18. september 2014

Multikulturalist omvendt: “Man kan med rette kalde dagens Sverige for det Tredje Riges spejlbillede.”

Nedenstående konservative kronikør har gennem årene skrevet flere barske indlæg rettet mod Dansk Folkeparti, den politiske debats xenofobi og samfundets manglende forståelse for etnisk mangfoldighed. Jeg citerer af forståelsesmæssige årsager lidt fra tidligere læserbreve under grafikken, men det er ikke nemt at ændre holdninger, og han fortjener af samme årsag respekt. Kronik af advokat Klaus Ewald i onsdagens udgave af Fyens Stiftstidende – Nordens Libanon (ikke online, kræver login).

“Den svenske statsminister Per Albin Hansson omtalte i 1928 den socialdemokratiske velfærdsstat som et folkehjem. 85 år senere står Sverige foran en befolkningsmæssig ændring, som vil omdanne Sverige til et Nordens Libanon. … Flygtninge og indvandrere, fortrinsvis med muslimsk baggrund, udgør en fjerdedel af den svenske befolkning.

Integrationen lægger beslag på godt 200 milliarder svenske kroner årligt. Hele boligområder i svenske byer huser folk med flygtningebaggrund, boligområder, hvor politi, brand og socialmyndigheder har urimelige arbejdsvilkår. De fremmede sætter dagsordenen. Salafister og radikale muslimer har kronede dage. Og det bliver kun værre i årene fremover.

Kritik af indvandrerpolitikken er i svensk terminologi også et udtryk for racisme. Sverige har udviklet sig til et orwellsk samfund.

I valgkampen nedggjordes de yderligtgående Sverigedemokraterna, der som det eneste parti kritiserer det galehus, Sverige har udviklet sig til -og skønt partiet høstede 13 procent af stemmerne ved valget i søndags, vil ingen samarbejde med det.

Seneste rigsdagsvedtagelse går på, at Sverige over den næste fire år skal modtage yderligere 340.000 flygtninge med mellemøstlig baggrund.

Formålet er bl. a at sikre Sverige mod et faldende befolkningstal. Dette til trods for at enhver erfaring viser, at der ikke er hverken økonomi eller ansvarlighed i at eksperimentere med indvandring alene baseret på politisk korrekthed. Fakta viser, at kun hver anden flygtning har fået job efter otte år, og at 40 pct. stadig står uden arbejde efter 15 år. …

Hvor nationalsocialisterne udryddede og besværliggjorde levevilkårene for de minoriteter, som ikke passede ind i det nazistiske verdensrige, besværliggør og ødelægger den politiske propagandamaskine, lobbyisterne og de etablerede partier fremtiden for landets egne borgere. Det er aldrig før set i verdenshistorien.

Det bliver nu nødvendigt at ekspropriere privat svensk ejendom for at huse de mange nytilkomne. Så langt ude er myndighederne kommet.

Man kan fint sammenligne Sveriges manglende debat om indvandring med den måde, hvorpå den nazistiske propaganda minister, Joseph Goebbels, styrede den tyske presse med jernhånd fra 1933-45. Man kan med rette kalde dagens Sverige for det Tredje Riges spejlbillede. Så grotesk har forholdene udviklet sig.

Kernen i en demokratisk debat bør være, at intet emne er helligt, så længe argumenter og synspunkter bygger på fakta og saglighed. …

Sandheden er, at begge politiske blokke i Sverige gennem de sidste 40 år langsomt, men sikkert har afmonteret en debat om, hvilken befolkningssammensætning der skal udgøre det fremtidige Sverige, og om rimeligheden i at bruge så mange midler på integration i stedet for på landets egne borgere.

En ikke-stueren kronik som denne ville aldrig finde vej til en svensk avis. Pressens fineste opgave som vagthund er i stedet konverteret til at fungere som skødehund for indvandrervenlige lobbyister og politikere. …

Politikerne og pressen har saboteret den svenske befolknings ret til selvbestemmelse. Fremtiden tilhører ikke længere svenskerne, fremtiden tilhører den indvandrergruppe, der får flest stemmer ved valget om 20 eller 30 år. Det svenske samfund står foran fundamentale ændringer politisk og religiøst. Hvorfor må dette ikke debatteres? Er det ikke relevant? Hvem er det, man ikke vil støde? De radikale salafister, vandalerne der brænder ghettoerne af? Sandheden er, at Sverige om føje år ikke vil være et verdsligt, nordisk broderland. Sverige ender som et Libanon, hvor alle dårligdomme, etniske og religiøse modsætninger vil være rejst med fra hjertet af Mellemøsten.

Til Sveriges politikere og journalister kan man som dansker med svensk baggrund kun sige en ting: Skam over jer, at I har gjort ‘Du gamla, du fria du fjællhøga nord’ fortræd. Fremtidige svenske generationer vil rejse skamstøtter over jer. Hvis de altså får lov. Og hvis de til den tid findes.”

(Fyens Stiftstidende, 17. september 2014, s. 16)

“Advokatstanden, som jeg er en del af, burde ligesom alle andre med sans for ret og rimelighed reagere mere markant på de verbale krænkelser som højrefløjen i dansk politik har signaleret mod muslimer siden terrorangrebet i New York den 11. september. At sætte lighedstegn mellem en trosretning, der tæller over en milliard mennesker, og nogle yderligtgående fanatikeres handlinger er i bogstaveligste forstand at bombe debatniveauet tilbage til et klima som det, man havde i USA’s sydstater i 50’erne med raceadskillelse… Hver gang f.eks. Dansk Folkeparti generaliserer, polariseres klimaet imellem gammel- og nydanskere i en grad, så det bliver vanskeligere og vanskeligere at have de helt store forhåbninger om en fredelig sameksistens. Vi er på vej mod et mere afstumpet og koldt samfund med den glidebane vi er inde på i disse år, og angrebet på WTC er kun en undskyldning for at marginalisere de mange søde og rare mennesker, som bor i Danmark, og som har det til fælles, at de har en anden etnisk og religiøs oprindelse end den, der er gældende for hovedparten af befolkningen…” (2001)

Hvis man fandt dagens aviser frem om 30 år, ville man tro at xenofobi, eller frygten for det fremmede, var navnet på den tryksværte man brugte i aviserne. Man vil nok kalde os for et puslingeland, som lå lunt i svinget væk fra alskens trængsler og konfrontationer. Men når Dansk Folkeparti indrykker helsides annoncer i dagbladene, hvor man ser en burkaklædt dommer under overskriften underkastelse eller submission, som filmen af nu afdøde Theo van Gogh hed, så har man indtrykket af, at ulven allerede er her, og så tipper en lødig værdidebat over til at være et spørgsmål om, hvem der kan diske op med flest perfiditeter. … Vend dog blikket mod alle indvandrerlandes moder, USA, og vurder om landets retssystem er brudt sammen under trykket fra forskelligartetheden. … Man savner altså politikere med lidt statmandsformat som Birthe Rønn Hornbech, der kan træde i karakter og sige nogle borgerlige ord over for den nærmest xenofobiske holdning, som alt for ofte tilkendegives. … Som Martin Luther King sagde i sin berømte I have a dream- tale fra 1963 fra Capitol Hill i Washington: Jeg ser frem til den dag, hvor mine små sorte børn vil blive bedømt på baggrund af deres menneskelige karakterer og ikke på baggrund af farven på deres hud. Så langt er det lykkedes specielt Pia Kjærsgaard at afspore den offentlige debat.” (2008)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60267/trackback

24 Comments »

 1. Tjah – jeg synes da også jeg gør det som Martin Luther King opfordrede til:-)

  Jeg bedømmer folk på deres karakter og ikke deres hudfarve, men netop derfor er jeg endt politisk som ikke-borgerlig højreorienteret. For intet påvirker folks karakter mere end gener, kultur og religion!

  Kommentar by Sigwar — 18. september 2014 @ 16:55

 2. Før advokaten fik øjne at se med og øren at høre med, var han til sinds at sværte den danske mand eller kvinde, der i eget land så, hvad mellemøsten “berigede” vores samfund med.

  Han havde sikkert en forhåbning om et personligt udkomme af hans “hellige” ståsted. Er han forbigået af menneskesmuglernes rigdom?

  Men, ret skal være ret. Advokaten ser heldigvis anno 2014 langt bedre end de fleste “frelste”, med snablen i flygtningehjælpens kasse – d.v.s. skattekisten.

  :D

  Kommentar by Iznogut — 18. september 2014 @ 17:37

 3. Det kan være at han er blevet klogere. Det kan også være at han er en ureflekteret opportunistisk medløber, der har indset at vinden er ved at vende og skynder sig at skifte til det vindende hold. Hvem ved.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 18. september 2014 @ 17:53

 4. Jeg siger eder, at der saaledes vil være glæde i himlen over een synder, som omvender sig, mer end over 99 retfærdige, som ikke behøve omvendelse.

  Kommentar by mb — 18. september 2014 @ 18:01

 5. […] har lånt denne post af Kim Møller da min desværre eneste bærbare er ramt af noget malware, der gør den kører på under halv kraft […]

  Pingback by En omvendt multikulturalist « Snaphanen — 18. september 2014 @ 18:04

 6. Tillad mig at tvivle på at mandens motiv er at sprede glæde i himlen.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 18. september 2014 @ 18:36

 7. Det han skriver om Martin Luther King er en fantasi om USA som ingen hold i virkeligheden. En nylig undersøgelse viste, at blandt de hvide havde 80% af dem ingen venner af anden etnisk herkomst. En god side om multikultur i USA og nyheder relateret til det er amren.com

  Kommentar by Thorsted — 18. september 2014 @ 18:50

 8. Godt at han blev klogere trods alt, men han er medskyldig i at vi har semi-svenske tilstande i danmark i dag. Det ville klæde ham og enhver anden påtaget “humanist” først at undskylde for dette, og derefter kan vi så høre hvad de har at sige.

  Hvad sker der forresten den dag 51% af de nye “svenskere” beslutter sig for at indføre sharia? Hvem skulle stoppe dem? Hvem KAN stoppe dem, når det er demokratisk vedtaget? Politiet må ikke, og svensson tør ikke engang tale om det.

  Udtrykket “at grave sin egen grav” kan vise sig at blive helt bogstaveligt for gammel-svenskerne om måske 20-30 år, det må sgu være svært at skulle forklare sine børnebørn hvorfor de tillod en muslimsk dødskult at invadere sverige, nej, hvorfor de INVITEREDE dem til sverige! Hvis ikke det var fordi de boede så tæt på ville jeg være ligeglad, men det gør de desværre.

  Prøv forresten at se martin krasniks interview med redaktøren af en svensk avis i deadline for et par dage siden, han sagde direkte at han mente at problemet med masseindvandringen ikke var at der kom så mange, men at de svenske politikere førte en politik som ikke i høj nok grad tænkte på at gøre plads til dem!!!

  Kommentar by Per — 18. september 2014 @ 19:12

 9. Jo flere der indser at islam er rendyrket ondskeb, jo bedre. Godt at det langt om længe gik op for Klaus Ewald.

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2014 @ 19:30

 10. Fremtiden i Sverige om 30 år, set fra min udkikstønde, tilhører ikke dem, der kan mønstre flest stemmer, men dem der kan trække på det mest inhumane voldsapparat.
  Mussolinis inspirator, Georges Sorel (1857-1922) hævdede at vold var den højeste magt og retsinstans. Går det den vej i Sverige?

  Kommentar by Menig 442 — 18. september 2014 @ 19:57

 11. Lige nu står david trads i debatten på DR2 og siger at religiøse hensyn bør have forret overfor ytringsfriheden i dk, johanne shmidt nielsen står ved siden af og virker helt fornuftig til sammenligning!

  Kommentar by Per — 18. september 2014 @ 20:42

 12. @11 Per
  Jeg hørte ham godt. Jeg måtte slå lyden fra, det gjorde fysisk ondt. Det er som, at hører på en præst som tror han med moral kan skabe en ny virkelighed.

  Kommentar by Thorsted — 18. september 2014 @ 21:25

 13. Nogen der kan forklare mig logikken bag denne muslimske indvandring til Sverige? Disse gigantiske masser der har ødelagt Sverige for altid, det er jo bare et spørgsmål om få år før det hele kollapser fuldstændigt.
  Men HVORFOR? Jeg har selv givet en masse forslag såsom en Europæisk superstat, billig arbejdskraft, kaos i samfundet osv. Er der en klar og utvetydig grund til dette etnisk svenske selvmord forklædt som godhed og humanisme?

  Der er jo intet land der nogensinde kan fungere på nogen måde med en så massiv muslimsk indvandring. Det er noget nær 100% udelukket. Og alligevel er det eneste man hører over fra den anden side af sundet er at det er det bedste der kan ske, og jo flere jo bedre. Kan du virkeligt være så dumme og naive, eller er det rendyrket ondskab imod den etniske svensker forklædt som godhed og humanisme osv?

  Kommentar by Endnu en vantro — 18. september 2014 @ 22:11

 14. det onde vinder fordi de gode er passive

  Kommentar by k.m. — 18. september 2014 @ 22:20

 15. Jeg kan slet ikke se hvorfor at man som befolkning skulle begære sin egen død – alle dem der gør det fejler noget i hovedet.

  Kommentar by Patrick Jensen — 18. september 2014 @ 22:40

 16. Takket være tosser som Klaus Ewald er sverige tabt for altid, og som kun en borgerkrig kan ændre på. Men herhjemme er det endnu være, for her er befolkningen blevet advaret og advaret og advaret…i de sidste ca. 40 år af modige danskere, som har sat livet på spil for at advare sine landsmænd, og her er 80-90% af muhammedanskerne stadigvæk ikke nået ligeså langt som Klaus Ewald.
  Danmark er færdigt og lige til at lukke op og skide i, ALLAH-HU-AKBAR MOTHER FUCKERS.

  Kommentar by Fritz — 18. september 2014 @ 23:12

 17. Johanne Schmidt-Nielsen: Venstrefløjen forsømte integrationsdebatten

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/09/18/221633.htm

  Det gør de stadigvæk. Er der mon kø ved håndvasken for tiden?

  Kommentar by mb — 18. september 2014 @ 23:25

 18. PS.
  “The N*gger In The White House” vil bevæbne IS muslimerne i Syrien, ligesom da han forsynende de mexicanske narkogangstere med våben så de bedre var i stand til, at myrde amerikanske grænsevagter og civile.
  Det bliver en spændende tid vi går i møde.

  Kommentar by Fritz — 18. september 2014 @ 23:32

 19. Jeg har en fornemmelse af at folk er ved at vågne, ihvertfald i Danmark. Så kommer spørgsmålet om man vil lege “hvad sagde jeg??” til venner og bekendte der nu er ved at fatte at helvede selv er igang med at søge asyl i Europa.

  Kommentar by Moran ya Simba — 19. september 2014 @ 00:14

 20. Fremtiden tilhører ikke længere svenskerne, fremtiden tilhører den indvandrergruppe, der får flest stemmer ved valget om 20 eller 30 år.

  Netop: Derfor havde DR. Joseph Göbbel ret i det han sagde:

  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.

  Kommentar by Sindsro — 19. september 2014 @ 00:52

 21. Advokaterne som stand har skubbet på den multikulturelle vogn (dvs islamiseringen) simpelthen fordi, der var salærkroner i lortet. Skatteyder garanteret, selvfølgelig.

  Nu vil de så have salær for det modsatte. At det så har været en gennerel trend i hele den vestlige verden, at man har retliggjort snart sagt hvad som helst forklarer en del, men undskylder intet.

  I øvrigt er advokater ikke specielt slemme sammenlignet med så mange andre faggrupper. Læger og psykologer f.eks.

  Kommentar by Hans Und — 19. september 2014 @ 03:47

 22. I valgkampen nedggjordes de yderligtgående Sverigedemokraterna, der som det eneste parti kritiserer det galehus, Sverige har udviklet sig til -og skønt partiet høstede 13 procent af stemmerne ved valget i søndags, vil ingen samarbejde med det.

  Han kan bare ikke lade vær!

  Med SD’s partiprogram in mente (og som han burde have læst og kende til) så er partiet på ingen måde yderligtgående…ISÆR ikk enpr man sammenligner med de ytringer, holdninger og ikke minste handlinger som resten af den etablerede ikke-yderligtgående parti masse har stået for.

  Kommentar by Vantroende — 19. september 2014 @ 08:07

 23. Islam er rendyrket ondskab og virker ved vold og løgne. Forbyd det lort.

  Kommentar by CommonSenseNow — 19. september 2014 @ 14:22

 24. Som hvid minoritet i verden er hudfarve og gener en vigtig faktor som ikke kan erstattes af ikke hvid karakter. Samme folk fælles skæbne i alle verdensdele ville være det største skridt mod fred i verden. Ikke mere white guilt.

  Kommentar by Lion — 19. september 2014 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper