21. september 2014

Rollemodel blev pludselig religiøs, stak af til Syrien og underkastede sig Islamisk Stat, formodet død

Ekstra Bladet bragte lørdag seks sider om ‘Danske kvinder i hellig krig’. Det anslås af 10-15 kvindelige muslimer bosat i Danmark er rejst til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat. Der er meget lidt konkret fremme, men det nævnes at to dansk-somaliske piger, kort før jul sidste år rejste til Syrien, efter at været kommet fast i en pigegruppe i Grimhøjvejmoskeen. Ekstra Bladet (og JP Århus) omtaler pigen som velintegreret, og Muna Mohamoud Abdullahi var faktisk ‘rollemodel’ tilknyttet ‘Unge- og forældrerådgivning, der for nogle år siden fik Integrationsministeriets Integrationspris. Faderen virker oprigtig, og det er i det hele taget en sørgelig historie.

Fra Ekstra Bladet – Dansk succespige dræbt i hellig krig.

“Forældrene er sikre. Deres 22-årige århusianske solstråle af en datter, hendes mand og en veninde er død i borgerkrig i Syrien efter at have trodset forbud mod at kæmpe for IS-jihadisternes sag

Jeg har sagt, hvad der er at sige. Faren til en af de to dansk-somaliske piger, der lige før jul sidste år rejste til Syrien for at gøre en humanitær forskel i jihadisternes oprørskrig, vil gerne være i fred med sin frustration og sorg.

Han opfatter sig selv som en moderat muslim og vil ikke fedtes yderligere ind i datterens ekstreme valg. Her i artiklen optræder hun derfor under sit fornavns forbogstav M. Men den århusianske laborant ved, at hans 22-årige datter er død. …

Med assistance af Ali Nuur, anonyme kilder i miljøet og farens beretning i JP Aarhus blotlægger Magasinet EKSTRA her baggrunden for den unge student og bioanalytiker-elevs radikalisering og beslutning om at trodse forældrenes forbud og underkaste sig det sorte IS-flag.

Intet i M’s baggrund signalerer, at hun ville vælge den vej. I gymnasiet havde hun tre højniveaufag, hun var gift med en somalisk mand, havde fritidsjob og var i fuld gang med en bioanalytiker-uddannelse.

Det var en snigende udvikling. Over tid blev M meget religiøs. Hun begyndte at tildække sig og nægte at give hånd til mænd. Skjult for sine forældre blev hun medlem af en pigegruppe i moskéen på Grimhøjvej. …

Faren er ligesom de danske myndigheder bekymret for, om en del af de flere end 100 danskere, som har deltaget i den syriske borgerkrig, vender hjernevaskede og forråede hjem til Danmark.

– Er det de samme, som bagefter begår angreb i Vesten, lyder hans spekulation i JP Aarhus.”

(Rollemodellen Muna Mohamoud Abdullahi, formodet død i Syrien, 2013: Foto: VCUA)

Fra JP Århus, 24. januar 2014 – Da Amina blev problemet.

“Amina (opdigtet navn, Kim) var tilsyneladende en solstrålehistorie. … Familiens sidste kontakt til Amina var opkaldet den 27. december. Derefter har linjen været tavs, og nu forlyder det, at hun og en veninde – ligeledes fra Aarhus – er blevet dræbt i Syrien i begyndelsen af januar.

… hvordan gik det overhovedet sådan med Amina? Hvordan bliver en velintegreret og fornuftig pige pludselig overbevist om, at det er rigtigt for hende at afbryde sit studie – det gjorde hun kort inden jul – og rejse ind i et land hærget af borgerkrig, med livet som indsats?

Ifølge JP Aarhus’ oplysninger begyndte de første ændringer at vise sig for længe siden. Pludselig blev Amina meget religiøs, hun ville ikke længere trykke hånd med sine mandlige venner. Hun ville dårligt stå tæt på dem.

Hjemme i Rosenhøj så Mohamoud imidlertid ikke noget alarmerende. I begyndelsen glædede han sig i stedet over, at hun tog sin religion seriøst.

‘Men vi kunne fornemme på hende, at der skete noget, og vi begyndte at tage diskussionerne med hende. Vi prøvede at forklare hende, hvordan hun skulle se på tingene, men det virkede ikke,’ siger han…”

(Studinen Muna Mohamoud Abdullahi, Viby Gymnasium & HF, 2010; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 01:59 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60325/trackback

44 Comments »

 1. Sudden Jihad Syndrome – netop grunden til, at ingen politiker eller forsker, kan fortælle hvor mange af de muslimer i DK og EU, de har inviteret uden at sprøge, der vil være parate til at gå løs på os.

  Jeg ser dog at nogle af dem er begyndt at rette sig mod mål, man ikke kan være så uenig med dem i

  EU-Kommissionen var mål for terrorangreb

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7041850/tv-station-eu-kommissionen-var-mal-for-terrorangreb/

  I løbet af 2020 erne, er Bruxelles en muslimsk flertalsby. Mon ikke eurokraterne har godt af det?

  Kommentar by Josef K — 21. september 2014 @ 02:26

 2. En mindre.

  Kommentar by Spinner — 21. september 2014 @ 03:30

 3. For nyligt var journalist michael jeppesen på besøg i grimhøjmoskeen for DR2. Her fortalte lederen ham at de har planer om at åbne en skole i moskeen for omkring 120 børn..
  Læs artiklen igen med det i baghovedet.

  Kommentar by Per — 21. september 2014 @ 03:48

 4. Kim, en lille detalje: Ifølge Eb fik hendes far 23. december 2013 en sms fra datteren.

  Den somaliske far var efter det oplyste i Somalia for at fejre sin fødselsdag på daværende tidspunkt.

  Det fører naturligt til et spørgsmål: Faderen har formentlig fået asyl i Danmark fra krigshandlingerne i neger- undskyld Somalialand. Så hvordan kan han så rejse på ferie til selvsamme failed state for at fejre sin fødselsdag??

  Ellers fuldstændig enig med Spinner: En mindre, og for min skyld kan samtlige arabere, nordafrikanere og andre tåber meget gerne rejse ned og dræbe hinanden.
  Det er og forbliver deres spidskompetence. Andet har de beklageligvis ikke.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. september 2014 @ 05:04

 5. Hvor tit har vi ikke set rollemodeller springe ud som kriminelle eller som nu hvor de går amok i hellig krig. Der må være nogen embedsmænd M/K, der ikke kan gennemskue de fremmedes tankegang.

  Vi er desværre fortabt til en håbløs regering, der allerede har startet valgkampen. Helle Thorning ved hun ikke sidder i stolen efter næste valg, derfor lægger hun fælder ud for sin efterfølger.
  Hun prøver at gøre det så svært som muligt for sin efterfølger, med økonomien generelt, dagpengedebatten og indvandrerområdet. Hun vil sidde på bageste række og råbe løftebrud til den kommende regering.
  Hun har brugt over tre år på at skyde skylden på forrige regering og fralægger sig ansvaret for sin egen regeringsførelse.

  Glistrup havde ret: når de fremmede bliver mange nok slår de os ihjel.

  Kommentar by k.m. — 21. september 2014 @ 07:50

 6. “…hun var gift med en somalisk mand…”

  …og derfor var hun ikke heller ikke velintegreret. At man kan finde ud af at passe et studie/arbejde – og undlade at være voldelig/kriminel – bør ikke være nok til få den betegnelse.
  Muna Mohamoud Abdullahi var en herboende dansk-talende somalier. Hverken mere eller mindre.

  Kommentar by BE — 21. september 2014 @ 08:28

 7. Når en tilrejsende perker /neger som har valgt at tage ophold her i landet,derefter gifter sig med en anden perker/neger, er der helt grundlæggende tale om kolonisation !! Sålænge de gifter sig med hinanden,taler deres hjemlands sprog i hjemmet og giver deres afkom ikke danske navne, kan der aldrig være tale om assimilisation.
  Integration er en del af forrædernes news speak der skal gøre det umuligt for os Danskere, at diskutere problemerne på meningsfuld måde.
  Iøvrigt er gennemsnits IQ i negerland på 70, dvs. det man i DK. kalder retaderet. Når jeg ser billedet af hende koen med studenterhue på, (formentlig med en halvmåne og ikke et kors på) bliver jeg vred. Hun er garanteret blevet taget særhensyn til i hoved og r.., og hendes karakterer en med garanti totalt misvisende.
  Nu er hun så heldigvis død.

  Kommentar by Danskeren — 21. september 2014 @ 08:47

 8. “Muna Mohamoud Abdullahi, formodet død i Syrien”, – så er det bevist, at det er min gud der er den rigtige, og islam der er en gang hjernedødt lokums poesi.

  Kommentar by Fritz — 21. september 2014 @ 08:51

 9. Et tre foldig hurra for endnu en jallah der valgte at give sig selv til Muhammed og hans efter hånden noget “afprøvet” jomfruer. I dette tilfælde her må denne hun slim satse på at jomfruerne er til samme køn.

  Kommentar by jens r — 21. september 2014 @ 09:15

 10. Kim der er en fejl i teksten:

  ‘Danske kvinder i hellig krig’

  Kommentar by HMAK — 21. september 2014 @ 09:24

 11. Lad nu være med at bruge neger som et nedsættende udtryk. Det er kulturen/ religionen/politikken, der er problemet/årsagen; ikke racen.
  .
  Det er vel i øvrigt de mest velintegrerede, der gør sådan. Så integration er ikke et middel.

  Nogen gange minder det mig om de enspændere, der begår skoleskyderier.

  Kommentar by Ole S. — 21. september 2014 @ 09:34

 12. Denne triste og sørgelig historie (set fra forældrenes synspunkt) illustrerer endnu en gang for guderne vide hvilken gang hvor nyttesløst det er at sondre mellem moderate og ekstreme muslimmer samt moderat og ekstrem islam.

  Islam er ekstrem og på trods af de såkaldte moderate muslimmers forsøg på at ignorerer den massive del af islam der ikke er moderat, så vil islam’s sande ansigt altid træde frem.

  Når islam’s forkæmpere til enhver tid kan overtrumfe de moderates holdninger med koran påbud, hadith eksempler og 1400 års blodig og præcedensskabende historie, er de moderate muslimmers forsøg på at leve i fred med sig selv og andre dødfødt.

  Kalder man sig selv muslim, underkaster man sig koranens love og påbud – ja faktisk er det jo selve definitionen på at være muslim. Når koranen så faktisk siger dræb alle omkring jer, slagt jeres familie, udryd jøderne osv osv, så må man enten vælge at ikke være muslim eller være muslim som koranen siger man skal være muslim.

  Jeg føler for forældrene og deres sorg. De har mistet en datter som så mange andre har mistet sønner og døtre. Det skærer igennem alle religiøse skel. Og hér skal jeg undlade at dvæle for lang tid på alle de ANDRE forældre der har mister sønner og døtre til muslimmernes hærgen i dette land. Deres sorg føler jeg også for – måske mere….

  MEN

  Amina’s forældre er selv medskyldig i datterens død da de ikke har haft mandsmod til at forlade islam og tage det nødvendige opgør med Hadets religion og nu har det kostet dem deres datter. De har ikke givet deres datter den åndelige, mentale og intellektuelle karaktérstyrke til at modstå de satans imamers sygelige lokkeri. Det er ikke en garanti for at døtrene og sønnerne ikke følger islam’s foreskrifter, der er jo Danskere som på bedste landsforræder-stil bliver muslimmer, men det at man klart og tydeligt melder islam fra og bekæmper dette uvæsen, er et kæmpe skridt på vejen.

  Og det eneste skridt der kan redde muslimmerne (eller de kommende eks-muslimmer) for vi andre, civiliserede mennesker, kan ikke tage den kamp for dem. Det er deres kamp alene.

  Kommentar by Vantroende — 21. september 2014 @ 09:39

 13. Jeg er enig med Ole S. Det er ikke hudfarve/race, der er et problem. Det er islam, der er et problem. Islam har taget livet af den unge kvinde vist ovenfor. Desuden: moderen er ekstremt tildækket. Det vides ikke om det har nogen rolle at spille. Men det er ekstremt tildækkede kvinder, der drager i hellig krig. Det er en kendsgerning.

  Kommentar by Liva — 21. september 2014 @ 09:46

 14. Danmark er leveringsdygtig i alt til en krig ude i verden, selv islamiske terrorister, denne beretning i overstående leder vil garanteret sende flere islamiske terrorister til Islamabad, man bør for menneskehedens skyld forbyde muslimsk indvandring til Danmark og forbyde islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. september 2014 @ 10:17

 15. Velintegreret? Er der ikke gået inflation i det ord? Pludselig religiøs….min bare.
  Alle over een karm, ud med lortet.

  Kommentar by Wazzla — 21. september 2014 @ 10:51

 16. #13, Ole S. Islam er en farlig ting, ingen tvivl om det!

  Men at man benægter at intelligens ikke er arvelig er direkte uvidenskabeligt. Teorien om tabula resa er forkastet af stort set alle for længst. Jeg anbefaler noget læsning af Helmuth Nyborg eller Morten Uhrskov Jensen.

  Der er et kort over IQ i forskellige lande inde på den kinesiske artikel om IQ på wikipedia, vesten er for sippet til at indse denne ubehaglige sandhed, derfor florerer denne optegnelse ikke længere på den engelske wikipediaartikel.

  De fleste vil gerne vedstå at forskellige hunderacer har forskellig personlig hed, forskellige forcer og forskellige problemer. Hvorfor vil vi ikke erkende det, bare fordi det er mennesker? Begge dele omhandler DNA.

  Kommentar by Jens Jensen — 21. september 2014 @ 11:07

 17. Glemte sku lige og skrive – FANTASTISK MUNA MOHAMOUD ABEDULLAHI PISSE GODT GÅET, håber at resten af psykopaterne hurtigt vil følge dig.

  PS.
  Hvis du har mulighed for det, så må du meget gerne fortælle os, om du fik en onkel på 72 år, eller moske en selvmords-terrorist med 72 koner.

  Kommentar by Fritz — 21. september 2014 @ 11:08

 18. Hvordan bliver en velintegreret og fornuftig pige pludselig overbevist om, at det er rigtigt for hende at afbryde sit studie …? SVARET ER ISLAM…

  Den gode nyhed er at 10-20 danskeres skattepenge ikke længere skal øremærkes til denne Somalier, hendes mand og deres kommende børn… Hvad der er sparet er tjent…

  TAk til Muna Mohamoud Abdullahi… Du kan nu nyde dine 72 jomfruer… ;-)

  Kommentar by ny kommentator — 21. september 2014 @ 11:19

 19. Kort og godt. Det er Islam og Moskéerne der skal fjernes.

  10. HMAK
  Kim der er en fejl i teksten: ‘Danske kvinder i hellig krig’.

  Ja de vil jeg også mene.
  For en høne der er født i en kostald, bliver ikke til en Ko, men forbliver stadig en Høne.
  For en Muslim der bliver født i danmark, bliver ikke Dansker, men stadig et skadedyr, eller et finere ord, Kulturberiger.

  Husk det nu, KIM. :)
  Jer er ikke racist, men realist. !!

  Kommentar by Sindsro — 21. september 2014 @ 11:23

 20. At hun er gift med en somalisk mand, til trods for, at hun vælger en dansk karriere, indikerer, at der er noget rivegalt. Hvis hendes interesser lå i det danske, ville hun vælge en mand, hun delte disse interesser med.

  Det passer simpelthen ikke, at disse mennesker er “velintegrerede” eller “moderate”. Det viser beskrivelsen her med al ønskelig tydelighed.

  Men det er desværre sandsynligt, at de ikke selv aner det! Også vi har jo enorme vanskeligheder med at sætte problemstillingerne på formel.

  Men “gift med en somalisk mand” som 23 årig signalerer ikke integration og ikke, at hendes orientering er dansk. Med mindre, det er et rent tilfælde, at hun indgår i det ret så faste mønster, at hun skal giftes med en af sit eget “blod”. Skal vi tro på, at det er det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. september 2014 @ 11:29

 21. -> HMAK & Sindsro

  “Ekstra Bladet bragte lørdag seks sider om ‘Danske kvinder i hellig krig’.”

  ‘Danske kvinder i hellige krig’ er et citat fra Ekstra Bladet.

  Kommentar by Kim Møller — 21. september 2014 @ 11:59

 22. -> Ole S. og Liva: Jeg anvender ikke ordet ‘neger’ nedsættende, for mig er det blot et udtryk. I mine yngre dage kunne man købe lakrids, der hed ‘negerpenge’, og man kunne købe ‘negerboller’, før disse ting blev politisk ukorrekte.

  I midtfirserne fandtes et udtryk, ‘poletneger’, typisk om bodybuildertyper, der brugte for megen tid i grillen, undskyld solariet.

  Og man må blot acceptere, at negres gennemsnitligeintelligenskvotient er væsentligt lavere end kaukasiske hvides, hvis gennemsnitlige intelligenskvotient igen er en smule lavere end asiaters.

  Så jeg bruger udtrykket rask væk, selv om ‘Tintin i Congo’ og ‘Lille sorte Sambo’ formentlig er censureret væk fra boghylderne på biblioteket.

  Det kan være vanskeligt at forstå, at en pige, der ville være bioanalytiker (laborant er også for gammeldags…) bliver selvmordsterrorist i mellemøstens varme lande. De der udslidte jomfruer er nok ikke helt noget for hende.

  På den anden side: At være fødemaskine for en khat-tyggende somalisk mand i Lille Mogadishu på Nørrebro er nok heller ikke en ønsketilværelse.
  Så hellere et par udslidte tanter i hendes paradis ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. september 2014 @ 12:02

 23. Hvilken type Jihad taler vi om her? Jihad al-Nikah?

  Kommentar by Sigwar — 21. september 2014 @ 12:14

 24. Det kan ikke siges mange gange nok: jo flere islamiske fantaster, som ikke bryder sig og Danmark, danskere og vores levevis, der tager afsted til Syrien og aldrig kommer tilbage, desto bedre. De har haft alle muligheder i det danske samfund, men ønsker ikke at gøre brug af dem, da de betragter demokrati og kristne som værende modsætningsfyldte til det at være god muslim. Fint – så smut og bliv væk.

  Derimod er det en skændsel at bringe race ind i denneher diskussion. Det er Islam, som er problemet, ikke hvad hudfarve personen har. Fint nok hvis man ikke bryder sig om folk med anden hudfarve end en selv, det er ens eget problem, men lad være med at tale og skrive grimt om folk med anden hudfarve end en selv. Det er simpelthen for tåbeligt.

  Kommentar by Ole — 21. september 2014 @ 12:45

 25. #21 Kim.
  Det var også ironisk ment :-).

  Kommentar by HMAK — 21. september 2014 @ 13:00

 26. Fri os selvstændigt tænkende mennesker for det politisk korrekte nonsens om at det ikke handler om race. Selvfølgelig gør det det !

  Men at man benægter at intelligens ikke er arvelig er direkte uvidenskabeligt. Teorien om tabula resa er forkastet af stort set alle for længst. Jeg anbefaler noget læsning af Helmuth Nyborg eller Morten Uhrskov Jensen.

  Der er et kort over IQ i forskellige lande inde på den kinesiske artikel om IQ på wikipedia, vesten er for sippet til at indse denne ubehaglige sandhed, derfor florerer denne optegnelse ikke længere på den engelske wikipediaartikel.

  De fleste vil gerne vedstå at forskellige hunderacer har forskellig personlig hed, forskellige forcer og forskellige problemer. Hvorfor vil vi ikke erkende det, bare fordi det er mennesker? Begge dele omhandler DNA.

  Selv medicinalfabrikanter ved at medicin virker forskelligt på forskellige racer.

  Så igen, igen, gennemsnits IQ i negerland er 70 !!

  Kommentar by Danskeren — 21. september 2014 @ 13:03

 27. Ole!.

  Spot on.

  Det er bare desværre nogen gange svært ikke at blande hudfarve med kulturafvigelse sammen, da man oftest møde afvigelsen som f.eks kulturbetinget kriminalitet fra netop dem der har en anden hudfarve.
  Jeg kan dog kun give dig ret i dit synspunkt.

  Kommentar by Jens R — 21. september 2014 @ 13:05

 28. Jeg mener at have læst, at nogle muslimske kvinder drager i felten for at blive feltmadrasser.
  Kan det begrundes i koranen eller overleveringerne? Så er det måske her skoen trykker?

  Kommentar by Menig 442 — 21. september 2014 @ 14:54

 29. Heldigvis er der masser af sorte mennesker, som modbeviser at deres race ikke er den hvide underlegen. Synes selv at Martin Luther King var et strålende eksempel og selv Muhammad Ali, der som bekendt konverterede til islam, havde vel uden tvivl et intellekt over gennemsnittet.

  Samtidig er der da masser af hvide mennesker, som har totalt knald i bøtten: Zenia Stampe, Margrethe Auken, Keld Albrechtsen og talrige andre.

  Så hold nu op med det racistiske pladder at intelligens er racebestemt og at sorte er dummere end hvide mennesker. Alene at nogen, der er hvide, kan påstå sådant noget nonsens modbeviser ligesom argumentet.

  Kommentar by Ole — 21. september 2014 @ 19:02

 30. Problemet er ikke manglende IQ. Man kan godt have høj IQ og være meget dum. Og have almindelig IQ og være meget klog, måske endda vis. Desuden er de forskellige undersøgelser af racers intelligens forbundet med et gennemsnit. Folk afviger ofte fra gennemsnittet.

  Jeg opfatter heller ikke neger som et negativt ladet ord. I nogle af de første indlæg blev det dog brugt sådan.

  Vi skal bedømme folk på baggrund af deres karakter, ikke deres hudfarve. Det er jo også den, der giver problemer!

  Kommentar by Ole S. — 21. september 2014 @ 20:04

 31. @29 – Muhammed Ali var en fremragende bokser og udnyttede sine evner maksimalt der. Det samme gjorde Mike Tyson. Men der er nok heller ikke nogen der vil kalde Tyson for et geni. Fakta er at Muhammeds Ali IQ-test til hans session var på sølle 78.
  Hvis vi skal finde et eksempel på en intelligent bokser må det være Dr. “Ironfist” Vitali Klitschko som har en doktorgrad i sportsvidenskab fra universitetet i Kiev og efter en stor bokse-kariere nu er borgmester i Kiev.

  Men nej der findes en masse intelligente sorte mennesker også selv om undersøgelser viser at gennemsnittets-IQ i særligt afrikanske lande er tydeligt lavere end i Europa og meget lavere end i de etnisk homogene asiatiske samfund som Korea og Japan.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hæver — 21. september 2014 @ 20:59

 32. Her et kort der viser hvor høj gennemsnits IQ er i forskellige lande
  http://robertlindsay.files.wordpress.com/2010/03/800px-iq_by_country-by-current-resident-majority.png
  Der er forskelle hvor den gennemsnitlige afrikaner altså har en markant lavere IQ end den gennemsnitlige koreaner – men så til gengæld er bedre til at løbe marathon (ved OL: 7 afrikanske guld medaljer hos herrene og 2 asiatiske guld medaljer)

  Kommentar by Den Kutteklædte Hæver — 21. september 2014 @ 21:32

 33. Ayann Hirsi Ali er hot og kvik https://www.youtube.com/watch?v=6JTCMwdrpt4

  Kommentar by Hans01 — 22. september 2014 @ 06:37

 34. Jeg vil ikke give generne skylden alene. Miljøet har også en betydning. Jeg mener personligt at det er et samspil mellem gener og miljø der skaber folk til det de er. Men at sige at generne ikke spiller en rolle, er som at sige at vi bliver født som et blankt stykke papir som ikke har noget indhold før vi bliver påvirket af miljøet.

  Hvis man ikke accepterer at generne betyder noget, hvordan kan man så acceptere at folk der er mongol har noget i genmassen der gør det så? Hvis man kun tillader sig at tro, at miljøet er den eneste faktor, så burde for eksempel alle børn der er opdrage i et voldeligt hjem også selv være voldelige, men det er de ikke. Til gengæld er de alle sammen traumatiseret af volden.

  Generne bestemmer hvordan vi skal opbygges, men det er miljøet der har evnen til at aktivere de skjulte egenskaber som generne indeholder. Deriblandt ting som almindeligt sund fornuft og logisk sans. Jeg er ikke glad for at stole på IQ tests. En IQ test er en meget specifik test indenfor et specifikt hjerneområde. Det er anderkendt at der er 5 intelligens områder, deriblandt social og matematisk intelligens. Så hvis der skal snakkes om arvelighed er miljøet en integreret del af hvordan et menneske udvikler sig og en lav IQ betyder ikke nødvendigtvis at man mangler sund fornuft.

  Når det så er sagt synes jeg ærligt talt at majoriteten af dem der kommer fra Afrika mv. MANGLER sundfornuft og logisk sans. Hæderlige folk som Ayann er mere reglen der bekræfter undtagelsen end det generelle eksempel. Bare se på den landsby der fornyligt slog 8 sundheds arbejdere ihjel fordi de mistænkte dem for at sprede Ebola, og at der er steder i Afrika hvor man slet ikke mener at Ebola eksistere.

  Man kan også se på hvor stor en del af befolkningerne der tror på konspirations teorier. Det er generelt et udtryk for manglende logisk sans (læste jeg et eller andet sted for nogle år tilbage).

  Heroppe betragter vi os som en videnskultur, men selv ikke alverdens bøger kan gøre noget ved et individ som ikke har evnen til at opfatte viden serveret på et sølvfad. Folk som zeina stampe, de radikale i det hele taget og ungdommens fjolser i enhedslisten mangler simpelthen kontakt med virkeligheden og der er ingen grund til at antage at det IKKE er en brist i deres gener. Vi er over 5 millioner mennesker i dette land, hvis der ikke blev født idioter ville Danmark i sandhed være et (lukket) paradis.

  Kommentar by Lisbeth — 22. september 2014 @ 12:08

 35. #34.
  Du skriver at det er anerkendt at der er 5 intelligenser.. Af hvem ?
  Der er stor forskel på evner, talenter og intelligens.
  Så jeg spørger igen, hvem har anerkendt at der er 5 intelligenser ?

  Kommentar by Danskeren — 22. september 2014 @ 16:17

 36. skrev forkert, der skulle være en 8-9 stykker.

  http://www.psychologytoday.com/blog/unique-everybody-else/201311/the-illusory-theory-multiple-intelligences

  http://psychology.about.com/od/educationalpsychology/ss/multiple-intell.htm

  http://education.jhu.edu/PD/newhorizons/strategies/topics/mi/dickinson_mi.html

  http://web.cortland.edu/andersmd/learning/mi%20theory.htm

  http://en.wikipedia.org/wiki/Theory_of_multiple_intelligences

  Kommentar by Lisbeth — 22. september 2014 @ 21:14

 37. Gener som forklaring holder ikke en meter. Fordi:

  Det er ikke de mest intelligente folk, der har været civilisationens mest dynamiske i gennem tiderne

  og

  Førhen var vores egen kultur blandt de mest primitive – og de kulturer, der i dag udgør den islamiske verden, var engang de dynamiske

  Det er altså ikke generne, der styrer udviklingen. Dynamikken er en stafet, der går på skift mellem kulturerne. For tiden er den hos os. Og vi kan ikke bebrejde de statiske kulturer, at de er statiske, som vi selv var det i en fortid. Det er en lod, der går på skift. Men vi kan erkende mønsteret og tage vores forholdsregler.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. september 2014 @ 21:54

 38. @ 29 Det var så to stk. negre, du der kunne nævne. Og ihvertfald den enes ‘intelligens’ var det vel så som så med. Han kunne, som mange andre negre, bruge næverne til at slås. Det er et uomtvisteligt faktum, at negre OG arabere er os hvide langt underlegne i stort set alt (undtagen terrorisme og OL-løb). De brillerer jo heller aldrig ved Nobels prisuddelinger, kan man roligt sige. Hvorfor ER det lige, at det er i disses lande, at der konstant er kaos, ikke-menneskerettigheder, æresdrab, steninger, hængninger, terrorbombninger osv osv osv osv!? Undskyldningen med, at de er ‘uoplyste’ dutter simpelthen ikke længere, for de har sådan set haft de samme muligheder som os andre de seneste 2.000 år. Det er en blanding af dødskulten islam og en totalt tilbagestående gen-pulje! DERFOR kan INGEN vestlige lande løfte dummernikserne i folkeskolerne OP på et blot tåleligt niveau. Så kalder man dem ‘udfordrede’ eller ‘ikke-integrerede’ eller: ‘udsatte børn’. Det er mærkeligt, hvorfor man ikke bare si’r det, som det er: Negre og arabere er SNOTDUMME, og de sidste er ovenikøbet særligt brutale og voldelige. (Her kan jeg nævne, at en britisk rapport om de voldelige, arabiske gener, for ca. 5 år siden blev ‘dømt under jorden’. Den måtte ALDRIG se dagens lys. Hvorfor mon?)

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. september 2014 @ 09:44

 39. Gener som forklaring holder stadig ikke en meter – og stadig af ovennævnte grunde. Ligesom hjernen er plastisk, er avematerialet det naturligvis også. De muslimske kulturer har i nogle tusind år været inde i en statisk fase. Det er alle kulturer på skift. Tidligere, da vi var statiske, var de dynamiske, engang i før-islamisk tid.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. september 2014 @ 12:29

 40. #36
  Du skriver “skulle være en 8-9 stykker”. Det vil sige at du ikke ved det med sikkerhed. Alle de links du har, er til Gardner, der har en TEORI om flere inteligenser. Du disker op med den sædvanlige gang udvanding af begreberne, fordi du ikke ønsker at forholde dig til substansen i emnet.

  Kommentar by Danskeren — 24. september 2014 @ 13:51

 41. #39
  Det er muligt at arvematerialet kan ændres over laaaang tid. Problemet er bare vi her i den civiliserede verden ikke har tiden til at vente på det. Hvad hjælper det at muhammedanerne og negrene om, lad os sige 500 eller 1000 år bliver klogere, hvis de inden da har destrueret civilisationen. Vi er nødt til at forholde os til virkeligheden som den er nu. OG gennemsnits IQ i feks. afrika og mellemøsten er meget lav.OG hvis de får lov at invadere vore lande i tilstrækkeligt stort antal vil vore lande blive ligeså tilbagestående som de lande de kommer fra.
  Iøvrigt skylder vi dem intet!

  Kommentar by Danskeren — 24. september 2014 @ 13:58

 42. Der er intet sammenfald mellem civilisatorisk udvikling og dagens målinger af intelligens. Hvis intelligenskvotient er noget, der udvikler sig langsomt – hvad jeg personligt ikke tror – så har mindre intelligente folkeslag ofte levet i mere avancerede og oplyste samfund, end mere intelligente folkeslag. Og gør det den dag i dag.

  Og så falmer forklaringskraften i argumentet i bedste fald.

  Selvfølgelig er det ikke intelligens, det handler om. Det handler om dynamik kontra statiskhed. Og det gør intelligenskvotient garanteret også, når det kommer til stykket. Intelligens i normaltudviklede hjerner skal nok vise sig at være software, ikke hardware.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. september 2014 @ 06:24

 43. For kun lidt over tusind år siden levede danskerne i Jernalderen, i udkanten af den daværende, regionale civilisation. Hvad siger det om vores intelligenskvotient?

  I hvert fald ikke mere, end det faktum, at vi nu lever i Den Globale Civilisations centrum.

  Det siger derimod, at dynamikken flytter sig. Stafetten skifter hænder mellem de menneskelige kulturkredse i Den Globale Civilisation.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. september 2014 @ 07:05

 44. […] Doosh, Bilal Al-Issa, Subhi Hassan, Mahmoud Hamdan, Tariq Mahmood, Muna Mohamoud Abdullahi og en anonymiseret er nogle af de tidligere rollemodeller i Danmark, der er blevet islamister […]

  Pingback by Monokultur » Rollemodellen flytter med — 26. juli 2015 @ 04:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper