20. juni 2008

Peter Mygind om banden der tævede hans søn: Mon “… jeg kan gøre en forskel i deres liv.”

Efter at have læst artiklen, må man sige – hellere ham end mig. Hellere hans børn end mine. Fyens Stiftstidende om Myginds mission (15/6-08).

“Skuespiller Peter Mygind har indledt sit eget korstog for integration, efter at hans teenagesøn flere gange er blevet overfaldet af en drengebande… Vi møder ham i Odense Congress Center, hvor han endnu en gang har fortalt historien om dengang, hans søn blev overfaldet to gange på halvanden måned – og om det sociale engagement, der har brændt i Peter Myginds hjerte lige siden…

Men selv om familien lige siden har været dybt berørt af episoden og har gået i familieterapi, er drengene ikke blevet retsforfulgt. Peter Mygind hørte om deres fortid og opgav at kræve erstatning.

– Jeg har tilgivet dem. Det gjorde jeg ret hurtigt. Det er ret nemt at tilgive nogen, når man finder ud af, hvilket dårligt liv de har. De var nogle ulykkelige unge drenge, der havde nogle desperate forældre, som ikke havde overskud til at give dem den omsorg og kærlighed, de har brug for. Jeg vil ikke gå ud og hive penge ud af den familie, siger Peter Mygind, der i stedet har vendt vreden til et brændende socialt engagement.

Han har meldt sig ind i forældreorganisationen “Natteravnene” og rejser rundt og fortæller om sine erfaringer og holdninger på blandt andet folkeskoler. Dels for at stoppe den meningsløse vold, dels for at missionere for integration.

De fleste af drengene bag overfaldet havde nemlig anden etnisk baggrund end dansk. Men det får publikum ikke at vide, når Mygind holder foredrag, for det er netop en del af hans budskab:

– Hvis vores integration skal lykkes, skal vi holde op med at kalde folk for “indvandrere” eller for “folk med anden etnisk baggrund”, siger Peter Mygind, der altid giver sig tid til at tale med de unge for at forstå dem.

– Mange af dem er dybt frustrerede. De føler sig ikke respekteret, og de føler, at de ikke har samme muligheder som andre unge. Derfor gider de ikke at blive kaldt for hverken “indvandrere” eller “folk med anden etnisk baggrund”. De er unge, som bor i Danmark, og som har tænkt sig at blive i Danmark. Og de kan lide Danmark, siger han.

– Det gør mig bare endnu mere ked af, at nogle af drengene i de bander har anden etnisk baggrund, for det er med til at få hele integrationsdebatten til at blusse op og sætte dem i et endnu dårligere lys, siger han, men indrømmer, at han også selv kan blive ramt af fordomme…

Tre af drengene bag overfaldet på Myginds søn er brødre og er i dag tvangsfjernet fra hjemmet og bor hos en plejefamilie.

– Måske vil jeg en dag mødes med dem. For det kan være, at jeg kan gøre en forskel i deres liv.

Oploadet Kl. 18:57 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5939/trackback

51 Comments »

 1. Ha ha – hvor er det trist…..
  Manden lever vist af at være komiker, men han formår åbenbart ikke rigtigt at adskille arbejde og privatliv.

  Kommentar by Superman — 20. juni 2008 @ 19:06

 2. Myginds søn må være virkelig stolt af sin tapre far -tsk

  Stakkels dreng… Tænk at ha’ sådan en vatpik far!

  Kommentar by Hank Rearden — 20. juni 2008 @ 19:14

 3. En kujoneret kælling, simpelthen. Bare lad ham gå til grunde.

  Kommentar by Kim Poulsen — 20. juni 2008 @ 19:18

 4. Stor respekt til Peter Mygind for at tilgive hans søns overfaldsmænd. det kræver et stort hjerte, og det besidder Peter Mygind.

  Bare synd at han ikke har en stor hjerne. Fordi du i dit hjerte rummer tilgivelse for et andet menneske, så betyder det ikke at offret, samfundet, overfaldsmanden m.fl. ikke vil have bedst af sanktioner. Peter Myginds rosværdige ønske om at gøre en forskel i ‘drengenes liv’ bør ikke nødvendigvis betyde, at handlingerne ikke får en konsekvens for ‘drengene’. Det er synd at Myginds store hjerte og gode intentioner ikke matches af en indsigt i hvilken løsning der er behov for. I første omgang indebærer løsningen af snakke åbent og ærligt om integrationsproblemer.

  Kommentar by William Jansen — 20. juni 2008 @ 19:20

 5. De venstreorienterede har på ganske få årtier fyldt Danmark op med “kulturberigere” fra mellemøsten og omegn. Dette har medført en omfattende kriminalitet i stort set hele landet. Det er en kriminalitet, som ville have været undgået, hvis de røde partier havde undladt at give de økonomiske flygtninge dansk opholdstilladelse.

  Kommentar by Poul — 20. juni 2008 @ 19:50

 6. Hvad mon Peter Myginds søn siger til sin fars “indsats”?

  Kommentar by Søren — 20. juni 2008 @ 19:54

 7. Jeg synes Peter Mygind skulle nøjes med at gøre en forskel i sin egen søns liv. Det er ligesom en fars opgave.
  Sørgeligt , at han lader sit afkom komme i anden række: Først plejes ens egen “karriere”, derpå uvedkommende psykopatungers “karriere” og hvis der så er tid tilovers, så kan man da godt lige tage sig lidt af sønnen.
  Jeg har nu aldrig kunnet få øje på Peter M.*s talent.

  Kommentar by morlille — 20. juni 2008 @ 19:58

 8. Mon Myginds søn også har tilgivet dem som slog ham til plukfisk?

  Kommentar by Mr. Creosote — 20. juni 2008 @ 20:05

 9. “…men indrømmer, at han også selv kan blive ramt af fordomme…”

  Hvilke fordomme taler han om? At indvandere og derer efterkommere er mere kriminelle end danskere? Det er ikke en fordom, det er et faktum!

  Jeg har sjældent hørt noget så tåbeligt som Peter Myginds vrøvlerier (nå nej, det passer ikke, det sker jo hver gang venstrefløjen udtaler sig om noget):

  “De fleste af drengene bag overfaldet havde nemlig anden etnisk baggrund end dansk. Men det får publikum ikke at vide, når Mygind holder foredrag, for det er netop en del af hans budskab”

  Hvor snedigt! Nøøj, Peter Mygind, har du selv kommet på den takne? (Ironi).

  Kommentar by peterhoej — 20. juni 2008 @ 20:15

 10. Prøv lige af læse navnet på journalisten. Det virker altså meget muslimsk…

  Kommentar by Søren Rasmussen — 20. juni 2008 @ 20:21

 11. “Mange af dem er dybt frustrerede. De føler sig ikke respekteret, og de føler, at de ikke har samme muligheder som andre unge”

  Men de har jo PRÆCIS de samme muligheder som alle andre unge. Hvis de har viljen og evnen kan de blive til hvad som helst, uden at deres økonomiske baggrund skal sænke dem.

  Pudsigt nok kan unge af alle andre afstemninger godt finde ud af at udnytte de unik gode muligheder det danske samfund giver dem.

  “De var nogle ulykkelige unge drenge, der havde nogle desperate forældre, som ikke havde overskud til at give dem den omsorg og kærlighed, de har brug for. Jeg vil ikke gå ud og hive penge ud af den familie, siger Peter Mygind, der i stedet har vendt vreden til et brændende socialt engagement.”

  Jeg har aldrig forstået hvorfor dét at have været udsat for dårligdom skal tjene som undskyldning for at begå forbrydeler imod andre…

  Kommentar by peterhoej — 20. juni 2008 @ 20:25

 12. @ Søren Rasmussen;

  Et absolut minimum af research afslører at den er skrevet af en praktikant, som er somalier og ja, han er muslim. Hvorfor spekulere, når du kan bruge 5 sekunder med google og finde svarene?

  http://batuloabdirahman.wordpress.com

  Kommentar by William Jansen — 20. juni 2008 @ 20:28

 13. WUhahahaha…Peter..ha ha….Mygind…he he wughahahaha – ja, undskyld jeg kan kan faktisk ikke lade være med at grine at tåben, så det he he er umuligt at skrive videre….snøft..

  Kommentar by Onion — 20. juni 2008 @ 20:40

 14. 4

  William

  “Peter Myginds rosværdige ønske om at gøre en forskel i ‘drengenes liv’ bør ikke nødvendigvis betyde, at handlingerne ikke får en konsekvens for ‘drengene’.”

  Det er jeg enig i. Myginds projekt virker meget opstyltet og falsk, netop fordi han ikke giver udtryk for at selvfølgelig skal det have konsekvenser for de drenge, som det får for alle andre der har begået lignende forbrydelser. Hvis det havde været Brian og Johnny der havde lavet grimme aftryk i sønnens erfaringsunivers ville vi så have set Mygind på alverdens prædikestole i diverse medier?

  Mygind overspiller sin egen rolle som verdens frelser på bekostning af sønnens forfærdelige erfaringer. Giv dog drengen fred. Hver gang faderen går i medierne og får medieglans og heltestatus kastet efter sig, sidder der en søn der hjemme som dermed også indirekte kommer i mediernes søgelys, men med hvilken historie? Med to enorme ydmygelser.

  Kommentar by Janne — 20. juni 2008 @ 20:41

 15. @ Søren Rasmussen;

  …og yderligere 30 sekunders research afslører, at Batulo er en kvinde.

  Kommentar by William Jansen — 20. juni 2008 @ 20:43

 16. “…Det gør mig bare endnu mere ked af, at nogle af drengene i de bander har anden etnisk baggrund, for det er med til at få hele integrationsdebatten til at blusse op og sætte dem i et endnu dårligere lys… ”

  Ja, for debat er jo en DÅRLIG ting i Ny-danmark.

  Kommentar by DaLi — 20. juni 2008 @ 21:27

 17. I guder stakkels tossegode naive idiot, ja Peter M det er dig jeg taler om.

  frygter du virkelig så meget for fremtidig ansættelse, promovering på (D)DR og TV2, og det at blive udskældt som “racist” at du er villig til at ofre din familie.

  Visse folk nægter at åbne øjnene, de ville ikke opdage en brand om deres hår så stod i lys lue.

  Men lille dumme DhimmiPeter kan nu sove roligt, nu ved hele Danmark (dvs komedien er nok kun for de røde og radikale)at du er et hjertensgodt menneske med de rigtige meninger, end ikke din egen familie var et for stort offer på multi-kultiens “hellige” alter.

  Addr et kvalmende skvat, men han er en glimrende kandidat til at blive konge i de blindes verden, der regerer som bekendt de enøjede !

  Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 20. juni 2008 @ 21:38

 18. At profilere sig på sine egne børns elendighed. Dybere kan man da ikke synke!

  Kommentar by morlille — 20. juni 2008 @ 21:46

 19. Helt og aldeles OT.

  Iøvrigt så jeg lige at de røde og de radigale nu igen vil prøve at få sat alderen for valgret ned, pga at selvsamme i Norge er lykkes med deres projekt. Kilde EB

  ja hvorfor mon jeg gætter på at de vil udnytte at de har hjernevasket ungdommen ved deres røde virke på undervisningstederne og de ved at langt hoveddelen falder fra igen når de går ud og ser den virkelige verden.

  Tværtimod synes jeg at myndigheds alderen burde sættes op til mindst 20 år.

  Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 20. juni 2008 @ 21:47

 20. Peter Mygind så vel overfaldene på sin søn som en mulighed for at karriereskift fra underholdningsindustrien til integrationsindustrien. Der er der flere penge og der kræves mindre talent.

  Min sympati ligger hos sønnen, der er dobbelt ramt – af muslimernes vold – og af faderens svigt. Hvordan han mon vil håndtere det?

  Kommentar by Mallebrok — 20. juni 2008 @ 22:17

 21. Peter Mygind er så tosse dumgod, at han ikke registrerer, at alle disse muhamedanerdrenge og deres forældre griner af ham, så snart han vender ryggen til.

  Kommentar by Menig 442 — 20. juni 2008 @ 22:18

 22. Man kan kun sige “stakkels dreng” om Peter Myginds søn. Det maa være rædselsfuldt at far profilerer sig i offentligheden med sin søns ulykke, og endda gør det paa den forstyrrede politisk korrekte maade, hvor banditterne er stakler, som skal hjælpes, hvis det – aah! – kan lade sig gøre. Jeg tror at Mygind er blevet greben af den mærkværdige ting, hvor folk, der mener sig kendte i offentligheden, ser sig som ihændehaverne af en dyrebar pligt til at staa som lysende exempler for alt godt og rigtigt, og følgelig har trang til at vise den uvaskede hob den rette vej til den Christne Medmenneskelighed, undskyld, “humanisme”. Naar blot det er de rigtige toner, der kommer af at spille de rigtige tangenter, saa er det aabenbart medmenneskeligt smukt.

  Kommentar by Kristoffer Mogensen — 20. juni 2008 @ 22:20

 23. Venstrefløjspersonager og partier fortsætter med deres idiotiske integrationsvrøvl. Kriminelle fremmede skal ikke integreres, de skal ud af landet hurtigst muligt.

  Kommentar by Poul — 20. juni 2008 @ 22:35

 24. Arghh… :(

  Jeg kan kun føle med Myginds søn. Hvis jeg var blevet overfaldet to gange af en bande, og min far udtrykte forståelse for de tæv jeg havde fået, så ville jeg nok næsten være mere optaget af hævn på min far, end på banden. Magen til forræderi skal man da lede længe efter!

  Alt andet end at min far ville ønske han kunne nedkalde ildregn fra himlen der ville fortære banditterne, ville være totalt uacceptabelt.

  Jeg mindes et citat fra Good Will Hunting:
  Sean: [yelling at Gerald] And why does he hang out with those retarded gorillas, as you called them? Because any one of them, if he asked them to, would take a fucking bat to your head, okay? It’s called loyalty

  Hellere en retarderet gorrilla der altid er på din side, end en “forstående” far, der stiller sig på dine voldsmænds side.

  Kommentar by Gio — 20. juni 2008 @ 23:47

 25. Konsekvenser for de unge overfaldsmænd? Tre af dem er åbenbart blevet tvangsfjernet og anbragt hos en plejefamilie.
  Er det en konsekvens, som har virket efter hensigten? Ja, det ved vi jo ikke noget om, vel? Heller ikke, hvordan det er gået med de andre i banden.

  Mygind har fattet pointen: At alle voldelige drenge skal have samme effektive behandling, uanset hvor deres forældre er fra. Det at forældre svigter i opdragelsen af deres børn er sørgeligt, uanset om de er kernedanske eller indvandrere.

  At fokusere på drengenes etnicitet er at fjerne fokus fra det væsentlige, ligesom det er beskrevet i årets SSP-rapport fra Århus:

  “97.6 procent af de unge kommer aldrig i konflikt med loven.
  2,4 procent fordeler sig i to grupper:
  En, hvor de unge får en bøde eller advarsel en enkelt gang.
  Og den hårde kerne, der hænger fast i kriminaliteten.
  For den hårde kerne gælder det:
  At de bliver mere og mere rå.
  At de har haft en svær opvækst, en problematisk skolegang, og at de ikke kan finde plads på arbejdsmarkedet.
  En heldig skolegang kan rette op på en dårlig opvækst.”

  Kommentar by benito — 21. juni 2008 @ 09:40

 26. Det er vel “bare” Stockholmsyndrom Mygind plages af.

  Kommentar by Janne — 21. juni 2008 @ 10:54

 27. Til 25 (benito).
  Det er jo noget være vrøvl, for de fleste herinde fokuserer ikke på forbrydernes etnicitet men på at de er muslimer. Etnicitet og religion er ikke – gentager ikke – det samme.
  Naturligvis gør det en forskel, om de er udlændinge — eller børn af forældre med oprindelse i et andet land — for kunne man udvise hele bundtet, skulle samfundet ikke spilde penge på åndssvage integrationsprojekter men kunne bruge pengene på ofrene. Det er udtryk for en forskruet prioritering og en klam moralækvivalens at tillægge r’esocialisering’ af en bølle samme vægt som at hjælpe offeret.

  Kommentar by PerH — 21. juni 2008 @ 11:30

 28. PerH

  Glem det, han er helt uden pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by DaLi — 21. juni 2008 @ 11:53

 29. Det er først rigtigt stort hvis det er i deres eget hjemland, han vil prøve og lære dem noget om respekt over for dem der forsørger dem, og prikken over i’et, vil være hvis han kan få dem til at holde sig væk fra danmark.

  Kommentar by Fritz — 21. juni 2008 @ 12:18

 30. Peter Mygind burde tage Jacob Holdt i hånden så de sammen kunne gå ud og frelse verden.

  Sikken en nar!

  Kommentar by Nosferatu — 21. juni 2008 @ 12:58

 31. Peter Mygind og Jacob Holdt ville faktisk være rigtig nydelige, slentrende nedad Nørrebrogade, Voldsmose, Århus Centrum, Ishøjplanen etc. etc. iført kalotter på hovedet og David-stjerner synligt om halsen.

  Så kunne de efterfølgende belære os om, hvad racisme rent faktisk går ud på……

  Kommentar by Cicero — 21. juni 2008 @ 14:15

 32. Lille Peter siger: “- Måske vil jeg en dag mødes med dem. For det kan være, at jeg kan gøre en forskel i deres liv.“

  Var der nogen der overfalde mine børn, så skulle jeg sgu “gøre en forskel i deres liv”, men det bliver med et jernrør !

  Kommentar by M16 — 21. juni 2008 @ 15:23

 33. @ M16;

  Er det ikke anden gang at du er ude med en udmelding om, at hvis nogen krummer et hår på dit barns hovede, så vil du hellere sidde i fængsel end være der for dit barn? Det er i hvert fald anden gang at ‘min egen helt personlige blodrus er vigtigere end omsorg for barnet’-argumentet kommer på banen herinde.

  Ethvert barn har brug for en stærk forælder. Det sidste et barn der er blevet overfaldet har brug for er at far skrider fra barnet.

  Peter Myginds tilgangsvinkel vinder ingen ‘Årets Far’-priser, men i det mindste er han far for sit barn. M16 vil vandre ud på sit barns opvækst.

  Kommentar by william jansen — 21. juni 2008 @ 16:38

 34. boohoo

  Kommentar by M16 — 21. juni 2008 @ 17:27

 35. Til Perh, Nosferatu m.fl.

  Peter Mygind gør jo faktisk noget, som det fremgår af artiklen. I modsætning til alt det ævl her, som blot er en del af problemet.
  I søber i det, når nogen af forbryderne er indvandrere/sorte/muslimer.
  En smule menneskelighed, Tak. Som Grundtvig sagde det: Menneske først og dernæst kristen. Gælder vel egentlig også for muslimer.
  Og tak Benito for soberheden i at fremhæve at 97 % af de unge ikke begår kriminalitet, selv i dette forum.

  Kommentar by Loke — 21. juni 2008 @ 17:39

 36. Der bruges over 60 milliarder kroner om året på økonomiske flygtninge. (I Sverige er tallet mere end 300 milliarder kroner). Men de har også haft socialkammerater ved regeringsmagten i længere perioder. Det beløb kunne sænkes drastisk ved omfattende hjemsendelser af disse udgiftskrævende fremmede.

  Kommentar by Poul — 21. juni 2008 @ 20:05

 37. “I modsætning til alt det ævl her, som blot er en del af problemet.”

  Forklar mig endelig, hvordan den kausale sammenhæng er mellem mine indlæg på Uriasposten og overfaldene på Myginds søn.

  Jeg venter spændt. Forhåbentligt på en begrundelse, der lyder på et eller andet angående tonen eller respekt eller andet bras, som jeg så selvfølgelig også kan bruge som undskyldning til at skyde med luftgevær efter autonome der vækker mig om natten, ikke sandt … ?

  Kommentar by DaLi — 21. juni 2008 @ 20:05

 38. @ DaLi, du skriver; Forklar mig endelig, hvordan den kausale sammenhæng er mellem mine indlæg på Uriasposten og overfaldene på Myginds søn.

  W: Når du f.eks. erklærer at en debttør er uden for pædagogisk rækkevidde, og sammenligner en anden fast bidragyders indlæg med forhold i Sovjetunionen og Mao’s lange march, så er du med til at lukke ned for debatten. Ingen pointe i at debattere med folk udenfor rækkevidde, eller folk hvis indlæg på en webside kan være af så stor konsekvens at en reference til Sovjetunionen kan være relevant. Og så længe du insisterer på at lukke debatten ned, så er du med til at sikre at integrationsdebatten foregår på et fordummende ‘din søsters pottetræning’-niveau fremfor et oplyst ‘lad os finde alle oplysninger’-niveau.

  Du er ikke værre end så mange andre, men ved at hive debatten ned i sølet, så blokerer du for en saglig integrationsdebat. Og uden saglig debat, og uden et opgør med burkaerne og dhimmierne der elsker dem, så bliver Uriasposten ved med at flyve under radaren. Og det er synd, fordi jeg så gerne en større synlighed omkring Uriasposten.

  Kommentar by William Jansen — 21. juni 2008 @ 21:12

 39. Hmm, jeg synes at den interessante vinkel i denne historie, ikke så meget er ,,mors dreng,, ( mor= jytte abildstrøm, betonsocialist) og klaphat-feminist-fænomenet Peter Mygind, -gud være hans hykleriske sjæl nådig.. men:

  At han stiller sig op som mediestar og udsender den moderne feministisk mands idealer, på en meget meget skadelig facon.

  Der kan intet politisk brændstof tømmes af hans indsats, det er -alt for karrieren. Spørgsmålet er om der er et menneske bag karriere-savleriet, overhovedet. Mygind er aldrig uvenner med nogen, undtagen ,, den retfærdiges harme,,

  Og den rollemodel han jo udgør sig for, ( især kernvælgerne i venstrefløjen, de stærke kvinder med deres bløde mænd bag dem ) -giver det totale hykleri overfor nogle indlysende problemer i samfundet. Det giver det signal at alle familiefædre-mænd, skal melde sig under fanerne af total konfliktskyhed og konfrontationsangst, holde sig fra al racisme-berørende spændingsfelt og ellers overlade opgaven til ,,staten,, – så vidt jeg ved fungerer plejefamilie-ordningen ad helvede til dårligt og koster kassen!

  Mygind er idiot og med hans holdning kan alle bløde mænd, nu også tillade sig at være det!!.

  Og det tal 97%. Er det virkeligt rigtigt. At det i samme SSP rapport fremstilles, at en ,,heldig skolegang kan dæmme op for dårlig opvækst,, , det lyder som en fortolkning, som er ret usikker. Det lugter af venstrefløjs-smørring af fakta.

  Hvad med det nylige faktum at 3 gen. indvandrere bliver lige så voldelige som deres 2 gen. voldelige indvandrer-forældre.

  Og Hvordan korresponderer 97% med hele den indoktrinering, der er i muslimsk kultur? Det holder ikke. Hvis kun 3% af en generation er voldelig, hvordan svarer det så til den enorme stigning i voldskriminalitet begået af indvandrere? ( gid jeg havde tallene liggende ) – der er jo simpelthen ikke hænder nok til at begå al den kriminalitet, der finder sted. Selv modregnet, at flere generationer er indblandet.

  Og hvis den er 97% for xgen. indvandrere, hvad er den så for etniske danskere? – til sammenligning.

  This is fishy! Ligesom Mygind. Han lugter af sur fisk. Den salvelsesfulde selvopofrende reserve-jesus, der prædiker fra sit kors, som sønnen altså bærer for ham. At spinde guld eller andet, på sine børn, har altid forekommet mig smagløst. At blive brugt/udnyttet, før man er myndig. Hæsligt.

  Send dog hele venstrefløjen og skuespillerne og DR og indvandrerne ned til Iran. De er mere og mere en flok panik-flæbende klaphatte og offerkult-dyrkere, der tror statskassen er uendelig, og som ræber deres ego-skrig ud i mørket til et tomt bortvendt ansigt, ingen af os andre kan se. ,,Big Father-red mig!,, – det er derfor de elsker at skælde ud på ledere, så behøver de ikke selv tage ansvar.

  At ,,gøre noget,, i den helt forkerte retning, er værre end intet at gøre, mener jeg. Det er da ret logisk.

  Kommentar by Tobulisten — 22. juni 2008 @ 00:08

 40. Problemet er at det muligvis kan gøre overfald på unge mennekser – på dine og mine børn – mere mainstream og acceptabelt, når en mand som Mygind står frem og fortæller en masse unge mennesker i folkeskolen og i gymnasier at det er synd for overfaldsmændene. De kan ikke gøre for det og tag dem nu ind i varmen alligevel. Lidt slag, lidt våben og lidt tyveri engang imellem, det er en del af vores nye forkromede multikultur a la Bronx eller Mellemøsten.

  Det er faktisk det samme med grafitti. I starten var det ikke så velanset, det blev set på som det det faktisk er – hærværk – men nu er grafittien taget ind i varmen, ind på skoler, på uddannelsessteder og på folkebliblioteker som almindelig multikulturel fuck-dig æstetik. Således er kulturpersonligheder og bibliotekarer og andre offentligt ansatte i kulturverdenen med til at forrå vores kultur. Det er de pæne (mener de selv) der forråer vores kultur og samfund. Hvilket paradoks.

  Personer som Mygind (med den stil og vinkel på tingene han vælger) er med til at gøre overfald, hærværk og tyveri mod helt unge sagesløse mennesker mere stuerent og mere dansk.

  Det er problemet.

  Kommentar by Janne — 22. juni 2008 @ 10:02

 41. Her er et andet eksempel på at også journalister gerne vil være søde og forstående overfor voldelige unge:

  At skyde med luftgevær i gaderne bliver til “…da tre drenges leg gik lidt for vidt”

  http://ekstrabladet.dk/112/article1023911.ece

  Journalisten er set med mine øjne også med til at gøre vores samfund mere råt og acceptere mere vold og hærværk, for hun fortæller med den vinkling på sagen, at det ikke er så alvorligt at drenge på 16 år render rundt i byen og skyder med luftgevær. Det er jo bare leg. Som kan gå “lidt for vidt”.

  Kommentar by Janne — 22. juni 2008 @ 10:28

 42. En anden variant af den historie som medierne ikke (stadig!) ikke tør arbejde med:

  http://avisen.dk/blogs/hansenmch/toer-du-gaa-med-joedisk-kalot-i-koebenhavn_9714.aspx

  Kommentar by Den social-liberale — 22. juni 2008 @ 11:01

 43. Til 41 (Janne).
  Kimpo har nok fat i noget rigtigt. Jeg er ikke meget for det, men tendensen til at underkaste alle samfundsproblemer pædagogiske forklaringsmodeller har bidraget til en fuldkommen udvanding af sproget, hvor journalister og eksperter konsekvent bruger bløde omskrivninger i omtalen af alvorlige samfundsforhold, og derved forplumrer den kausale sammenhæng mellem individets forsætlige adfærd og de eksterne konsekvenser.
  Jeg tror ikke vi var nået dertil, hvis det ikke havde været for feminiseringen af stort set alle samfundsinstitutioner fra folkeskolen til politiet, hvor rene konsekvensbetragtninger efterhånden er blevet fortrængt til fordel for forsøget på at “forstå” uromageren. Jeg kan ikke sige hvorfor, men ofte virker det som om, at kvinder nærmest qua deres biologi er mere modtagelige for denne idioti. Jeg har vanskeligt ved at forestille mig, at Peter Migin ville have mødt stor forståelse for sit stunt, dersom samfundet stortset på alle områder ikke var blevet desensibiliseret bort fra rene maskuline værdier.
  En far, der hellere ville tale med voldsmændene end at banke dem ned med en jernstang, ville før i tiden blive anset for at svigte sin beskyttende manderolle, og det fortæller meget om rådenskaben udbredt i vores samfund, at disse feminiserede typer, som i et velordnet samfund selv måtte klare dagen og vejen, ikke bare ytrer sig åndssvagt men ovenikøbet forsørges af resten af den udannede pøbel, hvis mere uslebne maskuline værdier der ses ned på.

  Kommentar by PerH — 22. juni 2008 @ 11:08

 44. @ benito #25

  Har du yderligere information om dine tal, eller et link til SSP rapporten?

  Det var fremme for ganske nylig at næsten hver fjerde efterkommer af indvandrere mellem 20 og 29 år er kriminel. Hvis dine “unge” er unge med anden etnisk baggrund end dansk, så virker dine tal suspekte. Ikke nødvendigvis forkerte, men afgjort suspekte.
  kilde:
  Berlingske Tidende: 2.g’ere bliver stadig mere kriminelle

  Kommentar by Mallebrok — 22. juni 2008 @ 11:14

 45. Peter Mygind har også fortalt om overfaldene på sin søn i Nyhedsavisen (for nogle uger siden).

  Nyhedsavisens artikel om Peter Mygind er etnisk renset bortset fra den oplysning, at gerningsmændene bag overfaldet på Myginds søn angiveligt sværger på koranen inden overfaldet.

  Det mest absurde ved Peter Mygind er imidlertid, at han bebrejder nogle danskere, der overværer et af overfaldene på sønnen, at de ikke griber ind. Overfor overfaldsmændene er Peter Mygind anderledes venligt stemt. Det synes ifølge Peter Mygind at være “samfundets skyld”, at de handler, som de gør.

  Ak, Peter Mygind.

  Du er da en fucking hykler.

  Du sviner danskerne til. Men undskylder gerningsmændene.

  Kommentar by Søren — 22. juni 2008 @ 12:19

 46. 43

  PerH

  Der er i hvert fald blandt nogle journalister, hos nogle politikere og partier og hos mange kulturpersonligheder en klar tendens til at mene, at hvis man ikke kan tolerere vold, hærværk, tyveri, flugtbilisme, kriminalitet og forråelse af vort samfund (bare det ikke er en vesterlænding der udfører unoderne) i en vis grad, så er man at betragte som intolerant.

  Hvilken rolle feminiseringen spiller i den sammenhæng kunne faktisk være interessant at finde ud af. Gad vide om der er forskere der ser på hvilken betydning feminiseringen (på godt og ondt og både af mænd og kvinder) af Danmark og offentlige institutioner, aviser og øvrige medier har for vores samfund i dag?

  Bliver vores samfund faktisk mere råt (konsensus tolerant overfor intolerante handlinger, kultur og skikke – tørklæder, halal, kønsapartheid etc.) og intolerant (mangel på forståelse for de reelle ofre) af feminiseringen? Det er der noget der tyder på. Der er vokset en feminisering frem der responderer på aggressivitet ved at give efter og indføre aggressorens skikke og normer, hvilket truer de oprindelige og de retfærdige normer, der sørger for at retssikkerheden og retsfølelsen kan forblive intakt.

  De radikale og socialdemokraterne er gode eksempler på den form for råheds feminisering, idet begge partier vil i dialog med Iran og Syrien på samme tid som en danske ambassade angribes i Pakistan. De lytter til personer, foreninger og lande, der truer og udøver vold.

  Kan du følge mig? Se hvad jeg mener?

  Kommentar by Janne — 22. juni 2008 @ 14:55

 47. Til 46 (Janne).
  Jeg er helt med på, hvad du mener, og det kunne faktisk være interessant at få undersøgt, i hvilket omfang feminiseringen (dvs. påvirkning af samfundets medlemmer og dets institutioner med bløde primært kvindelige værdier) har bidraget til øget tolerance for ikkevestlig forråelse. Selvfølgelig er det ikke kun kvinder, der bærer ansvaret, for mænd kan være lige så eftergivende. Forskellen er nok den, at hvor mænd oftest forventes at reagere maskulint i konfliktsituationer, og derfor antastes når de ikke lever op til rollen, kan kvinder nøjes med at træde ind i den i forvejen biologiske disponerede rolle som forstående og tilgivende uden at lide noget tab af social anseelse, fordi sådan forventer “man” kvinder reagerer. Kvinder, der i forvejen er mere eller mindre under påvirkning af biologien graviterer derfor i højere grad end mænd mod humanistiske jobs og bløde værdier, de identificerer sig med, og behøver aldrig i livet reflektere over, om deres værdier også slår til i konfliktsituationer. Jeg tror derfor ikke nødvendigvis at mænds og kvinders biologi er så deterministisk for hele samfundet som Kimpo og andre ville hævde, men fordi vi under alle omstændigheder bedømmer mænd og kvinders response i konfliktsituationer forskelligt, drages mange kvinder af bekvemmelighed mod venstrefløjen og jobs, der passer til et blødt værdigrundlag. Så jo jeg tror faktisk, at biologien har en betydning, men det der for alvor er gået galt er samfundets opbygning af en incitamentsstruktur, der stortset på alle områder lader kvinder så og sige få det bedste af begge verdener ved at lade dem beholde sociale og følelsesmæssige privilegier forbundet med familien og moderskabet og samtidigt lade dem indtræde på traditionelt maskuline domæner som politik, økonomi og formidling uden konfrontation med maskulinitetens skyggesider.
  Hvor mange kvinder vil ikke gerne have lige social respekt og adgang til alle stillinger? Men hvor mange af dem vil have lige pligter til at dø for landet, kravle gennem mudderhuller eller alt det andet, som manden alligevel forventes at påtage sig, når det for alvor gælder. Der er noget galt med en social ligestillingslogik, hvis virkning er at belønne en gruppes forventninger om lighed men som ikke samtidig tvinger den til at indoptage en forståelse af de negative konsekvenser ved at være ligestillet i praksis.
  Når fremtrædende danske kvinder romantiserer muslimsk kultur, familiemønster, tørklæder, børneopdragelse eller ulige kønsroller er det således helt uden sociale eller håndgribelige omkostninger for dem selv. Rikke Andreassen ved jo sikkert godt inderst inde, at selv hvis hun på en mørk aften skulle date den forkerte muslimske mand, kan hun i heldigste fald ringe til politiet, som ikke vil nægte at hjælpe hende, blot fordi hun har taget fejl af den rare muslimske mand, og som heller ikke vil betinge sig, at hun tilpasser sine teorier virkeligheden. Næste morgen er det business as usual, og hun kan fortsætte i den gode gamle gænge om, hvordan tørklædet er et frigørende symbol, og om hvordan muslimske mænd blot reagerer forskelligt som følge af vores misforståelse af kulturdekonstruktivistiske adfærdsmønstre under pression fra et neoorientalistisk syn på ikkevestlige kulturer, og andet vås som naturligvis ikke ændrer en tøddel ved hendes virkelighedsbillede.
  Første skridt på vejen mod større tilregnelighed er derfor for så vidt muligt at ligestille negative og positive ligestillingsincitamenter. Så ergo er det slut med feminine sociale privilegier uden korresponderende pligter, og kvinder kan herefter heller ikke forvente, at få lidt ekstra snor i debatter, når de påkalder sig deres sårede kvindelige følelser, med mindre de selvfølgelig er villige til også at respektere mænds følelser som en legitimation af ellers uforståelige holdninger, hvormed jeg mener, at nogle humanistiske kvinder påkalder sig deres unikke kvindelige tårer, når mænd siger, at afviste asylansøgere bare må ud, uanset om det rammer børn.
  Hvis man så og sige ligestillede feminine og maskulijne følelser, og argumenter afledt af feminine og maskuline tabuer, og ikke anerkendte, at kvindelige pårørende til kriminelle udlændinge burde have sympati, bare fordi de var grædende kvinder, kunne den betændte udlændingedebat bibringes større tilregnelighed. Vinklingen af historien om Rikke Nielsen og irakeren er klassisk feminiseret følelsesporno, der kun har nyhedsværdi, fordi de fleste synes, det er
  fotogent med en yulykkelig kvinde med børn.
  Lige værnepligt ville også være et smukt ligestillingsinitiativ, for hvis kbvinder kan blive gravide, og ikke af den grund kan nægtes topstillinger i militæret, nåja så skal de heller ikke undtages fra lige værnepligt.

  perhdk@gmail.com

  Kommentar by PerH — 22. juni 2008 @ 17:33

 48. 47

  PerH

  Jeg er enig med dig langt hen ad vejen.

  Det er en paradoks tid vi lever i for samtidig med at samfundsapparatet og medier og politikere feminiseres så sker der i hastig fart det at kvinder i større og større grad stækkes og fastholdes i bestemte roller via religøse normer, adfærd og påklædning.

  Man kan måske sige at feminiseringen har nået en grænse nu og det kan vi se ved at der f.eks. er stærke og dominerende religiøse (særligt mellemøstlige og afrikanske) inspirerede og dybt forældede normer og kræfter der gør alt hvad de kan for at få kvinder til at makke ret. Også vestlige kvinder. Og det virker. Bare se hvordan f.eks. bibliotekarer, venstrefløjsere generelt og kulturarbejdere af hunkøn i særdeleshed ligger sig på ryggen for alt religiøst inspireret når bare det ikke er kristent.

  Islamismen er stærkere end feminismen.

  Jeg er enig med dig i at der må være lige ret og pligt for mænd og kvinder.

  Kommentar by Janne — 23. juni 2008 @ 17:10

 49. “Det er en paradoks tid vi lever i..”

  Det hedder da vist en paradoksal tid… hm

  Kommentar by Janne — 23. juni 2008 @ 17:32

 50. Peter Mygind gør en forskel:

  http://ekstrabladet.dk/flash/livsstil/article1060060.ece

  Kommentar by Otto — 24. september 2008 @ 00:43

 51. What is bumburbia?

  Kommentar by greenuagiax — 6. januar 2009 @ 14:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper