2. august 2014

Baggrund for skud: Islamist fandt manden bag Syrienblog med brug af ‘intensive computer skills’…

Selvom man godt kan blive lidt vemodig, når man ser på demografiske fremskrivninger, så er der trods alt også forhold der indikerer at Danmark vil forblive dansk, trods politisk kamp for det modsatte. Det tog ikke Uriaspostens hof-researcher mange minutter finde manden bag Syrienblog, som udover at være pæredansk er det nærmeste man kommer en politisk idiot. Fra Politiken – Familie blev beskudt på grund af uheldig adresse.

“Siden 23. april har politiet undret sig over, hvorfor der pludselig en sen aftentime blev skudt med skarpt mod en villa i en idyllisk landsby lige uden for Skanderborg. … Familiefaren blev første gang udpeget som bagmand bag Syrienblog i november sidste år, da en bruger på Facebook skrev, at han endelig havde fundet ud af, hvem der stod bag hjemmesiden.

‘Ved hjælp af intensive computer skills har jeg bustet den bagmand, som ingen kunne finde frem til, hahaha’, skrev han.

I opslaget, som hurtigt begyndte at sprede sig blandt danske islamister, var der navn, adresse og telefonnummer på familiefaren ved Skanderborg og et billede af familiens hus. Fem måneder senere blev der affyret flere skud mod villaen. …

Meget tyder på, at familiefaren blot blev kædet sammen med Syrienblog, fordi familien bor på en uheldig adresse.

Hvis man vil forsøge at finde ud af, hvem der står bag en hjemmeside, findes der et utal af gratis sider på internettet til formålet. En af dem hedder ’www.ip-tracker.org’. Hvis man her indtaster adressen på Syrienblogs hjemmeside, ledes man videre til et Danmarkskort, hvorpå der er placeret et ikon, der forestiller et hus. Zoomer man helt ind på kortet, kan man se, at huset er placeret uden for Skanderborg. Der, hvor den beskudte familie bor.

Firmaet, som hoster Syrienblogs hjemmeside, vil ikke afsløre, hvor deres kunder holder til, men fortæller, at søgemaskiner som IP-tracker.org slet ikke peger på, hvor ejerne af en bestemt hjemmeside bor, men blot hvor de servere, som hoster den specifikke hjemmeside, er placeret.

… G. Gloria, som arbejder i den tekniske afdeling hos firmaet bag IP-Tracker, fortæller, at søgemaskinen ofte kun har information om, hvilket land en hjemmeside stammer fra. I de tilfælde placerer firmaet altid det lille ikon på det samme, men tilfældigt udvalgte, sted i Danmark. Lige ved Skanderborg.

Oploadet Kl. 14:44 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58743/trackback

7 Comments »

 1. Hvis det fremgik af salgsmateriale for en ejendom i Danmark, at den var “tilfældigt udvalgt” som adresse for tusinder af hjemmesider af enhver tænkelig art, ville denne ejendom være usælgelig. Folk med en lille smule omløb i hovedet ville ikke engang bo der gratis.

  Spørgsmålet er derfor, om firmaet IP-Tracker kan tillade sig at pege på denne “tilfældigt udvalgte” adresse uden at pådrage sig et kæmpestort erstatningsansvar.

  Kommentar by Crass Børsting — 2. august 2014 @ 15:11

 2. -> Crass Børsting

  Det er jo blot en prik som ikke peger på en eksakt lokalitet.

  Kommentar by Kim Møller — 2. august 2014 @ 15:14

 3. #2 Kim Møller.

  Prøv at forklare det til en indvandre med “intensive computer skills” :)

  Kommentar by Santor — 2. august 2014 @ 17:09

 4. Hehe, Kim Møller, det er sgu lidt sjauwt det her :). Intensive computerskills og attentat-skud med sædvanlig milimeter-præcision. For helvede nogle mennesker er bare inkompetente.. :)

  Kommentar by Morten — 2. august 2014 @ 17:26

 5. @4 Morten — 2. august 2014 @ 17:26:
  Ja, men radigale koner, humanister og andre, der ikke hviler i egen sjæl, falder gang på gang for muslimernes mundlort og opblæsthed. Og så længe disse afsporede, tomme tønder er ved magten, har vi andre et problem, da det er dem, der administrer vore fælles ressourcer

  Kommentar by Bevidst — 2. august 2014 @ 19:37

 6. Kim – er du sikker på det med at enkelt vesntreorienteret står bag syrienblog?
  Omtalte blog er ganske velinformeret. Især når det gælder de dræbte islamister på dansk pas.

  Kommentar by Ole — 2. august 2014 @ 22:27

 7. -> Ole

  “Kim – er du sikker på det med at enkelt vesntreorienteret står bag syrienblog?”

  Jep ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 3. august 2014 @ 00:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper