14. august 2014

2005: Danskere rev i muslims tørklæde – hævnet med ‘flasker, baseballkøller og jernrør’, den ene døde

Venstrefløjen ynder at sammenligne chikanen mod kalot-bærende jøder med det tørklæde-klædte muslimske kvinder udsættes for. Hvor danske jøder typisk undlader at gå med kalot for ikke at risikere chikane fra muslimer, så ville det omvendt være helt utænkeligt, at muslimske piger undlod at gå med tørklæde, af frygt for danskernes voldelige reaktion. Bevares, der findes da eksempler på chikane af muslimer. Herunder en historie fra 2005.

Hatecrime mod muslimsk kvinde. Fra Politiken, 17. juli 2005 – Groft overfald efter chikane mod indvandrer-kvinde (ikke online).

“Politiet var allerede ved 22-tiden lørdag aften i kontakt med de to berusede mænd, som sad og drak på en bænk ved den tidligere Nørrebro Station, der nu er bygget om til indkøbscenter. … Ifølge flere vidner antastede faderen og stedsønnen en kvinde med anden etnisk herkomst end dansk. De råbte ad hende og trak i hendes tørklæde. Kvindens sønner kom til stedet, og situationen udviklede sig dramatisk.

Politiet valgte herefter at sigte både sønnerne, den berusede far og hans stedsøn for gadeoptøjer, hvorefter alle blev sendt i hver sin retning.”

Ære- og skamkulturens reaktion. Politiken oplyser endvidere, at de to berusede mænd, halvanden time efter episoden blev overfaldet i nærliggende Lundtoftegade.

“Kriminalpolitiets centrale vagtleder i København oplyser, at mellem fem og otte mennesker kort før midnat overfaldt den 61-årige og hans 39-årige stedsøn på Lundtoftegade. …

Der er blevet slået med forskellige slagvåben. Vidner har både set flasker, baseballkøller og jernrør‘, siger vagtlederen Carsten Ahrends.

Stedsønnen slap med skrammer og en brækket skulder, mens den 61-årige pådrog sig voldsomme kvæstelser i ansigtet og brystkassen.”

Flere detaljer i Ekstra Bladet, 18. juli 2005 – 61-årig fik knust knogler i ansigtet (ikke online).

“Den 61-årige svævede mellem liv og død, men blev søndag formiddag af lægerne erklæret uden for livsfare. Han har dog fået alvorlige skader og blandt andet fået knust flere knogler i sit ansigt.

– Det var sindssygt at se på. De unge råbte og skreg, mens de sparkede og slog med blandt andet et jernrør. Jeg tænkte, at ofret ville dø, hvis de blev ved, fortæller et vidne til overfaldet til Ekstra Bladet. …

Det var en flok unge af anden etnisk herkomst, der som vilde dyr kastede sig over de berusede mænd og gennemtævede dem med alt, hvad rødderne kunne finde i nærheden af flasker, rør og cykler.

– Man følte sig så magtesløs. De unge blev ved med at slå og sparke, indtil de kastede et af ofrene ned i en kælderskakt, fortæller vidnet.

[…]

Et familiemedlem til den indvandrerkvinde, som blev generet af danskerne, mener imidlertid, at politiet kunne have forhindret overfaldet.

– Mange opfattede det som uretfærdigt, at det var kvindens sønner, som blev lagt i håndjern og taget med af politiet. Og der var en hadsk stemning ved Nørrebro Station, da de to danske mænd fik lov at gå videre.

Politiet burde have opfanget den stemning og fået danskerne væk, siger Hassan Al Jarrah til Ekstra Bladet…”

Afsluttende notits. Fra Ritzaus Bureau, 2. august 2005 – Død efter hævnoverfald (ikke online).

En 61-årig mand er udåndet efter et voldsomt overfald, han blev offer for i midten af juli. Manden blev sammen med sin 39-årige stedsøn angrebet og gennembanket med baseballkøller, jernrør og andre forhåndenværende våben på Lundtoftegade i København. Siden har manden ligget på hospitalet, hvor det viste sig, at han havde fået svære kvæstelser i hovedet som følge af den omfattende vold. Og da der blev slukket for respiratoren, døde manden kort tid efter, oplyser chefen for Københavns Politis drabsafdeling, kriminalinspektør Ove Dahl.”

Drabet forblev uopklaret. Henry Peter Larsen blev 61 år.

Oploadet Kl. 07:50 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59140/trackback

23 Comments »

 1. “Venstrefløjen ynder at sammenligne chikanen mod kalot-bærende jøder med det tørklæde-klædte muslimske kvinder udsættes for.”

  http://politiken.dk/debat/ECE2364817/hverdagsracismen-lever-i-bedste-velgaaende/

  Kommentar by BE — 14. august 2014 @ 08:49

 2. “rev i muslims tørklæde”

  Det er ikke sikkert at Danskerne/Europæerne kan nøjes med det i fremtiden.

  Kommentar by HMAK — 14. august 2014 @ 09:01

 3. @BE, der er små problemer og så er der store problemer. Den totale hjernedød indenfor det politiske establishment i almindelighed og ungdomsorganisationerne i særdeleshed er vist et af de store…

  Kommentar by Vagn Henning — 14. august 2014 @ 09:15

 4. Altsaa -Enten begynder vi danskere at danne militser eller ‘”garder”, som de kan finde ud af i andre mandfolkenationer som Rusland og Ungarn, eller ogsaa er jeg smuttet fra dette land inden laenge. Et liv i frygt og ydmygelse er ikke noget vaerd.

  Kommentar by Islander — 14. august 2014 @ 09:17

 5. Jeg håber stedsønnen er “selvtægtstypen”, for vi kunne i den grad godt bruge af terrororganisaionen islams medlemstal i Danmark bliver reduceret.

  Kommentar by Nielsen — 14. august 2014 @ 10:15

 6. Jeg vil også mene, at det var dårligt politiarbejde – men dog udfra en anden præmis. Betjentene burde have vidst, at de 2 mænd befandt sig i yderste livsfare efter denne handling på Nørrebro og derfor have eskorteret dem væk. Så kunne et menneskeliv være blevet reddet. Men jeg antager, at det var to politielever, der ikke ligesom gamle betjente er klar over, at der hersker en anden rets- og straffeinstans på Nørrebro, end der gør i Vester Høvede. Den er, så at sige, mere religiøst betinget.

  Derudover var det simpelthen dumt gjort af de to fulderikker. Man har ingen situationsfornemmelse, når man ikke kan se, at man befinder sig i en absolut livstruende situation, når man er mål for krænkede muslimers vrede.

  Kommentar by Arne Torp — 14. august 2014 @ 10:55

 7. Krigen er i gang og har været det længe. Politikere, politi, medier og de fleste danskere optræder dog stadig, som om de ikke er klar over det.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. august 2014 @ 11:02

 8. Hættemåger kan fjernes med omtanke og vel overvejelser.
  Så når mågeungerne ikke at gøre vrøvl.

  Kommentar by sindsro — 14. august 2014 @ 11:06

 9. Det er til enhver tid venstrefløjen, der definerer og bestemmer, hvem man af politisk-ideologiske årsager kan, bør og må forskelsbehandle, udskamme og boykotte økonomisk. Og hvis man ikke kan finde ud af at følge retningslinierne, så er det bashing og hverdagsracisme. Så enkelt er det.

  Kommentar by BE — 14. august 2014 @ 11:29

 10. Endnu et lig i Pestager og Co. bagage. Venstreloonierne voldspsykopater har frit spil.

  Kommentar by Iznogut — 14. august 2014 @ 12:35

 11. Borgerkrig nu !

  Kommentar by islamfrit København — 14. august 2014 @ 12:59

 12. Jeg er imod tørklædet og hvad det symboliserer, men hvad de danskere gjorde tilbage i 2005 var ikke i orden. Det var lige så meget chikane som det ville være hvis en muslim rev kalotten af en jøde.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 14. august 2014 @ 13:49

 13. “Drabet forblev uopklaret”!?! Så det er altså vejen frem kan vi så lære af københavns politi, hvis man vil dræbe nogen skal man bare have hjælp fra nok venner så man kan skjule beviserne imod en selv i mængden! At det så åbenlyst er hendes sønner som har startet overfaldet betyder åbenbart ingenting i dansk lovgivning. Vi er fandme et latterligt lille land.

  Kommentar by Per — 14. august 2014 @ 14:55

 14. @Erik Jørgensen, tjaeh, forskellen er bare at hvis en jøde går med kalot på Nørrebrogade, risikerer han at få bank af muslimer. Hvis en dansker derimod river tørklædet af en muslima på Nørrebrogade, så risikerer han at få bank af muslimer. Resultatet er naturligvis det samme.

  Kommentar by Vagn Henning — 14. august 2014 @ 15:20

 15. @1 BE — 14. august 2014 @ 08:49:
  Hatten af for kunden i DSB-kiosken, der insisterer på at blive ekspederet af en dansker.

  “Men sådan bør det sgu ikke være. Det kan ikke være rigtigt, at man, bare fordi man har et tørklæde på hovedet eller er en anelse brunere end gennemsnittet, skal opleve at blive behandlet anderledes i sit hjemland.”

  Danmark er ikke muslimers hjemland og bliver det aldrig

  Kommentar by Bevidst — 14. august 2014 @ 16:10

 16. Hvis ikke det allerede er sket, så ønsker jeg stedsønnen og stedfaderens venner alt muligt held til at pløkke de fremmede drabsmænd, og gå fri.

  Grænsen for, hvad vi skal finde os fra fremmede, gammelpolitikere og systemet, er for længst overskredet – Frihedskamp nu

  Kommentar by Bevidst — 14. august 2014 @ 16:25

 17. Der må forventes ved krigsudbrud og under krigstilstand at ville fremkomme falske ordrer og meddelelser til befolkningen og til mobiliserende eller kæmpende styrker.

  Ordrer om ikke at mobilisere eller ikke at gøre modstand eller afbryde påbegyndt mobilisering eller kamp må derfor ikke adlydes, før der foreligger fornøden vished for, at ordren er udstedt af dertil kompetent myndighed.

  Ordrer fra forfatningsmæssige myndigheder, der er taget til fange, eller som af fjenden er sat ud af funktion på anden måde, skal ikke adlydes.

  Kommentar by HMAK — 14. august 2014 @ 17:54

 18. Tak for at bringe det. Jeg har omtalt det et par gange, for det var så afskyeligt og bestialsk. Selvfølgelig fandt de aldrig de skyldige. Alle muslimer skal nok holde mund, og dermed accepterer alle muslimer den slags.

  Alle vandrehistorier om forulempede tørklædepiger burde være manet i jorden nu.
  Hvem vil udsætte sig selv for den muslimske “retfærdighed”?

  Kommentar by tavsen — 14. august 2014 @ 18:41

 19. Ligene og voldtægtsofrene har hobet sig op i årevis.
  En laaaang række politikere skylder ved kasse et.
  Regningen er på vej:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 14. august 2014 @ 20:15

 20. Massemordere: en masse mordere om at slå een mand ihjel.

  Kommentar by AN — 15. august 2014 @ 18:25

 21. Ku Klux Klan og lynchning i Københavns gader. Velkommen til New Copenhagen –

  Kommentar by AN — 16. august 2014 @ 08:41

 22. Politiet valgte herefter at sigte både sønnerne, den berusede far og hans stedsøn for gadeoptøjer, hvorefter alle blev sendt i hver sin retning

  Det vil sige, at politiet har navne og adresser på sønnerne.

  Hvorfor er sagen så stadig uopklaret?

  Kommentar by MartinH — 16. august 2014 @ 11:29

 23. Gør stadig ondt at læse alle de ting. av mit hjerte og mit familiemedlem som desværre mistede livet ❤️

  Kommentar by Anonym — 26. marts 2015 @ 22:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper