27. juli 2014

Venstres Støjberg: Imam ‘kaster skam over islam ved at skubbe sin tro foran sig’ mod vestlige værdier

SF’s retsordfører Karina Lorentzen fortæller til Politiken, at hun er bekymret over radikaliserede israelske danskere, der vender hjem fra Gaza med “viden om hvordan man bruger et våben”. Man forventer ikke andet fra en tanketom folkesocialist, men idiotien smitter langt ind i borgerlige rækker. Herunder en hjerneblødning fra en kommende minister – Støjberg: Grimhøj-imam skal smides ud af Danmark.

“Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg (V), vil hurtigst muligt se på, hvilke konsekvenser det skal have for imamen Abu Bilal Ismail at opfordre til drab på jøder. Det gjorde han ved en prædiken forrige fredag. …

‘Jeg tager skarpt afstand fra det, der foregår i og omkring Grimhøjmoskeen. Jeg mener, Abu Bilal Ismail kaster skam over islam ved at skubbe sin tro foran sig i den fuldstændig forkvaklede kamp, som han fører mod vestlige værdier,’ siger Inger Støjberg og fortsætter:

‘Vi skal nu kigge på, om hans udtalelser er inden for lovens rammer, og det tror jeg ikke, de er. Så vil han kunne straffes for sine udtalelser. Derefter skal vi have undersøgt, hvilket opholdsgrundlag, som han befinder sig i Danmark på. Kan han smides ud af landet, så synes jeg, at han skal pakke sine ting, for han hører ikke til her,’ siger hun.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58533/trackback

21 Comments »

 1. Du kan ikke være “israelsk dansker”, lige så lidt som du kan være europæisk afrikaner eller kristen muslim. Det ene udelukker det andet.

  Kommentar by Henrik — 27. juli 2014 @ 15:55

 2. Det må være varmen.
  Støjberg plejer ikke at være bange for at sige sin mening, det her lyder lidt rodet og uovervejet.
  Islam er islam, selv om den bliver fortolket forskellig.

  For det første kaster Abu Bilal ikke skam over islam, han kalder bare en spade for en spade, og udpensler hvad islam egentlig er.

  For det andet, HVIS han kan smides ud af landet, skal man ikke pænt bede ham om at gå, nej han skal eksporteres ud af landet med næste svinetransport, det er jo så populært at sende svin ud af landet.

  Kommentar by k.m. — 27. juli 2014 @ 16:11

 3. Politikerne lyve så vandet driver, og deres intetanende vælgerkorps – der får de manipulerede nyheder gennem MSM – falder fortsat for det. Det gælder kun om at mele egen kage, spille det sædvanlige spil oposition mod oposition og så ellers bare have en karriere. Blæse være med landet.

  Kommentar by Lars B — 27. juli 2014 @ 16:31

 4. Støjberg aner intet om islam.
  Overført til kristendommen, så er det at sige, at man skal elske sine fjender, det samme som at kaste skam over kristendommen.
  Håbet om en fredelig fremtid svinder dag for dag.

  Kommentar by Menig 442 — 27. juli 2014 @ 17:13

 5. Så længe ingen ledende politikere gider sætte sig ordentligt ind i islam – bare sætte nogle uger af til det – er vi forsvarsløse over for islams løgne og manipuleren.

  De tror – ligesom Tøger Seidenfaden troede han kunne analysere Muhammedkrisen på gammel viden – de kan køre den hjem på almindelig sund fornuft.

  Støjbergs islam-rablerier er ved at blive en belastning for Venstre. Forleden beskyldte Søren Pind gud hjælpe mig Camre for at være ‘islamofobisk’. Dette er vores ledere!

  Kommentar by Josef K — 27. juli 2014 @ 17:46

 6. Og Karina Lorentzen lider af den udbredte idiotiske misforståelse, at der findes en balance, og at der er lige mange, og lige slemme idioter på begge sider, og at hun selv står på midten, med mormor-overblikket.
  Hun prøver i hvert fald at tegne sig selv ind i sådan et billede.

  Abu Bilal Ismail kaster skam over islam… hvad rager det Støjberg?

  Kommentar by mb — 27. juli 2014 @ 17:54

 7. Vi Danskere er så heldige at eje en ægte Dansk politiker der hedder Mogens Camre, der ikke er bange for at sige tingene som de er, en rigtig frihedskæmper, resten er levebrødspolitikere der kun tænker på hvor meget de kan hæve hver måned fordi de føler at de er pengene værd, på grund af disse taberpolitiker er det Danske samfund ved at bukke under for den importerede indavl af fætter/kusine korandyrkende undermennesker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. juli 2014 @ 17:58

 8. Karina Lorentzen lyder småsløj, den problematik hun beskriver eksisterer ikke – det ved enhver idiot.

  Kommentar by Johnson — 27. juli 2014 @ 18:17

 9. Inger Støjberg, en masse støj, ingen handling!
  Jeg ved ikke hvor mange harmdirrende udmeldinger Inger Støjberg er kommet med, men det er en del, både mens og efter at Venstre havde regeringsmagten. Men en ting er sikkert, hun foretager sig intet!

  Karina Lorentzen, hvornår har vi oplevet danske jøder opfører sig voldligt? Derimod ser vi flere og flere episoder hvor muslimer overfalder og forudlemper jøder.

  Kommentar by Robert R — 27. juli 2014 @ 18:27

 10. Støjberg får mig til at tænke på David Cameron, som efter nedslagtningen af Rigby udtalte, at handlingen var et angreb på islam.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 27. juli 2014 @ 18:34

 11. Hvor er det forstemmende at vore magthavere er så lallende naive.
  At påstå at imamens udtalelser er et angreb på islam, er det samme som at ville påstå at når en nazist sagde heil hitler, var det et angreb på nazismen.

  Kommentar by Danskeren — 27. juli 2014 @ 18:57

 12. @Polka Charlie – En riffel er bare svær at få ned i en lomme når man er ude at gå.

  Kommentar by thatcherite — 27. juli 2014 @ 22:02

 13. Det forvirrede Venstre kan danskerne (heller) ikke stole på, der er pt. kun DF som eneste seriøse mulighed for krydset, og derefter ellers kun krydse fingre og håbe på det bedste.

  Kommentar by Lars B — 27. juli 2014 @ 22:42

 14. Kaster skam over islam. Pakke sit gode tøj og gå… Dansk-israelere der er blevet radikaliseret og krigsliderlige…

  Hvad fanden er det for nogle pattebørn vi er omgivet af?

  Kommentar by Iznogut — 28. juli 2014 @ 01:01

 15. Det vender sig i min mave hver gang jeg hører nogen vende tilbage fra krigen i Syrien, beskrevet som værende dansker. Men, noget helt andet. Noget godt er der da kommet ud af truslen i Norge, de genindførte paskontrollen. Hvis det ikke er det største bevis på at kontrollen burde genindføres i alle lande, så ved jeg ikke. Man genindfører vel ikke noget, hvis det ikke virker? Her har de EU ivrige da begået et selvmål.

  Kommentar by Lightmann — 28. juli 2014 @ 06:24

 16. Karina Lorentzen må vågne op hver dag og tror at det er den første april.

  Kommentar by Ole — 28. juli 2014 @ 07:17

 17. Inger Støjberg er nu kommet med en udmelding om at muslimske indvandere, der ikke vil Danmark, er skyld i at sammenhængskraften er i fare.
  Der er aldrig godt når politikere i sommervarmen bombastisk går ud med selvfølgeligheder. Sammenhængskraften har været langsomt men sikkert i opløsning de sidste 20-25 år og er i dag væk for store dele af danskerne. Vi har de sidste 20-25 i stigende grad være til grin for vores egne skattepenge. Den skat vi betaler er efterhånden en skat vi betaler for at muslimer skal lade os i fred, det kaldes jhizya.

  Kommentar by Robert R — 28. juli 2014 @ 08:45

 18. Jeg har lidt svært ved at se at Inger Støjsender skulle have større autoritet med henblik på tolkning af islam end imamen fra Grimhøj…

  Kommentar by Vagn Henning — 28. juli 2014 @ 10:12

 19. Abu er gal….

  Kommentar by ivan johansen — 28. juli 2014 @ 10:28

 20. Det er ikke blot politikerne som er uvidende, naive og ligeglade. Det er befolkningen som sådan.
  Danmark er en kræmmernation. Vores materielle velfærd vil altid gå forud for alt andet. Selv vores tro og frihed. Derfor ser der ud i landet som der gør; og derfor vil vi også tabe til Islam.

  Kommentar by skræp — 29. juli 2014 @ 07:52

 21. Jeg vælger at tro, at Inger Støjberg ikke tør sige det hun gerne ville, og derfor pakker sit synspunkt ind i denne tåbelige bemærkning om islam og imamen. Selv om debatten har flyttet sig en del siden indstrømningen tog fart, er den fortsat betændt og vil være det til den dag borgerkrigen bryder ud.

  Kommentar by jan mølgaard — 29. juli 2014 @ 22:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper