19. juli 2014

‘Raske Penge’: Israel er skurken, først fred når der kommer ‘en deling mellem Israel og Palæstina’…

For et par år siden var Rasmus ‘Raske Penge’ Poulsen et af hovednavnene, da Projekt Antifa (/Antifascistisk Aktion) afholdt 3-årsfest i Ungdomshuset på Dortheavej. I går kunne man se ham igen, da Ekstra Bladets Sarah Stilling Skrivergaard (RUC, ‘Progressiv Meningsdanner’ v/ Cevea) var til pro-palæstinensisk demonstration, og spurgte den venstreorienterede rapper om hans syn på Israel/palæstina-konflikten.

Det blev en bizar analyse. Israel var for ham konfliktens skurk, desuagtet at han ikke troede på fred, før det kom til en “en deling mellem Israel og Palæstina”. I krige er sandheden det første offer, lød det, og han vidste tydeligvis intet om Hamas’ fundamentale modstand mod en tostatsløsning. Fra EB.dk.

Sarah Stilling Skrivergaard, Ekstra Bladet: Hvorfor er du mødt op til den her demonstration i dag?

Rasmus Poulsen, musiker: Det er da fordi jeg synes det er fucked op det der foregår nede i Mellemøsten, og jeg gerne vil vise min utilfredshed med, sådan som Israel især opfører sig.

Sarah Stilling Skrivergaard: Nu skal det ikke være hemmelighed, at det her er en pro-palæstinensisk demonstration, men der har jo også været, hvad skal man sige – den israelske regering påstår jo, at det er Hamas der har startet den her konflikt, fordi Hamas angiveligt har henrettet israelske teenagere. Hvad tænker du om det?

Rasmus Poulsen: Altså jeg tænker for det første, at sandheden altid er en af de første ofre i enhver krig, og det er jo ikke en konflikt der er startet indenfor de sidste par uger. Det er jo ligesom en konflikt der har været der siden Israel blev – besatte Palæstina. … Jeg demonstrerer ikke sådan for Hamas, vel. Jeg er godt klar over at det er en krig, og begge parter selvfølgelig fører krig med alt det svineri det fører med sig. … I den konflikt som er så ulige mellem Israel og Palæstina, der bliver min sympati nødt til at ligge hos palæstinenserne, altså.

Sarah Stilling Skrivergaard: Hvad tænker du der skal til før vi kan få en løsning på en her konflikt?

Rasmus Poulsen: Altså, det er jo noget med, som jeg ser det, altså der bliver nødt til at være en slags forlig. Der bliver nødt til at være en deling mellem Israel og Palæstina…

Sarah Stilling Skrivergaard: Hvad mener du vi som danskere måske kan gøre?

Rasmus Poulsen: Jeg mener at vi som danskere kan prøve at ligge mærke til hvem af vores politikere der støtter op omkring Israel, og hvad for nogen der tør tage afstand fra de ting der foregår. For Danmark er et land som er i en eller anden form for alliance med Israel, igennem vort venskab med USA, og måden vi bakker op omkring næsten alt hvad de finder på. Det synes jeg godt vi kan lade være med at gøre. … Det kræver mod at stå imod en så stærk nation som Israel. Det synes jeg i bør gøre, og der kan man som befolkning vise sin modstand, skrive læserbreve, sige til politikerne at de ikke skal ske i vores navn – at vi ikke vil bakke op om det land, det som Israel gør.

(Rasmus ‘Raske Penge’ Poulsen til AFA-fest og som EB.dk-kendis; Foto: Facebook, EB.dk, collage)

“Vi har befriet Gaza, men har vi anerkendt Israel? Har vi opgivet vort land, som blev besat i 1948? Vi kræver befrielse af Vestbredden og etableringen af en stat på Vestbredden og Gaza – med Jerusalem som hovedstad, men uden at anerkende Israel. Dette er det afgørende: Uden at anerkende den israelske fjende på én eneste tomme land … Vor plan for det første er at at etablere en stat – men dernæst følger at få hele Palæstina. Jeg vil sige dette højt og tydeligt, så at ingen kunne finde på at beskylde os for politisk strategi: Vi vil aldrig anerkende den israelske fjende! (Hamas-leder Mahmoud al-Zahhar, 15. juni 2010 via Søren Espersen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58205/trackback

29 Comments »

 1. De snakker stadig, som om at intet har ændret sig i konflikten mellem Israel og Palæstina. Nettet bugner af de mest grusomme henrettelser af mindretal i Irak og Syrien, de kristne er snart historie. Billedet af Israel, som den onde er fuldstændig krakeleret. Det giver kun mening for bedagede venstrefløjsere med minder fra 70erne på nethinden.

  Kommentar by Jonas — 19. juli 2014 @ 01:11

 2. Jeg har et forslag. Vi laver nogle fup annonce indslag i DDR P1(ligesom de røde fagforeninger plejer) som fortæller, at i ‘palæstina’ har man lavet et bistands system som er 100 gange bedre end det Mohammedanske, og efter et par dage når hele venstrefløjen er samlet i ‘palæstina’ – SÅ SMIDER ISRAEL ALT HVAD DE HAR AF BOMBER OVER DET SYGE LORT. Det vil give os fred i vores land Danmark, og det vil give ro i mellemøsten. REN WIN-WIN.

  Kommentar by Fritz — 19. juli 2014 @ 01:12

 3. Hvordan ser en apartheidstat ud i dag? Kig på Israel, så får du svaret.
  Her ser man herrefolket, jøderne og det undertrykte folk, palestinenserne.
  Jøderne har ret til Israel som ekslusivt land fordi?
  Undskylningerne er mange. Det startede med FNs blodige uretfærdighed mod palestinenserne i 1947: Delingen af Palestina. De 500.000 jøder, langt størstedelen illegalt indvandret, skulle have 55% af landet og de 1.500.000 palestinensere måtte så nøjes med de 45%. Kigger man på et kort var det ikke svært at se, at det land palestinenerne blev tildelt slet ikke kunne hænge sammen som en stat. Samtidigt hermed havde FN givet jøderne carte blanche til at foretage etnisk udrensing af palestinensere på “deres” område. Mer’ ville ha’ mer’, så erobring af palestinensisk land og etnisk udrensing fortsatte. 1 mio palestinensere blev fordrevet, heraf 650.000 helt ud af Palestina og jøderne satte sig med FNs velsignelse på 78% af området. Og så blev den unge israelske stat forresten overfaldet af 5 arabiske stater – men det var først da den etniske udrensning af arabere på palestinensisk jord havde været i gang i et halvt år!
  Israel kunne stille med en veltrænet og velbevæbnet hær på 40.000 mand, mere end de 5 lande tilsammen. Deres soldater var dårligt trænede og udrustede, så udfaldet af dén krig var givet på forhånd. Det kan man læse om i den jødiske militærhistoriker ved Hebrew University i Jerusalem, Martin Van Crevalds bog, The Sword And The Olive.
  Men havde Israel så fået nok land til at stille zionisterne tilpas? Ingenlunde, i 1956 foretog Israel et uprovokeret angreb på Gaza og Sinai, der var ægyptisk, i ly af Suezkrisen, hvor Storbritanien og Frankrig invaderede Ægypten med tropper. Storbritanien og Frankrig tvang Israel til at trække sig tilbage fra Gaza og Sinai. Men hvornår ville det zionistiske bæst blive sulten efter mere land? 11 år senere. Seksdagenskrigen var ingenlunde en israelsk forsvarskrig: Hvis man læser referaterne fra de israelske generalers møder op til seksdageskrigen i 1967, så læser man ingen steder at Israel stod foran at blive invaderet. Tværtimod: Man læser at den ægyptiske hær, i generaleres vurdering, var 1- 1½ år fra at blive kampklar og at Israel skulle angribe for at smadre den ægyptiske hær for 3. gang. Første gang var i 1949, anden gang i 1956.
  Ved krigen i 1967 erobrede Israel Østjerusalem, Vestbredden, Golanhøjderne, Gaza og Sinai.
  Næste krig var Yom Kippurkrigen 1 1973, hvor Ægypten angreb for at generobre kontrollen over Suezkanalen.
  Men siden 1967 har Israel bygget bosættelser i Østjerusalem og på Vestbredden og skaffet sig et apartheidproblem på halsen.
  I zionisternes optik går Israel fra Middelhavet i vest til Jordanfloden i Øst og fra Rødehavet i Syd til Golan i nord. I Golan annekterede israelerne området og gav de derboende drusere statsborgerskab. Men ikke på Vestbredden eller i Gaza. Siden da har Israel opgivet sine bosættelser i Gaza, men opretholder området som verdens største friluftfængsel.
  På Vestbredden har Israel udviklet et sindrigt apartheidsystem, der giver de jødiske bosættere alle de rettigheder som tilkommer en jødisk statsborger i Israel, men palestinenserne har ingen rettigheder. Størstedelen af Vestbredden er i dag lukket land for dem, bosættelser og militære sikkerhedszoner. Dertil kommer et net af veje, som kun israelere må køre på og veje med restriktioner for palestinenserne. På vestbredden står separationsbarrieren. Mur og hegn der står op til 25 km inde på Vestbredden. Den palestinensiske by Qualquilia er fuldstændigt omringet af muren og den eneste vej ud og ind går igennem en israelsk kontrolpost. Og apropros kontrolposter: De findes overalt på vestbredden, nogle er permanent bemandede,andre kun lejlighedsvis. Palestinenserne må bevæge sig igennem de fleste til fods, da israelerne ikke tillader de passere i bil. Når palestinenserne skal på arbejde, i skole, på indkøb eller besøge familie og venner, så skal de ofte igennem disse kontrolposter, hvor de kan stå i kø eller blive tilbageholdt i timevis. Derfor må de ofte gå store omveje udenom disse kontrolposter. Israel har spærret palestinenserne inde på stadigt mindre dele af Vestbredden i hvad der i realiteten er bantustans efter sydafrikansk apartheidforbillede. Palestinenserne på Vestbredden har ingen rettigheder: Den israelske hær han anholde og fængsle dem på ubestemt tid, uden at stille dem for en dommer. De kan torturere og myrde dem efter forgodtbefindende, de kan helt abitrært ødelægge eller konfiskere deres ejendom. En bosætter eller en israelsk soldat kan dræbe en palestinenser, helt uden det får nogen konsekvenser for dem. Igennem de sidste små 70 år har zionisterne fulgt samme opskrift for at skabe et Storisrael:
  Erobring
  Etnisk udrensning
  Af arabisering
  Vestbredden bliver i dag slagtet efter salami-metoden.
  Rent fysisk har Israel med sin bosættelsespolitik umuliggjort dannelsen af en palestinensisk stat, toget er forlængt kørt for en tostatsløsning.
  Derfor er der kun 2 muligheder i dag:
  Israel fortsætter med at udbygge den racistiske apartheidstat, der bliver stadig mere undertrykkende og brutal
  En etstatløsning, hvor Israel/Palestina omdannes til en fælles stat med samme frihedsrettigheder og lige muligheder for alle.
  I 1975 vedtog FNs Generalforsamling en resolution, der sidestillede zionisme med racisme. De efterfølgende 39 år har givet dem ret.

  Se i øvrigt dokumentarfilmen 5 Broken Cameras om palestinensernes levevilkår på Vestbredden, set igennem en palestinensisk kameramands optik.
  http://youtu.be/3K-mGWy9iUg

  Kommentar by Jesper Ørsted — 19. juli 2014 @ 01:48

 4. #3 Knaldhætten.

  The resolution was revoked in 1991 with UN General Assembly Resolution 46/86, shortly following the end of the Cold War.

  I røde tosser er og bliver en flok degenererede imbecile.

  Kommentar by Santor — 19. juli 2014 @ 01:56

 5. @Jesper Ørsted

  Tak for historietimen.

  De der tusindvis af afrikanske asylsøgere, som gerne vil have ophold i Israel, hvordan forklares det…? Jeg mener de demonstrerede fornylig. Det giver jo ikke mening i en brutal, undertrykkende, racistisk apartheidstat.

  Kommentar by Jonas — 19. juli 2014 @ 05:12

 6. Er der nogen der ved, om sangeren og musikeren Hansi Hinterseer har udtalt sig om konflikten? Jeg har indtil videre ikke kunnet finde noget. :(

  Kommentar by BE — 19. juli 2014 @ 06:06

 7. “Støtter op om Israel” !!!
  Så vidt jeg ved er det kun de såkaldte palæstinensere der modtager ulandshjælp fra Danmark, for stedet er sgu et u-land der ALDRIG kommer op af hullet ved egen hjælp. Rasmus Poulsen er en sølle stakkel. Han vil fred i Mellemøsten og Israel fjernet fra landkortet

  Det er endnu et bevis på at de såkaldte palæstinensere fører krig mod hele verdenssamfundet, tænk hvis de krigsgale idioter får fat i jord til luft missiler, så kan de bruge dem som afpresningsmiddel mod vesten, for luftrummet over Mellemøsten bliver pludselig lukket land
  hvor ingen kan vide sig sikre.

  Rasmus Poulsen bekræfter min teori om at mange på venstrefløjen lider af en menneskelig brist der gør dem ude af stand til at tænke fornuftigt.

  Kommentar by k.m. — 19. juli 2014 @ 07:48

 8. – Jesper Ørsted

  Etnisk udrensning må nødvendigvis have som konsekvens at der bliver færre palæstinensere. Alle tal jeg har set fortæller, at befolkningstilvæksten er højere for palæstinensere end den er i Israel. Faktisk allerhøjest i Gaza… De der krigeriske Stor-Israeldrømmende imperialistiske jøder der udvikler moderne våben og teknologi, er forbavsende dårlige til ‘etnisk udrensning’.

  Kommentar by Kim Møller — 19. juli 2014 @ 09:58

 9. Enhver kamp mod muslamierne er en retfærdig kamp.

  Kommentar by Jens R — 19. juli 2014 @ 10:18

 10. Hansi Hinterseer…

  Behøves vi ligefrem, at fodre nazi fordommen :)

  Kommentar by Jonas — 19. juli 2014 @ 10:22

 11. Hvad skal man sige?
  Jesper ørsteds viden kommer fra leksikon.org , skrevet af kommunister for at få sådanne naive typer som Jesper til at udbrede de forkerte ting.
  Så vidt min viden rækker , så var der jøder i palæstinaområdet lang tid før der overhovedet var arabere i samme område.
  Så de oprindelige palæstinensere er vel hettiterne og sjovt nok hører vi aldrig fra disse, men dem har araberne vel fjernet for at skabe lebensraum.
  M,en hva pokker selv Mogens Lykketoft kan ikke kende forskel på hvad der er hvad.

  Kommentar by Fatter — 19. juli 2014 @ 10:35

 12. “Manden” virker dybt ubegavet. Mon nogen har hjulpet ham til at formulere sig overfor Ekstra bladet?

  “Altså, det er jo noget med, som jeg ser det, altså der bliver nødt til at være en slags forlig. Der bliver nødt til at være en deling mellem Israel og Palæstina…”

  En idiot får taletid:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 19. juli 2014 @ 10:45

 13. Hamas er frihedskæmpere, der bekæmper en fascistisk apartheidstat, ligesom BOPA, Holger Danske, Hvidstensgruppen m.fl. kæmpede mod nazisterne under besættelsen.

  Jesper Ørsted på 180Grader.

  Det må være sommervarmen.

  Kommentar by Svend — 19. juli 2014 @ 11:04

 14. Jeg er faktisk enig med Jesper Ørsted i, at FN’s delingsplan var elendig. Hvad ligner det af give Judæa og Samaria til arabere?

  Kommentar by Martin Kasler — 19. juli 2014 @ 11:25

 15. Jesper med det store tunnelsyn.
  I tiden hvor Israel blev dannet skete der en masse tilsvarende. Tyskerne tabte krigen og en masse tyskere blev udrenset fra østbosættelser. Pakistan (de renes land) blev udskilt fra Indien og stort set alle hinduer blev jaget ud.
  Jesper hvorfor er det kun, når det går ud over muhamedanere at folk med dit mentale styreprogram, føler at de føler for andre mennesker?
  Med hensyn til udvikling af et sindigt apartheidsystem og annektering af land, kan du få dit mentale styreprogram opdateret ved at forske lidt i hvad der sker i din nærmeste ghetto.
  Forskellen på Israels bosættelser på Vestbredden og muhamedanernes her, er, at Israel selv betaler og det er os der betaler her.

  Kommentar by Menig 442 — 19. juli 2014 @ 11:29

 16. “raske penge”? Hvor mange Kassam (eller hvad de hedder) raketter kan socialdemokraterne financiere med 11 mio kr????

  Kommentar by seudonym — 19. juli 2014 @ 11:39

 17. Når man er såkaldt KUNSTNER, så skal skal man liiige have den dersens tillagte venstreorienterede holdning. Så er man rigtig dansk kunstner. At man så, som i Rasmus Poulsens tilfælde, er dum som et brædt – det er lige meget.

  Kommentar by Kim Freyberg — 19. juli 2014 @ 12:01

 18. #16 Seudonym.

  The cost of the materials used for manufacturing each Qassam is up to $800 or €500 (in 2008-9) per rocket.

  Det giver ca. 2500 nye Qassam raketter som den Danske stat har betalt til hamas´s kamp.

  Kommentar by Santor — 19. juli 2014 @ 12:08

 19. Det er nemmest at mene noget, når man er blank…………

  Kommentar by Josef K — 19. juli 2014 @ 12:52

 20. Han har da allerede groet skægget, så nu mangler han vist bare at blive omskåret for at han kan gi’den som hipster-mufti med mikrofon?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 19. juli 2014 @ 13:17

 21. Islam The Jews Are the Eternal Enemies of Muslims Regardless of the Occupation of Palestine

  https://www.youtube.com/watch?v=ecLo1cjQUs8#t=53

  Kommentar by Link — 19. juli 2014 @ 13:29

 22. Anders Peter Johnsen
  Han er allerede omskåret! i det andet hoved

  Kommentar by k.m. — 19. juli 2014 @ 14:23

 23. “en deling mellem Israel og Palæstina”

  ?

  En sådan deling har Israel arbejdet på længe, til venstrefløjens forfærdelse. Den har beskyttet civilbefolkningen mod de selvmordsangreb, der plejede at hærge Israel, og dermed også gjort militære reaktioner mod Vestbredden overflødige.

  Hamas’ raketbyggeri og -import gør dog at det ikke er en løsning i Gaza.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 19. juli 2014 @ 14:52

 24. Jesper Ørsteds Judofobi er velkendt – her er et stykke modgift:

  Turban & Swastika

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 19. juli 2014 @ 14:54

 25. Hvis Israel nedlægger våbnene, ophører Israel med at eksistere. Hvis pæstilenserne nedlægger våbnene, bliver der fred.

  Kommentar by Hodja — 19. juli 2014 @ 15:46

 26. @10

  Hansi er tilfældigt valgt, så der ikke nogen grund til at udlede så meget af hans østrigske baggrund. Jeg er ret ligeglad med Hansi.

  Og jeg er lidt træt af den her forestilling om, at bare fordi man hopper rundt med en guitar eller en mikrofon – så må man nødvendigvis besidde en ganske særlig indsigt i komplicerede politiske problemstillinger. Der er grænser for, hvad “Raske Penge” kan tillade sig at analysere sig frem til.

  Kommentar by BE — 19. juli 2014 @ 16:17

 27. De røde amatører kan lige formå at lade skægget gro fordi det åbenbart er trenden nu, mere kan de tydeligvis ikke finde ud af på deres neandertal niveau, klartænkning er en saga blot.

  Kommentar by Lars B — 19. juli 2014 @ 16:31

 28. En ting ad gangen.

  Muslimerne skal først rømme deres bosættelser i Europa.

  Så kan vi se på på Palæstinensernes problemer bagefter.

  Kommentar by Sigwar — 19. juli 2014 @ 21:40

 29. # seudonym.

  Ca. 2000 stk hvis man bruger Wiki´s beregning.

  Fra Wiki : The cost of the materials used for manufacturing each Qassam is up to $800 or €500 (in 2008-9) per rocket.[16][17]

  Kommentar by Santor — 9. juni 2015 @ 18:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper