16. juli 2014

Mosbjerg Folkefest 2014: Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt!

I modsætning til de danske talere er Hans Rustad ikke kendt i den danske offentlighed, men han har i årevis fulgt den danske debat, og som redaktør for den fremragende Document.no en central skikkelse i den nordiske bloggosfære. Videoen er nu online.

(Hans Rustad, Mosbjerg Folkefest 2014)

“Hans Rustad, redaktør af den uafhængige norske blog document.no, talte på Mosbjerg Folkefest om hvor hurtigt tiderne skifter, hvor lidt politikerne forstår af tidens begivenheder, samt det vigtige i at holde fast på Kristendommen som nøglen til at tackle truslen fra islam.”

Oploadet Kl. 12:38 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58078/trackback

3 Comments »

 1. […] I modsætning til de danske talere er Hans Rustad ikke kendt i den danske offentlighed, men han har i årevis fulgt den danske debat, og som redaktør for den fremragende Document.no en central skikkelse i den nordiske bloggosfære. Mosbjerg Folkefest 2014: Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt! […]

  Pingback by Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt! « Snaphanen — 16. juli 2014 @ 13:25

 2. Virkelig godt talt af Rustad! Og det var spot on, dét med kristendommen; den er udskældt og forhadt, og hvor muslimer i mittøsten forsøger at udrydde de kristne (det er jo påbudt dem i koranen, og de myrdede 100.000 kristne – uden anden grund end at de var kristne, sidste år), så er Vesten selv godt i gang med at forsøge at udrydde kristendommen. Det sker bl.a. via det store forfald i kirken samt udvandingen af Bibelens bogstavelighed, fx ved at man tillader homoægteskaber, som er stik imod Bibelen. Et folk, som bevidst har vendt kristendommen ryggen, er fortabt, både moralsk set, menneskeligt set og åndeligt set.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. juli 2014 @ 21:08

 3. Og hvordan vil kristne så samle noget som helst, endsige en “front” imod islam?

  Jeg er enig med Hans Rustad om at vi har brug for et samlingspunkt, men faktum er vel at de fleste slet ikke vil identificeres med kristendommen, eller andre religioner for den sags skyld, og derfor vil det kun virke mod hensigten!

  Personligt skal jeg ikke deltage i et religiøst korstog mod islam. Folks personlige referencer er bedøvende ligegyldige bare vi kan enes om at yde en fælles modstand mod islam.

  islam er menneskefjendsk, samfundsnedbrydende og underudviklet. Lad os dog enes om at bekæmpe sygdommen frem for at skabe flere stridspunkter indbyrdes.

  Kommentar by Santor — 16. juli 2014 @ 22:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper