23. juli 2014

Lektor om Rundhøj-hærværk: “… ved at lave ballade viser de, at det her område styrer de.”

Valget mellem rød eller blå blok, virker ligegyldigt, hvis begge tror problemet med multikultur kan løses ved at skabe ‘en positiv fortælling’ om islamiserede områder. Fra Lokalavisen – Butik drejer nøglen om: Ballade og hærværk skræmmer kunderne væk.

“Manglende kundestrøm på grund af den megen ballade siden efteråret samt en masse hærværk på butikken er nu årsagen til, at Sadolin Farveland på Rundhøjtorvet i Aarhus har valgt at lukke forretningen pr. 1. december 2014. … Lørdag 12. juli mødte René Thulstrup ind til smadrede vinduer, og natten til onsdag 16. juli blev han ringet op af politiet, da der endnu en gang var smadrede ruder.

Vi er nødt til at lukke butikken nu. Vi har mistet omsætning, fordi folk ikke tør komme herop og handle,’ siger René Thulstrup…

[…]

Den adfærd, ballademagerne har vist i Rundhøj, er dog ikke atypisk, mener Jens Peter Frølund Thomsen, lektor i statskundskab ved Aarhus Universitet, som forsker i danskernes holdning til indvandrere.

Jeg tolker sådan på det, at det godt kan være en form for protest-adfærd. De unge føler sig trådt på, og nu vil de vise, at de ikke er helt magtesløse… Den slags uroligheder og ballademagere ses også meget i for eksempel England, hvor de unge synes, at de lever en kummerlig tilværelse, og ved at lave ballade viser de, at det her område styrer de.'”

(Scene fra Matrix, 1999)

“Det skal gøre, at beboerne i området har lyst til at handle og besøge torvet. Vi er blandt andet blevet inspireret af torvehandlen på Ingerslevs Boulevard. Esben og jeg håber, at det kan blive til virkelighed til september, og vi skal i det hele taget have skabt en positiv fortælling om Rundhøj.” (Christian Budde, Venstre – og Esben Kullberg, Socialdemokraterne)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58390/trackback

15 Comments »

 1. De værste er ikke de muslimske terrorister(hmm..der er vel ikke andre terrorister end dem), fordi dem er det jo helt legalt at forfølge og aflive med alle midler. De værste er god tone tosserne som desværre udgør ca. 80% af den danske befolkning og som tror, at bare ved at tale pænt til de røde og muslimske terrorister så bliver de til søde og rare små mennesker. Og ikke nok med det så har god tone tosserne fredet sig selv i klasse A., så det nærmest er blevet forbudt at sige god tone tosserne imod. Så den eneste måde vi kan redde vores land på er, at give god tone tosserne samme behandling som terroristerne, for det er lige præcis hvad god tone tosserne er.

  Kommentar by Fritz — 23. juli 2014 @ 02:01

 2. Arabere bør afskaffes.

  Kommentar by Nielsen — 23. juli 2014 @ 02:30

 3. “Jens Peter Frølund Thomsen, lektor i statskundskab ved Aarhus Universitet, som forsker i danskernes holdning til indvandrere.”

  Hvem forsker i holdningerne den anden vej? Er der nogen?

  Kommentar by BE — 23. juli 2014 @ 03:12

 4. “Christian Budde, Venstre – og Esben Kullberg, Socialdemokraterne” har mistet magten og kan ikke beskytte danskere mod deres importerede klienter, længere er den ikke.

  Kommentar by Josef K — 23. juli 2014 @ 03:20

 5. Fint nok med at skabe en positiv fortælling om Rundhøj. Det gøres simpelt ved at afskaffe multikulturen og ved at sende utilpassede fremmede hjem. Da det næppe er en politik, som hverken Christian Budde eller Esben Kullberg vil føre – ja, så må vi vælge nogle andre politikere til byråd, regioner og folketing.

  Kommentar by T. H. — 23. juli 2014 @ 11:09

 6. http://www.sn.dk/fredensborg/lettere-at-smide-kriminelle-ud-af-lejligheder/artikel/422661 23. juli 2014
  Hårdkogte ballademagere kan ikke længe blive smidt ud af én lejlighed i Kokkedal og få dage senere flytte ind i en ny lejlighed på den anden side af en cykelsti….

  Mon virkelighedens verden stadig kan omskrives med positive fortællinger?

  Og alle GUTMENSCHEN tror stadig, at det er dansk mentalitet, der er fremherskende i samfundet.

  HVOR ER BYDELSMØDRENE? Bliver de også smidt ud?

  Kommentar by tavsen — 23. juli 2014 @ 11:13

 7. Hvem forsker i holdningerne den anden vej? Er der nogen?

  Kommentar by BE — 23. juli 2014 @

  GODT SPØRGSMÅL svaret er nok et nedslående stort NUL

  Det må betyde, at de mener at vide resultatet, så det skal der ikke forskes i.

  Men så kommer alt som en overraskelse, grundet deres ukendskab
  http://videnskab.dk/kultur-samfund/dansk-kultur-og-lovgivning-udfordrer-skilsmisser-mellem-tyrkere
  23. juli 2014
  I skilsmisser mellem etniske tyrkere spiller landstilknytning en, for forskerne, uventet stor strategisk rolle…..

  Kommentar by tavsen — 23. juli 2014 @ 11:33

 8. @3 Kommentar by BE — 23. juli 2014 @ 03:12

  “Hvem forsker i holdningerne den anden vej? Er der nogen?”

  Der behøves ikke forskning den anden vej.
  Godhedsindustrien og gloriepudserne har givet feel-good resultatet på forhånd og vi “landsbytosser” kender allerede det rigtige facit og fakta.

  Kommentar by Neuhammer — 23. juli 2014 @ 11:43

 9. Nu mangler vi så at Christian Budde og Esben Kullberg skaber en positiv fortælling om nazismen og nordkorea. Alene udtrykket “at skabe en positiv fortælling” viser hvor desperate de er. Hvis noget er ondt er det ondt og hvis noget er godt er det godt. Men ikke for de to nuller, Christian Budde og Esben Kullberg. Hold fast hvor er de langt ude.

  Kommentar by Danskeren — 23. juli 2014 @ 16:18

 10. En dansk butiksindehaver giver op for hærværk.

  Det er etnisk udrensning, det behøver jeg ikke en forskergrad for at konstatere

  Kommentar by k.m. — 23. juli 2014 @ 16:42

 11. #9 Dansker, det kaldes socialkonstruktivisme.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. juli 2014 @ 18:45

 12. En højtuddannet(?)universitetslektor, som udtaler: “Jeg tolker sådan på det, at det godt kan være…”, burde have sine skolepenge igen. Er det virkelig standarden?

  Kommentar by Paulus — 23. juli 2014 @ 23:17

 13. Ingen integration/inklusion af de såkaldte flygtninge eller deres familiemedlemmer. De bør placeres på et “flygtninge”center, indtil de kan sendes hjem.

  Kommentar by Filip — 24. juli 2014 @ 09:15

 14. Den er rivende gal, og enhver kan efterhånden se det.
  Stop så den vanvidsimport, start alm grænsekontrol og lad Kr. Thulesen Dahl blive statsminister asap.

  Kommentar by CommonSenseNow — 24. juli 2014 @ 13:16

 15. Grænseovervågning må iværksættes. Samtidig skal der indføres et stop for ikke-vestlig indvandring. Desuden bør kriminelle udlændinge og asylshoppere/velfærdsmigranter ekspederes ud af landet.

  Kommentar by Filip — 25. juli 2014 @ 20:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper