15. september 2014

Sverige: 781.120 svenskere trodsede medierne – Sverigedemokraterna sejrede, 12,9 procent, 3. størst

Jeg var i Malmø på valgaftenen for fire år siden, men prioriterede det ikke denne gang. Sverige er tabt terræn, og intet sandsynligt politisk scenarie vil kunne redde svenskerne fra flertallets vilje. Mediernes hetz var nøjagtig som for fire år siden, også denne gang anført af Expressen (i samarbejde med venstreradikale Researchgruppen), der kort før valget – med ulovligt fremskaffede bankudskrifter, kunne afsløre at SD-formand Jimmie Åkesson spillede for store beløb på nettet. Et nøje planlagt karaktermord.

Det lykkedes ikke desto mindre Sverigedemokraterna at blive 3. største parti med hele 12,9 procent, og selvom det ingen praktisk betydning får for den førte politik, så skal SD’erne have tak for at vise flaget. De er moderne frihedshelte. Intet mindre. Konservative Fredrik Reinfeldt vil hellere lade kommunistiske Vänsterpartiet få indflydelse, end bevare regeringsmagten med støtte fra Sverigedemokraterna. Helt som forventet, men alligevel skræmmende. Røde eller blå servietter på bordene i Titanics øverste saloner.

Mere om valget på Snaphanen: I, II, III.

(Jimmie Åkesson & Sverigedemokraterna, valgets store sejrherre)

Järnrören är valets enda riktiga vinnare. Det är en mening som känns lika absurd som motbjudande att formulera. Partiet som hela veckan i Expressen har avslöjats som fullt av hetsande rasister mer än fördubblar sitt väljarstöd.” (Karin Olsson, Expressen)

“Så har det bruna Sverige vuxit fram … Ann-Cathrine Jungar berättar att Skåne har en tradition av nationalsocialism, från 20-talet. – Men frågan är hur har det förts vidare? Det finns olika förklaringar.” (Expressen)

Det finns ett ord för det här: Fascism. Och en situation där tretton procent av de svenska väljarna lägger sin röst på ett fascistiskt parti kan inte beskrivas som något annat än ett nationellt krisläge.” (Kristina Lindquist, Dagens Nyheter)

Oploadet Kl. 16:36 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60179/trackback

42 Comments »

 1. Sverige er ikke tabt – men en fredelig løsning kommer der ikke. Økonomiske hænger projektet ikke sammen -heller ikke resten af Europa. Så på et tidspunkt vil der komme voldsomme økonomiske prioriteringer som vil medfører uro og flere vil på deres personlige plan have oplevet multikulturen og sikkert søge informationer fra medier som ikke er talerør for “Partiet” og den ideologiske humanisme. Sverige har ikke oplevet krig i over 200.år og har naivt troet på den evige fred som den homogene befolkning gav . Der er ikke noget som hedder fred -alle freds tider er en før-krigstid. Kun med en sådan pessimisme kan man bevarer en fred.

  Kommentar by Thorsted — 15. september 2014 @ 16:53

 2. Uhyggeligt med Sverige, ”den humanistiske Stormagt”
  Som jøderne blev hængt ud i Stortyskland, bliver medlemmer af Sverige-Demokraterne nu peget ud og trynet væk fra det gode selskab, magteliten. Disse simple arbejdere vil ingen røre eller tale med, de eksisterer ikke, basta. Hver syvende svensker eksisterer ikke. De skal bare betale deres skat og holde deres kæft, basta.
  Gammelkommunister og forfærdelige socialister, der hylder den samme manual som Pol Pot og Ceausescu er velansete, medens Sverige-Demokraterne, som vil begrænse antallet af indvandrere som hader jøderne bliver black-listet. Det stinker af national-socialisme. Deri har medierne ret, det stinker af national-socialisme. Er det det eliten mener, er politisk korrekt? Føj for den da… Luk broen, fyld Øresund med hajer og boykot diktaturstaten 

  Kommentar by mister jones — 15. september 2014 @ 16:54

 3. Jeg bemærkede i øvrigt, at også medier i DK undgik at omtalte “researchgruppen”som venstreradikale, men i stedet som “aktive i sociale bevægelser” osv. Skammeligt.

  Kommentar by Undren — 15. september 2014 @ 16:57

 4. Hørte i radioavisen i P1 Sverigedemokraterne omtalt som “det indvandringskritiske parti” i modsætning til tidligeres stempling i DR som “det fremmedfjendtlige parti”.
  Som de eneste af de i P1 radioavisen omtalte nyvalgte, fik de dog en bemærkning med på vejen om, at der blandt de valgte var to tidligere medlemmer af det svenske nazistparti.

  Det stod i grel modsætning til DR omtalen jeg hørte inden det svenske valg af Feministisk Initiativ, som nærmest omtaltes med bejstring i DR-stemmen. (Ikke et ord om at hun er tidligere formand for Sveriges kommunistiske parti, Vänsterpartiet)

  Kommentar by A-mad — 15. september 2014 @ 17:43

 5. Det er uhyrligt at se hvordan Sverigedemokraterne er blevet hetzet før, under og efter valget.
  Hvor højt et stemmetal ville SD have fået, hvis alt var gået rigtigt til i medierne, i valgkampen og på stemmestederne?

  Ugyldige antal stemmer 2010: 2.183 // 2014: 15.485
  http://www.val.se/val/val2014/valnatt/R/rike/index.html

  Ekstra Bladet om Researchgruppen:
  “en svensk nonprofit journalistisk organisation”

  Kommentar by Geert — 15. september 2014 @ 17:49

 6. Sverige er et forbillede for hele den udemokratiske muslimske verden: Når man vil stemme, tager man et kort fra dét parti, man vil stemme på. I fuld offentlighed. Hvorefter man verbalt bliver sharia-stenet, hvis man tager kortet fra SD.

  Tager man kort fra alle partier, véd de fleste, at man nok kunne finde på at stemme ‘forkert’, dvs. SD.
  Selv DDR var mere demokratisk og nøjedes i det mindste med at lyve om valgresultaterne. Same-same, men i DDR vidste borgerne det så udmærket.

  For de øvrige syv partiers vedkommende er det jo fløjtende ligegyldigt, hvem af disse, man stemmer på.

  De er alle godhedstosser og prioriterer uhæmmet indlemning af muslimer fra menap-landene frem for oprindelige svenskere.

  Næste gang, FN sender valgobservatører til skumle valg i lige så skumle stater, skal der så afgjort ingen svenskere med: De har intet begreb om frie valg.

  Sveriges ‘økonomiske mirakel’ er i øvrigt bygget på sand og kan slet ikke hænge sammen med den af Sveriges elite så hedt ønskede masseindvandring af muslimske analfabeter, der får PUT, i samme øjeblik de betræder svensk jord. Og næppe nogensinde kommer i nærheden af et job.

  Riv Øresundsbroen ned og indfør skarptskydende værn i Danmark mod Øresund.

  Et land, der er p….-ligeglade med ca. 13% af vælgerne kan ikke kaldes demokratisk.

  Kære Sverige: Gid jeres elite må få surströmning samt Kalles kaviar rigtig meget galt i halsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. september 2014 @ 17:49

 7. Tankeeksperiment – lad os sige IS stiller op til valg og får 1/3 af stemmerne i Sverige, hvordan vil de andre partier reagere?

  byder de dem velkommen i regeringen eller støder de dem fra sig ?

  Kommentar by k.m. — 15. september 2014 @ 18:10

 8. En statsleder der “straffer” SD ved at importere mere end 100.000 uintegrerbare udlændinge.

  En statsleder der frivilligt afgiver magten når demokratiet ikke stemmer som han vil.

  En valghandling der lige så godt kunne være udført i Sovjet, Kina eller Cuba.

  En presse der i stedet for at informere laver deres egne nyheder.

  Sverige er en parodi på et demokrati der med barnagtig stædighed nægter at erkende den virkelighed de rent faktisk lever i og det bliver deres død.

  Kommentar by Santor — 15. september 2014 @ 18:11

 9. “Så har det bruna Sverige vuxit fram …” – expressen.
  Korrekt. Der er kommet alt for mange kriminelle fra ikke-vestlige lande til sverige, det var derfor SD fik så mange stemmer.

  “Det finns ett ord för det här: Fascism.” – Kristina Lindquist, Dagens Nyheter.
  Hvis det er svenske medier hun beskriver er det meget rigtigt set.

  Jeg er nu ikke så bekymret på lang sigt, jeg har set det hele før med DF i danmark for ca 10 år siden. Det var samme foragelse og samme modtryk fra almindelige mennesker der blev trætte af at blive talt ned til af en “elite” som mente at de kunne tillade sig at diktere folks holdninger. I sverige kan man gange den “elite” med 100, men måske bliver modtrykket så bare tilsvarende stort en dag. Om det så er for sent får vi at se, jeg tror ikke det sker før malmø er blevet udråbt som kalifat. Så 3-4 år mere måske..

  Kommentar by Per — 15. september 2014 @ 18:39

 10. Jeg kan godt li Kims sammenligning med Titanic, så må de svenske medier, og den liljehvide elite i stockholm være første klasse..

  Expressen er med god grund på røven, og opgiver ikke længere oplagstal:

  -70 tjänster bort på Expressen – 2 september
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/70-tjanster-bort-pa-expressen
  Tidningen Expressen skär ned på arbetsstyrkan. Under ett stormöte på tisdagen informerades personalen av Expressens nya vd, Gunilla Herlitz, om att 70 tjänster försvinner, varav 50 på redaktionen”

  Kommentar by Geert — 15. september 2014 @ 18:52

 11. Glæder mig til næste debat om journalister og evnen til ikke at inddrage politiske holdninger i arbejdet.

  Hvordan mon vores “eksperter” vil vurdere svensk presse?

  Kan man som journalist levere et stykke neutralt og fair journalistik om SD til Aftonbladet eller Expressen?

  Kommentar by Superman — 15. september 2014 @ 19:47

 12. […] Sverige: 781.120 svenskere trodsede medierne – Sverigedemokraterna sejrede, 12,9 procent, 3. stør… […]

  Pingback by Det identitetsløse Sverige « Snaphanen — 15. september 2014 @ 20:02

 13. @8 -> Santor “En statsleder der frivilligt afgiver magten når demokratiet ikke stemmer som han vil“.

  Men det er da en god ting?

  Kommentar by MartinH — 15. september 2014 @ 20:21

 14. Tv avisen 18.30 havde et indslag fra en stor demonstration imod valgresultatet, en masse mere eller mindre autonomt-udseende unge var imod at sverigesdemokraterne havde fået 13% af stemmerne, årsagen dertil var der vist ikke mange der tænkte over.
  Det ville sikkert være interessant at se nogle billeder derfra af deres bannere/skilte som nok ikke har meget med demokrati at gøre. Og de kalder andre for fascister..

  Kommentar by Per — 15. september 2014 @ 20:47

 15. Svänskan er ikke mit broderfolk, så meget ved jeg da nu! Den samlede ‘intellektuelle masse’ i Sverige ligger vel på niveau med Mali eller noget i den retning. På et tidspunkt bør vi nok se at få lukket broen over til ‘hinsidan’..

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. september 2014 @ 20:51

 16. @ 1 – Jo, Sverige er helt tabt, både bag af en vogn, men landet som sådan er også helt (for)tabt. Forestil dig, hvor mange de mindst 80.000 indvandrere, som de tog ind sidste år og i år, og de flere millioner med mellemøstlig baggrund, som de har taget ind de sidste 20-30 år, vil formere sig til i løbet af blot 10 år? Der er lagt så meget op til borgerkrig i det land, men svenskerne har ikke noget krigergen i sig længere, det har Reinfelt sørget for at få vasket ud af dem, så det bliver nemt at gøre det til det 1. kalifat i Norden. Finnerne og danskerne får de noget mere besvær med, ørkenrotterne!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. september 2014 @ 20:56

 17. # 12 MartinH.

  Hvis han ville arbejde sammen med SD kunne Fredrik Reinfeldt bevare magten!

  Kommentar by Santor — 15. september 2014 @ 21:01

 18. ->6: “Sveriges ‘økonomiske mirakel’ er i øvrigt bygget på sand”

  Nej Sveriges økonomiske mirakel blev bygget på salg af stål og kuglelejer til det brune Nazityskland, hvilket ifølge den svenske journalist Ulf Nilson var med til at forlænge 2. Verdenskrig med op til 2 år.

  http://radiohistoria.jvnf.org/rn/t/boken.sverige.en.sluten.anstalt.pdf

  Kommentar by Hodja — 15. september 2014 @ 21:08

 19. “Røde eller blå servietter på bordene i Titanics øverste saloner”.

  Den bedste metafor jeg hidtil har set om de forhold, vi lever under.

  Kommentar by Martin Kasler — 15. september 2014 @ 22:06

 20. Sverige er et underligt land – de har altid kendt sandheden – den sandhed, der i mit liv har været defineret af fagbevægelsen og storindustrien, som uden så meget som en krusning på overfladen har styret svenskernes liv. Jeg har tætte familiære bånd til Sverige, hvor jeg er kommet regelmæssigt i mere end 50 år, så jeg mener at kende dem så godt, at jeg tror, jeg ved, hvorledes de tænker. Politik er i store træk defineret af magthaverne, og står ikke til diskussion. Der er noget til alle – fagbevægelsen leverer sandheden til arbejderne, og industrien til de andre. Der diskuteres aldrig som her i Danmark, for ikke at tale om vore andre nabolande Tyskland, England og Holland fx. Her har jeg oplevet rødglødende diskussioner – aldrig i Sverige.

  Kommentar by Svend — 15. september 2014 @ 22:15

 21. 13% er dog vågnet op til modstand.13 % lader sig ikke undertrykke. 13 % vil have Sverige for svenskerne. 13% giver lys og håb i mørket.De 13 % står for frihed og håb.

  Kommentar by søren — 15. september 2014 @ 23:12

 22. Tillykke!

  Kommentar by Fabrice S — 15. september 2014 @ 23:32

 23. Forklar mig lige præcis hvorfor Sverige har sat sig for at importere sig “ihjel” i primært muslimske indvandrere? Hvad er logikken bag? Den dybere mening? Hvor stammer denne her vanvittige konklusion fra, at indvandring fra MENAP/muslimske og afrikanske lande skulle være lykken? Jeg kan med min allerbedste overbevisning ikke forstå det.

  Det jeg har lært gennem de sidste 20-25 år er at jo mere modsatrettet en indvandring til et land er, dvs hudfarve og race og kultur og religion og uddannelse altså alle de vigtige parametre(rækkefølgen er tilfældigt valgt), så er lige præcis denne indvandring den allermindst ulogiske.
  Betyder Sverige som land lige pludselig ikke noget mere? Er man ikke stolt af sit land og sin kultur og hudfarve og race osv?
  Uanset om denne indvandring bestod af de allerklogeste hoveder i verden, og feks den ville give et plus på 1 million kr pr indvandrer, så kan man da aldrig nogensinde se bort fra det etnisk svenske selvmord.

  Jeg kan ikke begribe hvordan en hel nation ønsker at udvaske og ændre sin etniske sammensætning for altid, og specielt ikke hvorfor man vælger de fremmede man nu engang har gjort. Der er da næsten intet absolut intet positivt at sige om denne indvandring, selv med de mest positive briller.

  Men handler det om at man kollektivt fodrer befolkningen med denne indvandrings-utopia, bevidst lyver og manipulerer og kontrollerer sig frem, uden at befolkningen egentligt vil denne indvandring og dette etniske selvmord? Men at man feks som i NordKorea er så hjernevasket og indoktrineret at man finder en tryghed i dette elitære projekt? Jeg kan da ikke i min vildeste fantasi tænke mig til at folk som udgangspunkt ønsker denne her indvandring.

  Det her kan kun foregå i Vesten, sådan en import af millioner af fremmede. Usa har gjort det samme med mexicanere, der nu er en meget stor drivkraft i industrierne, som har de allerlaveste lønninger overhovedet. Men der har man så også fuldstændigt smadret en masse byer og bydele tæt på den mexicanske grænse. De er og bliver jo aldrig amerikanere, men en underlig blanding, der hører til 2 steder og så alligevel ingen steder. Ligesom indvandringen i Sverige og Danmark, de er danskere og svenskere, men så alligevel ikke. Og de føler sig som sådan heller ikke hjemme i deres families hjemlande.

  Nu snakker man om en større vækst i Sverige end i Danmark. Gad vide om det handler om billig arbejdskraft? Eller ville væksten være endnu større jo færre indvandrere der er derovre?

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. september 2014 @ 00:06

 24. allermindst ulogiske= allermindst logiske selvfølgelige.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. september 2014 @ 00:08

 25. Man elsker at kalde SD for racistisk og facistisk, dvs man prøver at diskvalificere dem og deres holdninger. Præcis som man altid har gjort i totalitære stater. Man putter et “ulovligt” label på en modstander, og gør det til statens fjende. Men det er primært fordi det går imod eliten og statens holdninger. I et rigtigt diktatur havde man fængslet alle deres medlemmer for korruption eller for at støtte terror eller hvad som helst. Elimineret dem, og i NordKorea bare skudt dem.

  Jeg så et par interviews på DR2, med Krasnink. Der var absolut ikke nogen former for diskussion angående SD, det var bare et ulovligt parti med ulovlige holdninger anti-demokratiske og så var den potte ude. Men jeg skriver mig altid bag øret, dem som peger fingre og kalder navne, er næsten altid de værste. Det man kalder andre er blot en reflektion af de sider man ikke ønsker selv at stå ved. Feks når man kalder dem anti-demokratiske og facistiske, guess what? Så er der faktisk meget der tyder på at man SELV er begge dele. Er det ikke sjovt hvordan psykologi fungerer? Man har brug for et fjendebillede, for at dæmonisere en gruppe, netop for at fremstå som godheden selv. Men sæt nu at man dæmoniserer og hetzer godheden selv, hvad er man så selv? Ondskaben selv?

  Bare lige for at komme tilbage til indvandringsspørgsmålet, hvordan kan man ved sine fulde fem nogensinde se bort fra det faktum at jo tættere på ens land indvandringen kommer fra jo bedre, feks fra Danmark til Sverige, og jo længere væk jo værre og der er mellemøsten vist ubetinget den værste. Det kan der ikke herske 2 meninger om, jo nogle afrikanske lande som feks Somalia kandiderer nok til det værste land overhovedet at modtage indvandring fra.

  Kunne være “sjovt” med en kåring af årets værste indvandringsland, årets værste religion, årets værste indvandrer osv. Noget mange nok ville finde RIGTIGT RACISTISK. Men det ville også være en gigantisk stikpille til det politisk korrekte Danmark/Sverige. Så kunne folk få alvor få lov uhæmmet og ucensureret at sige sin holdning ift indvandring.
  Indvandring er kun godt for indvandreren så kort kan det siges normalt. Der skal virkeligt tænkes selektivt og fremadrettet hvis man skal tale om positiv indvandring. Som en meget billig arbejdskraft ja måske. Det er så også eneste sted jeg for alvor kan se en mening med en indvandring, og dette skal selvfølgelig kun være midlertidigt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. september 2014 @ 00:24

 26. DhimmiRadioakrobaten, socialdemokraten, Alzheimeraspiranten himself; Mogens “Gør plads til islam i Danmark” Jensen havde netop snablen fremme i DR’s timeropaganda. De har vel savnet ham ved statsradiofonien. At leve af skatteyderne, har medieordføreren vist ikke påtænkt at ophøre. Man må i hans tilfælde, ønske en snarlig kulturberigelse. Han har så sandelig fortjent den.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2014 @ 01:12

 27. Hatten af for SD, der kæmper trods hårde odds

  Kommentar by Frit Palæstina — 16. september 2014 @ 03:05

 28. Tak Hodja 21:08

  Det ved jeg nu godt. Jeg hentydede til det såkaldte økonomiske mirakel, som Sverige i egen selvforståelse har oplevet de seneste ca. 5 år. Dét er bygget på sand, luftkasteller og gældsætning.

  Og i øvrigt dømt til at gå til grunde, når selv den snart forhenværende statsminister opfordrer til hjerterum og økonomisk råderum for de masseimporterede muslimer frem for velfærd for de oprindelige svenskere.

  Intet under, at SD trods massiv politisk fordømmelse og PK-vanvid samt et svært korrupt valgsystem mere end fordoblede stemmetallet fra forrige valg.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. september 2014 @ 04:27

 29. Henrik Petersen

  “det såkaldte økonomiske mirakel, som Sverige i egen selvforståelse har oplevet de seneste ca. 5 år”

  Bygger på en næsten total nedmontering af velfærdsstaten, ekstrem gældsætning og en svensk krone der er flydende. Desuden sænkede Reinfeldt skatten markant for erhvervsdrivende og udenlandske investorer, for at bevare bare en smule af deres gamle industri i landet.

  Det interessante er nu hvad en socialdemokratisk ledet regering har tænkt sig at gøre for, at få dette tåbelige projekt videreført? Industrien står jo ikke til at redde, gælden er ubetalelig og indvandringen vil sikkert bare vokse endnu mere. Folk vil helt sikkert kræve velfærden tilbage, så skatten bliver forhøjet igen. Men den kan jo ikke engang betale for indvandringen. Det hele sejler..! Det vidste Reinfeldt udmærket godt – derfor skyndte han sig at fortrække…

  Kommentar by Peter Andersen — 16. september 2014 @ 07:42

 30. de brune journalister marcherer i hele Europa…Sverige er et indlysende eksempel.

  Kommentar by mister jones — 16. september 2014 @ 08:24

 31. Peter Andersen har ret.

  Reinfeldts hurtige exit skyldes at han godt ved den er gal. Han tænker godt det ikke er mig som nu skal stå ved roret.

  Stefan Lofven som nu skal overtage virker heller ikke for begejstret og sosserne måtte overtale ham i lang tid til overhovedet at stille op. Jo, alle ved, at Sverige sejler på sin Titanic færd.

  Måske er starten på noget nyt at en del af Sverige river sig løs fra resten. Forestil jer at der pludselig går “lokale selvforsvarsstyrker” rundt i et afsides område i udkantssverige. Som i østukraine.

  Folk med elefanthuer, geværer og motorcykler. Der etableres vejspærringer og checkpoints. Vigtige bygninger besættes.

  Hvad ville det officielle Sverige gøre ved dette? Deres politi har nok at gøre med indvandrerne og militæret i Sverige er stort set skåret ned til sokkeholderne. Måske ville eliten end ikke lægge mærke til det, hvis det foregik tilstrækkeligt langt ude?

  Kommentar by Sigwar — 16. september 2014 @ 08:41

 32. Tak 6. Henrik Petersen, jeg havde nær glemt den valgsvindel, der er i valglokalerne i Sverige. Det er en statslig foranstaltning, at der ikke er hemmelige valg, så stemmeafgivningen på Sverigedemokraterne begrænses.

  Det bliver nok svært, at få et tilstrækkeligt flertal for at afskaffe denne valgsvindel i den svenske rigsdag blandt de partier, som har gavn af den?

  Har der slet ikke været nogen internationale protester over denne valgsvindel ved det svenske valg denne gang?
  Var det ikke noget for DF at protestere officielt?

  Kommentar by A-mad — 16. september 2014 @ 10:13

 33. @ A-mad 10:13

  Tak! Næh, mig bekendt har der ikke været internationale protester mod Sveriges bizarre overruling af normalt demokratiske valgprocedurer, herunder at valg og afstemning skal være hemmelige og frie.

  De svenske medier tier og udskammer SD, de øvrige partier tier og udskammer SD, og det er vel Sverige i en nøddeskal?

  For mig at se ville det være gavnligt, om FN så nærmere på svenske valg-/afstemningsprocedurer, der får valg i fx Nigeria, Mali, Nordkorea, Saudiarabien, Iran og Somalia til i sammenligning at være demokratiske.

  Det ville dog nok være for meget forlangt for godhedsindustrien i Sverige og for så vidt også FN, der for størsteparten består af svært udemokratiske lande.

  Så derfor: Næste gang valgobservatører til det/de svenske afstemninger/valg.

  Eller mere radikalt: Øresundsbroen nedsænkes. Fly fra Sverige skal have landingsforbud i Kastrup. Menneskesmuglere skal bremses i deres lukrative forretning ved at Sandholmlejren ændrer navn til Sandalørkenen for en tid, og ordet asyl ændres til PUT.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. september 2014 @ 11:33

 34. Fri og hemmelig afgivning af stemmer er et krav, som valgobservatører stiller i alle lande på kloden. I Danmark har vi haft hemmelig afstemning siden 1901. Hvordan kan det være, at Sverige går fri af kravet og end ikke indbringes for en international domstol?

  Med den intimidering af vælgere i Sverige, vi er vidne til, er det overordentligt vigtigt at få det ændret.

  Et tegn på at intimideringen er virksom, ses i, at meningsmålinger og exit pools altid kraftigt undervurderer Sverigedemokraterna. Hvor mange flere havde mon stemt på Sverigedemokraterna, hvis afstemnngen var hemmelig?

  Og hvordan var det gået, hvis Sverige havde en fri debat, hvor alle opstillede partier kom ligeligt til orde i de offentlige medier?

  Kommentar by Niels P. — 16. september 2014 @ 12:05

 35. Hvis ikke vi havde haft brune kommunister til at styre medierne ville intet europæisk land havde haft problemer med indvandring

  Kommentar by misterjones — 16. september 2014 @ 12:34

 36. -> Niels P.

  Jeg ved heller ikke, hvorfor Sverige, dette demokratiske fyrtårn ;) har denne valgprocedure, der slår Nordkorea og det heldigvis forlængst hedengangne DDR med adskillige længder i mangel på demokrati.

  Måske fordi Folkhemmet skal være så fælles, at det gør ondt på alle ‘afvigere’?

  Værd at grave i for de, som har evnerne.

  Bortset fra de udemokratiske valgprocedurer i Sverige er det dog også på sin plads at gøre opmærksom på, at prognoser og exitpolls i Danmark konsekvent undervurderer opbakningen bag Dansk Folkeparti, hvis vælgere konsekvent bliver udnævnt til racister, fremmedfjendske leverpostej- og frikadellespisere samt uuddannede bondeknolde.
  I hvert fald i Politiken, hos de Radikale samt de øvrige kulturradikale, fx Carsten Jensen og Klaus Rifbjerg.

  Måske har DF ikke så stor indflydelse i Danmark, men i Sverige er man åbenbart ligeglad med, at ca. hver ottende vælger har stemt SD. Så meget for Sveriges ‘repræsentetative’ folkestyre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. september 2014 @ 13:09

 37. At høre den svenske elite udtale sig, er som var man dumpet ned i et landsmøde hos SF herhjemme, verdensfjerne ignoranter med løftede pædagogiske pegefingre i pseudo religiøs ageren. Både mystisk og ufatteligt, nærmest skræmmende som var det ren fiktion, at opleve den svenske ‘debat’ hvordan demokratiske SD udemokratisk ses ned på som var de – og dermed svenske vælgere – blot skidt. Der er intet demokrati tilbage i gamla ‘fria’ Sverige, det er som at se Danmark for 15-20 år siden, så mon ikke de forræderiske politikere bliver nødt til at tage debatten en dag. For herhjemme er DF også kun vokset, jo mere islamisering man har set. vi blev simpelthen nødt til det. Det er hvad der venter Sverige også, mere fremgang til SD.

  Kommentar by LarsB — 16. september 2014 @ 14:45

 38. DF går stadig frem, mens Socialdemokrabaterne går tilbage.

  Næste valg bliver spændende, vil Venstre behandle DF som en pestbefængt stakkel, eller indlede seriøs samarbejde med det parti som måske er næststørst til den tid.

  Kommentar by k.m. — 16. september 2014 @ 14:54

 39. SD giv svenskarnas parti støtte

  Kommentar by Lion — 16. september 2014 @ 15:05

 40. #39

  Kommer ikke til at ske. SP er for ekstreme selv for Sverigedemokraterna.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 16. september 2014 @ 16:26

 41. Svenskarnas Parti er i øvrigt heller ikke min kop te.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 16. september 2014 @ 16:30

 42. Tillykke til SD. Det er flot gået i betragtning af journalisters og mange politikeres massive udskamning af SD.

  Kommentar by Liva — 16. september 2014 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper