25. august 2014

Ny ‘Trayvon Martin’-sag: Småkriminel kæmpe på 193 cm (132 kilo) lanceres som uskyldig teenager…

Med jævne mellemrum kører medierne historien om det racistiske USA, og de seneste par uger har der været sagt og skrevet en del om en hvid politimands nedskyldning af en ubevæbnet sort teenager – Michael Brown fra Ferguson, Missouri. En 18-årig studerende med ren straffeattet. “… en god blid dreng”, lød det i TV2 Nyhederne. For DR rapporterer kanalens nye USA-korrespondent Oliver Routhe Skov (kæreste med kommunisten Pernille Skipper), og han er ikke manden der rokker ved den sort/hvide Ritzau-certificerede dækning af sagen.

USA er et stort land, og det siger sig selv, at politiet af og til skyder mistænkte, og at det nogle gange vil inkludere en hvid betjent og et sort offer. Politiet kan selvfølgelig lave fejl, men Ferguson-sagen er ikke helt så ligefrem som medierne præsenterer den som. Fra Frontpage Magazine – Michael Brown: A Criminal and a Thug.

“As the media-sanctioned rioting, bloodshed and looting continue in Ferguson, Missouri, evidence is emerging that police shooting victim Michael Brown wasn’t the upstanding citizen that many on the Left have claimed him to be. …

As happened in the Trayvon Martin case two years ago, the hulking, nearly 300-lbs. Brown has been portrayed as an innocent doe-eyed angel unfairly cut down by evil police as a promising future awaited him. In Brown’s case, he was said to be just days away from heading off to college. …

Evidence is now available that shows that Brown tried to wrest a gun away from a policeman and that he was ordered to freeze before he charged Darren Wilson and was shot.Before the shooting incident last weekend, Brown used violence and the threat of more violence to steal. With an accomplice, he knocked over a convenience store, bullying victims with his prodigious size and weight.

An official incident report about the robbery was released Friday by Ferguson police, over the vehement but ultimately groundless objections of left-wing politicians… The report in question identifies Brown and his 22-year-old friend Darren Johnson as suspects in the Aug. 9 robbery that took place minutes before Brown’s death.

According to the report, police responded to a call about ’stealing in progress’ at a convenience store. The stolen item was a $48.99 box of Swisher Sweets cigars. Marijuana users are known to hollow out such cigars and use them to smoke drugs.

A man identified as Brown was captured in store surveillance stills having a physical confrontation with a much smaller store employee who tried to lock the doors of the establishment to prevent the men from departing with the stolen item.

The 6’ 4′, 292-pound Brown took the employee by his shirt and pushed him back into some merchandise. As Brown moved toward the door, he then turned around and moved toward the worker ‘appearing to intimidate him.’ After that Brown disappears from the camera footage.”

(Michael ‘Big Mike’ Brown, røveri-mistænkt – Indsat TV-avisen, 18. august 2014; Hodja, YT, Twitter)

Oploadet Kl. 20:56 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59556/trackback

26 Comments »

 1. Hvad har muslimer og negere tilfældes?

  Massivt brug af offerkortet og den evige anklage mod den hvidemand.

  Nå ja, og så er de jounalisternes ynglings “uskyldigheder” Med hvad dertil høre af goodwill i pressen.

  Kommentar by jesper — 25. august 2014 @ 21:28

 2. Han ser ikke helt uskyldig ud…….

  Kommentar by Spinner — 25. august 2014 @ 21:29

 3. The Truth About Michael Brown and the Ferguson Riots
  Stefan Molyneux
  https://www.youtube.com/watch?v=9pr1oE34bIM

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. august 2014 @ 21:42

 4. Så i TV-avisen en reportage fra begravelsen af den unge mand. Et stort billede af Brown, som vel 10 årig, var med. Ikke et nyt billede af ham, hvor man ville kunne se han var en enorm basse på 150 kilo, den basse der truede butikspersonalet efter han havde stjålet en kasse cigarer. Det særlige mærke cigarer der blev stjålet benyttes af stofmisbrugere. Man udhuler cigaren kommer marihuana i og dypper den i PCP. Det er almindelig kendt at den blanding ofte medfører en aggressiv væremåde.
  Læs denne:
  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2014/08/skyggerne-fra-trayvon-martinzimmerman.html

  Samme skuespil i Trayvon Martin sagen, hvor man ikke så de nyeste billeder af den unge mand, kun nogle ’søde’ billeder af ham som lille, ikke som han så ud umiddelbart før tragedien. Et sådant billede ville nemlig være med til at gå imod den dagsorden der ønskes af de som gerne ser endnu flere raceoptøjer.

  Den sorte skribent Patricia Dickson tør sætte sagen på spidsen og stiller det logiske spørgsmål, “Så vidt jeg ved er hverken hans mor eller hans far blev spurgt offentligt om, hvor de befandt sig eller om deres søns gerninger den dag. Har forældrene ikke en andel af skyld for denne unge mands opførsel?”

  Og så denne svada: …”Det er åbenbart at medierne og typer som Sharpton ikke bekymrer sig det mindste om den døde sorte teenager eller hans forældre. Hvis de virkelig er så omsorgsfulde, hvor er de så når hundreder af stakkels sorte teenagere dræbes hver måned i de større byer over hele Amerika? Hvor mange flere sorte teenagerne ønsker vi at se blive dræbt, ikke kun af politiet, men også af andre sorte?”

  Forresten blev der i Chicago begået 3 drab, heraf en knægt på 16 år, og 16 blev såret i skudepisoder samme aften som hændelsen i Ferguson. Skudt af sorte og ofrene selv sorte. Ingen postyr over det i medierne.

  Kommentar by synopsisolsen — 25. august 2014 @ 22:23

 5. Ad! Er der virkelig nogen, der gider være kæreste med Skipper-Pernille?! Det får mig til at tænke på en jysk veninde, hvis mor engang – som trøst til veninden – sagde: “Ja, min bette pi’, der er ætt så skarve en so, at der ætt er en orne, der vil ha’ den…”

  Syge danske medier at tærske langhalm på sådan en historie fra USA. Det er meget værre, at ISIS slagter tusinder af kristne i Irak og Syrien, og at de rent faktisk befinder sig i DK og resten af Europe. Talk about ’sleeper-cells’??

  Kineserne har et ordsprog: “Nær ikke den unge slange ved dit bryst”. En skam, at Vesten for sent vil forsøge at vågne op fra hash-tågerne.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. august 2014 @ 22:24

 6. Her er lidt mere om jeres skydegale yndlinge der åbenlyst ikke på nogen som helst måde er egnede som ordenshåndhævere.
  De henretter en mentalt syg person uden på nogen måde først prøve at pacificere ham f.eks med et enkelt ikke dræbende skud i benet.
  Sygt!!!

  http://nymag.com/daily/intelligencer/2014/08/video-st-louis-police-kill-kajieme-powell-near-ferguson.html

  Men det er åbenbart kulturen i ST.Louis´s politikorps hvor 97% er hvide som f.eks denne maniac der godt nok efterflg., og sikkert kun fordi det blev filmet, er suspenderet på ubestemt tid.

  http://ekstrabladet.dk/112/article4975216.ece

  Jeg ved ikke hvordan amerikansk lovgivning er skruet sammen men her til lands ville en sådan opførsel resultere i en ubetinget fængselsdom og dermed ud af korpset forever.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2014 @ 22:32

 7. @ 1. Det vil jeg godt lige række fingeren op og svare på: Både sorte og arabere lider af tilbageståenhed, og det kan ikke tilskrives blot indavl, selvom de nok knepper hinanden i familien i flæng, men nej, de har generelt kun få tanker at rotere med: De fleste af disse ‘tanker’ roterer om næste måltid, altså mad, dernæst er det sex (eller omvendte rækkefølge, måske) og endelig er det muhammedaner-yndlingssportsgrenene ‘at slå ihjel’ eller ’stjæle’, eller begge dele på én gang. Dette snævre mentale virkefelt kan ikke andet end frembringe en usædvanligt lav IQ; en IQ, der er væsentligt lavere end den kaukasiske og især end den jødiske.

  Jøder slår alle af pinden i IQ-ræset, og det pisser selvfølgelig de tilbagestående arabere godt og grundigt af! Men de lærer ikke rigtigt af historien, og det er aldrig arabere, der overrender Nobelpris-uddelingerne eller brillerer ved OL.

  http://ieet.org/index.php/ieet/more/pellissier20110719

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. august 2014 @ 22:44

 8. De betaler godt nok for slaveriet de hvide. Helt som vi kommer til at betale for indvandringen.

  https://www.youtube.com/watch?v=iGTUcS-yQtQ

  Kommentar by Svend — 25. august 2014 @ 22:52

 9. 4 synopsis,

  Tak for at sætte sagen i perspektiv.

  Jeg gætter på, at når Oliver Routhe Skov, og for den sags skyld Per Henrik Rasmussen i #6, anlægger sit kriterie og vinkel som han gør, så er årsagen at han er racist. Negerne interessere kun når de kan bruges til propaganda formål, samt til at opnå personlig gevinst.

  Havde negerne været interessante som medmennesker, havde fokus selvfølgelig været på mordene negerne imellem.

  Kommentar by Hans Und — 25. august 2014 @ 22:58

 10. Det forlyder via amren.com, at betjenten, der skød, først havde fået kraniebrud (fraktur i øjenhulen) af Michael Brown:
  http://www.thegatewaypundit.com/2014/08/breaking-report-po-darren-wilson-suffered-orbital-blowout-fracture-to-eye-socket-during-encounter-with-mike-brown/

  Sammenlign også med dækningen af en tilsvarende sag fra sidste uge (dog uden optøjer og plyndringer), hvor en _hvid_ teenager er blevet skudt af en _farvet_ politimand: http://www.sltrib.com/sltrib/news/58313255-78/burbank-police-taylor-officer.html.csp

  (Intet nævnt i danske medier)

  Kommentar by Hertz — 25. august 2014 @ 22:58

 11. @9 Hans Und
  Min eneste kommentar er at du vist ikke er af hverken Jødisk eller kaukasist afstamning

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. august 2014 @ 23:04

 12. Arrgh… En BMI på 35,4. Det er godt og vel over smæk fed…

  Men de amerikanske betjente er også godt kvabsede.
  Så pistolen kommer jo til hjælp når åndenøden sætter ind.

  Jeg har læst, at fyren blev ramt at fire skud i armen. Et i øjet,
  og et i issen, der gik ned gennem skulderen og ramte en pulsåre
  i kroppen og det var det skud han døde af.

  Så spørger jeg mig selv: Hvorfor skød betjenten ikke løjseren
  i benet eller i begge ben, så betjenten, stakåndet som han sikkert var af at løbe, så han kunne fange misæderen uden at dræbe ham? Det havde været rationelt politiarbejde.

  Men nu har jeg jo ikke været i Ferguson…

  ***

  “Angst essen Seele auf.”

  Rainer Werner Fassbinder

  Kommentar by Thorbjørn — 26. august 2014 @ 00:24

 13. Der er en video, optaget med mobil telefon, som cirkulerer bl. a. på facebook, hvor Brown bliver filmet alt imens han går frem mod først den ene betjent til højre for ham, dernæst mod den anden.

  De står begge ved siden af politibilen med dørene åbne.
  Han bliver anråbt med både freeze og lay down. Fordi han vedbliver at gå fremad, trækker de begge pistolerne, hvilket får Brown til at råbe adskillige gange Shot, shot me.

  Brown går op ad en rampe i venstre side af fortorvet og kommer op på højde med betjenten i venstre side af politibilen. Han gør ingen mine til at stoppe og da han er ca. 2 meter fra betjenten og ca. 1 meter højere oppe nu med retning mod betjenten, så skyder han. Det går stærkt og de 6 skud brager afsted. Brown styrter ned og lander midt på fortorvet mellem rampen og betjenten.

  Der kan ikke være tale om ansigtslæsioner på betjenten, som har noget med skydningen at gøre. Brown kom ikke nærmere en ca. 1½ meter og landede på jorden foran betjenten…død.

  Hussein muslimen har intet gjort for amerikanerne i hele hans tid i The White House og han forsøger, at samle de sorte i en solidaritetsrus, hvor racisme er hans trumpfkort. Ynkeligt og sygt, som alt andet under den skide muslims misregimente.

  Kommentar by Iznogut — 26. august 2014 @ 00:52

 14. @1 Jesper
  Apropos det der med at kaste offerkortet så er her en kommentar til St.Louis politiets egen rapport om henrettelsen af den mentalt syge Kajieme Powell.
  “the most extraordinary thing about the Kajieme police report is that the unharmed shooters are designated “victims””

  https://twitter.com/isaach/statuses/502245502881390592

  PS
  Ud fra kommentatorens navn vil jeg skyde på at manden har jødiske aner

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. august 2014 @ 00:54

 15. @12 Iznogut

  It´s really notsogut.

  Den episode du refererer og som jeg linker til i @6 har intet som helst med nedskydningen af Michael Brown at gøre men er en episode der er 10 dage nyere.
  Manden de henretter er psykisk syg og hed Kajieme Powell.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. august 2014 @ 01:06

 16. Det er klart at ghettoerne bryder ud i optøjer hver gang en af deres egne omkommer efter at blive konfronteret med politiet.
  De døde har jo ikke gjort noget, som de ikke selv har gjort eller kommer til at gøre, dvs. tyveri, hærværk, vold, trusler og røveri.

  I følge Per Henriks åndsfæller i USA, så er det den hvide mands racisme, der er årsag til de sortes problemer.

  Kommentar by Træt — 26. august 2014 @ 07:58

 17. #Per Henrik Rasmussen

  Hvis du truende med en kniv går mod en bevæbnet politimand, der forgæves beder dig om at lægge dig ned – så bliver du skudt!!!
  -Og det er ligegyldigt om du er sort eller hvid – sådan vil det også være i Danmark!!!
  Det hedder “Suicide by cop” og er også et kendt fænomen her til lands.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. august 2014 @ 09:28

 18. Mon Obama nu skal ud og sige:

  “If I had a son, he’d look like Mike Brown”

  som han sagde ifbm. Trayvon Martin:

  “If I had a son, he’d look like Trayvon”

  Det er vist godt at den mand kun fik dødtre!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. august 2014 @ 09:35

 19. Når det gælder drab, er sorte i USA ca. syv gange så aktive som deres hvide landsmænd. Antallet af sortes voldsforbrydelser mod hvide er også langt større end den vold, der går den anden vej. Og antallet af sorte forbrydelser mod andre sorte er astronomisk.

  Mediernes sagesløse “gode drenge”, der falder som ofre for onde politimænds kugler, viser sig næsten altid at være voldsforbrydere.

  http://www.anncoulter.com/columns/2014-08-20.html#read_more

  http://www.startribune.com/opinion/commentaries/223696071.html

  Kommentar by Crass Børsting — 26. august 2014 @ 10:23

 20. Han fik hvad han fortjente. Man kunne ønske sig de kriminelle her til lands fik samme behandling.

  Kommentar by Nielsen — 26. august 2014 @ 11:06

 21. Jeg så den anden aften et indslag på tv (kan ikke huske hvor), hvor man fortalte om at politiet visse steder var begyndt at bære små kameraer for at kunne dokumentere deres arbejde/anholdelser osv, hvilket havde nedbragt antallet af klager fra borgere helt vildt. Man fik naturligvis indirekte vinklet historien således, at kameraerne angiveligt gjorde de enkelte betjente ikke begik så mange overgreb længere. At antallet af klager angiveligt og vel næsten sikkert, for en kæmpe dels vedkommende var helt og aldeles grundløse til at starte med, nævnte man ikke…

  Kommentar by Jacob Andersen — 26. august 2014 @ 11:47

 22. Mere om samme emne (sorte dræbt af hvide betjente) med statistiske kilder her:

  http://www.frontpagemag.com/2014/john-perazzo/lynch-mob-rage-based-on-a-lie/

  Kommentar by Crass Børsting — 26. august 2014 @ 11:52

 23. @12 Thorbjørn. Skyd efter benene. Det virker ikke engang når man gør det mod en menneskemængde.

  Man kan IKKE ramme så lille et mål som benene, hvis personen bevæger sig.

  De fleste skud vil ramme ved siden af, (og hvem rammer de så?)eller også giver de bare kødsår, som ikke standser angriberen.

  Kommentar by Træt — 26. august 2014 @ 14:34

 24. USA er, historisk, virkeligt to nationer i een stat, den hvide og den sorte. Det er meget bemærkelsesværdigt i hvor høj grad hudfarve kan forudsige hvad folk i USA mener om Ferguson sagen. Sorte (og en del hvide) mener omgående det er politi-brutalitet, hvide at vi ikke, endnu ihvertfald, har nok kendskab til fakta til at vurdere om det var selvforskyldt at Brown blev skudt. Det samme med Trayvvon Martin sagen.

  Og det er bemærkelsesværdigt at hvor der er en del hvide der tager “de sortes parti”, så at sige, så er der praktisk talt ingen sorte der offentligt har været ude at sige at Brown jo kan have overfaldt Wilson.

  Og praktisk talt ingen taler om at unge sorte mænd i USA ofte har en virkeligt shitty attitude. Lidt som muslimer i Danmark (men af mange grunde ikke så truende for samfundet som helhed). Men samme fjendlige og mere eller mindre åbenlyst truende indstilling. Det er tabu at tale om at, når kinesere, japanere og indere faktisk klarer sig bedre end hvide, så kan det jo have noget med sort subkultur at gøre, at de ikke klarer sig godt i et meritokrati.

  Kommentar by Moran ya Simba — 26. august 2014 @ 16:17

 25. Yderligere en vinkel på sagerne i Ferguson:
  http://www.npr.org/2014/08/25/343143937/in-ferguson-court-fines-and-fees-fuel-anger

  Politiet i Ferguson har i årevis haft til opgave at skaffe penge til byen, via bøder for bagatelagtige forseelser, f.eks. ikke at stoppe helt ved et af de utallige stopskilte, noget “alle” gør.
  Når de fattige ikke kan betale hele bøden med det samme, så skal de i retten for at få en afdragsordning, hvilket koster renter og retsgebyr.

  De skal så møde op i retten og betale hver måned, og gør de ikke det, bliver der udstedt en arrestordre på dem: HALVANDEN! pr. indbygger pr. år

  “In 2013, the municipal court in Ferguson — a city of 21,135 people — issued 32,975 arrest warrants for nonviolent offenses, mostly driving violations.”

  Vi må ikke håbe at Corydon får flere gode ideer.

  Kommentar by Træt — 27. august 2014 @ 21:47

 26. @Træt
  Ja det er da værd at ta´ med i overvejelserne omkring den betændte situation i St.Louis Missourie.

  Men nu er det således at hverken Obama eller for den sags skyld Bjarne Coridon har indflydelse på hvordan delstaten vælger at sammensætte deres lovregulativer desangårnde.

  Missourie er en Republikansk ledet delstat.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Missouri#Politik

  Det er så også måske derfor at politistyrkens sammensætning (97% hvide) meget langt fra svarer til St.Louis`s befolkningssammensætning hvor lidt over halvdelen er sorte

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 28. august 2014 @ 01:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper