4. august 2014

Brønshøj-AGF: Venstreradikale Brønshøj-fans sympatiserer åbent med terrororganisationen PFLP

Da AGF tilbage i november 2010 spillede mod Ungdomshusets danske favoritklub Brønshøj i 1. Division, kunne man på afsnittet tættest mod udeholdets fans, se flere kendte autonome (herunder Brandstifterbandens Tobias Melsted Hansen) foran en banner med det klassiske ‘antifascistiske’ trepilelogo. Sidste år gæstede AGF atter Tingbjerg Ground i pokalturneringen, og flere AGF-fans blev efter kampen truet af aggressive venstreradikale.

AGF er igen i 1. Division, og i går var det så igen tid til ‘Brønshøj away’. På Ungdomshusets afsnit kunne man se flere Palæstina-flag, og mere problematisk – en banner for terrororganisationen PFLP. Flere vagter stod tæt på banneren hele kampen, uden at der var optræk til at fjerne det. Paradoksalt nok fortæller kilde, at en AGF-fan blev afvist ved indgangen ‘fordi han havde et israelsk flag med’.

“PFLP, som har anvendt – og anvender – terroristiske metoder i sin kamp, forstået på den måde, at man angriber civile mål, har til enhver tid afvist enhver forhandling med Israel og accepterer slet ikke landets eksistens. … Organisationen mistede betydning i forbindelse med Berlin-Murens fald, idet pengestrømmen fra Sovjetunionen til terrororganisationen derved stoppede. … Selvom PFLP er erklæret sekulært har det ikke holdt organisationen tilbage fra at benytte sig af selvmordsterror, hvilket jo som bekendt normalt begrundes i religiøse termer.” (Israel-info.dk)

(Brønshøj-AGF, Tingbjerg Ground, 3. august 2014)

Langvarige karantæner. Det er, hvad AGF er klar med, hvis det lykkes at identificere og finde den flok nazi-sympatisører, der søndag eftermiddag satte et banner med teksten ‘Tillykke 18’ op på stadion i løbet af Superligakampen mellem AGF og Lyngby. Talkombinationen 18 er en kendt henvisning til forbogstaverne i nazi-lederen Adolf Hitlers navn, og søndag var det hans 119 års fødselsdag. … på forhånd havde AGFs sikkerhedsfolk fået besked på at fjerne alle bannere indeholdene tallet 18.” (Århus Stiftstidende, 22. april 2008)

SIF giver karantæne efter nazi-hilsen … Under lørdagens kamp i Brønshøj skabte en lille gruppe SIF-tilhængere en del opmærksomhed med nazi-hilsner og et banner, der opfordrede til vold mod venstreorienterede personer.” (Midtjyllands Avis, 5. maj 2014; Uriasposten)

Oploadet Kl. 17:29 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/58802/trackback

10 Comments »

 1. Skulle du ikke have spottet ham, Kim Møller, så er den gråskæggede gubbe med solbriller helt til venstre i billedet Petter Sommerfelt fra Demos.

  Til jer, der måske ikke kender Sommerfelt og hans Demos, så er der tale om en organisation så ekstrem, at da de anlagde injuriesag fordi nogen påpegede, at de bruger vold som fascister, så tabte Demos i både by- og landsret.

  Kommentar by Martin Kasler — 4. august 2014 @ 18:05

 2. Top kek. Man må kun elske Hitler hvis man er araber.

  Kommentar by Arbejderens blogger — 4. august 2014 @ 19:05

 3. Link til Jødehadet mod fodboldspilleren David Boysen i 2011 og 2013

  http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/1division/article4509626.ece

  http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/andreklubber/lyngby/article4063944.ece

  Kommentar by Link — 4. august 2014 @ 19:17

 4. Det er sgu en flok mærkelige mennesker. Et eller andet har slået klik i hovedet på dem, når de offentlig viser sympati for en terrororganisation – samtidig med at de svinger med plakater hvor teksten er “ingen racister/nazister i vores gader”

  Kommentar by k.m. — 4. august 2014 @ 19:26

 5. Brønshøj fodboldklub spiller lidt under falsk flag, reelt er de Tingbjerg som ganske vist deler postnummer med Brønshøj, men… og en del af deres støtter kommer ikke fra Brønshøj, og tager gerne til Tyskland og ser FC St Pauli http://nclaursen.dk/fodbold-myter-kommercialisering-fc-st-pauli/.

  I Brønshøj er der også andre fodboldklubber, f.eks. Husum http://www.husumboldklub.dk/ og den ældste Fix http://www.boldklubbenfix.dk/

  Kommentar by mb — 4. august 2014 @ 20:46

 6. Det vidner bare om en åndsvagforsorg som er totalt værdiløs, for ellers havde de røde psykopatterrorister været under tvangmedicinering allerede fra barnsben af.

  Kommentar by Fritz — 4. august 2014 @ 23:43

 7. Opgørets time nærmer sig.
  Demokratiet vil for en kort bemærkning sat ud af kraft.
  Og krapylerne sat på plads, så de husker det. :)

  Kommentar by sindsro — 5. august 2014 @ 01:37

 8. Der komme sgu da ikke nogen opgørets time. Det har folk skrevet de sidste par år jævnligt herinde.

  Men det overrasker ikke at man ikke måtte medbringe et israelsk flag.
  Og at diverse islamiske flag selvfølgelig kunne medbringes kvit og frit. For sådan fungerer deres tankegang.
  Det er censur slet og ret.
  Alt fra Israel skal bekæmpes, landet skal boycuttes, flag skal forbydes osv osv. Alt sammen en del af en elitær rød plan og tankegang. Det er på et banalt og lavt plan. Og man kan ignorere det. Det skriger bare til himlen hvorfor man vælger at sympatisere med arabere.
  Dobbeltmoral er gigantisk tyk. Men lad dem sejle i deres egen lille sø.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. august 2014 @ 07:23

 9. -> Martin K

  Jeg tjekkede ikke ansigter, men det ville passe fint ind hvis det var.

  Kommentar by Kim Møller — 5. august 2014 @ 11:59

 10. De Røde er og bliver syge i potten.

  Kommentar by Morten Andersen — 7. august 2014 @ 00:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper