29. august 2014

Italien: Asylansøgere brokkede sig over ikke at få serveret “… den mad, de kender fra deres eget land”

Hvis en flygtning brokker sig over maden, så er han ikke på flugt, og bør hjemsendes. Sværere er det ikke. Fra Metroxpress – Søgte asyl i Italien: Nægtede at spise pasta.

“De fleste kunne finde på at rejse efter den italienske mad, men i to dage har omkring 40 asylansøgere i et asylansøgercenter i Veneto, Italien nægtet at spise en pastaret bestående af pasta med tomatsovs, brød og æg.

Demonstranterne mente, at pastamaden blev for ensformig og krævede at få mad fra deres hjemlande. …

De skal angiveligt have sagt, at de ikke spiste ‘den slags.’

Flygtningene havde opholdt sig i centret i godt fire måneder. I den tid har de angiveligt også skåret dæk op på de ansatte på centrets biler for at protestere imod deres leveforhold. …

En talsmand, der repræsenterer de lokale politiansatte, siger, at demonstrationerne var overdrevne. …

– De brokker sig ikke over, at maden ikke er god, men snarere, at det ikke er den mad, de kender fra deres eget land. Men når du er på besøg i nogles hjem, for eksempel, så spiser du da, hvad der bliver serveret for dig, ikke?”

Oploadet Kl. 05:57 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59682/trackback

23 Comments »

 1. Bekvemmelighedsflygtningene opfører sig bare som det, de er, nemlig kolonisatorer.

  Kommentar by barfbag — 29. august 2014 @ 06:49

 2. Han skal sendes hjem uanset hvad. Asylretten er en aktivismeret.Hvis man vil have en ret må, der være nogle som associere sig til en og giver den -altså en helhed. Kommer man fra f.eks Somalia hvor der er over 20.klaner -så er ens rettigheder bundet til den klan man kommer fra-ikke Danmark eller et andet europæisk land. I somalia har de haft samme patologiske befolkningsudvikling som resten af de såkaldte “udviklingslande” og dette erodere sammenhængen for deres rettigheder til et anarki. Asylretten skal væk og kun omfatte folk fra vestlige kulturer med vestlig baggrund. Det er totalt utåleligt, at vores måde, at indrette samfund på ikke respekteres med mindre resten af verden lever på samme måde -og de har en “ret” til at komme her til det sker. Det er som en krig der aldrig stopper og hvor vi aldrig får fred.Send de Europæere der vil redde den 3.verden permanet til den så vi kan få fred for deres intimideringer og patologiske egalitære tænking. Vis respekt for muslimer og afrikanere ved at repatriere dem. Den orden, der er her er ikke kommet ud af deres historie og værdier der er her.

  Kommentar by Thorsted — 29. august 2014 @ 08:15

 3. Hele asyl problematikken er et stort teater spil, så tragisk/komisk, et latterligt politisk korrekt spil for galleriet.
  De asylansøger der har råd til eller på kriminel vis har skaffet sig penge til en menneskesmugler kommer herop, de fattige uden penge må blive tilbage i de muhammedanske krigs helveder, det er den måde dette asociale asyl-spil fungere, altså et for menneskesmuglerne mange penge berigende system. Uretfærdigt for de virkelige fattige, der ikke har skaffet sig penge på kriminel vis.
  Kan vi være dette uretfærdige asyl-spil bekendt ?

  Vi ved alle sammen, hvordan menneskesmuglerne tjener kassen på denne af vores politiske korrekte overfladiske politikers mærkværdige skabte asyl komedie foregår og hvordan menneskesmuglerne instruere asylsvindlerne med gode “historier” og hvordan pas, id-papir smides væk og det kan vi så bekoste millioner af milliarder kroner på, at efter kontrollere, sikke dog et absurt teater spil.

  Så skal vi tudes ørene fulde med, hvor synd det er for de traumatiserede, krigs og fattigdoms flygtninges vilkår er, men hele mellemøsten er jo et stort forfølgelses og udryddelses truet område, snart er det den ene klan der myrder den anden, så er det den anden klan der myrder den første eller den tredje klan eller shia eller sunni muhammedanerne der danner front mod hinanden, altså, det er jo bare en evigheds krig vi er ved at flytte herop. Så det er jo ikke bare de der har råd til en menneskesmugler det er synd for eller der er traumatiserede, det er hele den IS-lamme verden der er traumatiseret og det er synd for. Hvorfor så kun belønne menneskesmuglerne og den der har skaffet sig penge på en eller anden måde til at komme herop, som vi kun hjælper. Send dem tilbage til en flygtningelejer i nærområdet og derfra udtages så de traumatiserede asyl/flygtninge på lige vilkår og vi menneskesmuglernes forretning bliver overflødig, når alle asyl ansøger sendes tilbage til alle de andre traumatiserede flygtninge.

  Men denne løsning er nok for enkelt og effektiv, så hele muhammed import industrien går konkurs.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 29. august 2014 @ 08:56

 4. Asyl selvfølgelig.
  Ved at skære i de ansattes bildæk, har de vist, at de ikke bare er passive, men kan skabe sig en stor karriere som rollemodelller

  Kommentar by Menig 442 — 29. august 2014 @ 09:03

 5. @4 Menig 442
  ha..ha..ja, det totale teater kører derud af, og rollefordelingen er betinget af den rette politiske korrekte taqqia snik-snak.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 29. august 2014 @ 09:15

 6. Hvor er jeg træt, af at høre om de såkaldte flygtninge´s kræve-og klynkementalitet. De kommer til Vesteuropa med en tiggerskål i den ene hånd og en voldsmentalitet i den anden hånd, og inden man får set sig om, kræver de særregler og hensyntagen til deres skod religion.
  Og faneme om vores skvattede politikere ikke imødekommer dem, i stedet for at være stålsatte og konsekvente. Med sådanne usselrygge til politikere, kan det kun gå en vej, og det er til skade for de etniske danskere.
  Men så længe folk ikke kan forstå at stemme efter situationen, d.v.s. at give skvatmiklerne på Danmarks største beskyttede værksted et vink med en vognstang, så vil favoriseringen af især muslimer fortsætte.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 29. august 2014 @ 10:02

 7. Jeg gætter på at de fleste asylansøgere der erklærer sig forfulgte i Deres hjemlande, har bestukket myndighederne i deres hjemlande for at slippe fra en straf og forlade landet som forfulgt, i Danmark for 1000 år siden blev de kaldt fredløse, man burde som straf sætte dem til at røgte svin.

  Kommentar by emmagad — 29. august 2014 @ 10:42

 8. Det er da også for galt, nu har disse indvandre betalt 8000euro for deres luksus rejser, så kan man da heller ikke bare spise dem af med pasta!
  Nu må italienerne forstå at finansere deres madvaner som vi gør her i norden, vi investere i 100 fartkontrol fotovogne, sætter hastighederne ned på lige menneske tomme gader og haps så har de røde nødløgne politikker finanserede krone for krone alle invasions luksus gæsternes krav om bedre boliger og mad og politiet må ikke krænke de invasions luksus rejsende gæster, ved at kræve stjålne computer udleveret fra deres ukrænkelige boliger.

  Sådan fungere farvelfærdsstaten…øh, velfærdsstaten.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 29. august 2014 @ 11:56

 9. ‘Bekvemmelighedsflygtningene’ (tak for ordet 1.barfbag)
  Selvom de omtales sådan af MSM er de jo ikke ‘flygyninge’ – de er ikke personligt, politisk forfulgt, når de påbegynder sejladsen over Middelhavet. De kommer da, fra et land (f.eks Marokko, Libyen eller Tyrkiet, hvor de ikke er personligt politisk forfulgt, men der skulle de have søgt asyl – selvom de heller ikke var personligt politisk forfulgt i deres hjemland.
  Det er et let gennemskueligt trick (der omfatter destruktion af rejsepapirer og evt også destruktion af pas), som der er ikke nogen selvstændigt tænkende mennesker, der tror på! :(
  De er fattigdomsmigranter og som sådan de facto ‘turister’, når de når Europa (men grædekonerne i Europa trænger åbenbart til dem?)

  Kommentar by A-mad — 29. august 2014 @ 13:07

 10. Landets små Johanne typer og andre røde/radigale har længe nok løjet for befolkningen, utroligt at folk stadig ikke formår at se igennem det når der lyves i og igennem medierne.

  Kommentar by LarsB — 29. august 2014 @ 13:17

 11. Hvordan skulle man kunne komme til Italien, hvis man var på flugt?

  – Jo jo. Hvis man var fra et naboland. Men ellers? Nej. Det er ikke sandsynligt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. august 2014 @ 13:22

 12. Der er et spørgsmål, som man viger uden om at give os svaret på:

  Hvad er flygtningehjælp? Og hvad er skabelsen af Det Multikulturelle Samfund?

  Det kunne ellers være nyttigt at få redt ud.

  For hvor lang tid ville det tage at nå til den konklusion, at det er uhensigtsmæssigt i forhold til flygtningeanliggendet at give asyl i vore lande, fordi vi så bruger vore ressourcer på primært at hjælpe de privilegerede? Hvor lang tid ville det tage at forstå, at de velbjærgede bør dele vilkår med deres mindre privilegerede landsmænd i de flygtningelejre, vi derpå må mildne betingelserne for?

  Ikke lang tid. Så det kan ikke være derfor, vi lukker de mange flygtninge ind. Men vi har jo også sat os et andet mål: Vi vil omdannes fra et traditionelt dansk samfund til et multikulturelt samfund, uden fælles historiefortælling. Er det så derfor vi er interesserede i at tage imod disse mennesker?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. august 2014 @ 13:36

 13. Ricardt Riis fortæller på sin yderst læseværdige blok lidt om, hvem der flygter, hvordan, og hvorfor:

  http://ricardtriis.wordpress.com/2014/08/28/konventionernes-skyld/

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. august 2014 @ 13:47

 14. Hvis vi konsekvent serverede svinekød for flygtninge, der kom til Danmark – så ville vi kun få reelle flygtninge.

  Alene opstandelsen fra de politisk korrekte ville være ubetalelig reklame, der vil gå hele verden rundt til gavn for os:-)

  Kommentar by Sigwar — 29. august 2014 @ 15:18

 15. Den ide’ er god, der bør serveres værtslandets mad – kan de ikke lide det må de gerne rejse videre…

  Kommentar by LarsB — 29. august 2014 @ 17:12

 16. -Pasta med tomatsovs, brød og æg-

  Det er da lækkert. Jeg ville ikke klage. :D

  Men jeg er heller ikke muslim !

  Kommentar by Spinner — 29. august 2014 @ 17:36

 17. Hvad med at servere Spaghetti Carbonara for asylsøgerne. Med masser af grisi :-)
  Hvis det får dem til at længes efter deres hjemland, så er det kun godt.

  Kommentar by Jesper Ørsted — 29. august 2014 @ 18:05

 18. Hvis de kommer her bør de spise frikadeller, korteletter og om søndagen svinekam og er de heldige æg og bacon til morgenmed, for sådan gør vi her!
  Nå så den akutte farer er overstået kan de rejse hjem igen.

  Kommentar by Robert R — 29. august 2014 @ 22:09

 19. Hvor skal personligt forfulgte i Danmark søge asyl ? Jeg har kun lige i tankerne Kurt Westergaard og Pia Kjærsgaard, men der er jo flere.

  Og hvorfor tillader man indrejse til menneskelignende skabninger, der vil modarbejde dansk lov, ret og nedbryde det danske samfund ?

  Er den danske befolkning sunket dybt nok til snart at trække bundproppen op ?

  Jøsses

  Kommentar by Janutte — 30. august 2014 @ 09:16

 20. @12 Morten – – – — 29. august 2014 @ 13:36:
  Den herskende klasse dvs. den globale storkapital og deres nyttige idioter, det hjernevaskede segment, arbejder på at gøre verden til et stort marked for både deres varer og arbejdskraft.
  Den store, dumme majoritet lader sig let vildlede af den herskende klasses reklamekampagner, da de ikke hviler i eget verdensbillede og der af følgende selvstændige holdninger – Sørgeligt, men sandt – “13 min. mere om dagen”; Intet selvstændigt tænkende menneske falder for det, særligt ikke når det er åbenlyst, at det eventuelle overskud fra en sådan plan går til forsørgelse af fremmede

  @14 – 19:
  Vi er i vor gode, menneskelige ret til at afvise dem; Barmhjertighed er et valg, ikke en pligt.
  Negerne og perkerne overbefolker moder jord. At de gør så, er deres “valg”. Vi, der er nået længere, har ingen pligt til at tage i mod deres befolkningsoverskud, så enkelt er det!

  Kommentar by Bevidst — 31. august 2014 @ 13:06

 21. @ 20 Helt enig! De burde sendes retur i deres plimsollere mæ’ de’ vons!, som man siger i Jylland! Jeg er træt af at se på de idioter, der render rundt i vores land i deres ørkengevandter! Hvis ikke DK begynder at sende i titusindvis retur, så ser det immervæk sort ud for DK om 20 år. Jeg er træt af at HØRE om og SE på perkere! Gid man indførte en perkerfri søndag, som man for mange år siden havde bilfri søndag! Én dag om ugen, hvor de ikke måtte komme ud… Sikken et dejligt, dansk gadebillede, dét ville blive.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. august 2014 @ 22:10

 22. @21 Løsriv Jylland! — 31. august 2014 @ 22:10:
  Jeg er også træt af at se på de forpulede perkere (og negere, mongoler, sigøjnere m.fl) i mit land.
  Perkerfrie søndage er ikke nok. Perkerne og de andre uønskede fremmede skal fjernes permanent, på den ene eller anden måde. Og det haster

  Kommentar by Bevidst — 1. september 2014 @ 15:05

 23. Er af samme mening som Bevidst indlæg nr 22. Personer fra f.eks. menap-stater er uønskede her i landet. Der er ikke brug for dem, og ingen har sendt bud efter dem. De bør derfor hjælpes ud af landet, så vidt det er muligt. Nogle af dem kan muligvis overføres til et “flygtninge”center i deres nærområde. Og samtidig et stop for ikke-vestlig masseindvandring.

  Kommentar by Filip — 2. september 2014 @ 19:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper