24. juli 2008

21 Søndag: Irakiske tolke lider af hjertesorg på grund af Dansk Folkeparti

Oprindeligt drejede det sig om nitten irakiske tolke, og tallet er i skrivende stund oppe på 373. Det er dog stadig ikke godt nok.

Tudehistorien varede to minutter og atten sekunder. De sidste otte blev brugt på at udpege de skyldige. Fra licensmediernes nyhedsmæssige flagskib, den sene udgave af TVavisen søndag (kaldet ’21 Søndag’).

Mette Walsted Vestergaard, DR-vært: Mange af de irakiske tolke der kom til Danmark sidste år lider af hjertesorg, for da tolkene fik buddet om at flytte hertil, gjaldt invitationen kun dem og deres ægtefæller…

Håken Stolberg, DR-korrespondent: Tolkene behandles som andre asylansøgere, derfor er meldingen indtil videre at de ikke kan blive familiesammenført. TVavisen har talt med flere tolke i samme situation. Deres eneste håb er at de får dispensation fra politikerne.

Mette Walsted Vestergaard: Dansk Folkepartis Søren Espersen afviser overfor DR Nyheder, at de irakiske tolke kan få dispensation til familiesammenføring.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6014/trackback

35 Comments »

 1. Mette Walsted-mor-er-både-vred-og-skuffet-Vestergård bør forsklare hvordan to der ikke er gift men forlovede kan være i familie med hinanden. Fætter/kusine måske – logisk må det så følge at hele klanen har krav på familiesammenføring.

  Endnu et eksempel på licensbetalt radigalt kampagne-TV forklædt som jounalistik.

  Kommentar by Limewoody — 24. juli 2008 @ 14:29

 2. Det er godt nok tungt. Endnu mere føleri. De onde, onde DF´ere – not.

  Vi skal ikke have nogen dispensation fra familiesammenføringsreglerne. Mit bedste råd til de irakiske tolke er at forsøge at skabe sig en ny tilværelse i Nordirak. Det er de og vi bedst tjent med i det lange løb.

  Hvordan kunne 19 irakiske tolke lige pludselig blive til 373? Vi har vel ikke haft ansat 373 tolke? Havde enhver dansk soldat da sin egen tolk?
  Mystisk.

  Kommentar by Johansen — 24. juli 2008 @ 14:31

 3. -> Johansen

  Pludselig var det ikke kun tolke, men enhver iraker som på grund af deres kontakt med danskere i Irak kunne risikere at blive offer for terrorisme. Derudover gælder de normale familiesammenføringsregler.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juli 2008 @ 14:37

 4. ‘Offer for terrorisme’ er billet. Juhu så skal jeg på betalt ferie til costa feria.

  Jeg er også truet af muhammedanernes terror.

  Det viser bare at man aldrig kan regne med at der ikke bliver lagt flere krav oven i, der vil uværligt blive lagt yderligere krav. Det er muhamedanerne i en nødeskal. Det vil aldrig høre op.Specialkrav for ever. Ligesom “profeten”…

  Kommentar by kim petersen — 24. juli 2008 @ 15:26

 5. Hvorfor er det altid Mette der er på de historier? hun har en særlig evne til at fremstille DF som noget der burde overtage satans job med at bestyre helvede.

  Men er der ikke nogen der kan fortælle mig hvorfor vi ikke har hente mange af de bosniske civil arbejdere jeg har arbejdet sammen med til DK??????

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 24. juli 2008 @ 15:27

 6. 3 Kim Møller

  Det forekommer mig at være skruen uden ende :-(
  Rækker man en lillefinger, så river det hele kroppen med.

  Kommentar by Johansen — 24. juli 2008 @ 15:48

 7. @ Broholm.

  Muligvis hænger det sammen med at den muslimsk psyke er mere forfinet og delikat og at de derfor ikke tåler den samme belastning som man med rimelighed forlanger af almindelige mennesker ;)

  Kommentar by Santor — 24. juli 2008 @ 15:53

 8. -> #5 Broholm

  “hun har en særlig evne til at fremstille DF som noget der burde overtage satans job med at bestyre helvede”

  Det vel det hun får sin løn for. Mon ikke det er et jobkrav til DDR’s studieværtinder at de hader DF, USA, Israel og Fogh???

  Kommentar by JensH — 24. juli 2008 @ 15:56

 9. Nu må vi snart have forbudt Dansk Folkeparti!

  Kommentar by Slyrgraff — 24. juli 2008 @ 16:06

 10. Nu syntes godt nok at i er ufølsomme og onde herinde, vi kan da sagtens tage et par tusind, og de behøver ikke at tage teltet med, se bare sverie den vil tage 150 tusind og op til 300 tusind, nej jeg syntes at vi går i små sko, så nu vil jeg tude over vores ondskab.

  Kommentar by Per N — 24. juli 2008 @ 16:26

 11. For engang skyld er udenrigsminister Per Stig Møller gået i offensiven med et fornuftigt forslag:

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/292709:Danmark–Per-Stig-Moeller–Terror-kraever-nyt-retssystem

  Kommentar by Anne Larsen — 24. juli 2008 @ 17:13

 12. Sjældent har man set så megen social indignation samlet hos en person, kvindemennesket er rædselsfuldt og foranlediger et direkte skift til en anden kanal.

  Kommentar by SoerenK — 24. juli 2008 @ 17:23

 13. Følelses-porno ad libitum.

  Gad vide hvorfor de ikke laver et indslag om de sønderknuste Grønlændere, der – bankede gul og blå – måtte flygte fra deres hjem i Gjellerup ?

  Nå nej. Different standards.

  Kommentar by DaLi — 24. juli 2008 @ 17:25

 14. Og nu er vi ved de kære muslimer-

  kan nogen fortælle mig hvordan det kan være vi ikke på noget tidspunkt efter krigen i det tidl. Jugoslavien har hørt et kvæk om de Serbiske ofre for muslimske overgreb ?

  Hvordan kan det gå til, at den Vestlige verden totalt har ignoreret muslimernes opførelse som givetvis ikke var et hak bedre end Serbernes ?

  Denne vedvarende leflen for islam/muslimer får folk, der er udstyret med evner for common sense, til at at undre sig .

  For på samme tid som Vantro, Kafir, skal indlæres sympati og forståelse for Islam og muslimer kan vi opleve, at muslimer næsten over een kam opfører sig arrogante, intolerante og anmassende overfor samme Kafir, deres samfund og levemåder, som DE virker og arbejder for at lave om til udgaver af deres oprindelseslande.

  ( For øvrigt har I lagt mærke til hvor forbavsende stilfærdige de har været i den sidste tid? Men det skyldes måske de er hjemme på ferie i de lande de i sin tid flygtede fra ?)

  Jeg kan da godt forstå denne Irakiske tolk finder tilværelsen trist uden kæresten.

  Og Mette Walsted mente vel med indslaget at vi skal foretage os eet og andet på vegne af denne mand.

  Skal vi vædde om hvorvidt der bliver givet dispensation ?

  Jeg tror det.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. juli 2008 @ 17:33

 15. -> #13 Vivi Andersen

  “Men det skyldes måske de er hjemme på ferie i de lande de i sin tid flygtede fra ?”

  Du kan ihvertfald være sikker på, at stilheden ikke skyldes at de ikke har flere krav til os kaffir. Du har sikkert ret i, at de er i hjemlandet og samle ny inspiration til hvordan de endnu engang kan tage r…. på os bund-naive Danskere.

  Kommentar by JensH — 24. juli 2008 @ 17:40

 16. Hun (Mette Oplæser) ærger sig nok den dag hun skal have klud over håret eller stenes i kongens have, men til den tid er det nok for sent….

  Kommentar by Nidhug — 24. juli 2008 @ 17:49

 17. 12

  Dali

  DR tør vel slet ikke at prioritere grønlænderes basale menneskerettigheder i Gellerup og de voldeliges adfærd i Gellerup af frygt for at få ballade med gadens parlament. Måske nogen af dem der kaster sten efter myndighedspersoner og hjælpepersonale. Eller dem der skyder i gaderne primært i København.

  Kommentar by Janne — 24. juli 2008 @ 18:18

 18. Det er da det rene lyv, “det er svaert, at vente paa den person, man elsker”.

  Muslimerne elsker da ikke deres koner, de elsker kun den saakaldte profet mohamed.

  Det kan selvfoelgelig vaere at de er kede af ikke at blive opvartet eller ikke at have nogen de hussere over.

  Kommentar by Dansker i TN — 24. juli 2008 @ 20:48

 19. Igen væmmes man !
  Men trods alt glæder jeg mig dog over at jeg ikke betaler en krone til den røde propagandaspreder.

  Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 24. juli 2008 @ 21:56

 20. Mette Walsted er ganske enkelt ikke til at holde ud.

  Har hun nogensinde fået et hak i tuden for noget af hendes propaganda? Hvad med “Mandela er død”-udtalelsen, har hun fået hug for det? Nej, DRs forsvarsminister og spindoktor Jacob Mollerup holder hånden over DRs venstreorienterede journalister.

  Kommentar by Jakob — 24. juli 2008 @ 22:45

 21. 15.JensH

  Denne relative stilhed kunne også være forårsaget af nogle nyere vejledninger fra Det Muslimske Broderskab til Ummaen :

  at muslimer i indvandrerlandene skal køre med lidt lavere profiler, så som ikke at lade sig provokere til, af evt. MO-tegninger og hvad Kafir ellers kan finde på, at reagerer udadtil i offentligheden.

  I stedet skal de koncentrere sig om opgaven de alle er fælles om , Jihaden på vegne af Allah.

  Denne føres på ganske mange forskellige måde – fra flere tilvandrere fra de islamiske lande over mange fødsler hos muslimer i indvandrerlandene til at erhverve sig positioner indenfor de forskellige, betydende områder i Kafirs samfund.

  Skulle man som muslim miste pusten undervejs har man altid moskeernes imamere til at huske een på, at målet er Kalifatet og indførelsen af Shariaen.

  Jeg husker ikke præcist, hvor det var jeg for nogen tid tilbage faldt over en engelsk sprogede, stor artikel, som omhandlede disse nyere vejledninger til Ummaen fra The Muslim Brotherhood.

  Alle de `gode`tiltag, som kommer fra Kafirs egne Topdogs, for at ændre de Vantro befolkningers opfattelser af, og holdninger, til Islam og muslimer, skal understøttes af muslimerne selv bl.a. gennem en ændret praksis den ellers sædvanlige udageren på krænkelser osv..

  Man kalkulere med at kunne dysse Kafir til ro – samtidig med arbejdet for Kalifatet og Shariaen skrider planmæssigt frem.

  Taktik, såmænd, + lige for tiden ferierne i hjemlandene = nogenlunde ro på bagsmækken.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. juli 2008 @ 23:05

 22. @21 Vivi Andersen,

  Det skulle vel ikke være The Origins of the Muslim Brotherhood “Project” fra FrontPage Magazine?

  Kommentar by Zonka — 24. juli 2008 @ 23:15

 23. Dejligt ville det vaere om saadanne dansk-hadende og landsoedelaeggende typer som Mette Walsted kunne faa den fulde kulturberigelse at foele.
  Da de aabenlyst promoverer multikulturalismen, og skaermer for dens realiteter (den har jo som bekendt kun skyggesider), fortjener de at foele hvad mange borgere har maattet betale i liv, blod, og foerlighed. I kan selv taenke jer til resten.
  Det er landsforreadderi det de driver.

  Men som vi saa med Mygind og hans soen, saa fatter han det ikke og vil nok aldrig komme til det.

  Kommentar by DanskeriTN — 25. juli 2008 @ 00:35

 24. For ikke så lang tid siden læste jeg om en mand der havde indført en ny måleenhed derhjemme, en såkaldt “Met”. Måleenheden beskriver det mikrosekund der går fra Mette Walsted dukker frem på skærmen og til han har fundet fjernbetjeningens kanalskifter :-)

  Kommentar by Anders — 25. juli 2008 @ 08:19

 25. Indvandrerproblemet er i virkeligheden ikke noget der bør kaldes et problem. Hvad er 2.700 mennesker i forhold til hele den danske befolkning? Ingenting! Men der er nogen som tænker: ‘Det har vi ikke råd til.’ Men det har vi.
  Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), Ekstra Bladet 15/3 1985.
  Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.
  Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990
  Danmark bør aktivt tage initiativ til at hente f.eks. 10.000 flygtninge fra det tidligere Jugoslavien herop.
  Elisabeth Arnold (Radikale), Berlingske Tidende 26/7 1992
  180 årlige familiesammenføringer er ikke noget problem sammenlignet med, at der er 350.000 arbejdsløse.
  Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Jyllands-Posten 21/9 1993.
  Kan et par hundrede familiesammenførte indvandrere om året true det danske samfund? Nej, selvfølgelig ikke! Så sårbart er det danske velfærdssamfund ikke!
  Elisabeth Arnold (Radikale), Jyllands-Posten 10/10 1993
  Jeg mener ikke at beregninger, der forudser 55.000 flere børn af indvandrere og flygtninge, er realistiske – men selv om de holder, er der ikke noget at frygte. Børnene bliver jo født som danskere.
  Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 1/12 1994
  Det har aldrig været meningen, at vi skulle have færre flygtninge.
  Peter Duetoft (CD), Jyllands-Posten 12/10 1993.
  Jeg vægter overholdelsen af de internationale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 udlændinge til Danmark ved familiesammenføringer.
  Marianne Jelved, Formand for Den Radikale Venstre, Jyllands-Posten 8/8 2004
  Danskerne er som en flok fede mus, der sidder under deres osteklokke og ser forarget ud på, hvad der sker udenfor.
  Mimi Jacobsen, Formand for Centrum-Demokraterne, Berlingske Tidende 12/11 1984
  Hvad er den danske traditionsrige kultur…andet end selvbedrag…selvglad i sin egen usselhed, fedladen…pylret…Indbyd alle og hvemsomhelst…lad os se, hvor langt vor vidunderlige kultur i grunden holder.
  Johannes Sløk, professor, Jyllands-Posten 16/2 1985
  Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra.
  Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Politiken 1/7 1994.
  Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den store hvide røv frem.
  Morten Sabroe, Politiken 20/6 1999
  Fremtidens største udfordring handler ikke om – på længere sigt i hvert fald – hvorvidt udlændinge skal integreres i Danmark, men om hvorvidt Danmark integreres i verden.
  Danmark har fornyet sig gennem den inspiration, der er kommet fra andre kulturer. Og det gør ikke spor, fordi det afgørende er ikke at bevare den såkaldte danskhed (for hvad er det?), men at fastholde grundlaget for velfærdsstaten, og det er ikke betinget af sprog, hudfarve, etnisk baggrund osv. men af solidaritet – med verden.
  Henrik Svane, Kristeligt Dagblad 20/1 2000
  Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.
  Journalist Arne Notkin i Weekendavisen 17/11 198
  Naturligvis må vi gå ud fra, at en flygtning kun opholder sig hos os midlertidigt. Derfor får en sådan kun midlertidig opholdstilladelse. Når den udløber, tager vi stilling til, om forholdene er forandret så meget, at man kan ophæve opholdstilladelsen og bede vedkommende rejse tilbage.
  Per Stig Møller (Konservative) i Berlingske Tidende 16/2 1988
  Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986
  Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)
  Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991
  Mennesker må selvfølgelig have lov at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion….Flere jugoér, tyrkere og perkere, tak! Flere sorte, gule og tværstribede, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden, tak!..Flere kurdiske bjergbønder!…Flere tamiler…Mere sort, tak!..Se på for eksempel New York og Rio de Janiero!…De maddikefarvede danskere kan ikke tåle lyset og solen, de får kræft af den…..Hvad med at få nogle flere fremmede hertil, nogle mørke mennesker, så det sarte blot bliver fortyndet, og den rette kulør opnås…Ud med solarierne! Ind med de fremmede!
  Carsten Nagel, forfatter, cand. psych., EkstraBladet 1/12 1991
  Den danske andel af dem kan efter min opfattelse ikke komme under de ca. 4000, vi modtager om året. Det magter vi , og hvis jeg yderligere skal udfordre, vil jeg tilføre, at jeg også tror, at denne tilgang af fremmed kultur ikke vil være nogen fare, men tværtimod berige vort danske særpræg.”
  Mimi Stilling Jakobsen (CD), Jyllands-Posten 20/11 1991
  Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel?
  Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992
  Flygtninge vil blive en berigelse for disse lokal-samfund. Man kunne forestille sig, at det ville blive nødvendigt med sprogundervisning på den skole, der ellers enten er lukket eller ved at lukke.
  Mimi Stilling Jakobsen (CD), B.T. 15/7 1993
  Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
  Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.
  Den danske Forening…har lavet et helt urealistisk regnestykke, der hævder, at flygtninge koster Danmark 10-12 milliarder kr. om året. Vores tal viser, at det tal er alt for højt.
  Birthe Rønn Hornbech (Venstre), Berlingske Tidende 24/9 1989
  Den gang, vi startede med at lave oplægget i Venstres udlændingeudvalg, da gav vi hinanden håndslag på, at vi ville lave en oversigt over, hvad udlændingene koster. Vi fandt ud af, at det var umuligt, og nøjedes med at anføre nogle af de tal, der findes i finansloven. De tal, som Den Danske Forening kører frem med, er helt uansvarlige og uetiske. Det er også utiltalende at gøre befolkningsgrupper op i penge. Det vil jeg ikke være med til.
  Birthe Rønn Hornbech (Venstre), Information 19/1 1990
  Efter min mening er flygtningene hverken nogen samfundsøkonomisk eller kulturel trussel.
  Kirsten Lee (Radikale), B.T. 18/6 1990
  Jeg er også ked af den tendens til, at mange danskere tror, at Danmarks økonomiske problemer er udlændingenes skyld. De fremmede har reelt ingen som helst indflydelse på Danmarks økonomi.
  Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), B.T. 17/10 1991
  Jeg er meget ked af, at der har været tendens til, at mennesker i Danmark – måske halvdelen af menneskene i Danmark – giver de fremmede skylden for Danmarks problemer. Jeg kan forstå, at folkepensionister, der har svært ved at få pengene til at slå til, kan komme med lette svar. Men det er forkert. For disse fremmede er mere uskyldige end nogen andre. Og de betyder minimalt for de problemer Danmark har.
  Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), Ekstra Bladet 17/10 1991.

  Kommentar by Limewoody — 25. juli 2008 @ 10:54

 26. “hvad betyder 2700 mennesker om året for Danmark”

  FFS, gider nogen undervise Sosserne i statistik m.v. ?

  Kommentar by DaLi — 25. juli 2008 @ 11:23

 27. 24 Limewoody

  Det er RYSTENDE udtalelser.
  Hvordan er disse danskere dog blevet så selvhadske overfor egen kultur – og hudfarve. Utroligt som nogle af disse danskere går op i hudfarve.

  Det skinner igennem, at de slet ikke havde gjort sig nogen realistiske tanker om den fatale samfundsudvikling i kølvandet på masseindvandringen.

  DF havde inde under arkiv på deres hjemmeside også samlet nogle lignende udtalelser fra ignorante danskere. Overfor dem havde de så listet udtalelser op fra diverse islamister om erobring, islams mereværd, deres overlegenhed, etc. Selvhævdelsen inden for den islamiske kultur er enorm og overfor det står en vigende, behagesyg og selvudslettende dansk elite.

  Kommentar by Johansen — 25. juli 2008 @ 11:26

 28. 22.Zonka

  Nej – den har jeg ikke læstfør for lidt siden.

  Men jeg har fundet frem til artiklen som er skrevet af den aldeles fremragende LORENZO VIDINO fra HUDSON INSTITUTE.

  Den jeg referer til skrev han til THE INVESTIGATIVE PROJECT ON TERRORISM d. 1. nov. 2006 under titlen : “Aims and Methods of Europe´s Muslim Brotherhood.”

  http://www.investigativeproject.org/article/173

  Kommentar by Vivi Andersen — 25. juli 2008 @ 12:54

 29. 24

  “Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)”

  Det undrer mig at Rifbjerg skriver sådan, for han har stort set ikke skrevet om og levet af at skrive om andet hele sit liv end dansk kultur. Han havde simpelthen ikke kunnet klare sig uden den danske kulturs mange facetter. Man må gå ud fra at hans egen forfattervirksomhed og mange bøger så heller ikke har noget at byde på, eller hur? Han lyder som en slem snylter, gør han. En litterær og kulturel ‘dræbersnegl’. Det er bare så ærgerligt.

  Selv ville jeg dog nødigt have undværet at læse f.eks. den skønne “Den kroniske uskyld” og mange digte og sangtekster af Rifbjerg. F.eks. “Duerne flyver højt over byen”.

  http://www.freehandmusic.com/ProductDetail.aspx?PRODID=338566

  Kommentar by Janne — 25. juli 2008 @ 12:58

 30. 22.Zonka

  Jeg må tilstå, da jeg dengang læste denne artikel af Vidino blev jeg temmelig ubehaglig til mode!

  Og det gør jeg såmænd stadig, fordi
  The IKHWAN´s ( The Muslim Brotherhood) målrettethed er imponerende:

  deres vilje til at sætte sig ind i Vestlige forhold, og det på alle planer, deres vedvarende og utrættelige arbejde for Allahs sag, det Verdensomspændende Khalifat og Shariaens indførelse og deres evner til at få Ummaen til at samarbejde, hvilken er ganske god og ikke mindst

  deres evner til at få de Vestlige Kafirs myndigheder og Topdogs til at SAMARBEJDE indirekte med the IKHWAN gennem Ummaens medlemmer – idet disse almindelige muslimer i ummaen selv yder deres gennem deres arbejden sig hen mod at få sig placeret på betydende poster og gennem oprettelsen af massevis af organisationer, som tilsyneladende har forskellige opgaver, men som i bund og grund har de samme hensigter som the Ikhwan !

  Når det kan lykkes for en Tariq Ramadan at snørre de forskellige af Europas Topdogs med hans snak og hans arbejde for en “Europæisk form for Islam” – så fortæller det om videns niveauet angående Islam hos disse vores Europæiske ledere at dette er utrolig lavt!

  TARIQ RAMADAN og hans EURO-ISLAM skal sørge for at Islam glider lettere ned hos de Europæiske Kafir.

  Men bag denne Europæiserede facade gemmer sig den Islam som The Muslim Brotherhood står for og som vil det verdensomspændende Khalifat og Shariaen.

  Og så gad jeg i øvrigt godt vide OM vores politiske ledere er bevidste om den ændring i taktik som the Muslim Brotherhood kreerede for nogle år siden og som vi i dag kan opleve i praksis.

  Først i dag, idet det jo også tager lidt tid selv for Allahs Rettroende inden effekten af den, ganske vi få grader, korrektion af kursen, der er foretaget, indtræffer!

  Kommentar by Vivi Andersen — 25. juli 2008 @ 13:24

 31. @30 Vivi Andersen,

  Jeg kan kun være 100% enig, set i forhold til Islam er vi (islamkritikere) nogle lallende amatører der ikke har den samme strategiske fordel af at have en fælles plan, opbakning (moralsk og økonomisk) fra nationalstater og internationale organer som OIC og ikke mindst FN. Ligeledes er muslimsk kultur indrettet således at, muslimer er opdraget til at søge sammen i fællesskaber med andre muslimer for at fremme islamiske interesser, hvilket er fortrinligt beskrevet på Snaphanen, scroll lidt ned til “En fortælling fra hverdagen”. Hvor det beskrives hvorledes muslimer søger sammen i fællesskaber der når de er stærke nok bliver til parallel-fællesskaber der igen bliver til parallelsamfund når de er vokset til næste niveau.

  Denne søgen sammen med andre muslimer er et grundelement i Islam og er med til at styrke udbredelsen af islam og opbygge et “dem og os” modsætningsforhold… Og vi er faldet pladask i fælden gang på gang og lukker flere og flere muslimer ind i vores lande og sætter processen igang. Først på grund af uvidenhed, det er vel også for meget forlangt at politikere og andet “godtfolk” skal sætte sig ind i havd Islam er for en fisk, før man lukker folk ind. Og når de først er inde og problemerne begynder at vise sig, skal man ikke have noget klinket ved at erkende at man tog fejl, så hellere stikke hovedet i sandet på rigtig strudsemaner, og dermed gøre problemet større og større, og håbe på at det først eksploderer når man engang er pensioneret.

  Og hvad kan vi, islamkritikere, gøre, når vi ikke nyder den samme bevågenhed fra nationer og internationale organisationer? Vi kunne starte med at lære af muslimernes organisations strategi og samles i distribuerede netværk, for at påvirke og modarbejde den herskende politiske holdning og ikke lade andre mindre vigtige uoverensstemmelser stå i vejen herfor. Men vi er langt bagud og har et stort arbejde foran os hvis vi skal indhente muslimernes forspring, men alternativet er ikke just appellerende og ganske voldeligt.

  Kommentar by Zonka — 25. juli 2008 @ 19:16

 32. @17 Jannne

  DR, og andre medier kan ikke omtakle de arme grønlænderes problem, uden at risikere alvorlig påtale fra EU’s tankepoliti og Morten Kjærum.
  Skal man omtale ‘episoden’ i Gjellerup, bliver man nødt il at fortælle at voldsmændene var muslimer. Det er forbudt i EU at omtale muslimer i forbindelse med kriminalitet, da det kan få folk til at forbinde Islam med vold, og det koster som starttakst 2 år ubetinget i brummen.

  Episoden er helt klar racistisk vold, men jeg tror ikke Dokumentationscentret for Racisme og Fremmedhad på Nørre Alle 7 i København har registreret det.

  Kommentar by PeterK — 25. juli 2008 @ 21:36

 33. Problemet er vel at islam er en sag, mens islamkritik ikke er det. Det er “kun” en reaktion. En sag der kunne matche ville f.eks. være demokratisk fundamentalisme, eller kristen ditto. Ingen af disse sager står for mig som særlig attraktive.

  Man kan ikke forvente at folk vil gruppere sig omkring en kritik. Den umiddelbare respons ville være “get a life”. Så islamkritik er afhængig af en samlende politik, og den er mig bekendt ikke formuleret tilfredsstillende af nogle partier i DK. Venstrefløjen har for travlt med kulturrelativisme, mens højrefløjen er blevet socialdemokratisk og har tavlt med at protestere og føre negativ værdikamp. Vi ender i svenske tilstande med et forbudsdanmark, hvor vi alle er blevet sippede småborgerlige kværulanter. Fine udsigter.

  Kommentar by Joiker — 26. juli 2008 @ 09:08

 34. @33 Joiker,

  Du har ret, islamkritik i sig selv er at sætte sig op som en anti-sag, hvilket sjældent er frugtbart og derfor vil det også være en opgave at definere hvilke sager sådanne grupperinger kæmper for på det overordnede plan, der vil altid være divergenser i de mindre betydende sager. Samt at prioritere det overordnede mål.

  Der er flere sammenfaldende sager man kan kæmpe for på det overordnede plan, det være sig frihedsrettigheder (ytringsfrihed, trosfrihed, privat ejendomsret, mv.), retslig ligestilling, ligestilling mellem kønnene, national selvbestemmelse, demokratisk indflydelse på den førte politik… blot for at tage nogle af de vigtigste. Hvis man mener nogle af de ovenstående alvorligt, kommer man uvilkårligt på kollisionskurs med Islam og andre totalitære ideologier og deres institutioner.

  Dermed bliver det ikke en gold islamkritik eller gold EU kritik, men derimod en kamp for værdier og normer, som vi ønsker bibeholdt og forbedret, en sag man kan samle sig omkring — og rydde de forhindringer der står i vejen for disse sager, at dette så tilfældigvis er Islam, EU og andre totalitære kræfter er ikke drivkraften bag kampen.

  Kommentar by Zonka — 26. juli 2008 @ 10:20

 35. Det der er jo ikke 21 Søndag, og Mette Vestergaard har aldrig været vært på 21 Søndag….

  Kommentar by Peter Hansen — 12. september 2008 @ 19:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper