de venstreorienterede fjolser har sagt at de ser det som et problem at sige “nej til kriminelle indvandrere”.
  Hvad fanden havde de egentlig forestillet sig? At danskerne efter at være blevet udsat for røverier/vold/overfald og i enkelte tilfælde endda drabsforsøg fra muslimer i årevis ville oprette en facebookgruppe med titlen “ja til kriminelle indvandrere”?

  Kommentar by Per — 16. juli 2014 @ 05:38

 5. Hold da kæft, prøv at læse den “ekspert” som udtaler sig i den anden artikel i kristeligt dagblad: “Hadtalen er ikke hensigtsmæssig samfundsmæssigt , fordi ekkokamrene kan danne grobund for hadefulde idéer. Men på den anden side er det måske en kanal, hvor mennesker, der er på samfundets bund, kan få deres frustrationer ud over at være på b-holdet. – Rikke Peters”

  Så hvis en person bliver slået invalid af 10 muslimer imens de råber danskersvin af ham, som det feks skete for ham pensionisten som luftede sin hund i nærheden af voldsmose, og han bagefter brokker sig over det, så gør han det fordi han “er frustreret over at være på B -holdet”?????

  Tør du sige det til hans famile din arrogante møgkælling??

  Kommentar by Per — 16. juli 2014 @ 05:54

 6. Han ligger vist iøvrigt stadig i koma efter overfaldet, men så bidrager han da ikke til “hadtalen” så længe..

  Kommentar by Per — 16. juli 2014 @ 06:06

 7. 5 per,

  Islamoluderen Rikke Peters ville sikkert sige noget i retning af: …jeg forstår godt du er sur på muslimerne, men VI skal tænke på at danskerne gør det også, og i øvrigt er det hele socioøkonomisk bla bla.

  Men islamoluderen Rikke Peters bør holde sig for øje, at der ikke er nogen der er sure på muslimerne. Vi er sure på bl.a. islamoluderen Rikke Peters. Muhammedanerne vil i god ro og orden hjemsende.

  Kommentar by Hans Und — 16. juli 2014 @ 06:41

 8. Associationstrick: Jeg kender en, der kender en, der har set et billede af Tordenskjold, derfor er jeg en helt!

  Kommentar by Sigwar — 16. juli 2014 @ 08:49

 9. Hvad havde de forventet?
  Tror de at de kunne blive ved med bevidst at ødelægge et land og dets befolkning uden at det fik konsekvenser – ikke mindst for dem selv?

  De såede – nu kommer det til at høste stormen…må de alle komme til at skrige i byggekranen…men nu sammen med os andre…

  Kommentar by Black Watch — 16. juli 2014 @ 11:01

 10. “‘… der er en del mennesker, der sympatiserer med den radikale højrefløjs projekt og deler angsten for en mere kompliceret, globaliseret verden, hvor blandt andet mennesker og varer går på tværs af grænserne,’ siger Rikke Peters, forsker ved Institut for Æstetik og Kommunikation ved Aarhus Universitet.”

  Sådan har direkte fjendtlige ‘eksperter’ i årtier fået lov til at levere den officielle fortolkning af folk som dem i Facebookgruppen. Folkenes egen forklaring, som er træthed af konkrete, gentagne oplevelser, bliver atter fejet til side af en ‘æstetiker’. Det gode selskab skulle næppe forstyrres i deres lækre selvbillede.

  Kommentar by JensF — 16. juli 2014 @ 11:19

 11. #5 Per
  Det er en del af krigen at ekstremisterne på venstrefløjen bruger den retorik. Hvis du har de forkerte meninger så er du ubegavet, du skal skamme dig og gå rundt med bøjet nakke.
  De fleste er heldigvis mere vrede end flove i dag.

  Kommentar by Frank Hagmann — 16. juli 2014 @ 13:37

 12. 11, ja hvis ikke jeg var vred før så har rikke peters ihvertfald gjort mig det nu!
  Og hvis vi endelig skal tale om brevik hvilket vi åbenbart skal selvom det igen og igen er slået fast at den største trussel for vold skal findes på den yderste venstrefløj og i moskeerne, så er det udtalelser som dem rikke peters kommer med der har LANGT større chance for at trigge en hjemme-radikaliseret “brevik”.

  Tænk at være vokset op i danmark dengang det var et fredeligt samfund indtil man når pensionsalderen, så en dag lufter man sin hund og kommer for tæt på sjakalerne, bliver slået invalid, lagt i koma, og hvis man vågner skal man høre på at man er “hadefuld” og er mindre værd end andre hvis man er vred over hvad der skete!

  Istedet for at spille bedrevidende idiot for skatteborgernes penge burde rikke peters og alle andre som ser brevik-kloner alle vegne, spørge sig selv hvorfor det var venstrefløjen breivik angreb, når nu det var muslimer han var vred på..

  Jeg ved godt hvorfor, for rikke peters har lige leveret et perfekt eksempel.

  Kommentar by Per — 16. juli 2014 @ 15:07

 13. Utroligt så mange ekstremismeforskere vi har brug for. Selvom det ifølge ham selv er et relativt lille antal
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/2014-07-16/h%C3%B8jreekstreme-indtager-de-sociale-medier
  Målet er at rekruttere nye støtter til det relativt lille højreekstreme miljø i Danmark, siger ekstremismeforsker Jacob Senholt fra Aarhus Universitet….

  Mon der også findes forskere i kriminelle muslimer?? Det må da være større stofområde at forske i.

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2014 @ 15:50

 14. Chris Holmsted Larsen indrømmer det selv ved at omtale ensomme ulve. Altså nærmest ikke eksiterende.

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2014 @ 15:53

 15. Hvor mange optrevlede terrorsager med muslimer i hovedrollen har vi haft i Danmark?
  Hvor mange optrevlede terrorsager med højreekstremistisk baggrund har vi haft i Danmark?
  Naturligvis må PET holde øje med om der skulle være en gal mand på både højre og venstrefløjen i Danmark, men hvis man var fornuftig, ville man nok stå sig bedst ved at holde godt øje med det muslimske miljø!

  Kommentar by Robert R — 16. juli 2014 @ 17:25

 16. @ 13 Der er kun brug for en lille gruppe, for vi kender faren for det der kommer forude og vi er de bedste der findes til at håndtere vores egen nation; På alle punkter.

  Kommentar by intetnavntak — 16. juli 2014 @ 20:42

 17. Det er en særdeles farlig situation med alle disse terror og ekstremisme forskere, der higer og søger efter flere eller i det mindste en enkelt højreorienteret af slagsen.

  Det vi jo kan forvente, idet flere af dem har særdeles tætte bånd til det voldlige venstreekstreme miljø, er nemlig, at de før eller siden vil føle sig kaldet til at iværksætte en “false flag” operation for idet mindste at få en lille smule ret i deres profetier.

  Det er direkte uansvarligt af MSM, at bruge disse personer og på den led medvirke til at sætte terror handlinger i værk.

  sarkasme fra/

  Kommentar by Hans Und — 17. juli 2014 @ 10:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper