24. september 2014

‘Tidsbegrænset opholdstilladelse’ – Forvent endnu flere ikke-danskere på offentlig overførsel…

Som en konsekvens af det eksplosivt stigende antal asylansøgere, introducerede Socialdemokraterne i sidste uge ideen om en midlertidig ‘tidsbegrænset opholdstilladelse’. På papiret lyder det fornuftigt, men det siger sig selv, at når en stor af asylansøgerne er motiveret af andet og mere end krig og ødelæggelse, så rejser de ikke hjem igen. Det flugter med erfaringerne, og kolde facts er nu engang vigtigere end intentioner tolv måneder før et valg.

Flere indvandrere, betyder flere på offentlig forsørgelse. Ingen kvaler, danskerne betaler.

(Glen Madsen på Facebook, 22. september 2014)

Fra DR Online – Udgifter til kontanthjælp på himmelflugt i Ishøj.

“Udgifterne til kontanthjælp i Ishøj, vest for København, er på himmelflugt. Siden 2008 er andelen af kontanthjælpsmodtagere i kommunen steget fra 2.9 til 5.1 procent. Det er den højeste andel i landet, samtidig med at Ishøj topper med den højeste andel af indvandrere og efterkommere.”

Fra Agenda – 6.000 ikke-vestlige indvandrere har opbrugt deres dagpengeret.

“… gruppen af ikke-vestlige indvandrere, der opbruger deres dagpenge, er præget af en fortid, hvor de ofte har modtaget offentlige ydelser som f.eks. kontanthjælp, sygedagpenge og andet. Næsten hver 10. ikke-vestlige indvandrer i gruppen har været afhængig af offentlige overførsler i mindst 8 ud af de seneste 10 år. Mere end 6 ud af 10 har været på offentlig forsørgelse i mere end 4 år de seneste 10 år, og hver tredje har været på offentlig forsørgelse i mindst 6 år.”

Psykiater Henrik Day Poulsen i Berlingske – Den mystiske indvandrervirus

“Berlingske kunne i weekenden dokumentere, at næsten en tredjedel af indvandrere fra Libanon og Bosnien modtager førtidspension. … For at opnå førtidspension skal man have en alvorlig fysisk eller psykisk sygdom, der stort set umuliggør varetagelse af et arbejde. Alle behandlingsmuligheder skal være udtømt. Så hvad er det for nogle sygdomme, der invaliderer en tredjedel af palæstinenserne og bosnierne? Hvad medfører, at lige præcis disse personer har et så svageligt helbred, at de slår alle andre folkeslag? Har de en særlig virus, som vi ikke kender?

Flere indvandrere på førtidspension har fysiske sygdomme, men den hyppigste diagnose er post traumatisk stress syndrom, PTSD. Denne diagnose kræver, at man har været udsat for en exceptionel katastrofelignende begivenhed, der vil medføre symptomer hos praktisk talt enhver. Symptomerne skal optræde senest seks måneder efter traumet og hos de fleste allerede efter senest tre måneder. Forekomsten er otte procent hos mænd og 20 procent hos kvinder… Mange af især indvandrerkvinderne er familiesammenført og ikke flygtninge. Her er der ikke tale om tortur, KZ-lejre eller kidnapning. Så at næsten en tredjedel modtager førtidspension er lægeligt set en gåde.

Jeg har læst hundredvis af udtalelser fra mine kolleger, og i stort set ingen af dem tager lægen stilling til dårlig integration som en del af det samlede kliniske billede. Det er i skarp modsætning til verdenssundhedsorganisationen WHO, som i sin diagnoseliste inkluderer diagnosen akulturationsvanskeligheder, der betyder, at dårlig integration kan medføre problemer med at fungere. Det er ingen sygdom, men en social begivenhed.

Oploadet Kl. 07:54 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60401/trackback

20 Comments »

 1. Day Poulsen har en pointe. Det er socialt bedrageri og strafbart. Muligvis kan dem, som har godkendt det sociale bedrageri også straffes. Men har Thorning og co. tænkt sig at gøre noget. Næh – det må nok vente på en fremtidig blå regering.

  Kommentar by Sigwar — 24. september 2014 @ 08:29

 2. Det skulle ikke være så ligetil at få førtidspension, så man kan ikke bare skylde på enkelte, svage socialrådgivere, der er i frontlinjen og svigtet af systemet. Der må, som Day siger, være en hel del andre, der burde ses efter i sømmene.

  Kommentar by Josef K — 24. september 2014 @ 09:23

 3. De røde vil gerne forære landet væk… og de er i fuld gang… Velkommen til 15.000 nye invalide pensionsiter pr. år…

  Kommentar by ny kommentator — 24. september 2014 @ 09:29

 4. […] Grafik: ‘Tidsbegrænset opholdstilladelse’ – Forvent endnu flere ikke-danskere på offentlig overførs… […]

  Pingback by Forfølgelse af kristne i Danmark « Snaphanen — 24. september 2014 @ 09:34

 5. Hvem fører egentlig krig mod Danmark ?
  Muslimerne ?
  Socialisterne ?
  Kvinder ?
  Pressen ?
  Folketinget ?
  Gad vide, om vi om nogle år ved, at vi ikke klarer den som nation ?

  Kommentar by Pk — 24. september 2014 @ 09:48

 6. Helle Thorning Schmidt er i jp citeret for følgende:
  “Man kan kun blive sprunget i luften en gang. Jeg er overbevist om, at vores nye lovgivning vil betyde, at de kan se, at det er alvor, og at vi ikke vil have, at de tager af sted,”.

  Hvis jeg lige ser bort fra den grammatiske fejl, er jeg helt uenig:

  Jo flere muslimer, der hjernedødt selvmordsterroriserer andre muslimer, jo bedre.

  Lad endelig muslimer tage til IS og omegn for at dræbe hinanden. Jeg fristes til at mene, at en god muslim er en død muslim.

  Stakkels de svært nedslidte ‘jomfruer’ i det imaginære Allans paradis…

  Til emnet kan jeg undre mig over, at svært traumatiserede ‘flygtninge’ fra muslimistan er i stand til at betale en relativt høj flypris for at kunne tage til fx Danmark og udtale ‘azul’ samt ‘førtidspension’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. september 2014 @ 09:54

 7. Den Danske lovgivning bør omskrives hvis man som tilrejsende islamist kan tilkendes bolig, førtidspension og Dansk pas, for derefter at tage på ferie i Islamabad, der må findes ærlige Danske politikere der tager afstand fra slige ordning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. september 2014 @ 10:03

 8. 6 – emmagad.
  Der er såmænd ingen grund til at omskrive lovgivningen, for den er f.s.v. i orden. Men loven enten ignoreres eller “tolkes kreativt”, af politikere og embedsapparat, hvilket resulterer i faktuelt lovløse tilstande.
  På førtidspensions-området er der helt klare regler, men igen er kreativiteten stor, så man kan “tilgodese” udvalgte grupper.

  Kommentar by Paulus — 24. september 2014 @ 10:55

 9. Han er meget fornuftig at høre på, ham Day Poulsen! Som da han i P1 Debat kaldte Enhedslisten for hvad de er – den ekstreme venstrefløj!

  Kommentar by kal — 24. september 2014 @ 11:06

 10. De kællinger af besættelsesmagten er alle vegne at se i Danmark. Sad på Giraffen og fik en lille fadøl sammen med fruen. Vi var på vej i biffen, som ligger på øverste etage i Odense Banegård Center.
  Fasandræberne er Jussi Adler-Olsens betegnelse for jægere. Vel at mærke overklassens og erhvervslivets spidser.
  Man kan med besindet omhu tage en brækpose med ind i biffen, hvis man vil se den film.

  Nuvel, Odense Banegård Center vrimler med muslimer og muslimaer i middelalderlige gevanter.
  Syge? Ja, men det er ikke Danmarks problem. Det er deres ideologi og kultur.

  Kommentar by Iznogut — 24. september 2014 @ 11:10

 11. Omtalte psykiater er klar i sit sprog.
  Han har jo ret.
  Gad vide om de mange (for mange) tildelte førtidspensioner skal ses på baggrund af frygten for at blive omtalt for at være racist.
  Et godt eksempel er sagen fra England.
  Oven i købet er vedkommende der har begået den rapport der naglede disse åhh så forstående myndighedspersoner fast i uhyrligheder, nu blevet lagt for had.
  Begrebet racist, altså den oprindelige betydning, ses ganske fortrængt.
  Er der nogen her der husker denne norske kvindelige psykolog der var årsag til at en, nærmest hel landsby´s mandlige indbyggere, fik fængselsstraffe for pædofili?
  Det viste sig at være tankespind fra denne norske jente.
  Bl. a. påstod denne jente at småbørn (især piger) fik buttede kinder fordi disse suttede på en mand´s ???
  Måske off topic det jeg her nævner, men det viser hvad redelige danskere er oppe imod.
  Jeg mangler ord.
  Den viste graf viser sit tydelige sprog.

  Kommentar by AK JA — 24. september 2014 @ 11:26

 12. Tidsbegrænset. Ha ha ha ha. Det kommer til at gå som det gik med “gæstearbejderne i 70’erne. De hjernedøde politikere nægter at se islams farlighed. Danskerne skal med lovgivning og magt terroriseres af skadedyrene.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2014 @ 11:28

 13. Hvem har givet de såkaldte politikere på ”ræveborgen” mandat til at indforskrive muslimer i 10. tusindvis, og det fra diverse eksotiske steder? Det, man har budt velkommen til Danmark, er bærmen fra diverse muslimske lande. Det er støjende og anmassende mennesker med en provokerende adfærd overfor værtsfolket.
  Hvem har givet de åndsforladte politikere mandat til at ændre Danmark fra et homogent samfund til et multietnisk, samfund med alt hvad det indebærer af byrder for den etniske dansker? Skadedyr burde aldrig have fået opholdstilladelse i Danmark

  Det er vist ikke set før, at et lands magthavere, der ikke har den fornødne kontakt med virkeligheden, bevidst søger at undergrave egne nationale traditioner/værdinormer, kun for at erstatte dem med muslimernes tilbagestående og middelalderlige ørkenreligion, en djævleideologi, der bygger på en lovtekst, der blev dikteret af en mellemøstlig karavanefører og kameldriver, skrevet i et ørkenland i det 7. århundrede, og som deler verden op i haram/halal (forbudt/tilladt, illegalt/legalt, urent/rent), og hvor en stor del af hans (Muhammed) liv gik med at nedslagte anderledes tænkende.

  Nu kommer de mere velhavende syrere til landet i tusindvis, og får låning på 1 års ophold, hvorefter det på ny skal tages op til overvejelse. HERRE JEMINI.
  Vi har jo set det i årevis. Efter et halvt år, lov til arbejde og bo uden for asyl centrene, og børnene i folkeskole.Bliver de så pålagt at rejse ud, så nægter man, og medierne står på spring.
  Vi ser hvordan medierne (journalisterne) lægger pres på befolkningen og politikerne og de (politikerne) lader sig presse. Gang på gang bliver sager hevet frem i TV-mediet, hvor de lige ”skærer” sagen så vi skal have en pakke Kleenex til øjnene. Men et civiliseret samfund kan ikke bygges på tårekanaler. For demokratiet er medieterror en lige så dødelig gift som person-og gadeterror.

  Og gang på gang bliver sager omgjort, fordi sagen bringes stort (useiøst) op i mediernes bedste sendetid (5 grædende børn foran deres gravide mor, psykisk syge og handikappede, 2 forelskede unge der er dømt til udvisning, )-sagerne kan kun betegnes som følelsesmæssig pornografi. Sagerne har som regel været alle instanser igennem, men ikke opfyldt kriterierne for opholdstilladelse. En negativ afgørelse er ingen hindring for en permanent opholdstilladelse og efterfølgende familiesammenføring. Man skal bare nægte at udrejse og ved ankomst til landet opgive falsk navn, og lade tiden og årene gå . Efter passende tid, kommer godhedsindustriens apostle og behandlersystemet på banen, der lever af at vildlede de fremmede.

  Selvom der ligger en domstolsafgørelse for at deres tilstedeværelse i Danmark er helt ubegrundet, så er det så sandelig ingen hindring. Hvis man ikke har lyst til at rejse hjem, og hvem har det, når man som fremmed har mødt gavmildheden og tosseriet i bistandssystemet, ja så får det ingen konsekvenser. Det viser virkelig systemets fallit.

  For ikke så mange år siden var ord som beslutsomhed, konsekvens, pligt, handling, det man kalder plus ord, det er i dag hos politikerne afløst af ord som fejhed, slaphed og ideologiske fordomme (misforstået politisk korrekthed), sidstnævnte selfølgelig vendt til fordel for de indtrængende muslimer. Vores politikere og hele behandler systemet samt medløberne af politiske korrekte fra godhedsindustrien samt storbyidioterne, behandler muslimerne på en underdanig og alt for ærbødig og blødagtig måde.
  De sætter kvarterer i brand og øver hærværk, men intet sker. Mod sådanne muslimske lømler burde der bruges gummikugler, tåregas og knipler, men det er ren ønsketænkning, for politiet, hvis de endelig vover sig ind i boligkvatererne, så flygter de hvis de er i undertal eller føler sig truet, skvatmikler. De fleste muslimer kan man ikke tale til rette eller forhandle med, de skal have det med det varme blys sprog fra en Hellcat 380 ACP.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 24. september 2014 @ 11:39

 14. Var for nogle år siden kommunalt ansat og kunne med egne øjne se at bevillingerne af invalidebiler til borgere med muslimske navne var i klart overtal sat i forhold til andelen af alm. danskere med relevant lidelse og invalidebil. De muslimske invalidebiler var ofte store dyre kassevogne (Ford Transit ,Fiat og Peugoet o.lign.) i klassen kr. 300.000 til kr. 400.00. Bilerne skulle jo være store nok til de mange familiemedlemmer og “venner” m.fl., som også skulle ud at køre i den eller med den….!! Kreativiteten og opfindsomheden i de kredse er jo formidabel, når det gælder om at udnytte sine øgede religiøse fordele i DK frem for “gammeldanskerne”.

  For kort tid siden hørte jeg at der ikke er så mange blinde i DK mere og mange af dem der er født blinde er netop af muslimsk afstamning og at det skyldes udbredt indavl, som også samtidigt med blindehandicappet medfører andre handicaps for personen!!

  Det er synd for børnene..men sådan er det jo!!

  Jeg kan og vil af indlysende grunde ikke dokumentere mine oplysninger – men de er altså gode nok – tro mig!

  Kommentar by Black Watch — 24. september 2014 @ 11:49

 15. Antallet af asylansøgere var allerede stigende i den sidste tid med VKO-regimet. Da DF både går ind for masseindvandringen og det multietniske samfund, så burde man måske som nationalist blive sofavælger i forbindelse med det kommende valg?

  Kommentar by Niels — 24. september 2014 @ 20:07

 16. Man skal simpelthen gå alle flygtningesager (hvor der er bevilliget flygtningestatus og ophold) siden 1983 ( hvor flygtningeloven blev vedtaget) igennem for at finde ud af om de er rejst på ferie i det land som de er flygtet fra. Hvis det er tilfældet bør der rejses en sag om socialt bedrageri. Konsekvensen må være livsvarig ubetinget udvisning for dem selv og alle de har skaffet familiesammenføring i 20 led. Desuden selvfølgelig udlæg i deres ejendom for at dække Danmarks omkostninger. Dette selvom de har fået statsborgerskab, hvilket de selvfølgelig skal miste.

  Håber der læses med her af MF’ere fra DF.

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2014 @ 08:40

 17. Enig Sigwar. Svindelen skal betragtes som kriminalitet.
  De, der har svindlet med førtidspension, som du nævner i 1. skal også straffes og pengene betales tilbage. De læger der, som Henrik Day Poulsen nævner, har udskrevet ‘falske’ sygdomserklæringer til indvandrere skal også straffes og bidrage til tilbagebetalingen.
  Det må den nye regering med DF ved roret gennemføre som noget af det første.
  Og så må systemet laves om så en læge ikke med sin underskrift kan udskrive en check på måske millioner af kroner fra statskassen til én der hælder vand ud af ørerne om sin syge moster.
  Jeg talte med én i ‘lægemiljøet’, der forklarede lægens nuværende dilemma. Når en læge bliver præsenteret for et krav om førtidspension fra en indvandrer, der er konstrueret fup, kan han 1) indstille vedkommende til førtidspension eller 2) nægte at indstille vedkommende til førtidspension.
  Hvis han vælger 1) sker der ham ikke noget og patienten er glad og tilfreds.
  Hvis han vælger 2) får han en klagesag på halsen og helvede er løs med professionnelle klageadvokater, der er trænede i at køre muslim-sager med alle midler inkl. racismeanklager og manglende undersøgelser af alt muligt ved patienten og hans familie og baggrund og PTSD-beviser som alle indvandrere har qua det at de kommer fra, hvor de kommer fra.
  Han vælger bekvemt 1) og der sker ham ikke noget og patienten er glad og tilfreds. :(

  Kommentar by A-mad — 25. september 2014 @ 09:02

 18. Det skulle ikke være et problem, det er kongen eller saudiarabien der betaler gildet, har jeg hørt…..

  Kommentar by Slyrgraff — 25. september 2014 @ 10:49

 19. 17 A-mad

  Det var netop hvad der skete for psykiater Henrik Søltoft, hvor jeg efterfølgende kunne konstatere, at der må have været et samarbejde mellem “Støttekredsen”, DDRs Jesper Tynell, en medarbejder i patientklagenævnet. På trods af, at sagens substans handler om juridisk detalje, så blev det af DDR og støttekredsen gjort til en sag om en ubamhjertig udvisning af en syg, syg muhammedaner.

  Et lægefagligt medlem af nævnet, Arne Borgwardt, insistered desuden ved sagens behandling på, at Søltofts navn skulle offentliggøres, hvilket er et juridisk og ikke lægefagligt spørgsmål (ligesom sagens substans).

  Sagens substans var lægefagligt, hvorvidt muhammedaneren fakede sig til, at være selvmordstruet. Nævnet bestred ikke Søltofts vurdering på det punkt.

  Det juridiske i sagen var, om han havde brudt sin tavshedspligt. Og det er forsåvidt rigtigt, at det havde han, han oversendte journalen som en del af besvarelsen af spørgsmålet om hvorvidt muhammedaneren kunne udsendes. Men det var altså til politiet, som også har tavshedspligt på det punkt, hvorfor en offentliggørelse af Søltofts navn er ude i skoven.

  I øvrigt flød navnet på den pågældende muhammedaner rundt på nettet på et tidspunkt. Foranlediget af Støttekredsen…

  Kommentar by Hans Und — 25. september 2014 @ 11:29

 20. -> 19, mere.

  Der var tale om en bosnisk muhammedaner, en af dem der kun skulle have haft midlertidigt ophold…

  Kommentar by Hans Und — 25. september 2014 @ 11:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper