4. september 2014

Demonstration for Dan Park foran den svenske ambassade: Intimiderende venstreradikale…

Onsdag eftermiddag demonstrerede Trykkefrihedsselskabet og Students for Liberty foran den svenske ambassade i København, i protest over fængslingen af gadekunstneren Dan Park. Mere om arrangementet på Snaphanen og Sort Sonofon Se evt. tre minutters referat på Youtube.

(Foto: Snaphanen)

Flere der deltog fortæller, at de blev intimideret af venstreradikale ved ambassaden. Den høje spinkle fyr med den tyrkisblå polo er Ungdomshusets Thomas Christtreu, bror til Brandstifterbandens Anders Christtreu, tidligere medlem af Bispebjerg Lokalråd, repræsenterende ‘Fælles Lømmelfront’. Manden med den sorte Adidas-trøje var ikke en del af Christtreus slæng.

En mand (med tattoverede fingre/hænder), der tog billeder af flere deltagere på klods hold efter arrangementets afslutning. Tydeligvis et forsøg på at skræmme.

Efter arrangementet fulgte denne mand selskabet på cykel hele vejen til et restaurant i St. Kongensgade.

NB: Posten er opdateret af flere omgange.

Oploadet Kl. 01:49 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59807/trackback

18 Comments »

 1. […] ambassadør. Godt med radio og TV, taler og sange. Radio 24-7 er endda med på sejlturen. Der var de sædvanlige AFA’ fotografer, venstrefløjens Se & Hør. Næste stop Malmø. Næste igen, Häktet i Ystad. Posten opdateres […]

  Pingback by Og Dan Park-flotillen sejlede « Snaphanen — 4. september 2014 @ 02:00

 2. Hvor er det da trist, at fascisterne afa sådan bekæmper friheds kulturelle personligheder som Dan Park, hvad allah i helvede tænker disse fascist afa’er på, at beskytte ISlam hærgen, hvorfor vil de beskytte IslamiskStat men ikke frihedskultur personligheden Dan Parker.
  Sådanne AFArte mandslinge, fy for allah i helvede for afskyelige mandslinge.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 4. september 2014 @ 03:37

 3. Jeg så lidt af optrinnet, inden jeg daffede af.

  En hel time efter demonstrationen kom to af dem ind på klods hold – en meter – af de tilbageværende, og stak et mobilkamera lige op i snotten på dem.

  En sagde “Hold op med det der” og gav ham med solbrillerne et puf så han var ved at ramle. De andre fotograferede gik i ret hård dialog med to to,” hvorefter solbrillemanden løb over til en forbikørende motorcykelbetjent og klagede over vold.

  Han sagde (efter referat): “Du ser ikke ud til at have nogen knubs, stik af med dig”.

  Det må være første gang en antifacist har søgt ly hos politiet. Jeg vil tro, han havde fået en pæn røvfuld, hvis han ikke var forduftet. De var stærkt undertallige.

  Kommentar by BB — 4. september 2014 @ 04:10

 4. De røde facist brødre Christtreu har til syneladende endnu en hel eller halv bror, der også er rødfacist: Jens Christtreu, medlem af radigalningene.

  Kommentar by Hans Und — 4. september 2014 @ 06:08

 5. Mere fra Uwes blog: http://sortsonofon.blogspot.dk/2014/09/dansk-frihedsflotille-sejler-l-frihed.html

  Kommentar by Islambert — 4. september 2014 @ 11:16

 6. Tænk at arbejde for isis lignende typer .
  Hvordan ender man med sådanne tanker ?
  Ville gerne møde dem om 10-15 år og få en snak om landets udvikling.
  Tror ikke det bliver så godt.

  Kommentar by Pk — 4. september 2014 @ 13:24

 7. Det drejer sig jo i bund og grund om rød bitterhed, de er udmærket klar over det hele sejler og de selv primært er årsagen. Deres frustrationer ang. den fejlslagne integration kan de kun takke dem selv for, det ønsker de bare ikke at gøre, hellere true og udøve vold som de fascister de er. De har hele vejen vist deres ægte ansigt, fascisme var hele tiden midlet og målet, derfor har vi andre pligt til at bekæmpe deres røde nynazisme.

  Kommentar by LarsB — 4. september 2014 @ 13:36

 8. Jeg har lagt et par nye billeder ind i posten.

  Kommentar by Kim Møller — 4. september 2014 @ 14:02

 9. @LarsB

  “Det drejer sig jo i bund og grund om rød bitterhed”

  Det handler i bund og grund om lavt IQ.

  Prøv og gå ind på f.eks facebook eller islam.net og se hvordan de fleste venstreorienterede eller muslimer kommunikerer. Niveauet er skræmmende lavt og ikke mange af dem kan stave til selv de mest almindelige gloser.

  De tror på hvad som helst og kan bindes de mest infame konspirationer på ærmet. Bare det omhandler den vestlige verden eller jøder.

  Det forklarer også hvorfor det er særlig grelt i Sverige, hvor IQ er endnu lavere og landet styres af små uvidende piger og drenge med mælkeskæg…

  Kommentar by Peter Andersen — 4. september 2014 @ 17:24

 10. Sjovt er det også at iagttage på Kims billeder, hvordan flere af de små venstrefjolser forsøger, at anlægge det karakteristiske islamiske hageskæg.

  Det kører sgu for dem…

  Kommentar by Peter Andersen — 4. september 2014 @ 17:28

 11. er der ingen der arbejder,det er jo onsdag eftermiddag?

  Kommentar by per simonsen — 4. september 2014 @ 17:38

 12. De solbriller ser stærkere ud, end den spaghetti dreng. Hold da helt op, hvor ville det være en fornøjelse at give ham en ordentlig røvfuld.

  Befri Dan Park.

  Kommentar by Iznogut — 4. september 2014 @ 18:06

 13. #3 Tja, det går da fremad for dem – det plejer jo at være selveste hovedfjenden McDonalds, de må søge ly hos, når disse udi deres egen virkelighedfjerne optik “åh-så-gode” mennesker bliver overfaldet voldeligt af de “kulturberigere”, de indbilder sig selv at være solidariske med, som vi så det for omkring fem år siden i Malmö –
  og det endda selv om “kulturberigernes” religion og kultur i vid udstrækning bare er rendyrket nazisme eller fascisme i en ny forklædning.

  Mon sandheden, om hvem de rent faktisk er i seng med på den yderste del af venstrefløjen, nogensinde kommer til at gå op for dem for alvor – før det er for “sent” altså? ;o)

  Kommentar by Bjovulf — 4. september 2014 @ 18:11

 14. To historier

  For nogle år siden var jeg på McD på Nørrebros runddel, der ungdomhuset var under afvikling. Pludseligt sikker 2. autonome hovederne ind og råber af kunderne; “Mad fascister”.

  Var igår til kaffe hos en ældre mand som bla. har skrevet en bog om Lenins magtovertagelse af Rusland. En bog som Bent Jensen kunne lide men Gert Petersen ( tidl. SF formand)gav en dårlig anmeldelse. Han havde selv tilhørt ventrefløjen fra til 70erne men blev så mere kritisk og til de mere alternative og sekteriske fraktioner; Appel gruppen, Tvind mm. Vi blev enige om, at hvis der var en rød tråd ved ventrefløjen fra dengang til idag som var det et had til det eksistrende samfund og en kærlighed til alt som kunne omstyrte det. I 70erne var det terrorbevægelser og pædagogisk indoktrinering -idag er det 3.verdens indvandring. Den største integration opgave Europas civilsamfund har haft de sidste 70.år var integrationen af disse politiske DAMP børn -det er ikke sket og i stedet har de kørt rundt med os.

  Kommentar by Thorsted — 4. september 2014 @ 19:39

 15. Ser gudhjælpemig ud som om at ham Christtreu arbejder for Beredskabsstyrelsen. Offentligt ansat i en fætterorganisation til brandvæsen og politi – det giver selvsagt mening at han er offentligt ansat, men ligefrem dér!?!?!!

  https://www.facebook.com/thomas.christtreu?ref=ts&fref=ts

  Kommentar by Ole — 4. september 2014 @ 20:59

 16. Der er jo reelt en mini-partisan krig kørende i Danmark idag, dels i muslimsk dominerede områder mod etniske danskere og dels mellem national-konservative og venstreorienterede. Det er mit indtryk i det sidste tilfælde at sidstnævnte er langt bedre organiserede og også langt mere voldsparate.

  http://jyllands-posten.dk/blogs/mikaeljalving/ECE6986960/partisanernes-tid/

  Kommentar by Moran ya Simba — 4. september 2014 @ 21:06

 17. I sidste ende er det bare en bunke tabere.

  Kommentar by Spinner — 4. september 2014 @ 21:37

 18. Der er ingen tvivl om, at historisk set er den offentlige sektor utrolig tolerant overfor folk fra venstrefløjen. Det er ikke karriere ødelæggende,at have haft en dom for hærværk, politisk vold mm. hvis motiverne er “idealistiske” . Bare se på kommunismen som har været årsag til 4-6.gange (der er uenighed om tabet ved den kinesiske kulturrevolution) flere dræbte en nazismen. Vi har haft en rektor for Københavns universitet som var kommunist, et markant flertal på humaniora og de samfundsvidenskablige studier var kommunister frem til 80erne. Det var og er en politisk dødsideologi og folk der troede på den kunne blot henvise til deres gode intentioner og ikke dens konsekvenser.

  Kommentar by Thorsted — 4. september 2014 @ 22:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper