22. juli 2014

Fredagsbøn af Århus-imam: Om jøder – “.. dræb dem hver og en. Skån ingen af dem. Få dem til at lide”

‘Jøderne slår alle ihjel’, lød det fra en ældre Gaza-palæstinenser i et indslag på TV2 News for et par dage siden. Selv herboende tyrkere ser konflikten i en religiøs optik, og det vil være upræcist at kalde det for Israel-kritik.

Fra BT – Dansk imam opfordrer til drab på jøder.

“Den danske imam Abu Bilal Ismail opfordrer i en fredagsbøn til drab på zionistiske jøder. Det viser et oversat videoklip fra hans prædiken, der er lagt ud på Youtube. … ‘Allah, destruer alle de zionistiske jøder. De er ingen udfordring for dig,’ siger Abu Bilal Ismail, der er kendt fra Grimhøjmoskeen i Aarhus, som er blevet beskyldt for at radikalisere unge muslimer. …

I første halvdel af klippet, der ifølge det tyske medie Welt.de er fra fredag i sidste uge, raser han mod Israelerne, mens han i den sidste halvdel decideret opfordrer til at dræbe alle jøder.

Tæl dem og dræb dem hver og en. Skån ingen af dem. Få dem til at lide forfærdeligt,’ siger han fra prædikestolen i Al Nusra-moskeen i Berlin.

‘Oh herre, bring pine over dem,’ slutter han i klippet.”

(Abu Bilal Ismail under fredagsbøn i Al Nusra moské, Berlin, 19. juli 2014; Youtube)

“And kill them wherever you find them, and turn them out from where they have turned you out. … And fight them until there is no more Fitnah and worship is for Allah alone.” (Koranen 2:191)

Oploadet Kl. 20:07 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58377/trackback

50 Comments »

 1. Jamen, politiet arrestere ham vel når han ankommer til Danmark igen!

  Kommentar by Santor — 22. juli 2014 @ 20:29

 2. Hej Kim.

  Du skriver både Berlin og Hamborg ? :)

  Kommentar by Spinner — 22. juli 2014 @ 20:32

 3. Sidder netop og hygger mig med en analyse af parallellerne mellem nordisk og islamisk kunst fra dengang Tyskland var frit :). Ikke således at forstå, at jeg vil gøre mig til talsmand for at lade folk som ovenfor nævnte “gejstlige” bosætte sig i Danmark.

  Kommentar by Vidkun Quisling — 22. juli 2014 @ 20:35

 4. HA-HA ! Kun ved et uheld : Husk hvordan de i Frankrig fangede en jihadist som var på orlov fra Syrien : selv om han stadig slæbte med sin kære kalashnikov i en plasikpose blev han kunfanget fordi han helt tilfældigt blev stoppet af Toldeftersyn !
  Tåbelighed er på mode …:Så har alverdens flyselskaber pludselig indstiilet flyvnigerne til verdens sikreste lufthavn , Ben Gurion i TelAviv .
  Det skal forestille at være fordi en enkelt Hamas raket faldt ca 10 km fra lufthavnen , HVILKET ER FOR LANGT VÆK TIL AT AKTIVERE lufthavnens skudsikre misilforsvar ….. De samme flyselskaber har aldrig før haft nogen problemer med at lande i Kabul , hvor der rutinemæssigt bliver skudt med masser af raketter som ingen har noget forsvar mod , Eller Baghdad hvor ALT kan ske , eller Hva’ med at flyve over Ukraine når man VED at oprørerne har avancerede russiske misilsystemer men IKKE rigtig nogen måde at se forskel på en ukrainsk miltærtransportflyver og et passagerfly ?
  Med andre ord skal lejligheden udnyttes til lægge pres på Israel , samtidig med at man adfleder opmærksomheden fra hvor TÅBELIGT det var at flyve hen over Ukraine .
  Mon ikke det var nøjagtig de samme tåber som er ansvarlige for tåbeligheden i Ukraine som nu prøver at dække over den med en anden form for tåbelighed ?
  Så er det man er glad for ha’ sit eget flyselskab , El AL, Skud-og Tåbesikkert !

  Kommentar by Ole Burde — 22. juli 2014 @ 20:38

 5. @1 Santor,

  Den var god, jeg elsker din vidunderlige humor.

  Kommentar by Fritz — 22. juli 2014 @ 20:40

 6. Godt at få udstillet de gale imamer!

  Til sammenligning står Melchior og de danske rabbinere sikkert klar med et lov-forslag om hvor mange tusind flere af den palæstinensiske overskuds-befolking danskerne skal tage imod med åbne arme.

  Men lad os ikke narre af det – Det er jo noget klogere at høre hvad de siger til hinanden, når de tror vi ikke hører efter.

  ”Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel.
  Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat. That is why gentiles were created.“
  – Rabbi Ovadia Yosef, Jerusalem Post, october 10, 2010. Yosef is the former Sephardi Chief Rabbi in the Jewish state, and currently the spiritual leader of the Knesset party Shas. He is known to be an important authority on Jewish law.

  ”If every simple cell in a Jewish body entails divinity, is a part of God, then every strand of DNA is a part of God. Therefore, something is special about Jewish DNA.
  If a Jew needs a liver, can you take the liver of an innocent non-Jew passing by to save him? The Torah would probably permit that. Jewish life has an infinite value. There is something infinitely more holy and unique about Jewish life than non-Jewish life.“
  – Rabbi Yitzhak Ginsburg, Jewish Week, april 26, 1996

  ”Any trial based on the assumption that Jews and goyim are equal is a total travesty of justice.”
  – Rabbi Yitzhak Ginsburg, June 6, 1989

  ”I am sorry not only about dead Arabs but also about dead flies.”
  – Rabbi Moshe Levinger

  ”Gentile souls are of a completely different and inferior order. They are totally evil, with no redeeming qualities whatsoever. Their material abundance derives from supernal refuse. Indeed, they themselves derive from refuse, which is why they are more numerous than the Jews.”
  – Schneur Zalman of Liadi, founder of Chabad-Lubavitch

  ”The body of a Jewish person, is of a totally different quality from the body of members of all other nations of the world. Bodies of the Gentiles are in vain. An even greater difference is in regard to the soul. A non-Jewish soul comes from three satanic spheres, while the Jewish soul stems from holiness.”
  – Mendel Schneerson, influential Chabad rabbi

  ”The nature of the righteous ones is to hate Gentiles.
  A Gentile is impure, as we have mentioned, and he defiles one who speaks to him and this brings evil upon a person.
  No one wants to become connected to a Gentile, God forbid.
  Certainly, beyond any doubt, a Gentile whose whole nature is essentially evil, looking at his appearance is defiling.
  – Yalkut Shaiylos u’Teshuvos

  Kommentar by erik — 22. juli 2014 @ 20:47

 7. #5 Fritz.

  Man skal moské lægge mærke til at ( berlingske og ikke BT ) bruger frasen “zionistiske jøder” hvilket tilsyneladende ikke er ulovligt ;)

  Kommentar by Santor — 22. juli 2014 @ 20:50

 8. -> Spinner

  Citerede Berlin og skrev Hamborg.. rettet nu.

  Kommentar by Kim Møller — 22. juli 2014 @ 20:59

 9. JA, det er jo ikke meget opmærksomhed denne modbydelige historie får i den Århusianske lokalpresse indtil videre. Og så er det endda agurketid. Det passer nok ligeson ikke ind i det verdensbillede man er udstyret med på Stiften og tv2 østjylland.

  Forestil jer lige det var en lokal national der havde opfordret til jødedrab under en lille propagandatur til tyskland…

  Kommentar by Hedebølge — 22. juli 2014 @ 20:59

 10. Helt OK :)

  Kommentar by Spinner — 22. juli 2014 @ 21:05

 11. At forestille sig det modsatte – en jødisk rabbi der sagde det samme om muslimer, ville give et ramaskrig, der ikke ville stoppe i samtlige verdens aviser før manden var brændt på bålet uden ret til en retssag.
  Forklaret kort i dagens reality-joke her:
  https://twitter.com/CourtneyBMaine/status/491548578611859456/photo/1

  Kommentar by CommonSenseNow — 22. juli 2014 @ 21:13

 12. https://www.nordfront.se/israelisk-politiker-alla-palestinska-modrar-maste-mordas.smr

  Kommentar by Vidkun Quisling — 22. juli 2014 @ 21:16

 13. En tegning i JP fik det muslimske had til vesten til at bryde ud i lys lue, flag og ambassader blev brændt og trampet på

  En imam der prædiker mord på på ikke-muslimer anses som kulturberiger

  manden er gal, og hans årtusind gamle psykologiske krigsførelse har gjort fatima til den sølle stakkel hun er

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2014 @ 21:49

 14. Nu står imamen Abu Bilal Ismail og hælder vand ud af øret i på Tv2, selvfølgelig på så dårligt Dansk at det er pinligt!

  Kommentar by Santor — 22. juli 2014 @ 21:53

 15. Find grundloven frem og så er det problem løst. :)

  §67 er den der ordner det, dan imamen opildner til vold og offentlig uorden.

  Kommentar by sindsro — 22. juli 2014 @ 21:59

 16. En “dansk” imam. Hvor er det latterligt, ud med dem!

  Kommentar by thatcherite — 22. juli 2014 @ 22:44

 17. Imamer, muftier og kaliffer er bærmen af muhammedanerflokken. muammar gadaffi og saddam husein er intet at regne i sammenligning. Men når man har en morder, der har hang til sex med 9-årige piger som forbillede, kan resultatet kun blive derefter.
  Føj for da satan i helvede hvor jeg hader islam.

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2014 @ 22:52

 18. “ser konflikten i en religiøs optik” – ja, det er jo fordi, islam er i religiøs krig med kristne, hinduer og jøder, at al den snak om konfliktløsning, våbenhvile og varig fred virker lidt som – ja, “fredsprocessen”, som er én lang krig.

  Kommentar by Josef K — 22. juli 2014 @ 23:13

 19. 卐 Ja, i et demokrati har jøderne let spil, fordi vælgerne ikke har læst deres Aristoteles :) 卐

  Kommentar by Vidkun Quisling — 22. juli 2014 @ 23:31

 20. Denne danske muslim siger om videoen. ( hos Søren Espersen )

  Søren Hansen: Til aller sidst i talen?? Han beder til Gud og ikke opfordrer! Det er to vidt forskellige ting. Jeg kan sagtens bede til Gud og sig: “O Gud, må du tage Niels’ liv for at være en bastard mod mig”. Det betyder ikke at jeg opfordrer nogen, vel?

  I er så ynkelig… I venter bare på det mindste, så I kan lufte jeres had og racistiske pis!

  Hvad snakker du om din knold?! “I dag er jøders tur”… Har du slet ikke fulgt med den seneste tid? Israelske jøder slagter løs i Palæstina uden er at verdenssamfundet reagere med det mindste! Desuden er det muslimer der konstant står for tur herhjemme…. eller lever du slet ikke i Danmark for at vide det? Sikket fjols!

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100004533488731&fref=ufi

  Kommentar by Spinner — 22. juli 2014 @ 23:40

 21. @7 Santor,

  Jamen det hele er så grotesk, så der ikke findes ord for det.

  Kommentar by Fritz — 22. juli 2014 @ 23:53

 22. Dette evig gyldige bevis fra Grimhøj imamens mund får ikke Mette Reismann fra S til at ryste på hånden, imamen bliver ikke tilbageholdt når han vender tilbage til Danmark og Grimhøj moskeen bliver heller ikke lukket, selv om den har opfordret unge til at drage i krig i Syrien, dette taler vi om efter sommerferien udtaler Mette Reismann fra S, husk at sætte krydset ved det rigtige parti næste gang der skal være valg til folketinget, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. juli 2014 @ 00:27

 23. Mandens holdning er vel ikke så mærkelig. Det israelske militær har erklæret Gaza krig, og i krig må og skal man vel dræbe sine modstandere. Hamas har bare ikke forstået hvordan man kæmper effektivt imod en stor overmagt. Hamas burde tage ved lære af Nordvietnam under den store Vietnamkrig.

  Kommentar by Niels — 23. juli 2014 @ 01:39

 24. Lykkeligvis forstår det tyske politi ikke dansk, for ellers ville de måske være nødt til at forholde sig til situationen? Og hvis det bare betød at tilbyde ham megafonen på en patruljevogn (lige sket andetsteds i DE), så køre ham rundt i byen for at give ham endnu en lejlighed til at yderligere ‘deeskalere situationen’.

  Kommentar by Michael Laudahn — 23. juli 2014 @ 06:29

 25. “Den danske imam Abu Bilal Ismail opfordrer i en fredagsbøn til drab på zionistiske jøder

  Jeg kan ikke se nyhedsværdien.

  Det er da comme-il-faut fra det folk og den religion.

  Det kan efterhånden ikke overraske nogen-som-helst i Danmark, selv de selv-fede radikale og SF’ere er efterhåanden ganske godt klar over det, men vælger af politiske årsager og manglende mandsmod at forholde sig til det.

  Kommentar by Anonym — 23. juli 2014 @ 08:08

 26. #6 erik

  Hvad disse religiøse tosser har sagt er ikke repræsentativt for det jødiske folk som helhed. Jeg er ret så sikker på at jøder som f.eks. Bent Blüdnikow, Yvette Espersen og Finn Rudaizky vil være uenige i udtalelserne, hvis de da overhovedet er reelle. Det er ikke første gang prominente jøder er blevet tillagt fabrikerede udtalelser. Det har både Menachem Begin og Ariel Sharon været udsat for.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 23. juli 2014 @ 09:14

 27. Islams sande ansigt endnu engang – fredens religion påstår de, men det er svært at genfinde i den tolerante, næstekærlige imams prædiken.

  Kommentar by Ole — 23. juli 2014 @ 10:22

 28. Interessant at EB, Politiken og DDR overhovedet intet nævner om denne sag – havde det været en dansk præst der … så ville det være breaking news hos alle tre.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. juli 2014 @ 11:06

 29. Islam er en totalitær ideologi, der har ført erobringskrig mod resten af verden fra dag et. I dag fører muslimer erobringskrigen videre ved at immigrere til ikke-muslimske lande og der formere sig som rotter.
  Derfor skal vi deportere alle ikke etnisk danske muslimer, der opholder sig i Danmark til deres familiers oprindelseslande.

  De etnisk danske konvertitter må vi leve med omend vi selvfølgelig opfordrer dem til at emigrere til muslimske lande og fraskrive sig deres haram danske statsborgerskab

  Kommentar by Bevidst — 23. juli 2014 @ 11:17

 30. Og så sender man Mogens Glistrup i fængsel for at sige sandheden om islam og muhammedanere.

  Tja, så længe kommunisten er formand for folketinget og svindleren sidder i Statsministeriet, så er fornuften og friheden truet i Danmark.

  Det skæggede svin skal sendes ud af Danmark. Han går allerede rundt i Århus igen.

  Kommentar by Iznogut — 23. juli 2014 @ 12:10

 31. #26 Erik Jørgensen sagde:
  “Hvad disse religiøse tosser har sagt er ikke repræsentativt for det jødiske folk som helhed.”

  Tager vi Ovadia Josef – der som citeret i Jerusalem Post sagde:
  „Goyim er kun skabt for at tjene os. Derudover har de intet formål her i verden – de er kun til for at tjene Israels folk” ”Hvorfor behøves Goyim overhovedet? De kan arbejde, pløje og høste, mens vi sidder som deres overmand og spiser. Derfor skabtes Goyim”

  Til hans begravelse i Israel deltog 700.000 mennesker i sørge-optog. Det var den største begravelse i Israels historie. Og folk blev så hysteriske pga. deres åndelige leders død at 20 mennesker blev skadet i flokken. Benjamin Netanyahu udtrykte sin dybtfølte sorg over at ”den viseste mand” var død.

  Hertil kommer så Den Store Rebbe Mendel Schneerson – som sagde:

  ”En jødes krop er af en helt anden kvalitet end en Goyims. Goyims kroppe er værdiløse. Og der er endnu størrer forskel hvad angår sjælen. Den ikke-jødiske sjæl består af tre sataniske sfærer, hvorimod den jødiske sjæl har hellig oprindelse.”
  Kilde: Jewish Fundamentalism in Israel af Dr. Israel Shahak og Noorbert Mezvinsky s. 60

  – Han anses ganske enkelt for at være den mest indflydelsesrige jødiske figur i det 20. århundrede. Han skabte Chabad Lubavitch dynastiet som idag har 3.600 institutioner i over 1.000 byer verden over og er anerkendt af alle jødiske trosretninger osv. osv.
  Doktrinen om den ikke-jødiske sjæls sataniske ophav blev først udspecificeret af den øverste rabiner i Palæstina Isaac Luria (1534-1572), der også anses som ophavsmand til nutidens kabbalah.

  Disse utalelser kommer altså fra jødernes Qaradawier, ikke fra ligegyldige ekstremister.

  – Historisk set var den national-socialistiske anti-semitisme en MODREAKTION på denne tusind-årige jødiske supremacisme, men det er en lang historie.

  Kommentar by erik — 23. juli 2014 @ 12:42

 32. Nu lader det til at Inger Støjberg (V) vil “kikke” på sagen. Hvad hun ikke er klar over er at imamen er urørlig fordi, hvis han kan udvises og moskeen lukkes, så kan hver eneste moské i hele landet også lukkes, registreret som ikke-registreret!

  Kommentar by Santor — 23. juli 2014 @ 13:54

 33. #31 Erik.

  Dine nazikonspirationer er ret ligegyldige al den stund at du ikke ser voldelige jøder der farer rundt i landet og citere 440 år gamle tekster.

  Kommentar by Santor — 23. juli 2014 @ 13:59

 34. @32 Santor — 23. juli 2014 @ 13:54:

  “… hvis han kan udvises og moskeen lukkes, så kan hver eneste moské i hele landet også lukkes, registreret som ikke-registreret!

  Glimrende – Jo før vi viser muslimerne, at de er uønskede, des bedre

  Kommentar by Bevidst — 23. juli 2014 @ 14:00

 35. @33 Santor — 23. juli 2014 @ 13:59:
  Eriks jødeinfo er Ikke helt ligegyldig; Jo mere jeg kigger på den globale storkapital, særligt i USA, des flere jøder støder jeg på.

  Jeg er enig med dig i, at hr. og fru Hverdagsjøde ikke udgør et akut problem i Danmark, men på sigt må de vælge mellem af fraskrive sig jødedommen eller emigrere til Israel – Ikke assimilerede subpopulationer (grupper der alene gifter sig inden for egne rækker m.m.) er en tidsindstillet bombe

  Kommentar by Bevidst — 23. juli 2014 @ 14:12

 36. Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen vil, som en reaktion på imams udtalelser om at slå jøder ihjel lukke Grimhøjmoskeen i det vestlige Aarhus og have tjekket imamens opholdsgrundlag. (http://www.danskfolkeparti.dk/DF_vil_lukke_Grimh%C3%B8jmoskeen_efter_opfordringer_til_drab_p%C3%A5_j%C3%B8der)

  Det er da en start

  Kommentar by Bevidst — 23. juli 2014 @ 14:57

 37. Bevidst

  Jøderne har altid været en berigelse af et samfund. Se på Nobelpriserne, hvor mange arabmuslimer har fået en Nobelpris i de sidste 30 år, og hvor mange jøder ?
  Det med at jøderne har med kapital at gøre, er rigtigt, men det er fordi, det var det eneste erhverv, der var tilladt for jøder i tidlig middelalder at udøve i kristne lande (det var forbudt for kristne at tage renter af lån fra andre kristne), så kunne man bruge de vantro jøder, for der var, på trods af religion, altid brug for pengeudlånere.
  Da den katolske kirke så, hvor meget jøderne tjente, ophævede man renteforbudet, og kirken selv blev en af de største ågerkarle, og jøderne blev bagtalt, nu var de jo blevet konkurrenter.

  Kommentar by Jørn Boye — 23. juli 2014 @ 16:00

 38. Til alle jødehaderne og hagekors-flasherne.

  I er lige så vanvittige som islams horder at ubehjælpelige religiøse tosser som Abu Bilal Ismail.

  Kommentar by Santor — 23. juli 2014 @ 17:12

 39. Til 37:

  Jeg har ladet mig fortælle at en del af grunden til tyskernes had
  mod jøderne var at mens tyskerne sultede og børn lå døde i gaderne,
  efter ww1, så sad jøderne på flæsket og lånte og solgte gavmildt til andre jøder mens tyskerne skulle betale vanvittige renter og priser.

  Ved du om der er noget om det, nu du ved så meget om jødernes
  forhold til pengesager? Hvis ja, så lyder det da ikke som nogen
  man vil dele samfundet med og/eller er en berigelse for andre end dem selv? Også selv om de ikke er voldlige som muslimer!

  Kommentar by Jesper — 23. juli 2014 @ 17:29

 40. Støjberg: Grimhøj-imam skal smides ud af Danmark

  http://www.bt.dk/politik/stoejberg-grimhoej-imam-skal-smides-ud-af-dan mark

  [ Ja, Inger – virkeligt fin ide, men vi vil altså se det i praksis, før vi tror det – den sædvanlige sludder for en sladder og de efterhånden obligatoriske rystede reaktioner holder altså ikke længere … Der skal helt andre boller på suppen nu, Inger … ]

  Af Thomas Nørgaard Andersen, Berlingske Nyhedsbureau Onsdag den 23. juli 2014, 16:36

  Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg (V), vil hurtigst muligt se på, hvilke konsekvenser det skal have for imamen Abu Bilal Ismail at opfordre til drab på jøder. Det gjorde han ved en prædiken forrige fredag.

  Inger Støjberg vil først og fremmest have imamen udvist fra Danmark.

  »Jeg tager skarpt afstand fra det, der foregår i og omkring Grimhøjmoskeen. Jeg mener, Abu Bilal Ismail kaster skam over islam ved at skubbe sin tro foran sig i den fuldstændig forkvaklede kamp, som han fører mod vestlige værdier,« siger Inger Støjberg og fortsætter:

  »Vi skal nu kigge på, om hans udtalelser er inden for lovens rammer, og det tror jeg ikke, de er. Så vil han kunne straffes for sine udtalelser. Derefter skal vi have undersøgt, hvilket opholdsgrundlag, som han befinder sig i Danmark på. Kan [!!!] han smides ud af landet, så synes jeg, at han skal pakke sine ting, for han hører ikke til her,« siger hun.

  [ Hvorfor har I overhovedet lukket ham og hans ekstreme venner ind i landet, Inger? Hvem har givet opholdstilladelserne uden at stille skrappe betingelser til dem og sætte hårde grænser op for deres ageren her i landet? ]

  ————————————————————–

  DF overtrumfer med krav om en moské-lukning :D

  http://www.b.dk/politiko/df-kraever-moske-lukket-efter-praediken-om-jo ededrab

  DF kræver moske lukket efter prædiken om jødedrab

  Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau
  23. juli 2014, 09:28

  Dansk Folkeparti kalder to ministre i samråd, efter en imam fra Grimhøjmoskeen har prædiket for drab på jøder. Moskeen bør lukkes, mener partiets udlændingeordfører.

  Luk moskeen, tving dem til at betale alle offentlige midler tilbage og undersøg muligheden for at udvise den danske imam, Abu Bilal Ismail.

  Sådan lyder den række af sanktioner, Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen (DF), mener bør blive iværksat, efter at det tirsdag kom frem, at Abu Bilal Ismail, der er tilknyttet Grimhøjmoskeen i det vestlige Aarhus, i en fredagsbøn har opfordret til drab på jøder.

  Læs også: Moské kulegraves efter fusk-anklager

  Nu må det være slut med blød snak, mener udlændingeordføreren.

  »Vi kan ikke bare blive ved med at tale om tingene, den her moske har tidligere været med til at sende unge mænd med muslimsk baggrund til Syrien for at kæmpe hellig krig. Nu går det ikke længere for Grimhøjsmoskeen, der har været involveret i en række uheldige ting,« siger Martin Henriksen.

  Kommentar by Bjovulf — 23. juli 2014 @ 17:55

 41. #37 Jørgen Boye sagde:

  “Det med at jøderne har med kapital at gøre, er rigtigt, men det er fordi, det var det eneste erhverv, der var tilladt for jøder i tidlig middelalder at udøve i kristne lande (det var forbudt for kristne at tage renter af lån fra andre kristne), så kunne man bruge de vantro jøder, for der var, på trods af religion, altid brug for pengeudlånere.”

  Så de stakkels, forfulgte og undertrykte jøder var “tvunget” til at agere bank for konger og fyrster? – Du kan godt høre den ikke er helt gennemtænkt ikke?

  Nej, jødernes bank-iver og finans-racisme er en religiøs pligt – Tag blot et kig på forsiden af det såkaldte Leningrad Kodex – den første originale jødiske bibel.

  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leningrad_Codex_Carpet_page_e.jpg

  Her finder du 10 sætninger fremhævet som de aller vigtigste – og den ene af dem lyder:
  “Du skal låne ud til mange Goyim, men aldrig selv låne, Herren vil gøre dig til hovedet og aldrig halen. Du skal altid være over dem, aldrig under dem”

  Kommentar by erik — 23. juli 2014 @ 18:28

 42. <Denne video er ikke længere tilgængelig, fordi den YouTube-konto, som videoen er forbundet til, er blevet lukket. <

  Nogen der ved hvorfor ?

  Kommentar by Spinner — 23. juli 2014 @ 19:08

 43. Har fundet ud af det ! :)

  Denne konto er blevet lukket på grund af gentagne eller alvorlige overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet og/eller krav vedrørende krænkelse af ophavsretten.

  Kommentar by Spinner — 23. juli 2014 @ 19:10

 44. Tysk politi undersøger Aarhus-imam for jødehad

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4935567.ece

  Kommentar by Link — 23. juli 2014 @ 19:36

 45. @erik
  Gaaab – hvis du ellers er døbt og dermed kristen gælder det også for dig – så prøv lige at læse din bible:

  Femte Mosebog kapitel 28 v12-14

  “Herren vil åbne sit gode forrådskammer, himlen, for dig og til rette tid give dit land den regn, det behøver, og velsigne al din gerning,

  så du kan låne ud til mange folk og ikke selv skal låne. Herren vil gøre dig til hoved, ikke til hale; du vil stadig komme højere op, ikke længere ned,

  hvis du lytter til Herren din Guds befalinger, som jeg giver dig i dag, og omhyggeligt følger dem, så du ikke viger til højre eller til venstre fra noget af det, jeg i dag befaler jer, og følger andre guder og dyrker dem.”

  Antisemitisme er en grim ting!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. juli 2014 @ 23:27

 46. #45
  Jørgen det er ikke anti-semitisme, det er semitisme.

  Meningen af den citerede passage er fuldstændig åbenlys udfra den ortodoxe jødiske bibel-oversættelse. og i det hele taget mose-pagten som helhed, at det er jøderne mod Goyim

  “28:1 And it shall come to pass, if thou shalt give heed diligently unto the voice of Hashem Eloheicha, to be shomer and to do all His mitzvot which I command thee today, that Hashem Eloheicha will set thee on high above kol GOYEI Ha’Aretz…

  28:12 Hashem shall open unto thee His otzar hatov, the Shomayim, to give the matar unto thy land in its season, and to bless all the work of thine hand; and thou shalt lend unto GOYIM rabbim, and thou shalt not borrow.
  28:13 And Hashem shall make thee the rosh, and not the zanav (tail); and thou shalt be above only, and thou shalt not be beneath; if that thou give heed unto the mitzvot Hashem Eloheicha, which I command thee today, to be shomer to do them;”

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy+28&version=OJB

  Kommentar by erik — 24. juli 2014 @ 00:30

 47. Nu er jeg ikke troende i den forstand, men det er da helt tydeligt hvad jesus mente om de de skriftkloge jøder, der netop opretholdte ovennævnte doktriner:

  “Jeres far er Djævelen, og I er villige til at gøre alt det onde, som han gerne vil have jer til at gøre. Han har altid været ude på at ødelægge mennesker. Han har sat sig op imod sandheden, og der findes ikke noget sandt i ham. Det er helt naturligt for ham at lyve, for han er ophavsmand til alle former for løgn og bedrag. Mig tror I ikke på, fordi jeg siger sandheden.”

  Kommentar by erik — 24. juli 2014 @ 00:58

 48. Dobbelt gaaaaab – Kære Erik kan du ikke forstå, at der er tale om NØJAGTIGT den samme tekst, som altaå også gælder for kristne.

  Femte Mosebog kapitel 28 vers 1:

  “Hvis du adlyder Herren din Gud og omhyggeligt følger alle hans befalinger, som jeg giver dig i dag, vil Herren din Gud OPHØJE DIG over alle jordens folk.”

  Og kan absolut ikke tages til indtægt for din vanvittige påstand om:

  “jødernes bank-iver og finans-racisme er en religiøs pligt”

  Det er netop den slags vrøvl, jeg betegner som antisemitisk – hvilket absolut ikke klæder Uriasposten.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. juli 2014 @ 09:22

 49. Det mest relevante spørgsmål lige nu er vel, hvorfor stort set ingen Danske politikere tager grundlovens paragraf 67 og paragraf 78 stk. 2 alvorligt?

  Luk Grimhøjmoskeen og foreningen bag. Luk HUT og “Kaldet til Islam”.

  Kom nu i gang. I Sverige er HUT forbudt. Hvorfor skal Danmark være mere politisk korrekt end Sverige?

  Kommentar by Sigwar — 24. juli 2014 @ 18:29

 50. […] Senere samme år da Journalisten.dk brugte ham imod Pia Kjærsgaard under parabolsagen, og så i 2014 da han under en prædiken opfordrede til mord på […]

  Pingback by Journalister er chokerede: Imam underviser muslimer om sharia i et lokale i en moské... - Document — 28. februar 2016 @ 17:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper