23. august 2014

Islamisk Stat, DK: “Fra kætternes land Danmark: Vi støtter de troendes prins Abu Bakr al-Baghdadi…”

Forventningerne er lave, så man bliver helt overrasket, når journalister ikke blot reproducerer nyhedstelegrammer. Fra torsdagens udgave af Ekstra Bladet, side 6-7 – Brutal terrororganisation er nu i Danmark (se evt. EB.dk).

“Terrororganisationen Islamisk Stat (IS) har fået en fraktion i Danmark, hvor agenter opererer på direkte ordre fra ledelsen i Syrien. …

Ekstra Bladet erfarer, at IS-fraktionen herhjemme består af tidligere og nuværende Syrien-krigere samt toneangivende personer i salifist-miljøet. Medlemmer af fraktionen har blandt andet i sommer holdt en konference i Vejle for at diskutere strategien herhjemme, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger blandt andet drejer sig om propaganda og hvervning af nye IS-krigere samt organisering af deres rejser til krigszonerne i Syrien og Irak.

De danske tilhængere adlød også ordre fra IS, da de var en del af en Twitter-bombe, hvor IS-støtter verden over tweetede støtteerklæringer på samme tid. Herhjemme blev der taget et billede foran Christiansborg med IS-logo og en støtteerklæring til organisationens leder Abu Bakr al-Baghdadi: ‘ Fra kætternes land Danmark: Vi støtter de troendes prins Abu Bakr al-Baghdadi, må Allah bevare ham.’.

(ISIS-brochure foran Christiansborg & MUC Vejle-møde, 2014; Daily Mail, FB cache)

“Kære brødre og søstre. Så er det dagen i dag konferencen vil blive afholdt. Der er mindre end 1 time til det starter, så hvis du først hører om konferencen nu, og du bor tæt på Vejle, så kan du in shaa Allaah stadig nå det. Det vil som sagt blive afholdt i Beboerhuset i Vejle. Du kan finde yderligere informationer under begivenheder in shaa Allaah. Må Allaah subhana wa ta’ala give barakah i dagen, ameen!” (MUC Vejle på Facebook, 24. maj 2014)

“Må Allaah subhana wa ta’ala belønne vores brødre fra København der kom for at holde foredrag. Det var meget gode og også vigtige emner vores elskede brødre talte om i går til konferencen. Lad os in shaa Allaah handle efter det så godt vi kan…” (MUC Vejle på Facebook, 25. maj 2014)

(MUC Vejle, ‘Islamisk Konference’, 24. maj 2014 – Beboerhuset Finlandsparken, Vejle; FB cache)

Apropos.

“Vi har 71% indvandrere og efterkommere blandt beboerne. … Ghetto-betegnelsen gør, at folk opfatter os på en forkert måde. Og dét ærgrer jeg mig over. Men internt i Finlandsparken ændrer ghetto-stemplet ingenting. Jo, måske ved at vores interne sammenhold styrkes, fordi området stemples på så tyndt et grundlag.” (Formand for Finlandsparken Knud Aage Thiemer til Lokalavisen, 2012)

Oploadet Kl. 16:47 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59477/trackback

36 Comments »

 1. Her er noget PET, Zenia Stampe, Johanne Schmidt-Nielsen m.fl. kan tage fat på.
  Det er så åbenlys at de fremmede pisser på os, de vil slet ikke integreres, og hvorfor også det? det forbyder deres religion

  Kommentar by k.m. — 23. august 2014 @ 17:55

 2. Der bliver vist brug for alle politibetjente fra Jylland.

  Det kan jo ikke undgå at blive vildt når de anti-racistiske bevægelser møder op til moddemonstrationen.

  Kommentar by Superman — 23. august 2014 @ 18:13

 3. 24.maj – for Sørensen da, vi så ikke noget til AFA og de sædvanlige tæskehold?

  De er til stede hver eneste gang der anmeldes en anti-islamisk demonstration.

  Nå men vi ved jo godt at rød blok og islam er to alen af samme rådne bræt

  Kommentar by k.m. — 23. august 2014 @ 18:21

 4. ISIL Head Shoots Syrian with 50 Cal.

  https://www.youtube.com/watch?v=g5T2rUG_kow

  Kommentar by Link — 23. august 2014 @ 18:23

 5. Mon knud aage thiemer var med til mødet for at styrke sammenholdet i området?
  Muslimske korankrigere er vores 2 største problem, naive danskere er en klar nummer 1.

  Kommentar by Per — 23. august 2014 @ 18:23

 6. […] Islamisk Stat, DK: “Fra kætternes land Danmark: Vi støtter de troendes prins Abu Bakr al-Baghdad… Det begynder at se ud til, Christiansborg aldrig kommer ajor med dette selvskabete problem. Nogen […]

  Pingback by Foley’s morder, Jihad John? « Snaphanen — 23. august 2014 @ 18:36

 7. Det er i Finlandsparken i Vejle hvor Knud Aage Thiemer er formand at ISIS mødet holdes.

  Bare for at klargøre det!

  Kommentar by Helmut Kohl — 23. august 2014 @ 18:43

 8. Det her er straffen for at tillade den uhæmmede indvandring!
  Jeg syntes vi bør holde de ansvarlige politikere ansvarlige! Problemet er at dem der skabte problemer ikke er ved magten længere!

  Kommentar by Robert R — 23. august 2014 @ 19:51

 9. http://vafo.dk/article/20140823/ARTIKLER/140829783

  Nogen forsøger at lægge røgslør ud, ved Vejle politi noget vi andre ikke ved?

  Kommentar by k.m. — 23. august 2014 @ 20:03

 10. I mellemtiden protesterer 1200 voldsparate autonome i Malmø mod nazisme.

  Der er et eller andet helt galt.

  Kommentar by Ole — 23. august 2014 @ 20:12

 11. #4 Link

  Religion of Peace…

  Kommentar by Johnson — 23. august 2014 @ 20:27

 12. Det er vist nærmere piss end peace…

  Kommentar by LarsB — 23. august 2014 @ 20:37

 13. Hvem skal være den næste kalif?
  Ham Baghdadi får vi da hurtigt elimineret!

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 23. august 2014 @ 21:35

 14. Zenia Stampe – hun er på forsiden af EB i dag — ikke om hvad hendes parti har gjort – men om sit døde barn.

  Vil EB ikke bare være venlig at lukke og slukke?

  Kommentar by EE — 23. august 2014 @ 21:55

 15. Mon ikke det er 100% ansvarsfrit at støtte Islamisk Stat i Levanten? Vi kender det jo til hudløshed, der sker INTET og muslimerne kan støtte hvem som helst, og drage i krig for diverse bestialske islamiske grupperinger, og INTET sker. Jeg ville i hvert fald ikke føle mig det mindste utryg som muslim at tage til sådan et møde, og drage til borgerkrig, velvidende at når man kommer hjem til DK så er der ingen som helst straf.
  Gad vide hvornår der opstår en egentligt modstand. Sådan for alvor i befolkningen og blandt politikerne og dem der ser passivt til nu feks AFA og venstrefløjen.

  Skal der først mange lig på bordet, terrorbomber eller hvad? De kan jo operere frit som det er nu. Nu er Danmark ikke målet, men er der nogen garanti for at bløde mål i København eller Århus ikke er på muslimernes ønskeliste? Kig bare på borgerkrigen i Syrien og Irak feks. Der er en gigantisk liste af undskyldninger for at massakrere og myrde uskyldige civile. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at de ville kunne bombe Danmark, undskyldninger er der nok af.

  Nej jeg tror den menige dansker enten er lullet i søvn, eller er slet og ret ligeglad så længe det ikke ramme denne.
  Der har været mange islamiske demonstrationer før feks fra Nørrebro station til Rådhuspladsen, hvor man viftede de nu så berømte sorte islamiske flag med nogle budskaber på arabisk, og intet ramaskrig eller stor offentlig fordømmelse var der. Fordi den menige dansker og politker hverken forstår Islam eller muslimernes ønsker, eller ikke tør se det i øjnene. Anyways så bliver de flere, kravene bliver flere, der bliver flere terrorister, og modstanden er noget nær fuldstændig væk. Jo en enkelt demonstration igennem nørrebrogade blev det til.

  Som om det gør nogen forskel, andet end i det tidsrum selve demonstrationen fandt sted.

  Kommentar by Endnu en vantro — 23. august 2014 @ 22:48

 16. Nå, så kan i godt glemme alt om Terrororganisationen Islamisk Stat’s medlemmer i Mohammedanmark fordi, nu har dhimmimedierne i Mohammedanmark fundet ud af, at de slet ikke er så slemme som i england, og så er alt jo godt. Danmark er færdigt, smadret og ødelagt af 80-90% af danskerne.

  Kommentar by Fritz — 23. august 2014 @ 23:03

 17. Fra musiker i en londonvilla til 9 millioner kroner til en ørken for at hugge hovedet af folk. Gæt selv hvilken religion der kan få folk til at træffe det karrierevalg: http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article4979150.ece

  Kommentar by Per — 23. august 2014 @ 23:25

 18. Fact. Islam in a man is as rabies in a dog.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2014 @ 00:05

 19. Min ønskeregering deporter de folk, inden de starter en krig her.

  Kommentar by MM — 24. august 2014 @ 01:04

 20. og undskylder overfor danskerne, at de har bragt os i fare. Måske kan de nå tilgivelse endnu

  https://uk.news.yahoo.com/may-bring-anti-extremist-laws-231158407.html#ma3F2Vr

  Call to remove jihadists’ passports

  Kommentar by MM — 24. august 2014 @ 01:12

 21. Glad for at se de unge mennekser har noget politisk at gå op i, så de ikke hænger på gadehjørnerne.

  Kommentar by hans01 — 24. august 2014 @ 06:05

 22. Islam er den vestlige venstrefløjs ebola.

  Mob Destroys Ebola Center In Liberia Two Days After It Opens
  http://www.buzzfeed.com/jinamoore/two-days-after-it-opens-mob-destroys-ebola-center-in-liberia#34z5430

  “They said, ‘The president says you have Ebola, but you don’t have Ebola, you have malaria. Get up and go out!’”

  “What are they carrying to their homes? They are carrying their deaths.”

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. august 2014 @ 06:19

 23. Det er jo landsforrædderi. Den slags er der ret klare paragraffer om i straffeloven.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 24. august 2014 @ 11:00

 24. Vi alle her på blogen, råber for døve øre. Det er i vel klar over.

  Regeringen, politi, domstolene, samt deres forpulede vælgere som stikker hovedet i busken. Ikke tale, ikke se, ikke høre.

  Krigen mod Islam og muslimer har varet i 1392 år nu, og krigen er stadig ikke slut.

  Tiden til det nu, er af få denne krig afsluttet, uanset hvad landsforrædderne synes om det eller ej.

  Grundloves er til ingen nytte her, da den er blevet udvandet af Regeringen, politi, domstolene. Deres vælgerne aner ikke en skid, med sådan en dumhed, lever selv guderne forgæves.

  Kommentar by Sindsro — 24. august 2014 @ 11:36

 25. Det går ikke særligt godt, når fjenden arrangerer taktikmøder i landet. Det er der kun een forklaring på: Regeringen er medløber.

  Det samme er tilfældet i mange andre lande og især i USA, hvor en sort muslim sidder i førersædet.

  Anders Fogh Rasmussen (AFR) er helt på afveje og fører krig mod Putin helt alene. Han sidder også kun på posten, fordi den sorte muslim overbeviste tyrkeren om, at han har hånden oppe i røven på AFR-dukken.

  Det går ikke særligt godt.

  Kommentar by Iznogut — 24. august 2014 @ 12:49

 26. Jeg synes det er ret simplelt,her er billedet af hele forsamlingen,som har et formaal,at omgoere verden incl.Danmark,det er landskadeligt virke.Anhold hele bundtet og saet dem paa et fly i Billund og send dem til deres elskede kalifat, det kalder jeg da en vennetjneste.De kan jo ikke li det her,saa ud.Det vil vaere utroligt billigt sluppet i forhold til hele situationen med omvendt fortegn,men hva f….. vi er jo genemgaanede easy going.

  Kommentar by Dunk — 24. august 2014 @ 12:50

 27. Nogen gange kan jeg godt blive temmelig frustreret over at vores regering her i Israel er alt for svag , alt for bange for konsekvenserne af at slå hårdt til på en afgørende måde …. Heldigvis går det hurtigt over , så snart jeg sammenligner med hva’fe nogen typer det er der sidder på magten i Danmark og resten af vesteuropa….Tak Danmark!

  Kommentar by Ole Burde — 24. august 2014 @ 20:34

 28. >24 Sindsro
  Det skal ikke standse vores stemmer.
  Mogens Glistrup råbte ligeledes. Og han råbte højt nok til at 15,9% af stemmeberettigede danskere hørte ham.
  Han ønskede posten som minister til afskaffelse af offentlig virksomhed.
  Og forresten advarede han os mod muhammedanere.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2014 @ 23:59

 29. Mogens Glistrup var en klog mand og en stor frihedskæmper, en ægte viking der modtog fængselsdomme fra det røde samfundsnedbrydende segment, de viste Glistrup hvad der sker når man vil afskaffe kommunisme og islamisme i Danmark, der burde rejses en statue af Mogens Glistrup, og den skal stå foran Christiansborg.

  Kommentar by emmagad — 25. august 2014 @ 00:56

 30. Det er en voksende trussel mod vesten. Det er ikke kun et spørgsmål om nogle bestialsk henrettede journalister. MSM gør det til enkeltperson sager, men der er tale om en islamisk revolution af hidtil ukendt styrke i vor tid.
  Millioner af kristne er i de seneste årtier fordrevet eller myrdet af fanatiske muslimer i de muslimske lande, hvor krigen mod vantro som MO startede for over 1000 år siden, nu har fået en voldsom fremgang, senest med ISIS, der vil indføre en islamisk stat ved etnisk udrensning. Og den islamiske stat skal med tiden omfatte europa og hele verden. Ifølge Mo’s lov i Koranen er alle mennesker født muslimer og underkastet Koranen, hvor sandheden bogstaveligt er nedskrevet af Mo, på ordre fra store A.
  Hvis man ikke vil følge Mo’s lov i Koranen, er man ikke længere menneske og bør destrueres – derfor er det let for de troende at henrette vantro på Mo’s befaling.
  MSM forsøger at partikulisere og individualisere problemet -formodentlig fordi de allerede mere eller mindre bevidst har underlagt sig pga frygt?
  Historikeren Bent Jensen siger det, som en af de få direkte i en kronik i JP i fredags (22.08.2014:)
  “Der er tidspunkter, hvor der er sket et skred i ens forståelse af, hvad der sker rundt om én. Et sådan skred har fundet sted i de seneste uger og måneder. Mange gik rundt i den tro, at landet og verden var normale – og altid vil være det.
  Men så rykkede det med et hug, og man forstod, at verden er af lave: at fanatiske barbarer er på fremmarch, og at vi oplever ting for øjnene af os, som er næsten ufattelige. Mange lukker dog fortsat øjnene og fortrænger, hvad der er på spil.
  Foreløbig har de barbariske tildragelser kun fundet sted i mellemøsten, som vi tror ligger langt væk. Men Mellemøsten er tæt på Europa og og deres opviglere findes for længst i landet og i Europa. Og barbarerne har mange sympatisører i Europa, både blandt de store muslimske befolkninger og blandt Europæere, som ikke forstår eller vil forstå, at krigen også foregår her….
  Det værste barbari foregår lige nu i Syrien og Irak, hvor hellige muslimske krigere drager i felten for at ødelægge de “vantro” og deres civilisation….Hoveder afskæres, holdes triumferende frem til beskuelse og spiddes på jerndragere. Kristne og andre vantro mænd korsfæstes, mens kvinder fanges, voldtages og føres bort som slaver til forlystelse for de muslimske krigere. Kristne og andre masselikvideres og kastes i grave, de først selv har måttet grave. Selv små børn har fået hovedet afskåret.
  Når man ser de afskyelige forbrydelser på fotos, fremkalder det det uvilkårligt billeder af nazisternes tilintetgørelse af værgeløse jøder, der først selv måtte grave deres egne grave…
  Men Danmark og Europa slumrer. Hvad rager det os, at det brænder lige uden for døren, selv om ilden allerede har fat i vort eget hus.”
  http://www.liveleak.com/view?i=44e_1406655216

  Kommentar by A-mad — 25. august 2014 @ 10:00

 31. Det er en voksende trussel mod vesten. Det er ikke kun et spørgsmål om nogle bestialsk henrettede journalister. MSM gør det til enkeltperson sager, men der er tale om en islamisk revolution af hidtil ukendt styrke i vor tid.
  Millioner af kristne er i de seneste årtier fordrevet eller myrdet af fanatiske muslimer i de muslimske lande, hvor krigen mod vantro som MO startede for over 1000 år siden, nu har fået en voldsom fremgang, senest med ISIS, der vil indføre en islamisk stat ved etnisk udrensning. Og den islamiske stat skal med tiden omfatte europa og hele verden. Ifølge Mo’s lov i Koranen er alle mennesker født muslimer og underkastet Koranen, hvor sandheden bogstaveligt er nedskrevet af Mo, på ordre fra store A.
  Hvis man ikke vil følge Mo’s lov i Koranen, er man ikke længere menneske og bør destrueres – derfor er det let for de troende at henrette vantro på Mo’s befaling.
  MSM forsøger at partikulisere og individualisere problemet -formodentlig fordi de allerede mere eller mindre bevidst har underlagt sig pga frygt?
  Historikeren Bent Jensen siger det, som en af de få direkte i en kronik i JP i fredags (22.08.2014:)
  “Der er tidspunkter, hvor der er sket et skred i ens forståelse af, hvad der sker rundt om én. Et sådan skred har fundet sted i de seneste uger og måneder. Mange gik rundt i den tro, at landet og verden var normale – og altid vil være det.
  Men så rykkede det med et hug, og man forstod, at verden er af lave: at fanatiske barbarer er på fremmarch, og at vi oplever ting for øjnene af os, som er næsten ufattelige. Mange lukker dog fortsat øjnene og fortrænger, hvad der er på spil.
  Foreløbig har de barbariske tildragelser kun fundet sted i mellemøsten, som vi tror ligger langt væk. Men Mellemøsten er tæt på Europa og og deres opviglere findes for længst i landet og i Europa. Og barbarerne har mange sympatisører i Europa, både blandt de store muslimske befolkninger og blandt Europæere, som ikke forstår eller vil forstå, at krigen også foregår her….
  Det værste barbari foregår lige nu i Syrien og Irak, hvor hellige muslimske krigere drager i felten for at ødelægge de “vantro” og deres civilisation….Hoveder afskæres, holdes triumferende frem til beskuelse og spiddes på jerndragere. Kristne og andre vantro mænd korsfæstes, mens kvinder fanges, voldtages og føres bort som slaver til forlystelse for de muslimske krigere. Kristne og andre masselikvideres og kastes i grave, de først selv har måttet grave. Selv små børn har fået hovedet afskåret.
  Når man ser de afskyelige forbrydelser på fotos, fremkalder det det uvilkårligt billeder af nazisternes tilintetgørelse af værgeløse jøder, der først selv måtte grave deres egne grave…
  Men Danmark og Europa slumrer. Hvad rager det os, at det brænder lige uden for døren, selv om ilden allerede har fat i vort eget hus.”
  http://www.liveleak.com/view?i=44e_1406655216

  Kommentar by A-mad — 25. august 2014 @ 10:02

 32. Det er mig konstant en gåde, hvordan man kan kalde sig selv religiøs (noget der normalt forbindes med godhed) hvis man laver terror ved at kidnappe, dræbe, voldtage, tage gidsler/slaver, true, torturerer, og i det hele tage agere kriminelt. Ja, kriminel er ikke engang ordet længere, det er blot en primitiv sindssyge. Hvori består det retfærdige og godheden, og hvem udover i forvejen voldsfanatikere ønsker at tilbede en (opdigtet) gud der befaler dette? Hvor vanvittig kan det blive, og hvor er ‘moderate’ muslimers protester imod dette begået af trosfæller, undskyldingen med at “det er ikke muslimer” er så tåbelig efterhånden at man må le.

  Kommentar by LarsB — 25. august 2014 @ 12:23

 33. @31 A-mad — 25. august 2014 @ 10:02:
  Enig i alt på nær de to sidste linjer.
  Ironi er farlig, den sløver brodden.
  ——————————————————————–

  @32 LarsB — 25. august 2014 @ 12:23:
  Sand religion hjælper det enkelte menneske med at finde lyset og gå ad lysets vej. Men ikke alt, der kalder sig religion, er religion. I min oplevelse er islam ikke en religion, men en voldelig, totalitær ideologi, der påberåber sig at være guds vilje.

  “… og hvem udover i forvejen voldsfanatikere ønsker at tilbede en (opdigtet) gud der befaler dette?”

  * Dyremennesker, der med trusler om vold, skam og drab er blevet dresseret til det fra barnsben
  Husk der er dødsstraf for apostasi i islam (
  https://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy#Islam)

  * Mennesker der af den ene eller anden grund har valgt mørkets vej og derfor intet middel skyr med henblik på at rage magt og jordisk gods til sig

  “… og hvor er ‘moderate’ muslimers protester imod dette begået af trosfæller, …”

  At være muslim og åbent moderat er letalt, da man så udtaler sig mod islam og derfor er apostat, jævnfør imam Pedersens udtalelse om at han er tilhænger af stening, da man ved at sige ja til islam er tvunget til at acceptere hele pakken

  Kommentar by Bevidst — 25. august 2014 @ 16:15

 34. ->33.Bevidst. De to sidste linjer er citat fra Bent Jensens kronik. Jeg opfatter dem ikke som ironi, men som galgenhumor, der skal pege på, at de fleste (under konstant vildledning af DR/TV2?) stikker hovedet i busken og ikke vil indse faren ved den islamiske revolution ISIS har startet og med stor fremgang har oprettet en islamisk stat flere gange større end Danmark med sharia og massehenrettelser af vantro.
  Så vidt jeg kan tælle sammen er flere tusinde muslimer fra vesten taget ned for at deltage i blodbadet og som fortalt blandt andet her på Uriasposten har ISIS mange tilhængere og supportere i Europa, hvor vi kan vente at ISIS snart angriber.
  Et skøn på ½ mio muslimer i vesten, der støtter ISIS er formodentligt lavt sat?

  Kommentar by A-mad — 26. august 2014 @ 09:17

 35. Det er ikke kun åbent ISIS-støttende muslimer i Danmark, der er et problem. Enhver muslim, der opholder sig i Danmark, er et problem, og et problem vi snarest må tage os af ved deportere dem til deres hjemlande. Om de har været her 1, 2, 3 eller flere generationer er ligegyldigt, de skal bare ud

  Kommentar by Bevidst — 26. august 2014 @ 09:30

 36. ->35.Bevidst. Enig i at de troende muslimer i Danmark, der ikke åbent støtter ISIS, er en ‘5.kolonne’ for islam og sharia’s indførelse i kongeriget. De kan ikke være andet ifølge troen.

  Kommentar by A-mad — 26. august 2014 @ 09:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper