15. august 2014

Forkvinde for Nørrebro Lokaludvalg frygter det går galt, hvis visionen om ‘rummelighed’ konkretiseres

Næsten dagligt demonstreres der på Nørrebro for kommunistiske mærkesager og islamistiske ditto, men det at gå med synlige jødiske symboler er yderst kontroversielt, hvis man spørger konvertitten, der står i spidsen for Nørrebro Lokaludvalg. Et udvalg der paradoksalt nok, ligefrem praler med deres vision om rummelighed, mangfoldighed og frisind. Fra Berlingske – Nørrebro Lokaludvalg vil stoppe protestmarch.

“Aflys lørdagens protestmarch på Nørrebro. Budskabet fra Uzma Andresen er klart. Hun er forkvinde for Nørrebro Lokaludvalg og repræsenterer de næsten 80.000 borgere i den bydel, der ifølge hende føler sig som gidsler i den ophedede diskussion om retten til frit at bære den jødiske kalot eller andre religiøse symboler i Danmark.

‘Jeg er ikke tilhænger af protestmarchen og opfordrer til, at den afblæses,’ siger Uzma Andresen…

[…]

Men Uzma Andresen frygter, at det vil gå galt:

‘Folk her på Nørrebro sidder med blødende hjerte og ser deres familiemedlemmer blive slagtet i Gaza. Jeg siger ikke, hvad der er rigtigt og forkert dernede. Jeg siger bare, at sådan er det. Rasmus Jarlov er folkevalgt, og han har også et ansvar på Nørrebro, men han er godt i gang med at rive et plaster op,’ siger hun.”

(Københavns Kommune, Nørrebro Lokaludvalg, Vision)

“Fremtidens Nørrebro er baseret på en RUMMELIGHED… Nørrebro er en mangfoldig bydel, og her er plads til alle. … Nørrebro er en stolt og FRISINDET bydel, som er tryg at bo i og besøge.” (Nørrebro Lokaludvalg, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59176/trackback

28 Comments »

 1. Mangfoldigheden og multi dit&dat er åbenbart så skrøbelig, at den ikke tåler at blive udsat for… mangfoldighed.

  Mon en eller anden, af de sædvanlige tosser kunne finde på, at overveje om projektet har været dødsdømt fra starten?

  – Udover at projektet er født illegitimt og at bagmændene, såsom Gammeltoft Hansen, Preben Wilhjelm, Marianne Jelved m.m.fl. ved det kommende retsopgør bør idømmes dødsstraf.

  Kommentar by Hans Und — 15. august 2014 @ 14:42

 2. Nørrebro er en joke. I 90’erne lød mottoet “plads til alle”, punktum. De autonome råbte det ofte til deomnstrationerne, og politikerne gentog det når der en sjælden gang (sammenlignet med i dag) var ballade. Så kom der flere og flere muslimer til, og problemerne med bander begyndte at accelere kraftigt så skudepisoder og voldelige overfald blev dagligdag. Så ændrede de mottoet til “plads til alle som giver plads til alle”, og i dag hvor de har fundet ud af at de muslimer som de så gerne vil give plads da det får dem selv til at fremstå som gode mennesker, ikke er interesserede i at give plads til jøder eller nogen andre, er det ændret til det totalt udvandede “mangfoldighed” som i virkeligheden bare betyder flere muslimer.

  Det ironiske er at hvis man havde undersøgt dette fra udlandet FØR man inviterede hele mellemøsten herop, så kunne nørrebro faktisk have været et ægte mangfoldigt sted med mange forskellige kulturer som levede i fred sammen, feks kunne vi have haft en china-town, et jødisk kvarter, osv. Istedet er det nu et mono-kulturelt område som er 80% domineret af muslimer som arbejder hårdt på at få de sidste 20% også.

  PS, udover demoen lørdag er der også en på rådhuspladsen søndag.
  Det er to dage i træk med pro-jødiske demonstrationer i københavn, hvor mange muslimer og venstreorienterede fjolser mon kan sidde stille så længe?

  Kommentar by Per — 15. august 2014 @ 15:23

 3. Ytringsfriheden knægtes på Nørrebro. Det har vi konvertittens ord for og hun ser inget problem i, at bekæmpe en lovlig demonstration.

  Hun er helt på linje med voldsamøberne i AFA (Enfoldighedslistens kampgruppe).

  Københavns Übersturmbandsführer Funny Frank and the Coconuts er sædvanligvis tavse som graven, når muslimerne og Enfoldighedslisten skal banke meningsmodstandere, bøsser og jøder.

  Føj for den leeee :D

  Kommentar by Iznogut — 15. august 2014 @ 16:17

 4. Hvad er det den mangfoldige enfoldige islamiske bagmand Umusi andresen frygter ? lider hun af islamofobi en ubegrundet irrationel frygt for Mein voldsmanual koranens tilhængere kunne blive voldelige ?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. august 2014 @ 16:28

 5. Alene navnet Uzma siger alt.

  Kommentar by Fritz — 15. august 2014 @ 16:37

 6. Der er ikke noget at gøre, kalot demonstrationen skal gennemføres for at bevise at Danmark stadigvæk er et ligeværd demokratisk samfund for alle, de personer der vil det anderledes bør søge nye græsgange uden for Danmarks grænser, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. august 2014 @ 16:49

 7. Hvor muslimer udgør flertallet, findes ingen rummelighed.

  Derfor skal vi snarest hjemsende alle fremmede muslimer, da de med deres totalitære ideologi ødelægger vort samfund, der bygger på individets autonomi og demokrati.

  Konvertitter og muslimer, der de seneste 40 år fejlagtigt er blevet tildelt dansk statsborgerskab, skal med alle midler opfordres til udvandre til Kalifatet og fraskrive sig deres danske statsborgerskab.

  Kommentar by Bevidst — 15. august 2014 @ 16:52

 8. @Per. Det er faktisk et gennemgående træk for muslimer, man forsøger at udnytte/bruge ALT en fremmed stat som Danmark giver dem, men føler ikke at man skal give tilbage igen. Man tjener en anden herre, nemlig Islam. Så alt bliver vendt og drejet ift denne religion/ideologi.
  Man tager MEGET gerne imod ALT den danske stat kaster i nakken på muslimerne, om det er alle mulige former for inklusion eller integration eller projekter eller hvad som helst man kan modtage, men når det går den anden vej, feks her hvor man VIRKELIG skal give noget man ikke er vant til, så stopper festen.

  Det er et gennemgående muslimsk træk. Jihad feks kæmpes på mange planer. Et af dem er gennem uddannelse og arbejde, gennem retssystemerne, væbnet kamp osv. Så når man ser religiøse muslimer uddanne sig feks i sygehusvæsenet og samtidig påberåber sig så meget af Islam som muligt skal beskyttes, feks bederum eller beklædning eller hvad ved jeg kosten skal indrettes efter Islam, så er det en del af en større plan.
  Det er ikke engang noget jeg skriver som en eller anden der ser konspirationer overalt.

  Det er simpelthen præget og styret af det højere kald nemlig Islam. På samme måde modtager man ALT man kan, feks den såkaldte rummelighed og tolerance(i virkeligheden bare endnu flere paraplyer Islam kan virke under, og muslimer kan dække sig under), men føler ikke en pligt til at gengælde det. Igen det har noget at gøre med menneskeopfattelsen, man føler sig virkeligt som et større og bedre menneske end ikke-muslimen, og denne skal derfor som det mest naturlige indrette sig og give efter før eller siden. Og det er IKKE gengældt som udgangspunkt, da dette vil stride imod islamisk tradition.

  Man skal aldrig forvente at det man giver dem får man igen.
  At mange af dem så arbejder og betaler skat er en anden ting.
  Men man må bare aldrig glemme at de religiøse som udgangspunkt(igen det er umuligt at sætte præcise tal og procenter på), farver hele deres verdensbillede og opfattelse af Danmark igennem islamiske briller. Man har ikke en specielt selvstændig holdning som sådan.

  Du nævner også at meget af Nørrebro allerede er muslimsk, og mere og mere af det bliver omdannet til muslimsk. Og tro det eller ej, de føler INGEN skam i at udviklingen er gået sådan. At Danmark er omdannet til noget fremmed. For dem kunne hele Danmark omdannes til Nørrebro, det kunne ikke rage dem mindre. Man føler sig jo “hjemme” midt i lille Mellemøsten aka Nørrebro.

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. august 2014 @ 16:53

 9. @Bevidst. Men det kommer jo ALDRIG til at ske. Så hvorfor fortsætte med at tænke sådanne utopiske tanker? Det er og bliver aldrig andet end skriblerier på Internettet det garanterer jeg dig for. Derfor er det også så pissebelastende at læse den slags herinde dagligt. Det sker jo ALDRIG. Så hvorfor fortsætte med at skrive den slags?

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. august 2014 @ 16:59

 10. […] er London, men i morgen vil Nørrebro Lokaludvalg have en københavnsk kippavandring aflyst på Nørrebro. Rasmus Jarlovs march fremstilles som “splittende” for idyllen, den “vil rive et […]

  Pingback by En diagnose ti år efter « Snaphanen — 15. august 2014 @ 17:07

 11. Er der nogen der ved nærmere besked om arrangementet? Tid, sted?

  Kommentar by Jens Jensen — 15. august 2014 @ 17:19

 12. -> Jens Jensen

  På Nørrebro er det kl. 11:00 lørdag fra Lyngsies Plads, dvs. pladsen ved den gamle stationsbygning på hjørnet af Nørrebrogade og Lygten, ca. overfor pølsevognen (sic!) ved bagindgangen til Nørrebro Station.
  Derfra bevæger demoen sig ind mod København ad Shawarma-Street.

  Demoen om søndagen på Rådhuspladsen ved jeg intet om. Tænker dog også, at lørdagens bliver den mest udsatte, og satser på, at automonotone og indvandreridioter ikke er stået op på det bemeldte tidspunkt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. august 2014 @ 17:28

 13. Så vidt jeg er orienteret, vil SF og Enhedslisten også være repræsenteret i demoen. Så legetøjspolitiet skal nok til afveksling passe godt på deltagerne….

  Formentlig mere info på fb, som jeg ikke er medlem af.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. august 2014 @ 17:36

 14. Uzmas logik er ikke til at følge.

  Folk på Nørrebro sidder vel også med blødende hjerte, og ser de mange flere, der bliver myrdet i Irak og Syrien: shiaer, kurdere, sunnier, yesidier, alawitter, o.s.v.?
  I islams navn.

  Kommentar by mb — 15. august 2014 @ 17:54

 15. –> Henrik Petersen
  Jeg takker for hurtig respons!

  Kommentar by Jens Jensen — 15. august 2014 @ 18:21

 16. Man kan male et stinkdyrs striber over, men dermed fjerner man jo ikke stanken.
  I dagens Weekendavisen “Opinion” s.12, er der et indlæg fra en såkaldt skoleleder (Line Mansour)fra Nord-Vest Privatskole. Der er næsten ikke et øje tørt, hvis man skal tro på det skrevne, men det skal man så sandelig heller ikke. Alene navnet “Mansour”, det bringer jo mindelser om “Boghandleren fra Brønshøj”, der er en islamist af værste skuffe.

  Går man ind på skolens hjemmeside, så viser det sig, at bestyrelsen og det meste af lærerpersonalet kommer fra ikke-vestlige lande (altså muslimer). Ræk en muslim en finger, og han tager hele hånden, og hvis muligt, mere end det.
  Alle ved, at danske skattekroner til koranskoler, ikke går til skolekridt og rød sodavand, men til enøjet muslimsk propaganda, der lægger gift ud for det samfund som de snylter på. Her bliver børn opdraget til konfrontationssøgende adfærd mod Danmarks etniske befolkning.
  Muslimer i Danmark er ligesom nedgroede negle, de skader og skal fjernes, forbyd islam i Danmark.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 15. august 2014 @ 19:24

 17. “‘Jeg er ikke tilhænger af protestmarchen og opfordrer til, at den afblæses,’ siger Uzma Andresen”.

  Jamen, hvorfor aflyses demonstrationen så ikke? Uzma er ikke tilhænger af den har hun jo sagt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. august 2014 @ 20:32

 18. -> 14 mb: Tror nu, at sunni-muslimer generelt græder tørre tårer over myrderierne på alle de andre.
  Faktisk tror jeg, de jubler, når de ser al-jazeera om alle de andre, deres elskede IS myrder løs iblandt. Hvor der er muslimer, er der terror.

  -> 15 Jens Jensen: Det var så lidt, velbekomme. Ses vi i morgen på shawarmastreet?
  Jeg satser virkelig på, at politiet passer på os, det bliver givet nødvendigt.

  Desværre er min tillid til politiet noget beskeden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. august 2014 @ 20:39

 19. Uzma Andresen var en af anmelderne, da 8 politikere fra Dansk Folkeparti blev anmeldt for overtrædelse af racismeparagraffen i oktober 2006. Iscenesat af Rune Engelbreth Larsen.

  Kommentar by Anonym — 15. august 2014 @ 20:53

 20. Der kommer noget for/imod demonstrationen i deadline her 22.30

  Kommentar by Per — 15. august 2014 @ 21:04

 21. Nå så de er imod demonstrationer, der involverer religiøse symboler på Nørrebro Lokaludvalget protesterede ikke over denne demonstration …
  http://www.mx.dk/nyheder/kobenhavn/story/29581781

  Kommentar by Nordsjælland — 15. august 2014 @ 21:24

 22. […] Andresen, ordförande i Nörrebros medborgarråd och enligt uppgift muslimsk konvertit, tar dock skarpt avstånd från den planerade demonstrationen. Hon menar att demonstrationen är en […]

  Pingback by Muslimska invandrare hotar demonstration för religionsfrihet « Avpixlat — 15. august 2014 @ 22:11

 23. “Folk her på Nørrebro sidder med blødende hjerte og ser deres familiemedlemmer blive slagtet i Gaza.” Ja vel ja. De ønsker selv Hamas ved roret, så hvad klynker de over. Feltmadrassen holder selvfølgelig med klynkerne. De pædofile kulturberigere ligger som de har redt.

  “Rasmus Jarlov er folkevalgt, og han har også et ansvar på Nørrebro, men han er godt i gang med at rive et plaster op,’ siger hun.” Nej hvor synd for disse pestilænsere. Hvis der skal leves op til retten til at holde en demo på Nørrebro, lever Rasmus Jarlov op til sit ansvar.

  “Fremtidens Nørrebro er baseret på en RUMMELIGHED… Nørrebro er en mangfoldig bydel, og her er plads til alle.”
  Gu er der da ej plads til alle, kællingen lyver. Nørrebro er ikke en mangfoldig bydel. men en enfoldig bydel. Jøder med Kalot må ikke vise sig på Nørrebro, og andre af en anden religion end Islam. Tillykke med konverteringen, ellers var du nok blevet kulturberiget.

  “Nørrebro er en stolt og FRISINDET bydel, som er tryg at bo i og besøge.” (Nørrebro Lokaludvalg, 2014) Det tror jeg gerne: :) :) Bare man er Kommunist, Venstresnoet, Satan dyrkende Islammer, Pædofile og voldsaber. Fisk lige grundloven frem, i stedet for forbrydermanualen, (Koranen)

  Hvor meget skal forretningerne betale i beskyttelsespenge til kulturberigerne. Jeg spurgte dig, dit prægtige kvindemenneske, Uzma Andresen.

  Kommentar by sindsro — 15. august 2014 @ 22:41

 24. Der har efterhånden været så meget blæst om den demostration.
  Tror at de får lov til at gå i fred og ro og vi bagefter får tudet ørene fulde af hvor fredelig en religion islam er.

  Kommentar by Frank Hagmann — 16. august 2014 @ 10:08

 25. Det kører Live her
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4968318.ece

  Kommentar by tavsen — 16. august 2014 @ 11:26

 26. Hvor islam går ind, går forstanden ud.

  Kommentar by k.m. — 16. august 2014 @ 14:27

 27. Danmark år 2014

  مدرسة الغدير NORD-VEST PRIVATSKOLE

  Skolens traditioner:

  Arbejdslørdag
  Arbaeen
  Ashura
  Eid
  Eid middag
  Emneuger
  Fastelavn
  Fodboldfredag
  Forårsfest
  Fælles udflugt
  Imam Ali (fvmh) fødselsdag
  Jul
  Lejrtur
  Lærerenesdag
  Læseuge
  Morsdag
  Motionsdag
  NVP fødselsdag
  Profetens (fvmh) fødselsdag
  Påske
  Runde fødselsdage
  Skriveuge
  Sommerfest
  Tabeluge
  Talent konkurrence

  http://www.nv-privatskole.dk/

  Kommentar by Link — 17. august 2014 @ 13:11

 28. @8 Endnu en vantro — 15. august 2014 @ 16:53:
  Enig
  ———————————————————————

  @9 Endnu en vantro — 15. august 2014 @ 16:59:
  Fordi det ikke er utopi.

  Hvis en tanke kan tænkes, kan den blive til manifest virkelighed.
  Jo tættere tanken er på den allerede manifeste virkelighed, des nemmere manifesteres den.

  Jo flere, der tænker den samme tanke des stærkere bliver den.
  Jo stærkere en tanke er, des tættere er den på at blive manifesteret.

  Det er min erfaring

  Kommentar by Bevidst — 18. august 2014 @ 02:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper