3. august 2014

Reda Zamzam: Hamas er ikke terrorister, Israel bomber kun af ondskab, jøder styrer økonomien…

Da libanesiske Reda Zamzam var professionel bokser, blev han lejlighedsvis markedsført som en rollemodel for unge fra Brabrand. Sidste søndag talte han ved en palæstinensisk demonstration i Århus, formentligt foranlediget af en 7-8 minutter lang monolog han lagde på Facebook ugen forinden. Det er artige sager.

Reda Zamzam, tidl. bokser: Israel startede med at bombe Gaza. Hamas er militæret for Gaza. Hamas er ligesom et militær. Danmark har sit militær som forsvarer Danmark, hvis nogle skulle bombardere Danmark, så har Danmark et militær der forsvarer det her land. Hamas er militæret i Gaza.

… børn der leger fodbold på stranden bliver slagtet af israelere. Den slags gør Hamas jo ikke. De forsvarer blot sig selv. De vil ikke ligge sig ned.

… det er kun civile. Ikke nogen Hamas er blevet slagtet. Jov, måske en… Hamas er ikke nogle terrorister. Hamas er soldaterne for Gaza. Det er vores soldater. Ligesom Israel har soldater der skal forsvare Israel, så har vi da også soldater der skal forsvare os. Hvem er de rigtige terrorister her? Er det Hamas eller er det Israel. …

Der er ikke nogen der skal fortælle mig at det er gensidigt, når Hamas smider en bombe tilbage. Det er for ikke at ligge sig ned. Men har vi dræbt nogen. Har de kunne skade nogen? Hjemmelavede fusede raketter. Det er jo fuldstændig skørt at folk ikke kan se de er Hamas, Israel der er terroristerne her. Det er Israel der slagter folk. Det er Israel der uden hjerte smider en bombe på fire unge fodboldspillere…

… Giv Jeres støtte til de mennesker der boede i Palæstina indtil 1946… Støt det land der ikke har gjort nogen som helst noget. Det er Israel der gentager Hitlers massakre. Det er Hitler der gentager Hitlers, ja lad os bare sige at Hitler er født igen. Han er opstået fra de døde mand. Hitler er kommet tilbage. Hitler er Netanyahu og Israel, der slagter folk, uden hjerte…

(Reda Zamzam på Facebook, 20. juli 2014)

“Ders tid kommer de forbandet Zonister” (Reda Zamzam, 22. juli 2014)

“De bomber kun af ondskab og dræber civile uden at tøve…” (Reda Zamzam, 28. juli 2014)

(Reda Zamzam på Facebook, 22. juli 2014)

Oploadet Kl. 01:51 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58760/trackback

32 Comments »

 1. Hjernevasket og hjernedød er de første ord, der falder mig ind.

  Han var også en primitiv bokser, busede frem og slog vildt og impulsivt. Mødte han en begavet modstander, fik han bøllebank. Mod slutningen af karrieren agerede han boksebold.

  Han havde dog mere mod og mandshjerte end Hamas, de feje hunde, der skjuler sig bag kvinder og børn…

  Kommentar by Jern Henrik — 3. august 2014 @ 04:05

 2. Lektiecaféen kom for sent.

  Kommentar by Hakket roe — 3. august 2014 @ 04:08

 3. Det er desværre ikke intelligensen der styrer de såkaldte skatteyder betalte islamiske rollemodeller, men på den anden side så lykkes det ham jo nok at lokke et dusin islamiske terrorister fra Danmark til at drage i hellig krig i Gaza, i rollemodellens hjernevaskede tankegang så er Israelerne kapitalister og i samarbejde med de kommunistiske socialister skal Jøderne for alt i verden udryddes, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. august 2014 @ 04:12

 4. Når vi nu taler folkeskole reformer, så er det på høje tid. Hvis denne borger har gennemgået hele folkeskole forløbet, kunne jeg godt tænke mig at interviewe hans skolelærere, om hvordan de syntes det spiller?

  Kommentar by Hans01 — 3. august 2014 @ 04:15

 5. Rollemodel betyder skatteyder betalt småsvindler.

  Kommentar by Hans01 — 3. august 2014 @ 04:16

 6. Så lige mandens stave evner, som en 10 årig.

  Kommentar by Hans01 — 3. august 2014 @ 04:18

 7. Hvornår har man sidst læst eller hørt noget konstruktivt og dybt fra en muslim på Facebook? Andet end det sædvanlige ævl, og manipulation, offerrolle? Det er så uendelig spild af tid at prøve at forstå disse primitives logik og tankegang. De befinder sig på et andet stadie end os. Eller de flest af os herinde :P.
  Det siger også sig selv med sådan en kultur og ideologi. En del af deres mentale og personlige udvikling er dysfunktionel.
  Som så giver sig udslag når de forsøger at være objektive, eller udtale sig om muslimer og islam på en kritisk måde. Ofte misser de fuldstændig de vinkler kritiske øjne ser, fordi hele deres tankegang, deres personlighed har gennemgået en negativ/forkert udvikling.

  Hvor mange halvhjerner og sinker har vi ikke læst som ytrer sig på facebook om “muslimske” emner, feks Israel, Islam, Syrien, racisme osv? Det er oppe i hjernen den er HELT gal, det må være tydeligt for enhver. Hele den islamiske verden er en lang katastrofe fra ende til anden, så tror da pokker at vi ser resultatet hos de danske muslimer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 05:51

 8. Palæstinensiske mænd er mere end dobbelt så kriminelle som andre mænd, har det tidligere været fremme, så hvis palæstinenserne ønsker sympati fra den danske befolkning, burde de starte med at opføre sig ordentligt og tænke lidt på ofrene for vold og overfald.

  Kommentar by J — 3. august 2014 @ 08:19

 9. http://www.sn.dk/verden/malmoe-rabbiner-angrebet-med-flaske-og-cigarettaender/artikel/424843

  Kommentar by tavsen — 3. august 2014 @ 08:48

 10. Jeg har så uendeligt svært ved at stole på en muslim.
  Hvor ofte ser jeg ikke en mørk og direkte ondskabsfuld facade? Deres religion/kultur opfostrer dem i HOBETAL.
  Det må satme være svært at finde “rollemodeller” blandt muslimer. Det her går selvfølgelig galt før eller siden. Du kan ikke have et så stort og stadigt voksende parallelsamfund i lille Danmark.
  Den er fuldstændig gal oppe på første hos mange af dem. Vi snakker jo en befolkning der på visse planer mentalt og åndeligt lever for flere hundrede år siden.

  Det er fyldt med så mange selvmodsigelser og absurditeter.
  Bare deres(hvem de så end er) udstråling får mig ofte til at tænke at den er hvis ikke helt gal så meget gal.
  Selvfølgelig er de mennesker som du og jeg, det er ikke det. Det er åndeligt og kulturelt. Jeg ville meget gerne se feks 100 eller 1000 muslimer fra alle mulige lande, men helt fra spæd leve isoleret på feks i et land eller en anden planet helt isoleret fra os andre, blot for at se udviklingen.
  Hvor kunne jeg godt tænke mig at se den slags eksperimenter. Jeg har brug for at vide hvad er op og ned hos disse mennesker.
  Om der er sket noget genetisk, op et hjernemæssigt plan permanent, eller der ikke er andet galt end at de lever i et forkert miljø(forkert for os nok ikke dem).

  Det er umuligt at finde ud af om arabere og afrikanere og andre muslimer ville udvikle sig på samme plan som hvide feks, hvis man sætter dem sammen helt fra spæd i et lukket miljø.
  Jeg ved ikke om det er ligesom i Lord Of The Flies, har den men har ikke set den.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 08:58

 11. Konflikten mellem Israel og de såkaldte palæstinensere løses kun ved at omverdenen lader Israel ordne sine ustyrlige naboer selv og lader det tage den tid det tager.

  Man må IKKE forvente fred hvis der forhandles våbenhvile hver anden dag, det trækker kun pinen i langdrag.

  Hitler Tyskland kapitulerede også kun fordi den mødte massiv militær overmagt, det kan Israel også nemt gøre ved Hamas men halalhippierne forhindrer det gang på gang.

  Kommentar by k.m. — 3. august 2014 @ 08:59

 12. Zam Zam var udelukket fra boksning i fire år på grund af en grim knock-out, og hvad der lignede en hjerneskade på skanninger.
  Zam Zam gav ikke op, og blev ved med at få foretaget nye MR skanninger, i håbet om at få lov at bokse igen. Zam Zam fik endelig lov til at bokse igen, og blev knock-outet to gange yderligere..

  Kommentar by Geert — 3. august 2014 @ 09:21

 13. Det bedste ville uden tvivl være hvis Israel fik både Vestebredden og Gaza fuldstændigt. Repatrier de såkaldte palæstinensere overalt i den arabiske verden. Det ville være en glædens dag den dag det sker, at Israel et jødisk Israel vel og mærke, helt og aldeles overtog disse 2 landstykker og blev til det ægte Israel.
  Til helvede med en 2 deling af området. Hvorfor skulle jeg NOGENSINDE støtte disse arabere eller andre arabere for den sags skyld?
  For min skyld skulle alle arabiske lande renses for arabere, dvs repatrieres ikke dræbes selvklart. Ikke som islamisterne gør, nemlig etnisk udrenser alle og enhver de ikke bryder sig om.

  Israel havde gaza tror det var i 20-25 år, og der udviklede det sig i meget positiv retning. Araberne fik det desværre tilbage, og det gik af HELVEDES til. Ligesom alle andre områder hvor de får råderet, feks i Danmark. DE overtager og katastrofen indtræder stille og roligt. De lever jo på et primitivt og tilbagestående plan, så resultatet er også derefter.
  Det kunne ikke rage mig mindre om nogle arabere har boet der i 50-100 år. Selvfølgelig i en ønskeverden skulle INGEN fraflytte et sted de har boet så mange år. Men vi lever IKKE i en ønskeverden. Vi har ikke råd til at lade Islam(og det gør vi så alligevel uanset hvad jeg håber) ekspandere og erobre territorier. Hvorfor fortjener arabere og andre muslimer territorier og lande? Nej INGEN lande er noget nogen har krav på. De er gennem årtusinder erobret og omdannet. Men de er imaginære disse grænser.
  Okay det er ikke så heldigt hvis man ønsker at bevare Danmark dansk. Men man MÅ erkende at alle kulturer og religioner ikke har en 100% ret til noget som helst land eller territorium. Hvorfor? Fordi vi som mennesker har vedtaget det?
  Det er menneskeskabt. Det er meget praktisk, det er også smart biologisk og evolutionært osv. Men i sidste ende en menneskeskabt konstruktion.
  Israel er for den sags skyld også en konstruktion ligesom Danmark. Flere tusinde år gammel ja.

  Jeg ønsker alle arabere incl gaza-araberne et godt og fantastisk liv.
  Jeg bryder mig ikke om langt hovedparten af dem, men et godt liv fortjener ALLE som udgangspunkt.

  Det er ikke fordi mennesker overalt i verden ikke fortjener det. Men virkeligheden er ikke utopi, den er grum og grim og ondskabsfuld og hård.

  Hvorfor skulle jeg nogensinde støtte en fiktiv “palæstinensisk” stat? Det er jo bare en våd utopisk vestlig drøm i virkeligheden. Det er ikke engang en arabisk drøm, andet end når den kan bruges i islamisk propaganda-øjemed. De vil skide deres “brødre” et stykke når det kommer til stykket. Ligesom de har gjort i årtier overfor deres pal. brødre. Man kan jo selv kigge på deres 50-60 årige flygtningehistorie, eller hvor mange år den har været. De har slagtet pal. arabere, puttet dem i lejre, undertrykt dem, ikke givet dem statsborgerskab, lukket grænserne feks Egypten. Og alligevel så holder vesten primært og udelukkende dybest set fast i denne våde palæstinensiske drøm. Et eller andet fantasiprojekt.
  Og sådan er mennesker desværre. Fastlåst i mønstre og fantasier og utopier.
  Eu er vel også en våd vestlig politisk konstruktion, der aldrig kan realiseres for alvor. Måske er det gjort af samme utopiske stof, hvad ved jeg.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 09:26

 14. Endnu en vantro — 3. august 2014 @

  Muslimer er nødt til at lyve, ellers passer koranen ikke, og deres verden falder sammen.

  Derfor fremkommer deres mange selvmodsigelser. For de er ude af stand til at reflektere over nogetsomhelst.

  Kommentar by tavsen — 3. august 2014 @ 09:35

 15. @Tavsen
  Det skal nok passe. Det er en sandhedsmanual man bruger, for at spejle og reflektere alt. Ligesom andre religiøse for den sags skyld. Hvad mener “gud”. Hvad siger “gud”.
  Men det burde da ikke være SÅ svært at komme frem til hvor usandsynligt det er at man er guds udvalgte folk.

  Det er lidt svært for mig helt at sætte mig ind i deres hjerner, når jeg aldrig selv har været religiøs. Eller er blevet indoktrineret i en bestemt ideologi.

  Men ja reflektion og kritisk tankegang er noget helt fundamentalt langt de fleste muslimer mangler. Jeg kommer til at tænke på gymnasieelever. Når det kommer til naturlære og evolution og den slags, falder mange muslimer i “fælden”. Så stopper deres kritiske tankegang og reflektion, netop som du siger fordi deres verdensbillede så vil krakelere. Lidt ligesom DR, hele denne røde venstreorienterede konstruktion ville krakelere og falde, skulle de evne at reflektere og se kritisk på deres propagandasender.

  Kunne da være spændende at se og læse om muslimer og deres (manglende) reflektion ift Islam. Sådan noget kunne jeg godt tænke mig blev sendt vidt og bredt på de danske kanaler. Det er vel så aktuelt som det kan være, i denne brydningstid. Hvor en masse konflikter og sammenstød og barrierer og grænser bliver ændret og brudt i det danske samfund. Meget står for fald.

  Og hvorfor ikke undersøge Islam og muslimerne til bunds, sætte dem under et særdeles kritisk lys? Oplyse danskerne og gøre det synligt hvad vi har med at gøre. For better or for worse. Lad folk få den ufiltrerede og ucensurerede sandhed/virkelighed, så skal folk sgu nok selv danne sig deres egne konklusioner.
  Jeg ved i hvert fald hvad jeg tænker når jeg ser facebook-profiler som ZamZams.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 10:16

 16. Dette indlæg forstod jeg ikke pointen med.

  Kommentar by Mulihatten — 3. august 2014 @ 10:38

 17. @mulihatten hvis det er mig du hentyder til, så går jeg ofte meget “frit” til værks. Dvs jeg hopper rundt i øst og vest. Det er ikke særligt stramt struktureret for at sige det mildt :).

  Faktisk så bliver jeg gang på gang “overrasket” over hvor meget ulogisk ævl den gennemsnitlige araber lukker ud på diverse hjemmesider. Det er de mest hullede logiske slutninger de kommer med. Det er fordi det er stærkt farvet igennem nogle ideologiske briller, der har MANGE mangler for at sige det mildt.

  Måske prioriterer man ikke kritisk tankegang særligt meget i de arabiske miljøer hvad ved jeg.
  For når jeg læser deres syn på muslimer og Islam, så er det som at læse en 5-6 årigs refleksioner, for at være lidt grov. Dele af logikken og tankegangen virker til at være låst fast på et tidligt plan.
  Jeg tænker også stadigvæk over hvorfor de får langt dårligere resultater i folkeskolen feks. De hænger i langt højere grad efter. Det er klart at familien har en STOR del at sige. Deres miljø, opvækst, familie og venner.

  Jeg tror ikke på integration aldrig nogensinde. Det er heller ikke engang særligt sundt. Hvordan vil du feks integrere arabere for alvor i Danmark? Hvordan? Du skal ændre så mange fundamentale forhold, at de mister deres identitet helt og holdent.
  Lad dem opføre og tænke og være som de vil, og lad os andre blive fri for dem. Det er bedst for alle parter.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 10:47

 18. Muslimer: Hvad er det for nogle størrelser.?? Jeg kender dem ikke :)

  Man må formode at dette er et af naturens skabninger, med hænder og fødder og en slags hjerne, med øjne og mund, denne skabning, der biologisk set tilsyneladende er formet på helt samme måde som os, men har alligevel en helt anden karakter, det minder om et menneske, har menneskelige træk – Men åndeligt og sjæleligt står den lavere end noget dyrs.

  I dets indre væsen, er der et grusomt kaos af vilde, hæmningsløse lidenskaber:
  En usigelig trang til at ødelægge, nasse og voldtager, det mest primitive begær, et utilsløret gemenhed, løgnagtige og tyvagtige.
  Et Undermennesker fremkommet af indavl INTET ANDET.
  ———
  Sålænge Islam og muslimerne er her i Danmark er grundloven overtrådt.
  Islam er SEXfikceret og pædofilistisk. Ud med lortet.

  Kommentar by sindsro — 3. august 2014 @ 10:50

 19. @Sindsro hvad du siger passer. Det er åbenlyst. Spørgsmålet er hos hvor mange? Er det 100 er det 1000 er det 10.000 er det 100.000 er det 1.000.000. Det gælder, bare for retfærdighedens skyld, alle mennesker. Vi finder samme træk og mangler hos alle, det vi skal finde ud af hvor mange det drejer sig om, og om der er nogle klare træk og røde tråde, der giver anledning til at konkludere en større sammenhæng.

  Når nu myndighederne og det officielle Danmark ikke ønsker at undersøge det, ja så må andre jo gøre det.
  Der er en masse tal og statistikker som censureres og holdes skjult. Og med rette for den del, desværre slører det så bare de ubehagelige sandheder.
  Medierne deltager også i mørkelægningen. Det gør Uriasposten til gengæld ikke, men dette medie er jo blot et medie der videregiver andres historier og artikler, og reflektere og kommenterer dem.
  Dette her skulle være en avis på lige fod med Politiken og EB. Så ville der ske ting og sager.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 11:18

 20. Som en ven af mig, tidligere præst sagde det : islam er opfundet i helvede.
  Muhamedanere er ganske enkelt onde.
  Ondskab er en realitet, hvad mange tilsyneladende har glemt.
  reda zamzam er så fyldt af ondskab (ondskabsfuld) at der ikke mere er noget menneskeligt over ham.

  Kommentar by Danskeren — 3. august 2014 @ 12:09

 21. @13 Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2014 @ 09:26

  “Repatrier de såkaldte palæstinensere overalt i den arabiske verden.”

  Du gør regning uden vært.
  Der er ingen, absolut INGEN i den arabiske verden der vil have palæstinenserne. Det er dem der ligger aller lavest på araber “rang-listen” over araberbefolkning, dernæst kommer jordanere.

  Kommentar by Neuhammer — 3. august 2014 @ 12:59

 22. 13. Det bedste ville uden tvivl være hvis Israel fik både Vestebredden og Gaza fuldstændigt.

  Det ER Israelsk, og det har det alle dage været, endda 2000 år før Islam kom til.
  Verdensamfundet er galt afmarseret i den henseende.
  Israel hed under tiden Palæstina før romertiden skiftevis. derfor forvirringen i dag.
  Romerne ødelagde Israel under jødeopstanden i år 70 e.kr. jøderne blev da spredt for alle vinde, deporteret til romerrigets ydre provinser.

  Jerusalem (David´s by) blev grundlagt længe før romerriget opståen.
  Romerrigets opløstes ca. år 400 e.kr.
  Jøderne nåede ikke i de 226 år, at opbygge og indrette sig i det ødelagte israel inden vandalerne (Muslimerne) kom og stjal hele lortet, og nu siger de at det er deres. AL-Axa-Bylden blev bygget år 628 e.kr lige efter tyveriet.

  Jammen hvad sker der. ??

  Dvs. Jeg stjæler Kim Møller´s cykel, når jeg er muslim og Ifl. verdenssamfundet og koranen er det min. Det må jeg godt fordi Møller er vandtro. :) :)

  Sådan kan man blive ved og det er jo det muslimerne gør, indda efter Forbrydermanualens forskrifter.
  ——————–
  Israel havde gaza tror det var i 20-25 år, og der udviklede det sig i meget positiv retning. Araberne fik det desværre tilbage, og det gik af HELVEDES til.

  Korrekt. Og Ariel Charon gav araberne Gaza, med huse infrastruktur og det hele, således araberne kunne få deres eget (Hong Kong).

  Muslimer er ikke mennesker. de er Indavlede skadedyr alle til hobe, fordi Islam er uforenelig med grundloven, med dens usædelighed og vold (offentlig uorden).

  Kommentar by sindsro — 3. august 2014 @ 13:03

 23. Billedet:
  Det ville klæde ham, hvis han havde et X i panden.

  Her tænker jeg på hvordan man pelser en ræv hurtig og effektiv:

  Man tager et barberblad, og har ræven under armen og skærer et kruds i dens næse. Derefter sættes ræven på jorden,og man giver den et ordentlig spark i røven.
  Så skulle den være pelset. :) :)

  Kommentar by sindsro — 3. august 2014 @ 13:21

 24. Hmm, ham der det fritgående missil har lav flad pande = ingen frontallapper, hvilket gør, at han må karakteriseres som primitiv primat, i bedste fald en slags neanderthaler.

  At han så nok også har mistet en hel del tilbageværende hjerneceller ved boksning hjælper ham ikke just.

  At han i sit forvirrede indlæg ikke aner et pluk om Hamas understreger blot hans forvirring.

  For min skyld kan han og alle andre pestilensere i Danmark ‘hjemsendes’ til Pestilensistan, og så vil det være fint, om Israel taber et par bomber over områderne. Problem solved.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. august 2014 @ 13:36

 25. -> Sindsro

  “Dvs. Jeg stjæler Kim Møller´s cykel, når jeg er muslim og Ifl. verdenssamfundet og koranen er det min.”

  Min engang lækre Alans Bike Bix-beachbike står stadig rusten i kælderen uden luft. Da den stadig kunne køre drillede tyrkiske venner mig med køretøjet – de kørte naturligvis forskellige modeller af Audi. Tror ikke muslimer gør så meget i cykeltyverier. Ingen cykel giver streetcredit i ghettoerne.

  Kommentar by Kim Møller — 3. august 2014 @ 14:30

 26. Endnu en vantro — 3. august 2014 @

  Ingen grund til sætte dig ind i deres hjerner. Der er ikke plads.

  Hvis der fandtes selvstændig tænkende muslimer, ville de spørge sig selv?

  Hvordan kunne danskerne opbygge så godt et samfund, når de er vantro?

  Muslimer har haft den endegyldige sandhed i 1400 år, og hvad har det bragt dem??

  Kommentar by tavsen — 3. august 2014 @ 17:05

 27. @Geert 3. august 2014 @ 09:21

  “Zam Zam var udelukket fra boksning i fire år på grund af en grim knock-out, og hvad der lignede en hjerneskade på skanninger.”.

  Hjerneskade, forudsætter det ikke, at man til at begynde med har en hjerne, hvilket nok er noget tvivlsomt for Zamzam og en del andre muslimer?

  En hjernescanning hos en sådan ekstremt mindrebemidlet kan kun vise tomrum :)

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. august 2014 @ 18:10

 28. En så konstant krigsliderlig upassende og had-indpiskende ‘kultur’ der evigt opdeler alt og alle er slet ikke værd at samle på, ihvertfald ikke herhjemme, rendyrket muslimsk galskab på samlebånd…

  Kommentar by LarsB — 3. august 2014 @ 18:14

 29. Reda Zamzam kunne være blevet en fin bokser, men fuckede op. Nu fucker han så op igen. Send ham hjem til Hamas. I Danmark hører han ikke hjemme.

  Kommentar by Pelle Pik — 3. august 2014 @ 20:58

 30. 421 delinger

  Typer som Zamzam er desværre fremtiden, fordi danskerne ikke har nogen nosser.

  Kommentar by Pelle Pik — 3. august 2014 @ 21:00

 31. En stor del af menap-“flygtningene” har nogle interessante rejseaktiviteter. De rejser på lange ferier til det land, de hævder at være forfulgt i. Den danske stat har desværre “glemt” at ophæve velfærdsmigranternes/lykkesøgernes danske opholdstilladelse, og sendt dem hjem.

  Kommentar by Filip — 4. august 2014 @ 20:38

 32. Når jeg læser Hvad Palæstinenseren skriver og Hvad danskerne skriver så skammer jeg mig over hvad udkommet af danskerne er. Jeg er sent på svaret og kommentareren, men bedre sendt end aldrig til jer hvad jeg vil kalde hunde og endda hyaner som lyncher en som blot fortæller Sandheden. Er det ikke danskerne som husede sig uden en lyd da Hitler angreb DK. Palæstinserne er langt mindre i antal end hvad danskerne var, og dog forsvarede de sig så solide mænd. De er mere mænd end jeres eksemplarere.
  I er en bunke facister og racister og en ting kan jeg fortælle jer danskere der kommenterede idolet Reda Zamzam negativt. I kan gå hjem ig slikke jeres skide Pia kjærsgårs Lortefulde. i Røv, og i når ikke Reda Zamzam til nosserne.
  Reda Zamzam et idol for mange udlændinge og nyudklækkede her i DK. Og han er langt stærkere end jeres eksemplarere både personligt, fysisk og ikke desto mindre troværdigt. Jeres type danskere kan ikke se retfærdigheden da i er blinde. Jeres typer tilhører rendestenene.

  Kommentar by Kim T. Pedersen — 31. juli 2016 @ 06:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper