1. september 2014

Mere om Alisiv Cerans islamistiske vennekreds: Hizb ut-tahrir, Soldiers of Allah, Shabiha-killer mm.

I fredags bloggede jeg om Alisiv Ceran, der ud fra enhver nøgtern betragtning må betegnes som islamist. Jeg pointerede, at han var en del af IslamGuide, der samarbejder med Grimhøjvej-moskeer, og officielt er en del af Islamisk Trossamfund. Selvom vidensniveauet er lavt blandt multikulturalister, så blev jeg alligevel overrasket, da jeg så Rasmus Brygger (LAU) i går brugte Netavisen P77 som dokumentation for undertegnedes iboende ondskab.

(Liberal Alliance Ungdoms Rasmus Brygger henviser til modpost på Shansens P77.dk; Facebook)

Rasmus ‘Der er ikke noget i vejen med Islam’ Brygger kan ikke nås med argumenter, men mere reflekterende kritikere hævder, at jeg bruger samme associationstrick som Netavisen P77 og Researchkollektivet Redox. Det er naturligvis vrøvl. Hvis man er aktiv i Islamisk Trossamfund, så er man islamist, på samme måde som man er revolutionær kommunist, hvis man er aktiv i Socialistisk Ungdomsfront – og nazist, hvis man er medlem af Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse. Når IslamGuide (reelt Islamisk Trosssamfund) samarbejder med terrorfaciliterende Århus-moské, så er det et bevidst valg. Det er her de føler sig hjemme i islamisk henseende.

Kritikere bemærker (påtaget) naivt, at IslamGuide jo blot er en boghandel, og insinuerer således, at Alisiv Ceran ikke nødvendigvis deler Islamisk Trossamfunds (salafistiske) linje. I teorien kunne det være sandt, men intet pegede i den retning – umiddelbart noterede jeg, at han fulgte Hizb ut-tahrir-talsmanden Junes Kock på Facebook. Der har tidligere været tæt forbindelse mellem Islamisk Trossamfund og Hizb ut-tahrir, eksempelvis deltog en formand i førstnævnte, i en af sidstnævntes demonstrationer, ligesom førstnævntes leder havde en søn som var aktiv i sidstnævnte. “Hvor er problemet?”, sagde den afdøde top-islamist Ahmed Abu Laban dengang i en tv-dokumentar.

Googler man Alisiv Ceran, så dukker der blandt andet en kommentar op på en nu lukket Facebook-side for Hizb ut-tahrirs stormøde sidste år, der fandt sted i Korsgadehallen under parolen ‘ISLAM – Din Identitet – Din Styrke – Din Stolthed’. Hizb ut-tahrir “tilbyder et forum, hvor man kan diskutere holdninger”, så det er en god ide at deltage, noterede Alisiv Ceran. Hovedparten af arrangementet bestod af talere, men der var også debat – eksempelvis om hvordan man beskytter “ens datter fra at tage i pigeklub”.

Samme emne var Junes Kock også inde på i sin tale, hvor han advarede muslimer mod at acceptere, at deres døtre gik i ‘lektiecafeer, biblioteker og sådan noget’. Ikke-muslimer forsøger at skabe ‘tillid’…

Flere talte om kalifatet, og kampen for samme. Her var Junes Kock også klar, i direkte parløb med Alisiv Cerans studie, så at sige.

“… og som om det ikke var nok, så begynder USA i 2001, deres såkaldte krig mod terror. Eller rettere mod Islam.” (Junes Kock, 2. juni 2013; YT)

Skal man se nærmere på Alisiv Cerans bekendtskabskreds, så er det oplagt at se på personerne han færdes med.

For et par måneder siden var han ifølge Youtube (og Facebook) i Norge med vennen Ahmad A. (som han også kender fra basketball), der har tapetseret sin væg med Islam-videoer, og i øvrigt har Facebook-ID’en ‘Soldier.A.A.’. Alisiv Ceran har meget passende dedikeret rejseberetningen “til vores shababs (venner)”. Den eneste der har liket ovenstående video er profilen ‘MusaSoA’ – SoA, forkortelse for ‘Soldiers of Allah’.

Alisiv Cerans Facebook-profil har meget få billeder, og kun enkelte han selv har taget. Eneste med personlige venner, er taget på en cafe i København.

Til venstre, eneste uden fuldskæg, ses Ishaque S. Hans væg er fyldt med Hizb ut-tahrir-propaganda, og det der er værre – bemærk teksten ‘Shabiha-killer’ på grafikken herunder. Shabiha er Assads væbnede militser. Han praler desuden af et møde med Khalid Yasin.

Nummer to fra venstre er Bilal A. Han spreder islamiske ting på sin Facebook, følger en række islamistiske prædikanter, herunder Bilal Philips.

Nummer to fra højre er Ahmad M. Han spreder en masse islamistiske ting på Facebook, herunder en del relateret til Islamisk Trossamfund.

Yderst til højre ses Soliman E. Stort se alt på hans profil relaterer til Islam på den ene eller anden måde. Følger også Bilal Philips. Han sidder i en Brøndby Strand IK-trøje, og støtten til Brøndby Strand IK fremgår også af hans profilfoto. Formand for klubben er Hizb-ut-tahrir-lederen Zahid Mansoor, der var en af talerne ved stormødet som Alisiv Ceran anbefalede sidste år. “Hizb ut-Tahrir har taget magten i fodboldklub”, skrev Politiken, tidligere på året.

I min oprindelige postering, kogte jeg det hele ned, og blev kritiseret for ikke at fremlægge nok dokumentation. Nu er der lagt mere frem, og mon ikke kritikere nu mener jeg går for tæt på – bliver for personlig mod den tilfældige terrormistænkte. Jeg har anonymiseret venskabskredsen efter bedste evne, det er som bekendt ikke kriminelt at være anti-demokrat, og navnene er irrelevante her. Nogle vil sikkert mene det er ‘casebuilding’ eller ‘guilt by association’ at inddrage dem, men det lever jeg med, når nu kritikere naivt nægter at problematisere tilknytning (ikke blot Facebook-medlemskab) til Islamisk Trossamfund.

Jeg forstår fint Rasmus Brygger har brug for at lægge afstand til hysteriske islamkritiske kommentarer, men nok så mange racistiske skældsord gør ikke Alisiv Ceran til en rollemodel for integrationen. Det ville klæde multikulturalisterne, hvis de satte en nedre grænse for hvad de er villige til at acceptere, hvis blot det kaldes kultur og religion. Havde danskfødte Alisiv været lysere i huden, og været til højre for midten politisk, så ville en brøkdel af hans organisatoriske tilknytning og bekendtskabskreds i øvrigt give ham etiketten højreekstremist.

Sympatiske Alisiv Ceran er islamist med alt hvad deraf følger. Også selvom danskere mener Godheden lyser ud af hans øjne, Shansen vil kramme ham, og kvinder i øvrigt synes han har et flot skæg.

“When I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck.” (James Whitcomb Riley)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59726/trackback

44 Comments »

 1. Nu da den landskendte terrormistænkte islamist frivilligt har mødt op til eksponering i diverse tv-studier, så kunne det være ganske interesant at se hans eksamensopgave, har på fornemmelsen, at denne kunne være ganske interesant at læse.
  Det er altid interesant at læse islamisters opfattelse af, hvordan de opfatter krigen mod terror.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 1. september 2014 @ 15:51

 2. Måske det var derfor, Politiet reagerede så hurtigt og kraftigt på henvendelsen og overvågningsbilledet?
  Ikke helt usandsynligt, idet de utvivlsomt har samme og flere oplysninger om manden, end du har mulighed for at samle via åbne kilder.

  Godt journalistisk arbejde Kim, dagspressens betalte skriverkarle er jo i dag generelt temmelig værdiløse og uvidende.

  Kommentar by T. Snorrason — 1. september 2014 @ 15:53

 3. Godt research Kim, men det preller desværre nok af på multikulturalisterne, de er ligeglade med fakta og mener tilsyneladende ikke islamister udgør noget problem.

  Kommentar by NulTolerance — 1. september 2014 @ 15:54

 4. Der gik jo også rigtig mange år, førend den tilbagestående røde venstrefløj og deres Narziske Radigale fandt ud af, at abu laban var islamist.
  Så intet nyt i, at overfladiske halal alliances rasmus brygger en halal historie sammen på baggrund af følelser og ikke fakta.
  Sådan er det jo!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 1. september 2014 @ 16:08

 5. Det her viser tydeligt, hvordan det er slået klik for den islamofile Rasmus Brygger, der ikke aner en brik om, hvad det er han støtter.

  Og hvad det er han er med til, at anstifte mod andre, såsom analvoldtægt af børn.

  Kommentar by Hans Und — 1. september 2014 @ 16:37

 6. Ang grimhøjmoskeen i århus så melder lederen nu klart ud at de støtter islamisk stat:
  http://denkorteavis.dk/2014/talsmand-for-dansk-moske-giver-nu-aben-stotte-til-islamisk-stat/

  Hvad mon rasmus modsat har at sige til det?

  Kommentar by Per — 1. september 2014 @ 17:05

 7. Interviewet her på EB fortæller han i modstrid til teksten
  http://ekstrabladet.dk/112/article4987922.ece
  Opdagede ikke nervøs kvinde
  Selv opdagede Alisiv Ceran først kvindens bekymring, da politiet fortalte ham om det.

  Jeg kiggede slet ikke på hende……..

  Men han siger tydeligt, at han nikkede til hende osv.

  Kommentar by tavsen — 1. september 2014 @ 17:09

 8. Rasmus Brygger, suk! Når han er 40, er han meget klogere, men hvad nytter det nu?

  Kommentar by Josef K — 1. september 2014 @ 17:12

 9. P77 er samlingssted for svage sjæle, der trods fakta klynger sig deres
  eget forvrængede verdensbillede.
  “Skal vi hænge ham ud” ? spørger de hinanden om Kim Møller

  Hænge nogen ud er en primitiv handling der erstatter mangel på argumenter.

  Hvad tror i der sker hvis P77´s hovedkontor jævnes med jorden af en tilfældig muslimsk bilbombe ?

  Kommentar by k.m. — 1. september 2014 @ 17:16

 10. Sådan, Kim Møller. Den drengerøv har sgu ikke meget forstand på de ting, han vælger at kæmpe for.
  Han har tidl. sagt, at han læser med herinde, men forstår han dansk?

  Har han slet ingen anelse om, hvad Shansen og slæng (pædo-Halvorsen) bedriver med deres “Pravda” netavis, som han refererer til?

  Nå, men du skal vist ikke spilde mere tid på det tågehorn – Bryg hellere en god kop mokka.. :D

  Kommentar by Iznogut — 1. september 2014 @ 17:19

 11. Tænk også på hvad der findes af islam leflende kryb i SF, men LA er altså også åbenbart befængt af denne sygdom. Hvad siger mon Anders og Emil til det, at deres ungdomsmand er så tossegod som tilfældet er. LA er på ingen måde værd at samle på, jeg vil hellere foreslå vælgere K fremfor LA, men det er næsten lige meget. Og ja, denne Ceran må betegnes som islamist efter devisen, vis mig dine venner og jeg skal sige hvem du er. Men så logisk kan man ikke nå den indbildske venstrefløj, eller de fortabte sjæle i f.eks. LA, begge lader de hellere landet gå ned end nogensinde indrømme de tog fejl. Lige farlige er de, de lever af islamismens tilstedeværelse og den omvendt af dem og deres naivitet.

  Kommentar by LarsB — 1. september 2014 @ 17:27

 12. Godt arbejde, Kim. Tak fordi du gider. Det er det arbejde enhver seriøs journalist burde have gjort i stedet for at lade sig trække ved næsen af islamister.
  Ved første blik, da jeg så Alisiv Ceran i tv, tænkte jeg:islamist!
  og som jeg nævnte i den tidlige post om Alisiv Cerans ‘uheld’, forstår jeg den kvindelige togpassager, der ringede til politiet, da hun mistænkte den øjensynlige islamist for at fumle med ledninger til en jihad-bombeforberedelse, der ville transponere ham til ‘kingdom come’, når den gik af og tog ham og en snes andre togrejsende med i døden.
  Rettidig omhu af en (formodentlig?) dansk kvinde.
  Jeg nævnte også de navne jeg lige kunne komme i tanke om på muslimer, der er dømt for terrorisme i Danmark. Der er vel dømt en snes i de senere år?
  Rasmus Brygger opfatter jeg som en realitetsfornægtende, opportunistisk drømmer, som der går 12 af på dusinet i det Radikale Venstre, hvor han vel retteligt hører hjemme (som flere af de andre fra pinger fra LA. Hvis han da ikke ligefrem er tidligere SF’er som søsteren til LA-bossen Anders Samuelsen, Mette Boch er, såvidt jeg har hørt? :) )

  At journalister er uvidende og politikere opportunistiske ville være et mindre problem, hvis det ikke medvirkede til den systematiske hjernevask af danskerne mht til faren for vores samfund ved islam og jihad, som DR og TV2 bruger de dominerende, statsejede massemedier til 24syv.

  Kommentar by A-mad — 1. september 2014 @ 17:46

 13. Jeg ved ikke hvordan eksamen på KU foregår, men jeg undrer mig da lidt over, at man selv skal medbringe en printer (og undrer mig da også over størrelsen på printeren).

  Kunne det tænkes, at hans stunt på Nørreport var for at afprøve civilsamfundets årvågenhed? Stor ros ihvertfald til damen, der kontaktede politiet.

  Kommentar by bastardo — 1. september 2014 @ 17:59

 14. Hatten af for dig. Jeg kan ikke sige det bedre end de ovennævnte, men der er da kommet visse interessante ting på bordet, som ekstrabladet “tør, hvor andre tier” og andre artige medier ikke kunne drømme om at skrive om.

  Kommentar by ML — 1. september 2014 @ 18:00

 15. Fantastisk arbejde!

  Kommentar by Helmut Kohl — 1. september 2014 @ 18:02

 16. Godt arbejde, Urias !

  Kommentar by Spinner — 1. september 2014 @ 18:05

 17. “Jeg forstår fint Rasmus Brygger har brug for at lægge afstand til hysteriske islamkritiske kommentarer ..”

  – Ok?…

  > Kommentar by bastardo — 1. september 2014 @ 17:59

  Såvidt jeg husker havde jeg også printer med til visse skriftlige eksamener på KU – men det blev vist ændret til, at man skulle uploade sin opgave når den skulle afleveres. Måske er de gået tilbage til print?…

  Kommentar by Polka Charlie — 1. september 2014 @ 18:07

 18. Rasmus Brygger har også postet en omgang sødsuppe om fredselskende muhammedanere der dog er en liste over terrorister der påstår at være mod terror – listen har han selvfølgelig ikke gidet at tjekke.

  http://np.reddit.com/r/islam/comments/2egufu/in_response_to_those_who_ask_why_muslim_scholars/

  Krydstjekker man med listen her:

  http://www.clarionproject.org/analysis/huffington-post-lists-known-terrorists-opponents-terror

  Så finder man terroristerne…

  Kommentar by Ham_med_Fanen! — 1. september 2014 @ 18:13

 19. Godt at du er så grundig og vedholdende, Kim.

  Politiker Rasmus Bryggers naivitet er meget skadelig for vort samfund.

  Kommentar by Liva — 1. september 2014 @ 18:18

 20. Her et screencap fra vennekredsen, hvor en af de fem noterer med blinkende smiley: “Så islamisterne på banen igen”. Det preller sikkert af på Rasmus Brygger, men de ved ganske udmærket at samfundet betragter dem som islamister – noget de synes er lidt sjovt – da de jo blot betragter sig selv som rettroende muslimer.

  http://www.uriasposten.net/pics/AlisivCeran-dok2014-8.jpg

  Kommentar by Kim Møller — 1. september 2014 @ 18:21

 21. Ja, godt gravearbejde Urias!

  Kommentar by Johnson — 1. september 2014 @ 18:34

 22. Rigtig godt arbejde Kim.

  Kommentar by Martin — 1. september 2014 @ 18:43

 23. Jamen det er jo for sindsygt! Mon knægten tror på flere af løgnehistorierne på P77? Eller har undersøgt hvilket persongalleri som står bag den hjemmeside? Han burde tvinges til at læse ursus oregon historien, den er lang og kedelig (sorry), men det var faktisk via en Shansen tirade om det syge nazy svin Kim Møller, jeg kom ind på uriasposten og læste den første historie og da jeg havde kontrolleret og krydschecket Kims mest uhyrlige påstande i hoved og røv, måtte jeg erkende at Urias uden sammenligning er DKs bedste islam blog Punktum

  PS. Good work.
  PPS. Har grovlæst Uriasposten siden da og vil straks tegne et 50 bobs måneds abonnement i raseri (mere rasende kan jeg trods alt ikke blive på den latterlige lille nulbon af en skvatpik!) :-)

  Kommentar by systex — 1. september 2014 @ 18:50

 24. Han er næppe borgelig. De læser sgu ikke P77 ;)

  Kommentar by Spinner — 1. september 2014 @ 19:28

 25. Jeg håber at Karen West og Rasmus Brygger får fuld medie bevågenhed til den kommende valgkamp i indvandrer sprøgsmål.

  Kommentar by Helmut Kohl — 1. september 2014 @ 21:11

 26. Det vil ikke undre mig, om han var en prøveballon, der skal afsløre hvor godt beredskabet fungerer? Men ved at tænke så langsigtet er man jo med til at ødelægge integrationen, vil PK-reaktionen nok gå på.
  Fred og ingen fare.

  Kommentar by Menig 442 — 1. september 2014 @ 21:37

 27. Rasmus Brygger er helt vild.
  Det er naturligvis fair nok at være uenig med uriaspost-segmentet på indvandrer-spørgsmålet, men Rasmus Brygger er det på en så ivrig, unuanceret og meget selvsikker vis (og iøvrigt ret pludseligt),at det er bemærkelsesværdigt. Enten er han smådum eller også må det virkeligt give et kick at få positive “ihh hvor er du anstændig”-tilkendegivelser fra kendisser, professorer, m.fl.

  Check lige debatten på hans facebookprofil: Han forholder sig OVERHOVEDET ikke til substansen. Intet steds.
  Først henviser han til P77, da adskillige påpeger at det er en loonie-site udover det sædvanlige konstaterer Rasmus blot, at han er ligeglad med den side. Det giver jo ingen mening, når det er hans kilde til at hævde at det har slået klik for “islamofoberne”.
  Rune Selsing debatterer lidt med Rasmus, men Rasmus nærmest insisterer på at substansen er uvigtig, til trods for at han lige har hævdet at det har slået “klik” for nogen, altså at de ikke var rigtigt kloge.
  Det er faktisk lidt sjovt; Rasmus Brygger er så lidt fordomsfuld, at han bare ved at en smilende muslim i TV umuligt kan være andet end en velintegreret mand med sympatiske ideer. Alt andet betragtes pr. automatik en umulighed og kræver end ikke at man læser lidt om sagen.

  Kommentar by Superman — 1. september 2014 @ 21:41

 28. -25

  Stiller den gamle rødstrømpe op til noget ?

  Kommentar by Spinner — 1. september 2014 @ 21:44

 29. Apropos mindre begavede politikere(og politiske analytikere)
  I TVsyd bliver Mette Reissmann nævnt som mulig ny skatteminister ! ! !

  Standarden i regeringen er ikke stor i forvejen, og hvis klaphatten Mette Reissmann kan blive skatteminister slår vi næsten Berlusconis mafiaregering. Med hende bliver der nok udskrevet en ny afgift til finansiering af stormoskéer.

  Kommentar by k.m. — 1. september 2014 @ 21:49

 30. #13 Tanken strejfede faktisk også mig. De et eller galt med denne historier.

  Kommentar by EH — 1. september 2014 @ 23:20

 31. Min respekt går til Kim Møller…. Konsekvent og utrætteligt arbejde med at “rive” bukserne af PK’erne og multikulturisterne….Mere “gravende” arbejde end 200 “journalister” på BT, Polimikken, BT, Berlingeren, JP, Information og Børsen tilsammen, kan komme op med. Bliver serveret på 100 linier…. Fatter ikke at du har indsigten og overblikket til det… MEN TAK…

  Desværre er sandheden ille hørt… Men selv virkeligheden indhenter PK’erne… Før eller senere…

  Kommentar by ny kommentator — 1. september 2014 @ 23:21

 32. Der var vist et par stavekiks

  Kommentar by EH — 1. september 2014 @ 23:24

 33. Flot, flot dokumentation!
  Og hvad angår personen Alisiv Ceran, så behøver han ikke engang ulejlige sig med at trække et offerkort med fjolser og multikulturalister som Rasmus Brygger, der hjerneløst har kastet sig ud foran ham for at “tage kuglen”.

  Kommentar by Kim Freyberg — 1. september 2014 @ 23:54

 34. Avisen BT skriver den 01-09-2014 at Danmark er det land i Verden efter Belgien der sender flest jihad krigere til Syrien for at oprette et kalifat, officielt er tallet 100, men det burde nok ganges med 10, spørg Rasmus Brygger fra LA, partiet der er vokset ud som en vorte på de radigales næse at stemme for at Danske værnepligtige sendes til Mellem Østen for at kæmpe mod disse såkaldte Danske islamister.

  Kommentar by emmagad — 2. september 2014 @ 00:16

 35. Det værste for mit vedkommende er at det er 100% problemfrit for denne her muslim at associerer og tage billeder og færdes sammen med alverdens koransoldater store som små. Det er desværre Danmark i 2014, det er 100% eller tæt på problemfrit at støtte alverdens islamiske retninger og grupperinger, og nærmest erklære Danmark Jihad, uden at det nogensinde vil blive problematiseret eller kritiseret i de store medier. Hvorfor egentligt?

  De står pissestærkt muslimerne, og jeg tror ikke et sekund på at de er til at stoppe. På ingen måde. De avler som ingen andre børn, og har fødemaskiner parate der giver de danske kvinder baghjul i den grad.
  Han befinder sig tydeligvis godt sammen med andre muslimer uanset hvor ekstreme de end måtte være. Det er jo altid relativt i en muslims hjerne hvad ekstrem Islam betyder. Alt kan gradbøjes.

  Dette her er bla. en historie om en studerende der fejlagtigt blev opfattet som potentiel terrorist og satte hele alarmværket i gang. Man kan mene om det hvad man vil, hvis man hælder til at dette er BEVISET for at muslimer ikke bare skal mistænkliggøres pga udseende og opførsel, så tager man alvorligt fejl. Men mange har brug for at leve i en osteklokke det giver dem tryghed. Indtil “virkeligheden” rammer dem eller deres nærmeste, så bliver de vækket af deres tornerosesøvn.

  Men det handler også som der bliver dokumenteret her, om hvad for en størrelse er Islam, og hvordan gradbøjer den menige muslim egentligt Islam når det kommer til stykket. Hvor mange og hvad kan man associere sig med, og stadigvæk føle man ikke er “islamist”(hvad det så end indebærer). Dvs hvornår kæmper man for Islam og kalifatet og udbredelsen af Islam som religion i Danmark? Er det ikke det der er den helt store problematik. At vi har fremmede folk der uanset hvilken generation de måtte være af muslimsk indvandring, stadigvæk går ind for at Danmark skal være islamisk, aktivt støtter op om det, og samtidig officielt skilter med ens venner og støtter der åbenlyst kæmper Islams sag, hvilket indebærer at omdanne Danmark til et muslimsk land. Er det ikke her den helt store problematik er? Hvad ønsker disse muslimer som Alisiv i Danmark? Kan man være dansker og enten støtte eller selv udbrede Islam og gøre sit for at omdanne Danmark til muslimsk land? For det kan ingen vel være i tvivl om er deres største ønske og drøm. Ellers hvorfor skulle de være her i et kristent land, og leve her hvor national-dyret nærmest er gris? Det kan vel kun være fordi det er et godt land, samtidigt med at man kan dyrke Islam lige så tosset og vildt som man vil.

  Nej jeg er ikke et sekund i tvivl om denne muslims og MANGE andre muslimers våde drøm, det er at forblive muslimer i genereration efter generation og se Danmark blive mere og mere muslimsk. Men så langt kan diverse medier nok ikke tænke, eller de TØR ikke tænke det.

  Kommentar by Endnu en vantro — 2. september 2014 @ 00:23

 36. Brygger snothvalpen er lige så landsskadelig som alle de andre radikale socialistsvin. Viser også en del om LA’s niveau generelt. De aner ikke en hujende fis om terrororganisationen islam.

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2014 @ 02:30

 37. Nogen burde sende link om dette til Brygger (jeg er ikke selv på Fjæsbogen).

  Kommentar by Sigwar — 2. september 2014 @ 06:26

 38. -> Sigwar Jeg har lagt linket i tråden, men Rasmus Brygger er ikke en mand der debatterer konkret.

  Kommentar by Kim Møller — 2. september 2014 @ 06:40

 39. Tom Jensen på Berlingske blogger om “præmiemuslimen” Alisiv Ceran

  Kommentar by Erik — 2. september 2014 @ 09:48

 40. @30 EH — 1. september 2014 @ 23:20:
  Jeg har også en fornemmelse af, at der er noget galt med Alisiv Cerans historie. Den virker for simpel, han er lidt for sympatisk, særligt når man ser på hans meget usympatiske venner …

  Anyway, manden er muslim af fremmed oprindelse og skal derfor hjemsendes til familiens oprindelsesland.

  Så kan han rende rundt og tabe printere i Tyrkiet :-)

  Kommentar by Bevidst — 2. september 2014 @ 12:00

 41. ->39.Erik. Kiggede lige på Tom Jensens blog på Berlingske “Sådan reagerede nettet på Alisev Seran”, der citerer netreaktioner om Alisev Seran. Dhimmierne kan næsten ikke få armene ned!
  Ikke et ord at manden er islamist.
  Indlægget på Tom Jensens blog fra Rasmus Petersen 3:41 PM – 28 Aug Gribskov, Danmark 2014 er dog nok alligevel ved (uforvarende?)at ramme plet? :)
  “Op til flere gange i dag mellem 10-14 var Tulle, TV2 News og Støjbjerg decideret sexuelt opstemte!”

  Kommentar by A-mad — 2. september 2014 @ 12:01

 42. Tænk at bruge Hara Dvinge og den korte avis til sandhedemne. vi undersøgte i Gellerup skriver Hra, men var det ikke netop i Gellerup at I blege ikke kunne komme fordi der var så mange muslimer. så tag nu lige og tage den korte avis med et gran salt.

  Kommentar by Michael Larsen — 2. september 2014 @ 12:28

 43. Brygger er slet ikke en mand og han bliver det sikkert heller aldrig, han er en evig dreng.

  Kommentar by LarsB — 2. september 2014 @ 14:42

 44. @38 Kim Møller “Rasmus Brygger er ikke en mand der debatterer konkret”

  LOL! Det kan siges for hele segmentet og videre ud til venstre.

  Kommentar by Helmut Kohl — 2. september 2014 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper