26. juli 2008

EF-domstolen I & II

Oploadet Kl. 19:40 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6020/trackback

43 Comments »

 1. jah jo….som min kæreste lige sagde: “..nogen gange er i altså lidt fjollede..” ikke at hun ellers er uenig med os

  Kommentar by Martin — 26. juli 2008 @ 19:51

 2. #1
  Jojo, men et dikatatur er et diktatur. Hvor nazismen var et haardt og direkte diktatur, der er EU et bloedt og naesten usynligt diktatur.

  Ikke desto mindre, gaar nationer og folkeslag i stykker begge steder.

  Kommentar by DanskeriTN — 26. juli 2008 @ 20:13

 3. Hvis ikke jeg tager fejl, så får du nok en masse omtale for denne video, Kim:D

  Kommentar by Andreas — 26. juli 2008 @ 20:39

 4. Undskyld, det er selvfølgelig ikke dig der har lavet den. Jeg bider mine ord i mig.:)

  Kommentar by Andreas — 26. juli 2008 @ 20:48

 5. De her sager om EU-lovgivningen, der overtrumfer den nationale lovgivning, vil virkelig give genlyd i den danske- og europæiske befolkning. Det er sådan noget, der kan få 10-20% af de hidtidige EU-tilhængere til at vende sig imod unionen og give DF en betydelig og permanent fremgang i vælgertilslutning.
  For mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg er chokeret over, hvor lidt selvbestemmelsesret vi har i Danmark. Man kan ikke andet end føle afsky over for de politikere, der har ført os ud i det morads, vi nu befinder os i. De burde skamme sig.
  Inden hele den nuværende polemik om 24-års-regel og udlændingelovgivning startede, hørte jeg Jens-Peter Bonde sige, at han havde lovet et par flasker rødvin til den, der kunne give ét eksempel på en national lov, der ikke blev overtrumfet af Lissabon-traktaten. Det var der ingen, der havde kunnet, sagde han. Da jeg hørte det, troede jeg ikke på ham – han er jo EU-modstander, men nu må man jo indrømme, at manden ved, hvad han taler om. Det er derimod latterligt, når Fogh påstår, at Danmark ikke afgiver suverænitet ved vedtagelsen af traktaten, men vi kender jo allesammen Fogh og ved, at han er skruppelløs, så det er der intet nyt i.

  Kommentar by JanChris — 26. juli 2008 @ 20:50

 6. EU er jo nazisternes våde drøm om tusindeårsriget der er gået i opfyldelse.

  Et folk.
  En ideologi.
  Ensretning.

  Kommentar by Santor — 26. juli 2008 @ 21:11

 7. Jeg læste i JP at Birthe Rønn ville “granske dommen”. Helt forkert, hun kan hænge den op ude på et af folketingets toiletter, og fortælle EU at vi har et retsforbehold, der også gælder udlændingepolitikken. Samtidigt kunne hun vinde lidt af sin tidligere respekt tilbage, ved at fortælle EU at det var på tide man begyndte at overholde sine egne regler.

  I øvrigt er det ikke det nazistiske tusindårsrige man forsøger at genoplive, det er Det Romerske Imperium med Middelhavet som Mare Nostrum “vort hav”.

  Kommentar by PeterK — 26. juli 2008 @ 23:25

 8. Supporterne er noget kvalmende, men den danske tekst er dækkende.

  Jeg ville jo ikke være mig, hvis ikke jeg håbede helt ud i det himmelblå, og jeg giver gerne håbet videre:

  “EU er på afveje

  Af KLAUS KAASLUND økonom, København K

  Offentliggjort 21.07.08 kl. 03:00

  EU ER MED Lisssabon-traktaten ved at begå selvmål.

  Med en ikke folkevalgt præsident, et parlament der med flertal kan overtrumfe de nationale parlamenter, en kommission, hvor en stat kun lejlighedsvis har en repræsentant, og et embedsapparat uden for politisk kontrol, ser traktaten helt bort fra de politiske realiteter. For sådan tænker ingen borgere i europæiske demokratier.

  Derfor kan Lissabon-traktaten kun fuppes igennem. Selv om franskmænd, hollændere og sidst irere har sagt nej, skal traktaten på den ene eller anden måde igennem. (…)

  Slet skjulte trusler
  Sarkozy har forleden dag med en slet skjult trussel sagt, at vi må give Irland en chance, inden vi andre fortsætter uden dem. ( Noget Nice-traktaten formentlig ikke giver mulighed for.)

  Imidlertid er der opstået et par yderligere problemer: Det tjekkiske overhus, der huser adskillige markante EU-skeptikere, har forelagt højesteret spørgsmålet om, hvorvidt parlamentet overhovedet kan ratificere den traktat med den nuværende forfatning. Ydermere har Polens parlament ratificeret traktaten, men den EU-skeptiske præsident Lech Kaczynski vil ikke skrive under, for traktaten findes jo slet ikke, når irerne har forkastet den.

  I og for sig alle små problemer, der kan løses. Irland, Tjekkiet og Polen kan trues med at blive isoleret. Det kan formentlig få dem til at makke ret. Færdig med dem.

  Men forude venter ifølge en leder i sidste nummer af det britiske tidsskrift The Economist et problem, som man i Bruxelles helt har overset: I 2010 skal der være parlamentsvalg i Storbritannien, og meget tyder på, at de konservative vil vinde. Og den konservative leder David Cameron har allerede nu tilkendegivet, at noget af det første, en ny regering vil foretage sig, er at råde bod på Labours fejl, da de britiske vælgere blev snydt for en afstemning. Og resultatet af en folkeafstemning om Lissabon-traktaten kendes på forhånd.

  Et overvældende flertal af briterne vil stemme nej. Cameron kan ligefrem føre valgkamp på det. Og så vil det i praksis være lige meget, om Lissabon-traktaten i øvrigt allerede er på plads.

  Det vil være en ganske ny og helt ukontrollabel situation, for i modsætning til de tre nævnte problemlande kan Storbritannien ikke inddæmmes og isoleres….”

  http://jp.dk/arkiv/?id=1393864&eceExpr=economist“%20/>&eceArchive=x

  http://www.youtube.com/watch?v=YUx3MU9iM6c

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 26. juli 2008 @ 23:32

 9. Rart med lidt lørdagsunderholdning. Jeg havde brug for et godt grin, så jeg siger mange tak.

  Kommentar by regulation7 — 27. juli 2008 @ 00:44

 10. “Unionen er stendød!”

  Poul Schlüter, 1986

  “Retsforbeholdet og forbeholdet mod unionsborgerskabet er stendødt!”

  Fogh og Kaos, 2008

  Kommentar by Fogh og Kaos — 27. juli 2008 @ 01:11

 11. Jeg må sige at denne video rummer en sjælden udtrykt humor.. nydeligt.

  Endnu en dansk kvalitet, som vi vil bevare, uanset det uendelige antal røvhuller i EU-regimet.

  Hvis de, i deres havneludersjæle, ( al respekt for ægte havneludere ), vitterligt vil have krig, så skal de få alt det krig de har behov for.
  De lægger i hvert fald vældigt i ovnen til at få europas histories største røvfuld, af de europæiske befolkninger. Hvis da ikke hele Europa ender på psyko-piller, for at holde hinanden og styret ud.

  Må den komme snart den krig, så den bliver mindre blodig, end senere.

  Hvis Fogh havde lidt nosser, så havde han spillet fandango i magtspillet i EU, og kæmpet mere for forbeholdene og således vundet en masse sympati i de europæiske befolkninger, dermed fået øget opbakning til en stilling i EU. Der kunne laves fed spin på den fidus.

  Hvad fedt er der ved at være konge i et EU parlament, som alle hader? Penge har de fået så mange af, at det nærmest er et problem, så det er nok ikke det der trækker.

  Man kan spørge sig selv om EU er højrefløjs eller venstrefløjs – domineret. Det er den kamp, det stadig handler om, mener jeg, de kulturelle konsekvenser af murens fald. Kulturer er som bekendt ikke noget man lige laver om på…

  Om alle omstændigheder har de valgt en kurs, som tilsyneladende leder direkte til et helvede. Og det kan være Hitlers fidus bliver vand ved siden af. Eller også skifter de kurs ud af den blå luft, who knows.

  EU var ideen om et krigsfrit europa, det er det de fleste gamle stadig tror på idag. sammenbunde markeder. Nu ser det mest ud til at de er ved at skabe krigen. Så meget for ,,den gode vilje,, og tanken om ,,den store enighed,,(diktaturet) . Vi er nok bedre tjent med ,,enige om at være uenige,,(demokratiet) ser det ud til.

  Måske skulle man bare konvertere til Allahn, så behøver man ikke tænke over noget som helst, andet en mere Allahn, mange børn og store biler.

  Men livet ville blive lige så kedeligt som DR… – No way!

  Kommentar by Tobulisten — 27. juli 2008 @ 01:28

 12. Hvad skal politkere på Christiansborg bruge vælgerne til – når de har EU og EF-domstolen?

  Kommentar by Fogh og Kaos — 27. juli 2008 @ 01:47

 13. YouTube-videon med Hitler er fantastisk, enestående god. Den burde vises for et stort publikum.

  Kommentar by JanChris — 27. juli 2008 @ 02:37

 14. Ha ha ha ha ha ha…….. super det er fan’me godt :-) :-) :-) :-) :-).

  Men hvor er den slags satire henne idag, den er ikke at finde på TV !

  Kommentar by M16 — 27. juli 2008 @ 07:27

 15. Her er en kraftig modgift mod vor tids dyrkelse af humanisme og menneskerettigheder – Morten Uhrskov Jensen om den konservative filosof og anti-ideolog Edmund Burke:

  http://www.nomos-dk.dk/Morten%20Uhrskov%20Jensen%20-%20Edmund%20Burke,%20filosoffen%20uden%20ideologi.pdf

  Kommentar by Anne Larsen — 27. juli 2008 @ 09:19

 16. Herligt! Herligt! Især den med Hitler ha ha ha, lige i øjet.

  Kommentar by Bodil — 27. juli 2008 @ 09:44

 17. Åh Gud, åh gud, åh gud. Hjælp!!! Jeg har ondt i maven af grin!
  Kors, hvor ER det dog skægt fundet på!!!
  Mere af samme slags.
  ;oD

  Kommentar by Vitriola — 27. juli 2008 @ 10:42

 18. Tak for et rigtigt godt grin. EU er et totalitært projekt.

  Kommentar by Lars — 27. juli 2008 @ 11:05

 19. > 15 Anne Larsen

  Edmund Burke fik sagt meget klogt, noget af det klogeste var bemærkningen om, at det eneste, der skal til for at det onde sejrer, er at det gode ikke foretager sig noget.

  Men kun Burke, nej. Så falder vi i søvn. Vi må turde vove at miste fodfæstet for en kort stund, så at vi kan bevæge os. Jeg foretrækker derfor at blande Burke med noget af det bedste af hans samtids nye filosofi. Denne blanding af god gammeldags snusfornuft og nytænkning finder vi ganske meget af i den amerikanske revolutionshistorie, som jeg så langt foretrækker for den franske. Jeg er fx ikke en stor beundrer af Napoleon, og jeg afskyr den franske trang til at dominere.

  I øvrigt håber jeg, at der en dag vil blive rejst en MEGET STOR skamstøtte over Anders Fogh Rasmussen, hvis magt jeg som en af hans vælgere selv har et medansvar for. Om ikke andet så en skamstøtte i ord og med tiden i vore historiebøger.

  Corfitz Ulfeldt var næsten bedre end Anders Fogh. Han forsøgte i det mindste at skjule sine ugerninger og var måske lidt omtåget med tiden. Med Andres Fogh får man det hele smidt frækt og nøgternt lige i fjæset.

  For Anders Fogh er det kun penge og stadig voksende produktion, alt det andet er lutter sminke. Dette har han afsløret på nuværende tidspunkt, og det er såmænd helt befriende, at vi slipper for at se noget til ham herhjemme, fordi han hele tiden er i Frankrig eller andre “globale” steder. Han har altid haft et træls organ, og måske lyder det bedre på fransk.

  De sidste dage har jeg haft den tvivlsomme fornøjelse at være tvangsindlagt til at se vejrmeldingerne på DR1, og jeg spørger mig selv, om de skal betragtes som symbolske for det nye Danmark, efter at vi mistede suveræniteten, da AF skrev under?

  Vekslende kvindfolk i vekslende modetøj taler, taler, taler, taler, taler, taler, taler og taler om vejet. Er der nogen, der hører efter? Jeg efterlades altid med en distræt fornemmelse og kun et vagt indtryk af, hvad de har sagt. Det er som at få fortalt en kedelig godnathistorie af en overentusiastisk tåbe, der ikke fatter, at det eneste man ønsker, er at hun skal tie stille. Og som om denne endeløse kværn ikke var nok, er de begyndt at afslutte med at sige skælmsk, at nu skal vi bare blive hængende, for om et par timer kommer de igen med endnu mere “vejr”.

  Her i sommertiden går kværnen på offentlige steder, hvor folk kan følge med, og der står dagligt en fed kødrand af danskere og glor tomt ud i luften i retning af fjernsynskameraet.

  Hvorfor i al verden står de der?

  Som om dette ikke var mere end rigeligt, ser vi ustandselig trailers om et nyt program, hvor taltentløse mennesker skal demonstrere deres kunnen, så at de også kan komme i fjernsynet. Og ind imellem skal dommerne skiftes til at sige onde ting eller flæbe af lykke over, at de lader, som om de har fundet et talent. Som med X-faktoren. Den teenage-unge der vandt dengang er allerede dømt ude med sin første cd, selv om dommerne så noget “stort” i ham og vi fik at vide, at hele landet sad åndeløst klistret til skærmen og fulgte deres helte og heltinder. Ikke jeg. Jeg så kun noget af det sidste program og glædede mig over, at jeg ikke fik set mere.

  Det er pinligt ud over alle grænser, at det licensbetalte tv går så aktivt ind i en fordummelsesproces, hvor kvalitetskravene er i lodret fald, og at vi skal tvinges til at betale for det, hvis vi har en pc. Jeg fattede i sin tid ikke, hvordan regeringen kunne gå med til det medieforlig, men nu forstår jeg, at det også er i dens interesse, at befolkningen fodres med dårlig smag og tales i søvn og takt.

  Og tænk, forleden kunne Jens Blauenfeldt (gider ikke slå op, om navnet er rigtigt stavet, men jeg tænker på ham, der for åben skærm sagde, at amerikanerne havde rigtigt godt af 11.september)fremvise Morten Løkkegaards hjem og blå Jaguar. Samme Løkkegaard, der i denne blog er refereret for at tro, at 11. september skyldtes noget helt andet end muslimsk terror.

  Nej, teksterne på videoerne ovenfor er ikke det mindste overdrevne og upassende, de svarer ganske til det nivau vi dagligt bydes af DR, her er teksterne blot morsomme.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 11:44

 20. Det ville være sjovt, hvis det ikke var så sørgeligt.

  Kommentar by DaLi — 27. juli 2008 @ 11:47

 21. Burde det ikke være Musselini der var på vidioen, for EU er mere en midt-syd europærisk projekt.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. juli 2008 @ 11:59

 22. Værsgo’ Broholm, her har du Mussolini. Minder han ikke forbløffende om Sarkozy?

  http://www.youtube.com/watch?v=l9gm5xAjT2w

  I øvrigt mener jeg, at der burde nedlægges forbud mod, at vejrudsigterne varer mere end 30 sekunder, det er mere end rigeligt i et lille land som DK.

  Desuden burde der snarest nedlægges totalt krammeforbud i DR. Slet dem og halvdelen af sendetiden er borte. Så kan licensen sættes ned. Jeg ønsker ikke kram for pengene, jeg er i den grad fed up med mænd, der falder hinanden om halsen.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 12:09

 23. 22
  Tak Mette
  Også tak for dit forbud mod kram, jeg kan slet ikke tåle alt det føleri, jeg krammer mine børn som de eneste, dog kan damen også få et kram, men kun hvis der følger noget efter.
  Hvorfor er det folk tror at alle bare ellers at kramme som en anden Ole Henriksen (IIIIIII love it), er det ikke ok bare at give hånd og så er det ok????
  Det værste jeg har oplevet var sku en advokat jeg havde brugt, der mente hun skulle give en krammer, efter vi havde været i retten, hvad sker der for sådant et menneske????????

  Følelser er sku kun for kvinder og andre dyr, så hellere en rå, men venlig omgangstone, istedet for alt det pigepis.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. juli 2008 @ 12:20

 24. 23 Selv tak, Broholm.

  Der er da også mange kvinder, der har fået nok. Jeg har aldrig været til almindelig afkramning, hvilket især sydeuropæiske forretningsfolk af og til har haft svært ved at forstå, hvis de gør forretninger med ens mand eller kæreste, nogen forestiller sig ligefrem, at man kan indgå i handelen. Som en IBM-dirketør engang sagde til mig, er alt til salg. Det kom der en ret livlig diskussion ud af på et dansegulv.

  Nussolini minder mig også om Poul Nyrup, og Fogh har også tillagt sig noget af det samme kropssprog.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 12:39

 25. Hm! Man skulle lave en humoristisk film med muslimer. Jeg ved ikke rigtigt hvad emnet skulle være, for morsomme er de jo ikke. Men noget morsomt må der være med de svinehadere. Måske Bin Laden der boller en gris. På røven står skrevet grisen er ni år.

  Men det er måske mere ondskabsfuld satire. Jeg er ikke ekspert, men humor er det, de fortjener. Led og ondskabsfuld humor.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 27. juli 2008 @ 13:11

 26. Det er simpelthen genialt at bruge Goebels berømte ‘vil I den totale krig’ tale, og så ovenikøbet i en lydkvalitet, der får en til at tænke på Chaplins ‘Diktatoren’ :lol:

  Kommentar by Fidibus — 27. juli 2008 @ 13:15

 27. DaLi : Det er sjovt FORDI det er så sørgeligt. (Og fordi satire har det vireklig svært for tiden)

  Kommentar by steen — 27. juli 2008 @ 13:37

 28. 155 henrettelser alene i år, og her fjoller politikere og teologer og alle “de gode” og “eliten” rundt og himler om dialog. Vi er så langt ude i tragikomikken, som vi kan komme.

  http://jp.dk/udland/article1398349.ece

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 13:47

 29. Det er højst tvivlsomt, om Burke overhovedet har leveret citatet “All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.” Det tilskrives ofte ham, men hvor han skulle skrevet eller sagt det, er der ingen, der ved.

  Kommentar by Kafir — 27. juli 2008 @ 14:10

 30. Tja, men at vi ikke kan henvise til fx en tale eller et brev er jo ikke ensbetydende med, at Burke ikke har sagt eller skrevet de berømte ord, og ingen anden har job indtil nu gjort krav på dem. Ofte ender man med et citat fra antikken, som blot er blevet ændret lidt undervejs.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 14:35

 31. Det er humor på højt plan. Alligevel er det et så alvorligt emne, at jeg har vært ved at grine oprigtigt. Måske om 50 år, hvis vi til den tid, kan se tilbage på 2008 og tænke på en kortere psykotisk periode i europæisk politik.

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 27. juli 2008 @ 14:57

 32. De små videoer har også fået mig til at tænke på hvor svag den danske komikkerstand er blevet de sidste år, prøv selv at kigge 10 år tilbage hvor Kasper og mandrill atalen turde lave sange om at Kipkete udnyttede sit danskestatsborgerskab for derefter at smutte til Monaco, hvor er den slags idag???

  Men standupperne idag er jo flade og intetsigende, man køre på den onde Pia og de racistiske fra DF og så jubler publikum, ikke nogen tør ytrer sig mod den politiske korrekthed, for så er man jo ikke den der får reklamer eller biroller i DR julekalendre

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. juli 2008 @ 15:24

 33. Jeg går aldrig efter de der stand-up komikere, og Lotte Heise finder jeg direkte forfærdelig.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 27. juli 2008 @ 17:01

 34. Hej Mette,

  Hvad er det for franske filosoffer, du læser?

  Da Burke udgav sin berømte bog 1 1790 – og dermed kick-startede konservatismen som begreb – forudså han præcist i bogen, at den liberale og anti-kristne franske revolution ville ende i frygtelig terror. Og det kom til at passe på en prik. Hvor mange andre filosoffer har kunne forudsige noget som helst korrekt?

  Kommentar by Anne Larsen — 27. juli 2008 @ 18:10

 35. @ # 6: Jo, Neuropa minder i høj grad om Hitlers socialistiske utopi. – Men betegnelsen “Kommissær” er jo direkte hugget fra Stalin. – Måske Obersturmbannführer var for ukontroversielt?…

  Kommentar by ibbermand — 27. juli 2008 @ 18:18

 36. Hvor rammende lavet !

  Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 27. juli 2008 @ 18:42

 37. 20.DaLi

  Jeg mener det samme, men kunne ikke lade være med at grine en smule.

  Måske fordi jeg kom til at tænke på Chaplins “Diktatoren” da jeg så Globen og hans poetisk-makabre dans med denne!

  Når man begynder at beskæftige sig med EUs historie bliver man forundret over det har kunnet lade sig gøre at føre befolkningerne bag lyset – hvilket jeg mener at have læst mig frem til startede inden, og i praksis med, konstruktionen af Kul-og Stålunionen mellem Frankrig og Tyskland.

  Gid dog der sidder en kvik oversætter derude i det danske sommerland som vil få den glimrende idet, at oversætte ” The Great Deception. The secret history of The European Union.” til dansk !

  Jeg tror jeg vil spørge min gamle rytterkammerat om hun 1. kan få et forlag interesseret og 2. om hun vil.

  Hun er pens. gymnasielærer og sidder nu derhjemme og hygger sig med at oversætte diverse fagbøger.

  Bl.a. om heste og hestesporten og hvad der er forbundet med dette interesseområde.

  Men altså – engang imellem blive min lede ved EU, Euro-Med, Islam, Rettroende og hvad der er forbundet af ubehageligheder med disse områder næsten for meget for mig selv.

  Så her forleden fik jeg et stærkt ønske om selv at eje og genlæse den komplette udgave af “Vinden I Piletræerne” af Kenneth Grahame – da jeg opdagede den i bunken af bøger, der lå stablet til salg i Føtex for et beskedent beløb.

  Den vil jeg ty til, når stormen buldrer derude til vinter – og min lede ved EU og Islam, plus Europas politikere og de Rettroende, bliver for stor.

  Og denne billige bog indeholder sørme de originale illustrationer af E.H. Shepard – så jeg glæder mig allerede til hygge-læsningen.

  ” Mulvarpen havde slidt hårdt i det hele morgenen med at gøre sit lille hus forårsrent.” – sådan starter selve fortællingerne.

  Men bogen indledes med beskrivelser af forfatteren og tegneren og hvordan fortællingerne og tegninger er blevet til.

  Og det er i sig selv meget interessant.

  Men også at læse om mennesker der blev født i den første del af det 19. årh., hvor en anden etik og moral herskede.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. juli 2008 @ 20:12

 38. De’ er fanneneme go’ huumooor, de’ dær, do !

  Desværre på en uhyggelig baggrund –
  også den nuværende med EU.

  Kommentar by Bjovulf — 28. juli 2008 @ 07:30

 39. http://www.youtube.com/watch?v=yPknoQdXU8w

  Selvom det er antiracisme, så se hvor meget man turde for bare 10-12 år siden, blev det vist i dag, var Casper færdig som pauseklovn.
  Men dejligt befriende og dansk humor.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 28. juli 2008 @ 13:01

 40. 19.Mette.
  Du har så evigt ret hele vejen igennem.

  Problemet er bare: Hvem i alverden skal man så stemme på? Da ikke på de radigale, socialkammeraterne eller de andre “gode og retfærdige” der ovre på venstrefløjen! Blive hjemme på sofaen har jeg heller ikke lyst til.

  For politikere (ingen nævnt, ingen glemt) drejer det sig om magtsyge og om penge, penge, penge – omend det på christiansborgsk kaldes noget helt andet såsom “indflydelse” “vilje til samarbejde”, samt “til landets bedste”, “beskyttelse af de svage”, “beskyttelse af konkurrenceevnen”, “retfærdig udligning” og lignende kvalmefloskler.

  Sådan sat på spidsen: Højrefløjen puger helst gysserne sammen, og venstrefløjen smider dem helst i grams. Hvad skal man foretrække?

  Hvad angår medierne, sidder mine tæer krummet helt oppe i nakken eller deromkring. Jeg er edderrasende over at SKULLE betale licens til de overfladiske papidioter og deres ditto “eksperter”/manipulatorer, men pga medielicensen kan jeg beklageligvis ikke blive sortseer, hvilket ellers ville være MIT valg. Der sendes mikroskopisk lidt, jeg gider bruge tid endsige penge på.

  Kommentar by Vitriola — 28. juli 2008 @ 13:32

 41. […] humor fra de nationalkonservative. Via Uriasposten. Erik Kofoed E-mail: FJERNDETTEhr.kofoed@gmail.com […]

  Pingback by Liberator | Nationalkonservativ humor — 28. juli 2008 @ 23:09

 42. Vi havde en hel uformel rundspørge her i huset, hvor der bor 2 voksne og 2 teenagepiger på 17 og 18. Spørgsmåler var “hvad vi i helst af med – TV eller internet?” TV ‘vandt’ med 4 – 0.
  TV avisen ser vi kun for at få bekræftet hvor ringe det er, i forhold til hvad vi kan finde på nettet. Politiserende ‘journalister’, håndplukkede ‘eksperter’, ‘venner’ fra det kulturradikale parnas der stryges med hårene og aldrig stilles et eneste kritisk spørgsmål, og hudfletning og nedladende behandling af alle der har en anden mening. Der er måske 2 – 3 udsendelser om ugen vi gider se. Personligt er jeg stor fan af de engelske serier, mest på grund af sproget, og p.t. kører DR2 en god serie om Rusland. Tøserne mener ikke DR har noget som helst de gider se. Pop stoffet fås bedre andre steder, og resten interesserer dem ikke en dyt.

  Nedlæg det, fyr dem alle sammen, og begynd på en frisk, i meget mere ambitiøs stil og med meget mindre budget. Det er dobbelt så dyrt at producere 1 tv-time i DR end i BBC.

  Gad vide om overregeringen, den såkaldte domstol, ikke kan finde ud af at det er konkurrenceforvridende overfor f.eks NDR, at DR modtager tvangsudskrevet licens?

  Kommentar by PeterK — 28. juli 2008 @ 23:29

 43. > 34 Anne Larsen

  Undskyld, jeg er bagefter.

  Lidt af hvert, Voltarie og Rousseau til at begynde med, men sidstnævnte følte jeg hurtigt lede ved, for jeg tror på eksemplets magt, og en mand, der skriver begejstret om opdragelse af andres børn og negligerer sine egne, diskvalificerer sig selv, synes jeg.

  Mest har jeg læst Montesquieu, som jeg har brugt en del. Hans “Om Lovenes Ånd” var jo den helt store bestseller i 1700-tallet, også i Danmark, og fik stor betydning for tidens og eftertidens politiske tænkning. Den står her et par meter fra mig.

  Men jeg har foretrukket engelske og skotske filosoffer og glæder mig til en dag at tage dybere fat på en så speciel tænker som Spinoza, der som jeg havde sans for dagligdagens mirakler.

  Men et er filosofi og noget langt mere interessant, hvad mennesker får ud af den og bruger den til. Det fremgår af biografier og brevsamlinger, og der er det igen især mine kære 1700-tals amerikanere, der tiltrækker mig, men undertiden også nogle af de intellektuelle franske damer fra den tid. For eksempel Md. de Stäel, der ikke var på god fod med Napoleon.

  Kommentar by Mette ( liberal ) — 29. juli 2008 @ 21:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper