9. september 2014

Holdningsmassage under landskamp: ‘Europæisk fodbold forenet mod racisme’, ‘Nej til racisme’…

På forsiden af Fyens Stiftstidende kan man i dag læse om ‘Dødstrusler i Serie 2-fodbold’. Erfaringskataloget siger Vollsmose, og denne gang var ingen undtagelse – spillere fra Bøgeparkens IF truede spillere fra Boldklubben Chang, og det hele eskalerede, da en af Vollsmose-spillerne blev udvist for at træde dommeren over foden. To patruljevogne kom på stedet, ‘nogle grupper’ blev bortvist – og så var problemet løst. Indtil næste gang.

Episoden foregik lørdag eftermiddag. Dagen efter blev der spillet EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Armenien i Parken. Som tidligere, blev der i forbindelse med tv-dækningen afspillet en reklame for UEFA-kampagnen ‘Respect’. Denne gang med parolerne oversat til dansk ledsaget af DBU’s officielle logo. Først vises en række nærbilleder af fodboldspillere med forskellig etnisk oprindelse, herunder disse tre slogans ‘Europæisk fodbold forenet mod racisme’, ‘Nej til racisme’ og ‘Respect’. Intet odiøst i at UEFA (og DBU) vil arbejde for fair play, men fokus virker overdrevet, og helt misforstået i forhold til de problematikker klubberne reelt står overfor.

Jeg betragter sådanne kampagner som værende holdningsmassage i multikulturens navn.

‘Respect’-kampagnen inkluderede også bandereklamer under kampen: ‘No to racism’. Overalt i Parken supplerede DBU med parolen: ‘En del af noget større’. Jeg tænker mit…

Oploadet Kl. 11:47 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/59979/trackback

17 Comments »

 1. http://lokalavisen.dk/spiller-overfusede-bolddreng-saa-han-graed-resten-af-halvlegen-/Sjaelland-Sport/20140907/artikler/309079992/1052

  Indvandringens berigelser

  Opbakning til overfuset bolddreng: Den bedste vi har haft
  http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/article5007638.ece
  Fodbold er følelser, men Frem-spiller gik for vidt, da han råbte bolddreng ind i ansigtet og fik ham til at græde, siger BSV-træner

  Hvorfor er det kun den ene part, der kræves respekt af?

  Kommentar by tavsen — 9. september 2014 @ 12:08

 2. Kan vi ikke een gang for alle slippe af med “racisme” og islamophobi,det der drejer sig om er gennemgaaende om u dannet opfoersel af een part og accept af samme , af et segment af den anden part “call a spade a spade” saa maaske vi kan faa noget fornuftigt paa bordet.Tjaaa

  Kommentar by Dunk — 9. september 2014 @ 12:31

 3. Det er noget fernis man hælder ud for at kunne sige at man adresserer ‘problemet’. DBU forholder ikke slet til holdninger og adfærd. Og reagerer tilsyneladende kun når ‘hvide’ kvajer sig verbalt.

  I virkelighedens verden møder allerede børn der spiller fodbold racismen når de kæmper mod hold med mange muslimske indvandrere. De voksne tør generelt ikke skride ind mod trusler og racistiske tilråb som rigtigt mange af disse børn bruger hele tiden, og der er meget længere snor mht voldeligt ’spil’.
  Min knægts sidste kamp havde dog en dommer med mørk hudfarve, og han turde godt. Hvilket medførte racistiske tilråb mod ham, og derfor flere røde kort. Man oplever også at disse hold provokeres voldsomt af at komme bagud i kampen, de holder simpelthen op med at spille og går over til andre metoder.
  På hold hvor der kun er få muslimske børn, opfører de sig ikke værre end andre børn, men om det skyldes en frasortering af de værste, eller bare, at de bare opfører sig svinsk når de er mange nok, skal jeg ikke kunne sige.

  Kommentar by mb — 9. september 2014 @ 13:01

 4. Den Danske elite lever i Utopia, hvor alle indvandrer problemer kan løses med penge, altså etniske Danskeres penge hvorefter eliten tillader sig at nedgøre etniske Danskere ved at udråbe dem til racister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. september 2014 @ 13:40

 5. Hvem der er racister i verden, er videnskabeligt dokumenteret

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2325502/Map-shows-worlds-racist-countries-answers-surprise-you.html

  alligevel skal hvide, kristne have denne propaganda tværet ud i fjæset.

  Kommentar by Josef K — 9. september 2014 @ 14:57

 6. DBU vil ikke spille fodbold. De vil fortælle om racisme, der basalt set er ikke-eksisterende, OG spille fodboldt på samme tid.

  Kommentar by Santor — 9. september 2014 @ 15:37

 7. Jeg lærer aldrig at forstå muslimers ekstremt aggressive og voldelige adfærd. Men måske er den usandsynligt korte lunte forbundet til indavlen hos disse – ahem – individer.

  Bortset fra det burde det være let at slippe af med ‘berigelsen’: Først nægte kulturberigerne indrejse, og dernæst smide de øvrige ud trods konventioner og andet skrammel.

  Og så må vi andre jo forsøge at overleve uden tossernes fodboldklubber. Det går såmænd nok, hvis man ikke er for fodvoldinteresseret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. september 2014 @ 15:41

 8. Den sædvanlige historie; Den herskende klasse forsøger at påtvinge os, folket holdninger. Pressionsmidlerne er altid de samme; Udskamning, hån, bøder, de-facto berufsverbot o.lign.. Tidligere brugtes også lemlæstelse og drab.

  Selvfølgelig skal vi være racister, når vort land, takket være de seneste 40 års folkeforræderiske politikere, er blevet invaderet af fremmede. Bevares ikke alle negere og perkere er muslimer eller andre slags svin, men hovedparten er. Derfor er race i vor nuværende situation, hvor der er alt for mange fremmede i vort land, et udmærket første sorteringskriterium
  ——————————————————————

  @1 tavsen — 9. september 2014 @ 12:08:
  Surprise, surprise – Aggressoren, der overfusede den danske bolddreng, er perker (Beran Camili, balkanperker fra Makedonien (
  https://da.wikipedia.org/wiki/Beran_Camili))

  Kommentar by Peter Peter — 9. september 2014 @ 15:42

 9. Sjovt at de ikke fatter at det er dem som er racisterne, når de udelukkende henvender sig til de hvide mennesker med en løftet pegefinger. Hvis de virkelig ville stoppe racisme skulle de kampagner udgives på arabisk!

  Kommentar by Per — 9. september 2014 @ 16:01

 10. @7 Henrik Petersen — 9. september 2014 @ 15:41:

  “Jeg lærer aldrig at forstå muslimers ekstremt aggressive og voldelige adfærd. Men måske er den usandsynligt korte lunte forbundet til indavlen hos disse – ahem – individer.”

  Når jeg iagttager muslimer, ser jeg, at hovedparten af dem er dyremennesker dvs. mennesker hos hvem de højere, egentlige menneskelige funktioner (højere intellekt, højere følelser) enten ikke er tændt eller er styret af de dyriske drifter (æde, skide, drikke, pisse, sove, dominere (for mændenes vedkommende), kneppe). Lovreligionen islam med dens trusler om skam, vold, lemlæstelse, drab, evig forbrænding og opfordringer til vold og drab er en væsentlig årsag hertil, men der må også være et genetisk element inkl. indavl, ellers ville flere gennemskue og frasige sig et sådant terrorregime

  Kommentar by Peter Peter — 9. september 2014 @ 16:07

 11. Boycot fodbold. Eventuelt bare UEFA og DBU, find andre ligaer f.eks i Asien man kan følge og spille på/i.

  Kommentar by Hans Und — 9. september 2014 @ 16:13

 12. AGF har gjort noget ved racismen i klubben. De har skilt sig af med Argkarash – what ever fuking muslimsk navn.

  DBU er underlagt et diktatur.

  Kommentar by Iznogut — 9. september 2014 @ 16:18

 13. Har de Radikale så mange penge i partikassen at de kan købe sig til
  store reklamespot på stadion ?

  Kommentar by k.m. — 9. september 2014 @ 16:26

 14. Det virker temmelig overdrevet med den fodbold mod racisme kampagne, der nu har kørt i årevis også f.eks. i computerspil med fodbold.

  Er det virkeligt det vigtigste mærkesag at være imod?

  Og er kampagnen ligeså ihærdig i andre verdensdele?

  Taget i betragtning hvor stor en sport fodbold er i den tredje verden forekommer der mig at være andre målsætninger der ville være mere noble at kæmpe for for disse mangemillionærer.
  Hvad med fodbold, kvinders rettigheder eller lignende?

  Kommentar by Superman — 9. september 2014 @ 17:23

 15. NEJ TIL RACISME – NEJ TIL ISLAM ..!

  Kommentar by Peter Andersen — 9. september 2014 @ 19:19

 16. Lidt off topic, men alligevel:

  http://www.livescore.com/soccer/euro/qualification-group-a/iceland-vs-turkey/1-1667322/

  :-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. september 2014 @ 22:51

 17. Tynget af skamfølelse og skyld, som var de japanske “executives”, der har leveret et dårligt halvårsregnskab, bekender Sverigedemokrater i disse dage deres brøde i Expressens spalter og beder om undskyldning, så de igen kan blive betragtet som gode mennesker…

  Bare de så ikke begår harakiri fra toppen af en høj bygning efter at af have leveret dårlige vækstrater for Toyota.

  Hieraki – harakiri – nogen forbindelse? Sjovt hvis vi har fået et Machiavelli’sk ord så tidligt ind i vores sprogbrug fra Japan. Machiavelli – Ravelli, svensk målmand, sidste skanse.

  Kommentar by Hans — 10. september 2014 @ 00:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper