6. september 2014

Før: Arabiskjødiske Belal blev DFU’er efter hetz fra muslimer – Nu: “.. en muslim, der har været racist.”

En af de mere kuriøse historier der cirkulerer i disse dage, er historien om den engelske soldat Laurens Vallender, der i 2010 skiftede køn, og i dag er konverteret til Islam. Første transseksuelle muslim, der nu “wears a full veil outside her Swindon home”, som det så tragikomisk lød i Daily Mail. Den danske konvertithistorie er knap så grotesk, men tenderer alligevel.

Berlingske har talt med den tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti Belal El-Khatib, der sidste år konverterede til Islam, og lader ham berette om sin fortid som ‘racist’. Fra ‘Jeg mente, at islam var noget, Satan havde skabt’.

“Belal er vokset op i en ikke-praktiserende muslimsk familie. … I teenageårene blev han inspireret af sin omgangskreds på Himmelev Skole og udviklede aversion mod arabere. Han begyndte at råbe ad dem på gaden og blev med årene en rabiat racistisk muslimofob. … I 2006 meldte han sig ind i og blev formand for Dansk Folkepartis Ungdom i Roskilde. Han var selv blevet chikaneret af racister og mente, reglerne for dansk statsborgerskab skulle strammes, og det skulle forbydes kvinder at gå med tørklæde. ….

Snart overhalede han vennerne i ekstreme holdninger…’

Han gik i den koptiske egyptiske kirke på Nørrebro, fordi åndeligheden dér tiltalte ham. De andre, der gik der, var godt nok danske, men der var noget forkert ved det, syntes han. ‘Jeg havde jo et problem med, at de var mørke i huden… Det kunne jeg ikke lide. Men jeg gav det en chance og prøvede at gå der et par gange mere.’ […]

Han vendte, igen, på en tallerken for et år siden. … I dag beder Belal El-Khatib fem gange om dagen, har Koranen på sig altid og går ind for en verdensomspændende islamisk stat – også kaldet Kalifatet. Ikke noget med vold og drab a la Islamisk Stat. Samtale og målrettet missionering er vejen til at overbevise os andre vantro om, at kalifatet er den eneste rette samfundsform.

‘Islam har svaret på alt og kan løse alle problemer og er så komplet og er så stor …’, siger han uden at fortrække en mine.”

(Belal El-Khatib på Facebook, 29. december 2013)

“Du er en muslim, der har været racist. Føler du, at du er et offer for det danske samfunds syn på muslimer?”, spørger Berlingskes Jens Rebensdorff, og lader så den tidligere DFU-formand fortsætte om Pia Kjærsgaard og en ‘islamofobisk’ debat, der krænker muslimer.

Belal El-Khatib fortalte henkastet i interviewet, at han selv var blevet ‘chikaneret af racister’. Herunder et interview fra Jyllands-Posten, 14. november 2006, hvor historien om Roskildes nye ‘arabisk-jødiske’ DFU-formand blev lanceret – Interview: Belal El-Khatib (ikke online).

“For 10 dage siden blev Belal El-Khatib valgt til formand for DFU i Roskilde Amt som partiets første formand med indvandrerbaggrund. … Belal El-Khatib blev født i Roskilde i 1990 af israelske forældre…

En genert, smilende sorthåret dreng i blå sweater med v-udskæring viser indenfor på et drengeværelse, hvor popplakater og deodoranter får Dansk Folkepartis første lokalformand med indvandrerbaggrund til at ligne enhver anden høflig skoledreng. …

Forældrene har både jødisk og arabisk baggrund. Belal El-Khatib betegner sig selv som kristen med et arabisk navn og overvejende jødisk familie. Og dansker. … Netop Belal El-Khatibs delvist jødiske baggrund har været med til at forme hans politiske holdninger.

Sidste år blev han omringet en morgen foran biblioteket i Roskilde af en gruppe unge, der ifølge Belal El-Khatib havde muslimsk baggrund. De spurgte til hans israelske rødder og truede med en kniv.

‘Det har præget mig, og det satte tanker i gang om, hvordan jeg mener, vores samfundet skal være,’ fortæller han i dag.

Derfor er holdningen til andre indvandrere kontant. F.eks. bør tørklæder ifølge Belal El-Khatib være forbudte i det offentlige rum.

‘Det skal være svært at komme ind i Danmark, og hvis man kommer ind, må man tilpasse sig fuldstændigt. Jeg ville ønske, at andre indvandrerfamilier tilpassede sig lige så meget, som min familie har gjort,’ fastslår han. …

‘Jeg tror, at mange andre indvandrere er bange for at melde sig ind i Dansk Folkeparti. De tror, at folk i partiet er racister. Det er der måske også nogle få, der er, men de har i hvert fald taget godt imod mig,’ understreger han.

Balladen om tegningerne af profeten Muhammed til landsmødet i Dansk Folkepartis Ungdom har ikke påvirket hans syn på sit nye parti.

‘Man skal have lov til at tegne, hvad man vil her i Danmark,’ mener han.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59884/trackback

37 Comments »

 1. Stakkels forvirrede dreng.

  Kommentar by bastardo — 6. september 2014 @ 09:39

 2. Hvad mon han bliver næste gang?
  Scientolog?

  Kommentar by mb — 6. september 2014 @ 09:50

 3. “Islam har svaret på alt og kan løse alle problemer”, f.eks. slipper man for at blive truet med kniv på åben gade pga. sine israelske rødder, hvis man underkaster sig. Smart.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 6. september 2014 @ 10:00

 4. “Islam har svaret på alt”

  Det ses tydeligt i den muslimske verden!!!!!!!!!!

  Det er for billigt at sidde på flæsket i Danmark og sige sådan noget vrøvl.

  Uden at tænke over, HVAD der har givet ham friheden til at vrøvle.

  Kommentar by tavsen — 6. september 2014 @ 10:47

 5. Man kan sige, at multiculturen skaber identitetsproblemer over det hele i samfundet. Det er spændende hvor det hele ender. Der burde være et politisk ansvar for eksperimentet.

  Kommentar by Thorsted — 6. september 2014 @ 11:16

 6. Muslimofob …

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2014 @ 11:31

 7. Terminal lav IQ…

  Kommentar by Helmut Kohl — 6. september 2014 @ 11:33

 8. Religiøs formørkelse i et forvirret sind. Med den historik bør man spørge sig selv om de bagvedliggende dynamikker. Tydeligvis cirkler det hele om islam. Først forvirring, så så stor afstandtagen som muligt, så forvirring, og så knuselskende omfavnelse. Med de absolutter må man mistænke en svag personlighedsstruktur som er ude af stand til at håndtere almindelige frustrationsniveauer.

  Kommentar by Høgsbro — 6. september 2014 @ 11:41

 9. Jens Rebensdorff har af og til nogle glimrende artikler – hvor han virker som en oprigtigt nysgerrig journalist der gerne vil et stik dybere ind bag en person eller et fænomen. Så lidt ala Adam Holm i Deadline.

  Rebensdorff er dog også i den grad et produkt af sin tid og sin uddannelse, så udgangspunktet er ofte noget der tangerer det kriminelt stupide som f.eks. nærværende interview.
  Hele den snakkende klasses offerrolle/islamofobi/tolerance diskurs er alt for ofte det fuldstændigt ukritiske udgangspunkt for hans artikler.

  Ps. I lørdagens 6/9 berlingske har en en lille klumme i forbrugertillægget, hvor han klynker over jyders fordomme om København. Det er vildt ynkeligt, og ikke så lidt ironisk taget i betragtning hvad hans egen klumme antager om jyder.

  Kommentar by Superman — 6. september 2014 @ 12:04

 10. >9 Superman
  Han er næppe personen, der vil gå over i historien, som den der bragte abonnenterne tilbage til tanten.
  Om Belal kan man sige: Spark idioten ud af vores land.

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2014 @ 12:21

 11. Tja, hvis islam har svaret på alt, det er jo fint nok, men burde han så ikke undre sig over alle de tåbelige svar islam giver på alt.
  ifølge koranen er jordens form flad, og sådan kan man blive ved og ved med at referere underlige svar fra islam.
  Det kan da godt være islam har svaret på alt, men det er ikke nogle svar et fornuftigt selvstændigt menneske kan bruge til noget som helst, jo, måske til at grine af, så egentlig er koranen bare en tegneserie bog, som burde forbydes at læses af børn, da der er rigtig mange barbariske scenarier i den.

  Næ, islam trænger til at blive sagt imod og hånet,spottet og latterliggjort pga af islams modbydelige, tåbelige og stupide svar på alting.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 6. september 2014 @ 12:21

 12. Lyder mærkeligt at han har været en del af DF. Det burde han ikke have været.

  Kommentar by Liva — 6. september 2014 @ 12:49

 13. li

  Jeg er helt enig med dig i at islam skal siges imod.

  Kommentar by Liva — 6. september 2014 @ 12:51

 14. ‘Det har præget mig, og det satte tanker i gang om, hvordan jeg mener, vores samfundet skal være,’

  Det er IKKE dit samfund.

  Kommentar by HMAK — 6. september 2014 @ 12:52

 15. If you can’t beat them…join them.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. september 2014 @ 12:57

 16. > 5 Thorsted, enig.
  Jeg tror, at der er mindst 2 tendenser her. For det første har de seneste par generationer i Vesten frembragt rigtigt mange identitetsforvirrede personer takket være nationernes kulturelle forfald. For det andet må vi forvente at se flere identitetsforvirrede personer gå til yderligheder, efterhånden som de iboende konflikter i det multikulturelle samfund bliver skarpere.

  Kommentar by monse — 6. september 2014 @ 13:26

 17. > 11 li “Tja, hvis islam har svaret på alt, det er jo fint nok, men burde han så ikke undre sig over alle de tåbelige svar islam giver på alt.”
  Du er så herlig, li :-)

  Kommentar by monse — 6. september 2014 @ 13:32

 18. Stakkels ham, stakkels Danmark.

  Kommentar by Crass Børsting — 6. september 2014 @ 13:56

 19. Et svar er først tåbeligt, når spørgeren benævner det sådant. Almideligvis skulle et svar være nej eller ja.

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2014 @ 13:58

 20. For hulen i uglen, islamisten tror at han bor i Mellem Østen, med hans mening om at bære kniv i offentlig rum, men islamisten bor i Danmark, og islam bør forbydes i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2014 @ 14:12

 21. Man kan sætte spørgsmål ved om islam har svar på alt, men til gengæld har fredens religion svaret på de troendes overlevelse, nemlig ved at lade sig forsørge af andre.
  Her er der ikke sket ændringer i 1400 år.

  Kommentar by Menig 442 — 6. september 2014 @ 14:56

 22. Manden har jo helt tydeligt psykiske problemer.

  Kommentar by Absalon — 6. september 2014 @ 14:57

 23. Ja stakkels Danmark.
  Forbyd islam. Og gør det nu.

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2014 @ 14:58

 24. En tur på briksen hos psykiateren, det var den tur de fleste af disse overtroiske stakler burde henvises til. Danskere der pludselig bliver vildt religiøse ville familien normalt forsøge at redde, det sker sjældent i det muslimske miljø åbenbart.

  Kommentar by LarsB — 6. september 2014 @ 15:18

 25. Det er blot endnu et lille bevis på at religiøse tosser er religiøse og tossede uanset hvor de er og ligegyldigt hvilken religion de Pt. sværmer for.

  Her er en artikel der desværre er bag en betalingsmur men alene den korte tekst fortæller hvor det bærer hen.

  Kodeordet ( ikke til artiklen ) er neuroscience.

  http://tinyurl.com/kbasteq

  Nogen der husker min påstand ( fra tidligere kommentarer ) om at religiøse en dag vil blive opfattet og behandlet som sindssyge?

  Kommentar by Santor — 6. september 2014 @ 16:09

 26. Stockholmsyndromet i en version med indbygget latenstid

  Kommentar by Margrethe — 6. september 2014 @ 20:33

 27. http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/09/06/0906193541.htm det skal da bare stoppes , men neej nej multi kulti kulturen spørger hvad de kan gøre anderledes så der ikke kommer sharia politi. inklusion. hvofor er det sådan en lille artikel

  Kommentar by snackbar — 6. september 2014 @ 21:29

 28. Fandt denne kommentar til et indlæg Rasmus Brygger har skrevet i Politiken hvor læsere af “Uriasposten” truer folk:

  Erik Bilsted skrev en kommentar til Skal man være radikal for at tro på udlændinge? }
  6. SEPTEMBER 2014 KL. 12.35
  Rasmus Brygger. Det er befriende, at en repræsentant for et liberalt parti går i rette med DF’s udanske, fremmemedfjendske og stigmatiserende politik. Det er utroligt, at vi i Danmark, der altid har været karakteriseret som et fordomsfrit og tolerant samfund er endt med holdninger udgivet på Uriasposten, som er udpræget racistiske og med opfordringer til at lukke munden på os “radikale”. For god ordens skyld, så er jeg ikke medlem af Det Radikale Venstre, men af ANC her i Sydafrika, hvor jeg bor. Jeg kan derfor tage de trusler, som jeg jævnligt udsættes for på Uriasposten og i min private postkasse på min adresse i Odense med et skuldertræk. Bliv endelig ved med at ytre dig – og mit håb er, at din generation har et andet syn på udlændinge end min 60+

  Kommentar by Thorsted — 6. september 2014 @ 21:44

 29. Havde spaden bekendt sig til en anden religion havde han ikke fået så meget som én linie i lokalsprøjten.
  Spild af tid og spalteplads.

  Kommentar by Frank Hagmann — 6. september 2014 @ 22:30

 30. Samtale og dialog som middel til at overbevise os andre om kalifatets velsignelser? Ja og solen står op i vest i morgen. Han er radikal muslim og koranen og “sværdet” vil i sidste ende være hans foretrukne værktøjer til at overbevise de vantro. Jeg håber ikke der er nogen som falder for denne vanvittige mands smørelse.

  Kommentar by EH — 6. september 2014 @ 22:43

 31. Halli Hallo, Så I røgen da katten fes i Hamborg, nej vel. Jeg tror det var han hjerne der brændte af :)

  Kommentar by Sindsro — 7. september 2014 @ 00:13

 32. Intet er for underlødigt til SamarbejdsPolitiken. Satanisterne og graveren sværter alt og alle, de ikke kan lide og forgøgler segmentet en virkelighed, der er uproblematisk og rosenrød.

  “Det er herligt”

  Den forkvablet araber er helt og aldeles ligegyldig og han tilføjes repatrieringslisten i den absolutte kategori: Ud.

  Kommentar by Iznogut — 7. september 2014 @ 02:44

 33. Han må da kunne tale med sin læge og få noget for det !

  Kommentar by Jørn Boye — 7. september 2014 @ 07:52

 34. Ha ha, han minder lidt om den dreng fra Århus Vest (gæt selv hvilken ghetto), der er draget ned til de varme lande for at blive kanonføde for IS.

  Han mener nu, at shariapiskning er dejligt og at burkaklædte piger er smukke. Hmm……

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. september 2014 @ 21:13

 35. Fuck ham, glem den nar.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. september 2014 @ 00:40

 36. >25
  Enig i at der er gået en maske i badehætten hos religiøse.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2014 @ 00:56

 37. […] Naser Khader i bunken af ansøgere fik øje på Belal El-Khatib. En ung mand, der på få år har svinget fra at være islammodstander med medlemsskab af Dansk Folkepartis Ungdom til idag at være […]

  Pingback by Polemiken » blog-arkiv » Inkvisitionen — 2. november 2015 @ 14:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper